NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Waarom confederalisme
 • Di Pippo's 'reconquista'
 • De klimaatspijbelaars
 • Donald en de sultan
 • Divided Kingdom
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  22-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spookstad Antwerpen
     Dit jaar gaat het spoken in Antwerpen. Na Brabo, Antigoon en de Lange Wapper, komt nu ook de Zwarte Madam naar de koekenstad, in de persoon van Annemie Turtelboom. Wat ze erover ook mag verklaren, met veel 'goesting' is het niet, maar ze moet wel van de huidige blauwe leiding. De vorige leiding (Verhofstadt, De Gucht en Co) heeft de havenstad steeds verwaarloosd. Toen ze er ooit een degelijke kandidaat burgemeester had, in de persoon van havenschepen Leo Delwaide, koos ze voor Hugo Coveliers. De achterliggende gedachte was, dat de Oost-Vlaamse papenvreters Delwaide niet luchtten omdat hij een katholieke achtergrond had. Coveliers, in de volksmond " 't Kofschip" genoemd, was een ex-Volksunieman die in zijn thuishaven Borgerokko, waar hij het ooit eens voor het zeggen heeft gehad, de kruisbeelden uit de gemeentelijke klaslokalen liet halen, wat beter paste in het denkbeeld van de oh zo verdraagzame Verhofstadt.
     Later is Coveliers ook bij de VLD opgestapt, met een andere partij begonnen (VLOTT), een soort kartel gaan vormen met het Vlaams Belang tot hij er tenslotte de brui aan gegeven heeft. Hij zit nog in de Antwerpse gemeenteraad, maar zal dit jaar niet meer opkomen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Tussendoor was er nog de rebellie van 'Bruin Wardje' Beyens, die ook al een nieuwe partij begon, het 'Liberaal Appél', dat evenmin potten brak, waarna Ward de dramatische beslissing nam uit het leven te stappen.
     De voorlopig laatste afvallige werd Ludo Van Campenhout, die met de partij brak n.a.v. de discussie over de Oosterweelverbinding en overstapte naar de N-VA. Coming Woman Annick De Ridder was ondertussen uit de politiek gestapt en heeft nu een toffe job bij de Hesse Natie van Fernand Huts. De blauwe partij, die onder Delwaide nog zo'n 20% van de stemmen vergaarde, is verschrompeld tot iets rond de 5% en nu moet Turtelboom zien de liberale meubelen te redden. Een Turtelboom die - nota bene - uit de vroegere CVP komt, waar ze niet verkozen geraakte, evenmin trouwens als in haar huidige partij, maar die daar omhoog is geklommen/gevallen (schrappen wat niet past) omdat ze bereid was enkele ondankbare taken op zich te nemen, waarvan Patrick Dewael, nog zo iemand van de oude leiding, vanaf wou. Eerst als pispaal voor Asiel & Migratie, bijgevoegd bij dezelfde Dewael. Daarna op Binnenlandse Zaken toen  Patje er ook daar de brui aan gaf. Het ministerschap over Justitie zou ze gekregen hebben op voorwaarde dat ze van haar woonplaats Puurs naar Antwerpen zou verhuizen. Bovenop zou ze de zekerheid hebben gekregen om Open VLD lijsttrekker te worden van de Antwerpse kieskring bij de federale verkiezingen van 2014 (dit ten nadele van ex 'his master's voice' Bartje Somers).
     De Antwerpse liberalen hebben één troost: zij zijn tenminste niet opgeslorpt door de rode lijst van Patrick Janssens, zoals met CD&V gebeurd is. De Antwerpse tsjeven spelen niet eens meer mee. In het duel Janssens-De Wever maakt alleen De Winter nog een kansje op de wip te zitten. Tenzij de Zwarte Madam roet in het eten zou strooien...

  22-01-2012, 08:46 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (54 Stemmen)
  21-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rioolpolitiek
     Het is me wat, dat mailtjesverkeer op de Vlaamse kabinetten. Vroeger was er al de commotie over een van Van den Broucke, dan die van Lieten en nu die van Muyters. 'Much ado about nothing', om het met Shakespeare te zeggen, maar de Vlaamse oppositie denkt er blijkbaar anders over en het zal dan ook nog een tijdje blijven rommelen. Nota bene: over mailtjes die al twee jaar oud zijn. Nog niet verjaard, zoals die van de pedofielschandalen in de Kerk, maar het begint toch al te tellen.
