NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Bpost lastpost
 • 'Betrouwbaar nieuws'
 • Vlaamse Beweging komt uit WO I
 • Zelzate
 • De landingsbaan
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  12-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ons unieke land

  In "Vacature" pleit Open VLD voor interimarbeid bij de overheid. Het blijkt, dat België - samen met Griekenland, maar dat is vandaag de dag echt geen referentie - het enige land is, waar interimarbeid verboden is bij de overheid. Als er iets echt onverwachts gebeurt, waardoor men dringend om personeel verlegen zit, dan moet men een extern bureau inschakelen, waarop men geen vat heeft en dat meer kosten met zich meebrengt.
  Dat interimverhaal is niet het enige waarin ons land excelleert. Zo zijn wij het enige land ter wereld, waar nog een index bestaat. Daardoor worden de lonen opgetrokken met de levensduurte, wat goed lijkt. De keerzijde is, dat onze exportproducten dan ook telkens duurder worden, waardoor we marktaandeel verliezen.
  Wij zijn, samen met Griekenland (nog maar eens) en het te verwaarlozen Luxemburg, het enige land waar de burger nog verplicht is te gaan stemmen. Daarenboven zijn we ook een van de weinige landen waar referenda met kracht van wet niet worden toegelaten.
  Wij zijn het enige geïndustrialiseerde land ter wereld waar er nog een onderscheid bestaat tussen de statuten van bedienden (hoofdarbeid) en arbeiders (handarbeid), alhoewel er tegenwoordig legio jobs zijn waar de scheiding tussen hoofd- en handenarbeid niet meer uit te leggen valt. Denk maar aan het pas gevelde arrest in zo'n zaak bij Ford Genk en aan de heisa bij Brink's.
  Wij zijn - althans bij mijn weten - het enige land waar feestdagen die in het weekeinde vallen, kunnen gerecupereerd worden. Leuk voor de mensen, duur voor de samenleving. In Nederland bv zijn werknemers de feestdagen van Kerstmis en Nieuwjaar dit jaar kwijt.
  Wij zijn ook het enige land, waar men verplicht is tegen het einde van het jaar alle verlofdagen te hebben opgenomen. Anders is men die kwijt.
  En zo zijn er nog een hele rits uitzonderingen. Denk maar aan de asielprocedures, de hotellogementen, de dwangsommen als het niet lukt. Ik denk niet, dat er een ander land is, waar zulke burleske toestanden (nog) bestaan.
  Tenslotte nog het allerbelangrijkste: wij zijn het enige zgz democratische land ter wereld, waar de meerderheid het niet voor het zeggen heeft. In een democratie, die naam waardig, heeft 51% de macht. In België ligt een regio die meer dan 60% van de totale bevolking telt aan handen en voeten gebonden door veto's, evenwichten, alarmbellen en nog van dat moois. Zoals Geert Bourgois het al zei: wij zijn het van land van melk en honing, in de eerste plaats voor alle zgz asielzoekers die van de Belgische staat meer krijgen dan de eigen mensen die ervoor hebben afgedragen.
  De vraag is maar: "hoe lang nog?".

  12-12-2010, 09:58 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (138 Stemmen)
  11-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belastingkrediet of strip rate?
  Door de plots verslechterende gezondheidstoestand van mama Vande Lanotte, liggen de regeringsbesprekingen stil tot na het weekeinde. Het is verfrissend te zien, dat er toch nog een menselijke kant aan de politiek zit. Anderzijds is het natuurlijk ook zo, dat er, buiten Vande La, niemand nog aan uit kan. Dat werd enkele dagen geleden nog duidelijk verwoord door Goedele Devroy op het VRT journaal. "Vraag me niet te veel", zei ze, "want ik heb er geen antwoord op". En dat van een doorwinterde Wetstraat watcher...
  Ondertussen heeft Bart De Wever er wel een stille bondgenoot bijgekregen. Ook Kris Peeters, tot nader order nog steeds Vlaams minister-president en momenteel in eigen land de CD&V-er met het meeste officieel gezag, ook Kris is dus van mening dat het belastingkrediet, dé dada van Vande La en zijn socialistische bondgenoten, voor Vlaanderen niet kan. Het is bijna logisch, alleen al als men weet dat het voortspruit uit een CDH-voorstel. Dat kan voor Vlaanderen nooit goed zijn. Milquet zal nooit een voorstel lanceren zonder er eerst grondig over nagedacht te hebben en gezien te hebben dat het in haar kraam en tégen Vlaanderen past.
  Voor De Wever is het een hele geruststelling dat de Vlaamse vleugel van CD&V achter hem staat, Wouter Beke inbegrepen. Deze laatste kent Bart al sinds hun studentenjaren en kan de steun van Kris Peeters best gebruiken. De uitgelekte mail van Brouckie komt hem goed van pas en het feit dat Peeters zich opstelt als een Vlaamse communautaire hardliner al evenzeer.
  Daarmee worden de belgicisten bij CD&V in de hoek gedrumd waar ze thuis horen. In de eerste plaats Vanackere, die Brussels geïndoctrineerd is, maar ook die ex-Vlaming Leterme, die het voorstel van CDH goedkeurt. Waar is de tijd dat de man onze Vlaamse problemen met 5 minuten politieke moed zou gaan oplossen?

