NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Wordt Groen/Blauw het nieuwe Paars?
 • Politieke poppenkast
 • Waarom confederalisme
 • Di Pippo's 'reconquista'
 • De klimaatspijbelaars
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  05-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen scheert men gratis
  Toen Leterme de taak van premier weer opnam van Herman van Rompuy, had hij begrepen dat de "rustige vastheid" dé manier was om het uit te houden en misschien zelfs hogerop te geraken. Het was immers (nog maar eens) duidelijk gebleken dat wie niets doet, geen fouten maakt en dat wie geen fouten maakt, bevorderd wordt. Hij heeft sindsdien dan ook niets meer ondernomen, niet vóór nog na de val van zijn tweede ambtstermijn en hij houdt dat ook nu vol tijdens zijn zit op lopende zaken. Dat wordt hem natuurlijk niet in dank afgenomen en af en toe moét hij toch iets zeggen (niet "doen"). Zo kwam hij zaterdag vertellen, dat er aan het asielprobleem gewerkt wordt en de hoofdverantwoordelijke daarvoor kreeg de opdracht dat op het journaal te komen herhalen. De brave man plakte er zelfs een termijn op: twee jaar, áls de toestroom van de zgz asielzoekers zou blijven zakken en zijn dienst de beloofde versterking zou krijgen. Met de kans dat er na 15 december ook horden Albanezen en Kosovaren naar hier zouden kunnen komen, wordt voorlopig geen rekening gehouden. Over twee jaar zal alles geregeld zijn en aan wie dat niet gelooft, maakt men wel wat anders wijs
  Dat doet ook "watje" De Clerck. Die werkt ook overal aan en belooft dat er over x-aantal jaren nieuwe extra gevangenissen zullen komen. Hoe dat juist moet gebeuren, blijft een raadsel. De exacte data zijn al even duister als die van de te bouwen voetbalstadions.
  Stresskonijn Crevits zal er dan voor zorgen dat over twee jaar onze Vlaamse wegen in een betere staat zullen zijn. Daar had dit jaar geen tijd voor en als het zo blijft winteren kan ze daar zeker dubbel zo hard tegen aan gaan. Hopelijk zonder emmer en zwabber, zoals dat vorige winter het geval was...
  We zouden het ook nog even over Schauvliegje kunnen hebben, maar die heeft het al druk genoeg (samen met nog drie andere ministers en 95 andere landgenoten) om geen oplossingen te vinden in de prachtige vakantieplaats die Cancun is. We zullen die veel geplaagde excellentie dan maar even gerust laten.
  Opmerkelijk is wel dat alle bovenstaande ministers tot CD&V behoren. Het is dan ook niet voor niets dat die partij een stille bijrol heeft in de huidige Belgische politiek. Beter geen nieuws dan slecht nieuws. Wie niets doet... en als er dan toch iets moet gedaan worden, stel het dan maar uit. Morgen scheert men gratis.

  05-12-2010, 10:54 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (118 Stemmen)
  04-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Belgische verwaseming
  Ik kan best begrijpen dat men het buitenland helemaal geen hoge pet meer op heeft van dit Belgenland. We slagen er weer eens niet in een regering te vormen. De regering die we momenteel hebben, heeft feitelijk niets verwezenlijkt. Die daarvoor kwamen ook al niet. Vanaf juni 2007 zitten we in een soort machtsvacuüm. Het zou zo stilaan voor iedereen, zowel binnen als buiten België, duidelijk moeten worden, dat dit land niet meer levensvatbaar is. Men kan twee verschillende en uit elkaar groeiende landen niet blijven besturen alsof er maar één is.
  En dan zijn er nog andere interne problemen die nooit opgelost geraken. Neem nu justitie, dat al járen kampt met een overbevolking van zijn gevangenissen en ook daar geen oplossing voor vindt. Dat regelmatig in het nieuws komt wegens het falen van magistraten en rechtbanken. Zopas is het weeral eens bekend geworden dat men twee vermoedelijke terroristen zal moeten vrijlaten wegens de zoveelste procedurefout van een onderzoeksrechter. Iemand die drie gruwelijke moorden (en andere criminele feiten daar bovenop) begaan heeft, zoals die Junior Kabunda, kan slechts éénmaal gestraft worden. Dat monster krijgt dus, normaal gesproken, levenslang en riskeert over 12 jaar weer vrij te komen.
  Het hele asiel en migratiebeleid is één grote puinhoop. Dat was vorige winter al het geval en krijgt nu zijn zoveelste herhaling. Het systeem is in vrije val sinds de regering Van Rompuy - de rustige vastheid, weet u wel - de "zorg" ervan heeft overgedragen aan het duo PS en CDH.
  O, ja, en we hebben ook de "Holland-Belgium bid" verloren voor de organisatie van het WK voetbal in 2018. Noem dat maar een geluk bij een ongeluk, want, buiten het feit dat er geen geld is, weet niemand hoe men de bouw van de stadions ooit zou kunnen verwezenlijken. Laat staan dat zoiets ook maar iets zou opbrengen. Spijtig voor de echte voetbalsupporters, maar de anderen zullen er niet van wakker liggen. Als het was doorgegaan, hadden ook zij mee moeten  betalen. Nu dus lekker niet. Tenslotte is het best mogelijk, dat België in 2018 niet meer zal bestaan en dat anderzijds het huidige nationale voetbalteam zo goed als zeker nooit meer in een Europees- of wereldkampioenschap zal geraken. Ook die vroeger nationale sport is het land verwasemd...

