Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    05-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De francofone witte merel
    "De francofonen moeten leven met deze realiteit: er zijn geen Belgen, alleen twee volkeren die elkaars toekomst aan het stuk maken zijn. Vroeg of laat komen we tot een confederale staat en de Franstaligen zouden zich daar beter op voorbereiden door van het onderwijs en een betere economie hun prioriteit te maken".
    Bovenstaande komt niet van mij, ook niet van een andere Vlaams nationalist, maar van Dorothée Klein, sinds maart hoofdredactrice van het gezaghebbende Franstalige weekblad Le Vif/L'Express. Het is een stukje uit haar editoriaal van 27 juli ll en dat is haar niet in dank afgenomen door heel wat van haar lezers. Toch neemt ze daar geen woord van terug. Klein is uit Namen en zegt dat de hetze om steeds maar "non" te zeggen en daarmee in feite België op de helling te zetten, niet zozeer van de echte Walen komt, wel van de Franstalige Brusselaars en de verbrusselde Walen. Als voorbeeld geeft ze Maingain en milQuet, de twee grootste stoorzenders in de aan de gang zijnde onderhandelingen voor een nieuwe regering, maar ook ettelijke politieke journalisten van de media en de Franstalige pers. De meeste van die lui wonen nl in Brussel of de rand, sommigen (Béatrice Vaes van Le Soir bv) zelfs in Vlaams Brabant.
    Met het discours van Mw Klein wordt ook nog eens het spanningsveld blootgelegd dat er al een tijdje heerst tussen Walen en Brusselaars. Deze laatste doen alsof zij, en zij alleen, het voor het zeggen hebben in de communautaire materies en dat blijkt dus op steeds meer weerstand te stuiten van de echte Walen.
    Het is dan ook aan de Vlaamse onderhandelaars om daar rekening mee te houden en zich niet te laten ondersneeuwen door de diehards van de overkant. Zeker niet door milQuet die geflankeerd wordt door een zekere Drèze, een Luikenaar die nog nooit erin slaagde verkozen te worden, zeker dus niet populair is bij de vroegere christen-democraten, maar wel de ideologist van de linkse koers van het CDH blijkt te zijn.
    ---
    Mag ik tenslotte de mensen van het Vlaams Belang eens vragen te doen wat zij na de verkiezingen van 10 juni beloofd hadden te gaan doen, nl uit hun kast komen. Het is niet omdat het vakantie is of omdat zij niet in Hertoginnedal zitten, dat ze stil moeten blijven zitten. Het is nu het ogenblik om er zich mee te gaan bemoeien en wat Vlaams zout in de Belgische wonde te smeren. Men moet het ijzer smeden als het heet is, een Vlaams spreekwoord dat meer dan ooit actueel is.

    05-08-2007, 11:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    04-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vreemdelingencompetitie
    Dat het met het Belgische voetbal slecht gaat, is een understatement. Zoals we nu bezig zijn, mogen we blij zijn bij de beste honderd te blijven. De belangrijkste reden is immers nog altijd het feit dat de eigen jeugd in de nationale competitie geen kans krijgt en er op die manier ook nooit nog een fatsoenlijke nationale ploeg zal komen.. Het ziet er trouwens naar uit dat die kans met de dag kleiner wordt.
    De nieuwe zgz Belgische voetbalcompetitie is gestart met liefst 211 vreemdelingen, een nieuw record. Het kunnen er zelfs nog meer worden, want deze legale mensenhandel sluit pas einde dezer maand. In theorie betekent het, dat men zou kunnen meemaken dat er op een voetbaldag alleen nog buitenlanders op het veld zouden kunnen staan. Om 18 x 11 spelers op te stellen, heeft men immers slechts 198 voetballers nodig.
    A.A. Gent spant de kroon met 20 buitenlanders. Het was datzelfde Gent dat enkele jaren geleden voor het eerst in de Belgische competitie een match startte met 11 vreemdelingen. De ploeg van de stad van Verhofstadt en Vandenbosche volhardt dus in het principe "Weg met ons". Daarmee neemt ze de fakkel over van FC Ivoorkust ("Beveren", voor de insiders), die ondertussen roemloos is gezakt naar de tweede afdeling.
