Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    15-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rikske van Remmery
    Ik lees 't Pallieterke reeds van mijn vijftiende (waar is de tijd!). Het devies van dat blad is: "Wat niet vrolijk kan gezegd worden is de waarheid niet". Dat betekent, dat er nogal wat de spot met alles en nog wat gedreven wordt. Daarenboven heeft het blad, helemaal achteraan een hele bladzijde met zuivere kolder.
    De zgz "serieuze" kranten hebben zo iets niet. Toch dacht ik even dat het zover was, toen ik in de zaterdagkrant van De Standaard las, dat Rik Vannieuwenhuyse zich "bekent" tot de Open VLD en "niet te beroerd zou zijn een mandaat op Vlaams of federaal niveau op te nemen". Zo staat het er bloedernstig.
    Rik Vannieuwenhuyse is de voormalige zaakvoerder van het voedingsbedrijf Remmery, dat in 2005 uitgebreid in het nieuws kwam. Hij had toen ware doodsbedreigingen gekregen omdat hij, zogezegd, een "gesluierde" medewerkster aan het werk hield. De vrouw, Naïma Amzil, werd - samen men Rik - op het koninklijk paleis ontvangen en  kreeg het persoonlijk bezoek van de bisschop van Brugge. De plaatselijke Unizo afdeling van Ledegem richtte een petitie ter ondersteuning in en Justitie zette zes inspecteurs op de zaak. Dat laatste was vooral, omdat degene die de dreigbrieven stuurde, tekende met e.o.a. Vlaamse strijdkreet of organisatie (die niet bestond). Men hoopte nl heimelijk, dat e.o.a. lid van het Vlaams Belang achter de zaak zat en daarvoor staat onze staatsveiligheid - zoals men weet - altijd paraat (dat is zoveel gemakkelijker dan bv Erdal in 't oog houden of de eigen informanten fatsoenlijk screenen).
    De hele zaak doofde uit als een kaarsje, toen later bleek dat het meer dan waarschijnlijk ging om een kwestie van aanhouderij...
    Rik Vannieuwenhuyse verkocht ondertussen zijn voedingswarenzaak, nam een sabbatjaar en trok zich terug in zijn optrekje in de Gres-streek in Frankrijk. Nu is hij echter helemaal terug en wil dus in de politiek. Hij gaat de Open-VLD redden, zeker nadat hij overtuigd werd door niemand minder dan minister Van Quickenborn. Nu is "Quicky" van nature uit ook een grapjas. Naar het schijnt leest hij ook 't Pallieterke, ondanks het feit dat hij in dat blad af en toe ook wordt "opgevoerd". De vraag is nu, of dat verhaal met "Rikske van Remmery" serieus is of niet. Dat zou betekenen, dat de VLD wel erg "Open" is, al wisten we dat feitelijk al na het opnemen van figuren zoals de rood-groene Van Krunkelsven en Margriet Hermans...

    15-06-2008, 10:14 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    14-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eurofobia
    Volgens onze eerste minister Leterme, die het zelf allemaal zo goed kan en weet, is het niet ernstig dat één procent van de hele Europese bevolking het verdere verloop van de Europese Unie kan stopzetten. Hij vergeet er wel bij te vertellen, dat de Ieren de enigen waren, die de kans hebben gekregen er zich over uit te spreken. Met in het achterhoofd de nee-stemmen van Frankrijk en Nederland, is Europa er als de dood voor om hiervan een herhaling te krijgen.
    Er is niets democratischer dan een referendum. Zie maar hoe bv de Zwitsers regelmatig de kans krijgen hun zegje te hebben in alles en nog wat. Anderzijds toont het quasi verbod op enig referendum in België aan hoe weinig democratisch dit land is.
    Europa is ook niet democratisch. Europa is een bureaucratie, geen democratie. Economisch is het een wereldmacht, militair stelt het niets voor en politiek is het een chaos. Groot kapitaal, vakbonden en politiekers willen dat liefst zo houden. Ondertussen kost het de burger wel handenvol geld en heeft hij er helemaal geen vat op. De meesten interesseert het allemaal niet meer. Dat is duidelijk te merken bij de Europese verkiezingen. Op de lijsten staan alleen figuren die gaan voor een fin de carrière, die het niet gehaald hebben in de eigen binnenlandse politiek of die daarvoor (vorstelijk) beloond worden o.w.v. bewezen diensten.
    De echte Europese politiek wordt nog altijd gevoerd door de regeringshoofden en de nationale ministers in functie. Laat dat zo blijven en schaf heel dat dure geldverkwistende parlement af. Dan is het ook gedaan met het nutteloze en dure verhuizen van Brussel naar Straatsburg en Luxemburg. Een Europese commissie is voldoende om de lopende zaken te regelen.
    Dat is natuurlijk wishfull thinking van mijnentwege. De kans blijft dan ook bestaan dat we toch een soort Europees president en minister van Buitenlandse Zaken krijgen die niét door het volk verkozen worden. De kloof tussen politiek en burger zal er dan ook niet kleiner op worden.
    Toch even dank aan de Ieren, die de Europese dikke nekken toch even goed voor schut hebben gezet.