  04-12-2010, 11:23 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (119 Stemmen)
  03-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De dismembratio
  Het hele nieuwe voorstel van Di Rupo was, zoals ik al halvelings had aangegeven in mijn blog van eergisteren ("veel blabla, weinig concreets"), een zoveelste wind in een fles. Het lijkt allemaal zo aanlokkelijk als men de man hoort vertellen hoeveel miljarden de regio's gaan krijgen. Als men de zaken echter serieus bekijkt, dan blijkt dat ook het nieuwe financieringsvoorstel alle macht bij het federale houdt. De regio's krijgen inderdaad meer geld, maar weinig of geen responsabilisering, laat staan beslissingsrecht. De fiscale winst van een eventuele toekomstige groei zal volledig naar de federale overheid gaan en de regio's krijgen de borrelnootjes in de vorm van dotaties. Alhoewel er op dit ogenblik nog geen officiële reactie is, is het te verwachten dat de N-VA deze zoveelste variatie op een gekend thema zal afschieten.
  Echt, met deze regeringsvorming wordt het niets. Theoretisch kan er natuurlijk ook nog steeds een regering gevormd worden zonder de N-VA, maar ik geloof nooit dat CD&V zich een tweede maal zal verbranden aan zo'n ondemocratisch onding als vervolg op Leterme II dat voor Vlaanderen ook al onverteerbaar was.
  Wat blijft er dan nog over? Het confederalisme? In werkelijkheid kan dat niet, omdat confederalisme steunt op een verdrag tussen onafhankelijke staten. Reden waarom ik het in deze rubriek steeds heb over een "soort" confederalisme. De aangepaste vorm om België ordelijk te splitsen heeft ondertussen toch ook een naam gekregen: "dismembratio": een ontbinding van een staat in verscheidene staten. Dit wordt verdedigd in het kersvers uitgebrachte boek van Gerolf Annemans en Steven Utsi, maar ook in het laatste Doorbraak nummer van de VVB. In een interview met Peter De Roover zegt Eric Faucompret, hoogleraar internationale betrekkingen aan de U.Antwerpen dat het internationaal rechtelijk de enige juiste term zou zijn voor wat er bij ons moet gebeuren. Het is reeds meermalen, met succes, uitgeprobeerd. Denk maar aan de dekolonisatie van Groot-Colombië, aan de scheiding tussen Zweden en Noorwegen, aan het ontbinden van de Sovjet Unie en vooral aan de fluwele revolutie die de scheiding meebracht van Tsjecho-Slowakije.
  Als er geen nieuwe regering komt - en zo ziet het er naar uit - moet er iéts gebeuren. Dat iets wordt dan een opdeling, waarbij men echter niet uit het oog mag verliezen dat we met dit land verder moeten, ook en vooral op internationaal gebied. De perikelen rond de euro hebben nog eens duidelijk gemaakt dat men in deze materie niet roekeloos te werk kan gaan en men niet nodeloos de economie kan schaden of Vlaanderen in een internationaal isolement duwen.
  Wordt vervolgd...

