Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    27-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De overbodige CD&V

       Ik kom nog even terug op de deelname van CD&V aan de Vivaldi coalitie, wat voor mij onbegrijpelijk blijft.

       Om te beginnen heeft Paarsgroen de tsjeven niet eens nodig, ze kunnen ook zonder hen verder en zelfs bovenop een paar Franstalige partijtjes erbij pakken (Défi, CdH) al hoeft ook dat niet eens. De reden waarom de andere partijen CD&V erbij willen, is gewoon om de oppositie in Vlaanderen te verzwakken.

       De eisen die CD&V stelt om mee te doen, is het opschorten van de geplande versoepeling van de abortuswetten tenzij alle deelnemers van de Vivaldi coalitie – dus ook zij – er mee akkoord gaan. Zo’n toegeving maakt voor de andere partijen niets uit, want ze zal zo goed als niets extra kosten.

       Hetzelfde geldt voor de vraag van CD&V om enkele grondwetsartikelen vatbaar te maken voor een staatshervorming in 2024. Dat kan pas gebeuren op het einde van de legislatuur, over vier jaar, dus. Als dat eerder zou gebeuren, zou dat de val van de regering betekenen. De kans dat dit gebeurt zal geen enkele partij willen en de kosten zullen ook pas voor een volgende legislatuur zijn, Mocht de regering toch eerder vallen over andere problemen, dan zal er van die hervorming ook niets in huis komen.

    ---

       In schril contrast met bovenstaande staat o.a. de eis van de socialisten om de minimum pensioenen op te trekken tot 1.500 euro. Daarover is nog niet beslist of dat netto of bruto zal zijn. Het verschil zijn wel enkele miljarden euro, die nog moeten gevonden worden. Daarbij komt dan nog dat alleen zij die een volledige carrière van 45 jaar zullen hebben gehad, er 100% van zouden kunnen profiteren

    ---

       Kortom, als de Vivaldi coalitie er al komt, zit CD&V er alleen bij voor spek en bonen. Het is niet voor niets dat Koen Geens zich heeft teruggetrokken. De man was eerder voorstander van Paarsgeel en zag nu zelfs de premierpost bij Paarsgroen – waarmee men zijn partij gelokt had - aan zijn neus voorbij gaan.

       De enige grote schuldige van het feit dat Paarsgeel niet is doorgegaan, is die Lachaert, die zijn Waalse zusterpartij niet wou laten vallen. Dezelfde partij, nota bene, die daarna alleen maar moeilijk heeft gedaan en waarvan niemand gelooft dat haar excentrieke voorzitter dat straks weer niet opnieuw zal doen...

     

    27-09-2020, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Heizel kleurde geelzwart

       Ik had gisteren al een blog klaarliggen voor maandagmorgen, toen ik op het middagjournaal geconfronteerd werd met de beelden van de protestbetoging van het Vlaams Belang tegen de vorming van de Vivaldi regering. Ik wist ervan en ook dat voorzitter Van Grieken gehoopt had op zo’n 1.000 auto’s. Het waren er vijfmaal meer, vertrokken vanuit 20 plaatsen in de vijf Vlaamse provincies, die allemaal in colonnes naar Brussel reden. Zelfs de nieuwsdienst van de VRT moest toegeven dat er op de Heizel zo’n 5.000 auto’s met leeuwenvlaggen, stickers, toeters en bellen waren aangekomen, waar ze werden toegesproken door Van Grieken, die de hand reikte naar de N-VA. Volgens VTM waren er ook niet weinig N-VA aanhangers, iets wat door Bart De Wever in een interview op VTM in het middagjournaal ruiterlijk werd toegegeven. We kunnen alleen maar hopen dat die trend zich doorzet en dat de N-VA zich bij een volgende gelegenheid ook als partij bij dergelijke acties aansluit. De betogers kleurden de Heizel geelzwart met hun leeuwenvlaggen. Het was een hartverwarmend schouwspel.

       Nu is de vraag hoe de traditionele partijen erop gaan reageren. Ze moéten het gezien hebben, het was op alle zenders. Zoals ik reeds vermeldde in mijn blog van 26 dezer (‘Met Vivaldi naar de kiesdrempel’), moeten de leden van de verschillende partijen de Vivaldi akkoorden nog bekrachtigen. Zeker bij CD&V, waar de twijfels groot zijn, is dat nog niet zeker. Er wacht hen een harde oppositie.

