NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Blessuretijd begroting
 • Na voetbal komt ... voetbal
 • The big Donald show
 • Links, linkser, linkst
 • Zomerakkoord bis?
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  11-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Bourgeois complot
  De Belgische fiscus heeft dus een klacht neergelegd tegen Mw Bourgeois, de echtgenote van Geert, Vlaams minister. Mw Bourgeois is advocate en heeft, in hoofde van die functie, een zgz "derden"rekening. Dat is een rekening waarop gelden van derde personen op geparkeerd zijn. Zoiets is helemaal niets abnormaals: elke advocaat met standing heeft er zo een.
  De Belgische fiscus wil inzage krijgen in die derdenrekening van Mm Bourgeois. Officieel heet het, dat er vermoeden is dat er zich op die rekening geldsommen bevinden die te maken zouden hebben met fraude. Dat zou best kunnen, maar dan zou men t.o.v. elke advocaat in dit land wel een klacht kunnen neerleggen. Geen enkele pleiter weet immers waar al het geld van zijn klanten vandaan komt. Mw Bourgeois heeft de fiscus die inzage geweigerd op grond van haar beroepsgeheim en daardoor zit het spel nu op de wagen. Gelukkig wordt de advocate gesteund door de orde der Vlaamse balies die, gelukkig maar, eerder Vlaamsgezind dan belgicistisch is.
  Achter die affaire zit echter veel meer. Vergeten we niet dat onze fiscus al meer dan een decennium gerund wordt door Didier Reynders. Diens MR partij gaat het tegenwoordig niet voor de wind. De enige echte steun die Didier krijgt is van het Vlaamshatende FDF van Maingain. Volgende week zou loodgieter/poenpakker Dehaene met zijn mogelijke oplossing van  B-H/V voor de pinnen moeten komen. Tegen die tijd wil Reynders scoren. Dat zou bv kunnen door minister Bourgeois aan te vallen, hij die zopas nog geweigerd heeft de drie tegen de wet agerende burgemeesters van de Rand te benoemen. Daarvoor schijnen alle middelen goed te zijn, ook die om Bourgeois te treffen via de praktijk van zijn echtgenote (Bourgeois zelf is al zeven jaar geen lid meer van de balie).
  Het is opmerkelijk dat de N-VA, niet het Vlaams Belang tegenwoordig de gebeten hond is in francofoniŽ. Niet alleen Bourgeois, ook De Wever wordt regelmatig aangevallen. Men  (en dat geldt niet alleen voor de francofone partijen) beseft dat de Vlaamse partij, door deel te nemen aan de Vlaamse regering, meer kan bereiken dan het VB vanuit de oppositie. Vandaar de stelling dat alle middelen goed zijn om dat N-VA te bekampen, net zoals dat vroeger het geval was tegen het Vlaams Belang. De voorganger van Bourgeois in de Vlaamse regering, Marino Keulen, had destijds ook zijn veto gesteld t.o.v. de benoeming van die drie Randburgemeesters. Hij werd daarover niťt aangepakt op een dergelijke perverse manier. Reden daarvoor was, dat Keulen tot de liberale familie behoort en ondertussen al heeft laten zien dat hij gedwee de Belgische politiek weer ondergaat (zie maar zijn houding in de zaak van de Vlaamse wooncode).
  Als ik Bourgeois was, ik zou de tegenaanval inzetten en regeringscommissarissen sturen naar de gemeenten waar men de wet niet naleeft. Dat had hij trouwens al eerder moeten doen. Dat heeft ook Keulen nooit gedurfd.
  Tenslotte is het weer eens opmerkelijk dat de zgz openbare VRT zender de zaak tegen Bourgeois met veel genoegen schijnt te volgen. De hetze tegen de Vlaamse regering gaat op het scherm onverminderd voort, ook al gaat het hier in werkelijkheid om iets, waarvoor de minister in kwestie persoonlijk niets kan worden aangerekend. Karel De Gucht had veel meer boter op zijn hoofd in de Fortis affaire.
  Men kan dus gerust spreken van een complot tegen Bourgeois en zijn N-VA, met als enig doel Dehaene en zijn lamlendige tsjeven onder druk te zetten om de Vlamingen nog maar eens te laten betalen voor een zaak die al 40 jaar wettelijk had moeten geregeld zijn.

  11-04-2010, 10:13 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
  10-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groene stroom, dure stroom
  Het zijn harde tijden voor de milieufanaten. Er is nl een zoveelste "groen" schandaal aan het licht gekomen. Deze keer gaat het over onze eigen windmolens op zee.
