Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    02-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kosten van de splitsing (van België)
    Om de haver klap krijgen we dezer dagen in de media belgicisten aan het woord die de Vlaamse mensen trachten bang te maken door er op te wijzen dat een splitsing van België Vlaanderen veel geld zal kosten. Dat is larie: Bélgië kost ons veel geld. Na Zweden en Denemarken, betalen we de hoogste belastingen van Europa, met dit verschil dat de lasten in die Scandinavische landen over het hele volk verdeeld worden en in België daarentegen maar door één bevolkingsgroep (je mag driemaal raden!).
    Men zou het nog best kunnen vergelijken met een huurder en iemand die een lening afbetaalt voor zijn eigen huis. De huurder is zijn huurgeld kwijt, de eigenaar niet. Vlaanderen kan in het huidige België beschouwd worden als een huurder. Als onafhankelijk land wordt het een eigenaar.
    En dan is er nog Brussel. Officieel wordt gesteld dat dit gewest (sic) wordt bewoond door 85% Franstaligen en 15% Nederlandstaligen. Dat klopt niet. Een onderzoek van de VUB heeft uitgewezen, dat in nog geen 50% van de Brusselse huishoudens Frans de enige taal is en dat in 41% het Frans of het Nederlands gecombineerd wordt met een andere taal of geen van beide wordt gesproken. We moeten er dan ook niet van uitgaan, dat Brussel zo maar zou aansluiten bij Wallonië, omdat Frans er de meest gesproken taal is geworden. Die taal zal daar in de toekomst nóg terrein verliezen. Vlaanderen is de enige regio die in staat is Brussel mee te onderhouden, iets wat ze nu trouwens ook al doet. Een samenwerking met Wallonië zou betekenen, dat Brussel Wallonië zou moeten steunen: twee kreupelen die elkaar moeten rechthouden.
    Wat Vlaanderen moet doen, is Brussel de kans geven bij Vlaanderen aan te sluiten als apart, veeltalig gewest, waar eventueel ook Duits en Engels kunnen gebruikt worden, maar met de nodige garanties dat het Nederlands op gelijke voet behandeld wordt. Buiten dat Brussel moet dan wel alles in het Nederlands gebeuren en moeten de faciliteiten worden afgeschaft. Voor wat hoort wat.
    Dat België niet gesplitst zou kunnen worden o.w.v. financiële redenen, is larie. Als Tsjecho-Slovakije het kon, kunnen wij het ook. De splitsing tussen die twee Slavische landen is vlot verlopen en internationaal aanvaard geworden, waarom zou de splitsing van België dat niet kunnen?
    Op 6 september kunnen onze volksvertegenwoordigers beginnen aan het plaatsen van de eerste steen. Wait and see!

    02-09-2007, 10:11 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    01-09-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Vlaams Belang meldt zich
    Het Vlaams Belang is boven water gekomen en dat is niets te vroeg. De partij heeft het natuurlijk zo al moeilijk genoeg om in het nieuws te komen, maar toch had ik er tot hiertoe meer van verwacht tijdens de nieuwste Belgische crisis. Enfin, ze zijn dus voor de dag gekomen en hoe. Met een uitgebreide mededeling aan internationale pers, waarin het woord (vreedzame) revolutie en (staats)euthanasie niet geschuwd werden, kregen de opgekomen reporters een haarfijn verslag over de toestand, gezien vanuit het Vlaams nationale standpunt én van de geschiedenis van het kunstmatige land dat België is.
    Apart van de persconferentie was er ook de opmerkelijke verklaring van een immer alerte Gerolf Annemans, die stelde dat Herman Van Rompuy beter zou aftreden als kamervoorzitter zolang hij zijn nieuwe taak van "verkenner" waarneemt. Op 6 september start in de Kamer immers de procedure om het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde te splitsen en is het niet wenselijk dat Van Rompuy tegelijk een soort formateur is van een mogelijke nieuwe federale regering én tegelijkertijd onpartijdig voorzitter van de Kamer zou moeten zijn. "Dat is", zei Annemans, "zoals tegelijk gas geven en remmen" en daarin heeft hij groot gelijk.
    Het is trouwens niet zo, dat er op 6 september al een definitieve stemming over B-H/V kan plaats grijpen, omdat er die dag eerst nog commissievoorzitters moeten worden aangesteld. Het is de commissievoorzitter Binnenlandse Zaken die de commissie bij hoogdringendheid moet bijeenroepen, zoals is overeengekomen vóór het parlement met vakantie ging. Het kan allemaal dus nog wel wat duren, maar het belangrijkste is dat Vlaanderen op 6 september het signaal geeft dat men er meteen (en niet "onverwijld") mee start en op die manier op de francofonen een druk kan zetten waardoor ze ofwel eindelijk iets zullen moeten ondernemen ofwel lijdzaam zullen moeten toezien hoe in dit land eindelijk eens de wet wordt nageleefd.
    "Dura lex, sed lex", om het met de Romeinen te zeggen.