     M.i. heeft het niet alleen met Muyters te maken, maar wel met een poging van de zgz 'traditionele partijen' om de N-VA uit de Vlaamse regering te krijgen. Een ketting is zo sterk als haar zwakste schakel en dat blijkt Muyters inderdaad te zijn.
     Vlak na het akkoord over de regering Di Rupo, kwam De Croo Jr al met het voorstel om de Vlaamse regering te wijzigen naar het beeld van de federale. Verder is het opmerkelijk, hoe hevig de SP.a in het federale parlement tekeer gaat tegen de N-VA. Als men Van der Maelen bezig zag (en hoorde), leek het er wel op alsof hemel en aarde vergingen. Dat alles om enkele inderdaad foutieve mailtjes, maar niet om een foutief beleid. Het kader was weer eens belangrijker dan het schilderij. Als ministers in de toekomst zouden moeten aftreden als gevolg van wat medewerkers allemaal rondmailen, dan zaten we in de kortste tijd zonder ministers en zonder regering (al hebben we gezien dat dat laatste nog niet zó erg is).
     Dit alles gezegd zijnde, meen ik te mogen stellen, dat ook de N-VA fouten heeft gemaakt. De grootste was wellicht, dat ze bij de vorming van de Vlaamse regering de Open VLD heeft laten vallen voor de SP.a. Als het andersom geweest was, zou het hele debat over de Oosterweelverbinding in Antwerpen er wellicht heel anders uitgezien hebben en zag men nu misschien licht aan het einde van de tunnel(s). Dat maken we misschien nooit meer mee (ik althans niet) en zal het gevaar van een verkeersinfarct rond de koekenstad met de dag doen toenemen. Zoals het deze week nog is voorgevallen dat een chauffeur van 82(!) de controle van zijn stuur kwijt raakte en het hele verkeer voor meer dan een halve dag in de soep draaide.
     En dat was geen mailtje voor nodig...

  21-01-2012, 08:50 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (58 Stemmen)
  20-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De federale hold-up
     Na het welles-nietes verhaal over de nieuwe financieringswet, die door enkele KU Leuven 'specialisten' eerst voordelig werd geacht voor Vlaanderen, dan weer niet en dan 'misschien', is er een tweede discussie losgebarsten over de belastingaftrek van de hypotheekkosten van aangekochte en/of verbouwde en gebouwde woningen. Het komische van het hele verhaal is, dat het gaat om een materie die pas over twee jaar ingevoerd gaat worden en waarvan op dit ogenblik eigenlijk niemand precies weet hoe dat zal gaan gebeuren. De zaak is nu nl nog federaal, zou eerst moeten worden aangepast en moet daarna - volgens de huidige regeerakkoorden - regionaal worden.
     De Vlaamse belgicisten, Vanackere op kop, verwijten de nationalisten dat ze eerst die overdracht eisten en nu niet meer akkoord zouden gaan. Heimelijk hoopt hij feitelijk, dat er niets van in huis zal komen, zodat het federaal niveau er financieel versterkt uit zou komen, iets wat ook het geval dreigt te worden bij de zgz 'hervorming' van de financieringswet.
     In feite is het allemaal poepsimpel, 'simple comme bonjour': als er bevoegdheden (moeten) worden overgedragen, dan moeten ook de middelen daarvoor volgen. Die moeten blijven wat ze waren én voldoende zijn. Als het immers waar is wat professor Nancy Huyghebaert - ook al van de KU Leuven - zegt, nl dat de gewesten maar een derde van het geld zullen krijgen van wat de federale regering nu aan de belastingaftrek besteedt, dan begint dit allemaal zo stilletjesaan op een hold-up te lijken. Dan zou de federale staat nu 4,87 miljard euro besteden aan de belastingaftrek op woningkredieten, terwijl  Vlaanderen straks hetzelfde zou moeten garanderen met slechts 1,4 miljard. Mission impossible.
