Angeltjes
28-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aan de top van de Jihad-aanzetters : een Brusselse Madame

Het zijn niet langer de baardmensen met rossige haarplukken en lange jurken die de islamwet verkondigen, neen de dames  emancipatie trekt zich volop door en vrouwen  roeren zich ook.  Hoe dat te rijmen valt met de koran, zal ons varkensworst wezen, maar goed nieuws is het alleszins.  Het past helemaal in het raampje van de nieuwe  maatschappelijke opvattingen : iedereen mag even hard zijn best doen om de wereld en de beschaving te vernietigen. Gennez is grote voorstander van nieuwe levensvormen , zoals ze aankondigde op de partijdag in de dierentuin van Planckendael en haar invloed reikt tot in de moslimwereld. 

Malika El Aroud uit Brussel is een van de vinnigste internetsters in de EU : haar woord is het zwaard waarmee ze de vijand onthoofdt en bewondering is haar deel in de islamitische wereld.  Mevrouw is de weduwe van de Sjarellewie die in Afghanistan de krijgsheer Massoud een kopje kleiner hielp maken. Goed volk, vinden wij.   Ze is intussen hertrouwd met een andere extremist en ze roept regelmatig op tot de Heilige Oorlog tegen het Westen, onder de naam Oum Obeyda.  Jammer maar vandaag hebben we geen zin om kennis te nemen van deze prachtige teksten, doordrenkt van bloed en haat.  We hebben last van een ingroeiende teennagel en dan zijn we supergevoelig.

De staatsveiligheid volgt de blog van madame, zegt zijzelf. Maar dat is meer om zich intressant te maken, denken wij, want de staatsveiligheid kent alleen maar Nederlands en Frans.  En zij moeten vooral Vlaams-nationale berichten op internet volgen, want het is geweten dat daar regelmatig oproepen gebeuren die aanzetten tot geweld en aanslagen.  "Hallo, hallo, Rodenbach roept Jef Van de Wiele op : vanavond géén cognac ; Staf de Clercck komt op bezoek met een dode blauwvoet in zijn sacoche."

Madame zou graag opgepakt worden, want dat is de beste reclame.  Helaas, ze is nog niet terroristisch genoeg, want ze weigert te verklappen hoe je een bom in mekaar knutselt.  Volgens een Brussels expert, ene Claude Moniquet is madame "zeer intelligent en uitermate gevaarlijk".

Zo, dat hebben we dan weer bijgeleerd. Jammer genoeg kunnen wij u geen bruggetje aanbieden naar de oorspronkelijke tekst, want die zijn we intussen verloren.  De feiten kloppen alleszins als een zwerende vinger  en ze komen uit een Engelse krant. Die zoals geweten even hard liegen dan de kwaliteitsvolle media uit Vlaanderen, maar in een andere taal.

Herkent ge haar ?  Mevrouw Haat schrijft ook onder de naam
Oum Obeya en hier is toch een bruggetje http://myrightword.blogspot.com/2008/05/oum-obeyda.html

Ray
 

PS : Met onze oprechte excuses voor de vele transscriptiefouten in deze tekst.  We hopen tegen vrijdag verlost te zijn van de miserie. 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Den BRT is terug : Leve den Belgischen Omroep




http://www.telegraaf.nl/binnenland/4101129/_Nederlander_moet_imago_Filip_redden__.html?p=17,1


Jongens, Meisjes Opgelet

Nonkel Bob leest voor uit de Gazet.

Hier is uw programma :

Tip - Top,  Tip-Tip-Top

De Prins heeft ne Slimme Kop



In de Telegraaf van vandaag excuseert de Nederlander Cees Wijburg  zich bijna omdat hij het imago van de belgische troonprins helpt op te vijzelen.  

De “zeun van de keuning”, die daarom nog  geen “bravezeun” is, staat bekend als een stoethaspel en een niet bijster slimme jongen.  Daar hebben wij inderdaad al heel wat staaltjes van gezien.  We gaan het hier niet meer hebben over dit omhooggevallen operettepersonage.

Opmerkelijk is wel de rol die de Openbare Omroep speelt in deze zaak : de VRT zou zich best zo vlug mogelijk heromschakelen tot BRT, zoals vroeger.  Zij zitten namelijk mee in de toiletage  van het koningshuis.  Eerst was er Jan Becaus die Paola na bijna 50 jaar enig Nederlands moest bijleren en nu zitten de linkse ratten van de nieuwsdienst op schoot bij de monarchie om het publiek zand in de ogen te strooien.   Zij willen het beeld van het koningshuis verbeteren in de publieke opinie. Ze zijn er met zijn allen van overtuigd dat dat hun roeping is : beïnvloeden en desinformeren.  Vandaar deze wanhoopsdaad.

Het belachelijkste van al is wel dat zij die zich voortdurend stoer op de borst kloppen over hun linksigheid nu met de meest oubollige structuur in zee gaan om toch vooral het oude belgië in stand te houden, want zonder die vermolmde staatsstructuur houdt deze instelling niet stand.  De kwakkels steunen mekaar  en vanuit  de loge wordt geapplaudisseerd.

