NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Waarom confederalisme
 • Di Pippo's 'reconquista'
 • De klimaatspijbelaars
 • Donald en de sultan
 • Divided Kingdom
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  10-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De federale faling

   

   

   

     De prijs voor beste mop van de week gaat naar Marc-Jean Ghyssels, PS-burgemeester van Vorst, een van de 19 baronieën. Hij vindt niet dat er één politie moet komen voor het hele Brussels gewest (i.pl.v. de huidige zes, waarvan bewezen is dat het niet werkt), maar dat men terug moet gaan naar 19 politiezones! Dat de man jurist van opleiding is en hij zelfs een jaar criminologie gestudeerd heeft (met een stage bij de plaatselijke politie) zal wel iets uit de jaren geweest zijn van vóór de radicalisering en alles wat daar rond speelt. Zijn voorstel ligt helemaal in de lijn van de meeste van zijn collega’s, die als de dood zijn dat ze straks hun baronie zouden kwijt spelen. Dat het alternatief een steeds meer onbeheersbaar Brussel zal zijn, zal deze politieke klaplopers een zorg zijn. Het zal pas veranderen als er geen mens meer naar dat hellhole gaat en er daar nog meer mensen hun broodwinning zullen verliezen.

     Ondertussen is nl gebleken dat het de federale overheid was die op 22 maart, maar ook daarvoor en daarna, gefaald heeft. Veiligheid en justitie zijn nl bijna integraal federale bevoegdheden. Dat dan voor de lieden die nog steeds hardop durven dromen van een terugkeer naar het unitaire België. Dat falen is dan ook het beste voorbeeld om het niet te doen. Het wordt hoog tijd dat België een grote schoonmaakbeurt krijgt en dat zal best gebeuren door het af te bouwen. De sectoren die men al geregionaliseerd heeft, werken nl wél behoorlijk (enfin, in Vlaanderen toch).

     Tenslotte nog dit. Als Brusselse burgemeesters, in navolging van Mayeur, denken hun problemen op te lossen door de Vlamingen de schuld te geven van alles wat er bij hen fout loopt, dan moeten ze dat maar doen. Niets weerhoudt ons, Vlamingen, dan nog om ‘salut en de kost’ te zeggen tegen het Brusselse waterhoofd, dat niemand in de wereld ons nog benijdt.

   

  10-04-2016, 00:13 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
  09-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groot Molenbeek

   

   

     Na Salah Abdessalam hebben ze nu ook Mohamed Abrini,de tweede meest gezochte crimineel van de aanslagen in Parijs (en waarschijnlijk de man met het hoedje in Zaventem), kunnen vatten in Anderlecht. Dus weer in groot Brussel of schrijven we voortaan ‘groot Molenbeek’, want de kerel was vandaar en sinds zijn jeugd bevriend met de twee broers die zich in Brussel en Zaventem opbliezen. Evenals die Abdesalam werd ook Abrini al gezocht sinds de 13de november en zat ook hij knusjes in zijn eigen leefomgeving. Wat er nog maar eens op wijst dat die criminelen op heel wat mensen daar kunnen rekenen.

     Ondertussen is de wettekst klaar voor de parlementaire onderzoekscommissie en werd daarin al in de eerste alinea gestipuleerd dat radicalisering en integratie daarin zal besproken worden. Als dat serieus gebeurt, kan het niet anders of men zal uitkomen bij Philippe Moreaux, de man die Molenbeek liet verloederen voor eigen electoraal gewin, maar ook bij enkele andere PS-figuren die indertijd geweigerd hebben Marc Verwilghen, toenmalig minister van Justitie, te steunen toen die – meer dan 10 jaar geleden – al waarschuwde voor de toename van die radicalisering en toen door Onkelinx een populist werd genoemd en door Moureaux zelfs een racist. Als dat serieus gebeurt, blijf ik erbij zeggen, dan zal de PS daar niet zonder kleerscheuren vanaf komen.

     Verder zal er ook iets moeten gebeuren met het beheer van de 19 koppige draak die Brussel is en die nu de risee van de hele wereld is geworden, waar een grote groep bewoners gewoon vijandig blijkt te staan t.o.v. de gemeenschap die ze heeft ontvangen, onderdak heeft gegeven en mee heeft laten profiteren van onze sociale voorzieningen. De politiestructuur van Brussel kan hervormd worden met een gewone parlementaire meerderheid. Als de MR wil afzien van de enkele burgemeesters die ze er heeft en/of de Vlaamse oppositie wil meewerken, hoeft dat geen tweede B-H/V te worden en stuurt men de PS er wandelen, brulaap Mayeur inbegrepen.