  03-12-2010, 14:32 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (129 Stemmen)
  02-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze politieke Tv-sterren
  Met die Peumans is het ook altijd wat. Een tijdje geleden kreeg hij letterlijk slaag van een Waal in Visé, hij die zich altijd tot een fan van Wallonië in het algemeen en de Ardennen in het bijzonder had verklaard.
  Tijdens de laatste uitzending van de Pappenheimers was het weer van dat. Op de vraag "Welk volk noemde Voltaire* het meest verwerpelijke dat de aarde ooit bevolkt heeft: de Joden, de Turken of de Vlamingen", antwoordde onze Vlaamse kamervoorzitter: "De Turken". "Fout", zei de Quizmaster, "Het waren de Joden". "Dat weet ik", zei ons Jantje, "maar dat kon ik niet zeggen, want dan  krijg ik daarop teveel negatieve commentaar". Nu blijkt, dat hij vanuit Turkse hoek niet alleen negatieve commentaar krijgt, maar zelfs doodsbedreigingen. Dat zijn er nl van die "verdraagzame" godsdienst! Blijkbaar mag je in dit land alleen maar de Vlamingen beledigen...
  Zou het niet beter zijn dat al die heren en dames politici eens ophielden met zich vrolijk (nou, ja) te maken in allerhande Tv-spelletjes? Dat was vroeger al een erge zaak en dat is er niet op verbeterd sinds bleek dat Bart De Wever zijn populariteit kon opkrikken door mee te doen aan de "Slimste mens".
  Caroline Gennez gaat trouwens niét meedoen met de "Allerslimste mens", zoals eerst gepland. Daar moet men verder niets in zoeken. Mocht er een quiz zijn over de "Allermooiste mens", dan deed ze gegarandeerd ook niet mee.


  *Voltaire zat niet verlegen om een straffe uitspraak. Toen hij, tijdens de Franse bezetting van Nederland, Amsterdam had bezocht, nam hij afscheid van die stad met de woorden: "Adieu canards, canaux et canaille"!

  02-12-2010, 17:56 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (72 Stemmen)
  01-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Momentum is voorbij
  Namen is de hoofdstad van Wallonië. Het zinnebeeld van die stad is een slak, echt waar. Daarover zijn heel wat moppen, vooral in het eigen Wallonië*. Vanuit Namen bereikte ons gisteren het belangrijkste politieke nieuws van de laatste weken. Didier Reynders, wiens partij (nog steeds) niet aan de regeringsonderhandelingen mag meedoen, hoe graag hij dat ook zou willen en die zelf in zijn eigen partij onder vuur ligt, heeft er wel voor een stunt gezorgd. Hij kreeg het gedaan dat niemand minder dan Bart De Wever er kwam spreken voor een uitgelezen publiek van Waalse ondernemers. Bart stak de hele zaal in zijn broekzak, in zoverre dat, bij de nabespreking, heel wat van de toehoorders met de spijt in 't hart moesten toegeven dat ze niet voor een Vlaamse partij konden stemmen. Ge zult maar moeten produceren en zaken moeten doen in het DDR-klimaat van de PS-staat...
  Het belangrijkste wat Bart er echter vertelde, zal ook de Vlamingen interesseren. Volgens hem zal er uit de aan de gang zijnde besprekingen niet veel resultaat komen. "Het momentum is voorbij", zei Bart.
  Ondertussen heeft Di Rupo nog maar eens een uitgebreid interview gegeven aan enkele kranten, waaronder De Standaard. Veel nieuws staat daar niet in. Di Rupo blijft politiek luchtgitaar spelen: veel blabla, weinig concreets. Zijn grootste vrees zijn nieuwe verkiezingen, ondanks het feit dat zijn partij er sterker uit zou kunnen komen. Ondertussen weet de man met het rode strikje echter ook, dat in Vlaanderen eventuele nieuwe verkiezingen zullen gaan over de vraag "mét of zonder België".

  * Een van die moppen: "Pendant la guerre les Namurois prennaient leur mitraillet et faisaient tac......tac......tac." 

