Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    02-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op naar 14 oktober

       Daarmee zit de grote vakantie erop en kunnen niet alleen de scholen, maar ook de heren en dames politici weer aan de slag. De club van onze nationale Charel is al een keer bijeen gekomen. De reden was dat er, net zoals vorig jaar, moet gezien worden hoe ze de beslissingen van het laatste zomerakkoord zal kunnen afwerken en waarmaken. Kernpunt daarbij is de beursgang van Belfius, die feitelijk al vóór de zomer geregeld had moeten zijn, omdat de kans er toen al in zat dat ze na de vakantie minder zou opbrengen. Dat blijkt ondertussen bevestigd. Het zou zelfs kunnen dat de verkoop van een deel van de aandelen de staat liefst één miljard euro minder zou opbrengen. Dit alles dank zij het obstructiewerk van Kris Peeters, die wou dat die beursgang gelinkt werd aan de afhandeling van de Arco coöperanten. Nota bene: een zaak die nog steeds door Europa ongedaan kan gemaakt worden. De vraag is nu of men die beursgang nog zal geregeld krijgen vóór de gemeentelijke verkiezingen van 14 oktober. Dat is amper zes weken. Als dat niét lukt, wat waarschijnlijk is, dat riskeert CD&V, die nu al niet in goede papieren zit, ook plaatselijk op het platteland haar overwicht te verliezen. Om diezelfde reden zullen haar federale coalitiepartners, die Peeters al meer dan eens de duivel heeft aangedaan, zich niet meer haasten in de affaire Belfius/Arco. Wie zal ze ongelijk geven?

       Het ziet er trouwens naar uit dat de Antwerpse verkiezingen de sfeer in de federale regering wel eens zou kunnen verzieken, nu – na Peeters – ook staatsecretaris De Backer burgemeester De Wever persoonlijk onder vuur neemt. De Backers partij zit, net zoals die van Peeters, momenteel samen met de N-VA in het Antwerpse stadsbestuur, al stellen beide partijen er voorlopig niet veel voor en zal dat denkelijk na 14 oktober ook zo zijn. Het relletje rond de joodse stemmen gaat trouwens in de eerste plaats tussen CD&V en Open, VLD, met De Wever als lachende derde. Toch doet Bart er best aan niet te vergeten dat bovengenoemde ‘partners’ ook na de vorige gemeentelijke verkiezingen met de socialisten in zee zouden gegaan zijn, mochten die niet zo’n zware, vrij onverwachte nederlaag hebben geleden. Ik zie ‘den Patrick’ nog zijn verdriet uitwenen op de schouder van vriend, acteur Gène Bervoets. Dat zijn zo van die beelden die blijven.

     

    02-09-2018, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
    01-09-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Euro Bevraging

      

     

     

       Jean-Claude Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, vertelde gisteren op een Duitse Tv-zender, dat de kans groot is dat de switch zomertijd/wintertijd binnenkort wel eens tot het verleden zou kunnen behoren. De E.U. blijkt daarover in het voorjaar een online bevraging te hebben georganiseerd waaraan alle E.U.-burgers konden deelnemen. Liefst 4,6 miljoen schijnen dat effectief te hebben gedaan en 80% ervan is voorstander van het afschaffen van dat veranderen van uur in het voor- en het najaar. Dat lijkt veel, maar 4,6 miljoen is ongeveer maar 1% (één procent) van de totale E.U.-bevolking. Een ander opmerkelijk cijfer is dat bij die 4;6 miljoen er liefst 3 miljoen Duitsers waren (24.000 Nederlanders en 60.000 Belgen).

       Belangrijk in deze zaak is wel dat de E.U.-burgers eindelijk eens de kans kregen hun stem te laten horen, zoals de Zwitsers dat reeds zo lang kunnen. Een voorbeeld dat navolging verdient, ook op andere, meer gevoeligere materies, denk maar aan immigratie.

