NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • De voetbalmiljoenen
 • Asociale wanorde
 • Onze stroomvoorziening (vervolgverhaal)
 • It's the immigration stupid!
 • Bpost lastpost
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  11-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ongelijke onderhandelingstafel
     Vandaag worden de federale onderhandelingen hervat. Of het allemaal veel gaat uithalen, zal de volgende week uitwijzen, maar erg gerust ben ik er niet in. Er wordt in onze media weinig aandacht aan besteed, maar aan die onderhandelingstafel zit nogal wat ongelijkheid. Dat geldt trouwens niet alleen daar. Denk maar aan Maingain met zijn drie zeteltjes, die in onze Vlaamse media evenveel aandacht krijgt als De Wever met zijn 27.
     Di Rupo heeft zijn assistente bij, zijn 'sherpa' zoals ze die tegenwoordig in politiek jargon noemen. Een vrouwelijke nog wel. Deze dame, een zekere Mme Poutrain, schijnt een crack te zijn inzake organisatie en multi tasking (dat laatste zou een typisch vrouwelijk fenomeen zijn). Zij is natuurlijk 100% PS en ik moet niet zeggen, dat ook la Onkelinx dat is. Dat maakt dat van de tien mensen rond die tafel (acht + Di Rupo + sherpa), er drie PS-ers zijn. Als we de politieke 'anciens' bijeen tellen, dan komen we ook aan drie: Di Rupo, Onkelinx en Milquet, alle drie aan Franstalige kant. Aan die kant hebben we alleen Javaux als groentje (letterlijk en figuurlijk). Aan Vlaamse zijde ziet de situatie er heel anders uit: Van Besien en De Croo zijn beginnelingen. Laatstgenoemde komt zelfs van buiten de politiek. Beke is wel bekwaam, maar heeft ook alleen maar recente ervaring. Gennez kan al iets - maar niet veel - langer meegaan, maar stapt volgende maand op als voorzitster van haar partij, wat ook niet tot extra motivatie leidt. Als we trouwens de links-rechts verhoudingen aan de onderhandelingstafel onder de loep nemen dat wordt het 6-3 voor de linksen, met daarbij een groot vraagteken over hoe rechts die drie nog wel zijn...
     Als je het mij vraagt, blijft de kans levensgroot dat onze 'jochies'  zich straks in de doeken laten doen door de ervaren en uitgeslepen francofone anciens. De enige hoop die ons dan nog rest is, dat de achterban van hun respectievelijke partijen - zeker voor wat CD&V en Open VLD betreft - toch eerst nog wel hun goedkeuring zullen moeten geven, vůůr er iets definitiefs gesteld zal worden.
     Hoop doet leven, zullen we maar zeggen, zeker?

  11-09-2011, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (57 Stemmen)
  10-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het geslacht der engelen
     Vooreerst het goede nieuws: het schijnt dat Angeltjes toch een doorstart gaat maken, ergens in oktober. Rechtuit gezegd, het streelt wel mijn ijdelheid dat sommigen denken dat ik dan meer aan bod zou komen, maar dat is toch niet de bedoeling, dacht ik. Mijn artikels zijn gewoon het product van de frustraties die ik (en met mij toch nog andere Vlamingen) kwijt wil i.v.m. de chaos die er in dit land heerst en de discriminatie waarvan wij, Vlamingen, doorgaans het slachtoffer zijn.
     Gisteravond had ik het geluk de vernissage van spottekenaar Brasser mee te maken in het KBC gebouw in de Boerentoren van Antwerpen. Dit n.a.v. de tiende verjaardag van zijn overlijden. Brasser, echte naam Pol De Valck, stierf 10 jaar geleden aan  kanker op 64-jarige leeftijd. De zaal zat afgeladen vol, men had heel wat volk moeten weigeren. Reden daarvan was ook het feit dat niemand minder dan Bart De Wever er kwam spreken over het belang van humor. 'Zonder humor', zei Bart, 'zou ik het nooit kunnen uithouden, want de Belgische politiek is ťťn grote ramp'. Hij gaf daarbij enkele voorbeelden van wat hij sinds zijn intrede op federaal vlak (juni 2007) zoals heeft meegemaakt. De zaal lag regelmatig in een breuk en lachsalvo's en applaus waren nooit ver weg. En dan had hij het nog niet eens gehad over die drie 'verondersteld' benoemde franskiljonse burgemeesters.
     Het blijft ergerlijk dat men aan zo'n zaak tijd blijft verliezen. Anderhalve dag heeft men, zonder enig resultaat, over dat ene item liggen palaveren. Het lijkt wel op de discussies in het Byzantijnse Rijk over het geslacht der engelen. Even ergerlijk blijft trouwens het feit dat ons Vlaams journaille die Maingain achterna blijft lopen. 'Maingain heeft dit gezegd. Maingain heeft dat gezegd' en dan doen ze alsof die Maingain hier de politieke agenda bepaalt met, ocharme, zijn drie zeteltjes. We zouden het best 'De drie zetels opera' kunnen noemen (vrij naar Berthold Brecht).
     Wel, ik heb een voorstel om dat burgemeesterprobleem op te lossen. We laten ze benoemen, op voorwaarde dat B-H/V meteen volledig gesplitst wordt (ook op gerechtelijk vlak) zonder ook maar ťťn verdere toegeving en dat Brussel geen enkele cent extra nog zal krijgen. Als de Brusselaars WalloBrux willen, moeten ze dat geld maar aan WalloniŽ vragen. Dat voorstel is natuurlijk absurd, maar niet absurder dan wat Maingain en Co vragen. Door het zo te stellen, zien ze misschien in hoe belachelijk die hele zaak is. Al bij al praten we hier over burgemeesters die de wetens willens de wet overtreden en dat willen blijven doen. Dat kan niet in een land dat zich, officieel althans, nog een rechtstaat wil noemen.
    