     

     

      

    27-09-2020, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    26-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met Vivaldi naar de kiesdrempel

      

        I.v.m. met de eventuele Paarsgroene regeringsvorming zijn ze nog niet aan de nieuwe patatten. Blijkt nl dat het akkoord dat de zeven partijvoorzitters zouden bereiken, daarna ook nog moet worden goedgekeurd door de leden van de verschillende partijen. Of dat zonder problemen gaat gebeuren bij CD&V is een groot vraagteken. Er waren al de twijfels bij De Crem, die stelde dat nogal wat CD&V-burgemeesters het niet zagen zitten. Nu meldt ook Koen Geens, recentelijk nog gedoodverfde kandidaat premier, dat hij er vanaf ziet en zelfs geen minister meer wil worden, alleen nog volksvertegenwoordiger. CD&V-voorzitter Coens zou dan weer willen dat Hilde Crevits zou overstappen naar het federale niveau, maar die ziet het ook niet zitten. Zelfs de naam van Sammy Mahdi (spreek uit ‘Mehdi*) is al gevallen.

       E.e.a. bewijst dat men zich bij CD&V bewust is van het gevaar van een deelneming aan een linkse francofone regering, wat rampzalig kan worden in Vlaanderen, de streek waar de Vlaamse partijen hun stemmen straks zullen moeten halen. Om nog te zwijgen van wat er zou kunnen gebeuren binnen de Vlaamse regering, waar N-VA als grootste partij verder zou moeten met CD&V en Open VLD die ook in de federale regering zouden zitten, waarbij botsingen niet uit te sluiten zijn. In dit verband blijft het uitkijken naar de septemberverklaring van Vlaams minister-president Jambon nu maandag.

       Tenslotte hangt boven dit alles de schaduw van het Vlaams Belang, dat het goed blijft doen in de peilingen en bij volgende verkiezingen meer dan waarschijnlijk ook officieel Vlaanderens grootste partij zal worden. We kunnen alleen maar hopen dat de N-VA dan niet teveel zal verliezen, zodat een meerderheid van Vlaamsnationalisten het voor het zeggen zou kunnen krijgen in het eigen parlement, waarbij we de traditionele partijen in Vlaanderen niet meer nodig zullen hebben. Dat laatste dan in 2024, maar de toon zal allicht straks reeds gezet worden.

     

    -* Zoals ik ooit al eens vermeldde, betekent ‘mahdi’, uitgesproken zoals men het ziet, in het Arabisch ‘Messias’. Vandaar...

    26-09-2020, 00:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    25-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nationale onveiligheidsraad (2)*

        Het is bijna niet te geloven. Nu de Corona besmettingen hand over hand toenemen, gaat die nationale ‘(on)veiligheidsraad’ de regels versoepelen. Alsof dat nog niet hilarisch genoeg is, komt Sophie Wilmès ’s anderendaags al in het parlement waarschuwen dat de regels weer verstrengd zullen worden als de situatie blijft verslechteren, iets wat dagelijks in alle nieuwberichten wordt herhaald. Sophie’s kazakdraaien is waarschijnlijk het gevolg van het feit dat de rectoren van de universiteiten van Leuven, Hasselt en Antwerpen – die laatste zelfs via een persoonlijke mail -  hun studenten hebben verwittigd de laatste besluiten van die raad niét te volgen en zich te houden aan die er voorheen waren. Met het nieuwe academische jaar begonnen, blijkt dat nu vooral jongeren worden besmet en wil men o.a. vermijden dat straks hun ouders en grootouders er het slachtoffer van gaan worden.

         Absurdistan komt ook steeds dichterbij en de uitspraak van The Economist dat niemand dit land nog zou uitvinden, mocht het niet bestaan, evenzeer. Voeg daarbij nog het feit dat men er hier het laatste decennium niet meer in geslaagd is na verkiezingen binnen het jaar een nieuwe federale regering te vormen en men kan zich terecht afvragen waarom dit land überhaupt nog bestaat.

