Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    28-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De diabolisering van het Vlaams Belang

    Het is een schande hoe het Vlaams Belang de laatste tijd gediaboliseerd wordt. Het lijkt wel een heksenjacht, een soort nieuwe repressie, maar dan in de eerste plaats door de media, de TV-zenders op kop. Het volstaat de gezichten te zien van de verschillende omroepers (M/V) en duiders om op te merken, dat ze precies opgelucht zijn dat er zoiets gebeurd is als de moorden in Antwerpen Met de zaak Remmery hadden ze zich al eens hopeloos belachelijk gemaakt, maar nu denken ze eindelijk iets te hebben waarmee ze het Vlaams Belang kunnen pakken. Ik hoor Catherine Moerkerke, op VTM, nog schaapachtig vragen aan Pol Van Den Driessche: "Is dit het begin van het einde?", waarbij zij hem hoopvol aanstaarde De journalist was echter verstandig genoeg om daar niet op in te gaan
    Dit is niet het begin van het einde, dit is een ongelukkig, vreselijk fait divers in onze geschiedenis, iets dat nooit had mogen plaats vinden en ook nooit had mogen worden uitgebuit door wie dan ook.
    Dat het in dit land op allerlei gebied al jarenlang misloopt, is in de eerste plaats te wijten aan het slechte beleid van rooms-rode en paarse coalities die maar wat hebben aangeklooid i.pl.v. het land efficiënt te besturen. Als het dan zwaar fout loopt, geeft men de schuld aan de enige partij die zijzelf van elke besluitvorming hebben uitgesloten. En daar houdt het niet bij op. De Vlaams Belangers, die ongeveer één miljoen kiezers vertegenwoordigen die mee belasting betalen, mogen alleen op TV verschijnen als men denkt ze te kunnen "pakken", ze belachelijk te kunnen maken. Daar dit meestal niet lukt, laat men ze amper aan het woord, laat men ze niet eens uitspreken en worden ze meestal nog geschoffeerd door iemand die zich "moderator" noemt (van "moderare" = matigen!). Het zijn moedige mensen, de leiders van het Vlaams Belang, die heel die tijd kalm moeten blijven terwijl ze de schuld van alles en nog wat krijgen en amper de gelegenheid krijgen hun gelijk te kunnen uitleggen. Toch hoop ik, dat ze het zullen volhouden. Hun kiezers blijven hen trouw, dat blijkt uit alle recente opiniepeilingen. In dezelfde peilingen kan men zien dat zelfs een meerderheid van VLD- en CD&V-kiezers niet akkoord gaat met het vereenzelvigen van het Vlaams Belang met de maatschappelijke problemen van het ogenblik, noch met het willen afnemen van de dotatie. En dan hebben we het over de grotere partijen, wat een reden temeer is om de kleinere, linkse groeperingen inderdaad links te laten liggen.
    Ook de stille mars in Antwerpen was eerder een tegenslag voor de politiek correcten, zoals ze zichzelf graag ophemelen. Er was nog geen kwart van het aantal deelnemers dat opstapte voor Joe Van Holsbeeck. Het kan ook gedeeltelijk met het weer te maken hebben gehad, maar misschien geraken de mensen al dat stappen ook wel beu. Als we het aantal buitenlanders, waarvan de meesten hopen rechtstreeks baat te hebben bij dergelijke manifestaties, er niet bijtellen, dan was het helemaal een mager beestje. Bij de mars in Antwerpen valt trouwens te vermelden dat het niet opgaat dat daar iemand van de betrokkenen, de moeder van de verdronken Mohammed Bouazza, het nodig vond enkele Vlaams Belang leiders persoonlijk aan te vallen (iets wat dan in grote titels in de correcte media werd vermeld: van "verdraagzaamheid" gesproken!). Hoe vreselijk het voor een moeder ook moet zijn haar zoon te verliezen, tot op dit ogenblik weet niemand wat er daar juist gebeurd is en wie daarvoor verantwoordelijk zou kunnen zijn.
    Een week vóór de mars in Antwerpen, was er ook een betoging van "sans papiers" in Gent. Vóór de camera konden twee van de betogers hun zeg doen. De ene was al zes jaar in België, de tweede negen jaar. De eerste deed zijn uitleg in het Frans, de tweede in het Engels. Als die inderdaad al zo lang al hier zouden zijn, waarom hebben die dan niet de moeite gedaan onze taal te leren? Zo'n mensen mag men voor mijn part meteen terugsturen naar hun land van herkomst. Ze hebben immers bewezen dat ze zich niet willen aanpassen. Als dat betekent, dat ik daarom een racist zou zijn, dan weze het zo. Ik ben dan trouwens in goed gezelschap, want - volgens De Gucht - zijn er in Vlaanderen alleen al ongeveer één miljoen. Dat men bv in de regio van Charleroi er geen bezwaar in heeft dat men fraudeert en de Staat op grote schaal belazert, vindt dezelfde De Gucht waarschijnlijk niet zo erg. Dat gebeurt daar immers door mensen die zichzelf "democraten" noemen.
    De Gucht rijmt dan ook op klucht!



