Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    20-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom confederalisme

     

      I.v.m. dat witboek, waarover ik het had in mijn blog van gisteren, schijnt er zich toch e.e.a. te bewegen en zou men er in Vlaamsnationale middens mee bezig zijn. Het gaat nl niet alleen over de transfers, waarover al zoveel geschreven is, maar ook om het feit dat Vlaanderen en Wallonië steeds verder uit elkaar groeien.
       Zo is er bv het recente veto van de Franse Gemeenschapscommissie in Brussel, de zgn, ‘Cocof’, die zich verzet tegen de regelingen voor het inschrijven van studenten aan scholen, waardoor het kamperen aan de schoolpoorten, waaraan men in Vlaanderen een eind had gemaakt, door het inroepen van een belangenconflict toch blijft bestaan.

       Door allerlei gebeurtenissen waardoor in Brussel de politie de zaken niet onder controle bleek te hebben, is de discussie om de zes politiezones te herleiden tot één, zoals in elke grootstad die naam waardig, weer in vraag gesteld. Zelfs Benoît Lutgen, enigszins verrassend uittredend voorzitter van de CdH, is daar voor gewonnen (maar dat zegt hij dan wel pas nadat hij vertrekt…).

       Voormalig topadvocaat Louis Verbeke, waarvan reeds sprake in mijn blog van 18 dezer (toen hij zei dat de totale som van de transfers eerder 15 miljard euro betrof), schreef in hetzelfde Knack artikel ook dat het hoog tijd werd dat er een complete scheiding komt tussen de Vlaamse en de Franstalige justitie. Het pragmatische Vlaamse rechtssysteem zou, volgens hem, sneller en efficiënter kunnen werken en minder last hebben van o.a. wereldvreemde Franstalige rechters, zoals Bart De Wever al eens aankaartte.

       Verder zijn er ook andere prioriteiten qua verkeer tussen Vlaanderen en Wallonië. In Vlaanderen wil men naar een slimme kilometerheffing, in Wallonië naar een verbieden van auto’s van vóór de Euro-5 norm.

       Op gebied van klimaat- en migratienormen liggen de Vlaamse en Waalse standpunten steeds verder uit elkaar en op politiek vlak zijn er de gele hesjes die Wallonië teisteren en in Vlaanderen nauwelijks worden opgemerkt.

       Tenslotte zijn er verschillende domeinen waarin op het ogenblik een deel onder de verantwoordelijkheid vallen van het federale niveau en ander onder dat van het gewestelijke. Zo zijn bv de gewesten verantwoordelijk voor de snelheidsbeperkingen, behalve op de snelwegen en zijn de gewesten bevoegd voor het plaatsen van de verkeersborden, maar bepaalt de federale staat wat er op die borden moet staan. Sinds de zesde staatshervorming – die steeds meer een miskleun blijkt te zijn geweest (met dank aan de traditionele partijen en Groen) – zijn de gewesten verantwoordelijk voor de regels van het verhuren van huizen, maar niét van bv garageboxen. Dat laatste is dan weer materie voor de federale staat. Te gek om los te lopen.

       Kortom, men zou ermee kunnen lachen, maar als we er niet in slagen duidelijke afspraken te maken van wie wat gaat doen, wat alleen kan door van dit land een confederale staat van te maken, loopt vroeg of laat alles vast en zal men hier niets meer geregeld krijgen. En ondertussen maar lachen met de Amerikaanse shutdown!

     

    20-01-2019, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
    19-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Di Pippo's 'reconquista'