  09-04-2016, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
  08-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Rudy Charel show*

    

   

   

     Onze nationale Charel heeft de internationale pers bijeengeroepen om eens duidelijk te stellen dat België geen ‘failed state’ is en dat hier, na de aanslagen, alles weer normaal wordt. In zijn functie kan de man bezwaarlijk iets anders zeggen, laat staan het tegenovergestelde. De vraag is maar, wie hem nog gelooft. Zeker de buitenlandse pers niet, die in Brussel uitdrukkelijk aanwezig was en die stilaan weet wat er hier gebeurt en niét gebeurt.

     De uitschakeling van een paar terroristen in Verviers is voor mij zowat het enige lichtpunt waarop dit land in zijn strijd tegen het terrorisme fier kan zijn, al is zelfs dat nog twijfelachtig. Toen bleek nl al dat die kerels iets met Molenbeek te maken hadden, evenals de schutter bij het joodse museum. Had men toen Molenbeek eens uitgekamd, zou er misschien zelfs geen sprake geweest van de aanslagen in Parijs, laat staan Brussel en Zaventem.

     Een vergelijking maken met Salah Abdeslam en Osama Bin Laden is eveneens een lachertje. Verder is het niet zo dat men die Abdeslam ‘al’ na vier maanden (waar de Charel er drie van gemaakt had) gevat heeft, maar ‘pas’ na vier maanden. De man verbleef de hele tijd in zijn vertrouwde Molenbeekse omgeving, wat niet had gekund als men het rijk van Flup Moustache eerder had uitgekamd.

     Tenslotte maakte Charel nog een kapitale fout door die simpele ziel van een Rudy Vervoort mee in de persconferentie te betrekken. Het is voor iedereen duidelijk dat Brussel niet werkte en ook nu niet zal werken zolang men blijft vasthouden aan de zes politiezones, de 19 gemeenten met evenveel burgemeesters, schepencolleges en OCMW’s. Allemaal punten waaraan o.m. PS’er Vervoort niets wenst te veranderen, louter om electorale redenen. De grote schuldigen aan de drama’s die we hebben meegemaakt zijn de kopstukken van Vervoort’s eigen PS, met op kop Moureaux, maar ook Onkelinx en Di Rupo, die meer dan een oogje hebben gesloten voor het uit de hand lopen van de situatie in Molenbeek, Schaarbeek, Vorst, Anderlecht en alles wat daar in de buurt ligt. Met daar bovenop nog een sectaire Yvan Mayeur als burgemeester van Brussel stad valt er in de hoofdstad helemaal geen land meer te bezeilen. ‘It’s a hellhole’, zei Trump, terecht.

   

   

  * Niet te verwarren met de ‘Rudi Carell show’ die pas echte kolder was…

  08-04-2016, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
  07-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keep on trucking

   

   

     Nadat Waalse truckers de eigen wegen blokkeerden en daarmee de Waalse bevoorrading van o.m. tankstations, supermarkten, rusthuizen en hospitalen in het gedrang brachten, hebben ze ook nog geprobeerd hun actie naar Vlaanderen uit te breiden, maar dat heeft niet lang geduurd. Een uiterst snelle reactie van Vlaams minister Weyts, gouverneur Briers van Oost-Vlaanderen, het ministerie van Binnenlandse Zake en de plaatselijke politie hebben daar meteen een eind aan gemaakt. Het Waals initiatief, dat begon van Brussel in richting Gent, was in Affligem al afgelopen, waarna de promotors van dit ‘tousensemble’ initiatief terug naar hun Waalse heimat werden verbannen. Dit soort von Rundstedt offensief was trouwens de druppel die de emmer op Binnenlandse Zaken deed overlopen, waarna Jambon zijn politie het bevel gaf de blokkades op te breken, wat in de late avond een feit leek.

     Er was eergisteren nog ander nieuws uit de truck(ers)wereld: het peloton (of ‘platoon’) rijden, waarbij twee of meer voertuigen achter elkaar aan rijden en feitelijk alleen maar vanuit het eerste bestuurd wordt. In de volgende truck(s) zit ook nog wel een chauffeur, maar dat is (voorlopig?) voor het geval er iets fout zou lopen. Ook dat initiatief, dat kwam van Volvo, Scania, Iveco en DAF, was er alleen maar in Vlaanderen. Brussel en Wallonië doen daar niet aan mee. Als gevolg daarvan, moest bv een konvooi dat vertrok vanaf het Atomium eerst normaal rijden tot aan de Vlaamse taalgrens alvorens men op het peloton rijden kon overschakelen richting noorden. Mocht dat straks zo blijven, dan zou deze vorm van vervoer straks Brussel en Wallonië links moeten laten liggen. Only in Belgium!

