Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    10-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D-day or doomsday?
    Vandaag is het eindelijk verkiezingsdag. Gedaan met het oeverloos gezwam van ons politieke wereldje. Ik schrijf deze blog met opzet reeds 's morgens, omdat ik enerzijds niet zinnens ben de godganse dag nóg eens alles te moeten meemaken en anderzijds omdat ik niet geloof dat er wereldschokkende dingen gaan gebeuren. Het wordt waarschijnlijk zo'n beetje zoals dat verhaal van de man die op een boom vol kraaien schoot. De vogels vlogen op, maar kwamen later weer allemaal terugzitten, zij het niet noodzakelijk op dezelfde tak.
    De VRT zendt, op één, non-stop uit tot ergens tegen middernacht, niets anders dan de verkiezingen. Om dan te kunnen zeggen dat partij A iets vooruit is gegaan, partij B iets heeft verloren en partij C een status quo heeft behouden. Verschrikkelijk interessant, vooral als ge dan de hele dag weer dezelfde gezichten hebt moeten zien die het scherm al enkele weken hebben geteisterd. Wat er vandaag in de rest van de wereld gebeurt, is voor de VRT bijzaak.
    In dat verband kan trouwens worden aangestipt, dat de koningin Elisabeth wedstrijd niet het enige programma was dat in uitgesteld relais wordt uitgezonden. Vandaag is er de Formula Uno race in Canada. Die begint daar om 19.00 uur onze tijd, maar kan op de VRT pas bekeken worden vanaf kwart vóór middernacht! Als men weet wat Bernie Ecclestone voor zo'n uitzending laat betalen, dan moet ge flink gek zijn om zo'n duur programma uit te zenden op een uur waarbij er geen kat meer naar kijkt. De afecionados, waartoe ik behoor, weten trouwens dat La Deux de race wél rechtstreeks uitzendt vanaf 18.30 uur...
    Of ik dan helemaal niet geïnteresseerd ben in de verkiezingsuitslag? Natuurlijk ben ik dat, maar iedereen die de politiek hier een beetje volgt, weet ondertussen dat het kartel CD&V-N-VA in Vlaanderen als grootste uit de bus zal komen, dat het Vlaams Belang, ondanks alle vormen van boycot, de nummer twee wordt en waarschijnlijk de grootste partij zal blijven, dat de Open-VLD klop zal krijgen en dat ook de SP.a zal verliezen omdat er daar geen degelijke vervanger is gevonden voor het stemmenkanon SS uit H, die de eigen zak veel belangrijker vond (typische socialist). Waarschijnlijk geraken de groentjes ook niet verder dan hun resultaat van 2004, omdat tegenwoordig alle partijen een beetje groen zijn geworden en de doorsnee Vlaming de regelneverij van Vogels, Aelvoet en Co nog steeds niet verteerd heeft.
    O, ja, dan is daar ook nog Wallonië, waar mag gebeuren wat wil. Wij, Vlamingen hebben daar toch geen vat op. Wallonië is zo'n beetje buitenland, maar dan wel een dat zich met onze zaken zal komen bemoeien en dat hier dan nog met de nodige égards wordt behandeld door rood, blauw en groen en (misschien) oranje.
    10 juni 2007 zal op zich geen belangrijke datum worden. Misschien worden de besprekingen die daarna zullen volgen dat wel, al zou de beste oplossing voor Vlaanderen zijn dat er geen gevolg aan zal kunnen gebreid worden. Pas dan zou het voor ons interessant worden.
    Dat zien we morgen dan wel weer!

    10-06-2007, 10:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    09-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuur Verhofstadt naar Toscane!
    "Een politieke uitloper van de provo's in de Belgische politiek was de Guy Verhofstadt van de eerste drie burgermanifesten met hun uitdagende taal over de syndicaten, de staat, de overheidsinstellingen, België". Van provotariër is Verhofstadt lekkend en smekkend van de macht, klootjesvolk en middelmatist geworden. De vleesgeworden eliteconsensus".
    Bovenstaande is niet van mij; het komt van Frans Crols, directeur van het economische blad Trends (van 7 juni), toch niet de eerste de beste. Hij verwoordt daarmee wat het gros der overtuigde Vlamingen, de hard werkende burgers (dixit Somers) en zelfs de meerderheid van de Vlaamse werkgevers denkt en heeft daarbij nog groot gelijk ook. In de Belgische politiek, die zelden eerlijk is geweest tegenover Vlaanderen, is er nooit een grotere kazakdraaier geweest dan Guy Verhofstadt.