Savat 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laten we de franskiljons gelijk geven


Nonkel Kruk neemt afstand van splitsing B-H-V en legt legitieme Vlaamse eis definitief naast zich neer


Op de Franstalige zender RTL verklaarde Nonkel Kruk gisteren dat inzake B-H-V “de forcing voeren in het parlement geen oplossing is”, dat “de rechten van de Franstaligen in de Rand moeten gewaarborgd worden” en dat “elke taalgroep moet begrijpen dat er een onderhandelde oplossing moet komen” (geciteerd in De Tijd, 27/5).

Daarmee zegt Nonkel Kruk voor het eerst letterlijk wat iedereen reeds lang met de ellebogen aanvoelt: de leider van het CD&V/N-VA-kartel neemt afstand van de Vlaamse BHV-splitsing in de Kamer. Sterker nog: de Nonkel  is, ondanks zijn uitdrukkelijke verkiezingsbelofte dat voor de uitvoering van een arrest van het Grondwettelijk Hof geen prijs zou worden betaald, bereid te marchanderen met de Franstaligen.

Het Vlaams Belang herinnert er nogmaals aan dat Nonkel Kruk in 2004 zélf het Vlaams regeerakkoord onderhandelde waarin de “onverwijlde splitsing zonder prijs” staat ingeschreven. Dat regeerakkoord is nu door hem definitief naar de prullenmand verwezen. De man die de verkiezingen won met een uitgesproken communautair programma, vervelde in enkele maanden tijd tot een Belgisch staatsman van het kaliber Verhofstadt en Dehaene.

Het Vlaams Belang roept de Vlaams-nationalisten in het kartel op om hun conclusies te trekken en hunne Nonkel, nu hij elke voeling met de Vlaamse eisen heeft verloren en bereid lijkt onaanvaardbare toegevingen te doen, een halt toe te roepen.

PS : deze nota is afkomstig van VB en werd lichtjes gewijzigd door ons.  Bruno Valkeniers zou nooit spreken over Nonkel Kruk. Misschen over Oom Wankel maar dat zou enkel verwarrend werken.


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christenen voor de rechter in het fijne land Algerije


Straf kopje thee in Algerije, een van de Noord-Afrikaanse staten die samen met Marokko en Tunesië de vroegere Franse protectoraatsgebieden vormden en inmiddels volop genieten van hun vrijheid als  correcte islamitische naties.

Tolerantie is een van de evidente kenmerken aldaar, evenals de vrijheid van godsdienst die grondwettelijk vastligt.  Aangezien er slechts één religie is, maken we het iedereen gemakkelijk.

Dezer dagen is er een proces aan de gang in Tiaret (nooit van gehoord) alwaar een 37-jarige vrouw die zich bekeerd heeft tot het christendom opgepakt is op straat,  meegevoerd, ondervraagd en opgesloten omdat ze een bijbel in haar handtas droeg.  Er zijn er voor minder op de brandstapel gezet ten tijde van Alva.

De vrouw verschijnt nu voor de rechter  die haar ondervroeg over haar geloof en dat ging zo :

- Wat is je geloof ?

- Ik ben christen.  Ik heb me bekeerd in 2004 tot de kerk van Oran (een christelijke religie genoemd naar de Algerijnse stad Oran)

- De pastoors hebben je van hun gezegend water, dat je naar de hemel leidt, laten drinken ? ...

In die sfeer verloopt het proces, terwijl ook de aanwezige pers geïntimideerd wordt dat het verboden is nota's te nemen, enz.

Langs dit bruggetje vindt u het oorspronkelijke verhaal in le Figaro.

http://www.lefigaro.fr/international/2008/05/21/01003-20080521ARTFIG00017-une-offensive-antichretienneen-algerie.php

Er werd door het openbaar ministerie drie jaar geëist tegen de beschuldigde, want "islam is de godsdienst van de staat".

Ray



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land B koopt sympathie met dure cadeaus



Volgende foto

Directeur internationale betrekkingen blijft zich inspannen

(cartoon @ Gazet van Antwerpen)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De koekoekburgemeesters zitten met een ei



In de Raad van Europa werd door de breedsprakerige Fransman die de niet-benoeming van de drie koekoeken met veel Latijns misbaar aankloeg, terloops gezegd dat de (belgische)  Raad van State een finaal laatste woord moest hebben in deze zaak.  Wat extreem vriendelijk was van de niet door kennis gehinderde bemoeial : klaarblijkelijk had een of ander jurist hem toch weten te overtuigen, dat op basis van vooringenomen emoties dergelijke conflicten niet opgelost worden.

De drie vreemdelingen die ten onrechte aanspraak maken op de burgemeesterszetel in Vlaamse gemeentes hebben laten weten dat zij NIET naar de Raad van State zullen stappen.  Hiermede bewijzen ze ten overvloede, met wat voor soort onfatsoenlijken  we hier te maken hebben : de bek vol speeksel over "democratie" maar als die dreigt zich tegen hen te keren, dan zijn alle sluwe intriges welkom om te collaboreren met buitenlandse hulp tégen de eigen democratische wetten.  Fascisten ? Waarom niet ?  Als je eens wist wat ze over ons vertellen.

