Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    29-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leterme's terminologie
    Yves Leterme, minister-president van de Vlaamse deelregering, heeft tijdens een nieuwjaarsreceptie van VOKA (de samensmelting van het vroegere VEV en de kamers van koophandel) gepleit voor meer ambitie bij de Vlamingen. Daar valt weinig tegen in te brengen. Het is een feit dat wij, Vlamingen, een hardwerkend en goed geïnstrueerd volkje zijn, maar een tekort hebben aan lef. Als we alleen maar vergelijken met de Nederlanders (en zeker de echte Hollanders), dan kunnen wij van onze noorderburen nog heel wat leren. Een Nederlander die iets een beetje kan, zal zeggen dat hij het goed kan. Een Vlaming die iets goed kan, zal zeggen dat hij het een beetje kan. Dat lijkt een klein verschil, maar op wereldvlak, zeker in de handel, kan dat een groot verschil in opbrengst maken.
    Tussen de regels van Leterme's verklaringen wordt ook gesuggereerd dat we er vanaf moeten om alles steeds met de Walen te vergelijken. Ook dat is een juiste opmerking, al is het in de praktijk heel wat moeilijker om dat niet te doen. Wij, Vlamingen, zijn reeds goed voor meer van 80% van de export van België en dat cijfer kan alleen nog maar groter worden. Het probleem is, dat we er niet beter van worden omdat we een abnormaal absurd bedrag van onze inkomsten elk jaar opnieuw moeten afgeven aan de Waalse regio, die er dan weinig of niets mee aanvangt.
    Het bedrag dat Vlaanderen ELK JAAR OPNIEUW weggeeft, is ongeveer gelijk aan wat de HELE WERELD aan de door de Tsunami getroffen gebieden gegeven heeft. Het bedrag is het DUBBELE van wat de USA elk jaar geven aan Israel. De States hebben driehonderd miljoen inwoners. Vlaanderen slechts zes miljoen. Procentsgewijs gezien, is het bedrag dat wij weggeven ook kleiner dan wat West-Duitsland aan Oost-Duitsland geeft, met dit verschil dat er in Duitsland een tijdslimiet gesteld is en dat de West-Duitsers het ook in oostelijke Duitsland voor het zeggen hebben.
    Kortom, meer ambitie kan geen kwaad. We zullen er zeker niet slechter bij varen. Ergens moeten echter grenzen worden gesteld want, zoals het spreekwoord zegt: "veel te goed is half gek".

    29-01-2006, 11:11 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    27-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mozart 250 jaar
    Vandaag is het 250 jaar geleden dat Mozart geboren werd, de grootste componist aller tijden. In de amper 36 jaar die hij leefde schreef hij meer dan 600 composities, waaronder 41 symfonieën, 27 piano concerto's, ontelbare concerten voor andere instrumenten, een serie missen en 17 opera's waarvan sommigen uren aan een stuk duren. Dat alles schreef hij, nootje voor nootje, met een ganzenveer, dikwijls bij kaarslicht, in totaal 23.000 bladzijden (A4 formaat).
    Van alle componisten is hij de grootste omdat hij alle soorten muziek zonder meer onder de knie had. Verdi en van Beethoven, om er maar twee te noemen, waren perfectionisten die hun eigen muziek dikwijls nog niet goed genoeg vonden en aanpasten. Mozart deed dat niet. Eens hij een stuk in zijn hoofd had, schreef hij het neer zonder enige verdere correctie. Zo iemand noemt men een genie.
    Mozart ging nooit naar school. Hij werd thuis opgevoed en kreeg de muziek a.h.w. met de paplepel binnen. Terwijl andere kinderen gingen spelen, zat hij reeds nootjes te tekenen en te componeren.
    Mozart was ook een sociaal mens. In zijn opera's hekelde hij de toenmalige adel ( denk maar aan "Figaro's bruiloft") en dat was niet zonder gevaar, iets dat hij heeft moeten ondervinden. Hij kreeg geen baan aan het Hof, zoals hij gehoopt had en was verplicht van zijn componeren zijn broodwinning te maken, wat in die tijd niet zo evident was. Er bestond toen ook nog geen auteursrecht en eens hij een werk verkocht had, zag hij er verder geen geld meer van. Eén en ander bracht met zich mee dat hij zich letterlijk kapot werkte en zo op 35 jarige ouderdom stierf, waarschijnlijk aan de gevolgen van een griep.
    Maar Mozarts muziek was hemels. Dat bevestigde ook George Solti, een van de grote dirigenten van de vorige eeuw, die zei door Mozart christelijk te zijn geworden. "Toen ik zijn muziek leerde kennen", zei hij, "wist ik dat er een hemel was".
    Laten we Mozarts muziek koesteren, van zijn "Eine kleine Nachtmusik" tot "Don Giovanni", met al het frivole, ernstige, mystieke (zijn missen) dat daar tussen kwam.
    Hij mag dan 214 jaar dood zijn, zijn muziek blijft springlevend.