    28-05-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    27-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arcelorski?
    In haar pogingen te ontsnappen aan de overname door het Amerikaanse Mittal Steel, heeft de directie van Arcelor een voorakkoord gesloten met de Russische staalgroep Severstal. Het wil daarmee een fusie aangaan, waarbij het Russische bedrijf een belang van 32% in Arcelor overneemt en daarmee de grootste aandeelhouder wordt. De vraag is alleen in hoever enkele topmannen van Arcelor daarmee hun bedrijf bevoordeligd hebben dan wel of ze in de eerste plaats aan zichzelf gedacht hebben. In de nieuwe fusiemaatschappij, die dan het grootste staalbedrijf ter wereld zal worden, blijven zij nl hun postjes behouden. De beslissing zou moeten vallen op de vergadering van 28 juni, wanneer de aandeelhouders van Arcelor erover zullen moeten beslissen of ze akkoord gaan met de fusie met Severstal ofwel toch met Mittal in zee zullen gaan. Vergeten we tenslotte niet dat ook de Vlaamse bedrijven van Sidmar (Zelzate) en Ugine ALZ (Genk), met duizenden goed betaalde jobs, bij deze zaak betrokken zijn.
    Severstal maakt deel uit van de "Shareholdergroup", waarin het de belangrijkste tak is. De grote man achter dit bedrijf is een zekere Alexei Mordashov, die beschouwd wordt als de zevende rijkste man van Rusland met een geschat vermogen van 5,9 miljard euro. Mordashov is een van die oligarchen, die na de ineenstorting van de Sovjet Unie de kans grepen en een of meerdere grote industrieën voor een habbekrats overnamen en daar nu de vruchten van plukken.
    Rusland is op economisch gebied stilaan een hoofdrolspeler aan het worden, zeker in Europa. In de eerste drie maanden van dit jaar stond zijn handelsbalans op 42 miljard dollar activa, geld dat binnenkomt door de verkoop van olie, waardemetalen en vooral gas. Het is de bedoeling van Putin om een  vaste uitwisselbaarheid van de roebel te bekomen op de volgende top van de G8 die halfweg juli zal plaatsvinden in ... St. Petersburg. Hij wil ook een soort energiebeurs oprichten waarin Rusland dan een hoofdrol zou spelen.
    Het lijkt wel een grap, maar is het niet. Nog in 1998 kon Rusland zijn buitenlandse schulden niet betalen en moest de roebel gedevalueerd worden. Op het ogenblik heeft de centrale bank voor 225 miljard dollar aan goudreserves. Als de olie ooit de 100 dollar per vat zou halen, wat door sommigen als niet onmogelijk wordt geacht, dan zou de roebel binnen de vijf jaar in waarde verdubbelen, zou Rusland rond 2112 Portugal voorbijsteken en ergens rond 2015 Duitsland en Groot-Brittannië. Het lijkt een sprookje, maar zoals alle sprookjes heeft ook deze zaak een keerzijde. De welvaart voor ±150 miljoen Russen zou alleen afhangen van een materie die enorm in waarde kan fluctueren. Rusland zou een nieuw soort Saoedi Arabië kunnen worden, wat enorme risico's kan inhouden. Gelet op het feit dat Putin regeert als een tsaar en vooral denkt in machtstermen, is het laatste woord hierover verre van gezegd.