Een bijkomend argument, aangehaald door een van de koekoeken luidt als volgt : "Didier Reynders heeft  formeel toegezegd, als  de drie niet benoemd worden, komt  er geen staatshervorming tegen 15 juli".

Nonkel Kruk kan deze verklaring voegen bij de vele andere die op zijn bureau liggen in de map "Onoplosbaar".

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De allochtoonse gemeenschap is angstig



Het geweld tegen allochtonen moet stoppen : wij zeggen dit onomwonden en fris van de lever. Met andere woorden, wij zwijgen niet langer.

Het is geweten hoe vaak allochtone jongeren (en ouderen) van vooral Noord-Afrikaans origine gebukt lopen onder stormen van geweld en discriminatie die genadeloos op hen inbeuken.  Allochtonen worden overvallen en bespuwd op vele plaatsen waar zij verschijnen.  Oude moedertjes worden tegen de grond gesmakt en van hun handtassen beroofd door het witte schorem.  Inbraken bij Marokkaanse woningen en auto's zijn schering ien inslag : soms worden de bewoners gekneveld en gemarteld door de witte boeven.  Jonge, discreet gesluierde meisjes durven bijna niet buitenkomen, zij schuiven angstig langsheen de muren en buigen nederig het hoofd voor de witte barbaren die hen hitsig toespreken als waren zij hoeri's. Het is geweten hoe vaak al jonge allochtoonse vrouwtjes seksueel vernederd werden door blanken : eerst wordt hun gsm afgenomen die zij pas terugkrijgen in ruil voor "onnoembare" feiten. In het opebaar vervoer worden oudere allochtone mannen die vragen om het luidruchtig gedrag wat in te tomen, afgetuigd of doorgeklopt.  Dit kan toch niet langer !

De gevangenissen zitten overvol met wit belgisch geteisem en toch blijft het geweld aanhouden.

Wij verzwijgen het niet meer, wij scharen aan ons aan de zijde van de verdrukten.  Er moeten maatregelen komen. Het witte tuig moet beteugeld worden.  Dank u.

http://www.standaard.be/Artikel/Detail.aspx?artikelId=UC1SF0RP


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Economische kookrubriek



Het is waar, je kan er niet omheen, de voeding en vele andere levensbehoeftes zijn aanzienlijk duurder geworden.

Toen eind vorig jaar de olieprijzen begonnen te knallen, werd er door een aantal politici (we zijn hun namen weer eens vergeten, straf hé ?) verongelijkt beweerd, dat de gekte van hoge prijzen pas tot stilstand zou komen, als "wij een regering mochten hebben".  Wij hebben ze toen nog flink hun populistsiche tafelspringerij onder de neus gewreven. Als er op een tafel moet gesprongen worden, doen wij dat.

Het zal inmiddels duidelijk zijn,  nu we al maanden een manke regering bezitten, dat  de benzine en andere prijzen geen cent goedkoper zijn geworden.  Al het gefrazel over vermindering van accijnzen ten spijt. De prijzen stijgen en ook de politieke leugens.

En dan nu de voedingsprijzen en de kookrubriek, waarvoor we onze dank uitspreken bij de redacteurs  Ann Peuteman en Ewald Pironet van Knack.  Het blad heeft met Colruyt een onderzoek gewijd aan de prijzen van levensmiddelen en de algemene vaststelling luidt, dat wie zijn maaltijden nuttigt met wat de seizoenen ons bieden, nauwelijks meer zal uitgeven dan vorig jaar. Met andere woorden, de boeren zijn het niet, die met onze centen goede sier gaan maken en elk jaar op zoek  naar een andere vrouw met Dina Tersago. 

"Dat geldt echter niet voor bewerkte levensmiddelen, zoals chocopasta, een blik tomatensoep, spaghetti, margarine of een kant-en-klare diepvriesmaaltijd. Dat komt vooral door de enorme prijsstijgingen op de wereldmarkt van basisvoedingsstoffen, zoals graan, rijst en maïs. Ook de petroleumprijs is een belangrijke factor".

Ann Peuteman en Ewald Pironet besluiten : "En als je bereid bent om zelf te koken in plaats van kant-en-klaarmaaltijden op te warmen, en zelf je broodjes smeert in plaats van ze klaargemaakt te kopen, dan eet je zelfs vaak goedkoper dan enkele jaren geleden."

Fats, uw culinaire redacteur.



Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Schijnproces





 
Er werd een stok gevonden
om Bart Debie te slaan
ik zeg hier onomwonden
dat de 'democratie' zichzelf
de das heeft om gedaan
 
de oppositie heeft geen rechten
in 't apeland dat belgië heet
dat nu zichzelf is gaan bevechten
door 't voeren van een schijnproces
waardoor dit land zijn kindren vreet
 
de strijd voor recht zal overwinnen
geen schijnvertoon dat zulks belet
we zullen telkens herbeginnen
tot belgië bij 't groot vuil gezet !