    Persoonlijk kan ik nog steeds niet begrijpen waarom mensen, die zich liberaal noemen, de leugenaar uit Gent nog steeds achterna blijven lopen. Misschien om het eigen  winstbejag, om het politieke postje; een andere verklaring kan ik daar niet voor vinden. De Verhofstadt van vandaag heeft niets, maar dan ook niets meer te maken met liberalisme. Links liberalisme is al even absurd als rechts communisme. De goedkope slogans over belastingvermindering kunnen daar niets aan veranderen. De man heeft al zoveel gelogen, dat men hem zelfs niet meer gelooft als hij de waarheid spreekt. Pinocchio in vlees en bloed!
    Ondertussen heeft hij zelf ook begrepen dat zijn haring niet meer braadt en kronkelt hij zich in alle bochten om zijn nationale job te kunnen behouden. Bij het begin van de kiescampagne stelde hij zich nog voor als de man die boven alle ruzies stond, op het einde was er niemand die meer stond te schelden dan hij. Jammer voor hem hebben al zijn achtereenvolgende initiatieven weinig opgebracht: de aanstelling tot verkiezingsmanager van de schimmige Slangen, zijn vierde burgermanifest (dat een verloochening was van zijn drie vorige), de naamswijziging van zijn partij, zijn jubelboek 8JV (zonder één enkele communautaire oplossing) en zijn zelf aangevraagde Tv-debatten waaruit hij meer en meer als een calimero te voorschijn kwam.
    De twee regeringen Verhofstadt waren de slechtste die Vlaanderen ooit heeft meegemaakt. Voor zijn eigen regio heeft de man niets, maar dan ook niets gedaan, integendeel. Het centrum voor gelijke kansen en racisme, dat door hem aan zijn kabinet werd toegevoegd, is er in de eerste plaats om Vlamingen te vervolgen. De snel-Belg-wet, die op zich zelf al een aanfluiting van goed bestuur was, werd zelfs nog uitgebreid en zorgde ervoor dat 350.000 vreemdelingen voor een habbekrats Belg konden worden zonder dat daarvoor ook maar enige tegenprestatie werd gevraagd. Het justitiebeleid, onder leiding van Vlamingenhaatster Onkelinx, diende ook al in de eerste plaats om de Vlamingen te judassen. Door de niet-splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde werden de meeste elementaire democratische rechten van de Vlaamse inwoners aldaar met de voeten getreden.
    En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van acht jaar paarse puinhopen. De blauwe toekomst ziet er al even somber uit mocht het genie uit Gent het voor het zeggen blijven hebben. Van separatisme, splitsingen of zelfs confederalisme wil hij niet horen. Hij zou zelfs de klok terug willen draaien door een aantal geregionaliseerde zaken terug te herfederaliseren. Hij wil de senaat omvormen tot een raad waarin evenveel Vlamingen als Walen zouden komen te zitten en federale kieslijsten invoeren, twee zaken die de Vlamingen verder zullen discrimineren. Verhofstadt is niet voor niets de chouchou van de francofonen geworden. Van alle akkoorden die zijn partij in de schoot van de Vlaamse regering mede heeft goed gekeurd, komt niets in huis als het van Verhofstadt zal afhangen. Een woordbreuk minder of meer deert hem niet, als hij maar aan het bewind kan blijven, desnoods met een minderheid in Vlaanderen.
    Samengevat is er voor Vlaanderen dan ook maar één oplossing: stuur Verhofstadt naar Toscane. Uit de grond van mijn hart hoop ik dat hij en zijn partij, die hem slaafs is blijven volgen, zondag een flinke afstraffing zullen krijgen, zodat het ook andere eventuele kandidaat premiers duidelijk zal worden, dat men Vlaanderen niet ongestraft kan blijven verwaarlozen.

