NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Antwerpse stratego
 • Het immigratiepact (2)
 • De gele hesjes
 • De webshop miljarden
 • De voetbalmiljoenen
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  15-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flup Moustache's erfenis

   

   

   

     Bij de slachting in Parijs is er een link met België. Niet zo verwonderlijk, als men weet dat dat ook al het geval was bij de aanslag op Charlie Hebdo én bij de verijdelde plannen van de terreurgroep in Verviers. Opmerkelijk daarbij is wel het feit dat het telkens de Brusselse gemeente Sint-Jans-Molenbeek is die ter sprake komt. Bij het schrijven van deze blog, zaterdagavond, waren er in België reeds drie personen aangehouden i.v.m. de aanvallen in Parijs. De drie waren al opgemerkt aan de Frans-Belgische grens en werden aangehouden in Molenbeek. Hierbij o.m. de man die minstens één van de auto’s in Brussel had gehuurd, een broer van een Syriëstrijder…Het feit trouwens dat het om niet minder dan drie auto’s ging, laat vermoeden dat heel het terroristengroepje van uit België vertrokken zou kunnen zijn.

     Waarom steeds dat Sint-Jans-Molenbeek? Heel eenvoudig, omdat allochtonen daar thuis zijn, misschien het daar zelfs voor het zeggen hebben of, beter gezegd, hadden. Molenbeek werd tot 2012 bijna 20 jaar lang bestuurd door Philippe Moureaux, alias Flup Moustache, notoir PS’er, die een hele tijd vice voorzitter van de partij is geweest en beschouwd werd/wordt als de ideoloog van de francofone socialisten. Allochtonen in het algemeen en moslims in het bijzonder werden door Flup met zachte hand aangepakt en zijn politie kreeg de opdracht nauwelijks op te treden tegen moslims. Als klap op de vuurpijl hertrouwde de 70-jarige Moureaux met een moslima en wordt er beweerd dat hij zich tot de islam bekeerd wou hebben. Hij verloor wel de laatste gemeenteverkiezingen, maar zijn erfenis blijft nog steeds in Molenbeek hangen, zoals de diverse aanslagen duidelijk aantonen.

     Terloops nog dit: een van de in Parijs gedode terroristen had een Syrische paspoort bij zich dat in Griekenland was geregistreerd als dat van een vluchteling die via Turkije de E.U. binnen was gekomen. Ook al was het paspoort misschien niet van hemzelf (wie kan dat allemaal controleren?), het geeft duidelijk aan dat bij die toevloed aan vluchtelingen er – zoals gevreesd - meer dan waarschijnlijk kandidaat terroristen tussen zitten, die zelf of via derden van deze situatie misbruik zullen maken. Het is trouwens al een half wonder dat het paspoort überhaupt in Griekenland geregistreerd werd. De meeste van die inwijkelingen geraken er daar door zonder noemenswaardige registratie.

   

  15-11-2015, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (32 Stemmen)
  14-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kern-achtig vervolgverhaal

   

   

   

     Sinds gisteren weten we plots dat de kernreactoren Tihange 2 en Doel 3 – die met de beruchte scheurtjes - waarschijnlijk dit jaar nog zullen worden heropgestart. Die hebben zo’n drie jaar stilgelegen en zijn nu ineens weer veilig. Buiten die twee was er trouwens in het buitenland slechts één reactor van hetzelfde type, in Zwitserland, die dezelfde symptomen had, iets wat ik altijd raar heb gevonden, wetende dat er enkele tientallen van diezelfde reactoren in verscheidene landen draaien. Die drie jaar stil liggen hebben zowel de staat als Elektrabel veel geld gekost, maar men kan er zich mee troosten dat veiligheid een prijs mag hebben.

     Opmerkelijk in deze zaak is wel dat de bekendmaking van het weder opstarten van de ‘scheurtjesreactoren’ samenvalt met de beslissing van de federale overheid om de oudste kernreactoren, die van Doel 1 en 2 langer open te houden dan eerst voorzien. E.e.a. had te maken met de schrik voor een mogelijke black-out tijdens de komende wintermaanden. Als Tihange 2 en Doel 3 weer kunnen worden opgestart, is dat gevaar geweken omdat er dan een derde meer eigen productiecapaciteit bij komt.