  01-12-2010, 09:40 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (129 Stemmen)
  30-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heil dir Helvetia!
  In Zwitserland hebben ze nog eens hun superdemocratisch referendum bovengehaald. Ongeacht wat hun regering daar doet of niet doet, kan iedereen er een referendum organiseren. Er is feitelijk slechts één voorwaarde: men moet ervoor minstens 100.000 handtekeningen verzamelen. Vier maal per jaar worden de gevraagde referenda, die aan die voorwaarde voldoen, bij elkaar gebracht en kunnen de Helveten daarover hun mening kwijt. Als een project meer dan 50% haalt van de opgekomen kiezers, dan wordt het aanvaard. Kwatongen beweren, dat het niet zo snel gaat, want dat het daarna nog jaren kan duren voor de wet in werking treedt, maar dat is niets nieuws: het gebeurt ook bij ons dat de uitvoering van een gestemde wet jaren op zich laat wachten.
  Het referendum van vorige zondag - de uitwijzing van criminele buitenlanders - was ingediend door de rechtse SVP volkspartij, die door onze me(r)dia wel populistisch wordt genoemd, maar die wel mee in de Zwitserse regering zit. Zo eens iets anders dan het bekrompen cordon sanitair waarmee onze wereldverbeteraars hier uitpakken. Het was al een teken aan de wand dat de SVP geen 100.000, maar wel 200.000 handtekeningen kon verzamelen. In een reactie het project te kelderen, kwamen de andere partijen af met een tegenvoorstel, dat feitelijk hetzelfde was. Alleen moest, bij het aanvaarden van het alternatieve voorstel, eerst een rechter de beslissing nemen. M.a.w. criminelen met diepe zakken, die dure advocaten kunnen betalen (bv de drugbarons) zouden meer dan waarschijnlijk niét kunnen worden uitgewezen.
  Het SVP-voorstel haalde het en, zoals te verwachten, was de politiek-correcte wereld er als de kippen bij, om te zeggen dat het internationale imago van de Zwitsers een flinke deun zou krijgen. Zou het? Denk je echt, dat het bij ons anders zou verlopen, mocht men de moed hebben daarover een referendum te organiseren? 22% van de inwoners van Zwitserland zijn buitenlanders. Zij staan wel in voor 60% van de moorden en 57% van de plunderingen. Hier bij ons heeft men daarover zogezegd geen cijfers, wíl men bij ons geen cijfers hebben, maar het zal ook wel in die richting gaan. Misschien zelfs erger, want we weten wél dat meer dan 70% van de gedetineerden in onze gevangenissen vreemden zijn of van vreemde origine. Men moet gewoon maar het nieuws volgen: elke dag zijn er ook bij ons een serie misdaden die gepleegd worden door ex-Joegoslaven, Russen en anderen Oostblokkers, Turken, Albanezen en Afrikanen vanaf de Maghreb tot en met het paradijs van Kabila. Een deel van die criminele feiten vinden plaats onder elkaar, maar jammer genoeg zijn ook regelmatig eigen burgers het slachtoffer. Denk maar aan die advocatenfamilie uit Wemmel. Zelfs een tweehandswagen verkopen kan hier levensgevaarlijk zijn.
  En niemand doet er iets aan. In Zwitserland wel. Daarom herhaal ik het "Heil dir Helvetia. Hast noch der Söhne, ja"! uit hun nationaal volkslied.

  P.S. België doet er wél iets aan: Mohamed R'ha, een terrorist met de dubbele nationaliteit (Marokkaan/Belg), die in Marokko een celstraf van 10 jaar uitzit, is door het hof van beroep van Antwerpen zijn Belgische nationaliteit ontnomen.
  Het is de tweede (2de!) "Belg" die zijn Belgische nationaliteit kwijt speelt SINDS DE TWEEDE WERELDOORLOG!
  Verboden te lachen!

  30-11-2010, 10:19 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (146 Stemmen)
  29-11-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het bevroren land
  In verband met het steeds nijpender wordende probleem van de zgz asielzoekers wordt er af en toe verwezen naar de oproep van Yves Leterme van vorig jaar. Toen vroeg hij particulieren hun huis open te stellen voor de steeds groter wordende stroom inwijkelingen in ons land.
  We zijn nu een jaar later, koning winter doet zijn intrede en we zitten weer met hetzelfde probleem. Leterme zal men deze keer waarschijnlijk geen tweede oproep horen doen, want in feite is hij de hoofdverantwoordelijke van het feit dat er op dat gebied helemaal niets veranderd is. Nu inroepen dat hij alleen maar lopende zaken kan regelen, is flauwe kul, want hij had ook vóór de verkiezingen alle tijd van de wereld om iets serieus te bedenken om België te vrijwaren van de titel van land van melk en honing. Snoepreisjes naar de Balkan van dezelfde Leterme en zijn adjudant Wathelet kunnen daaraan niets veranderen, tenzij de kosten nog wat meer doen oplopen.
  Het is altijd hetzelfde verhaal: in dit land gebeurt niets, verandert er niets. Ze drinken een glas, lozen een plas en laten alles zoals het was. Vandaag het asiel- en migratieprobleem, straks weer de staat van de wegen en morgen B-H/V.
  Van dat inwijkelingenprobleem hoort men nauwelijks iets in de andere E.U.-landen, tenzij dan in Griekenland, maar dat heeft daar te maken met buur en aartsvijand Turkije, die wat graag horden gelukszoekers de grens over laat gaan. En zelfs van daaruit willen ze alleen naar België, waar PS en CDH er alles aan doen om ze hier te houden.
  Persoonlijk vind ik dat men bij de huidige barre weersomstandigheden, families met kinderen hoe dan ook moet helpen. Tegelijk moet men echter iedereen, ook die met kinderen, die onrechtmatig denken hier te kunnen verblijven op kosten van de belastingbetaler, erop moet wijzen dat ze dit land weer uit zullen moeten van zodra de geldende termijnen daarvoor vervallen zijn. Als wij de illegaliteit blijven sponsoren, is dit land geen rechtstaat meer.

  29-11-2010, 14:39 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (145 Stemmen)
  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!