Jos
 
 


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AEL wil Antwerpse politie aanklagen voor systematisch racisme

 

Ja, zo zijn we goed bezig met de Arabieren en hun neven en nichten uit andere prachtlanden.  De AEL loopt zwaar getraumatiseerd door het zwakke multiculturele land  B : zij stellen vast dat de Antwerpse politie systematisch racistisch optreedt en daarvoor zullen de pakkemannen  en hun bazen zich moeten verantwoorden.

Gisteren verklaarde ex ex-hoofdcommissaris Luc Lamine dat in 2002 bij de Borgerhoutse Marokkaanse opstand, Abou Ja-Ja de gemoederen had helpen sussen. De beelden die de 0000 ons toonde, gaven een andere indruk : de van haat verwrongen kop van Abou leek veeleer op een aanvallende beer dan op  een drachtige kameel die zich naar de karavaan beweegt.

De onmiddellijke reactie van moeders mooiste  voor de camera's  sprak boekdelen : met een verbeten trek op het gezicht, een rauwe haatstem en een kinnebak dat met de jaren meer een soepkom lijkt,  snauwde hij  dat vele politici zullen bloeden voor hetgeen ze hem, de heilige strijder, hebben aangedaan.  De eerste die hij noemde was niet Filip Dewinter maar Guynokkio.

Vandaag zet de AEL het offensief verder en zich steunend op verklaringen uit het proces van Bart Debie, worden Janssens en zijn hoofdcommissaris aangepakt.  De poco's ondervinden elke dag wat meer hoe hun verraderswerk gewaardeerd wordt door de vriendjes : zij zullen als eersten gestenigd worden.

Begint het te dagen, wat er aan de hand is, linkse praatjesmakers ? 

De islamisten die het niet naar hun zin hebben bij ons, kunnen best hun biezen pakken of hun vliegend tapijt.  In de jaren '60, bij de Marsen op Brussel riepen de Franstaligen tegen ons "Keer terug naar uw dorp".  In '68  klonk het bij de progressieven naar aanleiding van de Viëtnamoorlog "Yankee, go home".  Is het nu aan ons om te zeggen "Grootsmoel-moslims ga terug naar waar jullie je thuis voelen" ? 

De wereld is misschien van iedereen maar Vlaanderen is van ons.  

Ray


27-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams Belang moet kapot maar 't zal niet pakken !




Op 24 april 2004 schreef de Britse journalist Stephen Polard in The Times het volgende over het proces tegen Vlaams Blok :


"Het vermeend racisme van het Vlaams Blok was maar een excuus.  De echte reden waarom de belgische autoriteiten het Vlaams Blok al jaren vervolgen, heeft niets te maken met racisme of de rechten van allochtonen.  Het is omdat de partij ijvert voor de belgische boedelscheiding en de vestiging van een Vlaamse republiek"


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De politieke moord is voltrokken - door Bart Debie


De politieke moord is voltrokken

Bart_champagne Voila, daarstraks hebben we de democratie klucht voor het Hof van Cassatie mogen ervaren. Op één namiddag oordeelt het Hof dat Debie politiek dood is. Einde verhaal, laatste juridisch middel uitgeput. Vanaf nu ben ik officieel een veroordeelde crimineel.

Ik heb mezelf echter niets, maar dan ook niets te verwijten. Ik heb Antwerpen een stuk veiliger en leefbaarder gemaakt en ik heb als gemeenteraadslid een constructieve bijdrage geleverd aan het veiligheidsdebat. Dat is iets wat ze mij niet kunnen afpakken. Gelukkig weten vele Antwerpenaren dit ook.

Nu zal ik het boetekleed aantrekken. Ik draag het op aan de nabestaanden van Guido De Moor, Joe van Holsbeeck en aan de slachtoffers van talloze criminelen die elke dag opnieuw mensen bestelen en overvallen. Als men wil dat de harde aanpak van de criminaliteit veroordeeld wordt, wel dan is het maar zo. We zullen het genoegzaam communiceren. Nu zal de strafuitvoering plaatsvinden en daar zal ik mij wel naar schikken. Hoe dan ook kan ik dit wansmakelijke hoofdstuk eindelijk afsluiten.

Debie zou Debie niet zijn moest ik nog niet alle voorbereidingen voor dit "worst case scenario" hebben getroffen. D.w.z. dat de torenhoge schadevergoedingen netjes betaald zullen worden vanaf het moment dat dit moet, dat ik mij netjes zal aanbieden waar en wanneer dat moet, dat mijn inkomsten en die voor mijn gezin al lang "safe" zijn en dat ik binnen de week zal verhuizen uit Antwerpen. Ik betaal niet langer dan nodig gemeentebelastingen aan dictator Janssens. Deze laatste is niet van mij af want ik zal als een schaduw binnen zijn stadhuis blijven hangen en als medewerker van onze fractie mijn ideeën en standpunten door de mond van anderen blijven verkondigen. Wie dacht Bart Debie kapot te krijgen komt van een kale reis thuis.