     En zo zijn we terug bij af, bij het feit dat Vlaanderen ook aan deze zaak geld zal verliezen. De geschiedenis blijft zich herhalen.

  20-01-2012, 09:35 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (53 Stemmen)
  19-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woestijnvis, de nieuwe inquisitie?
     Sinds het overlijden van mijn echtgenote, zie ik nog bitter weinig Tv. Vroeger al zag ik meestal het nieuws en keek zij naar de latere programma's, terwijl ik zat te lezen. Nu zie ik meestal nog steeds de journaals, soms Terzake als er iets is aangekondigd dat met het nieuws te maken heeft en daarna wordt het klassieke muziek op de radio of via CD.
     Dat alles maakt, dat ik nooit programma's zie van bv Woestijnvis en dus ook niet hun 'Pappenheimers'. Dat blijkt daar niet altijd zo koosjer aan toe te gaan. Zo was er op 1 januari een uitzending, waarin Bart De Wever tegenover Wouter Beke en Alexander De Croo kwam te staan en het daar alles behalve gezellig aan toe ging. Vooral De Wever werd er in een slecht daglicht gesteld omdat hij zijn gekende 'grove munitie' naar boven mocht halen en de andere twee zgz 'beleefd' bleven. Zo leek het althans. Nu blijkt immers, dat Beke zelf heeft toegegeven (in Dag Allemaal), dat hij en De Croo zich toen helemaal niet hebben laten doen, zoals de kijkers dachten te zien, maar dat hun replieken aan De Wever werden weggeknipt. M.a.w. De Wever werd met opzet in een slecht daglicht gesteld. Het waren trouwens niet alleen de toevallige kijkers die daarin trapten. Zelfs een doorwinterde journalist zoals Marcel Van Nieuwenborgh uitte zijn bezorgdheid over een dergelijke uitzending via een artikel in 'Kerk & Leven'.
     Daarmee houdt het trouwens niet op. In de Pappenheimers uitzending van 8 januari kwam er de volgende quizvraag: ' Over welke partij hebben we het, als we zeggen dat met de afscheiding van de Belfort groep het "kaf van het kaf" werd gescheiden?'. Vice Quicky mocht het antwoord geven: het Vlaams Belang. Dit is zonder meer demonisering van een laag allooi, waarbij op de officiële zender alleen over het VB gesproken wordt als het denigrerend is. ook al komt het van een zgz 'toeleverancier' als Woestijnvis.
     Die toeleverancier gaat trouwens in het najaar een eigen leven leiden en uitzenden via de aangekochte zenders VT4 en VIJF Tv. De man achter de schermen, die de touwtjes in handen  houdt, is Wouter Vandenhautte, dezelfde die de Ronde van Vlaanderen heeft aangekocht (en gedegradeerd heeft tot een kermiskoers na o.m. het lozen van de muur van Geraardsbergen) en die het pseudolinkse Humo heeft overgenomen (dat ook al altijd anti-Vlaams gezind is geweest).
     M.a.w. Vlaanderen heeft weinig goeds te verwachten van die zgz 'verbreding' van het Tv aanbod in het najaar. Het cordon sanitair t.o.v. het VB zal ook daar gehandhaafd blijven en misschien zelfs worden uitgebreid naar de N-VA, zeker als men ziet dat er nu al een soort 'cordon médiatique' tegen De Wever en de zijnen bestaat in de Woestijnvis programma's.
     Arm Vlaanderen dat maar niet volwassen geraakt.

