Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    02-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De federale klucht

       Met Koen Geens is onze Flup bij bemiddelaar nummer acht aanbeland. Koen wordt geen informateur, maar ‘opdrachthouder’. Als ’t kind maar een naam heeft. Hij wordt verondersteld PS en CD&V bij elkaar te brengen. Als hij zich ook aan zijn woord houdt dat hij niet gewend is snel van mening te veranderen, zal er niet veel van in huis komen. Dat zou immers betekenen dat zijn CD&V zich niet van de N-VA zou losmaken, wat alleen maar kan bij paarsgeel; waarbij de Vlaamse liberalen eraf zouden gereden worden (een van de vele PS-eisen). Zou hij toch voor een Vivaldi-coalitie gaan (paarsgroen plus CD&V), dan kan zijn partij zich klaarmaken om, ten laatste in 2024, helemaal weggeveegd te worden. Het zou ook kunnen dat het Geens’ heimelijke betrachting is een ‘Gwedolientje’ te doen en het premierschap van een nieuwe federale regering te aanvaarden. Mocht dat gebeuren, dan zou het in de Vlaamse deelregering kunnen gaan stormen.

       Volgens Noël Slangen, zelf ooit spindoctor van Verhofstadt en bijna minister voot Brussel in de Vlaamse regering, vorige week in ‘De Afspraak’, mag Gwendolientje haar verdere politieke carrière vergeten. Niet alleen zou ze haar ziel (én partij’) verkocht hebben voor het federaal premierschap, stuurde ze daarna haar kat naar de Nieuwjaarsreceptie van de stad Aarschot – waar ze burgemeester is - maar ging ze diezelfde avond wel naar dat van de Waalse MR, waar ze pleitte voor ‘L’union fait la force’, terwijl haar Open VLD in de Brusselse regering stapte na diezelfde MR daar te hebben laten vallen.

     ---

        Ondertussen pleiten sommigen ervoor door te gaan met een tijdelijke federale regering of iets in dien aard; een afspiegelingsregering of een met technici zoals recentelijk nog gebeurd is in Oostenrijk. Wel, dat hoeft bij ons niet, want wij hebben al een tijdelijke regering, weliswaar een in lopende zaken, maar die eender wat kan realiseren als zij daarvoor een meerderheid in het parlement vindt.

    02-02-2020, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    01-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor wanneer de 'Vlexit'?

     

        N.a.v. de discussies over de minimumpensioenen is het ook aan te raden eens naar alle pensioenen te kijken. Daarbij heerst nl nog steeds de algemene indruk dat die in Vlaanderen duurder zijn. Dat blijkt te kloppen, maar heeft ook zijn reden. Vlaanderen heeft een grotere bevolking dan de andere gewesten, dus ook meer gepensioneerden, Die krijgen een hoger pensioen omdat ze dooreen genomen meer verdienden én doorgaans langer leven. De pensioenuitgaven zijn daarom hoger, maar dat is in de eerste plaats het gevolg van hogere inkomsten, omdat de pensioenen bij ons voor een belangrijk deel betaald worden via sociale bijdragen op het loon. M.a.w. Vlamingen dragen meer af.

       Bovenstaande gegevens kwam men te weten door een studie uit een eerder onverwachte hoek, nl van twee professoren aan de Franstalige Universiteit Brussel (ULB). Mocht de Sociale Zekerheid, volgens deze heren, ooit gesplitst worden, dan vervalt ook deze zoveelste transfer en komt Wallonië er nog slechter vanaf. Het zou alle uitkeringen daar met 20% doen dalen en Vlaanderen zou er anderhalf miljard aan overhouden!

    ---

       Flup de Laatste had het er over in zijn toespraak tot ‘de gestelde lichamen’ (nog zo’n vertaling op zijn Belgisch) dat hij snel een ‘volwaardige’ federale regering wilde zien. Maar om dat te verwezenlijken stuurt hij wel een informateur op pad die geen Nederlands kan en het amper verstaat. Nota bene: de taal van de meerderheid. En dan hebben we het over Georges-Louis Bouchez, kersvers voorzitter van de Waalse liberalen. Dat is trouwens niet het enige waarin die man tekort komt om tot federaal informateur benoemd te worden. In het Franstalige magazine ‘Wilfried’ zegt hij unitarist te zijn en terug te willen naar het unitaire België. Een land waarin de Vlamingen tweederangsburgers waren en bestuurd door mensen die hun taal niet beheersten (zoals die Bouchez). Een land dat, als het niet bestond, niet meer zou uitgevonden worden (‘The Economist’).

