Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    18-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Luikse drama
    Op het ogenblik dat ik dit schrijf, is er nog steeds geen enkel spoor van de twee kinderen die een week geleden verdwenen in Luik. Ik vraag me trouwens af, waarom men ook niet eens serieus gaat zoeken over de grenzen. Luik ligt, bij manier van spreken, slechts een boogscheut van zowel de Nederlandse als de Duitse grens, maar het gerechtelijk onderzoek blijkt zich uitsluitend met het Belgische grondgebied bezig te houden.
    Het is niet alleen een drama, dat die kindjes (waarschijnlijk) ontvoerd werden en men in dezelfde stad nog eens het spookbeeld van tien jaar geleden meemaakt. Het is ook een schande, dat kinderen in dergelijke "gezinnen" moeten groot worden. Met een moeder aan de drank en een tweede in de prostitutie is het leven van de kinderen daar een hel geweest. Kinderen moeten liefde krijgen, niet worden opgesloten en mishandeld. De reden waarom zoveel jeugdigen de dag van vandaag ontsporen, is gewoon omdat hun ouders er zich niet om bekommerd hebben. Ze zijn "op een ander" grootgebracht, zou men kunnen zeggen en dat is dan nog heel voorzichtig gesteld. Vandaag de dag zijn in België één op vijf koppels uit elkaar en weet men soms echt niet meer hoe het daar in die families allemaal aan toegaat. Dat geldt trouwens niet alleen voor de kinderen. Heel wat passionele moorden van de laatste jaren zijn gewoon uitlopers van echtscheidingen en aanhouderij, waarbij het meestal de kinderen zijn die vroeg of laat het gelag betalen.
    Luik mag dan de "de meest zuiderse metropool ten noorden van Marseille" genoemd worden, ze zijn er wat mee. Buiten een vrij recent vernieuwde stadskern  (wij komen er regelmatig, hebben er een abonnement op de opera!), zijn er hele wijken aan het verkrotten. De stad telt liefst 139 verschillende nationaliteiten en bewijst nog maar eens dat multicultuur helemaal niet verrijkend is, integendeel. Heel wat van die buitenlanders zijn illegalen en een groot percentage zijn druggebruikers. De stap naar de criminaliteit is dan  ook snel gemaakt. De aanhouding van de eerste verdachte laat duidelijk zien dat men zelfs pedofiele recidivisten zo maar terug op de gemeenschap loslaat, terwijl de burgemeester recentelijk nog pleitte voor het vrij verstrekken van drugs aan verslaafden.
    Dat Luik de trappers kwijt is, is ook een gevolg van al die jaren socialistisch bewind, een beheer dat de harde aanpak heeft afgezworen en nu geen blijf meer weet met de gevolgen ervan. Het is nog altijd "la cité ardente", maar dan in de slechte zin van het woord.

    18-06-2006, 10:12 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Europese grondwet: over and out
    Nadat vorig jaar de Fransen en de Nederlanders, die - in tegenstelling tot ons, Belgen - verondersteld worden politiek ontwikkeld te zijn, de Europese grondwet in een referendum hadden verworpen, waren er een stel andere landen die, terecht, vonden dat het geen zin had daarover nog extra kosten te maken. Denemarken en Groot-Brittannië bv besloten geen referendum meer te houden. Op de bijeenkomst van staatshoofden en regeringsleiders in Brussel werd zopas beslist het moratorium over die voorgestelde grondwet met minstens nog twee jaar te verlengen. Dat betekent, in 't kort, dat er van die grondwet niets meer in huis zal komen. De meeste deelnemers aan de Brusselse vergadering waren het daarover roerend eens, met uitzondering van deze uit Luxemburg, onze eigenste Guy Verhofstadt en de Frans president Chirac. Het uitstel, dat er nu gekomen is, heeft dan ook grotendeels te maken met de hoop dat Verhofstadt er over twee jaar waarschijnlijk niet meer bij zal zijn en Chirac zeker niet. En dat is een goede zaak, ook voor Europa.