    09-06-2007, 10:46 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (5)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (57 Stemmen)
    08-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het solidariteitssupplement
    Enkele simpele zielen hadden recentelijk ontdekt, dat de "scheeftrekkingen" in de ziektekosten tussen Vlaanderen en Wallonië bijna waren weggewerkt. Het stond zo vermeld in diverse kranten en de VRT was er als de kippen bij om dit heuglijk nieuws uit te bazuinen. Voorwaar inderdaad een huzarenstukje, mocht het waar zijn. Het is natuurlijk niét waar. Wat er gebeurd was, was dat de "ontdekkers" alleen maar naar de uitgaven hadden gekeken en niet naar de bijdragen. Als Vlaanderen meer bijdraagt en Wallonië meer uitgeeft, dan nemen de transfers in de ziekte- en invaliditeitsverzekering zelfs nog toe en dat is wat momenteel aan het gebeuren is. Het proefballonnetje van de belgicisten werd doorprikt door het Aktiekomitee voor een Vlaamse Sociale Zekerheid (AK-VSZ). Dit comité rekende daarbij haarfijn uit, dat Vlaanderen 20% meer bijdraagt dan Wallonië. De uitgavekloof was inderdaad geslonken tot 3%, maar om tot een globaal cijfer te komen moet men beide bedragen samentellen en dat was (weer eens) niet gebeurd.
    En er is nog meer. Er bestaat in België een specifieke financieringsregeling voor de gewesten. De gewesten, waarvan de bevolking een inkomen heeft dat lager is dan het gemiddelde van het hele land, krijgen van de Belgische staat een "solidariteitssupplement". Voelt ge het al aankomen? In het Waalse gewest blijkt het inkomen nl 15% lager te liggen dan het nationale, in Brussel 10%. Dat betekent dat die twee landsgedeelten dat supplement krijgen en daarmee zitten we aan transfer nummer zoveel in dezelfde richting: van noord naar zuid. Het houdt daarmee trouwens niet op. Als men er nl morgen in zou slagen de Waalse en Brusselse doppers aan het werk te krijgen, de conditio sine qua non om straks de Belgische vergrijzing te kunnen betalen, dan houdt dat ook in dat Wallonië en Brussel dan hun supplement zouden kunnen kwijtspelen. M.a.w. zou het voor de verstrekkers van dopgeld en de financiers van het cliëntelisme misschien beter uitkomen dat er niet teveel van hun werklozen aan een baan zouden geraken. Als we er van uit gaan dat, zeker in Brussel, het overgrote deel van vreemde origine is, dan had ik gelijk toen ik eerder al stelde, dat vooral de linkse partijen, de PS op kop, achter de toestroom van al dan niet legale migranten blijven staan, al was het maar omdat dat nieuwe proletariaat hen een politieke overlevingskans geeft.
    Voor wat Brussel betreft valt er in dit kader trouwens nog iets interessants te noteren. Men slaagt er daar nl niet in vervoer te bezorgen aan de 20% werklozen om een maximale afstand van 15 km van Bussel naar de Vlaamse rand te overbruggen. Polen, die hier komen werken, regelen vrij luxueus busvervoer over een afstand van minstens 1200 km en slagen daar dus wel in.
    Zo zie je maar de ene allochtoon de andere niet is...


    08-06-2007, 14:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (57 Stemmen)
    07-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.I Pagliacci
    Naar het schijnt houdt Jean-Marie Dedecker van opera. Deze muzieksoort vol passie en emotie is hem inderdaad op het lijf geschreven. Zijn lievelingsstuk zou "La Traviata" zijn, van Verdi, maar zijn lievelingscomponist is Mozart, die hij beschouwt als de Dedecker van zijn tijd. Daar we hier toen nog geen judo kende, is die dan maar met muziek begonnen...
    Na wat ik de laatste dagen op Tv en in de kranten gezien heb, zou Jean-Marie echter ook best eens gaan kijken naar de opera eenakter van Ruggero Leoncavallo: "I Pagliacci" (spreek uit "paljatsjie", vertaling van paljassen/clowns). Het is het verhaal van een rondtrekkend circusgezelschap, dat tenslotte in een drama eindigt. Wie het stuk nog niet zou gezien hebben, doet er best aan zo snel mogelijk een video of DVD ervan te kopen, liefst met Luciano Pavarotti die in deze korte opera de rol van zijn leven zingt. Zelfs voor niet-opera kenners een spektakel
    om te zien en te horen.