  11-12-2010, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (134 Stemmen)
  10-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A rivederci Roma's!
  "Ze doen hun  behoefte op straat of in de parken. Ze zijn vaak ongeschoold en spreken de taal niet. Ze bezondigen zich aan winkeldiefstallen, zakkenrollen, nachtlawaai, inbraken, prostitutie en allerlei kleine criminaliteit".
  Aan het woord is Daniël Termont, burgemeester van Gent, Sp.a-er en dus een volledig betrouwbare democraat volgens onze poco-pers. Hij is ervaingsdeskundige over wat hij vertelt, want in en rond Gent verblijven momenteel al zo'n 10.000 Roma's, zoals de zigeuners tegenwoordig genoemd worden. Niettegenstaande alles wat Termont over die "asielzoekers" vertelt, geeft zijn OCMW aan elke van die nieuwkomers een leefloon van 900 euro. Geert Burger heeft dan ook overschot van gelijk, als hij zegt dat Gent voor de Roma's het land van melk en honing is. Dat die bevolkingsgroep hier met zo'n aantallen binnenvalt, is trouwens ook een beetje de schuld van die Geert Burger en het inburgeringssysteem dat hij wil toepassen (zullen we het maar "bourgeoisering" noemen?). Het minste, dat men ervan kan vertellen, is dat het heel dubbelzinnig kan worden geïnterpreteerd en dat is wat de Roma's dan ook doen. Daarna naar Bulgarije en Roemenië vliegen om de puntjes op de i's te gaan zetten, zal niet veel opleveren, tenzij een mooie uitstap met vliegreis en alles wat erbij komt kijken.
  Men hoeft geen racist te zijn om te begrijpen dat het hier de spuigaten uitloopt. En het kan nog véél erger worden. Er zijn nl meer Roma's dan inwoners van België. Stel eens voor dat er daarvan nog maar 10% naar hier zou komen. En dan hebben we het nog niet gehad over de Albanezen, de Kosovaren, die na 15 december met een visum hier binnen zullen komen en alles wat van Afrika hier komt binnengewaaid. We zijn volop bezig een grote hoop miserie te importeren. Wie gelooft er, dat deze mensen straks voor ons pensioen  gaan zorgen? Twee derden van wat nu geregulariseerd wordt (met dank aan Verhofstadt, Van Rompuy en Leterme) verdwijnt meteen in de openbare onderstand en geniet dus van onze sociale voordelen waarvoor ze zelf nooit iets hebben bijgedragen. Het wordt dan ook tijd dat er hier iets ondernomen wordt, desnoods op Europees vlak, maar zeker hier, als we weten dat ons land vier keer meer zgz asielzoekers binnen krijgt dan de buurlanden. Het verhaaltje dat een lopende regering daaraan niets kan doen, is larie en apekool. Als men besluiten kon nemen i.v.m. het WK-voetbal en daar miljoenen euro's tegenaan kon smijten, dan moet ook een humanitaire ramp vermeden kunnen worden. De uitgaven van de Belgische OCMW's zijn de laatste vijftien jaar verdubbeld. Aan het tempo waarbij de instroom van nieuwe "klanten" nu bezig is, zal het in de nabije toekomst nog veel sneller gaan.