  Het was al bekend dat de staat de windmolenparken in zee zwaar subsidieert. Bovenop de prijs die de energieleveranciers krijgen van de elektriciteitsopbrengst, past de staat 107 euro per 1.000 kilowattuur bij. Nu blijkt, uit een rapport van het energie-instituut van de KU-Leuven, dat de subsidies worden doorberekend naar de elektriciteitsverbruikers. Dat gebeurt via het Belgische hoogspanningsbedrijf Elia. Op zich zou dat misschien nog niet zo erg zijn, maar van die verhoging vindt de klant niets terug op zijn elektriciteitsfactuur. Die 107 euro wordt gewoon mee berekend in de kostprijs, zonder ook maar enige extra vermelding. M.a.w. het is niet zo dat de staat garant staat voor de groene stroom. De rekening wordt gewoon doorberekend. En daarmee houdt het niet op.
  Het energie-instituut heeft nl berekend, dat een gezin met een normaal elektriciteitsgebruik - zeg maar 3.500 tot 4.000 kilowatt per jaar - vandaag de dag 4 euro per jaar bijdraagt. Dat is te verwaarlozen. Tegen 2020, nadat de nu geplande molenparken zullen voltooid zijn, zal dat echter oplopen tot 28 euro, hetgeen dus zeven maal meer zal zijn. Dat is dan misschien nog niet zo erg voor een modaal gezin (voor de zover de welvaart het tegen die tijd zal kunnen garanderen). Het wordt pas erg, als men de sommen ziet die KMO's en grote bedrijven dan extra zullen moeten neertellen. Een modale Belgische KMO, die de dag van vandaag bv 30.000 euro per jaar bijdraagt, zal in 2020 liefst 210.000 euro aan groene stroom taksen mogen ophoesten. Voor de grootindustrie kunnen die bedragen tot in de miljoenen oplopen, zeker voor zij die energie-intensief zijn (de chemie bv). Dat laatste zal als gevolg hebben, dat de concurrentiekracht van onze bedrijven, die al zo veel te lijden heeft door het opgelopen loonverschil van de laatste tien jaar t.o.v. de ons concurrerende landen, nog veel erger zal worden aangetast.
  Vergeten we niet dat de overheid, door het langer openhouden van de bestaande kerncentrales al heel wat extra geld zal incasseren. Dat geld zou feitelijk kunnen dienen om de subsidies voor de groene stroom mee betaalbaar te houden, al was het maar gedeeltelijk en ze niet te blijven afwentelen op de eindgebruikers. Vraag is maar, of dat zal gebeuren, want dit land verzuipt in de schulden. Als dat echter niet gebeurt, dan zal dit een zoveelste bijdrage zijn aan de collectieve verarming van de Belgische bevolking.
  Om groen van uit te slaan!

  10-04-2010, 10:45 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
  09-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Griekse euro
  Met Griekenland gaat het van kwaad naar erger. Nu blijkt, dat ook de cijfers van de Griekse begroting voor 2009 niet kloppen (het zal eerder een tekort van 14% worden i.pl.v. van 12,5 zoals eerst gesteld), gelooft er niemand nog in een redding van het armlastige land. De Griekse staatspapieren worden dan ook in massa gedumpt. Men schat dat er in de Duitse, Franse en Zwitserse staatskluizen voor meer dan 130 miljard euro aan Griekse waardepapieren ligt. Er zal dus iets speciaals moeten gebeuren, niet alleen om Griekenland te redden, maar ook om de euro te beschermen. Zoals het er nu uit ziet, krijgen we straks misschien eenzelfde scenario in Portugal, Spanje, ItaliŽ en misschien nog wel elders (men mag driemaal raden!).
  Als straks de landen van de eurozone toch Griekenland uit het financiŽle moeras zullen moeten trekken, zal dat geld kosten. Dat men dan meteen het voorstel van Merkel in de praktijk omzet en Griekenland uit de eurozone zet. Op die manier kan dat land dan weer een eigen munt hebben die het dan kan laten devalueren. Die operatie zal de eurolanden geld kosten, maar Griekenland in de eurozone houden nog veel meer. Tegelijk zou het een waarschuwing zijn voor de andere kandidaat insolventen.
