NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • De klimaatspijbelaars
 • Donald en de sultan
 • Divided Kingdom
 • Intermezzo italiano
 • De opmars van de onafhankelijken
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  18-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De klimaatspijbelaars

     Op de ‘spijbelbetoging’ van donderdag waren er in Brussel meer dan 12.000 deelnemers, zo’n vier maal meer dan de week ervoor. De meeste kwamen uit Vlaanderen, waarschijnlijk de reden waarom er alles vrij rustig bleef. Een geweldig succes dus, waarbij toch enkele vragen gesteld mogen worden.

     Is het nu echt nodig om die scholieren te laten betogen op een donderdag? Kan dan niet op een vrije woensdagnamiddag of op een zaterdag of gaat hun idealisme nu net zo ver niet? Verder is het maar de vraag wat het antwoord op die manifestaties moet zijn. Denken die jongelui (of wie er achter zit…) nu echt dat een regering in lopende zaken die amper 30% van de verkozenen achter zich heeft, dergelijke wereldproblemen eens even gaat oplossen?

     De 16-jarige initiatiefneemster, Anuna De Wever (wie geeft zijn kind zo’n voornaam?), blijkt vorig jaar zowat de halve wereld te hebben rondgereisd: de Franse Alpen, Bretagne, Tirol, de Azoren, Marokko en New-York. De meeste verplaatsingen heeft ze afgelegd met het vliegtuig, waarbij ze zeker geen rekening gehouden heeft met haar eigen zgz ‘ecologische voetafdruk’ (de luchtvaart is een van de grootste uitstoters van CO2). De Franse filosoof Jean Claude Mischéa noemt dergelijke gedrevenen, die de wereld blijven rondvliegen, ‘la gauche kérosène’. In New-York bleek het te gaan om een congres over vrouwenrechten, waarbij men zich af kan vragen wat dat met het klimaat te maken had. Een antwoord daarop is waarschijnlijk, dat ze haar moeder vergezelde, die zelfstandig consulent is voor ‘genderstudies en interculturaliteit’ waarvoor ze opleidingen en studies aanbiedt aan overheden allerhande.

     Nu, ze doen maar, de wereldverbeteraars. Voor mijn part mogen ze alle weekeinden betogen, plus eventueel de woensdagnamiddagen, maar niet de dagen waarop les moet worden gegeven en zolang het maar vreedzaam blijft. Ik vind het niet kunnen dat ons onderwijs, dat de laatste jaren al achteruit blijkt te gaan, daarvan het slachtoffer moet worden. Een heel jaar door wordt over dat onderwijs al geklaagd. De schoolweek met een dag inkorten, om welke reden ook, lijkt me dan ook des Guten zuviel.

     Tenslotte is het klimaatspijbelen geen Vlaamse uitvinding. Het kwam overgewaaid uit Zweden en past in de algemene tendens om ons, Westerlingen, een geweten te schoppen en desnoods te laten opdraaien voor alles wat op klimaatgebied misloopt, terwijl de rest van de wereld er zich weinig of niets van aantrekt, zoals al gebleken is met de plasticvervuiling van de oceanen.

   

  18-01-2019, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
  17-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donald en de sultan

   

     The Donald heeft gedreigd Turkije economisch te zullen vernietigen, als dat land het zou wagen de Syrische Koerden aan te vallen, zoals Erdogan plant te doen. Die laatsten hebben met de internationale alliantie rond de USA met succes meegevochten tegen IS. Nu Trump zinnens is zijn troepen daar terug te trekken, wil de nieuwe sultan er een slag slaan, met het excuus dat – volgens hem - zowat alle Koerden terroristen zijn.

     Trump zou beter even opletten, want Erdogan heeft al eens gezegd dat ‘zij’ (de Yankees) wel de dollars hebben, maar hij Allah!