  10-12-2010, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (152 Stemmen)
  09-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Belgisch onderwijs
  Binnen de organisatie van de OESO (organisatie voor economische samenwerking & ontwikkeling), is er elke drie jaar een evaluatie van de schoolse vaardigheden van de 15 jarigen binnen de aangesloten landen. Daarin doen onze Vlaamse scholen het meer dan behoorlijk. Wij staan in Europa aan de top in de wiskunde en zitten ook in het hoofdpeloton voor wat de wetenschap betreft.
  Dit jaar werd de leesvaardigheid onder de loupe genomen. Ook daarin doen onze Vlaamse scholen, waarvan er 158 gecontroleerd werden met een totaal van 4.496 leerlingen, het zeer goed. In Europa moeten we alleen Finland laten voorgaan. Op wereldvlak staan we op nummer 9.
  De eens te meer goede resultaten werden uiteraard publiek gemaakt in onze media, al was dat niet overal op dezelfde wijze. Zo wist VTM, de cafézender uit Nossegem, te vertellen dat het de "Belgische" scholen waren die zo'n puike resultaten hadden neergezet. Ze zullen het daar ook nooit laten. Het Belgische onderwijs bestaat niet, evenmin als de Belgische taal. Het Franstalige onderwijs is een van de slechtste binnen Europa. Op de Oeso-wereldlijst staan ze op een verre 28ste plaats. Als we echt van een Belgisch onderwijs willen praten, dan dienen we een gemiddelde te nemen van Vlaamse en Franstalige scholen en komen we ergens rond plaats 18 uit. Op die manier worden er trouwens legio statistieken over België scheefgetrokken.
  Er is trouwens meer. Het Franstalig onderwijs in België is niet alleen slecht, het is ook stukken duurder dan het Vlaamse. E.e.a. is nog het gevolg van het Lambermont akkoord, de tot nu toe laatst uitgevoerde staatshervorming, waarbij het de francofonen uitsluitend om de moneten te doen was. Als we zien wat voor constructies ze de dag van vandaag weer in elkaar blijven knutselen, met de welwillende hulp van Vande La, dan is ook dat hoofdzakelijk ingegeven om ervoor te zorgen dat ze steeds meer geld krijgen dan waar ze recht op hebben. Het zou nog goed te praten zijn als ze dat geld degelijk besteden, maar dat is nu juist niet het geval. En niets garandeert dat het morgen anders zal zijn.

  In de marge van bovenstaande nog dit: naar verluidt zijn de Franstalige leerlingen in België in één vak beter dat de Vlaamse: in Frans!

  09-12-2010, 19:48 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (107 Stemmen)
  08-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De SP.a speelt vals
  Het is in feite niets nieuws. Het hele plan van Vande Lanotte, waarmee hij nu al anderhalve maand bezig is, is volledig ondergeschikt aan de eisen van de PS, zijn broodheren. Van de SP hangt het nl af, of de SP.a weer in de federale regering geraakt en de zo begeerde federale postjes weer mag innemen. Volgens Vande La is een compromis om de financieringswet rond te krijgen alleen mogelijk als het gaat over het door het CDH voorgestelde en door de PS gemoduleerde systeem van de belastingskredieten. Iedereen weet nu ondertussen, dat dit systeem nadelig uitvalt voor de gewesten in het algemeen en voor Vlaanderen in het bijzonder. Het protest daartegen, in de eerste plaats vanwege de N-VA,  maar ook - zij het in mineur - vanwege CD&V, werd steeds afgewinmpeld als calimerogedrag, in de eerste plaats vanwege Bart De Wever.
  Nu blijkt echter, dat er ook binnen de SP.a mensen zijn die het gevaar voor Vlaanderen onderkennen. In twee uitgelekte berichten, eerst een zogezegd afgeluisterd GSM-gesprek in de trein en daarna een onderschepte mail, waarin hij - eveneens zogezegd - een tikfout zou hebben gemaakt, laat Frank Vandenbroucke weten, dat N-VA gelijk heeft met zijn kritiek en dat het ultieme voorstel van Vande Lanotte, waarop de Vlaamse onderhandelaars deze week definitief zouden moeten antwoorden, toch weer eens zou moeten worden "aangepast".
  Volgens mij heeft "Brouckie" dat telkens met opzet gedaan. Hij heeft, in de nasleep van de Vlaamse regeringsvorming, nog een rekening te vereffenen met de clan Gennez/Vande Lanotte en is anderzijds zowat de enige sociaal-democraat op dat niveau met een zekere Vlaamse reflex.
  Het wordt nu weer even afwachten, wat er deze week nog zal overblijven van het ultimatum van de uitvinder van het lege zilverfonds. Ik heb zo het voorgevoel dat er niet veel van zal overblijven.

  08-12-2010, 09:50 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (134 Stemmen)
  07-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toch een Mathot effect?