       Verder is het niet zo dat die switch er zo dadelijk zal aankomen. Om te beginnen moet de Europese Commissie nog een formulering maken van het verhaal om te weten hoe ze het gaan doen, welke tijd weg zal vallen: de zomer- of de wintertijd. Iedereen mag dan wel denken dat het de zomertijd zal worden, maar de wintertijd staat het dichtst bij de zonnetijd en zorgt ervoor dat de ochtendspits in de winter niet de hele tijd in het donker moet gebeuren, met meer ongevallen als gevolg. Verder is er de nog af te leggen weg van de administratieve rompslomp, want er moet nog een meerderheid voor gevonden worden in het Europees Parlement én er moet een meerderheid van landen achter staan. Zelfs als het erdoor komt, zal het iets worden voor het jaar 2020 of zelfs later...

       Hoe dan ook, de E.U. blijft een logge bedoening.

     

    01-09-2018, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
    31-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Notre Congo - Onze Kongo

     

       Aandachtige lezers van deze rubriek zullen al wel eens hebben opgemerkt dat ik Kongo met een ‘K’ schrijf, terwijl onze media dat met een ‘C’ doen. Dat laatste is gewoon het gevolg van het bijna uitsluitend Franstalig beleid in onze vroegere kolonie. De naam Kongo kwam van een plaatselijke volksstam die leefde aan de monding van de grote stroom, die later de Kongostroom zou genoemd worden. Die stam waren de Bakongo, met een ‘k’ geschreven en daar kwam later de naam Kongo vandaan. Zoals hierboven gezegd, werd de naam verfranst en nu dus met een ‘C’ geschreven, ook door de Vlaamse pers.

       In mijn jeugd (exact: in 1948) zaten er bij de chocoladerepen en –pakken prentjes over alles en nog wat. De chocolade Jacques kwam dat jaar uit met een reeks over onze kolonie, die als tweetalige titel had: ‘Notre Congo’ – ‘Onze Kongo’, dat laatste correct, met een ‘K’ in het Nederlands. Ik heb dat prentenboek nog steeds. Het lijkt als van een andere wereld.

       De letters ‘ba’ – soms ook ‘wa’ - vóór een naam in het Swahili en aanverwante talen geeft de meervoudsvorm aan. Daarom spreekt men bv ook van Watutsi, waarbij men niet één maar meerdere Tutsi bedoelt. Leuk om weten is dat men in sommige delen van Afrika spreekt van de ‘Wabenzi’, dat zijn de rijken die zich een Mercedes-‘Benz’ kunnen veroorloven.

    ---

       In de marge van bovenstaande wil ik ook even vertellen, waarom ik SP.a altijd met een kleine ‘a’ schrijf, terwijl de media steeds SP.A met een hoofdletter schrijven. Dat deed en doe ik uit principe, omdat ik vanaf het begin van die naamsverandering (uitgevonden door p.r.-man Patrick Janssens) vond en vind dat er bij de socialisten sindsdien helemaal niets veranderd is.

      

    31-08-2018, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
    30-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het nieuwe schooljaar

       We zitten aan de laatste dagen van de grote vakantie. Volgende week begint het nieuwe schooljaar en daar zijn weer een aantal veranderingen die niet altijd door iedereen gesmaakt kunnen worden. Koploper deze keer is nog maar eens het katholieke onderwijs van mijnheer Boeve. Daar voert men een nieuw vak in: ‘Mens en Samenleving’. Daar is niets mis mee, het probleem is dat een ander vak daarvoor moet verdwijnen of verhuizen en dat is dit jaar één uur Nederlands. Dat is geen goede zaak, want het is een feit dat onze jeugd zijn eigen taal veel minder onder de knie heeft dan ooit. Redenen daarvoor zijn o.a. het feit van de digitalisering: de smartphones, de tablets en tutti quanti maken dat kinderen steeds minder schrijven en minder lezen (of anders gaan lezen) dan vroeger en daardoor meer fouten maken. Of men nu vóór of tegen de komst van de vele allochtonen is, feit is dat wie hier als vreemdeling binnenkomt en wil worden ingeschakeld in het dagelijks leven, in de eerste plaats onze taal goed zal moeten kennen. Als men elkaar niet verstaat, kan men met elkaar niet leven, laat staan werken. In feite hebben die zelfs méér lessen nodig, niet minder. De uitleg van Boeve, die anders de allochtonen zo ter wille is, dat men maar eens moet beginnen met onze taal ook correct te behandelen in de andere vakken en dat men dus bv bij het geven van de lessen in aardrijkskunde en geschiedenis ook goed Nederlands spreekt, is niet verkeerd, maar dat is niet de kern van de zaak.

