Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    20-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wachten op Godot?
    In week 47 wordt het nog maar eens wachten op wat er gaat gebeuren op politiek vlak. In principe zouden de vakbonden, die vorige week met de regering gepraat hebben, kleur moeten bekennen, maar zeker is dat nog niet. Raar genoeg is het ABVV, de vakbond die aanleunt bij de regeringspartijen, degene die principieel dwars blijft liggen. Het ACV daarentegen, de vakbond van de oppositie, zou normaal gesproken akkoord gaan met de regeringsvoorstellen, maar wil dit klaarblijkelijk niet alleen doen en zou, ondanks alles, een gezamenlijk standpunt willen innemen met het ABVV, zodat de kans groot is, dat er weer actie zal worden gevoerd.
    De reden, waarom het ACV zijn verantwoordelijkheid niet (meer) wil nemen, is  -ten eerste - omdat ze schrik hebben teveel leden te gaan verliezen aan de rode vakbond ("L'argent fait la guerre", ook bij de zgz verworpenen der aarde). Anderzijds is het niet te ontkennen, dat men reeds geruime tijd bezig is met het voorbereiden van een volgende rooms-rode regering. Dat is trouwens ook de reden waarom "boekhouder" Leterme zich over alles wat communautair is, zich zo op de vlakte houdt. Wie niets doet, niets misdoet. Wie niets misdoet, wordt bevorderd!
    De socialisten zijn Verhofstadt beu. Liefst van al hadden zij hem en zijn partij(en) al langer de deur uit geschopt, maar dit wordt verijdeld door het ene Waalse corruptieschandaal na het andere. De miserie rond het vetvingeren in de verschillende Waalse huisvestingsmaatschappijen was nog niet geluwd, of de tijdbom onder het Francorchamps contract zorgt voor een nog grotere miserie. Bijna de hele top van de PS blijkt een bende leugenaars, knoeiers en onbekwamen te zijn en met zo'n imago kun je moeilijk naar verkiezingen gaan.
    Ondertussen klooit Verhofstadt maar wat aan:
    - Het generatiepact is op sterven na dood en de gevolgen daarvan zullen het land nog lang achtervolgen.
    - De klacht van Europa over de effectiviteitsoperatie dreigt de begroting te doen ontsporen.
    - Het hele begrotingswerk van "specialist" Vande Lanotte dreigt trouwens een extra dure grap te worden. Buiten de dreiging van Europa, het onbestaande zilverfonds en het overnemen van het Belgacom pensioenfonds, blijkt nu ook dat de Staat de laatste jaren de putten in de begroting heeft gedempt met de verkoop van overheidsgebouwen, die daarna werden afgehuurd. Deze manier van werken zadelt de volgende regeringen op met een extra kost van méér dan één miljard euro en dan nog zonder mogelijke indexatie en andere bijkomende kosten mee te rekenen.
    Buiten het imago probleem van de PS op dit ogenblik, is het geknoei met de begroting van de laatste jaren misschien ook wel een reden om Verhofstadt nog wat te laten sudderen in zijn eigen problemen. Op een normale manier geraakt hij daar nooit meer uit en het zal Freya Van den Bossche niet zijn die dat voor hem zal komen oplossen.

    20-11-2005, 11:28 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    18-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een regering van klungelaars
    De regering Verhofstadt is niet alleen de meest anti-Vlaamse en anti-Christelijke die we de laatste decennia hebben gehad, ze is veruit de meest onbekwame. Er gaat bijna geen week voorbij of er worden stommiteiten uitgehaald, wetten gestemd die met haken en ogen aan elkaar hangen en daarna veranderd dienen te worden of compleet foute beslissingen genomen. Een korte bloemlezing van de laatste week:
    - De Europese commissie plaatst vraagtekens bij de Belgische begrotingscijfers. Meer speciaal dan om de "effectiviteitsoperatie" (in het geven van originele namen is deze regering wél sterk) waarbij de Staat aan Fortis voor liefst 600 miljoen belastingsachterstallen heeft doorverkocht. Als betrekkelijke leek in deze materie heb ik trouwens nooit gesnapt hoe zoiets kan, dit terzijde. Als Eurostat, het Europees agentschap voor de statistieken, zou oordelen dat dit niet kan, ontstaat er een tekort van 2,7% op de begroting van 2005. Ge weet wel: een van die vele Belgische begrotingen die met veel poeha werden aangekondigd als zijnde in evenwicht. Die effectiviteitsoperatie was een zoveelste geesteskind van ti-ta-tovenaar Vande Lanotte, ook uitvinder van het onbestaande Zilverfonds en uitdenker van de overname van de Belgacom pensioenen, die de Staat later in veelvoud mag blijven doorbetalen. Vande La is echter vertrokken en de mama van Billie zal het nu mee moeten oplossen!