  We moeten trouwens in BelgiŽ zeker niet te hoog van de toren blazen voor wat het sjoemelen met de begroting betreft. Denk maar aan die van 2005, toen "specialist" Van den Bosche de NMBS schuld ( van 7,4 miljard euro) niet opnam in de begroting (en daarvoor werd teruggefloten door de E.U.) en daarna het pensioenfonds van Belgacom (van 5 miljard) kaapte (wat blijkbaar wťl mocht). Verhofstadt, die nu het hoge woord voert over Griekenland in het Europees parlement, zei toen een sluitende begroting te hebben, terwijl er in werkelijkheid een gat was van 3%.
  Als het Griekenland een troost mag wezen, het kan nůg erger. Niemand minder dan de U.S.A. heeft een staatsschuld van 9.600 miljard euro. De Griekse schuld van 388 miljard is daar tegenover een peulschil. Ook Obama heeft nog werk op de plank. Theoretisch staan ze er even slecht voor en als het daar ooit ťcht mis zou gaan, dan zal de hele wereld het geweten hebben, Europa zeker inbegrepen...

  09-04-2010, 10:32 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
  08-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ACV(W): voor de simpele zielen
  "Asielzoekers zijn mensen op de vlucht voor oorlog, geweld en vervolging. Ze zoeken bescherming in een veilig land. Ze hebben als mens recht op menswaardige opvang, maar ook volgens de Belgische wet".
  Bovenstaande tekst stond vorige week, in vetjes, in Visie, het blad van ACV(W) en van de Christelijke mutualiteiten. Die tekst klopt. Alleen wordt hij door die syndicale en mutualistische verenigingen uitgebreid tot iedereen die naar hier komt en daar klopt het dus helemaal niet meer. Het is een feit dat de echte asielzoekers in dit land geen 5% uitmaken van alle inwijkelingen die zich hier aanmelden bij de dienst Vreemdelingenzaken. Daarbij komt nog dat een klein landje als BelgiŽ niet de halve wereld hier kan ontvangen, zelfs niet als het gaat om oorlogsgebieden. Als we bv Afghanen hier moeten opvangen, waarom dan geen mensen uit Pakistan, waar meer slachtoffers van blind geweld vallen? Waarom geen SomaliŽrs of mensen uit een half dozijn andere Afrikaanse landen waar geweld heerst? Bij de Afghanen komt daar nog bij dat die mensen hier zgz asiel komen zoeken, terwijl onze eigen jongens ginder hun leven moeten riskeren. Waar zijn we mee bezig? Heel het asielbeleid is door de PS en het CdH verziekt, in dergelijke mate zelfs dat de directeur-generaal van Fedasil, nochtans van PS-signatuur, er is opgestapt.
  Er zijn bij ACV(W) trouwens nog andere kromme toestanden. Bij het afscheid van Jan Renders, pleit die man voor een vermogensbelasting en meer steun aan de werklozen en andere steuntrekkers. Ook dat zal wel goed bedoeld zijn, maar de politieke partij achter zijn beweging, CD&V, moet er in de eerste plaats mee voor zorgen, dat dit land uit zijn schulden geraakt. Alleen via een economische heropleving kan men meer welstand creŽren en dan ook meer steun geven aan de hulpbehoevenden. Meer welstand betekent meer werkgelegenheid en minder kosten voor de staat om werklozen te betalen. Daarbovenop moet deze regering eindelijk eens leren te besparen. De laatste tien jaar zijn de overheidsuitgaven dubbel zoveel gestegen als het bbp. Dit virtuele failliete land (dixit Vanhengel, minister van Begroting) kan het zich niet veroorloven Sinterklaas te blijven spelen.
  Tenslotte is de door Renders voorgestelde  vermogensbelasting hťt middel om kapitalen te doen wegvloeien. Dat maken ze nu al mee in de buurlanden Nederland en Frankrijk. Eigenlijk is dit een onrechtvaardigheid. Het betekent dat mensen die op hun winsten al belasting hebben betaald, nog eens extra fiscaal worden aangepakt. Hoe minder geld in omloop, hoe minder er verhandeld wordt, hoe armer een land zal worden. Dat het verschil tussen de hoogste en de laagste vermogens in BelgiŽ blijft groeien, heeft vooral te maken met Brussel waar een steeds groter wordend proletariaat van allochtone afkomst de toekomst van de stad, maar ook van BelgiŽ, steeds meer hypothekeert.
  Kortom, de redenering van ACV(W) is er een voor simpele zielen. Als we die zouden doortrekken, zijn we morgen allemaal even arm. Of is dat soms de bedoeling?