  10-09-2011, 08:39 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (71 Stemmen)
  09-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De verondersteld benoemde burgemeester
     We zijn weer een woord rijker in het woordenboek van de Wetstraat: 'verondersteld benoemd'. Het is gewoon idioot, wat de francofonen tegenwoordig uit hun duim zuigen om toch maar vat te krijgen op de Rand of een deel ervan. Een ander voorstel is, dat ze er Franstalige bibliotheken zouden mogen oprichten. Precies alsof de Franstaligen inwijkelingen, meestal gegoede bourgeoisie uit Brussel, die bibliotheek zullen gaan platlopen. De hele heisa, veroorzaakt door Maingain en gesteund door het MR (maar ook stiekem door de andere francofone partijen) is alleen maar bedoeld om de grenzen van Brussel te verleggen en alle middelen lijken daar goed voor te zijn. Denk maar aan die 'corridor', die regelmatig terug bij de besprekingen wordt aangehaald.
     De francofonen zijn er zich, veel meer dan de Vlamingen, van bewust dat het straks gedaan kan zijn met BelgiŽ. Zij zijn dan ook reeds volop bezig met een plan B, dat erin bestaat andere grenzen te hebben dan de huidige. Ze weten nl verdomd goed, dat - als het ook zover komt - het internationaal recht rekening zal houden met de bestaande grenzen, wat o.m. betekent dat Brussel binnen Vlaanderen zal blijven liggen binnen de huidige grenzen. In alle federale staten ter wereld geldt het territorialiteitsprincipe. Wie van een federale deelstaat naar een andere verhuist, moet zich aanpassen. Alleen in dit land willen de Franstaligen een personaliteitsprincipe en dan nog alleen voor eigen gebruik. Zij willen een voorkeursbehandeling in Vlaanderen, maar de Vlamingen krijgen diezelfde rechten niet in WalloniŽ. Dat durven ze dan nog solidariteit noemen. Onze Vlaamse partijen moeten er dan in de eerste plaats ook op letten, dat ons grondgebied blijft wat het was en dat wie er zich komt vestigen zich moet aanpassen. Brussel kan nooit een aparte deelstaat worden, wel een meertalige enclave in Vlaanderen, waarmee we een soort confederatie mee kunnen aangaan.