       Kortom, het is te kort door de bocht dat het katholiek onderwijs – dat nog steeds de meeste leerlingen telt – een nieuw vak invoert ten koste van het beter aanleren van de eigen taal. Dat de scholen zelf kunnen beslissen of en hoe ze dat gaan doen, maakt de zaak alleen nog maar ingewikkelder. Straks moeten ouders niet alleen gaan zoeken waar ze hun kinderen op school krijgen (nóg zo’n probleem), maar ook nog welke school genoeg Nederlands geeft. Wie zijn eigen taal niet goed genoeg kent, zal ook moeilijker andere talen goed leren en zal straks minder kansen hebben op de arbeidsmarkt. Dat laatste telt ook voor onze eigen leerlingen.

     

    30-08-2018, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
    29-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De les van Steenstraete

       Op de voorlaatste zondag van de grote vakantie was er de aangekondigde IJzerwake in Steenstraete. Zoals verwacht en zoals ikzelf ook al schreef in mijn blog van 17 dezer, was daar weinig nieuws te vergaren dat we al niet wisten. Ook voorzitter Wim De Wit kon weinig anders vertellen dan dat de Vlaamse Beweging of wat ervoor nog moet doorgaan, té versnipperd is om efficiënt te werken. Dat de N-VA tot nu toe ontgoochelde, wat hij ook verwoordde, is iets dat men in die partij zelf al heeft toegegeven. Ook de waarschuwing tegen de opmars van de islam was juist, maar voorspelbaar en met beter hopen is zo de tijd verlopen.

       Persoonlijk vind ik dat we ons niet te druk maken over de gemeentelijke verkiezingen en onze energie beter sparen voor de andere verkiezingen in mei volgende jaar. Dat is niet zo ver weg meer af. Het is alleen dan dat er iets wezenlijk kan gebeuren en misschien veranderen, waarbij we – volgens mij – het best van al nog kunnen hopen dat Wallonië overwegend links zal stemmen en Vlaanderen centrumrechts. Uit de impasse die daaruit zou kunnen voortvloeien, bestaat er een waterkansje dat er geen nieuwe federale regering zou kunnen gevormd worden en dat de belgicisten met heimwee nog gaan terugdenken aan de 541 dagen dat het duurde om daarin enkele legislaturen eerder te slagen.

       Wat ik persoonlijk ook zou wensen is dat het duo Vuye-Wouters tegen dan ergens politiek onderdak zal gevonden hebben. Die twee zijn voor Vlaanderen meer waard dan heel wat loslopend spul dat nu de zetels in de parlementen bezet. Vuye is een grondwetspecialist en zo’n mensen zullen we dan broodnodig hebben. Zijn theorie over het ontgrendelen van de vele vastgeroeste Belgische situaties zou dan wel eens van pas kunnen komen. Met hun tweetjes gaan ze het echter niet rooien.

     

    29-08-2018, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
    28-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gatz clasht met St Paulus

       Sven Gatz, door gebrek aan een betere*, Vlaams minister voor Cultuur, Jeugd, Media en Brussel, heeft het aan de stok met St. Paulus, die in zijn brief aan de Efesiërs (5,21-321), die zondag als tweede lezing werd voorgelezen, schreef dat de vrouw onderdanig moet zijn aan de man. Dat was ergens in de eerste eeuw van onze tijdsrekening en ondertussen is er wel e.e.a. veranderd, zeker nu in deze tijd van het MeToo gedoe. Gatz heeft blijkbaar St. Paulus’ schrijven wel niet helemaal gelezen, want in diezelfde brief schreef de man, die men gerust de tweede stichter van het christendom** kan noemen, echter ook: ‘Weest elkander onderdanig’ en ‘Daarom zal de man vader en moeder verlaten om zich te hechten aan zijn vrouw en die twee zullen één vlees zijn’, wat toen reeds betekende dat ze gelijkwaardig waren, iets wat in de islam ook de dag van vandaag nog niet het geval is.