    27-05-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    26-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Da Vinci verdient dit niet
    Leonardo Da Vinci leefde in de tweede helft van de vijftiende, begin zestiende eeuw. Hij is bij ons vooral bekend als schilder, maar was feitelijk een intellectueel van gigantische afmetingen die door zijn verscheidenheid aan werkzaamheden alle idealen van de Renaissance in zich verenigde. Hij was ook beeldhouwer, architect, ingenieur, anatomist, fisioloog en filosoof. Hij werkte voor pausen, koningen en prinsen. Hij was een geboren als natuurlijk kind, maar werd door zijn natuurlijke vader mee opgevoed, was linkshandig (dat werd in zijn tijd niet altijd geapprecieerd) en had de gewoonte in spiegelschrift te schrijven. Leonardo was dan ook geen normaal mens, maar toch een kind van zijn tijd dat er zeker niet aan zou gedacht hebben zich bezig te houden met godslastering.
    Godslastering is nu precies dat wat de Amerikaanse schrijver Dan Brown Da Vinci in zijn schoenen schuift. Hij beweert dat de zoon van God overspel heeft gepleegd en dat schudt hij zomaar uit zijn pen alsof hij daarvan zeker is. Daarrond bouwt hij dan een thriller die hem schatrijk maakt, eerst door de verkoop van het boek zelf, daarna door de filmrechten. Dan Brown heeft er wel op gelet zo'n nonsens over het Christelijk geloof te vertellen, de godsdienst die de andere wang aanbiedt als men geslagen wordt. Ik neem aan dat hij zoiets niet zou schrijven over bv Mohammed en diens negenjarige bruid Aisha. Zijn fatwa zou snel klaarliggen.
    De Belgische bisschoppen, die zich tegenwoordig geroepen voelen om op alles te reageren waarover ze beter zouden zwijgen, hebben gewaarschuwd dat het allemaal om fictie gaat. Dat klopt en is trouwens bevestigd door Dan Brown zelf én door filmmaker Ron Howard. Toch zijn er heel wat lezersbrieven gekomen als reactie op de brief van de bisschoppen en daaruit blijkt dat niet weinigen nog geloven dat het verhaal van de Da Vinci Code écht is. Dat komt omdat steeds meer westerlingen ongelovig zijn geworden. Hoe ongeloviger, hoe bijgeloviger. Ze zeggen in niets meer te geloven, maar geloven feitelijk in alles en nog wat. Het doet me denken aan die Italiaanse communist die vroeger ooit op een congres van zijn partij uitriep: " Goddank geloof ik in niets meer!".
    Een tip voor schrijvers die een gat in de markt zoeken: kies een onderwerp uit een zeer ver verleden, dat zo goed als niet te controleren is. Maak er een verhaal van dat afwijkt van wat we er tot nu toe van dachten en zorg dat er iets shockerend in voorkomt. Om het geheel wat echter te doen lijken, verwijs je dan naar een vroegere bekende figuur die het (misschien) zou gezegd hebben. Succes verzekerd, omdat de mensheid nu eenmaal bedrogen wil worden. 

    26-05-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    25-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het (Vlaamse) Rode Kruis bloedt
    Sinds 1972 is het Belgische Rode Kruis gesplitst in twee autonome vleugels. Dat betekent, dat elke afdeling zijn werk kan doen en niet van de andere afhankelijk is. Boven de twee staat nog wel een leiding, met aan het hoofd Astrid van Saksen-Coburg, dochter van.
    Het is al langer geweten dat de Waalse vleugel van het Rode Kruis met een groot financieel tekort kampt. Men spreekt van 10 tot 15 miljoen euro. Zoals we stilaan met onze Waalse "broeders" gewend zijn, wordt er daar veel te veel geld uitgegeven en krijgt men er veel te weinig binnen. De Vlamingen, die om de haverklap door de francofonen beschuldigd worden van racisme en dies meer, schijnen veel meer te geven aan de noodlijdenden dan de zo humane zuiderlingen. De redenen waarom de Waalse vleugel in de schulden zit zijn velerlei: overgeïnvesteerd in voertuigen, vastgoed én personeel, waarbij dat laatste dan nog overbetaald wordt, bestuurlijke chaos en zwak leiderschap. Zo zou een groot deel van de meeruitgave aan Waalse kant te wijten zijn aan uitbetalingen voor stoflongen van mijnwerkers, die dan wel een erg hoge leeftijd moeten bereikt hebben. Enfin, heel wat typisch Waalse uitvindsels die men o.m. dezer dagen ook terug vindt in het link(s)e beheer van de regio Charleroi.
    Officieel zijn er binnen het Belgische Rode Kruis geen geldverplaatsingen. Er is wel een financieringsfonds. In dat fonds dienen de lokale afdelingen hun financiële overschotten te storten. Die blijken voor 80% uit Vlaanderen afkomstig te zijn. De rest kan men raden: met het geld dat het Vlaamse Rode Kruis overhoudt, waarvoor het hard heeft gewerkt en degelijk heeft bestuurd, wordt het verkwistende Waalse Rode Kruis boven water gehouden, dit alles met de duidelijk steun van Astrid van Laken. Enfin, de zoveelste verdoken geldstroom van Vlaanderen naar Wallonië. Het houdt niet op.
    Hét probleem met het Rode Kruis is, dat de internationale federatie in Genève slechts één juridische vereniging per land erkent. M.a.w. Vlaanderen moet eerst onafhankelijk worden alvorens het Vlaamse Rode Kruis zijn eigen centen zal kunnen beheren. Het Rode Kruis van Montenegro zal morgen wél erkend worden!
    ---
    In de marge van bovenstaande nog dit: Marc Coussement, de ondervoorzitter van de Vlaamse vleugel, heeft ontslag moeten nemen uit die functie, dit nadat hij op het paleis ontboden was en daar een bolwassing had gekregen. Wat had de heer Coussement gedaan? Iets vreselijk: hij had het manifest van de denkgroep "In de Warande" mede ondertekend! Daarmee is Coussement het tweede slachtoffer van de Belgische recuperatie tegen het Manifest. De nieuwe repressie draait op volle toeren...