  ---

     Alle gekheid op een stokje, de terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Koerdisch Oost-Syrië zal toch niet voor meteen zijn. Dat werd recentelijk nog bevestigd door John Bolton, Trump’s nationale veiligheidsadviseur bij diens bezoek aan Israel. Trump had er in zijn gebruikelijke tweet trouwens aan toegevoegd dat hij de Koerden zou aanraden best Turkije niet uit te dagen en aan Erdogan voorgesteld een neutrale bufferzone van 32 km in te stellen tussen Turkije en Syrië. Of daarvan iets in huis zal komen valt nog af te wachten, maar zolang de Amerikaanse troepen ten oosten van de Eufraat blijven, zal de sultan wel twee keer nadenken vooraleer daar iets te ondernemen. Al bij al waren de Koerden er de meest efficiënte troepen in de strijd tegen IS en moesten ze daarvoor geen halve dorpen en steden plat bombarderen zoals Assad en diens Russische bondgenoten hebben gedaan.

     Dé reden waarom Assad en Co azen op het gebied ten oosten van de Eufraat – één derde van het Syrische grondgebied – is de aanwezigheid daar van olie, gas en water. Assad wil dat voor zich en Turkije wil niet dat de Koerden het zouden krijgen. Als reden opgeven dat alle Koerden terroristen zijn, zoals Erdogan doet, is maar een voorwendsel om tegelijkertijd de Koerden in eigen land - ± 15% van de bevolking - te muilbanden.

   

   

  17-01-2019, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
  16-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Divided Kingdom

    

      Gisteren had men bij de VRT ontdekt dat in hun lijfkrant, De Morgen, een artikel de titel ‘May-day!, May-day!’had gekregen. Die titel gebruikte ik al boven mijn blog van 10 juni 2017 en later nog eens boven die van 6 december van datzelfde jaar, waarbij ik toen reeds schreef dat ze met die Brexit misschien wel eens niet klaar zouden komen. Dat May het niet ging halen in het Britse Lagerhuis was tenslotte de logica zelf. Het was wel al geleden van ergens in de jaren 1930 dat een Britse zittende regering nog zo’n zware nederlaag had geleden (432 stemmen tegen 202!). Binnen haar eigen partij had ze amper een meerderheid en in het parlement helemaal geen. Nog een gevolg van haar roekeloosheid om nieuwe verkiezingen uit te schrijven terwijl dat niet nodig was (haar partij had toen de meerderheid). Na meer dan twee jaar palaveren krijgt ze nu zelf waarschijnlijk niet eens meer de tijd om met een plan B af te komen, aangenomen dat ze zoiets heeft, omdat de Labour oppositie meteen erna een motie van wantrouwen indiende waarover vanavond al gestemd wordt.

     Wordt vervolgd.

  16-01-2019, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
  15-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intermezzo italiano

   

   

     Luigi Di Maio, de opvolger van stand-up comedian Beppe Grillo als voorzitter van de Italiaanse Vijfsterrenbeweging, heeft een opmerkelijk voorstel gedaan. Hij zegt dat de Franse gele hesjes beter een partij zouden vormen, die straks mee kan doen aan de verkiezingen. Dat is wat zijn partij in Italië gedaan heeft en nu zit die daar mee in de regering en is hij vice-premier. Het zou misschien ook wel een idee kunnen zijn voor de Belgische, bijna uitsluitend Waalse gele hesjes. Zo komen we misschien ooit nog wel eens te weten waarom die eigenlijk ageren en met hoe velen ze zijn. Tegelijkertijd zou het ook de mogelijkheid bieden te weten wie het daar voor het zeggen heeft of er tenminste een woordvoerder is, zodat er ook eens kan gepraat worden.