       Di Rupo wil zichzelf en zijn partij weer op het voorplan in de Belgische politiek. ‘La reconquista’(de herovering), noemt hij het, een term die de Spanjaarden gebruiken voor de herovering van hun land na de Moorse bezetting. Zijn eigen PS-partij heeft heel wat van haar pluimen verloren, werd zelfs uit de Waalse deelregering gezet en wordt vooral langs links bedreigd door Ecolo, de Waalse groenen en de communisten van de PTB, de Waalse tak van de PvdA. Of dat gaat lukken, is maar de vraag. Zoals ik al in mijn blog van 9 dezer (‘Des duivels oorkussen’) schreef, slaagt Wallonië er niet in recht te krabbelen. De herovering door de troepen van Di Rupo zou ook alleen maar betekenen dat alles bij het oude zal blijven, waarbij Vlaanderen bij het scheiden van de markt de rekening zal mogen blijven betalen. Een rekening waarvan de Walen zelf erkennen dat ze 6 miljard euro per jaar betreft, maar dan hebben we het alleen maar over de transfers in de sociale sector. Ik nam aan dat het wel eens het dubbele zou kunnen zijn, daar Vlaanderen voor 90% de Belgische staatsschuld betaalt (de overige 10% betaalt Brussel, Wallonië 0,0). Het blijkt nog erger te zijn. Louis Verbeke, een voormalig topadvocaat, schrijft in Knack dat we jaarlijks in totaal 15 miljard euro weggeven. De transfers van Vlaanderen naar Wallonië liggen in verhouding zelfs hoger dan die van West- naar Oost-Duitsland. Het wordt zo stilaan tijd dat de Vlaamsnationalisten eens een soort witboek maken met alle cijfers, niet alleen omtrent de transfers, maar ook over de andere prestaties die de gewesten al dan niet leveren, wie wat betaalt en wie wat krijgt. De meeste kiezers hebben daar geen benul van. Dat de Vlaamse traditionele partijen er niet wakker van blijken te liggen, zijn we zo stilaan gewend, maar zo’n witboek tegen de verkiezingen zou wel eens voor beroering kunnen zorgen.

      

    19-01-2019, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
    18-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De klimaatspijbelaars

       Op de ‘spijbelbetoging’ van donderdag waren er in Brussel meer dan 12.000 deelnemers, zo’n vier maal meer dan de week ervoor. De meeste kwamen uit Vlaanderen, waarschijnlijk de reden waarom er alles vrij rustig bleef. Een geweldig succes dus, waarbij toch enkele vragen gesteld mogen worden.

       Is het nu echt nodig om die scholieren te laten betogen op een donderdag? Kan dan niet op een vrije woensdagnamiddag of op een zaterdag of gaat hun idealisme nu net zo ver niet? Verder is het maar de vraag wat het antwoord op die manifestaties moet zijn. Denken die jongelui (of wie er achter zit…) nu echt dat een regering in lopende zaken die amper 30% van de verkozenen achter zich heeft, dergelijke wereldproblemen eens even gaat oplossen?

       De 16-jarige initiatiefneemster, Anuna De Wever (wie geeft zijn kind zo’n voornaam?), blijkt vorig jaar zowat de halve wereld te hebben rondgereisd: de Franse Alpen, Bretagne, Tirol, de Azoren, Marokko en New-York. De meeste verplaatsingen heeft ze afgelegd met het vliegtuig, waarbij ze zeker geen rekening gehouden heeft met haar eigen zgz ‘ecologische voetafdruk’ (de luchtvaart is een van de grootste uitstoters van CO2). De Franse filosoof Jean Claude Mischéa noemt dergelijke gedrevenen, die de wereld blijven rondvliegen, ‘la gauche kérosène’. In New-York bleek het te gaan om een congres over vrouwenrechten, waarbij men zich af kan vragen wat dat met het klimaat te maken had. Een antwoord daarop is waarschijnlijk, dat ze haar moeder vergezelde, die zelfstandig consulent is voor ‘genderstudies en interculturaliteit’ waarvoor ze opleidingen en studies aanbiedt aan overheden allerhande.

       Nu, ze doen maar, de wereldverbeteraars. Voor mijn part mogen ze alle weekeinden betogen, plus eventueel de woensdagnamiddagen, maar niet de dagen waarop les moet worden gegeven en zolang het maar vreedzaam blijft. Ik vind het niet kunnen dat ons onderwijs, dat de laatste jaren al achteruit blijkt te gaan, daarvan het slachtoffer moet worden. Een heel jaar door wordt over dat onderwijs al geklaagd. De schoolweek met een dag inkorten, om welke reden ook, lijkt me dan ook des Guten zuviel.