    De kampeerwagen, waarmee drie LDD-kandidaten uitpakten op de grote markt in Antwerpen, was de vergelijking met "I Pagliacci" meer dan waard. Zelfs "Mimi" Bousakla misstond niet in de cast, aangevuld met gastspeler Marten Fortuyn, niemand minder dan de broer van Pim zaliger gedachtenis.
    Nu is bij Dedecker de lijn tussen show en reaalpolitiek altijd zeer dun geweest, zodat niemand het hem kwalijk zal nemen dat hij met zijn klein budget circustoeren moet uithalen om in het politieke nieuws te blijven.
    Dat laatste kan moeilijk gezegd worden van een geleerde professor, politicoloog aan de universiteit van Antwerpen, die luistert naar de naam Dave Sinardet. Deze man heeft het klaargespeeld in De Standaard, niet toevallig De Standaard, een artikel van een hele bladzijde vol te schrijven over de afwezigheid van het communautaire in de aan de gang zijnde verkiezingscampagne. Na kan men zich afvragen, wat daar speciaal aan is. Welnu, die geleerde man heeft het bestaan, uitvoerig over de houding van de politieke partijen i.v.m. de Vlaamse onafhankelijkheid te schrijven zonder ook maar één keer de naam van het Vlaams Belang of zelfs maar de afkortingen ervan, te gebruiken. Het N-VA komt ruim aan bod als schijnbaar de enige partij die de Vlaamse onafhankelijkheid voorstaat,, maar de professor zegt er nergens bij dat die partij met handen en voeten gebonden is aan de CD&V, die haar beloften over dat thema met de dag lijkt af te zwakken. Het VB met haar één miljoen kiezers en nog meer aanhangers, wordt door Sinardet niet eens vernoemd, zelfs niet als quantité négigeable, zelfs niet in de slechte zin van het woord, zoals we dat bij De Standaard gewend zijn.
    Van een "pagliaccio" gesproken!

    07-06-2007, 10:59 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (53 Stemmen)
    06-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkiezingsthema: water voor Afrika!
    "Inmiddels raken de échte verzuchtingen en verwachtingen van de burger, de gestoorde relatie tussen de bevolkingsgroepen, de onveiligheid in onze grote steden en agglomeraties, de gerechtelijke achterstand, de manke werking van het justitieapparaat en het gevangenissysteem, steeds meer en meer op de achtergrond".
    Bovenstaande tekst is uit het tweede burgermanifest van Guy Verhofstadt, van 1992. Ondertussen zijn we vijftien jaar verder en is de tekst nog altijd actueel. Het grote verschil is, dat diezelfde Verhofstadt tussendoor acht jaar de tijd heeft gehad er zelf iets aan te doen als hoofd van twee regeringen. Dat is dus niet gebeurd. Nu zijn partij dan ook, zeer terecht, klop dreigt te krijgen, slaat hij woest om zich heen en komt hij elke dag wel met iets anders voor de proppen, kwestie van zijn tegenstrevers uit hun lood te kunnen slaan.
    Het laatste nieuwe verkiezingsthema van de Open VLD is: "Water voor Afrika"! Het werd gisteren op het TV journaal voorgesteld door Guy himself en wereldburger De Gucht. Die laatste doet me trouwens denken aan de vroegere Nederlandse minister van Buitenlandse zaken Joseph Luns, die ooit zegde, dat Buitenlandse zaken voor Nederland zo belangrijk was. "Nederland is een klein land", zei Luns, " daardoor hebben we zoveel buitenland". Hij bedoelde het ironisch, maar De Gucht schijnt het te menen. België is nl nóg kleiner dan Nederland en heeft dus nóg meer buitenland. Vooral sinds België deel mag uitmaken van de VN-veiligheidsraad, staat de man echt niet meer in zijn schoenen.
    "Water voor Afrika" is een leuze voor 11.11.11 en aanverwante organisaties. het is een thema dat, terecht, nog veel aan bod zal komen. Het is echter hypocriet zo iets te laten misbruiken voor een politieke campagne, zeker door leden van een regering die zijn cijfers voor ontwikkelingshulp heeft vervalst door er de schuldkwijtschelding (aan Kongo) in te verwerken. "Water voor Afrika"! Waarom niet "Isolatie voor Patagonië" of "Airco voor Groenland" en wat geven we het Paaseiland?