    Europa heeft geen grootdoenerij meer nodig, geen historische compromissen en geen grandeur naar de toekomst toe. Allemaal zaken die veel geld kosten en waaraan de doorsnee Europeaan geen boodschap heeft. Het wordt hoog tijd dat de huidige Europese Unie, die al meer dan groot genoeg is, geconsolideerd wordt en dat eerst de bestaande problemen worden opgelost. Laat Bulgarije en Roemenië, twee landen die helemaal niet klaar zijn om toe te treden, nog maar enkele jaartjes wachten en hou Turkije er helemaal buiten.
    De Europese Unie moet er in de eerste plaats nu voor zorgen dat de integratie van de nieuwste staten versneld wordt. Dat bv de Balkenstein regel (of wat ervan overblijft) hard wordt gemaakt. Dat mensen uit die nieuwe landen in de oude landen op wettelijke basis kunnen komen werken en degenen die van elders komen dat niet kunnen, tenzij daar dringende redenen voor zijn. Het gaat bv niet op dat onze vakbonden moeilijk doen om Polen en Tsjechen hier in een wettelijk kader te laten werken in de zgn knelpuntberoepen waarvoor onze eigen mensen passen, maar dat diezelfde vakbonden wel gratis lidmaatschapkaarten uitdelen aan illegalen. Als gevolg daarvan wordt het zwartwerk gepromoot. Waar zijn ze mee bezig!
    Een verdere uitbreiding van de Europese Unie hoeft niet zolang de bestaande unie niet goed functioneert, met of zonder grondwet. Europa moet in de eerste plaats een economische macht worden, geen politieke. Van de politiekers, verlos ons Heer!

    17-06-2006, 12:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest in Lubumbashi (2)
    Zoals ik reeds meldde op 5 dezer, stond er begin vorige week een artikel op de eerste bladzijde van Het Laatste Nieuws, met daarin het bericht dat Joseph Kabila, president van de "Democratische Republiek Kongo", op 10 juni in het huwelijk zou treden met zijn Marie Ovide Lembe. Het artikel ging niet zozeer over Kabila, maar over drie Waalse excellenties die op dat huwelijk aanwezig zouden zijn, erg tegen de zin van de rest van de Belgische regering.
    Op het einde van mijn artikel had ik nog geschreven te hopen dat we dat feest niet dubbel en dik zouden moeten betalen. In 't Pallieterke van deze week (blz 14, onderaan rechts) kan men lezen dat het ons nu al zo'n 94 miljoen heeft gekost. De Belgische regering heeft de republiek Kongo nl een schuld van die grootte kwijtgescholden.
    In feite gaat het om niets meer dan een symbolische schenking: Kabila zelf krijgt niets, het land eigenlijk ook niet (het zou het al gehad moeten hebben) en België ging dat geld toch waarschijnlijk nooit meer terug zien.
    Wat wel speciaal is aan dat trouwfeest is, dat er nergens (buiten 't Pallieterke) gewag van werd gemaakt en dat ook Het Laatste Nieuws, dat ermee begonnen was, er daarna geen letter meer aan spendeerde. Officieel is het niet geweten of Kabila nu wel degelijk getrouwd is of niet. Op een mail van mij (aan 4545@)HLN.be) werd niet geantwoord en ook een rechtstreekse mail aan een journaliste van de krant kreeg geen respons. Het is dan ook méér dan waarschijnlijk dat de paarsgezinde pers voor deze zaak gecensureerd wordt. Men is waarschijnlijk als de dood voor iedere mogelijke inmenging in de aanstaande presidents- en parlementsverkiezingen.
    ---
    Wat die verkiezingen betreft gaat de Europese Unie 1500 soldaten ter plaatse sturen, waarvan de helft in Kongo zelf (Kinshasa) en de rest als stand-by in Gabon. Dat is een al even symbolische daad als die schenking van 94 miljoen. Wat kunnen 750 militairen (Duitsers en Fransen met Belgische logistieke steun) doen in een land met 64 miljoen inwoners, zo groot als heel West-Europa?
    En dat alles voor verkiezingen die 400 miljoen euro gaan kosten en meer dan waarschijnlijk helemaal niets gaan oplossen...

