Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    19-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa voor de tweesprong
    Wat een referendum al niet teweeg kan brengen! Het is niet voor niets dat politici in het algemeen en de onzen in het bijzonder er allergisch voor zijn. Uitspraken als "Ik weet wat goed is voor de mensen" (Stevaert) en "De mensen snappen dat toch niet" (Dehaene) maken duidelijk dat onze politici denken dat zij en zij alleen het liever voor het zeggen hebben en alles boven de hoofden van hun medeburgers willen beredderen.
    In België heeft deze mentaliteit zeker te maken met het feit dat men in de politieke wereld er als de dood voor is dat de twee landsgedeelten verschillend zouden stemmen, zoals ze tegenwoordig verschillend reageren op bijna alle mogelijke gebeurtenissen. Het enige officiële referendum dat ooit in België gehouden werd, dat van de koningskwestie, werd gewoon een ramp. De grote Vlaamse meerheid kreeg ook toen zijn zin niet en moest buigen voor het Waalse straatgeweld. Het was een voorbeeld hoe democratie in dit landje (niet) werkt.
    Europa heeft nu van hetzelfde laken een broek. In tegenstelling tot België hebben de meeste andere landen geen grote problemen met etnische samenstellingen en kan een eventueel kleine minderheid een referendum daar niet doen omkeren.
    Men zegt nu dat het niet goed gaat met Europa. Daarmee bedoelt men dan in de eerste plaats met politiek Europa. Er is geen reden om aan te nemen dat het met economisch Europa slecht zou gaan. Zolang we de grenzen met elkaar open houden, de euro in stand houden en een vrij verkeer van mensen en handel blijven toelaten, kan elke Europeaan zich verder ontwikkelen zoals hij dat wil. Het politieke Europa was zichzelf echter voorbijgehold en heeft nood aan bezinning, waarbij het zou moeten ontwikkelen in de diepte en niet in oppervlakte. Het was onoverzichtelijk geworden. In dat opzicht gezien is het misschien nog niet zo'n slechte zaak dat Groot Brittanië tijdens de tweede helft van 2005 het voorzitterschap zal waarnemen. De Angelsaksers zien Europa in de eerste plaats als een economische vrije handelszone en zullen trachten allereerst daarin wat orde te scheppen. De opmerking van Blair dat het waanzin is dat de Europese landbouw zevenmaal meer geld krijgt dan onderzoek, ontwikkeling en onderwijs, is iets om over na te denken. Blair mag dan wel een socialist zijn, zijn partij is "over there" baas kunnen blijven omdat het de Thatcher politiek is trouwgebleven, ook op Europees vlak. Hij heeft nu zes maanden de tijd om te laten zien dat er ook een ander Europa kan zijn, een Europa voor de burgers, zonder teveel belastingen en zonder onnodige inmenging in de dagdagelijkse beslommeringen van iedereen.
    De beste boswachters zijn ex-stropers, zegt men. We zullen zien of dat ook voor Europa gelden zal.

    19-06-2005, 14:21 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    18-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Brusselse waterhoofd
    De vaudeville rond de luchthaven van Zaventem heeft nog maar eens duidelijk gemaakt dat Vlaanderen van Brussel niets te verwachten heeft. Men had die stadsregio nooit het statuut van een gewest mogen geven, de zoveelste toegeving van de klassieke Vlaamse partijen aan de Belgische francofonie, waardoor Vlaanderen definitief het voordeel van zijn meerderheid is kwijtgeraakt. Wij zijn het enige volk ter wereld dat in een democratisch bestel zijn recht van meerheid uit handen heeft gegeven. Een triestig record.
    Toch is alles op te lossen, ook het probleem Brussel. Iedereen weet dat het Vlaanderen is dat deze Belgische staat financieel recht houdt. Vlaanderen steunt zowel Wallonië als Brussel. Het zou dan ook volstaan de geldkraan dicht te draaien en heel die veredelde Brusselse gemeenteraad, die zich het "Brussels Gewest" noemt, ligt op de kortst mogelijk keer op apegapen. Om verder Baas Ganzendonk te blijven spelen, rekent men daar uitsluitend op geld uit Vlaanderen. Met een werkloosheidspercentage van meer dan 20%, grotendeels te wijten aan het feit dat de franstalige Brusselaars geen Nederlands willen spreken, zou de hoofdstad blij moeten zijn een werkgelegenheidspool zoals Zaventem bij de hand te hebben.
