Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    22-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek moratorium
    "In één week kunnen we de zaak regelen. We hebben alles al in ons hoofd, we kennen de contouren van een akkoord, het is alleen nog een kwestie van politieke wil".
    Bovenstaand citaat gaat over de staatshervorming, verscheen in Knack en komt van niemand minder dan Joelle Milquet, de "madame non", die reeds twintig maanden alle voorstellen ter zake heeft geboycot en haar best heeft gedaan nog meer te federaliseren en minder te regionaliseren, waar ze ook maar kon. Daarbij dient tevens in acht genomen, dat de francofonen in dit land steeds één blok hebben gevormd bij beslissingen over staatshervorming en de wil van Milquet alleen niet voldoende zal zijn. Dat weet zij ook en laat haar toe bovenstaande te zeggen, met in haar achterhoofd dat haar francofonen partners (MR met Maingain op kop), de zaken toch wel zullen afschieten.
    Er zal de eerste twee, drie maanden in dit land helemaal niets meer gebeuren, omdat er weer verkiezingen aankomen. Op federaal vlak wil de Open VLD geen initiatief meer nemen i.v.m. de immigratiewetten, op regionaal vlak remt de SP.a de beslissing over de Antwerpse Oosterweelverbinding af (nota bene: een zaak waarbij duizenden arbeidsplaatsen gemoeid zijn, uitgerekend in deze crisistijd!).
    In het licht van een dergelijke impasse, hoort men weer stemmen om die verkiezingen allemaal te doen samenvallen. Zoiets zou helemaal niet nodig zijn, mochten de politieke partijen een begin van fatsoen ten toon stellen en hun afgevaardigden verplichten binnen eenzelfde niveau te blijven. Wie federaal verkozen is, blijft op het federale vlak. Wie regionaal verkozen is, blijft regionaal. Geen dubbele opkomsten meer, geen kandidaten die zeggen niet te zullen zetelen als ze verkozen worden. Zo was het bv correct dat Leterme en Vandeurzen vervangen werden door collega's uit het federale parlement (Van Rompuy en Declerck), maar was het niet correct dat Vervotje vervangen werd door Vanackere, die van het regionale niveau kwam. Het was vroeger ook niet correct dat mensen als Dewael, Leterme en Vervotte van het regionale vlak overstapten op het federale. Dat is gewoon kiezersbedrog.
    Tenslotte blijft er nog de kiezer over die op 7 juni de kans krijgt zich daarover uit te spreken en niet zou mogen stemmen voor mensen die op meer dan één lijst staan (van welke partij ook) of voor kandidaten die op voorhand zeggen hun plaats niet te zullen opnemen als ze verkozen mochten worden. Ons parlement zit nu reeds vol met opvolgers, waarvoor niet gekozen werd. Dat heeft met democratie nog weinig te maken.

    22-03-2009, 10:28 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    21-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De terugkeer der leugenaars
    Leterme is terug van weg geweest. De man denkt, dat hem niets meer overkomen kan, nu de Fortis commissie beslist heeft dat het niets kon beslissen. Reynders moest nl beschermd worden en daarvan kunnen nu ook Leterme en Vandeurzen profiteren.
    Leterme is meteen te zien in alle media. Hij gaat er weer tegenaan. Hij is een man met een opdracht, zegt hij. Hij gaat op 7 juni lijstduwer spelen op liefst twee lijsten. Waar hij voor staat? Wel, voor o.m. een staatshervorming!