     Opmerkelijk bij bovenstaande test met het oog op latere zelfrijdende trucks was, dat VRT én VTM het initiatief toonden van Iveco, een merk dat bij ons niet geproduceerd wordt, waarbij een Italiaanse ingenieur uitleg gaf in slecht Engels. Dat, terwijl er ook twee DAF vrachtwagens vertrokken vanuit de eigen fabriek in Oevel/Westerlo, waarbij de uitleg in het Nederlands gegeven werd door mensen uit het DAF hoofdkwartier van Eindhoven. Dat was blijkbaar te simpel voor onze twee Tv-stoorzenders die het principe ‘Weg met ons’ blijkbaar nog eens in de verf wilden zetten. Liever een merk tonen die in het buitenland wordt gemaakt. Ter verduidelijking: op de RTV, de regionale zender voor de Kempen en het Mechelse werd de reportage met DAF vrachtwagens wél getoond.

    

  07-04-2016, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (34 Stemmen)
  06-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De rode volkscommissaris

   

     Burgemeester Mayeur van Brussel kan het niet laten. Nadat hij de optocht van de zgz hooligans al bestempeld had als een Vlaamse invasie die Brussel kwam vervuilen (Volgens Mayeur: ‘Extreemrechtse imbecielen die voornamelijk uit het Antwerpse kwamen’, maar dan zonder leeuwenvlag én met een reuzengroot Belgisch vod), keerde hij zich nu zelfs tegen zijn eigen politie, die niets anders had gedaan dan zijn bevelen opgevolgd. Die waren nl dat ze zondag geen enkele betoging mochten toelaten nóch tegenbetoging. Die laatste was er wel en de politie pakte zowel rechtse als linkse betogers op. Die linkse waren zelfs in de meerderheid. Dat zinde Mayeur, zelf een bloedrode linkse, niet. Volgens hem moest de politie alleen de rechtse betogers aanhouden, niet zijn linkse vrienden, waaronder een voorzitter van de Franstalige Liga voor de Rechten van de Mens. Van de linkse mens, wel te verstaan. Heel wat van die internationale instanties die officieel neutraal zouden moeten zijn, zijn meestal links gezind en kunnen die linksgezindheid nauwelijks verbergen.

     Zoals een president er moet zijn voor álle burgers, zo moet een burgemeester de burgervader zijn van al zijn gemeentelijke onderdanen, ongeacht kleur, taal of gezindheid. Mayeur is dat in Brussel duidelijk niet en kan dat zelfs niet eens verbergen, wat betekent dat hij ook een slecht politicus is. Hij heeft ook in zijn eigen partij nog weinig vrienden, buiten dan de rode pasionaria tante Laurette die al even bloedrood is als hij. Binnen de partij maakt men zich zorgen hoe men in 2018 naar de volgende Brusselse gemeenteverkiezingen zal trekken. Zoals geweten had men bij de vorige de oude burgemeester Thielemans als lijsttrekker laten staan omdat men wist anders heel wat stemmen te zullen verliezen. Met een burgemeester zoals Mayeur, die nu al voor de tweede keer in enkele maanden tijd op ramkoers ligt met zijn eigen politie, zal het meer dan waarschijnlijk de volgende keer niet lukken. Brussel kan er alleen maar beter van worden.

  ---

     Voor de simpele zielen die vinden dat dit land beter terug unitair zou moeten worden, nog dit. Na de laatste spoorstaking, die alleen plaats vond in Wallonië, terwijl de treinen in Vlaanderen bleven rijden, zijn er nu de wegblokkeringen van de Waalse truckers die evenmin navolgers krijgen in Vlaanderen. Als gevolg van die Waalse truckerstaking – in zijn zesde dag al – geraken de voorraden op in de Waalse tankstations en grootwarenhuizen, die voor vrachtwagens niet meer bereikbaar zijn. Een van de slachtoffers van deze zoveelste zinloze staking is het Vlaamse Colruyt, dat dacht een zaak te hebben gedaan door zijn hoofddepot te verplaatsen naar Waals-Brabant…

   

  06-04-2016, 00:12 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (31 Stemmen)
  05-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Belgisch perspectief (2)

   

   

     Een mens is nooit te oud om te leren. Daar dacht ik nog eens aan, toen ik er achter kwam dat van de eerste drie burgermanifesten van Verhofstadt – waar ik al zo dikwijls naar verwezen heb – er één in werkelijkheid niet eens door hemzelf was geschreven, maar in opdracht van hem. In principe verandert dat weinig aan de zaak, want ook op die manier blijft de man die sneller liegt dan zijn schaduw daarvoor nog altijd verantwoordelijk. Dat ene manifest werd geschreven door wijlen Sus Verleyen, destijds hoofdredacteur van Knack toen dat blad nog een Vlaamse reflex had.

