Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    29-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verdraagzame VRT
    Op maandag 16 april besteedde het programma Ter Zake een uitzending over de Franse presidentsverkiezingen. Daarbij kwam een journaliste van de Franse openbare omroep aan het woord die commentaar gaf bij de kandidatuur van Sarkozy, Royal en Bayrou. Op het einde van het programma vatte die journaliste alles nog eens samen en sprak ze over de "vier" kandidaten in de running. M.a.w. zij had ook haar relaas gegeven over de vierde kandidaat, Le Pen, maar dat was keurig (nou, ja) door de VRT censuur uit het programma geknipt. Net zo iets als wat vroeger gebeurde in de Sovjet Unie, waar nieuws over in ongenade gevallen "kameraden" werd weggeknipt en zelfs foto's werden geretoucheerd. Terloops trouwens even aanstippen dat dit in Frankrijk niét gebeurt; daar krijgen álle kandidaten op de openbare omroep, ook zij waarvan men op voorhand weet dat ze geen enkele kans maken, dezelfde uitzendtijd ter beschikking. Dit is echte democratie, een woord dat ze hier alleen maar misbruiken als het in hun kraam past.
    Met de verkiezingen van 10 juni in het vooruitzicht, weten we dus nu al dat onze zo gerenommeerde omroep, die regelmatig pleit voor verdraagzaamheid, die laatste deugd zelf denkt niet te moeten toepassen. Ze is trouwens zo brutaal toe te geven, dat ze alle nieuws dat het Vlaams Belang enig voordeel zou kunnen geven, niet uitzendt of censureert terwijl ze er als de kippen bij is om nieuws dat het VB in een slecht daglicht zou kunnen plaatsen, te vermelden. Maandag ll kregen we daarvan trouwens nog een hatelijk voorbeeld van Marc Van de Loverbosch, een van de vele marxisten binnen de VRT, die in hetzelfde programma dacht garen te moeten spinnen van het vertrek van Verstrepen uit het VB. Van de Loverbosch is bij de VRT de zgn "wetstraatwatcher". Arm Vlaanderen, dat van zo'n triestigaards zijn politiek nieuws moet krijgen.
    Het is trouwens niet alleen het VB dat gediscrimineerd wordt bij de VRT. De N-VA zou tegen de verkiezingen geen politieke zendtijd krijgen, met het excuus dat deze partij niet in alle kiesdistricten opkomt. Als gevolg van deze beslissing verliest die partij zo vijf minuten zendtijd, vijf minuten die ook niet teruggegeven worden aan haar kartelpartner CD&V, zodat die het moet stellen met tien minuten, tegenover een kwartier voor de paarse concurrenten. Van discriminatie  gesproken. De N-VA heeft trouwens hiervoor een rechtszaak ingespannen tegen de VRT. Vergeten we niet dat de staatszender wordt betaald met geld van de belastingbetaler, dus ook van álle kiezers, links of rechts.
    Het is trouwens ironisch te noemen dat diezelfde VRT onder de bevoegdheid valt van Minister Bourgeois, zelf N-VA, wat nog maar eens laat zien hoe weinig grip de Vlamingen hebben op onze Sovjet media.


