Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    23-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na Joe's mars
    De mars voor de laffelijk vermoorde Joe Van Holsbeeck heeft vandaag zijn beslag gekregen. Er waren ± 80.000 mensen, wat niet niks is, zeker niet als men bedenkt dat er dezelfde dag heel wat andere reeds geplande grote manifestaties waren : monumentendag, het Vlaams nationaal zangfeest, de tennis FED-cup en Luik-Bastenaken-Luik, allemaal manifestaties die heel wat volk trekken.
    Het groot aantal manifestanten was in elk geval een hart onder de riem voor de beproefde familie. Na afloop zei vader Van Holsbeeck dan ook dat hij hoopte, dat de authoriteiten daaruit de nodige conclusies zouden trekken. Dat zal wel, vraag is alleen welke conclusies?
    Ondertussen is het nl zo dat er van de twee daders na tien dagen nog steeds geen enkel spoor gevonden is. Het kan bijna niet dat het hier ging om twee knapen die zich zomaar per toeval eens kwamen vervelen in het Brussels centraal station. Die kerels verbleven in elk geval in Brussel of omstreken en het kan niet anders dan dat er hier mensen zijin die ze kennen. Zeker na het vertonen van de beelden op alle TV-zenders is het uitgesloten dat niemand ze gezien heeft.
    Tweede vraag is natuurlijk, waarom het zes dagen  moest duren vóór die beelden mochten vrijgegeven worden. Dit is natuurlijk absurd en leidt tot "Erdal"-conclusies, nl een onbekwame politiedienst. De reden dat het tonen van de beelden tot een heksenjacht had kunnen leiden, is iets dat alleen maar bestaat in de hoofden van politiek correcten die alleen maar met hún waarheid bezig zijn. Zouden ze dat ook gedaan hebben mocht het slachtoffer een jonge allochtoon zijn geweest?
    Derde vraag is, hoe het komt dat de kwaliteit van die beelden zo slecht moet zijn. Er wordt daarvoor wel een technische uitleg gegeven, maar die voldoet niet. Een flitspaal kan auto's aan overdreven snelheid haarfijn fotograferen en via sateliet kan men tegenwoordig zelfs zien of men geen bouwovertredingen heeft begaan. Ook hier is er dus nog werk aan de winkel.
    Tenslotte heeft onze onvolprezen minister van Binnenlandse Zaken laten weten dat de wet op de immigratie nog eens zal worden aangepast. Zoals men ook de verkeerswet al ettelijke keren heeft aangepast, of de wet op de inburgering, of de wet op de vluchten in Zaventem, of de wet op de adoptie en ga zo maar voort.
    Voor wanneer een wet die dit hele land eens grondig "aanpast" door het gewoon te splitsen. Daarmee waren het de zesduizend aanwezige op het Vlaams nationale zangfeest al zeker mee eens!

    23-04-2006, 20:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    22-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhofstadts ethisch reveil
    De regeringen Verhofstadt zullen later meer dan waarschijnlijk (alleen) herinnerd worden als die waarin een serie ethische problemen op niet-gelovige basis werden aangepakt (niét opgelost). Denk maar aan de euthanasie, het homo-huwelijk en - nu pas - het adoptierecht voor holebi's.
    Ons land werd daardoor, samen met Nederland, op de wereldkaart gezet, al is het zeer de vraag of we daarmee elders wel in een goed daglicht zullen komen te staan.
    Daarvoor was er al de abortuswet. Die kon worden goedgekeurd omdat de toenmalige CVP het probleem uit de regeringsverklaring had laten vallen en dus op voorhand wist wat daarvan de consequenties zouden kunnen zijn. Bij de goedkeuring van die abortuswet was er wel gezegd dat men de zaak goed zou opvolgen, maar iedereen weet dat daarvan niet veel in huis is gekomen en men maar verder aanklooit. Ondertussen schat men, dat er in Vlaanderen per jaar zo'n 20.000 abortussen worden uitgevoerd. Dat zijn zoveel Vlamingen minder, meestal van het autochtone soort (bij de alochtonen gebeurt dat veel minder, áls het al gebeurt).
    Met de euthanasiewet gaan we dezelfde richting uit. De wet werd al een paar keer aangepast (ook dát is een specialiteit van de regeringen Verhofstadt) en als het aan de verlichte rode en blauwe geesten zou liggen, kan ze niet ver genoeg worden uitgebreid.