  ---

     Een tweede verhaal dat uit Italië is overgewaaid, deze keer van de andere regeringspartij daar, de Lega van Matteo Salvini, is het geven aan iedereen van een pensioen van 1.500 euro, een verkiezingsbelofte die ze daar nog moeten waarmaken en hier nu ook in het campagnepakket zit van het VB. Dit is financieel niet te verwezenlijken, zeker niet in een land zoals het onze, met een staatsschuld die hoger ligt dan het bbp. In Nederland, waar de staat maar de helft van onze schuld heeft en zelfs miljarden over heeft op de begroting, bestaat er al zoiets, de WAO, maar die bedraagt slechts de helft van wat de Lega en het VB beloven. Nu is het zo dat bij de verschillende nieuwjaarsrecepties van zowat alle partijen er heel wat beloofd werd dat met een korreltje moet genomen worden, maar het mag geen boerenmarkt worden. Dat laatste geldt ook voor het nationaliseren van onze stroomvoorziening, op een ogenblik dat men juist minder staat wil bij bv de Post en Proximus. Wil men een tweede NMBS die ons jaarlijks bijna drie miljard extra kost zonder dat daar wat tegenover staat?

     Voeten op de grond houden, mensen!

   

   

  15-01-2019, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
  14-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De opmars van de onafhankelijken

      Het lijkt stilaan ‘in’ te worden: de onafhankelijke verkiezingskandidaat. Bij de SP.a in Antwerpen was Jinnih Beels ermee begonnen en toen leek het wel een beetje uit schrik om er toch niet té socialistisch voor te komen. Eens verkozen, kocht ze wel een partijkaart en madame is nu schepen van de stad. Het kan verkeren.

     Na de gemeentelijke verkiezingen hebben op meerdere plaatsen (o.a. in Ninove en Berendrecht) gekozenen kazak gedraaid en zijn als onafhankelijken gaan zetelen om e.o.a. meerderheid te depanneren.

     N-VA pakt in West-Vlaanderen straks uit met een déjà vu: niemand minder dan Jean-Marie Dedecker wordt daar weliswaar ‘maar’ lijstduwer, maar het zou me niet verwonderen dat hij het haalt en dan zal er weer wel wat meer animo in de debatten komen. Het oppikken van de nieuwe burgemeester van Middelkerke lokte wel wat protest uit bij de West-Vlaamse achterban, maar die had het zelf niet zo goed gedaan in de gemeentelijke verkiezingen in Brugge, Kortrijk en Roeselare en kon er feitelijk weinig tegenin brengen. Lijsttrekker Sander Loones, heel even federaal minister van Landsverdediging, zou straks nog blij kunnen zijn Deckerken erbij te hebben.

     Bij het Vlaams Belang tenslotte heeft men voorlopig de eerste prijs binnen gehaald met Van Langenhove, ook al als onafhankelijke, maar dan lijsttrekker voor Vlaams-Brabant, waar hij het tegen Theo Francken mag opnemen. Die laatste mag dan wel een deftig parcours hebben afgelegd, volgens Tom Van Grieken was er te een groot verschil tussen Theorie en Theopraktijk. Goed gevonden in elk geval.

     Het was voorspeld, het worden nog enkele hectische campagnemaanden.

   

  14-01-2019, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
  13-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klima und kein Ende

     Volgens een rapport van Vlario ( Het Vlaams overlegplatform en kenniscentrum voor rioleringen en afvalwater ) is één huis op acht in Vlaanderen niet aangesloten op de riolering. Dat is o.a. mede het gevolg van de lintbebouwing die we hebben, zo’n 13.000 km! Zoals ik reeds schreef in mijn blog van 13 december 2018 (‘De klimaat heisa’), moet al wat daarlangs gebouwd wordt, worden aangesloten op water, elektriciteit, kabel en riolering. Dat laatste blijkt niet overal te gebeuren, waardoor de mensen die er komen wonen, zelf voor een oplossing moeten zorgen. Dat was ook zo het geval toen wij in 1975 bouwden in Kasterlee en dat was in een nieuwe verkaveling, niét in een lintbebouwing. Wij hadden toen een septische put, die overliep in een sterfput, die op zijn beurt (af en toe) ook nog eens overliep. Laten weglopen in beken en sloten zat er bij ons niet in, omdat Kasterlee er niet zo veel heeft door zijn ligging op de Kempense heuvelrug. De sceptische put moest wel jaarlijks geledigd worden door een daarvoor gespecialiseerd bedrijf. Van dat laatste zijn we gelukkig vanaf, nadat we in 2005 - dertig jaar later! - riolering in de straat kregen.