       Tenslotte is het klimaatspijbelen geen Vlaamse uitvinding. Het kwam overgewaaid uit Zweden en past in de algemene tendens om ons, Westerlingen, een geweten te schoppen en desnoods te laten opdraaien voor alles wat op klimaatgebied misloopt, terwijl de rest van de wereld er zich weinig of niets van aantrekt, zoals al gebleken is met de plasticvervuiling van de oceanen.

     

    18-01-2019, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
    17-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donald en de sultan

     

       The Donald heeft gedreigd Turkije economisch te zullen vernietigen, als dat land het zou wagen de Syrische Koerden aan te vallen, zoals Erdogan plant te doen. Die laatsten hebben met de internationale alliantie rond de USA met succes meegevochten tegen IS. Nu Trump zinnens is zijn troepen daar terug te trekken, wil de nieuwe sultan er een slag slaan, met het excuus dat – volgens hem - zowat alle Koerden terroristen zijn.

       Trump zou beter even opletten, want Erdogan heeft al eens gezegd dat ‘zij’ (de Yankees) wel de dollars hebben, maar hij Allah!

    ---

       Alle gekheid op een stokje, de terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Koerdisch Oost-Syrië zal toch niet voor meteen zijn. Dat werd recentelijk nog bevestigd door John Bolton, Trump’s nationale veiligheidsadviseur bij diens bezoek aan Israel. Trump had er in zijn gebruikelijke tweet trouwens aan toegevoegd dat hij de Koerden zou aanraden best Turkije niet uit te dagen en aan Erdogan voorgesteld een neutrale bufferzone van 32 km in te stellen tussen Turkije en Syrië. Of daarvan iets in huis zal komen valt nog af te wachten, maar zolang de Amerikaanse troepen ten oosten van de Eufraat blijven, zal de sultan wel twee keer nadenken vooraleer daar iets te ondernemen. Al bij al waren de Koerden er de meest efficiënte troepen in de strijd tegen IS en moesten ze daarvoor geen halve dorpen en steden plat bombarderen zoals Assad en diens Russische bondgenoten hebben gedaan.

       Dé reden waarom Assad en Co azen op het gebied ten oosten van de Eufraat – één derde van het Syrische grondgebied – is de aanwezigheid daar van olie, gas en water. Assad wil dat voor zich en Turkije wil niet dat de Koerden het zouden krijgen. Als reden opgeven dat alle Koerden terroristen zijn, zoals Erdogan doet, is maar een voorwendsel om tegelijkertijd de Koerden in eigen land - ± 15% van de bevolking - te muilbanden.

     

     

    17-01-2019, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    16-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Divided Kingdom

      

        Gisteren had men bij de VRT ontdekt dat in hun lijfkrant, De Morgen, een artikel de titel ‘May-day!, May-day!’had gekregen. Die titel gebruikte ik al boven mijn blog van 10 juni 2017 en later nog eens boven die van 6 december van datzelfde jaar, waarbij ik toen reeds schreef dat ze met die Brexit misschien wel eens niet klaar zouden komen. Dat May het niet ging halen in het Britse Lagerhuis was tenslotte de logica zelf. Het was wel al geleden van ergens in de jaren 1930 dat een Britse zittende regering nog zo’n zware nederlaag had geleden (432 stemmen tegen 202!). Binnen haar eigen partij had ze amper een meerderheid en in het parlement helemaal geen. Nog een gevolg van haar roekeloosheid om nieuwe verkiezingen uit te schrijven terwijl dat niet nodig was (haar partij had toen de meerderheid). Na meer dan twee jaar palaveren krijgt ze nu zelf waarschijnlijk niet eens meer de tijd om met een plan B af te komen, aangenomen dat ze zoiets heeft, omdat de Labour oppositie meteen erna een motie van wantrouwen indiende waarover vanavond al gestemd wordt.

       Wordt vervolgd.