    14-06-2008, 10:43 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    13-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The money, stupid!
    Ik heb het er in deze rubriek al meer over gehad en dreig nog gelijk te krijgen ook: we zullen misschien niet eens moeten wachten tot 15 juli om de regering Leterme te zien vallen of toch in zeer grote moeilijkheden te zien komen. Dat heeft in dit geval niets met het communautaire te maken, maar met de centen. België is platzak. De staatskas heeft een tekort en de regering krijgt dat gat niet dichtgereden. De begroting voor dit jaar, die Leterme naar de Europese commissie had gestuurd, is daar op hoongelach onthaald. Dat is Letermes eigen schuld niet, maar die van zijn voorganger, de man waarnaar nog altijd een grote groep Belgen naar zou smachten. De laatste door Verhofstadt opgemaakte begroting had 0,2% overschot moeten hebben, maar eindigde met een tekort van 0,3%. De begroting, die Leterme nu naar Barroso heeft gestuurd, gaat nog steeds uit van een groei van 1,9%, hetgeen belachelijk is. Wie maar een beetje de internationale politiek en economie volgt, weet dat het goed mogelijk is dat zelfs 1% al moeilijk haalbaar zal zijn. Zelfs de gouverneur van de Nationale Bank (of wat er nog van overblijft), zegt dat we dit jaar met een inflatie te maken zullen krijgen van minstens 4%. Dit laatste betekent nog eens zoveel meer schulden voor dit onland.
    Leterme heeft gelijk, als hij zegt dat een nationale regering op zijn eentje weinig of niets kan doen aan bv de verhoogde kosten voor energie. Ondertussen rijft de staat echter wel de extra BTW-opbrengsten binnen. Ondanks die meerontvangst blijkt België toch niet in staat zijn verplichtingen na te komen. Alle beloften die momenteel door de verschillende excellenties worden gedaan, de francofonen op kop, hebben dan ook geen waarde. Deze regering moet grondig snoeien in zijn uitgaven en zal anders verplicht zijn nóg meer belastingen te heffen, het tegenovergestelde van wat bv de Open VLD de kiezers belooft.
    En dan hebben we het nog niet gehad over de pensioenen. Die blijken zo stilaan bij de laagste van heel Europa te horen. En dat niet alleen voor de allerlaagste pensioenen, waar altijd maar over gesproken wordt, maar ook voor de categorieën uit de middenklasse. Die mensen verliezen jaarlijks zo'n 2 tot 3% koopkracht bovenop het steeds duurder wordende leven en hebben meestal niet (meer) de mogelijkheid iets bij te verdienen.
    Wie had het weer over die "actieve welvaartstaat"?

    13-06-2008, 10:46 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    12-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janus Leterme
    Op 10 juni, exact één jaar na de stembusuitslag die nog steeds nazindert, kwam Leterme op de diverse Tv-stations van dit land een stand van zaken geven. Belangrijk daarbij was, dat hij op de Waalse zenders iets meer zegde dan op de Vlaamse. Hij vertelde de francofone landgenoten nl uitdrukkelijk, dat er aan de solidariteit niet zal geraakt worden. Daarmee neemt de man van 800.000 afstand van de plopsa speech van de voorzitster van zijn eigen partij, Marianne Thyssen, die toen vertelde dat zij niets uitsloot als het niet tot een vergelijk zou komen tegen 15 juli. Ofwel zal dus het kartel moeten inbinden, ofwel distantieert Leterme zich van zijn eigen partij. Ik vraag me trouwens af of dat kartel bij de volgende regionale verkiezingen nog met Leterme zal durven uitpakken. Ik heb zo de indruk, dat ze daar niet happig om zijn (evenmin trouwens als men bij de Open VLD-top staat te springen op een terugkeer van het blauw konijn).
    Maar, wat Leterme betreft, is er nog meer. In zijn verklaring van 10 juni op Tv riep hij de partijvoorzitters op hun verantwoordelijkheid op te nemen. Welnu, het is juist dat wat de Franstaligen in dit land niét doen. Zij blijven zich achter België scharen om zelf geen verantwoordelijkheid op te moeten nemen. Het resultaat daarvan zal zijn dat dit land, mocht het blijven bestaan, totaal aan de grond zal geraken. Het is altijd hetzelfde liedje: de Vlamingen moeten de wet naleven, de francofonen weigeren elke toepassing als die niet in hun kraam past, blijven territoriale eisen stellen en  voeren daarbovenop nog een agressieve campagne in het internationaal gebeuren.
    De enige manier om daar iets aan te doen, is die Franstalige diehards af te dreigen met het stopzetten van de transfers. Er is dezer dagen veel te doen over de koopkracht. Welnu, 25% van de huidige koopkracht van de Walen is geld dat Vlaanderen hen genereus blijft toesteken. Geld dat niet geïnvesteerd wordt. Als daar geen verandering in komt, zal Vlaanderen ooit platzak ontwaken. Op dat ogenblik zullen de Walen zelf België opblazen.