       ‘Een volk moet bestuurd worden zoals de kiezers het gevraagd hebben’, is een recente uitspraak in De Morgen van prof. Marc Uyttedaele, grondwetspecialist en – nota bene – echtgenoot van rode ‘pasionaria’ Laurette Onkelinkx. Uyttendaele, die zo’n beetje als dé advocaat van de PS kan beschouwd worden, zei tevens dat men ook daar stilaan beseft dat ‘de Belgische magie’ is uitgewerkt. Dat was de reden waarom de PS tenslotte toch met de N-VA aan tafel wou gaan zitten. Dat daar een einde aan kwam, was een ‘lachaertje’ dat Vlaanderen nog zuur zou kunnen opbreken..

     

    *Ik gebruikte deze titel al een eerste keer op 18 april van dit jaar

    25-09-2020, 00:14 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    24-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Einde proloog

    p

       Onze twee preformateurs/amateurs hebben gisteren dan toch hun ontslag aanvaard gekregen door de koning en zijn vervangen door twee formateurs/routiniers. Daarmee is voorlopig alles gezegd, want voor de rest is er helemaal niets beslist. Niet wie premier wordt, niet wat voor programma deze nieuwe federale club zal hebben en zeker niet wie wat straks zal mogen betalen.

       Om ten lange laatste toch tot een akkoord te kunnen komen, heeft elke partij nog eens gesteld wat voor haar belangrijk is en zouden de andere partijen dat maar moeten aanvaarden. Wie gelooft zoiets?

    En wat is er gebeurd met Georges-Louis? Is die nu weer wél braaf geworden en akkoord met de overeenkomsten waarmee hij eerst wel en daarna niét akkoord was? Mijn idee is dat Bouchez nog niet is uitgeteld en dat hij op het geschikte moment deze formatie zal doen schipbreuk lijden, zodat zijn doel, het in stand houden van de regering Wilmès met haar zeven blauwe dwergen, voorlopig nog wel even stand zal houden.

       Het kan er bij mij niet in dat een coalitie, die al vechtend over de straat rolde vóór er ook maar iets was beslist, straks braafjes gaat samenwerken. De regering Michel werd ook een kibbelkabinet, maar kon wel sereen starten. Dat zit er bij deze club niet naar uit. Het zou wel eens veel erger kunnen worden dan een kibbelkabinet.

       Wordt gegarandeerd vervolgd

    24-09-2020, 00:30 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    23-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans voorbeeld

       Het gebeurt niet gemakkelijk dat een politiek voorbeeld uit Italië komt, maar daar heeft men een referendum gehouden om meer dan een derde van de parlementszetels af te schaffen. Meer dan 70% stemde voor, wat betekent dat er daar inderdaad een grote politieke schoonmaak aankomt. Het initiatief kwam van de anarchistische Vijfsterrenbeweging (als het goed is zeggen we het ook), die daar mee in de federale regering zit..

       Het is een stap vooruit, zeker als dat bij referendum kan gebeuren en de kiezers er zich over kunnen uitspreken. Toch is het niet voldoende. Zoals een dergelijk initiatief bij ons (de afslanking van de Senaat) getoond heeft, volstaat het niet om alleen zetels af te schaffen. De totale logistieke kosten van onderhoud, verwarming en verluchting, logistiek personeel en zo blijven ongeveer wat ze zijn. Om echt te besparen, moet men die entiteiten compleet afschaffen en de gebouwen verkopen of verhuren. Zoiets gaat natuurlijk niet bij een algemeen federaal of regionaal parlement, maar zou bij ons wél kunnen voor die Senaat en eveneens voor de provincieraden en nog tal van tussenniveaus, die niet alleen geld blijven kosten, maar het politieke leven alleen maar ingewikkelder (en duurder) maken.

       Als ze dat in Italië kunnen, moet dat hier ook gaan.

    ---

       Wat de Paarsgroene regeringsformatie betreft wordt gekke Bouchez de winnaar. Ofwel zal men hem verregaande toegevingen moeten doen (Wilmès plus twee ministers aanhouden bv), ofwel mislukken de besprekingen en houdt hij zijn première en zijn zeven ministers in lopende zaken.

      

    23-09-2020, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    22-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste herkansing ?