    Met Racing Genk gaat het al niet veel beter. Nadat ze eerst Koen Daerden al voor veel geld had verkocht, is hetzelfde gebeurd met Kevin Van den Bergh en Poccognoli (ondanks zijn Italiaanse naam een echte Belg). Daarmee is de ploeg drie jeugdige talenten van eigen bodem kwijt. In de plaats daarvan zijn er weer enkele tweederangs buitenlanders aangeworven en het eerste resultaat is, dat de club al zo goed als uitgeschakeld is voor de Champions League. Raar,  he?
    Anderlecht kocht voor ettelijke miljoenen euro niets anders dan buitenlanders (voor Pollack alleen betaalde ze 3.500.000 euro) en kon op de openingsmatch nog net met 0-1 winnen op het veld van de amateurs uit Mechelen, met een doelpunt in blessuretijd. Sukkelaars!
    Enfin, allen daarheen! Voetbal een feest, maar niet voor de eigen jeugd. Die kan beter gaan touwtrekken en zakkenlopen...

    04-08-2007, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    03-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er komt geen nieuwe federale regering
    Dat Leterme, of wie ook, er niet in zou slagen een nieuwe federale Belgische regering te vormen, is de natte droom van alle Vlaamse nationalisten. Die droom begint stilaan mogelijk te worden. Het belangrijkste nieuws daarover kwam gisteren trouwens niet van de CD&V, zelfs niet van Bart De Wever (die de tanden goed op elkaar houdt), maar van Open VLD-er Patrick Dewael. Die zei, bij het buitenrijden van Hertoginnedal, dat zijn partij niet in een regering zou stappen, als er geen serieuze staatshervorming zou worden voorzien. Daarmee komen de Vlaamse liberalen (eindelijk!) op dezelfde golflengte te zitten van Leterme, Vandeurzen en De Wever, die vroeger al hetzelfde gezegd hebben. Als Open-VLD het been stijf houdt, wordt het ook mathematisch onmogelijk nog een Belgische regering samen te stellen.
    Alles hangt nu verder af van de francofonen, met stoorzenders Maingain en milQuet op kop. Zolang die "non" blijven zeggen tegen zelfs de miniemste voorstellen op gebied van staatshervorming, kan men beter met deze besprekingen ophouden.
    Dat oranjeblauw ondertussen een akkoord heeft over de begroting, hoe bedenkelijk ook, is één zaak. Dat ze de kerncentrales niet meteen gaan sluiten, is de logica zelf (extra inkomens, geen Kyoto problemen meer en geen afhankelijkheid van het buitenland). Economisch gezien is oranjeblauw te doen, ondanks de chantage van de humanisten van het CDH. Communautair zal het echter nooit lukken.
    Rest dan nog een deel wetten te stemmen waarvoor een gewone meerderheid voldoende is, in de eerste plaats de splitsing van het kiesarrondissement én het gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde. Om dat rond te krijgen heeft men zelfs geen nieuwe regering nodig.
    Vlaanderen staat voor "a window of opportunity" om het op zijn Angelsaksisch te zeggen, een historische gelegenheid, om een eind te maken aan het kunstmatige België waarin het 177 jaar gediscrimineerd werd. 
    Zou het dan toch gaan lukken? 

    03-08-2007, 10:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
    02-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rode banaan van de blauwe appelsien
    Waarom zijn de bananen krom? Een Antwerps mopje zegt daarbij dat het komt, omdat ze daar in de haven worden "scheefgeslagen". "Scheefslaan" betekent "stelen" in de Antwerpse wereldtaal. Sinds Leterme aan zijn "mission impossible" is begonnen, is er echter een nieuwe definitie voor een banaan opgedoken en wel de "rode banaan". Dit heeft niets met de vrucht te maken, maar alles met de begroting. De banaan stelt nl een curve voor waarbij de begroting van dit jaar in het rood zal eindigen en het vereiste overschot op de begroting pas zal bereikt worden tegen het einde van de legislatuur van de nog te vormen regering.