     De beslissing om zowel Doel 1 en 2 als de scheurtjesreactoren weer op te starten is meteen al gecontesteerd door dé specialist ter zake, Vande Lala (Electrawinds, offshore atol, BTW-verlager). Hij vindt het opstarten van de twee oudste reactoren nu overbodig. In principe is dat ook zo, alleen leven we in een land waar morgen weer alles anders kan zijn en waar wetten gemaakt worden waar men later zelf niet meer aan uit kan (om nog te zwijgen over die met terugwerkende kracht). Stel dat men die twee oude reactoren inderdaad niet meer opstart en er morgen weer een ander probleem opduikt, dan begint de hele miserie over een mogelijke black-out opnieuw. Start ze allemaal maar op, zou ik zeggen, dan zitten we deze winter alvast gebeiteld en zullen we stroom hebben die alvast niet duurder uit zal vallen dan de geïmporteerde, voor zover we die laatste al zullen krijgen mocht het nog eens écht winteren…

   

  14-11-2015, 00:15 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
  13-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa miseria

   

   

   

     Met Europa gaat het van kwaad naar erger. Er wordt vergaderd tegen de klok, maar resultaten zie je nergens. Heel die top met de Afrikaanse leiders in Malta zal de Europese landen weer eens hopen geld kosten, zonder dat er enige serieuze garantie tegenover staat. Daarna komt er een top met Turkije, waarvan we nu al weten dat ook die miljarden euro’s gaat kosten, plus misschien ook toegevingen die men in normale omstandigheden nooit zou doen. Tussendoor beslist de Europese commissie wel dat de E.U.- landen dit en dat zouden moeten doen (en vooral betalen), maar als puntje bij paaltje komt, gebeurt er weinig of niets en houdt iedereen zoveel mogelijk de knip op zijn portemonnee.

     We zouden het haast vergeten, maar terwijl de Britse premier Cameron dreigt met een Brexit als Europa bepaalde Europese richtlijnen niet terugdraait, is het gevaar van een Grexit nog altijd aanwezig. Griekenland heeft de zoveelste beloofde geldelijke steun nog altijd niet gekregen, omdat het zijn eigen beloftes niet houdt. Enfin, het vervolg van een verhaal zonder einde. Ondertussen dreigt Portugal dezelfde weg op te gaan, mocht daar een links tot uiterst linkse regering aan de macht komen, die de lichte heropleving van het land ongedaan zou maken.

     Cameron, hierin gesteund door o.m. Bart De Wever, heeft groot gelijk dat hij die Europese klok wil terugdraaien. Het zou niet alleen voor de UK, maar ook voor veel andere landen goed uitkomen. Vraag is maar of het zal lukken. Maar met alle miserie die op Europa af komt – niet in het minst de vluchtelingen problematiek - denk ik dat er straks wel meer op die trein gaan springen.

    

  13-11-2015, 00:15 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
  12-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duimen voor CataloniŽ

   

   

   

     Zoals gebruikelijk werd er hier in onze media weer niet veel aandacht aan besteed, maar in Catalonië zijn ze blijkbaar niet zinnens bij de pakken te blijven zitten. De nationalisten hebben er in de recente verkiezingen de meerderheid van de zetels in het parlement veroverd en dat parlement heeft nu een resolutie aangenomen waarin het zich als doel stelt de regio in anderhalf jaar af te splitsen van Spanje en een onafhankelijke republiek te worden. Iets waarvan onze Vlaamsnationalisten alleen maar kunnen dromen, want – zoals ik hier al meermaals geschreven heb – kan dat niet zonder dat ook zij de meerderheid in het parlement van het eigen gewest behalen.

     Aan het Vlaams Belang zal het zeker niet liggen. Die partij heeft in het Vlaams parlement een voorstel ingediend voor een Vlaamse grondwet. Daarover is al lang en veel gediscussieerd, maar het woord ‘grondwet’ kan men bijna nergens in deze discussie terugvinden. Tot op heden had men het bijna altijd over een ‘handvest’ en zelfs daartegen was er steeds verzet vanuit de meestal linkse oppositie. Of er veel van in huis gaat komen, is maar de vraag, zeker omdat het voorstel van het VB komt. Toch zal men er vroeg of laat over moeten beginnen, want als Vlaanderen een onafhankelijke staat wil worden van een bv confederaal Europa, dan heeft ze die nieuwe grondwet nodig.

