Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    15-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Vlaamse slavenvolk

    Heb je al eens geprobeerd aan buitenlanders de situatie in België uit te leggen? Dat is helemaal niet gemakkelijk. Jaren geleden werkte ik op de afdeling Bezoeken van een internationaal bedrijf en heb ik dat af en toe wel eens getracht te doen. Als ik bv. Fransen, Spanjaarden of Italianen op bezoek kreeg en de Vlaams Waalse tegenstellingen in België kwamen ter sprake, had ik de gewoonte de zaak om te draaien. Ik vroeg hun dan, wat er bij hen zou gebeuren als de macht in hun land in handen zou komen van een minderheid van Bretoenen, Basken of Zuid Tirolers. Het antwoord was meestal, dat het dan oorlog zou zijn. Wij, Vlamingen, denken daar niet aan en dat is maar goed ook. Toch zegt het iets over de slaafsheid waarmee wij ons lot ondergaan. Waarschijnlijk heeft dat te maken met de eeuwenlange onderdrukking die wij hebben meegemaakt van achtereenvolgens Spanjaarden, Oostenrijkers en Fransen. Toen België ontstond waren we wel de meerderheid, maar economisch waren we toen de minderen van het Waalse gebied dat zich gesteund voelde door grote buur Frankrijk en in feite de kolonisatie politiek ervan doorzette.

    Als je ziet hoe vlot Nederlanders zijn t.o.v. Vlamingen, die meestal wel beter geschoold zijn en harder werken, maar dit niet te gelde schijnen te kunnen maken, dan heeft ook dat iets te maken met het verleden. Vergeet niet, dat Nederland is kunnen groot worden, niet alleen omdat het onafhankelijk was en zich op die manier beter kon ontplooien, maar ook doordat er toen, na de inval van de Spanjaarden, honderdvijftig duizend Zuid Nederlanders naar het noorden waren gevlucht. De nazaten van die vluchtelingen hebben er niet alleen voor gezorgd dat Nederland in de kortste keren zijn gouden eeuw meemaakte, zij zelf hebben er zich volledig kunnen ontplooien en zijn er nooit het slavenvolk geworden zoals dat wat er in het zuiden is gebleven.

    Vlaanderen heeft sindsdien nog grote mensen voortgebracht, maar het waren meestal enkelingen. De grote massa werd onder de knoet gehouden, eerst door de vreemdelingen, daarna door de Belgische staat. Elke poging tot politieke emancipatie werd de kop ingedrukt: na de eerste wereldoorlog door de vervolging van de Fronters, na de tweede door een genadeloze repressie die van de Vlamingen de enige schuldigen van de collaboratie heeft gemaakt.

    De zaak Brussel-Halle-Vilvoorde heeft nog eens duidelijk gemaakt dat Vlamingen in België niets te vertellen hebben, zelfs al vormen ze de meerderheid, zelfs al zorgen ze ervoor dat het land voorspoed kent, zelfs al hebben ze de Wet mee. Zolang de francofone minderheid Vlaamse politiekers vindt dit bereid zijn hun overwicht te verkopen voor een bord linzensoep, zal het hier nooit veranderen

     

