Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    11-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het been stijf houden
    In de discussie Vlamingen vs francofonen kunnen de eersten doorgaans op weinig steun rekenen van de Nederlandse taalgenoten. Nogal wat Hollanders verwarren onze Bourgondische levensstijl met Frans spreken. Hoewel zij die taal moeilijk onder de knie krijgen, spreken ze er wel graag enkele woordjes van.
    Gelukkig zijn er ook uitzonderingen op de regel. Denk maar aan Dr Paardekoper uit de jaren zeventig. Nu is er nog zo een opgestaan, een zekere Victor Irving Spoormaker, psycholoog, die werkt aan een reisboek over Vlaanderen. Als gevolg hiervan, heeft de man ook al e.e.a. meegemaakt. Volgens Spoormaker is het echte probleem van de Belgische formatiemoeilijkheden niet Brussel-Halle/Vilvoorde, maar gewoon het geld. Ook hij weet van de transfers en, alhoewel hij die "maar" op een dikke tien miljard schat (hij rekent er de afbetaling van de Belgische staatsschuld niet bij), komt hij tot de vaststelling, dat het hier over verschrikkelijk veel geld gaat.
    In Nederland ontstond enkele jaren geleden een fikse rel omdat het land twee tot drie miljard euro netto moet afdragen aan Europa. Welnu, het bedrag dat Vlaanderen aan Wallonië geeft, bedraagt 4 keer zoveel! Het wordt nog erger, als men het in percentages uitrekent. De Europese bijdrage van Nederland is 0,5% van het Nederlandse bbp, die van Vlaanderen aan Wallonië (berekent op 10 miljard) meer dan 5%, dus minstens tien keer meer. Spoormaker noemt het "absurd veel". 5% is, om een voorbeeld te geven, de volledige begroting voor onderwijs in Nederland (met 18 miljoen inwoners, drie keer meer dan Vlaanderen).
    Landen zoals Slovenië en Kroatië, maar ook regio's zoals Catalonië en Baskenland, hebben hun onafhankelijkheid geclaimd omdat ze in de eerste plaats niet akkoord waren met de geldtransfers in hun eigen land, respectievelijk naar Servië en Spanje. De eerste twee hebben tenslotte de onafhankelijkheid gekregen, de andere twee een grotere autonomie. Vlaanderen, dat tot nu toe zo goed als niets kreeg, moet in de huidige politieke situatie, volgens Spoormaker, dan ook het been stijf houden. Er zijn twee opties: ofwel het geld zelf behouden ofwel meer invloed (lees: grotere federalisering).
    Het antwoord ligt bij de Franstaligen. Ofwel geven zij toe, ofwel blazen zij (en niet wij) België op.

    11-11-2007, 11:37 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
    10-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V geen CVP
    Ik moet zeggen, dat ik aangenaam verrast was, toen ik gisterenmiddag op het VRT-nieuws van 13.00 uur het duo Vandeurzen/De Wever op het scherm hoorde verklaren, dat het Vlaamse kartel de Coburg-piste niét volgt. Het kartel blijft op haar standpunt, dat er een soortement van staatshervorming moét komen en dat ze anders niet in een volgende regering stapt. Meer nog: ze zal in dat geval zelfs niet meer deelnemen aan de verdere regeringsonderhandelingen van oranje-blauw.
    Rechtuit gezegd: dat had ik niet verwacht. Ik vreesde, zoals waarschijnlijk heel wat Vlamingen, dat de "tsjeven" weer eens zouden gaan toegeven, zoals we dat vroeger met de CVP gewend waren. Niet dus. CD&V blijkt zich, al dan niet gesteund door de N-VA, wel degelijke te distantiëren van de oude politiek.
    E.e.a. betekent wel, dat formateur Leterme zijn missie (voorlopig?) als afgelopen kan beschouwen. Men moet realistisch blijven. Er kan geen serieuze staatshervorming komen zonder een tweederde meerderheid en die vindt men niet met alleen oranje-blauw. Om de Grondwet te kunnen veranderen moet men er minstens de PS mee betrekken, desnoods door Reynders als troostprijs de post van eerste piet te geven. Mij maakt het echt niet uit hoe men aan Waalse kant de ministerportefeuilles verdeelt. Een Waal als eerste minister is tenslotte verplicht toegevingen te doen die er anders niet zouden komen. Zie maar hoe Vlaamse eerste ministers hun eigen volk hebben tekort gedaan. Tenslotte denk ik dat een regering mét PS maar zonder CDH voor Vlaanderen minder schadelijk zal zijn. Een regering mét CDH ministers is een blauwdruk voor continuë muggenzifterij (denk bv maar aan Zaventem).
    Toen ik gisteren naar het TV-nieuws keek van 17.45 uur op VTM, kwam het nieuws van de kartelverklaring niet eens ter sprake. De cafézender uit Nossegem vond zoiets waarschijnlijk niet relevant genoeg tussen haar lifestyle items en haar kroniek van gebroken armen en benen. Sinds Pol Vandendriessche VTM verliet, is het bedenkelijke niveau daar nóg gezakt...
    Oh, ja, er is ook weer een enquête opgedoken. Ik ga daar niet veel tijd aan verspillen. Met de dagelijks veranderende politieke situatie, zou men elke week wel een peiling kunnen doen die grondig van de vorige zou afwijken. Zeker nu, zijn het alleen maar momentopnamen.