    01-09-2007, 11:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    31-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het laatste weekeinde vóór 6 september
    Herman Van Rompuy zal zich moeten haasten. Als hij niets geregeld krijgt vóór 6 september, dan komt het federale parlement weer bijeen en is er de mogelijkheid om op een wettelijke basis de splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde op te lossen zonder ook maar één toegeving van Vlaamse kant. Zo'n kans krijgen we geen tweede keer meer.
    De vraag is alleen: gaan "ze" het doen? En met "ze" bedoel ik:
    - in de eerste plaats de CD&V-ers die nu kunnen afkomen met het excuus dat "hun" man, "verkenner" Van Rompuy, het eindelijk aan het oplossen is (wat niet waar is);
    - in de tweede plaats de N-VA-ers, die echt tussen hamer en aanbeeld zullen komen te zitten;
    - in de derde plaats de Open-VLD-ers, die nu eens zullen moeten laten zien hoe "open" ze wel zijn en feitelijk niet opnieuw de belgicistische kaart kunnen gaan spelen terwijl ze tijdens de onderhandelingen op Hertoginnedal weer wel Vlaamsgezind geworden waren;
    - tenslotte ook de SP.a-ers, die voor het eerst na de verkiezingen in de mogelijkheid worden gesteld te laten zien dat ook zij Vlaamsgezinder zijn geworden nadat ze dat op 10 juni ll niét waren. Binnen die SP.a dreigt er trouwens een afscheuring: de Vlaams Socialistische Beweging (VSB) blijken separatisten te zijn (geworden?)  en willen ook de splitsing. De beweging dreigt bij een volgende verkiezing apart op te komen. Ze stelt nu nog niet veel voor, maar dat was ook het geval bij de start van de Lijst Dedecker. Als stok achter de (Vlaamse) deur kan dat tellen.
    Als de Vlamingen op 6 september eendrachtig (min of meer althans: op Groen! moet niet gerekend worden, maar die heeft Vlaanderen ook niet meer nodig) de splitsing van B-H/V uitroepen, dan komen we voor een geheel nieuwe Belgische situatie te staan en zullen de francofonen eindelijk verplicht zijn zelf het initiatief te nemen. De speeltijd zal dan wel voorbij zijn.

    31-08-2007, 11:22 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    30-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En intussen bij de PS
    De Belgische ambassadeur in Parijs, een van de belangrijkste posten in de Belgische diplomatie, is naar Brussel teruggeroepen en door minister De Gucht uit zijn functie ontheven. Du jamais vu, om het in ambassadeur Schmidt's eigen taal te zeggen, want de man is - ondanks zijn naam - een vurige Waal, nogal excentriek en, naar 't schijnt, een goede vriend van Elio Di Rupo, die andere excentriekeling. Moet het nog gezegd worden: monsieur Schmidt is van PS signatuur. Het moet niet altijd Charleroi zijn, nietwaar?
    Nog een protégee van Di Pippo, Marie Arena, minister-president van de Franse Gemeenschap (oef) en ook van PS signatuur (ge weet wel, die van de dure douche), is in Canada in het nieuws gekomen. In Montréal had daar een conferentie plaats van het onafhankelijk Institut du Nouveau Monde, over welke plaats volksgemeenschappen zich in de globaliserende wereld moeten opstellen. Als enige van het gezelschap, pleitte de Waalse schone tegen onafhankelijkheid en zelfbeschikking, helemaal dus in de trant van het millefoisnon van madame milQuet. De collega's uit Schotland, Catalonië, Baskenland en Québec konden er, naar 't schijnt, niet mee lachen. Eigenlijk is Wallonië niet op zijn plaats in een dergelijk internationaal gezelschap. De francofonen mogen hier dan wel een minderheid zijn, zij hebben zoveel hefbomen in handen gekregen dat zij in werkelijkheid denken de macht in handen te hebben. Voorlopig toch nog, alles hangt ervan af hoe lang de Vlamingen het nog gaan tolereren.
    Vanuit Wallonië is er echter ook goed nieuws voor Vlaanderen. Niemand minder dan de vroegere bendeleider uit Voeren, José Happart, ook al PS, is ter gelegenheid van een aankondiging van de Waalse Feesten, op de RTBF komen verkondigen dat hijzelf helemaal geen probleem zou hebben met een confederaal België en dat hij zelfs bereid zou zijn daarover met de Vlamingen te praten. Er is dan toch nog iemand in het Walenland die eerst voor zijn  eigen streek kiest en pas daarna voor België. Zou de Waalse beweging dan toch nog niet helemaal dood zijn?