  19-01-2012, 08:59 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (61 Stemmen)
  18-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieuwjaarsrecepties
     Het is weer de tijd van de nieuwjaarsrecepties, ook voor de politieke partijen. Tenzij ik ze zou gemist hebben, moet die van CD&V nog plaats grijpen. Er zal daar weinig ruimte zijn voor euforie, zeker nu een studie van de KU Leuven zopas heeft aangetoond, dat Vlaanderen wel degelijk veel geld zal verliezen aan de nieuwe financieringswet. Net zoals Bart De Wever steeds gezegd heeft en wat hij op de receptie van zijn partij nog eens heeft herhaald. Nota bene: diezelfde KU Leuven had destijds, vlak na het akkoord van die financiering, zowat het tegenovergestelde gezegd. Dat er nu een andere conclusie komt, is alleen te danken aan het feit, dat men de zaken wat grondiger is gaan bestuderen. Een verrassing in de nieuwe evaluatie is wel, dat ook Wallonië en de Franse gemeenschap erbij zullen verliezen en dat alleen het federale niveau én Brussel er beter van zullen worden. Uitgerekend dat Brusselse gewest, dat daarvoor geen enkele tegenprestatie levert en dat zal blijven voortmodderen zonder ook maar één serieuze hervorming van haar kaduke instellingen door te voeren.
     Dat voor wat CD&V en N-VA betreft. De groenen, die ondertussen dat belachelijk uitroepingsteken uit hun logo hebben laten verdwijnen, leggen daarbij echter geen bescheidenheid aan de dag. Zij gaan, zegt Wouter de boskabouter, de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober winnen. Simpele zielen die daar nog in trappen.
     De moeder aller partijrecepties was echter die van de SP.a. Er was daar wel veel volk aanwezig in absolute cijfers, enkele afwezigheden wogen er echter zwaar door. Dat 'god' Stevaert er deze keer niet bij was, was nog aan te nemen. De afwezigheid van rode vakbondsbaas Rudy De Leeuw daarentegen, was dat helemaal niet. De man was zich misschien al warm aan het lopen voor zijn volgende compleet nutteloze staking, die het land een half procent groei zal kosten en die dan nog gericht is tegen een regering geleid door een socialist en waarvan twee socialistische partijen deel van uitmaken. Ook 'Brouckie' was er deze keer niet nok en dat had alles te maken met de vernederingen die hij de laatste jaren binnen zijn eigen partij had moeten ondergaan, waardoor hij zelfs compleet gedegouteerd uit de politiek is gestapt. Degene die hem buitenspel zette, Caroline Gennez, was er trouwens ook niet. Zij belandde op een zijspoor nadat haar opvolger, Tobbackske, haar geen ministerportefeuille gunde. Ze mag hoogstens nog de Amerikaanse presidentsverkiezingen volgen, maar dan betaald door De Standaard en niet door de eigen kameraden.
     En dat was nog niet alles, want de kleine Tobback wou op die receptie eens laten zien dat ook hij voor de vuist aan grote politiek kan doen. Hij suggereerde daarbij, dat de minister van Financiën (geen partijgenoot, vandaar) maar foto's van de bestuurders van banken op de achterkant van de belastingsbrieven zou zetten. Deze uitspraak werd de dag daarop fijntjes gecounterd door blauwe 'arendsblik' Gwendolyn Rutten, dat liet weten dan ook maar de foto's van de pensioenministers van de laatste 25 jaar op de pensioenafrekeningen te zetten. Dat waren, nota bene, allemaal socialisten, die ermee voor gezorgd hebben dat we hier momenteel zowat de laagste pensioenen van West-Europa hebben.
     Volgende keer toch maar alles op papier zetten?

  18-01-2012, 09:29 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (53 Stemmen)
  17-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artsenloos land
     Volgens de laatste gegevens is er in dit land momenteel een tekort van zevenhonderd (700!) spoedartsen. Degenen, die er nog zijn, maken dagen van twaalf uur en zijn voor het overgrote deel de vijftig jaar voorbij. De officiële reden van het tekort zou komen, zei men gisteren op het VTM journaal, omdat er voor die categorie van artsen een soort numerus clausus bestaat die alleen kan veranderd worden door de regering, iets wat de laatste jaren niet meer is gebeurd.