     Ondertussen kunnen we met meer dan grote belangstelling meeleven met wat in Catalonië aan het gebeuren is. Vooral het feit dat de Catalanen op anderhalf jaar tijd hun dromen willen waarmaken, is ook voor Vlaanderen belangrijk. Dat is dan nl ergens in het voorjaar van 2017, zo’n twee jaar vóór men hier normaliter weer naar de stembus zal gaan. Wat daar ondertussen plaats zal vinden zou daarop wel eens invloed kunnen hebben.

   

   

  12-11-2015, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
  11-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De paintball brigade

   

   

    

   

     Grote heisa in de media, omdat een agent van de pas opgerichte Antwerpse politie-eenheid, het zgz ‘snelle response team’ dat was opgeroepen door een jeugdinstelling, daar een meisje van 14 heeft ‘geneutraliseerd’ met een speciaal daarvoor ontworpen geweer. Dat ding, een zgz ‘less lethal weapon’ vuurt geen echte kogels af maar kleine projectielen die te vergelijken zijn met wat gebruikt wordt bij ‘paintball’, dat spel voor grote kinderen. Het kind hield er enkel een blauwe plek aan over, maar moest toch naar het ziekenhuis omdat het zichzelf verwondingen had toegebracht met een stukgeslagen glas, waarmee ze eerst ook andere kinderen, waaronder haar broer, had bedreigd.

     Tot daar het officiële verhaal waarover het hele politiekcorrecte wereldje gestruikeld is, want daar vindt men zoiets niet kunnen. Van dat wapen, dat gemaakt wordt bij FN in Herstal, zijn er al tienduizenden exemplaren verkocht aan politiekorpsen en legereenheden over de hele wereld. Er is eenmaal een dodelijk slachtoffer mee gevallen, wat geen voldoende reden is om het te verbieden. Dan zou men ook alle messen, stangen, knuppels e.d. moeten verbieden, want daarmee vallen heel wat meer dodelijke slachtoffers.

     Laat ons het Antwerpse voorval, dat al dateert van vorige week, laten voor wat het is. Het 14 jarige slachtoffer arriveerde hier in januari van dit jaar uit Syrië, samen met haar ouders, drie broers en een zus. De kinderen, getraumatiseerd door de oorlog, waren al geplaatst in de jeugdinstelling omdat de thuissituatie ‘onhoudbaar’ was geworden. Dat zou goed kunnen, maar geeft meteen aan dat dit geen uniek geval zal blijven. Het merendeel van kinderen (én ouders) die uit oorlogsgebieden komen, zijn op e.o.a. manier getraumatiseerd ook al is dat hun eigen schuld niet. Feit blijft wel dat wij ermee zitten en gegarandeerd nog wat gaan meemaken met deze vluchtelingentsunami. Incidenten zoals deze in Antwerpen zouden straks wel eens dagelijks kost kunnen worden en we kunnen alleen maar hopen dat onze politie, met of zonder snel interventieteam, het hoofd koel houdt en de maatregelen treft die het moet treffen, zoals dat in Antwerpen gebeurd is, alle opvoedkundige kritiek ten spijt.

   

  11-11-2015, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (34 Stemmen)
  10-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Poetin's sjoemelland

   

   

     Na de recente schandalen aan de top van de FIFA, met daarbovenop gisteren nog het ontslag van de voorzitter van de Duitse voetbalbond, dreigt er nu een nog veel groter schandaal in de internationale atletiekwereld. WADA, het Wereld Anti Doping Agentschap beschuldigt nl de Russische federatie van grootschalig bedrog ter zake en heeft de IAAF, de overkoepelende wereldorganisatie, gevraagd deze federatie en haar atleten te schorsen voor alle komende internationale competities. Uit een grondige en gedetailleerde studie, na een reportage op de Duitse televisie met de bekentenissen van een Russische atlete die gedwongen werd doping te nemen, is nl gebleken dat zowat iedereen binnen die federatie het spel meespeelde en er gesjoemeld werd met medeweten van de hoogste gezagsdragers (er is een minister mee gemoeid*) en zelfs het nationale controlecentrum, waar duizenden bloed- en urinestalen van de eigen sporters ‘verdwenen’ zouden zijn. Dit nadat ze door WADA waren opgevraagd…