    Ge moet maar durven. Twintig maanden heeft hij de tijd gehad iets te doen aan zijn verkiezingsbeloften van juni 2007. Wat is ervan gekomen? Niets, vele malen niets. Geen staatshervorming, zelfs geen begin ervan (de borrelnootjes, weet je wel). Geen splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde (de "vijf minuten moed"). Geen goed bestuur, geen sluitende begroting. Toen reeds de halve wereld toegaf dat 2009 een inkrimping van de economie zou geven, bleef hij als laatste vooropstellen dat er een groei was van 1,2%. Zijn kartel, waarmee hij enkele goede electorale resultaten had beleefd, ligt uiteen. Volgens Leterme (en de top van zijn partij) omdat N-VA eruit is gestapt. Die laatste partij kon ook niets anders, want CD&V hield zich niet aan de afspraken en de beloftes. Maar het ergste van al is, dat Leterme de eerste Belgische premier van een Vlaamse partij is, die een federale regering heeft gevormd met een minderheid in Vlaanderen, iets wat hijzelf vroeger zei nooit te zullen doen en te zullen bestrijden van de Noordzee tot voorbij Limburg. Leugenaar!
    Ook Guynocchio is terug. De man van de actieve welvaartstaat. De man van de sluitende begrotingen, die jaren later niet sluitend bleken te zijn, ondanks het versjachelen van overheidsgebouwen en het kapen van pensioenfondsen. De man die vergat geld opzij te zetten voor het opvangen van de kosten voor de vergrijzing en het saneren van de staatsschuld. De man die daardoor mee aan de basis ligt van het enorme deficit van dit land, dat nu geen geld meer heeft om een serieus herstelplan op poten te zetten. De man die, zonder enige bekende bij-job, er in slaagde een landgoed in Umbrië te kopen én restaureren en sindsdien daar ook eigenaar is van een serie Italiaanse oldtimers. Bovendien van appartementen aan de dure Normandische kust, van een gebouw met vier verdiepingen in Mariakerke en een boot op de Leie. Allemaal door aan politiek te doen. Wie het niet gelooft, kan informeren bij Knack, die heeft er vroeger een artikel aan gewijd.
    De leugenaars zijn weer onder ons en komen op bij de volgende verkiezingen. Zij rekenen erop dat het kiesVEE weer voor hen zal stemmen, want zij zijn goed voor de mensen. Enfin, dat zeggen ze toch zelf.
    Arme politieke partijen, die geen betere alternatieven hebben. Arme Vlamingen, die zich voor de zoveelste maal bij de bok laten zetten...

    21-03-2009, 10:18 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    20-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bont en blauw

    Het voorstel om mensen, die tijdelijk overschakelen op minder werken en zo hun werkgevers de kans geven niet tot ontslagen over te gaan, zouden dus misschien kunnen genieten van een extra premie van de Vlaamse regering. Ik schrijf wel "misschien", want, nadat de hele deelregering het daarover eens was, is Dirk Van Mechelen het kostenplaatje eens gaan uitrekenen en is hij achterovergevallen van het verschieten. Daar waar men uitging van een extra kost van zo'n 2 miljoen euro, zit de kans er in - als het echt crisis blijft - dat dit bedrag zou kunnen oplopen tot zo'n kleine honderd miljoen (94, om juist te zijn). Een verschil dus van 92 miljoen dure euro's. Open VLD is dan ook op de rem gaan staan en vraagt extra garanties alvorens er mee verder te gaan. In het beste geval wil men die premie maar tijdelijk uitbetalen, voor drie of maximaal zes maanden. Men wil nl niet vervallen in de fouten van de federale Belgische regering uit de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw. Toen heeft men allerlei extra uitgaven vastgelegd, die er mee voor gezorgd hebben dat we er tot op de dag van vandaag last van hebben. Denk maar aan bv het brugpensioen, dat er mee de oorzaak van is dat de werkzaamheid van de plus-50 jarige Vlaming tot de laagste van Europa behoort, wat er ook mee voor zorgt dat de kosten van de vergrijzing onbetaalbaar zullen worden.
    Maar er is meer. Rood en blauw lusten elkaar niet meer, zeker niet in Vlaanderen. De belangrijkste reden, waarom bv de S.P.a. niet mocht deelnemen aan de nieuwe federale regering, was omdat Open VLD dat niet wilde. Ook de discussie over de sans papiers kadert in dat thema. Open VLD voelt de adem van de echte blauwen (LDD) in de nek en durft vóór 7 juni daarover geen beslissing nemen. Vergeten we niet dat de lichtblauwen ook de verkiezingen van juni 2007 grotendeels verloren hebben na het overstag gaan voor het vreemdelingenstemrecht.
