Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    21-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groen! tot achter hun oren
    Groen! zou beter als naam "partij der simpelen van geest" krijgen. Bij de vorige federale verkiezingen, nog onder de naam Agalev, lieten zij al hun lijsten trekken door vrouwelijke kandidaten. Het werd een complete afgang, mede door het feit van de 5% drempel, nota bene: een wet die zij in al hun hoogmoed hadden meegestemd. Bij de verkiezingen die er nu aankomen hebben de groentjes op haar hun lijsten illustere onbekenden staan. Nu kan ik aannemen dat namen als Aelvoet en Gijsels de doorsnee kiezer niet zoveel meer zeggen en dat Jefke Trappeniers tijdens de gemeentelijke verkiezingen al duchtig werd afgestraft (door Pieter de Crem), maar geen enkele bekende is natuurlijk om problemen vragen. Mie Vogels mag dan nog bekend gebleven zijn, veel uitstraling heeft dat mens niet meer, zeker niet in haar eigen Antwerpen waar ze nog steeds herinnerd wordt als de schepen die de stadsreiniging om zeep hielp en daarna ging lopen naar de Vlaamse regering. Vera Dua tenslotte is een lichtgewicht, zowel letterlijk als figuurlijk, waar weinig geloofwaardigheid van uitgaat.
    Daarenboven heeft Groen! ook te kampen met vaandelvluchtigen die zowel naar de SP.a (Guidone, Talhaoui) als naar de PvdA overlopen. Voor de enen zijn ze niet rood genoeg, voor de andere té rood. Komt daar nog bij, dat de groentjes, ondanks alle nederlagen die ze al geleden hebben, nog steeds niet gesnapt hebben dat ze een Vlaamse partij zouden moeten zijn en geen Belgicistische onderonsje dat bij elke gelegenheid mét de francofonen en tégen het eigen volk stemt. De SP.a doet dat ook, maar kan zich op dat gebied iets meer permitteren omdat big brother PS voor hen een soort politieke levensverzekering is.
    Tenslotte is er nog de kwestie van de kernenergie. Ook daar zit Groen! op dezelfde lijn als de roodhuiden en kan ze er geen extra profijt uit halen. Daarenboven is het gewoon schijnheilig te zeggen dat kernenergie ons te duur zal uitkomen, terwijl men, zonder die energie, stroom zal moeten gaan kopen in Frankrijk dat deze verwekt uit ... kernenergie (waarbij bv de Franse kerncentrale van Chooz langs drie zijden omringd is door Belgische grondgebied en a.h.w. in België staat!). De zgn alternatieve energie zorgt momenteel voor twee (2!) % van onze hele energiebehoefte en kost ook veel geld. Om goed te zijn zou dat percentage minstens moeten vertienvoudigen. Dat gaan de meesten van ons niet meer meemaken.
    Misschien komen er later nieuwe oplossingen voor onze klimaatsproblemen, maar op korte termijn zijn de enige valabele alternatieven kernenergie en waterstof. Het heeft geen zin de mensen op te naaien met een schuldgevoel voor problemen die wij met dit kleine landje alleen toch nooit opgelost krijgen.
    Wie stemt voor Groen! is een oen...

    21-01-2007, 10:48 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    20-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krijgt Dedecker op zijn wekker?
    In Nederland zijn er in maart opnieuw verkiezingen, ditmaal voor de provinciale raden. Die zijn bij onze noorderburen belangrijker dan bij ons, omdat de leden van die raden straks de "Eerste Kamer der Staten-Generaal" zullen aanduiden, een orgaan dat de wetten controleert.
    Gert Wilders, de man die zich afscheurde van de Nederlandse liberalen (de VVD) en op slag negen zetels binnenhaalde met zijn PvdP (partij van de vrijheid), zegt te zullen passen voor die provinciale verkiezingen. De reden blijkt te zijn dat zijn partij, hoe succesvol ook, te klein is om op zo'n korte tijd een netwerk te hebben dat dit aan kan én kan betalen. Hij zal al blij zijn dat zijn partij zal kunnen meedoen aan de Europese verkiezingen van 2009.
    ---
    Bovenstaande ter attentie van ene Jean-Marie Dedecker die hier op zijn eentje onze politieke wereld denkt te gaan veranderen, ook al zegt hij zelf dat hij al blij zal zijn één zetel te halen in de kamer en één in de senaat. Die laatste zou voor hemzelf zijn. Dedecker is verkeerd bezig.