Ik ben trouwens eens benieuwd hoe een aantal andere zaken gaan aflopen. Gisteren gooide men het nog op een akkoordje met de geschorste adjunct-stadssecretaris Freddy Vandekerkhove. De man verduisterde via zijn VISA kaart belastinggeld, maar nu gaat de stad hem een vol pensioen geven én laten ze alle vorderingen tegen Vandekerkhove vallen. Dank u Patrick. Ook de zaak Jahjah zal wel een eigenaardige wending nemen. Zeker met de plotse steun van Luc Lamine is voor dat Antwerpse Hof van Beroep een vrijspraak gegarandeerd.

Enfin, nu dit verhaal teneinde is kan ik eindelijk verder werken aan het manuscript van mijn boek. Sta me toe te eindigen met de woorden die de krant De Morgen ooit eens tegen ons zei : "een welgemeende Fuck You !"

Update : De debatten voor het Hof van Cassatie zijn begonnen omstreeks 10u00. Nauwelijks om 13uur lag er een volledig uitgeschreven arrest klaar. Als justitie in al haar zaken even efficient zou werken zouden we al een flink stuk opschieten in Vlaanderen. Nog vooraleer het Hof van Cassatie bijeen kwam ontving mijn advocaat een volledig uitgewerkt document van de advocaat van de tegenpartij aangaande de te betalen schadeclaim. Raar, want ook dat onderdeel ging in Cassatie. Of wist deze meester al hoe het ging uitdraaien ?


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hof van Cassatie verwerpt vraag van Bart Debie



Volgens Gazet van Antwerpen verwerpt Cassatie de vraag van Bart Debie in verband met zijn veroordeling door het Hof van beroep te Antwerpen.

Bart Debie  wordt voor vijf jaar  uit al zijn burgerlijke en politieke rechten ontzet. Ontzetting is een bijkomende straf, die naast de gevangenisstraf of de boete wordt opgelegd. Ze neemt bepaalde politieke en burgerlijke rechten van de veroordeelde af. Het gaat om: het recht om ambtenaar te zijn, het recht om verkozen te worden (maar niet: het recht om te gaan stemmen), het recht om een decoratie te dragen, het recht om in een assisenjury te zitten, deskundige, voorlopig bewindvoerder of voogd te zijn, het recht om wapens te dragen. Wie ontzet wordt uit zijn rechten, verliest zijn politiek mandaat.

Bart had zich al vlug na zijn verkiezing tot gemeenteraadslid in Antwerpen laten opmerken als dé woordvoerder inzake politie, veiligheid en aanverwante onderwerpen.  In de ganse gemeentteraad over de fracties heen was hij dé specialist die bovendien op een correcte en hoffelijke manier het beleid van Janssens en de hoofdcommissaris corrigeerde.  Het zal in die kringen een opluchting zijn dat ze opnieuw vrijspel krijgen om hun verwarde pro-multicul waanzin verder te zetten. Het ziet er niet goed uit voor Antwerpen nu opnieuw de angsthazen aan zet zijn.  Er zijn gelukkig nog andere raadsleden in de VB-fractie die het knallen van de zweep kennen.

Dit proces is door drie partijdige rechters van het Hof van beroep gevoerd in functie van een politieke veroordeling.  De drie laffe figuren in kwestie ondergraven door het misbruik van hun functie het beetje geloof dat er bij velen nog bestond in de neutraliteit van het gerecht.  Debie moest hangen omwille van zijn persoon, en tegelijk moest de partij die hij vertegenwoordigt een zoveelste ezelsstamp krijgen.  De loge en de socialistische partij behoren tot de leefwereld van zeker twee van die figuren.  De derde is een carrièregeval.

We weten niet hoe dit verder zal aflopen, wij blijven Bart Debie steunen : een politiecommissaris die tegen de zware criminaliteit optrok verdient respect en wordt door ons geloofd.  De 3 schijnrechters, figuren die buiten de multiculturele realiteit leven in hun buitenverblijven, geloven liever vreemdelingen die van liegen en bedriegen hun levenswerk maken. Onnozele rechters !

Bart, wij kunnen je wel onze steun toezeggen, maar tegelijk moet jij door een diep dal nu.  Hou moed.

Ray


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Koran in bewerking



Gisteren bleek de koran beschikbaar te staan met een 50% korting voor de politie in NL, vandaag ligt er een bewerking in de winkels, die als zoete broodjes verkoopt.    

De dames en heren moslims in ons land gaan hun gang met hun godsdienstbeleven, ze hebben hun tempels, hun wreedheden en hun fantastische onwil om zich in geen enkel geval aan te passen aan onze samenleving.  Dat weten we, en daar leven we helaas mee.  Gelukkig kunnen we ons nog verzetten, alhoewel de toekomst weinig rooskleurig is.

Er is een man met een snor als een keerborstel die de koran in het Nederlands vertaald en bewerkt  heeft en van de 75.000 gedrukte exemplaren zouden er 60.000 verkocht zijn.  Fijn en heerlijk voor die man, zijn uitgeverij en de onvermijdelijke 0000 die voor de nodige rugreclame zorgde door de vertaler-handelaar op het scherm te brengen. Elk boek dat op de televisie voorgesteld wordt, kent een piekende verkoop.