  09-09-2011, 08:51 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (60 Stemmen)
  08-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De solidariteit op zijn Charels
     Charles Michel, zoon van zijn vader en daarom omhoog gevallen, eerst tot minister en nu tot voorzitter van het MR, de francofone liberalen, wil niet dat WalloniŽ en Brussel er armer op worden. Daar iedereen weet dat de volgende regering hoe dan ook zo'n 20 miljard euro structureel extra zal moeten besparen, betekent dit, voor wie tussen de regels kan lezen, dat Vlaanderen en alleen Vlaanderen de rekening zal gepresenteerd krijgen. Zij, de Franstaligen, zijn dat altijd in dit land zo gewend geweest en willen dat het zo blijft. Datzelfde geldt feitelijk voor heel de nota Di Rupo. Alhoewel we er het fijne niet van weten, is het duidelijk dat het hoogstens een afgezwakte versie zal worden van wat de man vroeger al heeft voorgesteld. De slagzin, dat WalloniŽ en Brussel niet armer mogen worden, stond trouwens ook in Di Rupo's eerste voorstellen. In de "aangepaste' voorstellen staat, voor zover bekend, nergens iets nieuws. Het is gewoon meer van hetzelfde.
     De francofonen willen meer 'Lebensraum' en dat zal gaan ten koste van Vlaams grondgebied. Als de Vlaamse onderhandelende partijen daarin trappen, met - nota bene - de wetenschap dat bijna de helft van de Vlamingen voor partijen gestemd heeft die het daarmee niet eens zijn, dan spelen ze met vuur en nog geen klein beetje. Dat geldt in de eerste plaats voor CD&V en Open VLD, die - ondanks alles - toch ook enkele stromingen binnen hun partijen hebben die het wel goed menen met Vlaanderen, maar ook voor bv de SP.a. Die laatste zal in Vlaanderen nooit meer haar vroegere peil bereiken als ze achter de francofone 'zusterpartij' blijft aanlopen. Van Groen! moeten we helemaal niets verwachten. Die partij loopt letterlijk achter Ecolo aan en doet zelfs geen moeite om dat te ontkennen. De Wever had (nog maar eens) gelijk toen hij stelde dat Groen! alleen maar kan hopen op natuurrampen om meer stemmen te halen.

    

  08-09-2011, 09:09 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (7)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (79 Stemmen)
  07-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hebben wij een regering nodig?
     Volgens de serieuze kranten, enfin: de kranten die zichzelf serieus vinden, hebben wij dringend een echte regering nodig. Zou het?
     Het is nu al sinds de verkiezingen van 2007 dat dit land feitelijk geen echte regering heeft. Of het was het een die aan elkaar hing met ogen en haken, of het was er een waarvan de leden regelmatig met elkaar overhoop lagen, of het was deze laatste in lopende zaken. Ondertussen draait alles in dit land gewoon door. De belastingen worden geÔnd, de economie doet het nog altijd vrij goed, het vuilnis wordt opgehaald en ga zo maar door. Als er echt iets moet beslist worden, dan kan de nepregering van Leterme dit ook, zelfs de oorlog verklaren aan een ander land (LibiŽ). Waar het echt niet anders kan, wordt het parlement ingeschakeld en, als dat meewerkt, kan alles, maar dan ook alles geregeld worden. Waar maken we ons dan druk om?
     Wel, dit land moet hervormd worden, goedschiks of kwaadschiks. Europa zorgt er al voor dat heel wat besluiten boven onze hoofden heen genomen worden, ook al is niet iedereen het daarmee eens. Europa zal echter niet zorgen voor de broodnodige hervormingen van bv justitie en de sociale zekerheid, laat staan B-H/V. En daarvoor schijnt men een zgz 'echte' regering voor nodig te hebben.
     Als bovenstaande straks (weer eens) niet lukt, dan vind ik dat het stilaan tijd wordt dat het regionale niveau eens zijn verantwoordelijkheid opneemt en een begin maakt van de definitieve splitsing van BelgiŽ. De francofonen zijn daar al meer mee bezig dat de o zo geduldige Vlamingen. Het gerommel in de Rand zou alles daarmee te maken hebben. Wachten op nieuwe verkiezingen zal ook niets oplossen, tenzij die verkiezingen expliciet over de splitsing van het hele land zouden gaan. Zie je dat al gebeuren?