    27-01-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    26-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De spookvliegtuigen van de USA
    Sinds enkele maanden blijven er geruchten de ronde doen dat de Verenigde Staten van Amerika gevangen terroristen de wereld zou rondsturen om in bepaalde landen buiten de States behandelingen te krijgen die in Amerika niet zouden toegelaten zijn. In november van vorig jaar was daarover al veel te doen. Toen Condoleezza Rice echter een tournee maakte in Europa en daarbij ook het Europees parlement bezocht, bleek er niets meer aan de hand te zijn. Iedereen scheen vrede te nemen met haar uitleg, dat de USA zoiets niét doet, althans niet bij haar weten.
    Ondanks die geruststelling blijft men het onderwerp echter maar bovenspitten en werd er zowaar een Zwitser (kan het nog neutraler?) aangeduid om daarover een diepgaand onderzoek in te stellen. De man, een zekere Marty, kwam vorige week daarover zijn uitvoerig verslag voorlezen in het Europees parlement. Daarin beschuldigde hij de States van zowat alles wat de Europese linkse partijen en de mensenrechtenorganisaties Amerika verwijten. Op het einde van zijn betoog voegde de brave man er echter bij, dat hij niets, helemaal niets kon bewijzen en dat het onderzoek zou worden voortgezet. Het had veel weg van het onderzoek naar de bende van Nijvel, met dit verschil dat er toen niemand specifiek beschuldigd werd, nu wel: de Verenigde Staten van Amerika.
    Het lijkt zo'n beetje mode in onze linkse kringen en media, maar het is "in" tegen Amerika te zijn. Als men bv onze eigen VRT volgt, dan zal men daarvan praktisch nooit enig positief nieuws over Amerika horen. Het lijkt wel alsof Johan de Poortere, de huidige VRT-man in de States, in dat land alleen maar miserie ziet en dat terwijl Amerika nog steeds aan de top staat van de wereldeconomie, de beste universiteiten heeft en de grootste donor van ontwikkelingshulp is. Voor onze marxisten kán Amerika nu eenmaal niets goeds doen.
    Doet Europa het beter? Voor alle grote problemen van de laatste twintig jaar heeft Europa er de USA moeten bijhalen, omdat het zelf niets geregeld kreeg. Zie maar hoe de "grote" Europese mogendheden: Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië er niets van terecht brengen in hun poging Iran tot betere gevoelens te brengen. Ze gingen het nu eens op hun manier doen, los van de Amerikanen. Er komt helemaal niets van en het zal waarschijnlijk één groot fiasco worden als men er de Amerikanen niet bij betrekt. De onderhandelingen met Iran doen zo'n beetje denken aan die van Chamberlain met Hitler in München net vóór de tweede wereldoorlog. Blijven praten tot het te laat is.
    Maar ja: de mensenrechten (voor terroristen) en de verdraagzaamheid (voor een totalitair regime) zijn toch zo belangrijk.

    26-01-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    25-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omnium Gallorum ...