    Tegelijkertijd toont Open VLD ook, dat het een hypocriete verzameling is. Van de ene kant willen ze met rood niets meer te maken hebben, zeker niet in Vlaanderen, van de andere kant lopen ze als ratten achter rattenvanger Verhofstadt, uitgerekend de man die paars uitvond in België.
    Lowie Tobback krijgt nog gelijk, toen hij in 1999 stelde dat paars zou beginnen met rood en blauw en dat het bont en blauw zou eindigen.

    20-03-2009, 10:25 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    19-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tot het faillissement ons scheidt
    Een kort berichtje in de krant van gisteren: in 2007 waren er in Vlaanderen bijna 12.000 btw-controles op nieuwbouw en verbouwingen. In Wallonië waren dat er amper 4.500, in Brussel - nóg straffer - 59 (negenenvijftig!). De controles in Vlaanderen brachten 8 miljoen euro op, die in Wallonië anderhalf miljoen, die in Brussel 102.000... Nu zouden die cijfers natuurlijk vergeleken moeten worden met het totaal aantal bouwwerken en verbouwingen die er in de diverse regio's plaatsgrijpen, maar voor Brussel zijn de cijfers echt erover. Als er één regio is, waar veel gebouwd wordt (zeker in verhouding tot de totale oppervlakte en het aantal bewoners), dan is het in het hoofdstedelijk gewest. Het duidt dan ook nog maar eens aan, hoe er daar gesjoemeld wordt met het staatsgeld. Straks staan ze weer te vragen voor bijkomende financiën. Vergeten we ondertussen immers niet, dat de opbrengsten van dergelijke controles, naar aloude slechte Belgische gewoonte, min of meer evenredig zullen verdeeld worden over alle regio's. Zoals dat o.m. ook nog steeds gebeurd met het geld dat geïnd wordt door de verkeersboetes, waarbij in Vlaanderen al zo'n kleine duizend flitspalen staan en in Wallonië een handvol.
    Die controles bij de bouwnijverheid zijn trouwens geen uitzondering. Nog niet zolang geleden werd al bekend, dat er in Wallonië veel minder gecontroleerd werd door de diensten van de belastingen (Reyndersland, weet je wel) en zo zijn er nog meer van die wraakroepende situaties. "Fiscale controle in België is een kansspel", wordt er wel eens gezegd. Dat klopt niet helemaal. In Vlaanderen kan je geluk hebben, in Wallonië tegenslag. Dat is een wereld van verschil. Een vennootschap in Vlaanderen heeft één kans op tien om gecontroleerd te worden. In Brussel is dat één op twintig. In Luik één op vijfentwintig, in Namen (Wallonië's hoofdstad) bijna één op vijftig!
    Vlaanderen wordt ook nog op een andere manier bij de aap gezet. Zo was er vorige week het bericht, dat het ziekteverzuim van politieagenten in Wallonië 50% hoger ligt dan in Vlaanderen. Deze situatie doet zich trouwens ook voor bij de NMBS, de Post, het onderwijs en zelfs in de privé. De ziekteverzekering betaalt dan ook meer ziekte- en invaliditeitsuitkeringen in Wallonië dan in Vlaanderen.
    Samengevat, als er moet betaald worden, staan de Vlamingen op de eerste rij. Als er moet getrokken worden zijn de Walen eerst aan de beurt. Dat allemaal via een bijna oneindige reeks verdoken transfers. En dan hebben we het nog niet gehad over de echte transfers, die van de 12 miljard euro per jaar. De vraag is maar, hoelang dit nog kan blijven duren. Met de financiële en economische crisis krijgt ook Vlaanderen stilaan het water aan de lippen. Moet dit land eerst helemaal failliet gaan vóór er meer rechtvaardigheid komt?