    Voor de wet ter goedkeuring van het adoptierecht voor holebi's werd het in laatste instantie nog even spannend. "Groene" VLD-er Patrick Vankrunkelsven had in de senaat een amendement ingediend waarbij gesteld werd dat adoptie door holebi's alleen kon als het kind afstamde van één der "ouders". Nogal wat MR's (Waalse blauwen), die zegden met die wet nl gewetensproblemen te hebben, steunden het amendement en zelfs bij de VLD was er een tweede "afvallige" in de persoon van Annemie Van de Casteele, in een vroeger leven - evenals Vankrunkelsven - ook nog even  voorzitter van wat toen de Volksunie heette. Toen bij de stemming in de senaat echter bleek dat het wetsvoorstel zonder amendement het niet zou halen, omdat Pierre Chevalier, ex-socialist maar sinds Verhofstadt de incarnatie van de reizende VLD-er, niet tijdig terug zou zijn van zijn zoveelste uitstap, kreeg Annemie "twijfels" (haar eigen woorden) en besloot ze zich te onthouden. Daardoor wet de oorspronkelijke wet, zonder het amendement van Vankrunkelsven goedgekeurd en had de loge zijn zoveelste doelstelling bereikt. Van een goede orkestratie gesproken!
    Ik zal het volgens die nieuwlichters wel niet gesnapt hebben, ik ben ook maar een traditionele conservatief, maar ergens zegt iets mij toch dat ik medelijden krijg met kindjes die bij zo'n onnatuurlijke koppels terecht zullen komen. Ik hoop dat Annemie later niet opnieuw twijfels zal krijgen (én wroeging). Er blijken trouwens al landen te zijn waar België én Nederland op een soort zwarte lijst zouden komen te staan zijn, waardoor ze niet meer in aanmerking zouden komen voor kinderadoptie. Het is niet omdat onze papenvreters het licht denken gezien te hebben, dat de hele wereld hen zal volgen. Een andere bedenking is het feit dat er vooral bij de socialistische partijen nogal wat moslim-migranten aanwezig zijn, zowel bij hun kiezers als hun gekozenen. Vooral voor deze laatsten lijkt het me erg moeilijk te worden om hun kiezers uit te leggen dat hun partij abortus, euthanasie en homofilie zo maar goedkeurt.
    Voor wat onze huidige samenleving betreft kan men rustig stellen dat die zo breed geworden is, dat ze er alle hoogte bij verloren heeft.

    22-04-2006, 11:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schaamte voorbij
    In een van de interviews n.a.v. het uitgeven van zijn mémoires, zei Wilfried Martens dat, volgens hemzelf, zijn grootste fout erin bestaan had dat hij de ministers Gendebien en Eyskens niet had aangeraden op te stappen na de respectievelijke schandalen bij het Heizeldrama en het geven van een Belgisch paspoort aan terrorist Khaled. Daarom gevraagd, zei Martens ook nog dat hij Patrick Dewael de goede raad wou geven in het geval Erdal ook zijn verantwoordelijkheid op te nemen en op te stappen.
    Maar Dewael, evenmin als collega Onkelinx, heeft helemeel geen zin op te stappen. Ook niet nadat, uit het eindelijk verstrekte rapport over Erdal, gebleken is dat de staatsveiligheid tot twaalf maal toe heeft gewaarschuwd dat er e.e.a. grondig fout liep. Dat ging trouwens niet alleen om Erdal zelf, maar ook over haar terroristische organisatie DHKP-C. Het is op zich al onbegrijpelijk dat zo'n criminele organisatie zomaar in Brussel een hoofdkwartier kan hebben. Erger wordt het nog als nu blijkt dat diezelfde groep criminelen tot minstens tweemaal toe een aanslag in Turkije heeft opgeëist en dat zoiets hier blijkbaar allemaal moet getollereerd worden.
    Het is trouwens opmerkelijk dat het vooral Dewael is die onder het vuur van de CD&V komt te liggen, terwijl de verantwoordelijkheid van Laurette Onkelinx zeker even groot is. De modale Belg heeft het gevoel dat de Belgische Justitie gemaakt is voor de bescherming van criminelen, niet voor de slachtoffers.  Een laatste voorbeeld daarvan is het feit dat er in België, als enig land in West-Europa, geen officiële cijfers meer zijn over jeugdcriminaliteit. Sinds halfweg de jaren negentig vermelden de politiecijfers geen leeftijden meer van daders. Bij ieder internationaal congres van jeugdcriminologen staat de Belgische vertegenwoordiging daar bij met de mond vol tanden!