    Het is trouwens eveneens belachelijk dat een inwoner van de hoofdstad van een tweetalig land de taal van de meerderheid van dat land niet wil spreken. Hij zou fier moeten zijn tweetalig te zijn. Gewoon domme mensen, noem ik ze.
    En daar houdt het niet mee op. Alle wegen van dit land leiden naar Brussel en door Brussel, spoorwegen inbegrepen. Het minste dat er daar gebeurt, ligt het verkeer plat. Ik begrijp bv ook de firma's niet die zich rond Brussel gaan vestigen. Hun werknemers staan in de file, hun leveranciers staan in de file en de afgewerkte producten staan in de file. Als men al die files bij elkaar telt, het hele jaar door, dan vraag ik me soms af hoe die nog winst kunnen  maken. Vroeger was er het excuus dat men dicht bij Brussel wou zitten omdat daar alle beslissingen werden genomen. Dat houdt in deze tijd van de elektronica geen steek meer, maar toch blijft men het doen, niet te geloven. 
    Hopelijk zorgt de huidige heisa rond Zaventem voor een doorbraak, anders ziet het er steeds somberder uit voor Vlaanderen.

    18-06-2005, 16:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (5 Stemmen)
    17-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat met onze economie?
    De eerste drie maanden van dit jaar is onze economie niet meer gegroeid. Zoiets is vroeger nog gebeurd, maar dat is toch al weer een heel tijdje geleden. Erger is, dat het er naar uitziet dat er ook de volgende maanden weinig of geen groei zal zijn en dat we wel degelijk in een recessie zijn aanbeland. Daarvoor zijn wel verschillende factoren verantwoordelijk, maar het valt niet te ontkennen dat de naam "China" bij de meeste problemen vermeld staat. De brandstofprijs wil maar niet zakken en dat geldt ook voor de prijzen van ruwe materialen (in de eerste plaats staal) en dat heeft meestal te maken met de grote vraag vanuit China waar men bezig is dat erg grote land drastisch om te bouwen van een landbouw naar een industriegebied.
    Tegelijkertijd is het echter ook zo dat Europa het steeds slechter doet. Het is erg leuk te kunnen stellen dat wij hier wat meer willen zijn dan louter een grote economie. Europa moet en zal ook een sociale dimensie behouden. De vraag is alleen, wat mag die dimensie kosten. Steeds meer verdienen en steeds minder werken, kan sociaal lijken maar lost deze problemen niet op.
    Het zwaartepunt van de wereldeconomie verschuift langzaam maar zeker naar het Oosten. De huidige groei van dat Oosten (niet alleen China, maar ook India, Japan en de zogenoemde "Aziatische tijgers") bedraagt momenteel 55% van de wereldhandel. Het percentage van de Atlantische wereld (West Europa en Noord Amerika) bedraagt nog ± 25%, waarvan slechts 7,4% voor West Europa. De rest wordt verdeeld onder Latijns Amerika (8,5%), het vroegere Oostblok (8,8%) en het deel van Afrika ten zuiden van de Sahara (2,5%).
    In een vorig artikel vertelde ik al dat men zelfs al tomatenconserven vanuit China invoert in Italië, hét land van de "pomodori", maar daar houdt het niet bij op, China exporteert nu ook andere conserven, appelen, zelfs kamerplanten. Buiten de textiel en de schoenen, waarmee de Europese markt overspoeld wordt, concureert China zelfs onze beschermde werkplaatsen uit de markt (HLN 17.06.05)!
    Het opnemen van China in de wereldhandelsorganisatie (WTO) gaat ervoor zorgen dat wij tegen 2008, wanneer dit officieel wordt, er iets aan gaan moeten doen. Wát dat juist gaat worden, besef ik momenteel ook niet, maar het is verhelderend dat zelfs "boekhouder" Leterme begrepen heeft, dat de bomen niet meer tot in de hemel groeien. Het is absurd in de huidige context nog extra voordelen te willen die onze concurrentiepositie alleen maar zullen verzwakken. De mensen die tegenwoordige om de haverklap het werk neerleggen, soms voor heel pietluttige dingen, zouden beter tweemaal nadenken alvorens ze nog zoiets doen. Ik vrees echter dat de vakbonden aan die kant doof zullen zijn.