     De Russen beweren dat er niets van aan is en dat deze actie past in de kraam van de Rusland bashers, die er op uit zijn hun land in een slecht daglicht te stellen. De Brit Sebastian Coe, zelf ooit een succesrijke Britse fondloper, nu voorzitter van de IAAF, kan er echter niet mee lachen en zegt zelf een grondig onderzoek in te zullen stellen. Als het waar is wat de WADA zegt (en daar lijkt het op) en wordt er in het landje van vadertje Poetin geen onmiddellijke actie genomen, riskeert het – en dus ook zijn atleten – volgende jaar niet te mogen deelnemen aan de Olympische Spelen van Rio.

     Sport is in Rusland een belangrijk gebeuren. Dat was het al ten tijde van de Sovjet Unie, maar ook toen werden er daar al regelmatig overtredingen vastgesteld. Toen ging het echter eerder om individuele gevallen, nu spreekt men van een collectief. Het lijkt er steeds meer op dat het Rusland van Poetin, zeker sinds het begin van diens derde ambtstermijn, met de bijna zekerheid van een vierde, zich in de sport al evenmin iets aantrekt van algemene internationale regels als ze dat doet in de politiek. In Georgië en Oekraïne weten ze er alles van…

   

   

     De (sport)minister in kwestie, een zekere Vitali Moetko, is ook betrokken geweest bij de toekenning aan Rusland van de wereldkampioenschappen voetbal in 2018. Ook al een gebeurtenis, waarbij de nodige vraagtekens werden geplaatst en waarin het laatste woord nog niet gevallen is in de nu nog lopende beschuldigingen tegen Sepp Blatter en zijn entourage.

   

  10-11-2015, 00:12 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
  09-11-2015
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het debat

   

   

   

     Ik kom even terug op de uitspraak van Bart De Wever in de Zevende Dag, dat zijn N-VA nooit zal samenwerken met het Vlaams Belang. Ik laat die uitspraak voor wat ze is, het zou de eerste keer niet zijn dat een politicus zijn woorden moet terugnemen als de politieke wind zou beginnen te keren. Zijn opmerking gebeurde in een debat met Tom Van Grieken, de jonge kersverse voorzitter van het Vlaams Belang en dat verdient wél een woordje uitleg.

     Debatteren tegen De Wever is voor eender welke tegenstander een mission impossible, ook voor doorwinterde politici, laat staan voor een neofiet zoals Van Grieken. Het feit alleen dat die het aannam, pleit in zijn voordeel. Een tweede nadeel voor Tom is de schaduw van Filip De Winter. Hij mag dan het voorzitterschap al geërfd hebben van Gerolf Annemans, het is meestal De Winter die in beeld komt en niet altijd op het goede moment met de goede keuzes. De Winter heeft veel betekend voor de partij, maar ook bij hem zit er sleet op, al wil hij dat niet gezegd hebben. Mannen uit één stuk kan men niet veranderen, ze worden vervangen. Wie te lang aan de macht is, kan zomaar niet stoppen, ook niet in een partij die nooit de kans gekregen heeft het voor het zeggen te hebben. De Winter geeft tegenwoordig zo’n beetje dezelfde indruk als vader Le Pen bij het FN in Frankrijk.

     Voor de rest moet men Van Grieken zijn werk laten doen, zonder steeds te verwijzen naar wat anderen in de partij ooit gezegd of gedaan hebben. De zondvloed van vluchtelingen zou wel eens voor politieke verschuivingen kunnen zorgen, die men zes maanden geleden niet voor mogelijk achtte. De uitleg van De Wever in het debat en zijn open brief aan de andere politieke leiders van Europees centrumrechts lijkt me eerder een wanhoopsdaad, ook al heeft hij met dat laatste gelijk. Woensdag wordt er in Brussel weer over vergaderd. De kans blijft groot dat Bart’s brief niet eens vermeld zal worden bij het eventuele eindverslag…

   

  09-11-2015, 16:39 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (35 Stemmen)
  Archief per week
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!