       Ondertussen werd gisteravond onverwachts bekend gemaakt dat de koning de opdracht van Coens en Bouchez zou hebben ingetrokken en dat supertsjeef Koen Geens het nu zou mogen proberen, maar wie gelooft er nog in? Zo stilaan komt de vraag: ‘Voor wanneer de ‘Vlexit’?

     

    01-02-2020, 00:15 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    30-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans spektakel

       Vorig weekeinde waren er in Italië twee regionale verkiezingen, een in het noordelijke Emilia-Romagna (Bologna en omstreken) en een in het zuidelijke Calabrië, in de teen van de laars. Onze linksgezinde media maakten er zich vrolijk over dat het rechtse blok van Lega (Salvini) en Forza Italia (Berlusconi) in Emilia-Romagna de duimen had moeten leggen tegen de centrumlinkse Partito Democratico (PD) die de politiek in die regio al enkele decennia beheerst. Het was inderdaad de eerste nederlaag in jaren voor de coalitie rond Salvini bij tussentijdse verkiezingen, maar erg uitgesproken was ze nu ook weer niet (51/44).

       Over de uitslag van de verkiezingen in Calabria moest men in onze media met een vergrootglas gaan zoeken. Waarschijnlijk omdat rechts het daar wél haalde en met een verschil van liefst 25%.

       De grote verliezer bij deze verkiezingen was niet het rechtse blok, maar de Vijfsterrenbeweging, ooit opgericht door komiek Beppe Grillo, die in het noorden maar 3,5% van de stemmen meer haalde en in het zuiden amper 7%. De belangrijkste reden voor die afstraffing was het feit dat de chaoten van Luigi di Maio (de partijleider die ondertussen is afgetreden) een nieuwe nationale regering had gevormd met de centrumlinkse socialisten van de PD. In maart houdt de Vijfsterrenbeweging een nationaal congres en is de kans groot dat ze nationaal uit een ander vaatje zal moeten tappen wil ze nog verder meespelen. Ondertussen is er in Italië een nieuwe simplistische beweging (geen partij) ontstaan, die zich ‘De Sardienen’ noemt en die misschien ook wel een rol kan gespeeld hebben bij de verkiezingen in Emilia-Romagna. Politiek blijft bij de Transalpijnen ‘una comedia dell’arte’ (improvisatietheater).

     ---

        En dan nog dit, het toppunt van opluchting: ‘Nooit meer Guy Verhofstadt’ (Nigel Farage in het Europees Parlement).

    30-01-2020, 23:49 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (18 Stemmen)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstel van executie

      

        Dat Coens en Bouchez van een kale reis zouden terugkeren bij de koning was het geheim van Poesjenel, iedereen die de politiek een beetje volgt wist dat al. De week uitstel die de heren gekregen hebben is dan ook maar een uitstel van executie. Zoals ik al meerdere keren geschreven heb, is de federale regeringsvorming op zijn Belgisch volledig passé. Niemand gelooft evenmin dat er nog een paars-groene of een paars-gele federale regering zal komen. Een deelname daaraan zou voor CD&V en/of Open VLD een rit richting kiesdrempel kunnen betekenen. Bij CD&V zijn ze zich daarvan bewust, de liberalen zullen het eerst nog moeten ondervinden.

       Tenslotte blijven er nog twee opties over: ten eerste nieuwe verkiezingen, hoewel die ook weinig waarschijnlijk zijn, omdat het parlement die moet goedkeuren met een twee-derde meerderheid. De tweede is een samenkomst van de deelregeringen om te beslissen wat men al dan niet nog samen wil doen. Dat is dan confederalisme, maar dat durft men niet luidop zeggen.