    30-08-2007, 11:13 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    29-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom 2009 te laat is
    Het wordt tijd dat Dehaene met pensioen gaat. Met zijn gefotografeerde nota bij het koninklijke paleis heeft hij zich laten rollen als een eerstejaarsstudent met een spiekbriefje. Nog nooit gehoord van een map of een farde?
    De inhoud van de nota loog er trouwens niet om. De kartelpartner, N-VA, werd in een slecht daglicht gesteld en het hele communautaire probleem zou verschoven worden naar 2009. Zonder waarschijnlijk enige garantie dat het ondertussen weer niet in de doofpot zou geraken, net zoals onder Verhofstadt gebeurd is met zijn beruchte "Costa". En wat, als er bij de verkiezingen in 2009 een andere politieke situatie ontstaat en alles weer eens herzien moet worden?
    Het antwoord op deze vraag komt niet uit de politiek maar van VOKA, de samensmelting van het vroegere Vlaams Economisch Verbond en de Vlaamse kamers van koophandel. VOKA stelt, dat België de laatste decennia liefst 25% van zijn internationale handel is kwijtgespeeld. Ook inzake productiviteit verliest het land en dan in de eerste plaats Vlaanderen terrein, want dat tekent voor meer dan 80% van de internationale Belgische handel. Met het oog op de vergrijzing zou dit land tegen 2020 zo'n 350.000 jobs moeten bijcreëren. Dat heeft o.m. ook te maken met het verlies van 140.000 arbeidskrachten die met (al dan niet vervroegd) pensioen gaan.
    Als we willen (zoals Leterme het blijft stellen) dat Vlaanderen Wallonië blijft steunen, dan moet dat Vlaanderen daartoe ook in staat zijn en dus vooruitgang kunnen boeken. Een Vlaanderen dat zijn eigen arbeidsmarkt en zijn sociaal-economische hefbomen niet in eigen handen krijgt, zal daarin niet lukken en zal dan ook niet meer in staat zijn Wallonië (én Brussel) te blijven subsidiëren. Heel dit proces nog eens uitstellen tot 2009 (en misschien tot Sint Juttemis), zal dit land naar het faillissement leiden.
    Er moet dus nú iets gebeuren en als dat niet snel gebeurt, zit er niets anders op dat op 6 september een krachtig signaal te geven door de splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde meteen erdoor te jagen, zonder welke toegeving ook.
    Nog acht keer slapen en dan gaan we de (Vlaamse) neuzen tellen.