    25-05-2006, 10:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    24-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diogenes in Charleroi

    Diogenes van Sinope was een Griekse filosoof uit de vierde eeuw vóór Christus, die de naam had nogal sarcastisch uit de hoek te kunnen komen. De man leefde heel bescheiden, het schijnt zelfs dat hij in een soort grote ton woonde. Op een dag liep Diogenes overdag met een brandende lamp door Athene. Toen men hem vroeg waarmee hij bezig was, antwoordde hij: "Ik zoek een eerlijk mens".
    Diogenes werd onsterfelijk en belandde zo eens in Charleroi, mét zijn lamp.Toen een vriend hem de dag daarop tegenkwam en hem vroeg of hij er een eerlijk mens gevonden had, zei Diogenes: "Nee, maar ik ben toch redelijk tevreden. Ik heb mijn lamp nog!"
    ---
    Bovenstaande is natuurlijk een mop, maar men kan zich toch afvragen wat daar tegenwoordig in Charleroi gaande is. Nadat Van Cauwenberghe, de "godfather" van de P.S. in Charleroi ,was moeten aftreden als burgemeester én als minister-president van de Waalse deelregering, zijn er ondertusdsen al vier schepenen aangehouden, plus enkele voorzitters van huisvestingsmaatschappijen en zijn nu twee voorzitters van sportverenigingen in verdenking gesteld, waaronder de kabinetchef van de nieuwe burgemeester. Allemaal omdat ze met geld van de overheid gesjoemeld hebben en allemaal socialisten. Allemaal dus lid van die partij die mede de aanvraag tot intrekking van de dotatie voor het Vlaams Belang heeft ondertekend. Ze zelf zijn toch zo democratisch, mijnheer. Zuiver tot op de graat!
    Elio Di Rupo, de opvolger van "Van Cau", zoals de vrienden hem noemen, heeft wel mooi zeggen dat hij die Augiusstal eens zou gaan uitmesten ("J'ai marre des parvenus", zei hij ooit eens op een partijcongres); blijkbaar hebben zowel Van Cauwenberghe als diens medestanders nog heel wat supporters in de Carolostad. Tijdens de herdenking van de mijnramp van Marcinelle (voorstad van Charleroi), in aanwezigheid van Albert II en zijn Paola, was Elio met geen ogen te zien en werden de honneurs waargenomen door, jaja, niemand minder dan Van Cau, die (ook al) voorzitter is van het herdenkingscomité aldaar. De nieuwe burgemeester Van Gompel (nog zo'n echte Waalse naam!), heeft ondertussen de voorzitters van de plaatselijke huisvestingsmaatschappijen gevraagd op te stappen. Hij wil het beleid verder voeren samen met een deel van de oppositie. Vraag is of die zo dom gaan zijn daarop in te gaan. Als ze immers de zaken op hun beloop laten, zullen zij denkelijk heel wat meer voordeel halen uit de stembusgang van 7 oktober e.k. Het dooddoenertje dat anders extreem-rechts met de stemmen zal gaan lopen, wordt zo stilaan een afgezaagd motief, zelfs in Wallonië.