    10-11-2007, 10:20 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    09-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Coburg scenario
    Driemaal is scheepsrecht, zegt het adagium. Leterme krijgt voor de tweede keer een doorstart, deze keer dank zij zijn Belgische sponsor uit Laken. De vraag is alleen maar, wat hij er nog van terecht zal brengen. Over B-H/V moet men zich de eerste tijd niet meer druk maken. Over de toekomst van dit land in zijn geheel wel. Om zich verder te kunnen ontwikkelen en zijn welvaart veilig te stellen, heeft Vlaanderen de institutionele hervormingen, die het vraagt, broodnodig. Wat er de dag van vandaag in onze maatschappij gebeurt, is dat ze steeds blijft veranderen. Wie zich daarbij niet aanpast, gaat achteruit. De huidige situatie behouden, zoals de francofonen wensen, zal ervoor zorgen dat dit land compleet vast loopt. Het zijn trouwens niet alleen de Vlaamse partijen die de hervormingen vragen (het achterlijke Groen! uitgezonderd), maar ook de Vlaamse werkgevers én het Verbond van Belgische ondernemingen. Als Vlaanderen geen kans krijgt zelf over meer hefbomen te beschikken om zich verder te kunnen ontwikkelen, gaan we naar een economische crash. Wallonië wordt daarbij het grootste slachtoffer.
    Ook het idee van Albert II om een raad van "wijzen" aan te stellen die plannen moet uitdokteren om tot een zoveelste staatshervorming te komen, is slecht nieuws voor Vlaanderen. De twee door de koning aangeduide initiatiefnemers, Van Rompuy Sr en Armand De Decker, staan beiden bekend als staatsbehoudende belgicisten, de laatste zelfs als een Vlaminghater. Voeg daarbij nog de namen van, zeg maar, Eyskens, Martens, Dehaene, Claes, Nothomb, Wathelet Sr en "dieu" Spitaels, om er maar enkele op te noemen en men kan zich reeds indenken wat voor unitaire wijsheden daar uit gaan komen.
    Verder duidt heel het huidige verhaal nog maar eens aan dat de koning bij ons nog steeds veel te veel politiek gewicht denkt te hebben om eens te zeggen wat goed is voor zijn onderdanen. Ook dat is een voorbijgestreefde redenering. Het wordt hoog tijd om ook daaraan een einde te stellen.
    Tenslotte nog dit: de francofone pers en politici vinden dat Vlaanderen vals speelt omdat ze haar recht van meerderheid heeft uitgespeeld in de zaak B-H/V. Deze mening wordt bijgetreden door een deel van de Vlaamse media, die hun kranten wagenwijd openzetten voor allerlei al dan niet universitaire belgicisten, die de Vlamingen straffeloos denken te mogen kleineren en schofferen. Dit is gewoon ergerlijk, omdat de splitsing van B-H/V gewoon het gevolg is van een arrest van het Belgische Grondwettelijk Hof n.a.v. een wet die al meer dan dertig jaar oud is. Als er één partij is die in deze zaak vals speelt, dan zijn het de francofonen, die niet bereid zijn een wet uit te laten voeren als het niet in hun kraam past. Zoiets dan democratie noemen is gewoon pervers.