    Zoals Wilders in Nederland, heeft Dedecker hier geen geld genoeg om zo'n campagne aan te kondigen. Eén foldertje in alle Vlaamse brievenbussen zou hem al 300.000 euro kosten. Daarbij komt dat hijzelf driemaal zoveel stemmen moet halen om één senaatszetel binnen te halen, een zetel, nota bene, die niet veel waard is. Onze senaat is immers sinds enkele jaren zodanig uitgehold dat het feitelijk tijdverlies is zich daarmee bezig te houden, tenzij voor de centen. Bij de vorige staatshervorming had men die senaat trouwens beter afgeschaft. Sinds het bestaan van de regionale deelregeringen hebben wij die geldverslindende nutteloze praatbarak niet meer nodig.
    Dedecker had moeten samengaan met het VLOTT van Coveliers en dan misschien een kartel vormen met het Vlaams Belang. Zoals hij nu bezig is, komt hij er niet. De uitleg dat, áls het mislukt, hij ná de verkiezingen nog zal zien of hij al dan niet met het VB gaat onderhandelen, is praat voor de vaak. Voor het VB kan hij nog nuttig zijn vóór de verkiezingen, niet meer erna. "Vae victis", wee de overwonnenen, de Romeinen wisten dat al.
    En dan zijn er nog onze media, de ene al wat linkser dan de andere, waar men heimelijk hoopt dat Dedecker stemmen zal gaan afsnoepen van het VB. Niemand vindt het daar blijkbaar de moeite zich eens te herinneren dat Dedecker bij de VLD hopen stemmen haalde (dikwijls van niet-liberalen of van diepblauwen) en dat hij daarvan zeker een deel zal overhouden. Op die manier zal hij in de eerste plaats stemmen afsnoepen van de VLD, zeker nu deze partij de progressieve toer is op gegaan. Zelfs een uitschuiver à la Verstrepen zal daaraan niet veel veranderen...

    20-01-2007, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    19-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D-day the 10th of June
    De volgende federale verkiezingen zullen dus plaatsvinden op zondag 10 juni. De kans dat het later zou gebeuren was zo goed als onbestaande. 24 juni 2007 is nl de uiterste datum waarop het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde volgens de wet moet gesplitst worden. Elke verkiezing die later zou plaatsvinden zou nietig zijn als de splitsing niet was doorgevoerd. Daar Verhofstadt II, gecommandeerd door de PS, daarvan niet wou weten, was de rekening snel gemaakt. Dat was meteen ook de reden waarom Vande Lanotte zei dat Brussel-Halle/Vilvoorde slechts aan bod zou komen in 2011 (en dat de francofonen het maar moesten oplossen!). Op die manier kan die splitsing nog 4 jaar worden uitgesteld, áls de volgende federale regering het vier jaar uithoudt.
    Als men trouwens tijdens de volgende federale legislatuur de grondwet wil aanpassen, dan moeten de daarvoor in aanmerking komende artikelen door de huidige regering worden vastgelegd, dus vóór 10.06.07. Met een PS die helemaal niets wil aanpassen tenzij in de omgekeerde richting en een VLD die hoogstens voor de galerij wat punten en komma's wil veranderen (en Vlaanderen daarvoor een prijs wil laten betalen), is de kans zeer groot dat welke wijziging ook zeer summier zal zijn. De CD&V mag dan al zeggen dat ze niet in een volgende federale regering stapt als er geen serieuze wijzigingen in de grondwet komen, als Verhofstadt II ze niet vooraf aanduidt zal er niets van in huis komen en wordt het - ook voor de CD&V -  wachten tot de volgende federale verkiezing, misschien in 2011...
    Gesteld dat Di Rupo en Co morgen, in een vlaag van zinsverbijstering, toch enkele punten van wijziging voor bespreking op de agenda zou plaatsen, dan kan je er gif op nemen dat die de Vlamingen aardig wat zullen kosten. De CD&V zal dan de verpletterende verantwoordelijkheid dragen daarvoor niet te zwichten en tegelijk toch iets uit de brand te halen. Ikzelf geloof daar niet in en blijf bij mijn standpunt dat we beter aan geen communautaire gesprekken meer beginnen. De enige manier om de francofonen en onze eigen leliaards tot matiging te dwingen is ervoor te zorgen dat er geen nieuwe Belgische regering meer komt tenzij vooraf enkele Vlaamse eisen worden ingewilligd zonder welke tegenprestaties ook (de fameuze splitsing en de vrijwaring van ons grondgebied, om er maar twee te noemen).