  07-09-2011, 09:01 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (65 Stemmen)
  06-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Eurodeemstering
     'President' Van Rompuy mag op radio en Tv komen vertellen wat hij wil over Europa, niemand gelooft hem nog. Ten slotte geeft die man niet zijn eigen mening (dat heeft hij nooit gedaan), maar die van zijn broodheren Sarkozy en Merkel.
     Laatstgenoemde komt in eigen land in steeds grotere problemen sinds haar partij (ťn die van haar coalitiepartner) de ene landelijke verkiezing na de andere blijft verliezen. De tegenstanders van de Europese obligaties worden in Duitsland steeds sterker en het ziet er naar uit dat de Euro dit niet langer aan zal kunnen.
     Voor wat Frankrijk betreft had ik twee dagen geleden in mijn blog (over de 'PIBIGS') al geschreven, dat het land niet zal meekunnen met een eventuele Euromark en dat het dan maar de leider (lijder?) zou moeten worden van een soort Latijnse Eurozone. Frankrijk is ook niet meer wat het geweest is. Het is al lang geen politieke grootmacht meer en ook economisch stelt het land steeds minder voor. Sinds 1973(!) boekte Frankrijk niet eenmaal een begrotingsoverschot. Sinds 1977 is de werkloosheid er niet meer onder de 7% gezakt. Verhoogde uitkeringen,  nationaliseringen en het terugdraaien van de werkweek naar 35 uren hebben alleen maar gezorgd voor kapitaalvlucht. Vergeleken met 2000 zijn er 20% minder industriŽle bedrijven en zijn er daarna een half miljoen banen verdwenen. De resterende Franse industrie is nog goed voor 14% van de toegevoegde waarde (in Duitsland is dat 31%).
     En dan is er ItaliŽ, het zgz derde grootste industrieland van de E.U. Daar regeert een man die best met pensioen zou gaan alvorens hij nog meer stommiteiten veroorzaakt met onverantwoorde uitspraken. Het doet me denken aan een uitspraak van Charles De Gaulle, geen Eurofiel, destijds over ItaliŽ: ' Ik heb mijn twijfels over Europa. Duitsland en Frankrijk: akkoord. Nederland is echter maar een klein land. BelgiŽ is ook een klein land. Luxemburg is zelfs nog geen land. En dan zijn er de Italianen: vandaag gaan ze akkoord en morgen zijn ze weer Italiaan'...
    Enfin, het is niet om er blijmoedig van te worden. Krijgen we een nieuwe bankencrisis? Valt de Eurozone uiteen? Gaan we echt naar een recessie? 
     Wie leeft, zal zien.

  06-09-2011, 09:07 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (59 Stemmen)
  05-09-2011
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exit Angeltjes
     Dit wordt sowieso een memorabele week.
  - Di Rupo zal deze week iťts moeten tonen. Hij heeft de vergadering van de acht al twee keer uitgesteld en als dat een derde keer zou worden, dan telt driemaal scheepsrecht niet in zijn geval.
  - De Gordel had de weergoden flink tegen en dat was waarschijnlijk ook de hoofdoorzaak dat er maar de helft van het aantal deelnemers van vorig jaar kwam opdagen. De politiekers van de traditionele partijen waren onzichtbaar deze keer. Alleen Michelleke Doomst liet zich zien, maar legde geen enkele verklaring af. Zelfs de 'president van Europa' deed mee en die deed waarin hij best is: niets. Zijn broer, die de vorige edities altijd zo'n grote mond had, zat in Canada en ook Vlaams minister-president Kris Peeters blijkt tegenwoordig andere hobby's te hebben (als het hem uitkomt)...
    Maar hťt nieuws van het weekeinde, dat deze week zeker nog zal nazinderen, is natuurlijk dat Heer Ray, zoals men hem noemt, van 'Angeltjes',  met zijn rubriek stopt vanaf vandaag. Jammer, doodjammer, want het was blog nummer ťťn op SeniorenNet en door en door Vlaams. Misschien krijg ik er deze week wel meer nieuws over op een Vlaamsnationale bijeenkomst die ik kan bijwonen. Aan Ray in elk geval mijn  oprechte groeten. Af en toe reageerde hij ook in mijn rubriek en ik zal nooit vergeten, dat hij mij een hart onder de riem stak bij het heengaan van mijn geliefde echtgenote.
     Het is deze maand trouwens vijftig jaar geleden dat Cory en ik elkaar leerden kennen. Zij was negentien, ik tweeŽntwintig, stel je voor. Negen maand later waren we getrouwd, nog eens tien maand later kregen we ons eerste kind en nog eens zoveel maanden later begon ons avontuur op SardiniŽ en waren we vertrokken voor een levensreis waaraan, jammer genoeg, begin dit jaar een einde aan kwam.
     Er zijn zaken waarvan men wenst dat er geen einde aan komt, maar zo zit de wereld niet in elkaar. We kunnen alleen maar terugblikken in dankbaarheid.

  05-09-2011, 08:19 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (73 Stemmen)
  Archief per week
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!