    09-11-2007, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    08-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ontmanteling van België, les één
    Het is dan toch gelukt: de Kamercommissie stemde gisteren de splitsing van het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde. Raar genoeg, was er geen implosie van het Belgische staatsbestel, zoals enkele ongeluksprofeten al een tijdje voorspelden. In de plaats daarvan komen ze ons nu zeggen, dat het nog járen kan duren vooraleer B-H/V echt zal gesplitst zijn. Dit is het gevolg van alle mogelijke grendels, toeters, alarmbellen en evenwichten waaraan dit kunstmatige land rijk is en die er mede voor gezorgd hebben dat het nu een op definitieve crash afstevent. Als Walen en belgicisten immers over alles en nog wat zullen blijven dwarsliggen, dan wordt dit land gewoon onbestuurbaar en dat is juist het tegenovergestelde van waarvan ze steeds de mond vol hebben.
    Voor Vlaanderen zijn er voorlopig alleen maar pluspunten:
    1. Het feodale Brussel wordt niet uitgebreid.
    2. Er komen in Vlaanderen geen extra faciliteiten voor Franstaligen.
    3. Normaal gesproken zullen de opstandige burgemeesters uit de faciliteitengemeenten niet benoemd worden.
    4. Het cordon werd op een cruciaal moment doorbroken en het Vlaamse Front hield stand. Zoals te verwachten, stemde het groene lid niet mee, maar dat is verwaarloosbaar. In 2009 sturen we Groen! weer naar af.
    5. Er werd geen prijs betaald voor de uitvoering van een reeds 30 jaar geleden gestemde wet. The best things in live are free!
    ---
    Tenslotte een paar opmerkingen over reacties van de gebruikelijke nestvervuilers:
    - Dave Sinardet, B-Plus, ziet twee democratieën: een eenzijdige versie (type Duitsland en Frankrijk), waar 51% de meerderheid heeft én een "consensusdemocratie" zoals de onze. Hij beweert dat die ook bestaat in Zwitserland, maar vergeet erbij te zeggen, dat men daar referenda kan houden over alles en nog wat. Mocht de Duitstalige meerderheid daar zo geschoffeerd worden zoals de Vlamingen in België, dan organiseert men er een referendum en wordt de zaak weer
    rechtgezet. Dat is bij ons (nog) niet mogelijk.
    - Professor Van Orshoven (KU Leuven) zegt, dat de Franstaligen de uitvoering van de splitsing nog tot in der eeuwigheid kunnen laten uitstellen. De geleerde man vergeet daarbij wel, dat er ondertussen geen nieuwe verkiezingen kunnen gehouden worden. Als de Franstaligen ondertussen de zaak zouden  blijven boycotten, dan houdt België op te bestaan.
    - Freddy Thielemans, PS-burgemeester van Brussel en chouchou van de moslims, zegt eraan te denken niet meer in Vlaanderen op vakantie te gaan. Van een ramp gesproken; als we die maar te boven komen!
    Kortom, D-Day dag één heeft Vlaanderen zijn eerste stap gezet naar minstens een confederaal België en misschien wel naar zijn onafhankelijkheid. Vooraleer het zover is zal er nog heel wat gebeuren in dit absurde land, waar iedereen volgens de Grondwet gelijk is, maar waar sommigen nóg gelijker blijken te zijn als ze maar Franstalig zijn en in Vlaanderen wonen!

    08-11-2007, 10:28 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
    07-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.D-Day?
    Vandaag, 7 november zou het dus moeten gebeuren. Behoudens grote verrassingen, komt er geen vergelijk tussen de oranje-blauwe onderhandelaars en wordt, als de Vlaamse partijen woord houden, de splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde deze namiddag in de commissie Binnenlandse Zaken goedgekeurd, Vlaamse meerderheid tegen francofone minderheid. Het zou een historische dag kunnen worden, want voor één keer zullen alle Vlaamse partijen dan een front hebben gevormd en dit front in stand hebben gehouden. Het valt nog te bezien of Groen! eraan meedoet, maar dat is in dit geval onbelangrijk. Áls Groen! weer tegen Vlaanderen zou stemmen, dan wordt het trouwens hoog tijd dat we, tegen de verkiezingen van 2009, rond die partij een Vlaams cordon optrekken.
    Rond B-H/V draait alles om het territorialiteitsprincipe, iets wat de regel is in alle federale staten, overal ter wereld. Nergens anders belet een regio een andere te werken en zich te ontwikkelen. Nergens anders eist een armere regio het grondgebied op van een rijkere. Nergens anders eist een regio dat een andere haar taal zou gebruiken. Het is hoog tijd, dat we aan deze nieuwe vorm van kolonisatie en taalimperialisme een einde stellen en daarvoor krijgt Vlaanderen vandaag de kans.
    ---
    Er blijven natuurlijk nog enkele alternatieven, maar daarop lopen we best niet vooruit. First things first. In de 150 dagen onderhandelen hebben we alvast de betekenis geleerd van een spooknota, een schootnota, een dode papegaai, onverwijld, gratuit en wat men met een lepel(tje) suiker in de politiek kan bereiken. Het politieke jargon, ook wel eens "wetstraatees" genoemd,  is er in elk geval weer wat rijker op geworden.