    Er zijn, jammer genoeg, ook nog andere scenario's mogelijk. Bv een wisselmeerderheid met alle francofone partijen én VLD en SP.a. Theoretisch kan dat (denk maar aan de stemming voor het stemrecht voor vreemdelingen), maar het zou voor de Vlaamse paarsen partijen wel het ultieme verraad zijn. Met Verhofstadt en Vande Lanotte aan het hoofd van respectievelijk SP.a-blauw en SP.a-rood blijft dit echter een mogelijkheid.
    Tenslotte kan het ook zijn dat er na 10 juni helemaal geen nieuwe regering komt en dat men het hele zomer reces (in)formateurs aan het werk laat, waardoor Verhofstadt II zou kunnen aanblijven tot ergens in oktober. Het is kiezen tussen pest en cholera.
    "D-day the 6th of June" was een oorlogsfilm over de tweede oorlog die voor ons goed afliep. "D-day the 10th of June" wordt één groot vraagteken.

    19-01-2007, 17:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    18-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De heerser aan de Schelde
    Het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat Patrick Janssens, de PR-wonderboy die er in slaagde de Antwerpse gemeenteraadsverkiezingen te winnen, zich begint te profileren als een volleerde dictator. Men vergeet het wel eens, maar eigenlijk heeft hij gewonnen door zijn eigen vroegere meerderheidscoalitie grotendeels op te eten. De groenen verloren twee derde van hun zetels, de VLD zelfs de helft en de CD&V behield nog net het status quo dank zij een zetel van kartelpartner N-VA. Om er zeker van te zijn het nieuwe schepencollege volledig in handen te hebben, schafte Janssens twee schepenpostjes af. Daardoor houdt hij er negen over, waarvan vijf voor zijn eigen SP.a-rood en heeft hij dus steeds de meerderheid. Verder weigerde hij iemand anders als voorzitter van de nieuwe gemeenteraad te benoemen en nam hij die functie zelf over, plus daarbij nog een gedeelde verantwoordelijkheid over het sportgebeuren (Ludo Van Campenhout mag daarbij ook meespelen, als hij braaf blijft). Daarenboven zetelt Janssens nog als volksvertegenwoordiger in Brussel. Wie dat laatste tegenwoordig ook doet is schepen Monica De Coninck, die daarenboven ook OCMW-voorzitster van de stad blijft, een functie die daar al bijna zo belangrijk is als die van burgemeester. Leve de cumul!
    Alhoewel de nieuwe Antwerpse gemeenteraad niet minder dat
    negen allochtone raadsleden telt, werd geen enkele daarvan tot schepen verkozen. Zelfs niet mevrouw Talahoui, die na de laatste federale verkiezingen nog opkwam voor Agalev maar na het debacle van de groenen naar de SP.a was overgelopen. Vergeten we trouwens niet dat, volgens een recente peiling, in de Antwerpse bevolkingsgroep van 18 tot 65 jaar liefst 31% van allochtone oorsprong is. Het is mede daardoor dat Janssens in zijn putsch geslaagd is, al blijven sommige opposanten (en niet alleen van het Vlaams Belang) volhouden dat er iets "gebeurd" is met de telling en het overseinen (na meer dan acht uur!) van de gemeentelijke verkiezingsuitslagen.
    Vorige week kregen de Antwerpenaren een voorsmaakje van hoe het er voortaan in hun stad zal toegaan. In een exemplaar van het infoblad "De Antwerpenaar", dat gratis in alle brievenbussen van de stad gedeponeerd werd, stond een zes bladen lang overzicht van het Antwerps bestuursakkoord. Dat akkoord moest toen nog gestemd en goedgekeurd worden tijdens de eerste gemeenteraadszitting van deze week (op 15.01.07). M.a.w. iedereen werd meteen voor een voldongen feit gesteld en dat is inderdaad zo gebeurd: er werd aan dat akkoord geen jota meer veranderd en het werd goedgekeurd meerderheid tegen oppositie, juist zoals dat in het infoblad was aangekondigd. Feitelijk had die oppositie even goed thuis kunnen blijven. Dit is gewoon demagogie, een dictatuur waardig, waarbij het eigen volk en de coalitiegenoten mogen ja knikken en de anderen erbij zitten voor spek en bonen. Fidel Castro zou het niet beter gekund hebben. Misschien loont het ook wel eens de moeite te achterhalen, hoe CD&V-ers en VLD-ers zich tot zo'n spelletje laten verleiden. De schrik moet er goed in zitten. Of hopen zij ook op enkele "nevenactiviteiten" à la De Coninck?