    29-08-2007, 10:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    28-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ancienne belgique komt er aan
    Bartje Somers zou op de regeringsbesprekingen vooral zijn opgevallen als moppentapper. Sommige van zijn moppen zouden bij de francofone onderhandelaars echter niet altijd even goed geapprecieerd zijn geweest. Om maar te zeggen, dat ook op dat gebied Walen en Vlamingen verschillen.
    Op de persconferentie van het liberale trio Somers, De Gucht, Dewael, wist eerstgenoemde nog een mop te vertellen. Hij zei nl dat, als Verhofstadt deze onderhandelingen had geleid, de zaak Brussel-Halle/Vilvoorde als eerste zou zijn opgelost. Van een mop gesproken. Om te beginnen heeft Verhofstadt in de acht jaar die hij geregeerd heeft, nooit één (1!) communautaire probleem opgelost. Ten tweede is hij er juist de oorzaak van, door het veranderen van de kieswet, dat het met B-H/V finaal fout is gelopen. Het blauwe trio was ook kwaad omdat Bart De Wever (N-VA) Decroo gewraakt had als mogelijke bemiddelaar. Bart was niet vergeten, dat het orakel van Brakel recentelijk nog Vlaams nationalisten vergeleken had met mentaal gehandicapten. Daarna heeft Decroo zijn verontschuldigingen aangeboden aan ... de mentaal gehandicapten. Van een belediging gesproken! Zo iemand is inderdaad niet op zijn plaats om communautaire discussies op te lossen.
    Met de regeringsonderhandelingen loopt het ondertussen flink fout. Albert II is juist aan het doen wat ik enkele blogs geleden nog heb afgekraakt: nl het consulteren van oude krokodillen, die maar één doel voor ogen hebben: het oude België (en Albert's koningshuis) in stand houden. Het uitgelekt plannetje van Dehaene was al klaar en duidelijk: géén staatshervorming vóór 2009 (zoals de Walen dat willen) en daarna alle verkiezingen tegelijk, zodat we dat weinig beetje democratie dat we nu hebben, ook nog zullen kwijtspelen.
    Bij de "oude Belgen", de zgz "wijze mannen die iets zouden kennen van communautaire problemen, zitten er twee die voor Vlaanderen absoluut te mijden zijn en feitelijk al bewezen hebben alleen maar als stoorzenders te kunnen dienen:
    - Philippe Moureaux ("Flup Moustache" voor de aficionados), de uitvinder van de institutionele atoombom, waardoor de Walen hun wapenindustrie konden federaliseren. De Flup is tevens burgemeester van Sint Jans Molenbeek, waar de Vlamingen achtergesteld worden aan de allochtonen en de moslims hun eerste Belgische Islamschool gaan oprichten.
    - Jos Geysels (Groen!), de uitvinder van het cordon sanitaire en - evenals Moureaux - Vlaminghater voor zover het om rechts Vlaanderen gaat. Het is trouwens dank zij zijn idee dat hij ondertussen allerlei lucratieve postjes heeft kunnen bemachtigen, inbegrepen de titel van minister van staat. Il a bien mérité la patrie!
    Kortom: Vlamingen let op uw zaak. Ancienne belgique is aan een tegenoffensief begonnen. We moeten het zien uit te houden tot 6 september. Pas dan heeft Vlaanderen een kans om een meesterlijke zet te doen.
    Nog 9 keer slapen...

    28-08-2007, 11:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    27-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moslim apartheid
    In Sint Jans Molenbeek komt een exclusieve moslimschool voor jongens en meisjes, maar dan gescheiden van elkaar en voor de meisjes is de hoofddoek verplicht. Verder zal er extra aandacht besteed worden aan de Islam en de geschiedenis van de landen van oorsprong. Daar deze school niet voldoet aan de hier gesteld vereisten, krijgt ze geen subsidie en worden de kosten dus gedragen door de ouders. Het inschrijvingsgeld zal komen op 1800 euro, per kind. Als men bedenkt dat moslims er nogal op los kweken, is deze school niet alleen een apartheidsgeval, maar bovendien nog een luxe instelling. Bij mijn weten zijn het overgrote deel van de moslims in het Brusselse hulpbehoevend ("Allah is groot, maar ziekenkas is groter", zongen de Strangers dertig jaar geleden al). Het wordt dus een school voor "the happy few", tenzij er straks weer geldstromen vanuit het buitenland komen die voor een verdere subsidiëring gaan zorgen.
    Ondertussen blijkt wel, dat een deel van onze moslims hier helemaal niet geïntegreerd willen worden en gebeurt er zo'n beetje het tegenovergestelde van wat onze multiculturele overheid steeds heeft voorgehouden. Die overheid kan haar taak trouwens niet aan. Dat ziet men ook gebeuren in Antwerpen, waar eerst de hoofddoek verboden wordt en hij nu zou vervangen worden door een "bandana". Ikzelf kende dat woord niet, maar het blijkt een soort sjaaltje te zijn dat ± hetzelfde werkt als de hoofddoek, maar wel de hals vrij laat. Mits een hemd of trui met hoge kraag te dragen, is het effect hetzelfde. Moslims - Belgische multicul: twee-nul!
    Ook in Turkije, het land dat hoopt bij de Europese Unie te komen en waar - tot hiertoe - kerk en staat gescheiden waren, heeft de hoofddoek een overwinning behaald. Mevrouw Gül, de echtgenote van de gedoodverfde nieuwe president, draagt er een. Hoe dat daar verder gaat evolueren is koffiedik kijken, maar we kunnen alvast maar blij zijn als dat land uit de E.U. geweerd blijft, anders dragen straks alle Europeanen een zware snor en hun vrouwen een hoofddoek. Dat wordt dan het tijdperk van de post-verlichting.
    Allah bonheur!

    27-08-2007, 10:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!