    Onkelinx noemt Leterme een gevaarlijke man, omdat die eens de waarheid over Brussel gezegd heeft. Zijzelf is honderd keer gevaarlijker, voor het land in het algemeen wegens het laten verloederen van de rechtstaat en voor Vlaanderen in het bijzonder wegens haar hatelijke Vlaamsvijandigheid. Dat zij een dochter is van een uitgeweken Limburgse mijnwerker zou verwondering moeten wekken, maar dat is niet het geval. Inwijkelingen zijn meestal veel fanatieker dat de inboorlingen. Daarvan zijn genoeg historische voorbeelden: Napoleon, Hitler, Stalin en De Gaulle waren elk op hun manier inwijkelingen die dachten zich te moeten bewijzen. Hoe ze het er vanaf gebracht hebben, weten we ondertussen!

    21-04-2006, 20:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    20-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En daar is Leterme!
    Het was even schrikken, maar Yves Leterme is eindelijk uit zijn sloffen geschoten. Ter gelegenheid van de voorstelling van de mémoires van Wilfried Martens heeft Leterme Brussel eens zijn waarheid verteld. Niets kwetst meer als de waarheid en dat heeft hij meteen mogen ondervinden. Hij kreeg nl  de gezamenlijke Vlaamshatende francofonie over zich, met op kop FDF-er Maingain en Laurette Onkelinx, kandidaat burgemeester in Schaarbeek.
    Leterme zei heel terecht dat hoofdsteden als Parijs, Berlijn en Amsterdam een bijdrage leveren tot de welvaart van hun land. Hij had er Londen nog kunnen aan toevoegen, zelfs Rome, waar het bruto nationaal product 10% hoger ligt dan het nationaal gemiddelde. Toen hij het had over de 20% werklozen, had hij er nog kunnen bijvoegen, dat meer dan 95% van die werklozen in de rand rond Brussel werk kunnen vinden, mochten zij de taal van de meerderheid in dit land spreken. Dat die werklozen dat niet kunnen of willen doen, is mede de schuld van heel wat francofone politici, die tegen elke inburgering gekant blijven.
    Brussel is een verloederde stad, waar de burgemeester eerder kan beschouwd worden als de voorzitter van een feestcomité. Het enige wat ze daar nog kunnen, is feesten en dan liefst op kosten van de Staat, zeg maar Vlaanderen. Waar vindt men trouwens nog een hoofdstad waar de meerderheid van de bevolking wordt uitgespuwd?
    Wij, Vlamingen, hebben geen volgende staatshervorming nodig, als die betekent dat
    we daarvoor weer eens zullen moeten betalen. Als er geen duidelijke splitsing komt van Justitie, minstens een deel van de sociale zekerheid, het tewerkstellingsbeleid en de kieskring Brussel-Halle/Vilvoorde - om er maar enkele te noemen - dan hoeven de Vlaamse partijen niet meer aan tafel te gaan zitten voor communautaire besprekingen, zelfs niet meer voor een nieuwe regering. Dan kan men best het hele land meteen splitsen. Dat zoiets mogelijk is heeft de fluwelen revolutie in Tsjecho-Slowakije bewezen. Beide landsgedeelten zijn er daar beter van geworden. Waarom wij niet?

    20-04-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    19-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martens, kroniek van Vlaamse nederlagen
    Wij, Vlamingen, hebben het steeds normaal gevonden dat we in dit land de eerste minister kunnen leveren. Dat is omdat die meestal uit de grootste politieke fractie komt - wat normaal een Vlaamse partij is - en dat hij vloeiend de twee talen moet spreken, wat voor een francofoon niet evident is. De keerzijde van deze medaille is, dat de eerste minister van dit land voor héél het land moet zorgen en als gevolg daarvan zijn die Vlaamse premiers dan nog hoofdzakelijk met België bezig en niet met hun eigen Vlaamse regio. Erger nog, hun eigen streek heeft meestal de rekening van hun premierschap mogen betalen. Dat de francofonen het in dit land voor het zeggen hebben, is hoofdzakelijk te danken aan Vlaamse eerste ministers.