     Nog zo iets zijn de eveneens regelmatig vernoemde geldtransfers van Vlaanderen naar Wallonië. Daarover zouden in de zesde staatshervorming dan toch afspraken zijn gemaakt om die inderdaad te laten uitdoven. We zouden ons echter daarover best niet te snel vrolijk maken, want dat zou pas gebeuren vanaf 2025, wanneer de transfers van de Belgische solidariteit via de afgesproken financieringswet zouden worden afgebouwd. ‘Eerst zien, zei de blinde’ en een grote scheut wantrouwen ter zake is hiervoor zeker geen overbodige luxe.

     Het blijkt nl dat momenteel de schuldenlast van Brussel 5,3% van het eigen budget bedraagt, dat van Wallonië 2,3% en dat van Vlaanderen 0,3… En daar houdt het niet bij op. De uitgaven voor eigen beheer en ambtenarij bedragen in Brussel 7,7% van de totale uitgaven, in Wallonië 6,2% en in Vlaanderen 3,8. Verder kosten de ministeriële kabinetten in Brussel 32 miljoen euro, in Wallonië 63 miljoen en in Vlaanderen slechts 34 miljoen. Voor wie het niet zou snappen: die laatste cijfers zijn geen procenten meer, maar absolute cijfers, waaruit dus blijkt dat Wallonië besturen een kostprijs heeft die bijna het dubbele is van Vlaanderen voor ongeveer de helft van het aantal inwoners. In werkelijkheid liefst vier maal zoveel!

     Er zijn dus redenen genoeg om aan te nemen dat die scheefgetrokken situatie niet zal zijn rechtgetrokken tegen 2025, maar ergens tegen Sint Juttemis, als het België van vandaag zich zo blijft verder slepen.

   

  05-04-2016, 00:12 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
  04-04-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Belgische perspectief

   

   

     In de nasleep van de aanslagen in Brussel en Zaventem zijn er weer enkele van die klassieke belgicisten boven water gekomen met het idee dat we beter teruggaan naar een unitaire staat, al wordt die door hen zo niet genoemd (men spreekt van ‘herfederaliseren’). Het is te gek voor woorden als men bedenkt dat het huidige België niet werkt, juist omdat het het resultaat is van enkele tientallen jaren van mislukte hervormingen, van knip en plakwerk en van een amateurisme dat nergens zijn weerga vindt. Wie wil daar terug naartoe?

     Het begon met de splitsing van de unitaire partijen. Om de gevolgen daarvan ongedaan te maken zouden we terug moeten naar één socialistische, één liberale en één christelijke partij voor heel België. Dat zal nooit meer gebeuren omdat de grootste partij van Vlaanderen, de N-VA – geen tegenhanger heeft ten zuiden van de taalgrens en het VB zich helemaal overbodig zou maken als het daarmee in zou stemmen. Dat Groen en de PvdA nu wél al Belgisch zijn kunnen we, in navolging van Thielemans, een ‘fait divers noemen’. Ook een nationale kieskring bovenop de huidige gefederaliseerde partijen, zou zorgen voor nóg eens een bijkomend niveau en de Belgische warboel alleen maar ingewikkelder maken. Het enige voordeel zou kunnen zijn, dat men op die manier komaf zou kunnen maken met al die Belgische alarmbellen, grendels en dubbele meerderheden. Zie je zoiets al gebeuren?

     Dat de Belgische Justitie niet werkt, heb ik in deze rubriek al meer dan eens geschreven. Ook de mobiliteit is een ramp en we hadden geen kilometerheffing nodig om daarvan overtuigd te worden. Hetzelfde geldt voor Energie en voor Onderwijs, terwijl er nog altijd een deel overbodige bestuursniveaus zijn en we, ondanks enkele inkrimpingen, nog steeds met veel te veel ambtenaren zitten.

     Dat men van de unitaire staat is afgestapt, had alles te maken met het feit dat die unitaire staat niet meer werkte. Het federalisme dat we nu kennen is nu echter in hetzelfde bedje ziek. Tijd om er iets anders van te maken. Maak een einde aan dit onwerkbare land. Laat Wallonië zich maar aansluiten bij haar douce France waarnaar ze zo opkijkt en laten we Brussel – mits de nodige garanties – cadeau geven aan Europa, of wat daar straks nog van overblijft. Dat is dan nog geen garantie dat het beter zal worden, maar waarschijnlijk ook niet slechter, zeker niet voor Vlaanderen dat straks veel geld over zal houden als het van die vermaledijde transfers verlost zou kunnen worden. Hieraan moet absoluut een deadline gesteld worden, e.o.a. uitdoofscenario.

   

    

    

  04-04-2016, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (35 Stemmen)
  Archief per week
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!