    - De andere, laatste uitvinding van deze regering: de "notionele interestenaftrek", blijkt ook niet zo interessant te zijn als eerst werd uitgebazuind. Het percentage eigen vermogen dat buitenlandse bedrijven zouden mogen aftrekken bij nieuwe investeringen, moet nl drie jaar blijven staan op een geblokkeerde rekening. Men moet al echt op lange termijnen denken vóór men daar in trapt. Misschien was dat de reden waarom Verhofstadt ermee naar Azië trok. In Europa of Amerika geraakt hij zo'n project nooit kwijt.
    - De fiscus kan de belastingsbrieven voor het jaar 2004 niet verwerken, omdat Financiën nog steeds niet in orde is met de aanpassing van een decreet van 2001! Wie van de Staat moet terugtrekken zal dit geld ergens in 2006 hopelijk krijgen. Heel dit maneuver kan ook een perfied idee zijn van minister Reynders, die op die manier hoopt een hoop interest te kunnen verdienen aan dit uitstel.
    - Diezelfde Reynders blijft bij zijn besluit om taksen te gaan heffen op fondsen, dit niettegenstaande een negatief advies van de Raad van State en een weigering van de banken om dit geld (honderden miljoenen euro!) voor te schieten. Als dat geld er niet komt, is ook dit een probleem voor de begroting.
    - Verhofstadt zelf gaat nog maar eens praten met vakbonden en werkgevers, waardoor het "generatiepact" waarschijnlijk helemaal wordt uitgehold met voor het land financieel erge gevolgen op langere termijn ("na ons de zondvloed").
    - Freya Van den Bossche gaat in de clinch met de vastgoedsector en Tante Laurette gaat de bedrijven nog eens aanpakken. Dat is voor laatstgenoemde niet zo erg, omdat de overgrote meerderheid van die bedrijven toch Vlaams zijn.
    Kortom, amateurswerk, al moet er worden bijgezegd dat er nóg grotere kemels kunnen geschoten worden. Zoals die van Jean-Marie Happart, tweelingbroer van de ex-bendeleider uit Voeren, die zijn handtekening heeft gezet onder een Francorchamps contract van 108 miljoen euro zonder te weten wat erin stond. Zoals de meeste Walen is ook deze onbekwame man een monoglot en verstond hij niet wat er in de Engelse tekst stond. Als Di Pippo dit niet rechtgezet krijgt gaat er al een flinke hap uit zijn ersatz Marshall plan!

    18-11-2005, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Maar" zoveel auto's in brand gestoken...
    Het zijn harde tijden voor de politiek correcten. Vooral onze media, met de VRT op kop, lopen de laatste weken op eieren. Stel u voor: heel hun multiculturele droomwereld staat op springen! Vandaar dat ze er ook alles aan doen om de zaken in Frankrijk (en ook bij ons) zo onschuldig mogelijk voor te stellen. "Er zijn vorige nacht maar x-aantal auto's in brand gestoken. Dat is zoveel procent minder dan de nacht ervoor". Voor brandstichtingen bij ons wordt er dan meteen aan toegevoegd, "dat het individuële acties waren en dat er nergens rellen werden gesignaleerd". Wie voor Frankrijk wil weten wat er juist gebeurt, moet afstemmen op buitenlandse kranten en zenders en zal daarmee o.m. te lezen en te horen krijgen dat de kreten van "Allah Akbar" en "Vive l'Intifada" niet uit de lucht waren. Men zal dan eveneens vernemen, dat ook kerken en synagogen brandbommen te verwerken kregen. Bij ons, niets daarvan. Hier haalt men er enkele geleerde (uiteraard linkse) professoren bij, die vinden dat men met die "jongeren" moet gaan dialogeren. Die willen nl "respect".