    19-03-2009, 10:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    18-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwste lottoformulier
    Onze onvolprezen diensten van Belastingen hebben het vaderland nog maar eens verrast met een nieuw geschenk. Het aangifteformulier, dat we dit jaar zullen ontvangen, zal nóg "eenvoudiger" zijn dan het vorige, dat al een "lottoformulier" werd genoemd. Dat "eenvoudiger" moet wel met een grove korrel zout genomen worden, want in feite is het omgekeerde het geval: het wordt nóg moeilijker. De codes zullen voortaan nl door de belastingsplichtige zelf moeten worden ingevuld.
    De uitleg, die bij het nieuwe formulier werd gegeven, stelt, dat men het gebruik van Tax-on-web wil aanmoedigen. Ook dat moet gerelativeerd worden. Het blijkt nl dat inderdaad al heel wat burgers dat systeem gebruiken, maar er geen voordeel uit halen. De meesten die het vorig jaar gedaan hebben, wachten negen maanden later nog altijd op de afrekening.
    Maar er is meer. Nog niet zo lang geleden werd gemeld, dat in België 40% van de bevolking nog niet is aangesloten op het internet. Het gaat vooral om kansarmen en senioren. Die mensen dienen hun aangifte meestal nog wel in op papier en worden nu de dupe van een steeds gecompliceerder systeem. Daarenboven zullen ze de ingevulde formulieren ook niet meer kunnen binnendragen op het dichtstbijgelegen kantoor van de Belastingen, maar het moeten opsturen via de post. Dat kost nog eens extra geld. De kans is dan ook groot, dat er nog meer fouten zullen zijn dan vroeger en dat er waarschijnlijk ook een deel aangiftes niet of te laat zal worden ingediend. Dat alles zal dan niet minder, maar méér werk met zich meebrengen.
    En zeggen, dat alles een stuk eenvoudiger en goedkoper zou kunnen. De meeste senioren zouden zelfs helemaal geen aangifte moeten maken. De Staat beschikt nl al over al hun  gegevens. In Nederland gebeurt dat al, waardoor een hele rompslomp aan paperassen daar overbodig is geworden. In dat land, dat 50% meer inwoners telt, maar slechts de helft van onze ambtenaren, slaagt men erin de belastingsaangiften jaar na jaar eenvoudiger te maken. Hier gebeurt het tegenovergestelde.
    Eén dezer dagen "viert" Didier Reynders zijn tienjarig verblijf als minister van Financiën. Het enige wat daar speciaal aan is, is het feit dat men hem daar tien jaar heeft laten knoeien. Met als gevolg dat de wetgeving er zo gecompliceerd op geworden is, dat men er zelfs niet meer in slaagt een fatsoenlijk belastingsaangifteformulier uit te geven.
    Wat zal de volgende stap zijn: een blanco formulier?

    18-03-2009, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    17-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geest van Napoleon
    In Oostenrijk is gisteren het proces begonnen tegen Josef Fritzl, de psychopaat die zijn dochter 31 jaar verkrachtte en haar 24 jaar opsloot in zijn kelder, waarbij hij bij haar zeven kinderen verwekte. Meer uitleg daarover in alle kranten en andere media. Wat wél speciaal mijn aandacht trekt, is het feit dat dit proces er komt binnen het jaar na het aan het licht komen van de feiten. En dat het nog deze week zal afgelopen zijn. Vergelijk dat eens met bv het proces Dutroux. Daarop hebben we acht jaar moeten wachten en nam het hele proces zo'n twee maanden in beslag. Dat laatste is trouwens geen record, want het proces Habran, zopas geëindigd in Luik, duurde een half jaar! De jury verbleef voor de uiteindelijke beslissing liefst zes dagen in een hotel. Dat is een termijn, waarop in Oostenrijk een heel proces gevoerd wordt.