    16-01-2019, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
    15-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Intermezzo italiano

     

     

       Luigi Di Maio, de opvolger van stand-up comedian Beppe Grillo als voorzitter van de Italiaanse Vijfsterrenbeweging, heeft een opmerkelijk voorstel gedaan. Hij zegt dat de Franse gele hesjes beter een partij zouden vormen, die straks mee kan doen aan de verkiezingen. Dat is wat zijn partij in Italië gedaan heeft en nu zit die daar mee in de regering en is hij vice-premier. Het zou misschien ook wel een idee kunnen zijn voor de Belgische, bijna uitsluitend Waalse gele hesjes. Zo komen we misschien ooit nog wel eens te weten waarom die eigenlijk ageren en met hoe velen ze zijn. Tegelijkertijd zou het ook de mogelijkheid bieden te weten wie het daar voor het zeggen heeft of er tenminste een woordvoerder is, zodat er ook eens kan gepraat worden.

    ---

       Een tweede verhaal dat uit Italië is overgewaaid, deze keer van de andere regeringspartij daar, de Lega van Matteo Salvini, is het geven aan iedereen van een pensioen van 1.500 euro, een verkiezingsbelofte die ze daar nog moeten waarmaken en hier nu ook in het campagnepakket zit van het VB. Dit is financieel niet te verwezenlijken, zeker niet in een land zoals het onze, met een staatsschuld die hoger ligt dan het bbp. In Nederland, waar de staat maar de helft van onze schuld heeft en zelfs miljarden over heeft op de begroting, bestaat er al zoiets, de WAO, maar die bedraagt slechts de helft van wat de Lega en het VB beloven. Nu is het zo dat bij de verschillende nieuwjaarsrecepties van zowat alle partijen er heel wat beloofd werd dat met een korreltje moet genomen worden, maar het mag geen boerenmarkt worden. Dat laatste geldt ook voor het nationaliseren van onze stroomvoorziening, op een ogenblik dat men juist minder staat wil bij bv de Post en Proximus. Wil men een tweede NMBS die ons jaarlijks bijna drie miljard extra kost zonder dat daar wat tegenover staat?

       Voeten op de grond houden, mensen!

     

     

    15-01-2019, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
    14-01-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De opmars van de onafhankelijken

        Het lijkt stilaan ‘in’ te worden: de onafhankelijke verkiezingskandidaat. Bij de SP.a in Antwerpen was Jinnih Beels ermee begonnen en toen leek het wel een beetje uit schrik om er toch niet té socialistisch voor te komen. Eens verkozen, kocht ze wel een partijkaart en madame is nu schepen van de stad. Het kan verkeren.

       Na de gemeentelijke verkiezingen hebben op meerdere plaatsen (o.a. in Ninove en Berendrecht) gekozenen kazak gedraaid en zijn als onafhankelijken gaan zetelen om e.o.a. meerderheid te depanneren.

       N-VA pakt in West-Vlaanderen straks uit met een déjà vu: niemand minder dan Jean-Marie Dedecker wordt daar weliswaar ‘maar’ lijstduwer, maar het zou me niet verwonderen dat hij het haalt en dan zal er weer wel wat meer animo in de debatten komen. Het oppikken van de nieuwe burgemeester van Middelkerke lokte wel wat protest uit bij de West-Vlaamse achterban, maar die had het zelf niet zo goed gedaan in de gemeentelijke verkiezingen in Brugge, Kortrijk en Roeselare en kon er feitelijk weinig tegenin brengen. Lijsttrekker Sander Loones, heel even federaal minister van Landsverdediging, zou straks nog blij kunnen zijn Deckerken erbij te hebben.

       Bij het Vlaams Belang tenslotte heeft men voorlopig de eerste prijs binnen gehaald met Van Langenhove, ook al als onafhankelijke, maar dan lijsttrekker voor Vlaams-Brabant, waar hij het tegen Theo Francken mag opnemen. Die laatste mag dan wel een deftig parcours hebben afgelegd, volgens Tom Van Grieken was er te een groot verschil tussen Theorie en Theopraktijk. Goed gevonden in elk geval.

       Het was voorspeld, het worden nog enkele hectische campagnemaanden.

     

    14-01-2019, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!