    29-04-2007, 10:12 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    28-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karel Dillen (1925-2007), een leven voor Vlaanderen
    Karel Dillen is niet meer. Na een slepende ziekte die hem enkele jaren geleden van het politiek toneel deed verdwijnen, heeft de stichter van het Vlaams Blok/Vlaams Belang het tijdelijke met het eeuwige ingeruild.
    Dillen was van eenvoudige afkomst: vader dokwerker, moeder huisvrouw. Hijzelf deed allerlei jobs, was o.m. taxichauffeur en werkte in een garage. Dat belette niet dat hij al zijn vrije tijd in zijn enige hobby stak: Vlaanderen. Hij was een der eersten die na Wereldoorlog II in de bres sprong voor de slachtoffers van de onmenselijke repressie die België tegen hoofdzakelijk Vlamingen had ontketend. Hemzelf viel niets te verwijten, hij had niet gecollaboreerd. Datzelfde geldt trouwens voor bijna alle VB-leden die regelmatig beschuldigd worden van connecties met de nazi's, een van de vele leugens die door de correcte media worden gevoed en die we dit voorjaar, in de aanloop naar de verkiezingen, nog wel enkele keren zullen horen.
    Er waren weinig Vlaamse initiatieven waar Dillen niet in meespeelde: o.a. Were Di, Dietschland Europa en Protea, de vriendenkring die ijverde voor nauwere banden met Zuid-Afrika in tijden toen dat land op de letterlijk "zwarte" wereldlijst stond.
    Karel Dillen hengelde niet naar populariteit, hij was geen groot redenaar en eerder stuurs van opzicht, maar voor Vlaanderen gaf hij zich ten volle. Toen de Volksunie, waartoe hij ook behoorde, tijdens de Egmontonderhandelingen volksverraad pleegde en koos voor de Belgische vetpotten, stichtte hij de Vlaams Nationale Partij, die in 1978 samensmolt met de Vlaamse Volkspartij van Lode Claes en daarmee was het Vlaams Blok geboren. Dillen zetelde toen moederziel alleen in het parlement, maar daaraan zou snel verandering komen. Hij maakte nog mee dat zijn partij de grootste van Vlaanderen werd. Dat ze door de zgz democratische partijen niet werd aanvaard, zou voor  Dillen een zorg wezen. Hij smaakte ook nog het genoegen te zien dat de Volksunie onder Schiltz en Anciaux roemloos ten onder ging en tenslotte uiteen viel, waarbij de overlevenden alleen nog politiek actief kunnen blijven dank zij hand en spandiensten aan de traditionele partijen.
    Hoe het met het Vlaams Belang verder moet, is nog koffiedik kijken. Het Belgische establishment, onder leiding van de corrupte PS en met de hulp van de gedweeë Vlaamse Quislings, doet er alles aan om de partij te liquideren. "Met alle middelen", zoals Tobback Sr het ooit verwoordde. De rechtuit communistische middelen, zo afgekeken van de hatelijke DDR, waarmee het officiële België zich denkt te bedienen en die een kopie zijn van dezelfde repressie die ons land al gekend heeft, zullen het op lange termijn toch niet halen.
    Karel Dillen is niet meer. Hopelijk blijven zijn vrienden en volgelingen even consequent in hun Vlaamse koppigheid. Alleen op die manier wordt Vlaanderen ooit onafhankelijk.

    28-04-2007, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
    27-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dovemansgesprek Leterme-Di Rupo

    Eerder toevallig zag ik woensdagavond een stuk van de confrontatie tussen Yves Leterme en Elio Di Rupo, dat gelijktijdig werd uitgezonden door VTM en RTL. Eerder toevallig, daar ik nog zelden VTM zie. De berichtgeving van de commerciële zender lijkt steeds meer te verkleuteren én daarbij steeds Vlaamsonvriendelijker te worden.
    Leterme en Di Rupo spraken beiden in hun eigen taal en dat deden ook de twee moderatoren, wat vrij storend overkwam, zelfs met de ondertiteling erbij. Na een tijdje heb ik het trouwens laten afweten, niet alleen omwille van dat storend door elkaar gepraat, maar ook omdat er niets nieuws uit die confrontatie te leren viel. Leterme bleef maar herhalen dat Vlaanderen een grondwetswijziging wil, zoals Wallonië die in 2001 gevraagd én gekregen had. Di Rupo kletste maar wat uit zijn nek en legde alle (harde) cijfers glimlachend naast zich neer alsof het evenveel vergissingen waren. De hele discussie was een dovemansgesprek waarmee duidelijk bewezen werd dat we in dit land te maken hebben met twee compleet verschillende bevolkingen, mentaliteiten, economieën en sociale toestanden, om nog maar te zwijgen over de talen die niet eens tot eenzelfde taalgroep behoren. Om dat allemaal te weten te komen, hadden we trouwens deze confrontatie niet nodig. De Standaard en Le Soir hadden al drie weken lang uitvoerig over noord en zuid geschreven in de ijdele hoop een oplossing te vinden voor de problemen van dit kunstmatige land. Op het einde van die campagne pro België moesten de professoren Deschouwer en Van Parijs, beiden doorwinterde belgicisten, toegeven dat we hier in twee verschillende landen leven en dat de contrasten niet groter konden zijn. Dat er hier en daar een nuttige idioot van het type Guido Fonteyn en Rudy Aernoudt nog het tegendeel beweert, slaat alleen op de vooringenomenheid van eerstgenoemde en de mediageilheid van de tweede.
    Wat ik in  het debat Leterme-Di Rupo helemaal niet begreep was,  dat de minister-president van Vlaanderen heel de tijd door maar bleef herhalen dat de solidariteit van noord naar zuid nooit in het gedrang zou komen. Dat is zoveel als de Walen een vrijbrief geven dat er feitelijk niets zal veranderen en dat Vlaanderen zal blijven betalen tot het eraan ten onder gaat. Dit is grote nonsens en trouwens helemaal in strijd met het standpunt van de eigen Vlaamse werkgevers van VOKA die de transfers willen afbouwen over een periode van tien jaar, zodat Wallonië nu al zou weten wat haar te wachten staat als zij niets doet aan haar werkloosheidsprobleem. Als men er niet in slaagt Wallonië aan het werk te krijgen, dan zal België straks niet meer te redden zijn. Het moet ginder maar eens stilaan gedaan zijn met die generaties van werklozen die hun hele leven betaald worden om niets te doen en die het vertikken om over de (taal)grenzen te gaan werken. Als 50.000 Noord-Fransen naar West-Vlaanderen komen werken, waarom kunnen Walen dat dan niet?
    Het debat Leterme-Di Rupo was een maat voor niets, ook al omdat beide heren zich vrijblijvend konden uiten zonder de schrik afgestraft te worden door elkaars kiezers.
    Een reden temeer om aan te duiden dat we hier in twee verschillende werelden leven.