    16-06-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (8 Stemmen)
    15-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De islam, het verdraagzame geloof

    Toen ik school liep in de lagere school, einde van de jaren veertig, begin jaren vijftig, hadden we daar op die school een zeer goede leraar, die wel een "los handje" had. Hij durfde de leerlingen wel eens een draai rond hun oren geven en ook de meetlat gebruikte hij wel eens om zijn gezag te tonen. Daar maalde toen niemand om. De tijden zijn veranderd. Alhoewel men soms wel eens zou wensen dat er in bepaalde scholen wat meer authoriteit zou heersen, zal geen leerkracht de dag van vandaag het in zijn hoofd halen kinderen te slaan. Tenzij in een koranschool, zoals pas nog gebleken is in de naschoolse lessen van de Bilal moskee van Borgerhout.
    Het moet al erg geweest zijn als niet minder dan drie "leraars" achter de tralies geraakt zijn, waarbij dan nog een vrouw, én het aanhoudingsmandaat is verlengd geworden. Het zou om niet minder dan 20 kinderen gaan die slagen hebben gekregen met een houten regel en een plastic slang. De klacht was er gekomen van een leraar van St. Norbertus waar de kinderen overdag school lopen, niét van de ouders...
    Als men bij deze zaak dan moet vernemen dat één van de aangehouden "leraars" speciaal voor die "lessen" werd afgevaardigd door het Marokkaanse consulaat, dan kan men zich inbeelden dat het er in die officiële scholen in Marokko zeker niet zachtzinniger aan toe zal gaan.
    Het kan trouwens nog erger. De toestanden in de koranscholen in bv Pakistan (vrij vertaald: "het land van de zuiveren") zouden nog veel erger zijn. De jongetjes daar krijgen maar één zaak te leren: de verzen van de koran. Voor de rest houdt men ze zo goed als analfabeet. Na vijf jaar zijn ze compleet gehersenspoeld en klaar voor de taliban en de jihad, de heilige oorlog. Wat dat kan betekenen, hebben we in Afghanistan al meegemaakt.
    ---
    Ook het dragen van de boerka was uitsluitend een Afghaanse geplogenheid, het ultieme teken van de onderwerping van de vrouw in de fundamentalistische moslimwereld. "De onderwerping van de vrouw is een wezenlijk onderdeel van de islam; zonder submissie en serviliteit blijft er van de leer weinig over". Deze tekst tussen haakjes is niet van mij, maar van Betsy Uddink, echtgenote van een Nederlandse diplomaat die jarenlang in Pakistan heeft gewoond en er een boek over geschreven heeft ("Allah en Eva", uitgeverij Augustus, 256 blz, 18,50 euro).
    Buiten Afghanistan is het dragen van een boerka een verschijnsel dat pas de laatste jaren is opgedoken. Het wordt alleen gebruikt in extreem fundamentalistische moslim kringen. Dat was zo bv bij ons het geval in Maaseik, waar de burgemeester echter een verbod daartegen uitvaardigde. Een zekere Khadija El Ouazzani ging daartegen in beroep, maar kreeg ongelijk van de politierechter die, m.i. terecht, vond dat het dragen van dergelijke vermomming een gevaar kon zijn voor de veiligheid en de algemene orde. Die Mw Ouzzani is, nota bene, de echtgenote van een zekere Khalid Bouloudou, die opgesloten zit wegens terrorisme.
    Als die mevrouw Ouzzani vindt dat zij persé in zo'n boerka moet kunnen rondlopen, dat ze dan naar Afghanistan gaat, of (misschien) naar Pakistan. Zoals Brecht ooit schreef: "Als het volk u niet aanstaat, kies dan een ander volk".
    ---
    In de marge van bovenstaande nog dit: Koningin Beatrix van Nederland bezocht de Mobarak moskee in Den Haag ter gelegenheid van het vijftigjarig bestaan ervan. De hofhouding had voor dit bezoek op voorhand laten weten, dat er geen handen zouden gedrukt worden. Daarover waren afspraken gemaakt met het bestuur van de moskee. De fundamentalistische islam verbiedt nl iedere aanraking tussen mannen en vrouwen als ze geen directe familie zijn...
    Dat noemen ze dan wil tot integratie: kruipen voor de regeltjes van de inwijkelingen. En dat gebeurt dan door de hoogste gezagdraagster.

    15-06-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De inquisitie in vraag gesteld
    De partij N-VA gaat een oud wetsvoorstel van Geert Bourgeois, om de rol van het centrum voor gelijkheid van kansen en racismebestrijding (oef!) te beperken, opnieuw indienen. N/VA voorzitter Bart De Wever neemt het de directeur van dat centrum, Jozef De Witte (what's in a name!), erg kwalijk dat hij zich openlijk met de politiek bemoeit.