    Er is nog meer slecht nieuws: Volgens Paul Becue, van Euler Hermes, blijkt dat in België 1,2% van de bedrijven failliet gaat, tegenover een gemiddelde van slechts 0,8% over de hele wereld. Het aantal faillissementen daalt sinds jaren al in de hele wereld, maar neemt bij ons toe en niemand schijnt daarvoor een verklaring te hebben.
    Waar we ook mee moeten ophouden (en ook dat heeft Leterme gezien) is met ons veel te open immigratiebeleid. In een land als het onze, waar het momenteel bergaf gaat en geen reden is om te denken dat het morgen beter zal gaan, moet men geen extra mensen laten bijkomen die niets bijbrengen aan onze economie. We worden er met zijn allen alleen maar slechter van.
    Kortom, het is vijf voor twaalf en hoog tijd dat het economisch roer wordt omgegooid. Leterme heeft daarvoor al een aanzet gegeven. De vraag is nu of men hem gaat volgen en wie dat gaat doen.

    17-06-2005, 09:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    16-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het duurste onderwijs van Europa
    Na de beschamende nederlaag in het dossier van de splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde had de Vlaamse regering, als een doekje voor het bloeden, enkele maatregelen bekend gemaakt voor de vervlaamsing van de Brusselse Rand. Eén daarvan was dat men de franstalige scholen, die door Vlaanderen worden gesubsidieerd(!),  daar eens zou gaan inspecteren. Alleen dat bericht al deed de franstalige politici steigeren (voor mij hoefde men dat helemaal niet te doen; beter was geweest die scholen niét te subsidiëren, want de franstalige doen dat ook niet op Waals grondgebied).
    Dat zo'n inspectie geen kwaad zou kunnen, bewijst het schandaal van de "Madeleine Jacquemotte" school in Elsene, waar nu blijkt dat één op de drie ingeschreven leerlingen niet eens bestaat! Mede als gevolg daarvan zal de school een pak subsidies moeten terugbetalen én zal er op het einde van dit schooljaar een 20-tal leraars mogen vertrekken.
    Die probleemschool in Elsene, die o.m. in de belangstelling kwam door het brutale gedrag van de (meestal alochtone) leerlingen, waarvan er ondertussen al een tweehonderd zijn doorgestuurd, is wel geen school die voor de Vlaamse subsidies in aanmerking komt, maar het zou me niks verwonderen als er niet meer van die gevallen zouden zijn. Het is nl al jaren een publiek geheim dat het franstalige landsgedeelte er niet in slaagt het juiste aantal leerlingen op te geven en men dan ook redelijk mag veronderstellen dat er daarin gefraudeerd wordt, zeker zolang er niet serieus gecontroleerd mag worden.
    "Het franstalig secundair onderwijs is het duurste van Europa". Die uitspraak komt niet van mij maar van Henri Capron professor aan de ULB en staat in het ondertussen berucht geworden rapport van Alain Destexhe, MR senator. Dat rapport bestaat al langer en werd door de PS, meester in Wallonië, uitgespuwd tot er de fameuze vraag naar het Marshall Plan kwam van Di Pippo, waaruit bleek dat Destexhe gelijk had. Note bene: niettegenstaande het feit dat het secundair onderwijs bij onze zuiderburen het duurste van Europa is, is het verre van het beste.
    ---
    In de marge van bovenstaande nog enkele faits divers die aanduiden hoe er in Wallonië met geld wordt gesmeten:
    - De grote prijs Formula Uno van Francorchamps, waarvoor men de anti-tabaks reclamewet heeft moeten wijzigen (omdat de Walen het wilden), heeft vorige jaar, toen hij weer plaats vond, de regio met een schuld van één miljoen euro opgezadeld. Niettegenstaande dat, gaat die grote prijs ook dit jaar gewoon door. Wordt waarschijnlijk bijgepast door de Waalse deelregering (als men de voetbalsport subsidieert, kan men moeilijk bij de andere sporten achter blijven, niet?).