     

    * Bij de vorming van de huidige Vlaamse regering had Open VLD niet meteen een geschikte kandidaat voor Brussel. Noël Slangen, die buiten Brussel woonde en op dat ogenblik in het buitenland verbleef, kon niet meer tijdig van verblijfplaats veranderen en zo werd het tenslotte Sven Gatz, eerder een volgeling van Bert Anciaux vóór hij bij Open VLD terecht kwam, wat later zelfs uit de politiek stapte en ondertussen directeur was geworden van de Unie van Belgische Brouwers…

    ** Paulus’ vader was een leerlooier in dienst bij het Romeinse leger. Hij maakte en onderhield de tenten waarin de soldaten verbleven (die hadden daar toen geen kazernes). Als gevolg daarvan had die vader het Romeinse burgerschap verkregen. Paulus studeerde Grieks en Latijn en door het feit dat ook hij Romeins staatsburger was, kon hij vrij reizen en de boodschap van Christus verspreiden in het Midden-Oosten, Griekenland en tenslotte Rome zelf.

     

    28-08-2018, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
    27-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nutri-score

     

       Recentelijk werd bekend dat heel wat voeding, die we in de winkels kopen, er de laatste jaren een stuk gezonder op is geworden. Ze bevat nu minder suiker, zout en/of vetten. Toch vindt Big Maggie dat het nog beter kan en wil ze een extra voedingslabel op de voedingswaren, een zgz ‘nutri-score’, zodat de verbruiker kan zien of ze al dan niet voedzaam en gezond genoeg zijn. Dat label gaat van A over BCD naar E. A zou zeer gezond zijn, E het minst. Bij Delhaize zouden de eigen producten zo al gedeeltelijk worden aangeduid en bij Colruyt wil men hetzelfde doen. Daar zijn wel enkele bedenkingen bij.

       Om te beginnen is de regel niet verplicht en bindend. Daar komt bij dat die aanduiding gebeurt door het bedrijf dat ze maakt cq verdeelt. Men kan zich daarbij afvragen welk bedrijf een van zijn eigen producten het label E zal geven, ook als het dat verdient. Tenslotte is niet iedereen gediend met een product dat zo goed als geen suiker, vet of zout bevat. Dat hangt af van mens tot mens en vooral van wat die mens verzet. De huidige seniorengeneratie blijkt nog niet teveel last te hebben gehad van al die producten die niet gezond genoeg zouden geweest zijn, want ze wordt steeds ouder. Verschillende categorieën van mensen hebben wel degelijk suiker, vet en zout nodig.

    ---

       In het kader van bovenstaande past het bericht dat de Finse legertop speelt met het idee om haar troepen tweemaal per week alleen nog vegetarisch eten te geven. Gelukkig is de Finse minister van landsverdediging er tegen. Kinderen en mensen die zware beroepen uitoefenen,zoals bv militairen, hebben ook proteïnen en koolhydraten nodig. Als men die niet binnen krijgt, is men verplicht voedingsupplementen* te nemen, wat niet iedereen zich kan veroorloven. Dat men her en der tegenwoordig vegetarisch eten als keuze aanbiedt, is één zaak, maar dat gaan verplichten is er ver over. Om even bij het Finse leger te blijven, daar is nu slechts een half procent van de militairen vegetariër. Een leger dat moet teren op bv linzensoep en boerenkool zal het niet lang volhouden als het er echt om gaat.

     

       * Tenslotte nog dit: ondergetekende bekent elke dag een voedingssupplement te nemen. Na mijn gebruikelijk ontbijt van twee boterhammetjes met kaas en zelfgemaakte confituur, eet ik elke morgen als dessert een vers ei van de eigen kippen! Vroeger bakte ik het, daarna kookte ik het, maar sinds kort pocheer ik het in de microgolfoven, waarin het klaar is op één minuut. Voor de geïnteresseerden: de eierschaal breken en het ei in een halve koffietas water droppen. De tas in de magnetron zetten en bedekken met een schoteltje. De oven op één minuut zetten en klaar is kees. Goedkoper kan niet.

     

    27-08-2018, 00:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!