De verdraagzaamheid in de echte moslimlanden (wij nog niet, we zijn op weg) is zo groot, dat de auteur zelf verklaart "Als ik dat ginder doe, onthoofden ze me". 

En de Gazet van Antwerpen juicht natuurlijk mee met het succes. "De Sukkelaars van 't stad"  hebben enkele lezers die onder islamitische namen in krukkig Nederlands  hun oordeel komen geven over deze boeiende materie.  De koran mag niet bewerkt worden en al de ongelovigen moeten hun smoel houden over dit onderwerp.  Voilà, daar laten de fijne moslims zich weer eens kennen, als de tolerante mensenvrienden. Het is zoals mijn moeder vroeger altijd zegde, toen er nog geen sprake was van gastarbeiders : "Venten met jurken kunt ge nooit betrouwen".

Lex Molenaar, wiens fijne gewrochten niet meer in de online-krant verschijnen, zal erg opgezet zijn met deze nieuwe multiculturele wending.  Binnenkort gaat hij mee op bedevaart naar Mekka,  hij wacht in de woestijn tot het afgelopen is.

Savat




Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontwikkelingshulp naar Walchië breidt uit


Goed nieuws voor onze Franstalige vrienden uit Walchië : chers amis, de Vlaamse Weldoeners zijn onderweg naar uwe groene heuvellanden om u te verwennen met de nodige extra centjes, zodat u zich de laatste modellen hangmatten kan aanschaffen.

De twee pronte Vlaamse ministerinnen, Van Brempt met het losse hoofdje en Crevits, het kleine ratelmachientje, hebben beslist om 80 nieuwe flitspalen op te stellen dit jaar, zodat de Vlaamse Zwaarvoeten hun gulle bijdragen mogen overmaken die, zoals geweten voor ruim 50% naar Wallonië versast worden.  Aldaar zijn flitspalen omzeggens onbestaand,  en zeker niet werkzaam, terwijl wij in het Rijke Vlaanderen flitsen om de sterren aan het firmament jaloers te maken. En volgend jaar, chers amis, verdubbelen wij onze inspanningen, er komen er weer 80 bij.

"Voor de veiligheid van het verkeer" schuddebolt de ene ministerin en de andere vertaalt het in het mooie West-Vlaams  : "Rekketekkekek". Maar dat begrijpen onze chers amis niet, zolang we maar geld storten. 

Savat


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook in Canada problemen met BUZA-minister


De Canadese collega van  Napoleon, onze minister van Buitenlandse Ruzies en Scheldpartijen, heeft zijn C-4 in ontvangst mogen nemen  : "Bonjour en de wind van achteren, dat zeilt prettig".

Maxime Bernier was voordien al onder kritiek bedolven omdat hij zich in Afghanistan te veel zou bemoeid hebben met de interne politiek ... Vreemd, dat Buza's zichzelf  en hun eigen opvattingen graag in de plaats stellen van andere landen.  Terwijl ze erin eigen natie meestal niet in lukken de brokken bij mekaar te houden. 

De Maxime had een affaire met een ex-model die op haar beurt een afdankertje was van een onderwereldfiguur en Hell's Angel.  De slimme Buza had geheime documenten laten rondslingeren in de woning van zijn geliefde die dat klaarblijkelijk belangrijk genoeg vond om het te laten uitlekken.  Maxime was er duidelijk niet in geslaagd een grote erotische indruk na te laten op  de pronte madame, anders zou ze hem deze loer niet gedraaid hebben.

De job van Buitenland minister is geen sinecure.



Julie Couillard, de vriendin van de Canadese Buza

"OTTAWA - After his diplomatic faux pas in Afghanistan which revealed Canadian meddling into Afghan internal politics, Foreign Affairs Minister Maxime Bernier is hogging the headlines again.

This time over a former girlfriend who has been linked to a biker gang. Bernier's ex was Julie Couillard, a former model and aspiring actress, who had relationships with two men linked with the Hells Angels biker gang.

One of them was Gilles Giguere, an underworld figure, who was suspected together with two other men of involvement in a murder and extortion plot on Hells Angel head Maurice (Moms) Boucher. Couillard was arrested with Giguere in a pre-dawn raid, but was eventually released."


NN (uw roddel en borrel correspondent)


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste regering Leterme - Guido van Alphen



Toen het bij de S.P.a. duidelijk werd welke electorale klopping de partij gekregen had in juni van vorig jaar, was men zo wijs niet in een volgende regering te willen treden. Dat had toen als gevolg, dat er voor zo'n driehonderd kabinetsmedewerkers een andere job gevonden diende te worden. Dat bleek later nog niet zo'n groot probleem te zijn. De meesten keerden terug naar hun oude job bij de rode rakkers van Humo, De Morgen en de VRT.