    27-04-2007, 20:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    26-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel Hoofdstedelijk Waterhoofd

    Het zit er weer bovenarms op tussen Vlaanderen en wat men het "Brusselse Hoofstedelijke Gewest" is gaan noemen. De reden is nog maar eens het probleem met de nachtvluchten op Zaventem. In tegenstelling tot de rest van de wereld, waar vliegtuigen opstijgen en landen volgens de windrichting, gebeurt dat hier volgens de plaatselijke, steeds veranderende wetten. Een wereldprimeur in absurditeit, die we te danken hebben aan ene Isabelle Durant, een francofone verpleegster die tijdens Verhofstadt I omhoog viel tot minister van mobiliteit en dat zullen we geweten hebben.
    Het is een onvergeeflijke fout geweest van de traditionele partijen, de CD&V inbegrepen, dat ze van Brussel een volwaardig derde gewest hebben gemaakt. In feite is heel die Brusselse regering niets anders dan een veredelde gemeenteraad, waarvan de burgemeester zich minister-president mag noemen en de schepenen minister. Het is eigenlijk het klassieke sprookje van de kikker en de os, maar dan een Belgische versie waarbij de kikker evenveel waard geworden is als de os. Bij de zoveelste grondwetsherziening is men nl vergeten te bepalen dat, bij betwistingen, de federale regering voorrang had moeten krijgen. Nu Verhofstadt's euro gevallen is, staat hij te janken dat het bepalen van geluidsnormen terug naar het federale niveau zou moeten terugkeren. Dat zal echter tijdens zijn verlicht bewind niet meer gebeuren en de vraag is maar of de francofonen er ooit mee zullen instemmen. Met de huidige Brusselse normen wordt Zaventem geboycot ten voordele van de vliegvelden van Luik en Charleroi, waar men zich om dergelijke normen niet druk hoeft te maken.
    Ondertussen blijft Brussel verloederen. Het Brussels binnenlands product zakt ieder jaar verder weg, meer dan 20% van de bevolking is werkloos (grotendeels omdat ze geen Nederlands kan/wil praten), de middenklasse ontvlucht de stad, het centrumverkeer zit regelmatig muurvast, de bedrijven wijken uit naar de rand o.w.v. de huizenhoge belastingen en de ziekenhuizen zijn allemaal in overtreding met de taalwet. Ziek worden in Brussel kan dodelijk zijn voor niet-francofonen.
    De enige oplossing om van die Brusselse kanker vanaf te geraken is een einde maken aan zijn status van derde gewest. Als Brusselaars en andere francofonen het daarmee niet eens zijn, rest er maar één zaak te doen: de geldkraan naar de Brusselse feesttent dichtdraaien. Alleen Vlaanderen kan Brussel helpen, Wallonië heeft daarvoor het kapitaal niet. Het komt er op aan dat onze eigen Vlaamse politici,  nog maar eens, de moed zullen hebben Brussel in de kou te zetten en de stad een alternatief te bieden onder Vlaamse voogdij, min of meer zoals dat ook gebeurd is met de Duitstalige Oostkantons binnen Wallonië.
    De vraag is maar wanneer dat gaat gebeuren...