    In het avondjournaal van VTM van gisteren, 24 januari, kwam een geleerde professor vertellen, dat de Vlamingen afstammen van de Germanen en de Walen niet. Voor de "interloctuelen" van de cafézender was dit bericht voldoende om te beweren dat de Walen dus eigenlijk de echte afstammelingen zijn van de oude Belgen, die door Julius Caesar bestempeld werden als de dappersten aller Galliërs ("Omnium Gallorum Belgae fortissimi sunt" uit "De bello Gallico"). De man was erachter gekomen door steekproeven op het DNA van Vlamingen en Walen uit te voeren (hopelijk heeft hij dat niet bij Walen gedaan met namen als Onkelinx, Cools, Van Cauwenberghe e.d.).
    Zo simpel als de Vilvoordse zender het zijn kijkers wil wijsmaken, is het ook weer niet. Om te beginnen zorgde de campagne van Caesar ervoor, dat zo goed als heel Gallië onder de Romeinse heerschappij kwam en dat het Romeinse Rijk zich uitstrekte tot aan de Rijn. Achter de Rijn (tot aan de Weichsel, bij het huidige Warschau) bevonden zich de Germanen. Zelfs de Bataven, die woonden in het huidige Nederland, waren Galliërs, geen Germanen. De Rijn is nog lange tijd de grens geweest waarachter de Romeinen de Germanen konden tegenhouden. Dat duurde tot in de vierde eeuw na Christus en van toen af hebben de Germanen Gallië onder de voet gelopen, door Frankrijk en Spanje tot in Noord-Afrika (de Vandalen).
    Er waren wel enkele uitzonderingen, maar dat waren dan Germaanse stammen die door de Romeinen zelf naar onze streken werden gebracht. Eén daarvan waren de Tongeren, een Germaanse stam die de regio van de huidige stad met dezelfde naam mocht bezetten, nadat de Romeinen daar de Eburonen van Ambiorix, die Galliër was, verslagen en op de vlucht gedreven hadden. Ambiorix vluchtte de Rijn over en van hem heeft men nooit nog iets gehoord.
    De naam "Belgia" betekende in het Latijn "Nederland" of "De Lage landen" en de naam "Waal" (ook "Welsch") werd door de Romeinen gegeven aan alle volkeren die niet van Latijnse oorsprong waren. Het woord "koeterwaals" bv komt van het Duitse "Churerwelsch", waarmee men het dialect van Chur (Nu Zwitserland) bedoelde als zijnde een niet-Latijnse taal.
    In feite komt het hele verhaal hier op neer, dat noch Vlamingen noch Walen afstammen van de oude Belgen. Die zijn indertijd verdreven of  opgegaan in andere volkeren. Dat beide volkeren grondig van elkaar verschillen is een open deur instampen. Men hoeft maar de huidige Belgische politiek te volgen.

    25-01-2006, 10:15 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    24-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het voorbeeld van Catalonië
    Evenals België is Spanje een meertalig land en dat is in het buitenland evenmin bekend. In vele landen denkt de gewone burger nog altijd dat België een francofoon land is. Dat is het gevolg van 175 jaar België waarbij het grootste deel van die tijd een bijna uitsluitende francofone diplomatie hier de dienst uitmaakte.
    Met Spanje is dat niet anders. De man in de straat in het buitenland denkt dat daar alleen maar Spaans gesproken wordt, wat niet waar is. Om te beginnen zijn er de Basken, die een eigen taal hebben, compleet anders, zelfs niet verwant met enige andere Europese taal. Dan zijn er de Galliciërs in de noordelijke Atlantische kuststrook die een eigen taal spreken. Tenslotte zijn er de Catalanen en dat is een apart verhaal. Wat wij "Spaans" noemen, heet op het Iberisch schiereiland "Castiliaans", dat in tegenstelling tot Catalaans, dat feitelijk een taal is tussen Castiliaans en Italiaans in.
    Catalonië is ongeveer zo groot als België, maar grotendeels heuvelachtig. Het heeft dan wel als grote troef dat het aan de Middellandse Zee ligt. Het land is ooit veel groter geweest en bevatte vroeger zelfs grote delen van Zuid-Frankrijk. De taal, het Catalaans, wordt ook buiten Catalonië gesproken: aan de Middellandse Zeekust tot en met Valencia, op de Balearen en zelfs in het Sardische stadje Alghero.
    De geschiedenis van Catalonië is een beetje te vergelijken met die van Vlaanderen. Ergens in de Middeleeuwen kende het land een enorme bloei en voorspoed. Op een gegeven ogenblik bezat het zelfs Sicilië, Corsica en Sardinië en bepaalde het mee de politiek in Zuid-Italië. Nadat het werd ingelijfd bij de kroon van het Koninkrijk Aragon begon echter het verval en werd het beheerst door vreemde mogendheden, de Castilianen inbegrepen. Toch is het streven naar onafhankelijkheid van de Catalanen nooit uitgedoofd. Tijdens de Spaanse burgeroorlog was het land zelfs enkele jaren effectief onafhankelijk. Eens dat Franco echter het pleit had gewonnen, was het weer amen en uit met de vrijheid.
    Catalonië is echter niet bij de pakken blijven zitten. Het is de dichtstbevolkte regio van Spanje en de meest welvarende. "Barcelona trabaja, Madrid consuma" is er de slogan (Barcelona werkt, Madrid verbruikt). Toen de rechtse partito popular van Aznar de macht greep, had die in het parlement de steun van de Catalaanse nationalisten nodig. Deze laatsten hebben daar handig op ingespeeld en hebben ondertussen verkregen dat hun land nu een verregaande autonomie heeft.
    Catalonië staat dus een stuk verder dan Vlaanderen en dat alles terwijl de Catalanen in Spanje maar een minderheid zijn en wij in België een meerderheid (probeer dat maar eens uit te leggen aan buitenlanders!). Hét grote verschil zit hem in het feit dat de Catalanen niet af te rekenen hebben met nestvervuilers die met de tegenpartij meestemmen tegen het eigen volk zoals onze linksen doen. Als Vlamingen één blok zouden vormen, konden wij ook alles bereiken wat politiek doenbaar is.
    "Vlaanderen werkt, Wallonië verbruikt" is een slogan die ook hier kan gebruikt worden. Het wordt hoog tijd dat ook wij daar een vervolg aan breien, de Catalanen achterna!