    15-05-2005, 18:19 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    13-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweederangs burgers
    Voor zover dit nog bewezen diende te worden is, bij de niét splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde gebleken, dat na 175 jaar België en 25 jaar zgz federalisme, de Vlamingen in dit land nog steeds tweederangs burgers zijn.
    "Elke Belg is gelijk voor de Wet", zegt de Grondwet, maar de huidige machthebbers trekken zich van die Grondwet geen barst aan en blijven er mee voor zorgen dat waar franstaligen buiten hun landsgrenzen faciliteiten krijgen en voor hun eigen partijen kunnen blijven stemmen, de Vlamingen dit niét kunnen. Dit is gewoon apartheid van het ergste type.
    Hoe vernederend de nederlaag voor Vlaanderen in de zaak Brussel-Halle-Vilvoorde is, wordt pas duidelijk als men de krantenkoppen in de franstalige kranten leest:
    - "Goed gedaan" (in het Nederlands!) in La Capitale, met daarbij een foto van de voorzitters van de Waalse partijen.
    - "Triomf: akkoord noch crisis" in de Libre Belgique.
    - "Franstalige zege? Uiteraard" in de Soir, die Verhofstadt daarbij feliciteert met zijn "staatsmanschap".
    - "Striemende nederlaag voor Vlaanderen" in La Dernière Heure.
    Duidelijker kan het niet. België is niet alleen het laatste kunstmatige land in Europa, zoals de Britse Times begin dezer week schreef (reportage van hun man uit Brussel), maar is ook de laatste nep democratie van het vrije Westen, waar een meerderheid van 60% van de bevolking de wet van een dan nog anderstalige minderheid moet ondergaan. Dit alles terwijl het de Vlaamse meerderheid is die ervoor zorgt dat het in dit land goed leven blijft. Vlaanderen zorgt voor meer dan 80% van de export en betaalt in zijn eentje niet alleen de levcnsstandaard van het failliete Brussel en het marxistische zuiden, maar daarenboven nog de totaliteit van de staatsschuld, die nog altijd ± 100% van het BNP bedraagt. Probeer dit maar eens uit te leggen aan buitenlanders (en begin dan liever niet bij Bretoenen, Basken of Corsicanen, want die zouden in zo'n situatie al lang de wapens hebben opgenomen).
    De schuld van hoe het zover is kunnen komen ligt trouwens niet bij de franstaligen, maar bij de Vlaamse volksvertegenwoordiging, die haar primaire taak, nl het vertegenwoordigen van eigen bevolking, niet kan of wil uitvoeren. Dé Quisling van de hele paarse bende blijkt dan tenslotte iemand te zijn die vroeger burgermanifesten schreef en die, sinds hij bij de vleespotten zit, een bocht heeft gemaakt van 180°.
    Er valt voor de Vlamingen dit jaar niets te vieren. Nederlagen viert men niet...

    13-05-2005, 20:42 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    12-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Belgische misdaadcijfers
    Toen Bart Debie, voormalig Antwerps politiecommisaris die het korps verliet en veiligheidsadviseur werd voor het Vlaams Belang, ergens in december van vorig jaar een vergadering van buurtbewoners verliet in Antwerpen Noord, werd hij door een drietal mannen aangevallen. Waarschijnlijk van die verdraagzame die een bepaalde partij niet verdragen omdat ze vinden dat ze onverdraagzaam is (doordenkertje).
    Debie legde klacht neer (hij weet hoe dat werkt) en er werd een proces verbaal opgesteld. Toen hij twee maanden later nog steeds niets had vernomen (er was hem verteld dat hij zou worden opgeroepen voor de mogelijke identificatie van de aanvallers aan de hand van een serie foto's), ging Debie - via zijn advocaat -  eens informeren hoe het met die zaak zat. Het dossier bleek nooit bij het parket te zijn aangekomen. Volgens Antwerps procureur van Lijsebeth wordt men voor dergelijke feiten tegenwoordig niet meer vervolgd. De advocaat, Bart Siffert, kreeg van de procureur zelfs een lijstje mee van de misdrijven waarvoor tegenwoordig geen vervolging meer wordt ingesteld. Hieronder de lijst:
    "Diefstal van fietsen, bromfietsen en motoren, auto-inbraken, winkeldiefstallen, onopzettelijke slagen en verwondingen, opzettelijke slagen met geringe gevolgen en onbekende dader, vandalisme, aanrijding met vluchtmisdrijf en stoffelijke schade, vandalisme aan auto's met onbekende dader en vernieling van afsluiting met onbekende dader."
    Als men nog eens uitpakt met "dalende misdaadcijfers", dan weten we dus hoe dat komt en mogen we die met een zeer grote korrel zout nemen. Als ze bovenstaande lijst nog wat langer willen maken zullen die misdaadcijfers nóg zakken, todat er straks geen misdaad meer zal zijn.
    Men zegge het voort!