    26-04-2007, 10:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
    25-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een Vlaams front in Brussel?
    Volgens de kranten is er een Vlaams front in de maak in Brussel. Politici van verschillende partijen hebben samen een blauwdruk gemaakt voor de volgende verkiezingen. Zo iets klinkt hoopvol, tot men er achter komt dat het weer van het oude liedje is: het gaat weer alleen om de drie traditionele partijen, aangevuld met Spirit. De gangmakers van de blauwdruk heten Vic Anciaux (Spirit), Annemie Neyts (Open VLD), Hugo Weckx (CD&V) en de mij onbekende Lydia Deveen (SP.a).
    Als de francofonen in dit land front vormen, dan betekent dat alle francofone partijen, met uitzondering van het FN, dat in Wallonië en Brussel (voorlopig?) een te verwaarlozen minderheid is. Als de Vlamingen front vormen, betekent dat dat ze er de grootste Vlaamse partij, het VB, niet in betrekken, waardoor men ipso facto geen gemeenschappelijk front krijgt maar een verdeelde slagorde, wat slecht is voor de Vlaamse zaak. Het ergerlijkste aan dit gekonkel is dan nog dat het VB meestal nog de schuld van alles krijgt, terwijl het niet mag meespelen.
    De opstellers van de blauwdruk willen niet weten van separatisme, ook niet van een Brussels Europees district en zeggen dat er aan de grenzen van het Brusselse gewest niet mag geraakt worden. Dit laatste klinkt goed, maar in één adem voegen ze erbij, dat een "ondoordachte" splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde af te wijzen valt. Bij die splitsing zouden er nl afzonderlijke lijsten komen voor Brussel en Vlaams-Brabant, waardoor de Vlaamse Brusselaars verkozenen zouden verliezen. M.a.w. het zgz Vlaams front denkt in de eerste plaats weer eens aan de postjes. De heren Bert Anciaux, Guy Vanhengel, Pascal Smet en mevrouw Brigitte Grouwels (in een vroeger leven ooit flamingante!) zijn nog maar eens met zichzelf bezig.
    Er zijn nog altijd veel Vlamingen die, tegen beter weten in, blijven  geloven in één Vlaams front, ook voor de regio Vlaanderen. Een front van desnoods uiterst links tot en met uiterst rechts. Wel, beste mensen, vergeet dat maar. Frans Van Cauwelaert zaliger gedachtenis, dezelfde die ooit eens gezegd heeft dat er maar vijf minuten moed nodig waren om Vlaanderen onafhankelijk te maken, diezelfde Van Cauwelaert had nog een andere, straffe uitspraak: "Wij, Vlaams volk", zei hij, "zijn onze eigen vijand".
    Een echt Vlaams front, dat maken wij niet meer mee. Wat we wél kunnen doen, dat is op 10 juni voor die ene zweeppartij kiezen die de politieke profiteurs, de lamme goedzakken waaraan Vlaanderen zo rijk is, blijft dreigen hun vetbetaalde Belgische postjes af te pakken. Dat is het enige waar de traditionele partijen bang voor zijn en ook het enige waarmee we hen kunnen dwingen voor Vlaanderen te kiezen. Als we de zgz politiek correcte partijen het idee geven dat we ze nodig hebben, dat mag Vlaanderen het weer vergeten.


     