    18-01-2007, 10:01 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    17-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van nestvervuilers gesproken...
    In mijn blog van gisteren had ik het nog over het drama van onze Lamme Goedzakken en nestvervuilers. Ondertussen heeft de volgende nestvervuiler zich al aangemeld. Hij heet Pascal Smet en is minister (sic) in het Brusselse Gewest (resic). In werkelijkheid stelt heel dat Brussel niets voor. Het had ook nooit een apart gewest mogen worden. Dat danken we de zgn traditionele Vlaamse partijen die daarmee een zoveelste blunder van formaat hebben gemaakt. Zonder het Brussels Gewest zou er bv nooit geen probleem Zaventem geweest zijn en hadden er heel wat communautaire problemen op een andere en betere manier kunnen worden opgelost. Nu zitten we daar met een veredelde gemeenteraad die op zijn beurt bevoegd is te regeren over nog eens 19 kleinere gemeenteraden, allemaal met burgemeester en schepenen die denken iets meer waard te zijn dan de boerkens van buiten Broekzele.
    Pascal Smet is dus minister van dat Brusselse zootje en behoort tot de SP.a-rood, de club van Vande La uit Oostende, die zelf ook al Brussel heeft opgegeven. Denk maar aan zijn uitspraak dat de francofonen de splitsing van het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde maar zelf moeten oplossen. Zo'n statement is gewoon een nederlaag. Smetje gaat echter nog een stap verder. Op de Franstalige TV is hij komen vertellen dat het best zou zijn dat het Brusselse Gewest nog wat groter werd. M.a.w. hij zit op dezelfde golflengte als het FDF en andere rabiate Brusselaars die liefst van al hun Gewest tot aan de poorten van Mechelen en Leuven vergroot willen zien. En dat is dan een volksvertegenwoordiger van een zgz Vlaamse partij.
    Smet is trouwens niet de enige die aan het Vlaamse grondgebied rond Brussel wil knabbelen, alleen wordt hij verondersteld Vlaming te zijn; de anderen zijn francofonen.
    Zo is daar ook nog Di Rupo, die Sint Genesius-Rode wil annexeren en er zijn de fransdolle burgemeesters van enkele faciliteitengemeenten die ook bij Brussel willen. Een zekere Arnold d'Oreye de Lantremange (zoals ge kunt zien een echte patriot), burgemeester van Kraainem, beweerde vorige week zelfs in De Standaard dat dit een goede zaak zou zijn voor de Vlamingen van Kraainem, "omdat hij dan een schepen voor Vlaamse aangelegenheden kan installeren"...
    In het licht van alle mogelijke uitspraken die dezer dagen gedaan worden n.a.v. de diverse nieuwjaarsrecepties, is ondertussen wel één zaak duidelijk geworden. Men mag geen centimeter raken aan de bestaande taalgrens. Geen morzel grond zullen we afstaan. Dat én de splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde zouden twee zekerheden moeten zijn alvorens men er ook maar aan denkt een nieuw communautair gesprek aan te vatten. Als dat niét kan, dan niet alleen geen gesprekken, maar ook geen nieuwe federale regering. De partijen die dat zouden negeren zouden niet meer het recht mogen hebben zich Vlaams te noemen.

    17-01-2007, 10:43 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    16-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schotland onafhankelijk?
    Vandaag, 16.01.07, viert het Verenigd Koninkrijk zijn driehonderdste verjaardag. "Vieren" is nogal veel gezegd, want Schotland stevent af op onafhankelijkheid. Uitgerekend nu blijken steeds meer Schotten (én Engelsen) gewonnen te zijn voor een splitsing van de twee landen. Gordon Brown, de gedoodverfde opvolger van Tony Blair - beiden Schotten - wist dat, tot zijn spijt, te vertellen.