    12-05-2005, 10:29 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    11-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kon. Elisabethwedstrijd viool
    De Koningin Elisabethwedstrijd voor viool is weer van start gegaan. Op "La Deux" kan men deze week reeds de halve finales volgen.
    Het is verfissend te zien, dat er toch nog heel wat jongelui zijn die hun tijd en passie in de klassieke muziek steken. Deze muziek is een der steunpilaren van de ontplooing van onze Westerse cultuur. Als men trouwens ziet hoe steeds meer Aziaten aan dergelijke wedstrijden deelnemen, is dat een duidelijk bewijs dat zij onze klassieke muziek erg appreciëren.
    Zoals ik reeds opmerkte zijn de halve finales alleen te volgen op de Waalse zender "La Deux". Als we geluk hebben krijgen we op Canvas de finales te zien, meestal dan nog in uitgesteld relais. De "afecionados" hebben ze dan de avond ervoor reeds rechtstreeks gevolgd op de Waalse zender. Muziek kent geen talen.
    Met de klassieke muziek is het op de Vlaamse zenders trouwens droevig gesteld. Het enige klassieke programma dat we op vier zenders éénmaal per week te zien krijgen, is "klankenkoorts", op Canvas en dan op zaterdag om 13.00 uur. Een onmogelijk uur om voor de TV te gaan zitten. De meeste actieve mensen hebben die dag op dat moment wel iets anders te doen. Voor de rest nul komma nul. Af en toe hoort men op het nieuws wel eens vertellen dat e.o.a. Vlaming ergens in het buitenland bekroond is i.v.m. klassieke muziek, maar diens muziek zelf krijg men niet te zien noch te horen. Wie klassieke muziek wil hebben op TV moet de Nederlandse of de Waalse zenders volgen, ofwel Arte, soms de BBC. Arte en BBC durven zelfs hele opera's uit te zenden, iets dat op de Vlaamse zenders in járen niet meer gebeurd is. De heer Mary, hoofd van de VRT, ging voor meer cultuur, zei hij. Wat hij echter onder cultuur verstaat, zei hij er niet bij. Misschien de gewrochten van Hoet, Panamarenko en Fabre?
    Het wordt zelfs nóg erger. Bert Anciaux, tot nader orde Vlaams minister voor cultuur, is zinnens de Vlaamse Operastichting te ontbinden. Hij wil bepaalde koren en orkesten laten samensmelten, alsof dat allemaal zo maar kan. Een opera orkest bv begeleidt zangers, een symfonisch orkest interpreteert de muziek heel anders. Anciaux heeft daar geen benul van (van wat anders trouwens?). Het enige wat hij kan is de boel op stelten zetten of om zeep helpen. Dat was zo met zijn Volksunie en dat zal met de VLOS niet anders zijn.
    Arm volk dat geen betere leiders heeft!