    -  Volgend jaar start de Giro, de ronde van Italië, in Wallonië en blijft er liefst vier dagen. Dat kost handenvol geld en brengt - zeker op langere termijn - driemaal niks op. Vorige jaar was het trouwens de Tour die er startte en daarover hoor je niks meer.
    "Il faut que la Wallonie se sent aimée"!

    16-06-2005, 10:27 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    15-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De homo-adoptiewet
    Dat er een toenadering is tussen CD&V en de SP.a, zoals verteld in mijn vorig artikel, blijkt ook uit het standpunt van de christen-democraten, die de nieuwe wet op de homo-adoptie mee zouden  goedkeuren. Dit is des te opmerkelijk, omdat die partij vroeger al - tegen de wil van een deel van haar kiezers - de wet op het homo-huwelijk goedkeurde, met daarbij de voorwaarde dat ze de adoptie niét zou goedkeuren. Het (grotendeels gelovige) deel van de achterban wordt dus nog eens tegen de schenen gestampt en zal dat bij een volgende verkiezing zeker niet in dank afnemen.
    Of die homo-adoptiewet er zal komen, is op die ogenblik trouwens iets twijfelachtiger geworden. De reden daarvoor is dat de Waalse ex-PSC, die zich nu CDH noemt, ondanks het feit dat ze het woord "christelijk" uit haar naam heeft geschrapt, toch van mening is dat een kind een vader én een moeder nodig heeft en dus niet akkoord gaat met de gang van zaken. Mede als gevolg daarvan is nu ook de MR, de Waalse liberalen, van standpunt veranderd. Evenzeer als de CDH niet meer op één lijn zit met het CD&V, is de MR liberaler als de VLD, nog maar eens een bewijs dat Vlaanderen en Wallonië compleet uit elkaar groeien.
    De kern van de zaak is, dat het huwelijk is iets tussen man en vrouw, met de bedoeling te zorgen voor een nageslacht. Een homo-huwelijk is iets pervers, in de betekenis van tegennatuurlijk. Zoals Paul Belien het stelt: het is geen alternatieve vorm van het huwelijk, het is een perverse vorm ervan. Voor de adoptie geldt hetzelfde. Het is lulkoek te beweren dat het voor het kind niets zou uitmaken: een kind heeft zowel een vader als een moeder nodig om zich normaal te kunnen ontwikkelen. Alle andere systemen doen het kind tekort, waarvoor het later meer dan waarschijnlijk een prijs zal betalen.
    ---
    Tenslotte nog dit voor de mensen die zich nog christelijk voelen: de Belgsche bisschoppen hebben zich in deze zaak nog maar eens van hun lauwe zijde laten zien, daar waar ze stellen dat ze "niet twijfelen aan de oprechtheid van het verlangen van homoseksuele koppels naar kinderen en zij zich niet verder willen mengen in een debat over de eventuele consequenties". Als ge het mij vraagt, een laffe houding die nogmaals laat zien dat we hier te maken hebben met een "lijdende kerk", geen "strijdende kerk". Benedictus XVI zal er het zijne over denken!

    15-06-2005, 13:57 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    14-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terug naar Rooms-Rood?
    Peilingen zijn natuurlijk maar peilingen en het zou niet de eerste keer zijn dat een peiling er glad naast zat. Maar als álle peilingen gedurende een zekere periode hetzelfde zeggen, zel er wel iets van kloppen: de VLD krijgt klappen en niet weinig.
    Eigenlijk is het allemaal niet verwonderlijk als men ziet hoe de eigen leiding er een potje van gemaakt heeft en tegen alle logica in blijft geloven in het eigen groot gelijk.
    Ondertussen ziet men dat socialisten en christen democraten het steeds beter met elkaar kunnen vinden en dat men gewoon zit te wachten op een gelegenheid om Verhofstadt II een voetje te lichten om dan samen te gaan regeren. "We liggen in het midden van het bed", zei Stevaert toen hij nog stuntte en hierin had hij gelijk.
    Toch zal een nieuwe rooms-rode regering geen voortzetting zijn van het huidige belgicistische beleid, gelukkig maar. Reden daarvoor is dat de vooruitgang van  de CD&V bijna uitsluitend te danken is aan het hoger percentage van kartelpartner NV.A en die er hoe dan ook voor zal zorgen dat er geen terugkeer kan zijn naar de loodgieterspraktijken van de oude CVP. Het lijkt een beetje tegendraads, want het was toch de partij van Geert Bourgeois die haar regeringsdeelname afhankelijk maakte aan de oplossing voor Brussel-Halle-Vilvoorde.