    24-05-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    23-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Montenegro wel, Vlaanderen niet.
    Montenegro is een landje van bijna 14.000 km², zeg maar zo groot (of klein, als ge wilt) als de provincies Luik, Namen en Luxemburg samen. Een bevolking van ± 670.000 die leeft van, ja van wat? Daar is weinig over bekend. Er is wat primitieve landbouw en veeteelt. Het landje is grotendeels onherbergzaam en heeft als enige troef dat het aan de Adriatische kust ligt. Het zóu dus kunnen leven van toerisme, maar dat moet er nog beginnen. De bevolking bestaat uit 2/3 Montenegrijnen en 1/3 etnische Serviërs, die allemaal dezelfde taal spreken, Servo-Kroatisch, het Cyrillische schrift hebben en meestal orthodox-christelijk zijn.
    Montenegro heeft zich in een referendum uitgesproken voor onafhankelijkheid en zal zich in de nabije toekomst afscheuren van grote broer Servië, waarmee het meer miserie dan voorspoed heeft beleefd.
    Vlaanderen is 2½ groter dan Montenegro, heeft ± 6.000.000 inwoners, heeft internationale havens en luchthavens, industrie, nijverheid en landbouw die mee van de wereldtop zijn, een onderwijs dat tot het beste in Europa behoort (allochtonen uitgezonderd), een eigen taal, vlag en volkslied. Dat Vlaanderen mag echter niet onafhankelijk worden. Wij kregen niet eens de kans om ons in een referendum uit te spreken over de Europese grondwet (dat danken we Spirit, NB), laat staan dat men ons laat stemmen over onze éigen toekomst.
    Het begrip democratisch blijkt trouwens steeds meer uitgehold te worden. Bij mijn weten is in een democratisch land de meerderheid nog altijd 50+1%. Voor het referendum in Montenegro eiste de Europese Unie 55% en toen die behaald werd, vond de (Servische) oppositie dat nog te weinig. Wij, hier in Vlaanderen, maken meer dan 60% uit van de Belgische bevolking en hebben het helemaal niet voor het zeggen. Integendeel: daar waar Montenegro zich de wet niet meer laat spellen door grote broer Servië, moeten wij dat wel toelaten door kleine broer Wallonië. België is zowat het enige democratische land ter wereld waar een ruime meerderheid het niet voor het zeggen heeft, iets om echt niet fier op te zijn. Het zullen de francofonen zijn die beslissen of wij straks ons eigen Brussel-Halle/Vilvoorde mogen splitsen en dan nog onder God weet welke voorwaarden. Het zijn zij die mee zullen beslissen over eventuele regionalisaties van bv ziekenzorg en werkgelegenheid, over dotaties aan de eigen Vlaamse partijen, over steun aan Franstalige scholen op Vlaams grondgebied, enfin, men kent de hele litanie.
    In Montenegro zijn ze van die problemen althans verlost. De Montenegrijnen kunnen vanaf vandaag hun eigen ding doen en hoeven zich verder niet te bekommeren om hun Servische minderheid. Wij, Vlamingen, zijn er nog niet en zullen er ook nooit komen zolang een deel van onze eigen mensen niet loyaal is tegenover het volk dat ze dient te vertegenwoordigen.

    23-05-2006, 11:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    22-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De volgende beurscrash?
    In mijn artikel van 5 dezer ("Olie en dollar: de dubbele crisis") had ik reeds gewaarschuwd voor de gevaren van een crash. Nu ben ik geen specialist ter zake, maar wel iemand die heel veel leest, ook in buitenlandse kranten waarin al weken gesuggereerd wordt dat zo'n crash tot de mogelijkheden behoort: een dalende dollar, te veel import en te weinig export in de U.S.A., de stijgende olie- en grondstoffenprijzen, een nieuwe, minder ervaren man aan het hoofd van de Amerikaanse FED, de oorlog in Irak en de dreiging vanuit Iran.
    Eindelijk schijnen ook onze kranten wakker te worden. Ook dat is geen nieuwigheid, zoals ik o.m. eveneens al stelde in mijn artikel van 9 dezer ("De Vlaamse pers: het lezen niet (meer) waard"). Ik moet opletten niet verwaand te worden! Die Vlaamse kranten lopen echter hopeloos achter. Die hebben het waarschijnlijk te druk met het in de vernieling schrijven van het Vlaams Belang (enfin, dat is wat ze denken; het zou wel eens helemaal anders kunnen uitdraaien). Zelfs de Tijd, pas overgenomen door de Persgroep van Christian Van Thillo, blijft hopeloos in gebreke. Het is met die krant ooit anders geweest toen ze nog onafhankelijk was.
    Het zou een lachertje moeten zijn, maar het is het niet: het enige Vlaamse blad dat tijdig heeft gewaarschuwd voor een wereldwijde crisis en zelfs een financiële crash (ik neem de woorden letterlijk over) is het satirische weekblad "'t Pallieterke", waar een zekere Angélique Vanderstraeten  een vaste rubriek heeft met de titel "Uit de smalle beursstraat". Het artikel over een mogelijk nakende crisis verscheen in het nummer van 26 april 2006, dus VIER weken geleden!
    En dat noemt men dan een "rioolkrantje"!

    22-05-2006, 11:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!