    11-05-2005, 16:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    10-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterven voor het vaderland
    "Het is altijd kletspraat te vertellen waarom een soldaat sneuvelt. Ik geloof dat een soldaat zelden vóór iets sterft, maar meestal tégen zijn goesting" (Bruno De Winter).
    Aan bovenstaande uitsprak dacht ik toen ik, ter gelegenheid van de herdenking van de Tweede Wereldoorlog in Moskou, nog eens de cijfers te horen kreeg van de gesneuvelde Russen. Voor elke Duitser vielen vier Russen, voor elk Amerikaan vielen er honderd!
    Dat er toen zoveel Russische soldaten gesneuveld zijn, zal wel meer dan één reden gehad hebben. Toch is het een feit, dat een mensenleven in Rusland nooit veel waard is geweest. Dat maken we trouwens nog regelmatig mee als er weer eens een probleem is met de Tsjetsjenen. Het wordt meestal een bloedbad.
    In de Tweede wereldoorlog was dat niet anders. Alleen al bij de innname van Berlijn stierven er 400.000 Russische soldaten tegenover slechts 50.000 Duitse. Taktisch gezien was het een grote fout een ingesloten vijand tot het uiterste te bekampen. Slimmer was het geweest hem een uitweg te geven tot vluchten. Dat mocht echter niet van Stalin. Hij en niemand anders zou Berlijn innemen. De vlag met de hamer en sikkel op de Rijksdag was hem belangrijker dan enkele honderduizende soldatenlevens.
    ---
    Het is in de Sovjet Unie nooit anders geweest. Sinds 1917 heeft het communisme er meer dan zestig miljoen slachtoffers gemaakt, die van de Tweede Wereldoorlog niét meegerekend. Dat is tien maal de holocaust, 600 maal Hiroshima. Het kunnen er ook meer geweest zijn; het juiste aantal zal nooit bekend geraken.
    Van de honderden strafkampen, de Goelag Archipels, is er geen enkele naam bij het grote publiek bekend. Geen vergelijking mogelijk met Dachau, Auschwitz en andere Buchenwalds. De resultaten waren er echter niet minder om.
    En dan hebben we het nog niet gehad over de deportaties, soms van hele volkeren, waarbij het ook over miljoenen mensen ging.
    Er zijn leukere landen om in te wonen dan Rusland...

    10-05-2005, 18:18 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    09-05-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.What's in a name?
    Tijdens een VRT journaal van dit voorbije weekeinde in de berichtgeving over de vieringen n.a.v. de zestigste verjaardag van het einde van Wereldoorlog II, had men toch weer de kans gezien om e.o.a. miepie te laten komen vertellen dat we ook nu moesten opletten voor "extreem rechts". Het onnozel wicht heeft het zelf niet meegemaakt en zal ook wel een van de velen zijn die door onze vooringenomen staatszender was gehersenpoeld.
    Wat heeft extreem rechts met de Tweede Wereldoorlog te maken? Niks, driemaal niks. De nazi's waren "nationaal socialisten". Hoe kunnen socialisten nu extreem rechts zijn? Het beste bewijs, dat ze links waren, was wel het niet aanvalspact dat ze bij het begin van de oorlog sloten met Stalins communisten waarna ze broederlijk met hun linkse vrienden Polen onder elkaar verdeelden. Later waren de sovjets echter bij de overwinnaars en de nazi's bij de verliezers. De Romeinen kenden dat al: "Vae Victis" (Wee de overwonnenen). De uiterst linksen hadden (mee) gewonnen en de overwonnenen werden dan maar als uiterst rechts geclasseerd. Het politiek correct denken is nu mode, maar bestond toen ook al en, zoals een Amerikaans President ook zegde: "Blijf maar liegen, ergens blijft daar toch wel iets van hangen". Dat hebben ze dus ook bij de VRT goed in hun oren geknoopt.
    ---
    Nog zo'n misvatting is het woord "fascist". Het komt van de fascistische beweging van Benito Mussolini en ook die organisatie was socialistisch van oorsprong, dus links. Het woord fascist komt van het Latijnse "fascio", dat "bundel" betekent en stond voor een bundel gehakt hout, waar in het midden een bijl tussen stak. Deze "fascio" werd door de Romeinen mee rondgedragen bij optochten en was een teken van waardigheid. Mussolini's beweging had de draad van die symboliek terug opgenomen.
    Fascisme is een exclusief Italiaans gebeuren. Met veel goede wil zou men er dat van Kroatië nog bij kunnen nemen, daar ingevoerd uit Italië, maar daar houdt het mee op. Toch wordt het woord "fascist" hier regelmatig gebruikt, meestal als scheldwoord waarbij men echt niet weet waarover men het heeft. Voor onze streken had men bv beter als scheldwoord het woord "nazi" gebruikt, omdat we daar wél mee te maken hebben gehad. Dat gebeurt echter niet, wat ook dat past niet in het moderne correct politiek denken, waarbij het woord socialist angstvallig wordt afgeschermd.

    09-05-2005, 18:12 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!