    07-11-2007, 10:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    06-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Belgische paradox
    In aanloop naar 7 november is er nog maar eens een enquête gehouden in de faciliteitengemeenten rond Brussel. Daaruit zou blijken, dat - op Wemmel na - er in al die gemeenten een meerderheid vóór de aansluiting met Brussel is. Dat wordt dan op de VRT verteld zonder ook maar enige duiding, iets waarin ze anders zo straf zijn op de rooie staatszender.
    Als wij, Vlamingen, in dit land iets van de Belgische Grondwet gewijzigd willen zien, dan moet daarvoor een tweederde meerderheid zijn, plús een gewone meerderheid in elke taalgroep. Als francofonen iets veranderd willen zien, dan schermen ze met de "democratische meerderheid" en dat is dan 50+1%. Zo iets is natuurlijk schijnheiligheid in het kwadraat. Als die gemeenten rond Brussel een referendum zouden mogen houden, iets wat - voor zover ik het weet - wettelijk niet mogelijk is, dan geldt voor hen hetzelfde wat voor het hele Belgische territorium geldt, nl dat ook in die gemeenten er een tweederde meerderheid moet zijn plús een normale meerderheid in beide taalgroepen. Dát is pas democratie, zij het dan op zijn Belgisch. Want voor de Belgische Grondwet zijn alle Belgen gelijk voor de wet.
    ---
    Voor het splitsen van het kies- en gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde is maar een normale meerderheid nodig, omdat het hier gaat om de toepassing van een wet die reeds dertig (30!) jaar bestaat en om een arrest van de Raad van State van 2003, toen Verhofstadt ging knoeien aan de kiesarrondissementen om zijn eigen persoontje en dat van zijn collaborateurs wat meer in het zonlicht te zetten.
    Als Leterme er vandaag en/of morgenvoormiddag niet in slaagt tot een akkoord te komen met zijn arrogante francofone tegenspelers, dan moét B-H/V morgennamiddag gesplitst worden in de Kamercommissie van Binnenlandse Zaken, Vlaamse meerderheid tegen francofone minderheid. Dat België dan op apegapen zal liggen, tant pis! Daarmee zullen de zgz democratische partijen het programma van de partij die nooit heeft mogen meespelen, bijna verwezenlijkt hebben!

    06-11-2007, 10:44 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    05-11-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouckie wordt flamingant!
    In de Zeve(re)nde Dag is SP.a-minister Vandenbroucke bijzonder hard uitgevaren tegen schietschijf De Wever. Er zijn nogal wat redenen te vinden om zo'n scherpe, persoonlijke aanval uit te voeren. De belangrijkste zal wel zijn dat Brouckie zijn steentje zal hebben moeten bijdragen in het kelderen van de oranje-blauwe regeringsonderhandelingen die deze week waarschijnlijk schipbreuk lijden. Dat mag hij als lid van de (voorlopige?) oppositie altijd doen. De manier waarop en het feit dat hij dit toch doet in functie van minister van de Vlaamse regering, doet toch heel wat wenkbrauwen fronsen. Dat hij er tenslotte de zaak Van Temsche bij haalde, is zonder meer gemeen. Het is niet omdat Verhofstadt dat indertijd ook gedaan heeft, dat men zoiets moet herhalen.
    Brouckie sleurde er ook Janssens' excuses bij. Wat die excuses  betreft, was er trouwens vorige week nog een opmerkelijke reactie van Jean-Marie Dedecker. "Deckerke" zei daarin o.m., dat het excuses waren van mensen die zelf niet verantwoordelijk zijn, in naam van mensen die er niet meer zijn, voor mensen die er ook niet meer zijn. Hij voegde er nog aan toe, dat nakomelingen verantwoordelijk zijn voor de wereld van vandaag en morgen, niet voor die van gisteren. Beter had ik het niet kunnen zeggen, al had ik ook aangegeven dat men situaties van toen niet kan beoordelen met wat men nu weet. Het is hetzelfde verhaal van de Duitser, die na de oorlog zei "Wir haben es nicht gewußt". Dat klopte meestal ook, want in die tijd was er geen TV, en radio en TV waren in handen van het regime. Wie er niet rechtstreeks bij betrokken was, wist het inderdaad niet. Met wat men nu weet is het gemakkelijk zich daarover vrolijk te maken.
    Om nog even op "Brouckie" terug te komen: op één punt heeft hij gedeeltelijk gelijk. Er kan inderdaad geen echte staatshervorming komen zonder de socialisten, maar dan zonder de Waalse socialisten. Met PS en MR aan Waalse kant en Open VLD en het Vlaams kartel aan de andere kant, heeft men wat overschiet van Brouckie's partij niet nodig. Haal de PS erbij, laat het CDH vallen en benoem Reynders tot premier. Op die manier kan er een echte staatshervorming komen. De SP.a moest 300 man afdanken, bij de PS dreigt een veelvoud op straat te moeten worden gezet. De PS, die leeft van het cliëntelisme, zal veel meer toegeven dan de muggenzifters van madame Milfoisnon. Dat noemt men in het Duits "Realpolitik". Bij de CD&V moet men dat nog ontdekken.

    05-11-2007, 11:01 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!