       Van een spannende dag gesproken, gisteren was er zo een. Nadat de Vivaldi groep van zeven eergisteren zonder akkoord uiteen was gegaan, kwam ze gisteren weer samen, maar hadden de verschillende partijen aparte gesprekken met de pre-formateurs die normaal dezelfde dag nog verslag moesten uitbrengen bij de koning. Bij deze gesprekken was ook première Sophie Wilmès aanwezig, omdat de meeste onderhandelaars gewoon niet meer verder konden met MR-voorzitter Bouchez. Ons ‘Mateke’ dreigde er zelfs mee dat zijn partij, de SP.a, niet meer met de MR aan tafel wilde zitten, terwijl Lachaert Paarsgroen en niet Paarsgeel op de sporen wil zetten, juist omdat hij de MR niét wou laten vallen. ‘L’Union fait la farce’.

       Er zat dan niets anders op dan dat bij het bezoek aan de koning de pre-formateurs hun ontslag aanboden, maar dat werd geweigerd! Ze moeten dus maar verder aanmodderen mét die Bouchez die zowel de politiek als de media voor de gek blijft houden en maar één doel heeft: de onderhandelingen te doen mislukken zodat zijn Wilmès première kan blijven - desnoods in lopende zaken - met een kabinet half gevuld met middelmatige francofone liberalen. En zeggen dat er al een maand geleden een regering had kunnen zijn, had de Open-VLD toen de MR gelost...

     

     

    En dan nog dit:

       Op mijn blog van 20 dezer (‘De VRT-specialist’) vraagt trouwe lezeres Gina zich af of haar reactie van die dag gewist werd. Als dat gebeurd zou zijn, dan zeker niet door mij. In de meer dan 15 jaar dat ik deze blog bijna dagelijks schrijf (dit wordt nummer 4.421) heb ik nooit één letter gewist. Alhoewel men in dit digitale tijdperk van niets nog moet verschieten, neem ik aan dat een buitenstaander dit zomaar niet kan doen of het zou via SeniorenNet zelf moeten gebeurd zijn. Vraag is maar of en hoe men daar achter kan komen, maar het zou een triestig precedent zijn.

    22-09-2020, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    21-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen Paarsgroene herfst ?

       Om op 1 oktober de eed af te kunnen leggen, moest de Vivaldi coalitie (+CD&V) dit weekeinde de laatste knopen doorhakken. Die zouden gaan over wie deze regering zou gaan leiden, wat voor programma ze zou hebben en waar ze het geld zal halen om e.e.a. te verwezenlijken.

       Volgens de laatste berichten zijn de onderhandelingen echter opgeschort en zou dit weer eens iets te maken hebben met die halve gare Bouchez. Een verrassing is dat niet want de man ligt al de hele tijd dwars, gewoon omdat hij erop speculeert dat, als het mislukt, zijn Sophie met haar ersatzregering vol tweederangs liberalen kan aanblijven in lopende zaken, misschien wel tot 2024, mochten verkiezingen geen soelaas bieden.

         Ondertussen blijkt uit verschillende reacties dat De Crem inderdaad niet de enige Vlaamse CD&V-burgemeester is die zijn bezwaren heeft om dat linkse francofone front te steunen. CD&V kan dan wel overbodig zijn voor een Vivaldi meerderheid, als ze niet meedeed zou ze de Vlaamse oppositie een stuk sterker maken en een ramp kunnen worden voor de Open VLD, wiens voorzitter niet alleen zijn principes heeft verloochend, maar die straks een links Waals programma zal moeten slikken, net zoals destijds Verhofstadt. Dat zijn partij misschien als compensatie de premierpost zou krijgen, zal maar een doekje voor het bloeden zijn. Tenslotte zouden we ondanks alles beter af zijn met een Magnette, die bereid was met de N-VA in zee te gaan, dan met de zoveelste leliaard (rijmt met Lachaert – de man heeft zelfs zijn naam niet mee). Als het uitstel o.w.v. Bouchez afstel zou worden, dan komt dit trouwens ook op rekening van Lachaert die Paarsgeel geboycot heeft omdat hij van die pagliaccio van een Bouchez (die is half Italiaan) geen afscheid wou nemen.

       Vandaag worden de preformateurs verondersteld met de uitslag naar de koning te gaan en zit het er dus dik in dat er niet veel van in huis zal komen. Mocht Flup de twee ‘bevorderen’ van pre- tot co-formateurs, zal dat aan de impasse niet veel veranderen.

      

    21-09-2020, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!