    Het lijkt allemaal ingewikkeld, maar dat is het niet. Het betekent alleen, dat de blauwen hun gezicht niet verliezen m.b.t. de laatste begroting van Paars ( die dus wel degelijk déficitair was) en dat de CD&V-ers hun belofte kunnen houden, dat ze de begroting niet willen doen kloppen met eenmalige acties, zoals het verkopen (en terug huren) van overheidsgebouwen en het kapen van pensioenfondsen.  
    E.e.a. betekent echter ook, dat er voorlopig geen extra geld zal opzij gelegd kunnen worden om de kosten van de vergrijzing op te vangen. Met het dada van de belastingvermindering, zoals de Open VLD ze wil en de extra investeringen in de sociale sector (plus justitie), zoals CD&V het voorstelt, zal men echter ofwel tot extra belastingen moeten komen, ofwel tot extra besparingen.
    Met de banaancurve zal de nieuwe regering trouwens tegen het einde van haar legislatuur (in 2011) niet 1,1% op de begroting moeten over hebben, maar 1,3%. Daar de kans klein is, dat de economie de volgende jaren crescendo gaat draaien (het tegendeel is te vrezen), zal het voor deze regering dan ook zeer erg worden op het einde van oranje-blauw (in 't Frans "orange-bleu", de "blauwe appelsien") en in het zicht van nieuwe verkiezingen met onpopulaire maatregelen te moeten afkomen.
    Zover zijn we echter niet, want - volgens mij - komt er van Leterme I niets in huis. Er wordt alleen gepraat over punten en komma's en men durft de echte problemen niet aanpakken. Daarenboven blijft milQuet stoorzender spelen, tot groot jolijt van de echte linksen en met de hoop dat,  mocht er tóch een regering komen, ze veel meer uit de brand zal slepen dan haar partijtje normaal zou kunnen behalen. Maar dat is niets nieuws in dit kunstmatig België. Ook de oude PSC was steeds oververtegenwoordigd in alle regeringen door CVP-ers geleid.
    L'histoire se répète.

    02-08-2007, 10:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
    01-08-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.België - Illegalen: 0-1
    In de zaak Cajamarca heeft de zgz rechtstaat België (voorlopig?) het onderspit moeten delven tegen een meute illegalen, die van de gelegenheid gebruikt gemaakt hebben om aardig wat herrie te schoppen en daarin vlijtig gesteund werden door de zgz democratische media en de linkse partijen.
    Als de zaak in beroep hetzelfde resultaat zou opleveren en moeder en dochter Cajamarca niét worden teruggestuurd naar hun geboorteland, dan zal de Belgische politie in het vervolg helemaal geen illegalen meer oppakken, want ze maakt zich daarmee alleen maar belachelijk en krijgt daarenboven nog een deel verwijten naar het hoofd voor zaken die niet hebben plaatsgevonden (het zgz mishandelen van de moeder).
    Daarmee staat heel het vreemdelingenbeleid van de regeringen Verhofstadt in haar blootje, iets waarover ik hier reeds menigmaal geschreven heb dat het niet deugde. De zoveelste flater van Paars. De gespeelde verontwaardiging van de linkse partijen in de zaal Cajamarca is trouwens hypocriet, want het zijn diezelfde partijen die vorig jaar nog de nieuwe wet i.v.m. uitwijzingen mede heeft gestemd, uitwijzingen die het land jaarlijks trouwens tientallen miljoenen euro kosten.