    24-01-2006, 10:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    23-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patronaat op drift
    In de nasleep van de heisa rond de lening van honderd miljoen die de petroleumfederatie aan de regering gaf om haar begroting sluitend te maken (min of meer althans), vraagt men zich af waarom zo'n federatie zoiets doet. Was dat nu echt nodig? Als men ziet wat het resultaat is, zou men geneigd zijn te zeggen dat ze er beter vanaf gebleven waren. Even 3% meeritsen op korte termijn is natuurlijk altijd meegenomen, maar dat geld zou men later wel eens terug kwijt kunnen spelen, als men de redenering van nonkel Vande La en zijn poulain uit Gent zou volgen.
    De vraag is zelfs, of het Belgische patronaat in het algemeen en het Vlaamse in het bijzonder nog wel mee zijn. Het manifest van de denkgroep "In de Warande" was opgemaakt door mensen die grotendeels in de werkgeversorganisatie zitten of zaten en dus wel degelijk weten waarmee ze bezig zijn. Toch kwam de eerste kritiek op het Manifest van de VBO, de vereniging van Belgische ondernemers, in de persoon van Tony Van de Putte.
    Wat de hele rits maatregelen betreft om de mensen boven de 50 aan het werk te houden cq terug aan het werk te krijgen, deze maatregelen worden tegengewerkt door allerlei wetten die dezelfde regering de vorige jaren al heeft uitgevaardigd. Zo ken ik het geval van een dochter van een kennis die met kerstmis haar ontslag kreeg als bediende. Zij is 40 en wordt vervangen door een pas afgestudeerde van 19, waarvoor de werkgever de eerste twee jaar zo goed als geen sociale lasten moet afdragen. Wie de dag van vandaag met 40 ontslagen wordt, vindt nog zeer moeilijk werk en zeker geen goed betaald werk. Zolang men dergelijke situaties heeft, is het uitgesloten dat de ouderen hier aan de slag zullen blijven. Dat is mede de schuld van het patronaat dat geen lange termijn visie meer lijkt te hebben en er alleen op uit is om op korte termijn te profiteren van de achterpoortjes in de lekke wetgeving.
    Een ander voorbeeld is de zogenaamde "Rosetta" wet die tante Laurette in de Verhofstadt I regering erdoor kreeg en die grotere bedrijven verplichtte om per 50 werknemers een pas afgestudeerde aan te nemen. Dat plan was in de eerste plaats bedoeld om jonge,afgestudeerde Walen aan een job te hebben. Die job was maar tijdelijk (ik geloof, zes maanden). Het eindresultaat was, dat men in Wallonië nog steeds met evenveel jonge werklozen zit en dat men in Vlaanderen wél een grote groep jonge mensen aanwierf. Die Vlaamse jongeren kregen echter maar een contract van bepaalde duur terwijl ze, zonder die Rosetta wet, er waarschijnlijk een van onbepaalde duur zouden gekregen hebben.
    Van een flop gesproken!

    23-01-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!