  08-04-2010, 09:48 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
  07-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eredoctoraten in vrije val
  Na Verhofstadt was het nu de beurt aan Yves Leterme om een eredoctoraat in ontvangst te nemen. Hij moest daarvoor wel naar de andere kant van de wereld trekken, naar Zuid-Korea om precies te zijn. Aan de Seoul National University kreeg hij een eredoctoraat, o.m. "voor het verenigen van de verschillende politieke partijen en de hervorming van BelgiŽ in een model van democratische samenleving". Nou, moe!
  Als Leterme een eredoctoraat verdient, dan is het omdat hij na vijf (of was het zes?) maal zijn ontslag gegeven te hebben toch nog twee keer eerste minister werd van onze totalitaire democratie. Van dat van die "vijf minuten politieke moed" en andere beloftes die hij nooit nakwam, zullen ze in Zuid-Korea waarschijnlijk nooit gehoord hebben. Hopelijk blijven ze de Belgische politiek ook niet op de voet volgen, want dan zouden ze kunnen meemaken dat de man nůg eens zijn ontslag zou kunnen geven en dit juist tegen de tijd dat BelgiŽ voorzitter zal worden van de E.U. De kans dat loodgieter Dehaene erin zal slagen het hete hangijzer van B-H/V via onderhandelingen te kunnen oplossen, lijkt verder af dan ooit. Na de problemen met de fransdolle en de Vlaamsgezinde burgemeesters van de Rand, zie ik niet in hoe daaruit nog een oplossing kan komen, waarna  de Kamer de knoop zou kunnen doorhakken en de francofonen - als ze woord houden tenminste - de regering Leterme zullen laten vallen.
  Ondertussen is trouwens gebleken dat ook onder het bewind van burgemeester Dehaene in Vilvoorde dezelfde taktiek van het toepassen van de Vlaamse voordeelregel werd toegepast.
  In De Standaard doet Marc Reynebelg nog maar eens schamper over het verschil van behandeling door Geert Bourgeois van de fransdolle en de Vlaamsvoelende Randburgemeesters. De hardleerse belgicist vergeet daarbij dat Bourgeois minister is in de Vlaamse regering en dan ook de verdomde plicht heeft ervoor te zorgen dat de Vlaamse belangen worden verdedigd en niet die van een hautain volkje dat denkt dat de wereld zich aan hen moet aanpassen en niet andersom.

  07-04-2010, 10:14 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
  06-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VRT als vijfde colonne
  De kans dat loodgieter/Brabants trekpaard/Europees poenschepper Dehaene op het einde van deze paasvakantie een akkoord uit zijn mouw zal schudden over Brussel-Halle/Vilvoorde, wordt met de dag kleiner. Dat is goed nieuws voor Vlaanderen, want dat houdt in, dat er een mogelijkheid komt om het kiesarrondissement normaal, d.i. wettelijk te splitsen in de Kamer, ergens in juni wanneer het laatste belangenconflict (ingeroepen door de Oostkantonners!) zal zijn uitgedoofd. Het wordt dan weer een stemming zoals deze in de commissie van einde 2008 van Vlamingen tegen Franstaligen (de eerste sinds 1830!) en ik zie niet in welke Vlaamse partij zich dan zal durven terugtrekken. Zelfs CD&V, die het weer met de dood in het hart zal doen, kan moeilijk anders. Bewijs daarvan is het feit dat de nieuwste rel in de Rand grotendeels het gevolg is van afspraken tussen CD&V-burgemeesters en bouwpromotoren.
  Normaal zou daarover niet gesproken zijn, mocht onze rode VRT- zender het niet hebben uitgezonden in haar panorama reportage. De zender, die met het geld van de Vlamingen in de ether wordt gehouden, geeft daarbij de Franstaligen buskruit om op de Vlamingen te schieten. Van een vijfde colonne gesproken! Het mooiste bewijs van hun franskiljonse werkwijze is dat taalfascist Maingain de VRT al heeft gefeliciteerd voor zijn "moedig" optreden.
  De reden, waarom de VRT tegen de Vlaamse belangen in het algemeen en de Vlaamse regering in het bijzonder ageert, is omdat ze het niet verteerd krijgen dat ze 65 miljoen zullen moeten besparen. Gelukkig beschikken we met Geert Bourgeois over een bevoegde minister uit een V-partij en met Ingrid Lieten over een dame voor wie de cijfers heilig zijn (uitzonderlijk voor een socialiste!). Hopelijk houden beide excellenties het been stijf i.v.m. de VRT besparingen. Voor mijn part mogen ze die zender trouwens helemaal opdoeken, al besef ik wel dat dit dagdromerij zal blijven.