    25-04-2007, 09:55 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    24-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De partij van de solidariteit
    Een tijdje geleden werd door vertegenwoordigers van de drie traditionele Vlaamse partijen een wetsvoorstel ingediend om het aanvullend pensioen voor vast- en niet vastbenoemde ambtenaren (de zgn "contractuelen") gelijk te stellen. Dat voorstel werd tegengewerkt door de P.S., dé partij voor de gelijke kansen en de solidariteit. Raar maar waar.
    De reden waarom de marxisten van Di Rupo tegen deze gang van zaken zijn, is dat het vooral de Waalse gemeenten zijn die contractuelen in dienst nemen. Dooreen genomen gaat het in Wallonië zelfs om 60% van het personeel. Dat is dus de regio waar diezelfde PS de plak zwaait en regelmatig laat horen dat iedereen gelijk moet zijn.
    Het blijkt nu dat de P.S. uitdrukkelijk voor het systeem met contractuelen werkt, omdat die goedkoper zijn en niet kunnen genieten van allerlei rechten zoals bv loopbaanonderbreking. Verder krijgen ze minder pensioen - dat kan gaan tot vijftig procent - en dit ondanks het feit dat ze hetzelfde werk doen.
    Daarbij komt nog dat, volgens de S.P., die mensen ook "kneedbaarder" zijn, wat wil zeggen dat men ze onder druk kan zetten en dingen kan laten doen die men misschien met vastbenoemden niet zou klaar krijgen. Wat die "dingen" betreft, volstaat het te wijzen naar de ontelbare schandalen en fraudes binnen Waalse gemeentebesturen en ondergeschikte verenigingen, waar meer dan waarschijnlijk het gros van de ambtenaren bestaat uit die kneedbare soort.
    Om geen verder gezichtsverlies te lijden heeft de P.S. nu toch ingestemd om die pensioendiscriminatie weg te werken, maar is dit gebeurd om tactische redenen. Door pas nu in te stemmen, kan het wetsontwerp nl niet meer behandeld worden vóór de verkiezingen van 10 juni en wordt het daarna afwachten wat er nog van in huis zal komen.
    Van huichelarij gesproken!
    ---
    Om nog even op die Waalse gemeenten terug te komen. In Charleroi werden een honderdtal nieuwe agenten aangesteld om de plaatselijke misdaad een beetje in toom te houden. Het geld voor die extra manschappen komt uit het fameuze verkeersboetefonds. Om dat te kunnen verrechtvaardigen, mogen die agenten in Charleroi echter alleen het verkeer regelen!
    De gangsters zijn ginder nog niet bekomen van de slappe lach...

    24-04-2007, 10:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (37 Stemmen)
    23-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arme Groen!tjes
    Het zit Groen! niet mee. Sinds het lanceren van het idee om in de volgende regering (als die er komt) een klimaatminister te benoemen, vindt het groene partijtje dat die regering niet kan bestaan zonder haar. Dat idee werd nog versterkt door de lancering van het voorstel van (De) Croo-Magnon van de Open-VLD dat men ook een nieuwe regering zou kunnen vormen zonder een meerderheid in Vlaanderen. In dat geval zou Groen! wel eens op de wip hebben kunnen komen zitten en moést men hen die groene klimaatminister geven, of niet soms? Kan men zich een klimaatminister voorstellen die niét groen zou zijn?
    Helaas is politiek overal, maar zeker bij ons, een vuil spelletje. Verhofstadt himself, partijgenoot van (De) Croo-Magnon, kwam daarna immers af met het voorstel van een tripartite omdat alleen op die manier er een tweederde meerderheid zou zijn om de Grondwet aan te passen. Eigenlijk wil de grote leugenaar alleen maar daarmee zijn partij redden van een niet-deelname aan een volgende regering (als die er komt). Met zo'n meerderheid heeft men dan echter Groen! weer niet meer nodig.
    Ondertussen had Di Pippo, lei(ij)der van de P.S., laten weten dat hij geen heil zag in een tripartite, duidelijk omdat zijn partij geen grondwetsaanpassing wil en het huidige status-quo verkiest waarbij Vlaanderen ten eeuwigen dage mag blijven betalen. Voor Groen! is dat geen probleem, want wereldburgers zoals zij zijn, vinden zij Vlaanderen maar niks. Met Di Pippo viel er misschien toch nog te praten over die groene klimaatminister.
    Dat was echter buiten de "valschaerts" van de SP.a gerekend. Eerst kaapt de kleine Tobback de modelhuisvrouw van Groen!, la signora Guidone, weg en laat hij haar paraderen in Nairobi. Nu blijkt dat niemand minder dan de Belgische campagneleider van Greenpeace op een rooie lijst zal komen te staan. M.a.w. hoe het ook zal draaien, met de SP.a in de volgende regering (als die er komt), mag Groen! in elk geval dat postje van klimaatminister vergeten. Tegen zoveel groen kan zelfs Groen! niets doen (hé, dat rijmt nog ook!). Ondertussen heeft Veraatje Dua enkele auteurs en zangers toegevoegd aan haar lijst met politiek onbekenden, maar dat zal de zaak van Groen! niet meer redden.
    Ik denk dat het er nu voor Groen! op aan zal komen de 5% drempel te halen, anders zal het partijtje dat partij wil worden er ook deze keer niet bij zijn, evenmin als vier jaar geleden. Enfin, het verhaal van de os en de kikker.

    23-04-2007, 18:59 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!