    Verhofstadt, De Gucht en Co hadden beter eens diep nagedacht wat ze voor Vlaanderen hadden kunnen doen. Zelfs nu, op enkele dagen voor de verkiezingen, kunnen ze er amper over spreken. Hopelijk geeft dat Vlaanderen hun partij een "open" afstraffing.

    06-06-2007, 10:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (50 Stemmen)
    05-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kranten in de kijker
    Naar aanleiding van een klacht van VB-voorzitter Frank Vanhecke tegen vijf Vlaamse kranten, omdat die weigerden (tegen betaling) een politieke advertentie van hem te plaatsen, heeft een rechter in kort geding een merkwaardige uitspraak gedaan.
    De kranten Gazet Van Antwerpen en het gratisblad Metro worden door rechter Marc D'Hoore verplicht de advertentie te plaatsen. Als dat niet gebeurt, zullen ze een dwangsom van 2.500 euro elk moeten betalen. De kranten De Standaard, Het Laatste Nieuws en De Tijd worden dan weer niet verplicht  de advertentie te plaatsen, omdat zij ze geweigerd hebben om "ideologische of commerciële" redenen. In één adem noemt de rechter De Standaard een krant die behoort tot de katholieke sfeer. Nou, moe!
    Die laatste opmerking duidt al aan dat de rechter in kwestie, zoals - jammer genoeg - heel wat van zijn ambtsgenoten, niet meer bij de zaak is, om het beleefd uit te drukken. Het is al zeker tien jaar geleden dat die krant het AVV-VVK van zijn voorpagina haalde en sindsdien is ze eerder de andere kant opgegaan. Het Laatste Nieuws zal wel de vrijspraak hebben gekregen om commerciële redenen. Een krant die elke dag minstens een grote volle bladzijde wijdt aan seksspelletjes, erotische dates en andere activiteiten die wij hier in de volksmond "hoeren en boeren" noemen, kan bezwaarlijk ideologische, laat staan ethische motieven hebben. De Tijd, de derde krant die werd vrijgesproken, is ooit een Vlaamsvoelend dagblad geweest, maar is recentelijk overgenomen door de Persgroep die o.a. ook Het Laatste Nieuws en De Morgen beheert en kan dus geen onafhankelijk krant meer genoemd worden.
    Over De Standaard trouwens nog dit. In de krant van maandag verscheen er een artikel met als titel "Dader vluchtmisdrijf moet de stad uit". Rare titel. Uit het artikel bleek dat een achttienjarige chauffeur een kindje van twee had aangereden en was gevlucht, naar zijn eigen zeggen omdat hij schrik had van represailles van de familie van het slachtoffer. Uit het artikel was nergens op te maken over wat soort mensen het ging. Al wie echter het avondnieuws van VTM gezien heeft op zaterdag, wist dat zowel de chauffeur als het slachtoffertje Turken waren en de chauffeur, die trouwens nog maar een voorlopig rijbewijs had, wel degelijk besefte dat hij door zijn eigen volksgenoten "onder handen" zou genomen worden. Dat was ook de reden waarom de jongeman niet werd aangehouden, maar wel de stad uit moest. Van dat alles echter niets in De Standaard, niet toevallig De Standaard. Die chauffeur had eens een autochtoon moeten zijn...
    De Standaard is trouwens wel eens meer opzettelijk pervers. Dat maakt men o.a. regelmatig mee als ze bv peilingen en verkiezingsuitslagen vermeldt. Bij de zgz democratische partijen vergelijkt ze dan met 2003, bij het Vlaams Belang komt er steevast 2004 bij kijken.
    Tenslotte nog dit: De Standaard heeft nog niet zolang geleden wél een betaalde annonce van het Vlaams Belang aanvaardt. Dat was het vermelden van het overlijden en de begrafenis van Karel Dillen. Als Vlaams nationalisten dood gaan, mogen ze nog één keer in De Standaard vermeld worden, tegen betaling...
    Huichelaars!

    05-06-2007, 10:32 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (53 Stemmen)
    04-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De PS niet meer incontournable?