     

    12-06-2008, 10:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    11-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verkoop van nonsens

    Al langer schrijf ik in deze rubriek, dat het geen zin heeft nu peilingen te houden in deze politiek zo onstabiele tijd. De grote vlottende kiesmassa weet hoegenaamd niet hoe ze straks zal gaan stemmen. Elke week kan e.o.a. gebeurtenis tot een omwenteling voeren. Een duidelijk bewijs van mijn theorie kregen we na een zoveel enquête, het zogenaamde Ipso-onderzoek van enkele geleerde Leuvense professoren. Die beweren o.m. dat, volgens hun peiling, er slechts een goede 11 procent van de Vlamingen voor de splitsing van België is. Dit is pure nonsens, als ge bedenkt dat Vlaams Belang en Lijst Dedecker samen al zo'n 20% van de kiesgerechtigden in Vlaanderen uitmaken. Voeg daarbij nog N-VA en een deel kiezers van de Vlaamse progressieven (ex-Spirit) én een percentage CD&V-kiezers en we komen tot minstens het dubbele van wat deze peiling aangeeft, misschien wel het driedubbele. Als alleen dat al niet klopt, zal de rest van die enquête ook met een grote hoeveelheid zout moeten genomen worden. Komt daar tenslotte nog bij, dat de peiling gaat over de periode tot einde 2007. Dat is ondertussen weer al lang verleden tijd.
    Nog zo'n nonsens is bv een "uitgediept" artikel in de zgz "kwaliteitskrant" De Standaard, bij economie & financiën van gisteren. Daarin staat een inderdaad uitgebreid artikel over de vergelijking van lonen en prijzen over de periode ... 1978 - 2006. Dat is flauwe kul, want de prijzen zijn pas serieus gaan stijgen in de tweede helft van 2007, zodat die hele studie niets (meer) voorstelt.
    Nog zo iets. Het is "bon ton" van de zgz democratische partijen, te stellen dat het Vlaams Belang voor de oppositie heeft "gekozen". Ook Bart De Wever gebruikt die term. Dat is lulkoek. Het VB wordt door de andere partijen in de oppositie gehouden en geweerd op alle mogelijke fora en debatten. Als het VB de kans zou krijgen mee te spelen in bv de Vlaamse regering, dan zou ze dat doen. Het is trouwens dom vanwege de andere partijen om dat eens niet uit te proberen. Het is wél zo dat het VB niet meespeelt in een Belgisch federale regering, tenzij het de laatste zou zijn. Kan dus nog komen.
    Kortom, heel wat zgz belangrijke zaken worden gewoon uit hun context gehaald en gebruikt als krantenvulsel. Ze verkopen pure nonsens.
    Wie gelooft die mensen nog? Het is niet voor niets dat journalisten onderaan de lijst van te betrouwen instanties staan. Alleen de politici doen het nóg slechter.