  ---

     Hoe we tegen het veranderende klimaat ook aankijken, we hebben er allemaal mee te maken. De tijd dat men bij ons vóór 10 mei geen bonen mocht planten, omdat het tot 15 mei kon vriezen, is geschiedenis*. Heel dat klimaatprobleem is trouwens niet alleen een zaak van verandering, we zullen ons ook moeten aanpassen aan het veranderend klimaat, want de klimaatverandering zelf kunnen wij niet meer tegenhouden. We zullen ermee moeten leren leven. Dat beseft men ook bij de VN, waar men al een Instituut heeft voor kimaat’verandering’. Dat instituut zou zich echter beter wat meer bezig houden met de derde wereldlanden. Dat bleek nog eens uit een Duitse studie, die in 2017 gepubliceerd werd in ‘Environment Science & Technology’ en waaruit bleek dat 90% van het plastic afval, dat terecht komt in de oceanen, afkomstig is van slechts 10 rivieren, waarvan 8 in Azië en 2 in Afrika (mijn blog van 10.05.2018 ‘ Het plastic sprookje’). De jonge Nederlander van Kroatische afkomst, die beweert een systeem gevonden te hebben om plastic uit de oceanen te halen – en daarvoor in Californië 30 miljoen dollar ophaalde – had al problemen bij de eerste echte test, waarbij een van de netten stuk ging. De Stille Oceaan, waar hij de test liet doen, is geen visvijvertje. Volgens het Amerikaanse economische tijdschrift Bloomberg, zo’n beetje de Amerikaanse tegenhanger van de Britse ‘The Economist’, zal dit systeem het probleem niet oplossen.

   

  * Bij gunstige weeromstandigheden komen geplante bonen na 5 dagen uit. In 1940 viel Duitsland België binnen op 10 mei. Bij ons in de familie is dat bij gebleven. Mijn grootvader, een kleine zelfstandige, had ook een groentetuin en zei toen: ‘Oorlog of geen oorlog. Het is 10 mei en ik plant mijn bonen’!

  13-01-2019, 17:48 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
  12-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De alternatieve democratie

     Na de burgerplatformen in Brussel, die (illegale) transmigranten herberg(d)en, de Belgische gele hesjes die in Wallonië op straat komen enkel en alleen omdat ze dat in Frankrijk ook doen, hebben we nu in Vlaanderen de klimaatspijbelaars. Scholieren die een dag wegblijven op school en in de plaats ervan gaan betogen in Brussel, voor het klimaat. Het waren er wel verrassend veel (dat wij daar vroeger nooit aan gedacht hebben!), maar of het veel zal uithalen, is een ander verhaal. Dat er aan het klimaat iets moet gedaan worden, is één zaak, dat dat zomaar eens snel kan gebeuren is een ander paar mouwen. Zolang het alternatief is, dat we voor alles en nog wat meer gaan moeten betalen, zal het m.i. nog wel even duren. Dat de politiek er ondertussen al is opgesprongen, was te verwachten in deze extra lange campagnetijd. De kersverse nieuwe Vlaamse minister voor Energie, Lydia Peeters, de opvolgster van Bart Tommelein, heeft al een delegatie van spijbelende pubers uitgenodigd voor een gesprek. Open VLD, die zich steeds linkser profileert als een soort nieuwe D66 (Denk maar aan Crootje in Zuid-Afrika, die daar als een rockster tientallen miljoenen euro ging weggeven), was zo Groen voor.