Bij de Waalse SP zat dat een beetje anders. Daar dreigde men te moeten gaan zorgen voor een veelvoud van het aantal Vlaamse S.P.a.-medewerkers. Dat was dan ook de voornaamste reden, waarom de partij bereid was veel water in de wijn te doen om toch maar te mogen meespelen met Oranjeblauw. Als tegenprestatie kreeg men het gedaan dat er een uitbreiding kwam van het stookoliefonds (alhoewel dat het verbruik alleen maar deed toenemen, wat niet de bedoeling was) en een voorschot aan tante Laurette voor haar kankerfonds (dat nadelig zal zijn voor de Vlaamse ziekenhuizen). Marie Arena mocht de pensioenen een beetje optrekken en dat was het.

Nu staat Di Pippo zwaar onder druk van zijn linkervleugel, zeg maar de echte marxisten, om nog e.e.a. te eisen tegen 15 juli. In het andere geval zou de SP de regering Leterme verlaten. Enkele van de eisen die de man met het rode strikje nu stelt, staan trouwens al in het nieuwe regeerakkoord (zoals bv de dertiende maand kindergeld).
Het is opmerkelijk dat de media het steeds hebben over Leterme 1. Zou er ooit wel een Leterme 2 komen? Het wordt nl. steeds duidelijker dat deze regering het niet zal uithouden, zelfs niet tot half juli. Dat heeft  niets te maken met de communautaire problemen (zelfs Kongo wordt een communautaire ruzie), maar met de begrotingscontrole. Daaruit zal blijken dat deze regering Leterme geen reserves heeft om wat ook te verwezenlijken.

Er zijn geen pasklare oplossingen, tenzij misschien deze van het terugdringen van het ambtenarenbestand (voor elke drie die op pensioen gaan, er maar één vervangen, zoals dat momenteel ook in Frankrijk gebeurt). Belastinghervormingen, aanpak van fraude en sociale maatregelen kunnen er alleen komen als er extra geld gevonden wordt. De 250 miljoen die de regering nu zou krijgen van Electrabel, is slechts een aalmoes, die bovendien door de verbruikers zal moeten betaald worden. Dat is meteen duidelijk voor al wie de laatste jaarafrekening van deze producent gekregen heeft.

Zoals de zaken er nu bij staan, is er voor dit land maar één oplossing: de hele zaak splitsen. Deze regering komt er nooit uit en ik zie niet in welke regering dat straks wél zal kunnen. Er wordt al enkele jaren voorspeld, dat België zich hopeloos aan het vastrijden is. Deze voorspelling wordt werkelijkheid.

Bye, bye Belgium!

@ http://blog.seniorennet.be/guvaal/

REGELMATIG TE BEZOEKEN !


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yves Leterme en Kabila telefoneren.


Dankzij onze goede en geheime connecties bij Belgacom, zijn wij in het bezit gekomen van een vertaalde transsciptie van het gesprek tussen Yves Leterme en de Congolese president, Kabila.  In plaats van gissingen en eenzijdige interpretaties neer te schrijven, die kant noch wal raken, laten wij in volledige objectiviteit de stem van de waarheid weerklinken

Tring ...  Tring  ...  Tring .... Klik, de hoorn wordt opgenomen in de Congo, het ruist maar er wordt niet gesproken.

YL : Gallo, Gallo, Bakila, zijde gij daar ?  Ha, gij spreekt niet, das juist. Hoewist in Negerland, kunde gij u verwarmen ?  Zeg, Bakila, het is hier den Yves van Ieper en van belgië, ik heb hier voor u nog ne cadeau klaarstaan van 200 miljoen euro, wat doen we daarmee ?  Zou u dat uitkomen als we dat sommetje in Liechtenstein storten op de rekening ? Of hebt ge liever   de Kaaimaneilanden ?  Zeg, Bakila, de Chinezen die hebben maar ne cado van 5 miljoen gekregen, hoor, en die zitten daar nu mee een stalen monsterding waar ge geen kop noch staart aankrijgt.  Tweehonderd miljoen is toch beter, niet. Of zoude gij ook oud ijzer willen in uw hof  ?  't Is maar een woord. Zeg, Baki, luister eens, dat van De Gucht moet ge niet kwalijk nemen, die mens maakt met iedereen ambras, maar hij meent het goed.  Hij is eigenlijk zoals uw papa, den ouwen Baki.  Trouwens, hoe is het met uw papa, ik hoor zo weinig van hem de laatste tijd, hij is aan het genieten van zijn pensioentje zeker ?  De Gucht zorgt ook voor zijn kindjes, precies zoals uw papa dat voor u deed.  Bak, kunde gij een beetje lezen ?  In de Libre Belgique ...  Tuut ... Tuut .... Tuut ...De verbinding werd verbroken.

Zo, dat was het.  We kunnen gerust zeggen,  dat de relaties op een ordentelijke manier hersteld zijn.  Van onze Buza minister zullen we enige tijd niets meer horen maar de achting voor onze premier is alweer een stuk gestegen.  Goed gedaan, Yves ! De mensen zullen u dankbaar zijn.

NN


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuid-Afrika lost zijn problemen op.