    11-06-2008, 10:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    10-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek vanuit Plopsaland
    Tijdens de gezinsdag van CD&V in Plopsaland is de nieuwe voorzitster, Marianne Thyssen, voor het eerst eens uit haar schelp gekomen. Wel, wat ze zegde was de moeite waard. Ze blijkt nl ook het gesjachel van de francofonen beu te zijn en heeft gezegd dat haar partij nog één keer met serieuze voorstellen i.v.m. de staatshervorming zal komen. "Als de tegenpartijen dwars blijven liggen, dan is dit ons laatste bod", aldus Thyssen, waarbij ze tevens stelde niets uit te sluiten, daaronder verstaan ook niet de transfers. Laat ons hopen, dat ze woord houdt. CD&V kan feitelijk niets anders, wil ze niet helemaal geschonden aan de campagne voor de regionale verkiezingen beginnen. Thyssen zelf is trouwens afkomstig uit het KMO-gebeuren, zeg maar Unizo, en heeft dus niet meteen een boodschap aan wat het ACV de protégés binnen de partij vertelt. Met ook een Chris Peeters als ex-Unizo-er in de Vlaamse regering, hebben de christen-democraten een laatste kans om het puin van één jaar crisis te ruimen. In de plaats daarvan zal dan wel een nog ergere crisis komen, een van het Belgische regime, maar dat is niet in Vlaanderens nadeel.
    Onnodig te zeggen, dat de uitspraken van Marianne Thyssen meteen zwaar op de korrel zijn genomen door Di Pippo en Madame Millefoisnon. Laatstgenoemde voelt zich gesterkt nadat uit peilingen in Wallonië bleek dat haar partijtje garen heeft gesponnen bij al haar negatief obstructionisme.
    Het is vandaag dag op dag juist één jaar geleden dat de fameuze verkiezingen plaatsvonden, die het hele politieke landschap hebben veranderd, zeker in Vlaanderen. Zelfs een peiling in het toch blauwe Laatste Nieuws laat uitwijzen dat zo stilaan één Vlaming op twee verandering eist. Het zullen er nog meer worden, ondanks het verzet van o.m. de vakbonden. Zo konden we gisteren op het nieuws een ABVV-voorman in Antwerpen horen verklaren, dat zij staken en betogen tegen het verlies van de koopkracht én voor de solidariteit. De brave man besefte blijkbaar nog altijd niet dat wij, Vlamingen, hier twee keer moeten inleveren: aan koopkracht zoals iedereen én aan Wallonië door de transfers, die ELKE Vlaming DAGELIJKS 4 euro kosten. Van inleveren gesproken!

    10-06-2008, 11:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (15 Stemmen)
    09-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Belgische Von Rundstedt-offensief
    Met de nationale feestdag van 21 juli in het verschiet en de schrik om tegen dan weer zonder regering te zitten, heeft al wat Belgisch is zich gemobiliseerd. De hoofdvogel werd nog maar eens afgeschoten door de VRT, nota bene betaald met Vlaams geld, die kroonprins Philippe in de etalage zette. Het lag er vingerdik bovenop, dat deze reportage gemanipuleerd werd. Mensen, die het weten kunnen, zeggen dat sommige sequensen tot viermaal toe hernomen werden om toch maar een goed beeld van deze houten klaas te kunnen tonen. Ondanks al die Belgische ijver kon iedereen, die een beetje gezond verstand heeft, zien dat het allemaal gemaakt was. De reportage deed trouwens denken aan die over koningin Paola van vorig jaar. Zelfde stijl, zelfde bekrompenheid.
    Ook de geschreven pers heeft zich voor de Belgische kar gespannen, de zgz kwaliteitskranten voorop. In De Standaard loopt momenteel een nieuwe reeks: "dromen en wensen van een jonge generatie", die blijkbaar alleen beperkt is tot zgz progressieve linkselingen à la Tom Naegels. Overtuigde Vlamingen niet gewenst. De redenen die deze jonge dromers aanhalen om België te laten voortbestaan, hebben trouwens niets met de dagdagelijkse werkelijkheid te maken.
    Jean-Luc Dehaene zou men tegenwoordig beter het Belgische trekpaard noemen, i.pl.v. het Brabantse. Ook hij kwam vorige week zijn duit in het Belgische zakje doen. Volgens Dehaene, moet de nieuwe generatie Vlaamse politici leren compromissen te sluiten. M.a.w. toe te geven, zoals zijn generatie dat altijd gedaan heeft.  De dikgevreten ex-syndicalist, nu voorzien van een hele rist dikbetaalde bestuursmandaten, zou beter zwijgen dat hij zweet en zich beperken tot het spelen van sandwichman, zoals hij zopas nog gedaan heeft in China.
    Van dikbetaalde bestuursmandaten gesproken, ook Tony Mary, de poenpakker van de VRT, vindt dat hij België moet redden, desnoods op zijn dooie eentje. Stel u voor dat hij op de vingers werd getikt omdat hij, Tony Mary!, in Gent Frans sprak. Waar gaan we naartoe?
    Ik zou zeggen, laat ze maar doen. Het zal niet veel uithalen. Vóór 21 juli er aankomt is er nog 11 juli. Die dag zou dit jaar wel eens een veel grotere betekenis kunnen krijgen dan we de laatste jaren gewend waren.
    Hoop doet leven!

    09-06-2008, 10:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!