    Het werd tijd dat er tegen dat centrum wat tegenwerk komt. Indertijd opgericht om in de eerste plaats de belangen van de allochtonen te verdedigen, is het vandaag de dag een soort gedachtepolitie geworden die, als men het laat doen, zo stilaan op één lijn zou willen komen met wat er in bepaalde fundamentalistische Islamlanden gebeurt. Bij de oprichting was "moederke D'hondt" de hoofdverantwoordelijke. Alleen al die titel van "moederke" vertelde iets over de aard van de nieuwe instelling. Mw D'hondt werd dan opgevolgd door pater Leman en van toen af werd de strijd bitsiger. Leman was niet voor niets een dominicaan, juist dié orde die vroeger de échte inquisitie had geleid en er toen niet voor terugschrok mensen op de brandstapel te zetten. Onder Leman werden de Vlaams nationalisten de kop van jut en was het net alsof racisme enkel in één richting werkt, dat alleen blanken racistische zijn en anders getinten niet.
    Bij het ontstaan van paars maakte Guy Verhofstadt er een erezaak van dat hij de opgang van het Vlaams Blok zou stoppen. Hij zou willen worden afgerekend, zei hij, op grond van zijn resultaten op dat gebied. Als één van de middelen ter bestrijding van het Vlaams nationalisme in het algemeen en het Vlaams Blok/Belang in het bijzonder, nam Verhofstadt het centrum rechtstreeks onder zijn hoede en werd er dan ook de hoofdverantwoordelijke van. Pater Leman mocht dan al een gedreven antiracist zijn, zo anti-Vlaams was hij nu echter ook niet. Als gevolg daarvan kwam hij regelmatig met de premier in botsing en gaf hij tenslotte zijn ontslag. Hij werd opgevolgd door Jozef De Witte, een gedreven socialist die perfect paste in de zgz links liberale gedachtestroming, waarin de wet gedicteerd wordt door de Waalse PS. Die De Witte ontpopt zich steeds meer als een anti-Vlaming en wil nu o.a. dat zijn centrum zich burgerlijke partij stelt in de zaak van de moorden in Antwerpen, waarbij hij in feite de rol van het openbaar ministerie overneemt. Hij wil tegelijkertijd scherprechter en superrechter zijn in dit land.
    Het is een schande dat zoiets gebeurt onder de verantwoordelijkheid van een premier die zich nog steeds liberaal durft te noemen. Linksliberaal, een term die ons vanuit Nederland is overgewaaid (D66) bestaat in werkelijkheid niet, evenmin als bv rechtscommunist. Het is voor Verhofstadt een zoveelste verloochening van zijn vroegere principes, in  de eerste plaats de vrijheid van mening en meningsuiting.

    14-06-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    13-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gerechtelijk feuilleton
    Op donderdag 27 april was er op het vliegveld van Zaventem heel wat beroering, toen een onbekende man bij de incheckdienst in de Schengenhal opeens ging lopen en verdween tussen de menigte. Daar de mogelijkheid bestond dat de man wapens of springstof bij zich had, werd de hele hal stilgelegd en mocht er vanaf die pier ook geen vliegtuig meer vertrekken. Dat duurde de hele ochtend. Het was pas na de middag dat men via een controle van de camera's kon zien dat de man het luchthavengebouw meteen had verlaten. In totaal waren er 25 vluchten geannuleerd en 55 uitgesteld, wat zorgde voor een schade van ettelijke miljoenen, vooral ten nadele van de luchtvaartmaatschappijen.
    Er werd sindsdien van heel deze zaak niets meer vernomen. Ik ga ervan uit dat men de man dus niet gevonden heeft. Erger nog: dat men hem helemaal niet meer zoekt. Als men nl beelden van hem heeft, is het een kleinigheid deze op TV te tonen en zou er misschien wel iemand zijn die hem kent. Waarom dat niet gebeurd is, is mij een raadsel. Schending van de privacy? Laat me niet lachen. Volgens mij wordt deze zaak in Brussel geseponeerd, zoals dat daar met 80% van alle criminele feiten gebeurt.