    Staan ze in Oostenrijk zoveel verder als hier of is dit een achterlijk land? Op gebied van justitie kan op de tweede vraag positief geantwoord worden. Wij hebben hier in België een justitie die nog altijd werkt volgens de principes uit de tijd van Napoleon. Nadat hier een zaak is uitgeklaard, moet alles worden voorgelezen (dat kunnen duizenden bladzijden zijn). Dat wordt gedaan, omdat in de tijd van Napoleon de meeste gewone burgers analfabeten waren. Blijkbaar is men hier op justitie van mening, dat dat nu nog zo is. Politiek gesproken, zou men ze zelfs (gedeeltelijk) gelijk kunnen geven.
    Nog zo'n archaïsch overblijfsel uit de code Napoléon is, dat het Gerecht in België is ingedeeld in 27 gerechtelijke arrondissementen. Dat werd in de 19de eeuw gedaan, omdat men er van uitging, dat een burger binnen de 24 uur met een koets naar het gerechtsgebouw kon komen...
    Wat justitie betreft, is België inderdaad een achterlijk land. Als men trouwens leest en hoort, wat er tegenwoordig binnen ons Gerecht allemaal gaande is - in de Fortis affaire bv - dan vraagt men zich af, hoe het verder moet met mensen die toch verondersteld worden over andere mensen oordelen te moeten vellen. Bij het Hof van Beroep in Brussel lijkt het wel een krabbenmand, waar men het liefst van al nog elkaars ogen zou uitkrabben. Jammer, dat de Corsicaanse sergeant, die zichzelf tot keizer kroonde, dat niet meer heeft meegemaakt. Met zijn temperament zou hij daarvoor wel een radicale oplossing voor gevonden hebben...

    17-03-2009, 10:58 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    16-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Relance, welke relance?
    Vorige week vrijdag had de regering Van Rompuy enkele economen en gouverneur Quaden van de Nationale Bank uitgenodigd voor, neem ik aan, een brainstorming over de huidige financiële en economische situatie Het toont aan, dat men er zich toch wat van aan gaat trekken, maar anderzijds ook, dat men zelf geen oplossingen (meer) ziet. Op vragen van het journaille aan de voordeur van de Wetstraat, wist "teflon" Reynders nog maar eens verwarring te zaaien, door uit te laten schijnen, dat er weer over de schrootpremie zou kunnen gesproken worden. Zijn collega's van het kernkabinet zijn het daar echter niet mee eens. Het resultaat is wel, dat heel wat mensen de aanschaf van een nieuwe auto uitstellen, omdat men hoopt zo'n schrotpremie te zullen krijgen, zoals dat in o.m. Duitsland en Frankrijk al gebeurd is.
    Hét Belgische probleem is, dat deze regering niet alleen met een gat in de begroting zit van zo stilaan een kleine 14 miljard euro, maar - en dat is de tegenstelling met onze buurlanden - daarenboven nog eens een staatsschuld torst die zo stilaan opnieuw de 100% van het BNP nadert. De jaren tachtig komen terug. Nu moeten we eerlijk zijn: het is niet de schuld van Van Rompuy (en zelfs niet van Leterme), dat dit land in een financieel moeras terecht is gekomen. Dat danken we de heer Verhofstadt en zijn paars/groene regeringen. Als die alle rentemeevallers en de economische groei van het begin van de eerste jaren van deze eeuw beter hadden benut, dan zou dit land er nu veel beter voor staan en zou er van een echt relanceplan sprake kunnen zijn. Het is dan ook onbegrijpelijk, dat een deel van onze eigen Vlaamse bevolking nog steeds achter die Verhofstadt staat, precies alsof die dit land zou kunnen redden. Hij zit niet meer in de federale regering en komt ook niet op om verkozen te worden in de regionale regering. Het wordt voor hem Europa, waar hij op de gemakkelijkste manier het meeste geld kan graaien.
    Ondertussen kan de huidige federale regering niet anders doen dat proberen de gaten te stoppen met allerlei lapmiddelen. De vraag is maar, waar we daarmee zullen uitkomen.

    16-03-2009, 10:35 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!