In Zuid-Afrika, zo vernemen we van het Rode Kruis uit Johannesburg, zijn een 35.000 mensen  terug op weg naar hun thuislanden.  Ze waren even de grens overgestoken om te kijken of er wat te verdienen viel in het mooie, ongerepte en mensvriendelijke Zuid-Afrika.  U zal zich herinneren dat ten tijde van de afschuwelijke Apartheid de grofste misdaden tegen de menselijkheid begaan werden.  Blanken mochten alles en zwartmensen mochten niets.  Er mocht vooral niet interraciaal getrouwd worden, alhoewel de Zuid-Afrikaners daar hun witte en zwarte hakken aan veegden en lekker samenhokten als het klikte. Nu zijn al die beperkingen opgeheven : wie zin heeft in een lekkere verkrachting, wordt niet meer gehinderd door kleurbeperkingen. 

Zuid-Afrika is, dankzij de geweldige inspanningen van de hardwerkende ANC-regering een paradijs op aarde.  Alles verloopt nog niet helemaal gesmeerd maar "Het komt allemaal klaar in de was" zegt de sympathieke president Mbeki. "We staan al enkele malen in het Guinnes record boek, wat wil je nog meer als beginnende natie ?"

De Zimbabwanen, de Botswaniërs en de Mozambiquers  keren enigszins teleurgesteld huiswaarts. Zij die beweren dat er sprake is van zwart racisme, afschuwelijke xenofobie liegen dat ze zwart zien. En die veertig doden, dat waren mensen die al ziek waren toen ze het land binnenglipten. 

http://www.nd.nl/Document.aspx?document=nd_artikel&id=114705

Artikel bewerkt door Van der Simpele


Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ludwig Vandenhove, gij zijt een genie !


De burgemeester van Sint Truiden, de socialist Vandenhove, wil conflicten laten oplossen door buurtcomités, zodat op termijn de politie zich enkel met de grote misdaad kan bezighouden. Misschien worden de pakkemannen overbodig ?

Vandenhove heeft in  zijn partij alle rode waters doorzwommen en momenteel is hij naast  burgemeester, senator en lid van ettelijke verenigingen  met en zonder zitpenningen of vergoedingen.  Ik denk dat die cumulards een dubbel of driedubbel leven leiden. Het kan ook zijn dat ze zich niets aantrekken van de weireld. Een beetje fatsoen is al meer dan genoeg.

De politie wordt te veel lastig gevallen met kleinigheden en daarom laten we problemen, conflicten, ruzies oplossen door een neutrale derde die bemiddelt.  Het zal niet lang duren of de neutrale derde bemiddelaar zal zelf in een kluwen van aantijgingen terechtkomen. Tenzij hij bekleed wordt met bevoegdheden, tijdelijk ontleend gezag en een ganse structuur om hem heen : heeft u het ooit anders geweten dat de overheid een dienst in het leven roept die niet ten prooi valt aan de euvels van de openbare vertragingsdiensten en benoemingsmechanismen ?  

Vroeger vervulden in de parochies de pastoor of de onderpastoor  vaak de rol van vredestichter.  Misschien nogal onprofessioneel en  eenzijdig. De pastoors zijn op  vandaag en de kardinaal gaat op pensioen.  Hij heeft zich trouwens niet veel beziggehouden met  de moeilijkheden van de Vlaamse mensen : zalvende woorden voor de linksen, de mormonen met hun incestfamilies en de onvermijdelijke allemansvriendjes van de islam, voor iedereen behalve voor de eigen kerkgangers, die vervelende kwezels.  Zeker de  ongelovigen konden op de RK- primaat rekenen, alhoewel die hem nooit wat gevraagd hebben. Veel energie  noch mankracht zal er niet overblijven om de bemiddelende caritas in de wijken of parochies terug in ere te herstellen. Samen met de socialisten van Vandenhove zou het een mooi project zijn : Daens  met Emile Van der Velde in een moderne uitvoering. De musicalversie staat al in de startblokken.

Gelukkig is er een benijdenswaardig alternatief in het vooruitzicht : de sharia-rechtbanken  zullen een stuk van het vele werk van de overladen gerechtshoven overnemen.  "Het is om behulpzaam te zijn, wij zullen onze eigen mensen zelf veroordelen" : en Vandermeersch en Desmet schrijven laaiende artikels over de geweldige bereidwilligheid en de immense goedheid van de imams. De troepen van de sharia worden opgeleid in Anderlecht, Borgerhout, Molenbeek en enkele geheime locaties die we begrijpelijkerwijze niet kenbaar maken.

Vandenhoven gij zijt een genie.

Savat




Golfbrekers

Verbonden maar niet aan banden. 

KLIK HIER OM NAAR GOLFBREKERS TE GAAN


Foto

Deze blog leeft van de liefde, de wind en veel enthousiasme. U kan onze werking steunen via 

 banknr 610-5790800-88 

 IBAN BE56 6105 7908 0088 

 BIC DEUT BE BE




Archief Freddy Van Gaever : hier klikken


Opera, Belcanto - Operette en populair klassieke muziek
  • Hier klikken

  • Stuur ons uw reactie



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!