    In Vlaanderen sleept de verkiezingscampagne zich naar de einddatum. Gelukkig voor de kandidaten is er maar één week meer te gaan. Bij het "groot" debat tussen de zgz kandidaat premiers werd alles nog eens een keer opgewarmd, maar zweeg men angstvallig over de hete hangijzers, zijnde de comunautaire problemen en de immigratie. Aan die punten werd hoogstens marginaal geraakt. Voor de rest bieden de drie traditionele partijen geen enkele alternatief voor elkaar. Ze vissen alle drie in dezelfde centrum-linkse vijver en zijn te politiek correct om hun nek uit te steken. Bij CD&V en SP.a mag men dan al stellen dat hun kartelpartners dat wel mogen doen, het is nu reeds voor iedereen duidelijk dat men daarmee, na 10 juni, weinig of geen rekening zal houden. N-VA en Spirit zijn er alleen om extra stemmen te bezorgen. Het enige voordeel dat CD&V heeft t.o.v. Paars is dat de partij niet mee in de regering heeft gezeten en dus niet mee verantwoordelijk kan worden gesteld voor de ruk naar links van de (nu Open) VLD en de volksverlakkerij van de SP.a. Wie alleen daarmee geen genoegen kan nemen - en dat zullen heel wat overtuigde Vlamingen zijn - heeft als enig serieus alternatief het Vlaams Belang. LDD blijkt eerder een curiosum te zijn en links van het centrum gaapt een anti-Vlaamse afgrond.
    Gelukkig is er nog Wallonië. In tegenstelling tot wat daar vroeger gebeurde, dreigt het politieke landschap er toch doorheen te worden geschud. De PS, sinds mensengeheugenis "incontournable" in het Waalse land, blijkt dan toch niet immuun te zijn voor de continue lawine aan schandalen die haar al een hele tijd bedreigt.Ook de Waalse man/vrouw in de straat heeft daar zo stilaan door, dat de marxisten hen al decennialang aan het bedriegen zijn. Het cliëntelisme, waarbij de doorgaans werkeloze Waal kon "genieten" van zijn schamele uitkering, heeft in Charleroi en omstreken zijn waar gelaat vertoond. De partijbonzen blijken er niet alleen dik betaalde jobs te hebben, maar daarenboven hun zakken nog extra te hebben gevuld met fraudes allerhande. Voor de kiezer bleef er alleen het karige dopgeld over. Di Rupo mag dan honderdmaal verklaren, dat hij de "parvenu's" beu is, in zijn eigen Bergen is 28% van de bevolking al járen werkloos. Prachtig beleid voor iemand die zowel hoofd van de partij als van de regio is en daarbij nog de ambitie heeft hoofd van het hele land te worden.
    De Waalse blauwen ruiken hun kans en gaan frontaal tot de aanval over. Ze hebben het Rupetta nog altijd niet vergeven dat zij in 2004 uit de Waalse deelregering werden gezet ten voordele van het CdH. Het is trouwens tekenend voor het rode Waalse beleid dat het Belgische Gerecht van Onkelinx geen persconferenties meer mag geven tot 10 juni, uit schrik nóg meer schandalen boven te brengen.
    Mocht het MR van Reynders erin slagen in Wallonië een meerderheid te krijgen zonder de PS, dan krijgen we na 10 juni misschien wel eens iets anders te zien. Dan bestaat er nl de mogelijkheid dat ook de Vlaamse socialisten, al bijna 20 continu in de ministerpostjes dank zij de Waalse marxisten, deze keer hun greep op de nationale vetpotten zouden verliezen. Dan wordt het adieu Vande La, Landuyt, Tobback Jr, Vanvelthoven en - stel u voor - Freya! Als dat zich zou voordoen, dan hangt de VRT gegarandeerd de vlag halfstok.
    Voor de Vlaams nationalisten nog dit: hoezeer het debacle van de PS ons ook zal kunnen verheugen, het zal aan de communautaire situatie weinig veranderen. Zonder de PS komt er nl waarschijnlijk geen twee derde meerderheid waardoor de grondwet niet zal kunnen worden gewijzigd. Het alternatief van rooms-rood met rooms-blauw is voor Vlaanderen ook niet meteen een reden tot juichen. Het blijft alleen hopen, dat de volgende Belgische regering, als die er al komt, er een potje van zal maken. Dan zal men verplicht zijn eerst het kiesdristrict Brussel-Halle/Vilvoorde te splitsen alvorens men opnieuw zal kunnen gaan stemmen en leggen de zgz democratische partijen een zware hypotheek op de regionale verkiezingen van 2009.


    04-06-2007, 14:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (47 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!