    Het eerste voorbeeld in de reeks was waarschijnlijk Gaston Eyskens. Ondanks de overgrote steun van de Vlamingen, liet zijn regering de koningskwestie verloren gaan. Zijn regering was ook de eerste die viel over het communautair probleem Voeren, waarvoor men de welvarende regio van Komen en Moeskroen had opgegeven. Tussendoor gaf Eyskens op een totaal onverantwoorde wijze de onafhankelijkheid aan Kongo, waarvan we de gevolgen nog steeds voelen. Tussen haakjes: Gaston Eyskens wordt nog steeds een "groot staatsman" genoemd.
    Met Martens zitten we in hetzelfde straatje. De Vlaamsgezinde studentenleider, die ooit naast een slogan "geef ons wapens" tegen het Belgische establishment ten strijde trok, werd eerst door de CVP en later door datzelfde België gerecupereerd en is zelfs nu nog een trouwe belgicist en supporter van het anti-Vlaamse koningshuis.
    Tijdens de vele regeringen Martens zijn er verschillende aanpassingen van de grondwet geweest en die hebben er allemaal mee voor gezorgd dat de Vlaamse meerderheid nu een de facto politieke minderheid is in dit land.
    Martens zelf vindt zijn grootste verwezenlijking de devaluatie van de Belgische frank die hij heeft doorgevoerd. In feite was die het gevolg van zijn verkwistende rooms-rode politiek die ervoor zorgde dat de staatsschuld, die bij zijn aantreden 1.000 miljard franken bedroeg, bij zijn aftreden gestegen was tot 8.000 miljard! De reden, waarom ons land ook nu nog met zo'n hoge staatsschuld te kampen heeft, ligt in hoofdzaak bij de regeringen Martens. Dehaene, die hem opvolgde, heeft daar iets aan gedaan, maar was er in feite mede verantwoordelijk voor. Het was "loodgieter" Dehaene die de laatste twee regeringen Martens in elkaar heeft geknutseld, waardoor Boudewijn, die een afkeer had van het "Brabantse trekpaard" tenslotte verplicht was hem toch premier te laten worden. Vergeet trouwens niet, dat het de Vlamingen zijn die de Belgische staatsschuld afbetalen.
    Ook Verhofstadt heeft zijn Vlaamse bevliegingen gehad. Wie er de kans toe heeft, moet zijn beruchte "Burgermanifesten" maar eens lezen. Eens tot premier verkozen werd ook hij gerecupereerd door het Belgisch systeem, iets wat voor Vlaanderen een ramp is gebleken. In de coulissen zit nu een zekere Yves Leterme zijn beurt af te wachten. Zal het met hem iets beter worden? Ik vrees van niet. Zeker als we uitgaan van zijn uitspraken i.v.m. de Ronde van Vlaanderen, waar hij die Vlaamse leeuwenvlagen van "Vlaanderen Vlagt" maar niets vond. Als uitspraak voor een minister-president van de Vlaamse deelregering kan dit tellen. Misschien kwam dat omdat die Vlaanderen-Vlagt-leeuwen geen "Belgische" rode klauwen en dito tong hebben. Als dat zo is, dan mag men stellen dat de Belgische recuperatie ook bij Yves Leterme al begonnen is!

    19-04-2006, 11:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    18-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pleidooi voor kernenergie
    De voorstanders van kernenergie hebben er een bondgenoot bijgekregen in de persoon van Patrick Moore, medeoprichter en ex-directeur van Greenpeace. Moore is niet de eerste ex-greenpeacer die van kamp verandert: vóór hem hadden ook bioloog James Lovelock, de man die aan de basis lag van de groene beweging, en de Anglicaanse bisschop én milieuactivist Hugh Montefiore hem dat al voorgedaan.
    Evenals zijn ex-collega's in de groene beweging, is Moore tot de bevinding gekomen dat kernenergie de enige grootschalige, kostefficiënte energie is die de uitstoot van CO2 kan doen verminderen en tegelijkertijd kan voldoen aan de steeds groeiende vraag naar energie. Aardgas is geen alternatief omdat die, evenals olie, steeds duurder wordt, ons afhankelijk maakt van derden en ook binnen afzienbare tijd zal zijn uitgeput. Alleen al de bestaande steenkoolcentrales van de U.S.A. zijn ondertussen verantwoordelijk voor liefst 10% van de totale globale CO2-uitstoot, het gas dat verantwoordelijk is voor het catastrofale broeikaseffect.