    Het uitschot, dat Frankrijk en andere delen van Europa teistert, verdient helemaal geen respect. Het is een uit de hand gelopen jeugd, die nooit gestudeerd of gewerkt heeft en dat ook nooit zal doen. De families van hoofdzakelijk moslim jongeren hebben aan die kereltjes niets, maar dan ook niets te zeggen. Erger nog, ze worden door hun eigen omgeving gepamperd en in de watten gelegd. Ze mogen alles en moeten niets. In Nederland, waar men de immigranten al enkele decennia heeft gepamperd, is men er achter gekomen dat de helft van de Marokkaanse jongeren (en 35% van  de Turkse) er zonder diploma van school is gekomen. Niemand neemt mensen in dienst die om te beginnen de taal niet (goed) machtig zijn, daarenboven niets kennen, geen diploma hebben en die men niet kan  betrouwen. Het is een bevolkingsgroep die reddeloos verloren is en waarschijnlijk voor het overgrote deel vroeg of laat achter de tralies belandt. Daar is weinig of niets aan te doen.
    Wat we er, althans in ons land, wél aan kunnen doen, is de kraan van de immigratie volledig dichtdraaien, uizondering gemaakt voor de échte asielzoekers (wier leven bv elders in gevaar is). Verder de stupiede snel-Belg-wet afschaffen of grondig aanpassen. Het probleem om dat te doen in België is, dat de Franstaligen daartegen zijn omdat die, evenmin als heel wat van die allochtonen, bereid zijn in Vlaanderen de taal van het land te leren. Het wordt dus nog maar eens een communautair probleem, nog maar eens iets dat de politiek correcten niet willen onderkennen. Het blijft dus dweilen met de kraan open en hopen dat het hele zaakje vroeg of laat niet uitloopt op Frans toestanden.
    Tenslotte, om even terug te komen op Frankrijk, nog dit: in de nacht van 16 op 17 november werden er daar "slechts" 98 auto's in brand gestoken. Men zegt daar nu dat alles onder controle is, want dat 98 een normaal aantal is voor Frankrijk, ook onder gewone omstandigheden. Het blijkt nl dat er dit jaar, te rekenen vanaf 01.01.05, in dat land al meer dan 30.000 (DERTIG DUIZEND!) voertuigen in de fik zijn gestoken.
    Leve de multicultuur. Wat een verrijking!

    17-11-2005, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quicky's wild idee
    Staatssecretaris Vincent Van Quickenborne, "Quicky" voor de vrienden en "Q" voor de ingewijden, is samen met Jean-Marie Dedecker, het buitenbeentje van de VLD. Politiek gesproken komt hij wel minder in opspraak dan Jean-Marie, maar aan nieuwe ideeën ontbreekt het hem blijkbaar niet. Denk maar aan zijn internetsite "Kafka.be", dat al bij al een groot succes is en blijft. Hij krijgt wel niet alles gerealiseerd wat hij veranderd zou willen hebben, maar hij laat niet af en dat siert hem.
    Het laatste nieuw idee van Quicky - hij noemt het een "wild idee" - is een soort tweede gemeentelijke fusie in Vlaanderen. Hij wil de huidige 308 Vlaamse gemeenten vervangen door grote eenheden die hij "steden" noemt en waarvan er in totaal maar 25 zouden zijn. De provincies wil hij afgeschaft zien.
    Wat het laatste betreft, is het idee niet nieuw. Niemand minder dan Guy Verhofstadt heeft dat in een vroeger leven ook al eens gesteld. Na de eerste gemeentefusies van 1977 waren de provincies in feite al overbodig geworden. De toen nieuwe Vlaamse deelregering en de grotere gemeenten konden (en kunnen nog steeds) de taken van de provincies overnemen en het allemaal veel goedkoper doen. Want de provincies kosten handenvol geld en de werkingskosten ervan stijgen veel sneller dan op de andere bestuursniveaus, dat is een bekend gegeven.