  Tenslotte nog dit: zowel Maingain, Milquet als een journalist van de Libre, die aan het woord kwamen, wisten te vertellen dat die (mondelinge) afspraken tussen burgemeesters en bouwpromotoren niet passen in een democratisch land. Dat zou kunnen kloppen, maar niet hier. BelgiŽ is nl geen democratisch land. In een democratisch land heeft de meerderheid het voor het zeggen (50+1), hier niet. Wij zijn nog steeds het land van de grendels, de veto's, de belangenconflicten en de evenwichten. BelgiŽ is een totalitaire democratie, waarin de minderheid de meerderheid gijzelt. Bestaat nergens anders. Only in Belgium...

  06-04-2010, 10:30 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
  05-04-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg met de salafisten!
  We hebben dus weer eens een botsing gehad met die van de zgz gematigde godsdienst. En deze keer had het niets met het Vlaams Belang of aanverwanten te maken. Een groepje zogeheten Salafisten, moslims van het ergste soort, belette de Nederbelgische schrijver en zelfverklaarde belgicist Henno Barnard een lezing te houden aan de universiteit van Antwerpen, met als titel: "Lang leve God, weg met Allah". Als titel kon dat natuurlijk tellen en de reacties, voor en tegen, waren dan ook niet uit de lucht. Daarbij zou ik toch enkele kanttekeningen willen plaatsen:
  - Nu wordt er in deze zaak door de zgz politiek-correcte media geschermd met het recht op vrije meningsuiting, wat misschien wel terecht is. Vraag is wel, hoe diezelfde media zouden gereageerd hebben mocht het niet die Barnard, maar bv Filip Dewinter geweest zijn die met zo'n provocatieve titel naar de universiteit was getrokken (in de naÔeve veronderstelling natuurlijk, dat men hem daar aan het woord zou laten)?
  - Barnard, die absoluut evenmin een vriend is van de Vlaamse beweging in het algemeen als het Vlaams Belang in het bijzonder, stelde zelfs dat hij vond dat Filip Dewinter een profeet is, omdat hij (Barnard) nu moet toegeven dat deze laatste het gevaar van de islam al veel vroeger juist had ingeschat.
  - Die universiteit van Antwerpen blijkt een leerstoel te hebben "verdieping in de islamitische godsdienst". De vraag is maar, hoe diep. Nogal wiedes dat enkele "studenten" in die materie snel wisten wat voor lezing er op hen afkwam en daarop reageerden op hun manier.
  - Wie de beelden van de geaborteerde lezing gezien heeft, zal ook wel gemerkt hebben, dat er - buiten die Salafisten - weinig ander volk aanwezig was. Zonder dat opstootje had er misschien geen haan over gekraaid en dat zou die Barnard ook slecht uitgekomen zijn. Misschien was dat ook zijn bedoeling.
  - Volgens een islamitische sociologe (ja, die bestaan er ook!) op Terzake, zijn Barnard en o.m. Etienne Vermeersch "extremisten". Dat is zo eens iets anders dan altijd maar op het VB te kappen.
  Dit alles buiten beschouwing gelaten, ben ik van oordeel dat men toch moet stellen, dat er buiten (extreem) rechts ook linkse en belgicistische figuren zoals Barnard, Vermeersch, Geert Vanistendael e.a. nu eindelijk schijnen te beseffen dat de islam wel degelijk een gevaar betekent voor onze westerse samenleving. Dat er in De Standaard, De Morgen en zelfs in het Laatste Nieuws nog types werken die daarvan nog steeds niet van overtuigd zijn, bewijzen enkele reacties van diezelfde Barnard, die ik u niet wil onthouden, mocht ge ze nog niet gelezen hebben:
  - Over Hilde Sabbe (HLN): "Een mevrouw uit wier woorden je kunt opmaken dat ze graag gestenigd zou worden wegens overspel".
  - Over een zekere homofiele Brys in De Morgen: "Hij zou natuurlijk emigratie naar Iran kunnen overwegen, een land waar homo's op overheidskosten een transgenderoperatie kunnen laten uitvoeren, zodat ze niet opgehangen hoeven te worden".
  Heerlijk,  heerlijk, zou Toon Hermans gezegd hebben!

  05-04-2010, 10:28 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
  Archief per week
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!