    De vraag is alleen, waarom de bestaande Greenpeace organisatie zich desondanks blijft verzetten tegen kernenergie. Greenpeace heeft geen valabel alternatief. Terug naar de Middeleeuwen is geen optie. Een reden is misschien dat men vreest een van de bestaansredenen van de organisatie kwijt te spelen. Anderzijds is Greenpeace voor heel wat avontuurlijk aangelegde jonge mensen een buitenkansje om eens wat van de wereld te zien op andermans kosten. Club Méditerranée in 't groot.
    Voor wat België betreft zitten we hier nog steeds in de vastgeroeste stellingen van de paars-groene regering Verhofstadt I, die beslist heeft dat ons land vanaf 2015 uit de kernenergie zal stappen. Ondertussen is de Belgische energiemarkt wel zo goed als volledig in Franse handen gekomen en zal dat niet beteren als Gaz de France en Suez mogen samensmelten. De eis van Verhofstadt II dat het nieuwe conglomeraat zijn kerncentrales zou moeten verkopen aan derden is een lachertje. Wie koopt nu centrales die over enkele jaren moeten sluiten? Als België voet bij stek houdt, dan zal het later (waarschijnlijk dure) energie moeten invoeren uit, jawel, Frankrijk waar ze wordt opgewekt met, jawel, kernenergie.Bij Moore, Lovelock en Montefiore is het verstand er gekomen met de jaren. Voor wanneer bij Verhofstadt?

    18-04-2006, 17:58 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet alles is chineesbaar
    De titel komt niet van mij maar van Dirk Uyttenhove, voorzitter van ACV-Textura, tijdens een congres einde vorig jaar. Ik dacht eraan toen ik dit weekeinde in "Vacature" een zoveelste artikel las over China, hét land in opmars dat nu weer een bedreiging, dan weer een opportuniteit wordt genoemd.
    Het fenomenale in de Chinese explosie blijft het feit, dat het land enerzijds economisch de vrije markt op stoomt en anderzijds politiek in een erg streng communistisch keurslijf gedwongen zit. Er wordt beweerd dat dit - voor het ogenblik - de enige oplossing zou zijn om dat land én zijn economie onder controle te houden. De bliksemsnelle vooruitgang blijkt nl niet overal tegelijk plaats te vinden, maar voornamelijk in en rond de grote steden, Peking ("Beijing" zou je tegenwoordig moeten schrijven) en Shangai op kop. Dat houdt in, dat ongeveer 20% van de Chinezen er echt mee te maken  heeft. Dat is nog altijd zo'n 300 miljoen, een aantal dat te vergelijken is met het totaal aantal inwoners van bv de U.S.A. Anderzijds betekent dat ook, dat de overige 80%, dat is vier maal meer, nog in de grootste armoede leven. Dit is feitelijk vragen om moeilijkheden, een "blueprint for disaster". De vraag is alleen óf en wanneer die ramp zal plaatsvinden.
    De huidige Chinese expansie groeit in een klimaat vol onzekerheden:
    - Het rechtsysteem is er nog onderontwikkeld. Te weinig advocaten, te weinig rechters. Duizenden doodsvonnissen per jaar die er (meestal meteen) worden uitgevoerd (en wij ons druk maken over het uitleveren van Marokkanen!).
    - Er is zo goed als geen controle op al dan niet eerlijke concurrentie. De helft van de productie komt er nog steeds uit staatsbedrijven die voor een niet gekend deel gesubsidieerd worden.
    - Controle op het milieu is er zo goed als onbestaande. Denk maar aan de chemische fabriek die eind vorig jaar ontplofte en een hele streek had kunnen vergiftigen via een vervuilde rivier.
    - Veiligheid op het werk is er een hachelijke zaak: jaarlijks sterven er duizenden mijnwerkers, om maar één voorbeeld te geven.
    Kortom, van China hebben we het laatste nog niet gezien en meegemaakt. Westerse bedrijven die er naartoe trekken kunnen er een bonanza ontdekken, maar ook veel verliezen. De interne markt alleen al is er enorm, de mogelijkheden lijken onbeperkt. De vraag is alleen, of het zal blijven duren. Het Westen in het algemeen en Europa in het bijzonder blijft er niet veel anders over dat de evolutie attent te volgen en zich ondertussen te specialiseren in kerntechnologieën en zaken die veel creativiteit vragen. Het is nl gebleken dat Chinezen niet zo creatief zijn en ze ons toch nodig zullen blijven hebben zolang hun sprookje voortduurt.
    Niet alles blijkt inderdaad chineesbaar!

    17-04-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!