    Tenslotte gaat het in het geval Cajamarca om een zaak van "hoeren en boeren", zoals ze dat bij ons in de Kempen zeggen. Het koppel was vier jaar geleden naar hier gekomen (met hun dochter), zijn één jaar later uit elkaar gegaan. De vader, die hier ook illegaal verblijft, heeft ondertussen een kindje bijgemaakt bij een Belgische en de moeder papt aan met een tot Belg genaturaliseerde Colombiaan. Señor en señora Cajamarca zijn officieel niet eens gescheiden en hebben nooit ook maar één asielaanvraag ingediend. Illegaler kan niet, maar dat blijkt hier bij Zuid-Amerikanen schering en inslag te zijn. Er zouden in België nog zo'n 6.000 illegalen Ecuadorianen rondlopen en dan hebben we het nog niet over al die andere Colombianen, Brazilianen e.d..
    Hét punt in heel deze zaak is niet het ocharme, ocharme over dochter Angelica, maar het feit, dat de Cajamarcas niet eens de moeite hebben gedaan een aanvraag in te dienen en ze dus hier tegen de wet verblijven. Als ons land nog een schijn van een rechtstaat wil hebben (ik zeg wel een "schijn", want o.a. de zaak B-H/V is ook wederrechtelijk), moeten niet alleen moeder en dochter Cajamarca, maar ook de vader en al wat er daar nog illegaal rondloopt, terug naar de evenaarstaat. Daar wacht een president hen op om hen te ontvangen. Samen met zijn Belgische echtgenote die zegt beschaamd zijn Belg te zijn (wij, Vlamingen, zijn dat ook!), maar die beter beschaamd zou zijn presidentsvrouw te zijn in een land waar de mensen wegvluchten voor de bestaande armoede.

    01-08-2007, 09:40 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
    31-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De plofmoslim
    Het blijft voor de rest van de wereld, maar zeker voor de Westerlingen, onvatbaar hoe moslims zich overal blijven opblazen voor, ja, voor wat? Van Marokko tot Afghanistan, met uitschieters in de westerse wereld, blijven zelfmoordenaars zichzelf en ontelbare anderen, meestal nog geloofsgenoten, van het leven beroven. Alle redenen om dat te doen schijnen goed te zijn.
    Zolang die zelfmoordacties gingen tegen buitenlandse doelwitten, zeker tegen militairen en andere groeperingen die als bezetters ervaren werden, kon men nog aannemen dat men sukkelaars zou vinden die zo geïndoctrineerd kunnen worden dat ze waarlijk geloven daarmee hun hemel (en 77 maagden!) verdiend te hebben. Fortuyn noemde de islam een achterlijke godsdienst en hij krijgt steeds meer gelijk. Het is bijna niet te geloven dat men kandidaat zelfmoordenaars blijft vinden om een deel van de eigen mensen, dikwijls ook onschuldige vrouwen en kinderen, mee in de lucht te blazen. Er is in heel dit bloederig spectakel maar één lichtpunt: zo'n zelfmoordenaar kan dat geen tweede keer doen. De haat moet echter diep zitten om zoiets te doen cq organiseren. Dat werd nog eens duidelijk bij de gevechten rond de rode moskee in Islamabad. Men kon de haat van de ogen van de zgz studenten zo aflezen. In Islamabad ging het dan nog om de volgelingen van een imam, die zelf zo laf was dat hij trachtte te vluchten in vrouwenkleren (een burka!). Hijzelf wou blijkbaar geen "martelaar" worden en ontsnapte aan de dood, zijn broer werd doodgeschoten.
    Dat er in Irak nog zo iets bestond als een nationale voetbalploeg, is al een half mirakel op zich. Dat die ploeg dan nog de Aziatische landenbeker wint, is helemaal uitzonderlijk. Bij de gelegenheid van dit merkwaardig gebeuren, bleek plotseling heel Irak weer even één te zijn. Zowel soennieten, sjiieten als Koerden stonden te juichen met die overwinning. Niettegenstaande zo'n collectieve uitbarsting van nationale vreugde ging het moorden echter onverminderd verder.