     Als ik ’s avonds de Tv-journaals zie, zap ik af en toe ook wel eens naar RTL. Daar geeft men nog steeds uitgebreid relaas over de acties van de Franse gele hesjes, waarna de zender meestal naadloos overschakelt op hun lotgenoten in Wallonië, waarbij men het steeds heeft over België, alsof dat in dit hele land hier ook zou gebeuren. In Luik en Charleroi hebben ze al heel wat schade aangericht (in Charleroi alleen al 80 parkeermeters stukgeslagen), misschien iets in Brussel, maar niet in Vlaanderen. In tegenstelling tot Frankrijk hebben de mensen het hier, zelfs in Wallonië, niet zo slecht, maar dat wil men daar niet gezegd hebben, ook al kan men er meestal maar beelden laten zien van drie man en een paardenkop. Ondertussen zijn er ook in Wallonië al twee van die gele hesjes dood gereden bij hun eigen wegblokkades…

     Het is nu afwachten wat de volgende ‘spontane’ volksopstand zal zijn. Dank zij de sociale media kan tegenwoordig elke hond met een hoed op (of rapper) daartoe oproepen, terwijl elke landgenoot straks de kans krijgt zijn stem te geven aan een man/vrouw of partij waarvan hij/zij hoopt dat die er iets aan gaat doen en hem/haar er later voor kan straffen als die het niét doet. Zoiets heette vroeger democratie…

   

  12-01-2019, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
  11-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andermans geld

   

   

     Men zou het hem niet meteen aangeven, maar ook Philippe Muyters, momenteel Vlaams minister voor o.a. Sport, heeft zich kandidaat gesteld voor de post van een internationaal gezelschap, in dit geval die van voorzitter van het WADA, het Wereld Anti Doping Agentschap, waar hij al negen jaar lid van de Raad van Bestuur blijkt te zijn. De eerder saaie Muyters, die vroeger ook al eens voorzitter was van VOKA, is wel een dossiervreter wiens werk bij WADA klaarblijkelijk geapprecieerd wordt. Op te merken is, dat deze post onbezoldigd is – op een (waarschijnlijk serieuze) onkostenvergoeding na - wat betekent dat Muyters, als hij in mei herverkozen zou worden, ook actief blijft in de Belgische en Vlaamse politiek. In die laatste heeft hij het toevallig net nu aan de stok met VOKA, de werkgeversorganisatie waarvan hij zelf nog voorzitter is geweest. De nieuwe baas daar kwam nl af met een voorstel om meer laaggeschoolde werklozen aan het werk te krijgen door hen elke maand 100 euro extra te geven. Tot daar niets abnormaals, tot de man er bij voegde dat die 100 euro niet door de werkgevers, maar door de Vlaamse overheid zou moeten betaald worden, in totaal een half miljoen euro per maand. ‘Les affaires, c’est l’argent des autres’ klonk nooit duidelijker. Oud VOKA-baas Muyters liet al meteen weten dat daar niets van in huis zal komen en dat dat geld – als het er al is – beter kan gebruikt worden voor opleidingen. Door de taxshift krijgt elke Vlaamse werknemer trouwens al drie jaar op rij wat meer op zijn loonbriefje.

     Niet alleen de vakbonden, maar ook de werkgevers blijken in dit land verslaafd te zijn aan overheidsgeld. Ze maken desnoods afspraken met elkaar, waarna ze de rekening voorleggen aan de regering. Zo zou het mij ook wel lukken.

   

   

   

   

   

  11-01-2019, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
  10-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieke (her)positioneringen

     De kans bestaat dat Didier Reynders, ontslagnemend federaal minister van Buitenlandse Zaken, secretaris-generaal van de Raad van Europa* wordt. Nadat hij al een hele reeks kabinetchefs lucratieve postjes heeft bezorgd, gaat hij er nu zelf ook een trachten in te palmen. De hoofdreden daarvoor is, dat hij ervan overtuigd is dat hij zijn betrachting, ooit eens Belgisch premier te worden, mag opbergen nu onze Nationale Charel – Reynders’ opponent binnen de MR – het voor hun partij definitief verbrod heeft.