    Het is een feit - ikzelf heb dat al meermaals geschreven, ook naar de kranten - dat men bij de laatste grondwetsherzieningen een hele serie nieuwe instanties in het leven heeft geroepen, maar vergeten is de oude af te schaffen Daarbij horen o.m. de senaat en de provincie. Ons land is vergeven van de politiek. Er zijn veel te veel politiekers. Zeker als we gaan vergelijken met de andere Europese landen, steken wij daar torenhoog bovenuit: gemeente, provincie, regionale kamer van volksvertegenwoordiging, federale kamer plus senaat én daarbuiten nog het Europees parlement. In Brussel bv, een verzameling van 19 gemeenten, met evenveel burgemeesters, plus de schepenen en gemeenteraadsleden, plus daarbij nog de postjes in het Brusselse "parlement". Eén op duizend Brusselaars heeft een politiek mandaat. Moest men die verhouding doortrekken naar een land zoals bv China, dan zou men daar duizenden ministers moeten hebben!
    Al die bestuursorganen, van groot naar klein, hebben allemaal hun budgetten, die ze liefst van al ovcrschrijden omdat ze anders het volgende jaar minder geld krijgen. Over een heel land gerekend gaat er zo een massa geld verloren. Om het nog niet te hebben over de vele nutteloze of weinig efficiënte wetten die al die politiekers verwezenlijkt willen zien en waarbij het steeds meer voorkomt dat ze in een later stadium één of meerdere keren moeten worden veranderd of aangepast. 
    Het reduceren van de 19 Brusselse gemeenten tot één stad kan in een zeer korte tijdspanne gebeuren (het is elders ook reeds verwezenlijkt). Een tweede stap zou zijn de provincies af te schaffen en de taken van die provincies te verdelen tussen de Vlaamse deelregering en de grote steden en gemeenten. Misschien zou men de jobs van gouverneur en zijn "hofhouding" nog een tijdje in stand kunnen houden (bv tot Stevaert met pensioen gaat!) en zouden die zich alleen nog bezig houden met bv cultuur, om maar iets te zeggen.
    Quicky zal niet op veel steun in het parlement kunnen rekenen, ook niet van de partijgenoten. Ook Verhofstadt werd destijds teruggefloten. Maar het besef, dat het idee leeft en dat men eindelijk ook eens het logge staatsapparaat wil ontvetten, is goed nieuws.

    16-11-2005, 15:40 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    15-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Numerus clausus
    En Rudy Demotte blijft maar doordraaien. Het bezeten ventje heeft er precies een hobby van gemaakt tegen alles en iedereen te moeten vechten. Misschien heeft deze manier van aanpakken zijn oorsprong in de strijd die hij voert tegen de tabaksindustrie. Zijn moeder strierf aan longkanker en dat laat hem niet los. Maar ook de rest van de industrie moet eraan geloven. Zopas was er nog maar de aanvaring met de farmaceutische industrie. Gisteren was er weer eens een betoging van ziekenhuispersoneel tegen Demotte, omdat hij de gemaakte afspraken niet zou nakomen (een oud Belgisch zeer trouwens: denk maar aan de aanslepende conflicten met de verkeersleiders en de cipiers, waarbij er steeds opnieuw moet gestaakt worden om de gemaakte afspraken na te laten leven).
    Het nieuwste stokpaardje van onze Rudy is echter de opleiding tot kinesist. Nu is het zo, dat er in ons land veel te veel kinesisten zijn en er nog veel dreigen bij te komen. Vorige jaar nog was er de mogelijkheid tot omscholing via staatssubsidies, een duidelijk bewijs dat men van het teveel in de categorie vanaf wil. Ik vraag me trouwens af, waarom zoveel jonge mensen voor dat beroep kiezen, terwijl het toch voor iedereen duidelijk is dat er straks in elke straat een kinesist woont. Misschien heeft het te maken met een gemakkelijkere opleiding en het feit dat men dat beroep thuis kan uitoefenen.
    Maar, op onze Rudy terug te komen, die weet er raad mee. Zijn laatste idee is dat kinesisten, die al zijn afgestudeerd en dus hun diploma hebben, nóg eens een vergelijkend testexamen moeten afleggen om van de Staat de toestemming te krijgen het beroep als zelfstandige uit te voeren. In Vlaanderen betekent dat, dat ongeveer een kwart van de afgestudeerden, mét diploma, hun beroep zo goed als niet zullen kunnen uitoefenen. Als men dat toch moeten schiften, doe het dan vóór men aan de studies kan beginnen, niet erná...