  Voor wie het (nog) niet zou weten: Guy Mathot (PS) was ooit minister van begroting in een der regeringen Martens. Eén uitspraak van hem is legendarisch geworden: "Het gat in de begroting is er vanzelf gekomen", zei hij, "en zal ook wel vanzelf weggaan". Geen zinnig mens die een dergelijke uitspraak ooit geloofd heeft. Tot nu toe, althans...
  Want nu blijkt, dat het extra gat in de Belgische begroting, dat eerst op 25, daarna op 22 miljard werd geschat, nu nog maar zo'n 17 miljard euro zou bedragen (voor het federale niveau zelfs maar 13 miljard). Enfin, dat alles volgens de verklaringen van Guy Quaden, streek- en partijgenoot van Mathot en nog even gouverneur van onze nationale bank.
  Als reden voor de toch spectaculaire daling van dat Belgische tekort wordt de verbeterde economische toestand opgegeven: meer mensen aan het werk, meer omzet en meer geïnde belastingen. Volgens mij is dat maar één zijde van de medaille. De andere kant is het feit, dat we met een regering van lopende zaken zitten, die het moet stellen met voorlopige twaalfden en geen nieuwe extra kosten kán maken. Al dat geschreeuw vanwege de belgicisten (én de socialisten) om toch maar zo snel mogelijk een nieuwe regering te hebben, heeft dus in feite waarschijnlijk alleen maar te maken met het invullen van de postjes. Als de situatie immers zo zou blijven evolueren, zit er - althans theoretisch - de kans in dat het tekort in de begroting inderdaad vanzelf uitdooft en dat we feitelijk beter af zijn met een voorlopige regering dan met een echte die weer zou gaan uitgeven.
  Bovenstaande is natuurlijk alleen maar theorie. In de praktijk zullen de kosten voor de vergrijzing er wel voor zorgen dat er maatregelen zullen moéten genomen worden en dat die grotendeels zullen moeten bestaan uit besparingen, zoals dat in de andere landen rondom ons gebeurt, in de eerste plaats in Duitsland. Het is niet voor niets dat Duitsland weer op volle toeren draait en dat het feit dat België het goed doet, ermee te maken heeft. Dat het in Vlaanderen beter loopt dan in de rest van het land komt mede door het feit dat hier het Duitse voorbeeld wel moet gevolgd worden. Wij leveren nl heel wat halffabrikaten af die door de Duitse industrie verwerkt worden en van daaruit geëxporteerd. Op de "Belgium Day", die zopas in New-York werd gehouden, bleek dat ons land maar één echt sterk verkoopsargument heeft: onze nauwe economische banden met onze oosterbuur...

  07-12-2010, 15:52 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (118 Stemmen)
  06-12-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Criminaliteit, illegaliteit, werkloosheid
  Een groep criminologen van de U-Gent en politicologen van de KU-Leuven hebben een studie gepubliceerd over het verband tussen allochtonen, werkloosheid en criminaliteit. In tegenstelling tot een vroegere studie van Marion van San, Vlaamse onderzoekster aan de Erasmus universiteit van Rotterdam en specialist ter zake, niet alleen bij ons maar ook in Nederland, zegt deze studie dat de criminaliteit niet hoger zou liggen bij de allochtonen. Het zou de toenemende werkeloosheid zijn die de criminaliteit doet stijgen. Dat zou inderdaad zo kunnen zijn. Mensen die niets om handen hebben, hebben meer gelegenheid tot het plegen van misdaden. Er is echter een maar, een grote maar:
  In het artikel, dat - nota bene - niet eerst hier verscheen, maar in de British Journal of Criminology - staat feitelijk één zin teveel. Die zegt nl dat de geleerde mensen uit Gent en Leuven "geen cijfers hebben van allochtonen met de Belgische nationaliteit". M.a.w. we horen hier de politiek-correcte uitleg die we ook krijgen als het gaat om de bezetting van onze gevangenissen. Zo'n 50% van onze gedetineerden hebben een andere nationaliteit, maar daarenboven heeft 20 tot 30% van die bajes bevolking wel de Belgische nationaliteit, maar is ze van vreemde origine.
  Met die werkloosheidscijfers zal het wel dezelfde kant op gaan. Alleen al het feit dat Marc Hooghe, ultra belgicist, dit verhaal op onze journaals uit de voeten komt doen, zegt genoeg. Het is al lang bewezen, dat de allochtonen in dit land overtegenwoordigd zijn in de werkloosheidscijfers. Als de criminaliteit toeneemt met de stijging van de werkloosheid, dan zitten zij daar voor een groot deel mee voor tussen. Dat men dit probeert goed te praten door de allochtonen met een Belgische nationaliteit uit de cijfers te houden, is puur fraude en bedrog.
  Het zal er trouwens niet op beteren als de instroom van zgz "asielzoekers" blijft aanzwellen. Roemenië en Bulgarije blijven hun zigeuners hier dumpen. Albanezen en Kosovaren kunnen vanaf volgende week ook naar hier komen afgezakt. Allemaal mensen die niets hebben, weinig of niets kunnen, meestal niet gestudeerd hebben, geen diploma's hebben (of diploma's die hier niets waard zijn) en dikwijls zelfs analfabeet zijn. Als die hier straks allemaal mee in de werkloosheid geraken, zullen de cijfers omtrent de criminaliteit in dit land nog verder de hoogte in gaan. Voor de eigen mensen die ermee te maken zullen krijgen, zal het weinig uitmaken of ze het slachtoffer zijn geworden van allochtonen of van Belgen van allochtoonse afkomst, die in de misdaadcijfers van een groepje geleerde poco's niet voorkomen...

  06-12-2010, 16:49 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (127 Stemmen)
  Archief per week
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!