     Ik ga bovenstaande niet betwisten. Er is echter meer. Niet alleen is er een groot tekort aan spoedartsen, dat geldt ook nu ook reeds voor tandartsen en kinderartsen en dat komt er eveneens aan voor huisartsen. De hoofdreden daarvoor is dat men alle kandidaat artsen en tandartsen verplicht een ingangsexamen te doen en dat er op dat examen maar één op de zeven slaagt. Men zou dat nog kunnen aanvaarden, mocht dat ingangsexamen iets met geneeskunde te maken hebben, maar dat is niet het geval. De zesduizend (6.000!) kandidaten die het vorig jaar niet haalden, danken dat grotendeels aan een computergestuurd verhaal met multiple choice vragen, waar geen letter geneeskunde aan te pas komt. En aan de blauwe, rode en tsjevenpartijen die dit land al decennia 'mismeesteren', om het met een geneeskundige term uit te drukken.
     Zelfs al zou men, bij wijze van spreken, dit jaar geen ingangsexamen voor arts en tandarts meer invoeren, dan is het nu toch al te laat. Vóór de eerste nieuwe lichting met méér kandidaten zijn studies zal beëindigd hebben, zullen we zeven jaar verder zijn.
     Men is er bij ons fier op, dat onze sociale zekerheid beter werkt dan in de meeste andere Europese landen. Voorlopig nog wel, ja. Als de bovenstaande situatie zich echter doorzet, dan zullen ook wij straks naar het buitenland moeten als we iets dringends geregeld willen krijgen i.v.m. onze gezondheid.
     Tenslotte nog dit: alhoewel officieel alle Belgen gelijk zijn voor de wet, wordt ook deze wet in Franstalig België niet nageleefd en wordt daar géén ingangsexamen gehouden. Het tekort aan artsen en tandartsen zal daarom in Vlaanderen nóg veel acuter worden dan elders in dit land.

  17-01-2012, 09:15 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (55 Stemmen)
  16-01-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zevende daK
     Ik vraag me af wat voor meerwaarde het heeft Di Rupo uit te nodigen in De Zevende Dag. Zijn Nederlands blijft schabouwelijk. De zachte 'g' krijgt hij niet uitgesproken en zijn werkwoordvervoegingen zouden zelfs in onze lagere scholen niet aanvaard worden. Misschien maakt hij zich zo populair bij een bepaald publiek, maar dan wel een van simpele zielen, dat met weinig tevreden is. Dat van die snel gevulde kinderhand, weet je wel. Voor de rest was het eerder een clownerie.
     Wat hij daarenboven over de politiek kwam vertellen, was oud nieuws. Dat zijn regering straks extra vers geld zal moeten gaan zoeken om de Belgische putten te vullen - iets wat hij toegaf - weet zowat iedereen die de politiek van dichtbij of van ver volgt. Als hij nu eens gezegd had, hoé hij dat ging oplossen, dan was er nog eens nieuws geweest, maar dat kwam er niet uit. Ofwel weet hij het zelf niet, ofwel durft hij het gewoon niet te zeggen. E.e.a. zal ook wel te maken hebben met het feit dat partijgenoot Magnette, die door Di Rupo was teruggefloten, nu de steun gekregen heeft van Waals minister-president Demotte, die andere partijgenoot.
     Ondertussen weet iedereen ook, dat de begrotingsdoelstelling van 3,6%, die de oh zo goede regering van lopende zaken zich gesteld had, niet gehaald werd. Het werd 4% en daar is men nog blij mee, want de Nationale Bank had 4,2% geschat. Het streefcijfer van 2,8% voor dit jaar zal meer dan waarschijnlijk ook niet gehaald worden. Het zal al moeilijk genoeg zijn de door Europa gevraagde 3% te zullen kunnen verwezenlijken. Ondertussen zijn er 1,3 miljard euro van de begroting voor dit jaar bevroren en moet daarvoor een oplossing komen vóór de Europese top van eind februari.
     Met in het achterhoofd de wetenschap dat het land ook nog steeds afstevent op een staatsschuld van 100%, wat het risico inhoudt dat België de reeks gedevalueerde eurolanden zal vervoegen, kan ik best aannemen dat Di Rupo het achterste van zijn tong niet laat zien. Daarom was hij dan ook beter weg gebleven bij De Zevende Dag. Varietéprogramma's geeft men normaal niet in de ochtend.

  16-01-2012, 09:39 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (55 Stemmen)
  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!