    Tenslotte nog dit: denk niet dat het bij ons allemaal koek en ei is. Wij denken bv gemakkelijk dat men in Groot-Brittannië zoveel problemen heeft met de moslims aldaar, omdat er daar zo veel zijn. Welnu, percentsgewijs zijn er in België dubbel zoveel moslims als in de UK (600.000 op een bevolking van 10 miljoen Belgen t.o.v. 1,8 miljoen op een bevolking van 60 miljoen Britten).
    Om eens over na te denken...

    31-07-2007, 10:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    30-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Grondwet, stupid!
    Rudy Demotte is een van de weinige Walen die in Vlaanderen op nogal wat sympathie kan rekenen. E.e.a. heeft te maken met het feit dat zijn moeder een Vlaamse was, dat hij is opgegroeid in de gemeente aan de taalgrens en dat hij meer dan behoorlijk Nederlands spreekt. Toch zouden we maar beter oppassen en niet zomaar alles geloven wat de beminnelijke Rudy ons komt vertellen. Al bij al blijft hij Waal én socialist. Dat bleek nog eens duidelijk tijdens het bezoek dat Demotte vorige week bracht aan zijn Vlaamse collega minister-president Peeters.
    Volgens Demotte moeten we af van de "clichés" die er heersen over Vlamingen en Walen. Dus, niets meer over de Waalse "geplogenheden", zoals fraude en corruptie, over een justitiebeleid dat niet werkt omdat de Walen het jeugdsanctierecht blijven dwarsbomen, over de duurdere gezondheidszorg en de Waalse economische malaise. Niets meer over de hangmattencultus, het cliëntelisme, de subsidieziekte, het hellend vlak van Ronquières, het sas van Strépy-Bracquegnies en de miljardentransfers die ervoor zorgen dat een groot deel van het geld van de hard werkende Vlamingen  naar het zuiden wordt versast om daar alleen maar te dienen om de plaatselijke levenstandaard op peil te houden.
    Gedaan dus met die "clichés". Vanaf nu is elke Belg gelijk voor de wet, zoals het eerste artikel van de Belgische Grondwet voorschrijft. Echter wel met één grote uitzondering: de francofonen mogen wél hun privileges bewaren in het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde of moeten er tenminste zwaar voor gecompenseerd worden. Dit geldt natuurlijk niet voor Nederlandstaligen die ten zuiden van de taalgrens zouden wonen. Dit is democratie op zijn Belgisch.
    In een artikel over B-H/V verscheen vorige week volgende paragraaf in Le Soir (aan de hand van politiek journaliste Bénédicte Vaes):
    "De toekomstige regering heeft slechts één juridische verplichting: de kieskring Brussel-Halle/Vilvoorde aanpassen, zoals opgelegd door het Grondwettelijk Hof. De uitzondering van B-H/V moet worden gecorrigeerd. Zonder een oplossing kunnen er geen verkiezingen meer worden georganiseerd".
    M.a.w. de Franstaligen weten het en het zou dus niet meer dan logisch zijn dat ze de consequenties van de Grondwet zouden aanvaarden. Maar zo zitten zij, jammer genoeg niet in elkaar. Om de Grondwet toe te passen, wil francofoon België Vlaamse toegevingen, terwijl de splitsingwet even goed met een normale meerderheid, Vlamingen tegen Walen, kan worden goedgekeurd, zelfs zonder regering, zoals dat pas nog gebeurd is bij de installering van het vast bureau en de quaestoren van de Kamer.
    De splitsing van het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde heeft niets te maken met een eventuele nieuwe staatshervorming. Daarover moet niet meer onderhandeld worden. Die ligt al 30 jaar vast in de Grondwet en moet alleen worden toegepast. Als de Grondwet niet kan worden nageleefd, dan is België geen rechtstaat meer.
    Leterme heeft ooit eens gezegd (in het Franse blad Libération), dat Franstaligen intellectueel niet in staat zijn om Nederlands te leren. Misschien zijn zij, althans in België, ook niet in staat om hun eigen Grondwet te lezen...




     

    30-07-2007, 16:42 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (39 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!