    Schotland verloor zijn onafhankelijkheid nadat het door Engeland met geweld was ingepalmd en een hele reeks opstanden daarna in het bloed werden gesmoord. Het zou duren tot de troonsbestijging van Willem van Oranje en Maria Stuart vóór er rust kwam in Schotland. Onder Anna Stuart, in 1707, gingen de Schotten akkoord om op te gaan in het Verenigd Koninkrijk en kregen zij 45 afgevaardigden in het Britse Lagerhuis en 16 Lords in het Hogerhuis. Daarmee heeft men hen heel die tijd min of meer zoet kunnen houden, maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en de roep om onafhankelijkheid wordt steeds sterker. Dat een kleine meerderheid van de Engelsen het daarmee eens is, bewijst dat men "over there" erg nuchter (en eerlijk) is als het er op aankomt toe te geven dat twee volkeren uit elkaar gegroeid zijn en dan ook niet meer bij elkaar passen.
    Bij ons zijn we zover nog niet. Terwijl bv ook Catalonië van Spanje een vrij grote autonomie heeft bekomen, zitten onze Vlaamse politiekers nog te bedelen om een beetje meer "bevoegdheden" te kunnen krijgen in het eigen landsdeel, och arme. En dan zouden ze daar nog voor moeten betalen ook. Vergeten we trouwens niet - want dat is nog het toppunt van de Belgische miserie - dat de vijf miljoen Schotten in de U.K. en de twee miljoen Catalanen in Spanje minderheden zijn en de zes miljoen Vlamingen in België de meerderheid vormen. Probeer dat maar eens uit te leggen aan een buitenlander. Wij zijn op de wereld de enige meerderheid die het in een zgz democratisch land niet voor het zeggen heeft. Dat danken we aan de vele Lamme Goedzakken die ons Vlaamse volk nog "rijk" is en de vele nestvervuilers die te pas en vooral te onpas de Vlaamse zaak verraden.
    Oh, land van roem en rouwe!

    16-01-2007, 12:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    15-01-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Duitse locomotief?
    West-Duitsland was in de tijd van de koude oorlog dé locomotief van West-Europa. Bij het neerhalen van het IJzeren Gordijn en de Berlijnse muur dacht men dat het ook eens snel de Oost-Duitse problemen zou oplossen. Daar heeft het land zich echter flink in verslikt, mede door enkele blunders van Kohl & Co die té patriottistisch en te weinig economisch dachten. De zo goed als waardeloze Ostmark werd in pariteit geruild met de sterke Westmark en de lonen werden meteen gelijkgeschakeld. Dat werd een aderlating waardoor Duitsland sindsdien zo'n beetje is stilgevallen. Het mag dan nog steeds het meest bevolkte land van de E.U. zijn, van de vroegere voortrekkersrol blijft weinig over.
    Het Duitsland van Angela Merkel* is sinds 01.01.07 voor zes maanden voorzitter van de Europese Unie en dat is allemaal nogal in sourdine verlopen. Ge hoort er weinig van. We moeten dan ook niet verwachten dat Duitsland de hangende problemen van de Unie zal oplossen. Wel wordt er zgz nog "gewerkt" aan een oplossing van de Europese Grondwet, maar weinigen geloven er nog in. De Europese politiekers die nog steeds geen voeling hebben met hun burgers, geloven dat Frankrijk en Nederland hun mening zullen herzien nadat ze eerst die Grondwet hadden weggestemd. In Nederland komt er waarschijnlijk een andere regering en men hoopt dat ook voor Frankrijk. Maar dat zal wishfull thinking blijven, want in beide landen lopen de lijnen van voor- en tegenstrevers van Europa dwars door de partijen  heen. Daarbij wordt dan nog vergeten, dat er nog steeds zeven landen zijn waar helemaal niets beslist is. Vooral in Groot-Brittannië en in Denemarken, waar een gepland referendum in de ijskast was gezet, is het weinig waarschijnlijk dat men vóór die Grondwet zal stemmen.
    Kortom, men zou beter geen verdere tijd verliezen met die zaak en Europa een economische unie laten blijven en geen politieke poppenkast die de weerspiegeling zou worden van de vele nationale theaters waarvan de burger in de straat al meer dan zijn bekomst heeft.

    * Angela Merkel heet eigenlijk Angela Kasner. Merkel is de naam van haar eerste echtgenoot. Ondanks het feit dat ze daarvan gescheiden is en hertrouwd, heeft ze die naam behouden, iets dat in het buitenland wel meer voorkomt, denk maar aan Tina Turner en Raquel Welch, die ook bekend zijn geworden met de naam van hun "ex"...

    15-01-2007, 10:42 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!