    Er zijn trouwens reeds enkele beroepen, waarin men met zo'n voorafgaande schifting werkt, het beruchte "numerus clausus". Dat geldt reeds voor artsen en tandartsen, dacht ik. Nu is zo'n systeem eerlijker dan hetgene waarmee Demotte nu afgekomen is, maar m.i. moesten ze al die numerus clausus gevallen afschaffen. Laat de markt zelf zijn werk doen. Als er van een beroepscategorie teveel zijn en een deel ervan kan er zijn boterham niet meer mee verdienen, dan zullen er automatisch een aantal wel  mee stoppen. Zo'n zaken hoeft de Staat niet te regelen. Meestal is het resultaat van een numerus clausus trouwens, dat men na x-aantal jaren een tekort heeft i.pl.v. een overschot en dat het dan járen duurt alvorens die handicap is weggewerkt.
    Maar dat zal onze Rudy een zorg zijn. Met de volmachten die hij heeft zal napoleon Demotte nog voor spektakel zorgen en dit waarschijnlijk tot het einde van Verhofstadt II.

    15-11-2005, 11:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    14-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zal het VLOTTen?
    Volgende week zal Hugo Coveliers dan toch zijn nieuwe, liberale beweging opstarten en voorstellen. De man heeft er rustig zijn tijd over gedaan, maar het is nu zover en daarna wordt het zien hoe hij het ervan zal afbrengen in zijn eenzame strijd tegen de VLD. Tegen diegenen die hem eerst als kandidaat burgemeester van Antwerpen voordroegen en hem daarna lieten vallen, diegenen die hem zijn taak van fractievoorzitter van diezelfde partij hebben ontnomen en hem daarna uit het hoofdbestuur en tenslotte uit de partij zelf hebben gegooid. Mooi is anders en het moet gezegd, dat ook in deze zaak Jean-Marie Dedecker als laatste man Coveliers is blijven steunen. Dedecker is dan ook de enige echte blauwe liberaal die er in het VLD bestuur nog rondloopt. Feitelijk zit hij in de verkeerde partij.
    Coveliers gaat zijn nieuwe beweging "VLOTT" noemen, voor "Vlaams, liberaal, onafhankelijk, transparant en tolerant", allemaal deugden die een volbloed liberaal bij de VLD niet meer terug vindt. In eerste instantie is het de bedoeling dat deze beweging zich alleen gaat bezig houden met de komende gemeentelijke verkiezingen en zich daarbij uitsluitend zal aanbieden in Antwerpen. Het is geweten dat in de "stad aan de stroom" baanvernieuwers steeds een grotere kans maken dan elders in het land.
    De bedoeling van Coveliers is niét dat hij burgemeester kan/wil worden, zelfs het schepenambt wordt door hem niet geambieerd. Hij zal al blij zijn als hij gemeenteraadslid wordt en zelfs dát is geen must. In feite wil hij in de eerste plaats, dat er een einde komt aan het cordon sanitair tegen het Vlaams Belang omdat hij, zeer terecht, vindt dat deze schutskring in gaat tegen alle democratische principes (en daar ben ik roerend mee eens). Zowel in Antwerpen als in Vlaanderen wordt geregeerd met een centrum linkse coalitie, terwijl de meerderheid van de bevolking centrum rechts gekozen heeft. Als gevolg daarvan krijgt links in Vlaanderen sinds enkele decennia een kunstmatige voorkeursbehandeling, waarop het feitelijk geen recht heeft. Het is, om het met Coveliers' woorden te zeggen, "pervers dat de VLD wel met 800.000 Waalse kiezers wil praten, maar niet met één miljoen Vlamingen".
    Als men een partij laat meedoen met de verkiezingen, is ze sowieso democratisch. Ze mee laten doen, zoals nu gebeurt, en daarna zeggen dat ze niet mee mag spelen omdat ze niet democratisch zou zijn, is een pertinente leugen waarmee de "traditionele" partijen hun eigen kiezers bedriegen.
    Het cordon sanitair (de term is niet voor niets Frans) heeft ervoor gezorgd dat we sinds 1999 met de meest anti-Vlaamse én anti-Christelijke regering sinds de Tweede Wereldoorlog zitten opgescheept. Als Hugo Coveliers er zijn steentje toe kan bijdragen om daar een einde aan te maken, zeg ik hem nu al "bedankt bij voorbaat"!

    14-11-2005, 14:16 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!