     Of Reynders de post zal krijgen, zal hij pas weten in juni. Als gevolg daarvan neemt hij nog wel deel aan de bollekenskermis van einde mei. We zijn er dus nog niet vanaf…

   * De Raad van Europa maakt geen deel uit van de E.U. Het bevat alle 47 Europese landen, waaronder dus ook Rusland, Turkije en Armenië. De Raad houdt zich in de eerste plaats bezig met de Mensenrechten, waarbij het Marrakech pact weer in beeld komt. Theo Francken heeft er al mee te maken gehad…

   ---

      Beter nieuws is dat Dries Van Langenhove bij de volgende verkiezingen als onafhankelijke de VB–lijst gaat trekken voor Vlaams Brabant. Goede zet, denk ik. Tom Van Grieken heeft er zeker geen gras over laten groeien. Met Van Langenhove heeft het VB er iemand bij die onmiskenbaar talent heeft voor organisatie en rekrutering, die een aardig stukje kan speechen en met zijn jeugdig uiterlijk alles mee heeft om het in de politiek te maken. De ‘Mars tegen Marrakech’, waarbij hij binnen de week zesduizend betogers op de been kreeg, was een sterk staaltje van tot wat de jonge kerel al in staat kan zijn. Zelfs de schade hem toegebracht door ongelukkige racistische uitspraken en ‘memes’ van enkele Schild & Vrienden volgelingen heeft hij, gelukkig maar, overleefd. Dries bleef trouwens, ondanks alles, actief op de sociale media en kreeg een rubriek aangeboden in ’t Pallieterke, waarvan hij dankbaar gebruik maakt.

     Voor de komende verkiezingen heeft het VB zijn eerste wit konijn te pakken. Nu nog Vuye en Wouters overtuigen.

   

   

  10-01-2019, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
  09-01-2019
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Des duivels oorkussen

     Volgens e.o.a. studie (ik dacht in opdracht van VIAS, het Belgisch Instituut voor de Verkeersveiligheid) heeft een onderzoek (men onderzoekt tegenwoordig alles!) uitgewezen dat heel wat jonge chauffeurs in de ouderdom tussen 18 tot 35 jaar wel eens durven rijden onder invloed van drugs. Bij de vorig jaar uitgevoerde controles bleek dat in Vlaanderen 7% te zijn, in Wallonië 17% en in Brussel zelfs 20%. Opmerkelijk is dat die cijfers in de nabijheid komen van het percentage werklozen dat de regio’s kennen. Daarmee wil ik absoluut niet insinueren dat werklozen automatisch ook druggebruikers zijn, zij hebben wel meer de tijd om er zich mee bezig te houden. Zoals het oude spreekwoord zegt: ‘Ledigheid is des duivels oorkussen’.

     I.v.m. bovenstaande is het wel interessant te verwijzen naar een artikel in de laatste weekeindkrant van De Tijd, waarin een zekere Philippe Destatte vaststelt dat Wallonië ter plaatse blijft trappelen. Volgens een studie van de PS Denktank Jules Destrée*, waarvan Destatte directeur is, geven Waalse gezinnen gemiddeld 15% minder uit dan de Vlaamse, wel met uitzondering van tabak en alcohol, waarvoor ze méér uitgeven. Destatte zegt het niet, maar ook dat zou te maken kunnen hebben met de grotere Waalse werkloosheid.

     Steeds volgens Destatte, hebben de verschillende versies van het zgz Waalse ‘Marshallplan’ niet veel uitgemaakt, evenmin als de twaalf (12!) miljard die Wallonië daarvoor van Europa had gekregen .Steeds volgens dezelfde directeur zullen de transfers uit Vlaanderen niet blijven duren (was het maar waar!) en die uit Europa kleiner worden. Enfin, zo horen we het ook eens van een ander en niet van de eerste de beste.

   

  * Jules Destrée was een Belgisch PS-politicus (doctor in de Rechten), die ook in Vlaanderen ‘wereldberoemd’ werd, nadat hij de toenmalige Belgische Koning Albert I een brief geschreven had met daarin de uitspraak ‘Sire, er zijn geen Belgen, alleen Walen en Vlamingen’. Dat was in 1912. De dag van vandaag lopen er in Vlaanderen nog altijd mensen rond die dat nog steeds niet door hebben!

   

  09-01-2019, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!