    ---
    Nog iets gehoord van mevrouw Erdal? Ik ook niet. Het lijkt wel alsof deze terroriste van de aardbol verdwenen is. Ook deze zaak heeft hopen geld gekost (de "dame" werd "geschaduwd" door 28 man van de staats"veiligheid").
    ---
    Waar de Staat ook zijn broek aan gescheurd heeft, is aan de zaak "Remmery". Liefst zeven (7) inspecteurs werden er full time mee belast en het resultaat was, dat de hele zaak misschien wel eens iets te maken zou hebben gehad met aanhouderij. Ondertussen hadden koning, Staatsveiligheid, de bisschop van Brugge en Unizo zich flink belachelijk gemaakt en heeft ook dit alles hopen geld gekost. De zaak is nu in alle stilte "begraven", zoals dat heet.
    ---
    Soms is er echter nog gerechtigheid, maar dan moeten we de steun krijgen van het buitenland. Een Algerijnse drugsmokkelaar (hij werd gepakt met 4 ton cocaïne!), een zekere Abdelwahab Guerni, werd door het Belgische Gerecht vrijgesproken. Niet omdat hij de feiten niet gepleegd zou hebben, wel omdat de onderzoeksrechter in deze zaak de drugsbaron op een "ongeldige wijze" had laten afluisteren. De man was niet zomaar een smokkelaartje: hij organiseerde de zaak, liet hier de coke versnijden en verdeelde die over verschillende landen. Door zijn vrijspraak kon hij rustig blijven genieten van zijn villa in Meise.
    Jammer voor Guerni dat de wereld niet ophoudt bij België. De man werd ook gezocht in Italië, waar hij, ook wegens drugshandel, nog een celstraf van 30 moet uitzitten, waar ze niet zeveren over afluisterprocedures en waar ze geen wet Lejeune hebben. Hij krijgt daar nu elke dag pasta en minestrone. Er werkt gelukkig nog iéts in Europa! 

    13-06-2006, 12:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    12-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De monoglotten
    Toen ik nog student was, in de verre jaren vijftig/zestig van de vorige eeuw, was er een bekend mopje waarbij een schoolmeester aan zijn leerlingen vroeg wat een polyglot was. "Iemand die meerdere talen spreekt, meester", zei er een (wij spraken toen altijd met twee woorden). "En hoe noemt men iemand die slechts één taal spreekt", wou de meester weten. "Een Waal, meester", riep er ene.
    Professor Victor Ginsburg, docent aan de ULB, de Franstalige universiteit van Brussel, heeft er vijftig jaar over gedaan om tot hetzelfde besluit te komen: namelijk dat de meeste Walen (bijna 60%) uitsluitend (een soort) Frans spreken en niets anders. Ik heb zijn rapport via de krant en de TV, maar kan erbij vertellen dat diezelfde Waal ook nooit een anderstalige krant zal lezen noch een anderstalige radio of TV-zender zal zappen. Ze leven gewoon in hun eigen wereldje en weten amper wat daarbuiten gebeurt.
    Op het einde van de jaren negentig, toen er een grote economische bloei was en men overal volk tekort kwam, konden de inwoners van de regio van Verviers, waar toen (en nu nog) een werkloosheid was van meer dan 20%, gemakkelijk werk vinden vlak over de grens in Nederland, op hoogstens 10/15 km van huis. Niemand ging daar op in, daar men er Nederlands moest kunnen (verstaan). Hetzelfde gebeurt trouwens ook nu nog in de nieuwe industriezones rond Moeskroen, waar steeds meer Vlaamse bedrijven zich installeren omdat ze er een hoop faciliteiten en subsidies krijgen die in Vlaanderen geweigerd worden of eenvoudig niet bestaan. Eens die bedrijven daar zijn opgestart, geraken ze echter niet aan plaatselijk personeel. Dat komt hoogstens eens langs om een papier te laten tekenen, dat ze er geweest zijn "om werk te zoeken", waarna ze terug verdwijnen in de anonieme werkloosheidscijfers. Het personeel dat er wél werkt, komt uit Vlaanderen en uit ... Noord-Frankrijk. Het blijkt trouwens dat ongeveer 42% van de Fransen wél een andere taal spreekt, dat is dus 9% meer dan de Walen.
    Kortom, de Walen willen de Vlamingen hun taal niet, alleen hun centen!

    12-06-2006, 17:57 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!