    Men vraagt zich trouwens af, of er wel een partij verantwoordelijk wordt gesteld voor het B-H-V debacle. Want voor de VLD kiezers zijn er nog een rits andere redenen om af te haken. Denk maar aan DHL, het vreemdelingenstemrecht, de snel-Belg-wet, het geruzie onder elkaar, de arrogantie van De Gucht, het idiote gedrag van Bart Somers en ga zo maar door.
    Van Spirit schiet ook zo goed als niets meer over. Bertje Anciaux, die zich zoals steeds maar om één zaak bekommert, nl weer verkozen worden en ministertje spelen, heeft ondertussen ook al ontdekt dat zijn toekomst in een samenwerkeing met de "tsjeven" ligt. Volgens hem komen er teveel liberale kantjes aan de VLD, maar dat is natuurlijk lulkoek: we hebben nooit een linksere liberale partij gehad in dit land. De reden waarom de andere nitwits van Spirit zijn afgestraft ligt hem hoofdzakelijk in het feit dat voorzitter Lambert zijn woord niet hield i.v.m. het referendum over de Europese Grondwet. Voor die ene keer dat ze een mening hadden die verschilde van grote broer (nou ja) SP.a, moesten ze die herzien. Voor zijn partij (sic) stemt men niet meer.
    Of er een rooms-rode regering komt is echter nog niet zeker, omdat men er niet zeker van is dát er een volgende regering komt. Zelfs Di Pippo twijfelt ter aan!

    14-06-2005, 11:22 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Marshall Plan voor Wallonië
    De vrees bestond dat, na het vertrek van Steve Stunt uit de Belgische politiek, het voor een tijdje gedaan zou zijn met het spuien van originele ideeën. Die vrees blijkt ongegrond. De fakkel werd intussen overgenomen door Di Pippo uit Bergen (Mons pour les Belges). Hij stelt voor dat er een Marshall Plan komt voor Wallonië. Om het in Stevaert termen te zeggen: alles gratis, maar dit keer alleen voor de Walen.
    Wallonië krijgt jaarlijks reeds 11,3 miljard euro van Vlaanderen (dat zelf geld tekort heeft), heeft er de laatste 10 jaar nog minstens 3 miljard bovenop gekregen van Europa (die dat misschien nog eens gaat overdoen), maar geraakt maar niet uit het slop. Het heeft zo'n beetje weg van de Westerse steun aan de derde wereld, waar men ook maar geld blijft geven en er nergens enige vooruitgang lijkt.
    Di Pippo weet dat ook, de man is niet perfect, maar zeker niet dom. Hij zegt dus nu dat het hem in de eerste plaats niet om het geld gaat. Waarom noemt hij het dan een Marshall Plan? Als hij inderdaad niet dom is, weet hij dat het Amerikaanse plan om Europa na Wereldoorlog II er terug bovenop te helpen, in de eerste plaats een centenkwestie was.
    De Vlaamse regeringspartijen, zowel rode als blauwe, hebben al meteen positief gereageerd, zoals het Vlaamse slaven past. De roden moeten wel omdat de PS ook in een volgende Belgische regering "incontournable" zal zijn en zij op die manier weer het maximum profijt halen uit een minimale kiezerssteun. De blauwen (voor zover die nog blauw zijn) moeten ook, omdat nog eens duidelijk blijkt, dat Di Pippo de Belgische politiek in zijn macht heeft en hij Verhofstad met één knip kan laten vertrekken naar zijn Toscaans buitenverblijf. Bij die laatste partij zitten volgens mij een hele groep masochisten die gezworen hebben er volgende keer niét meer bij ter zijn. Ze hebben nog Dedecker, maar hoe lang nog?
    Di Pippo heeft ook nog iets zinnigs verteld. Hij zei nl dat, als er geen extra hulp komt voor Wallonië, het zeer moeilijk, misschien onmogelijk wordt een volgende Belgische regering te vormen. Daarin heeft hij gelijk en zo is er voor Vlaanderen misschien toch nog enige hoop.

    13-06-2005, 14:14 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!