       Ondertussen is het ABVV op straat gekomen met de eis voor een betere Sociale Zekerheid, terwijl iedereen stilaan weet dat het beste om die overeind te houden, is te zorgen voor meer jobs en langer werken. Wat dat betreft blijkt dit land, ook zonder federale regering, op de goede weg te zijn. Volgens de laatste cijfers van de Rijksdienst voor Arbeidsvoorziening (RVA) waren er vorig jaar, voor het eerst sinds 1980 (40 jaar geleden!), minder dan 400.000 werklozen met een uitkering en daalde het aantal bruggepensioneerden met een kwart in één jaar tijd.

    30-01-2020, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    29-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De blauwe postjes

     

       Trouwe lezers van deze rubriek herinneren zich nog wel de vaudeville die ontstaan was i.v. m. de opvolging van Oost-Vlaams gouverneur André Denijs (Open VLD) in 2018. Tot dan werd de post van provinciegouverneur bepaald volgens de oude politieke benoemingscultuur en daar wilde de toenmalige Vlaamse regering van af, dit nadat de N-VA - ondertussen Vlaanderens grootste partij geworden - de onafhankelijke Jan Briers, tot dan gedelegeerd bestuurder van het Festival van Vlaanderen, tot nieuwe Oost-Vlaamse gouverneur had benoemd. Dat die Briers wel degelijk onafhankelijk was, bewees hij bij de volgende verkiezingen, toe hij - ondertussen met pensioen - kandidaat werd op de CD&V-lijst. Voor Open VLD, zou men voortaan alleen nog provinciegouverneur kunnen worden na een objectieve selectieprocedure. Dat voorstel werd aanvaard en uit de nieuwe testen ter opvolging van Briers kwam als beste Wim Leerman, algemeen directeur bij de stad Aalst. De kandidate van Open VLD, Carina Vercauteren, eindigde pas vierde. Open-VLD, niet voor niets bekend als postjespakkerspartij, was het daarmee niet eens. Nota bene: was het niet eens met een nieuwe regeling die ze eerst zelf had voorgesteld, enkel en alleen omdat haar kandidate het nu niet had gehaald!

       Daar er vandaag nog steeds geen consensus is binnen de Vlaamse deelregering, heeft de provincie Oost-Vlaanderen nog steeds geen nieuwe gouverneur en wordt diens taak voorlopig uitgevoerd door een arrondissementscommissaris. Zeven kandidaat gouverneurs hebben nu een open brief geschreven aan de huidige Vlaamse regering met de vraag a.u.b. op te houden met die oude politieke benoemingscultuur en werk te maken van de objectieve selectieprocedure die de vorige Vlaamse, op voorstel van de liberalen in 2018 had uitgedokterd.    

       Voor de petite histoire: de liberale kandidate, Carina Van Cauter, ondertekende die open brief niét...

    -----

       Meer geluk had Van Cauters partijgenoot Rik Daems, de man die ooit het Sabena dossier mismeesterde (waarna Verhofstadt het hem uit handen nam en het compleet deed mislukken, kostprijs anderhalf miljard euro verlies voor de Staat!). Rik wordt straks niets minder dan voorzitter van de Raad van Europa. Dat zal hem goed uitkomen, want vorig jaar geraakte hij niet verkozen voor het Vlaamse parlement, werd hij heropgevist als gecoöpteerd senator, maar slechts voor een halve termijn. Die zal vrij snel voorbij zijn en dan moet Rik zijn volgend postje krijgen. Dat wordt dus nu de functie als voorzitter van de Raad van Europa. Daarvoor wordt Daems officieel niet betaald. Hij krijgt wel een vergoeding van het Belgisch parlement en zijn onkosten, die niet mis zijn, zullen eveneens vergoed worden. Hij is o.a. ook nog vicevoorzitter van een Belgisch-Chinees investeringsfonds. Zijn wijngoed ‘Vinobelga’ heeft hij - ondanks tegenberichten - wel niet moeten verkopen. Men herinnert zich misschien nog die blinde TV-test waarbij hij zijn eigen wijn ‘bocht’ noemde!

    29-01-2020, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (24 Stemmen)
    28-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De analoge exit

     

       Nadat Microsoft al voor de nodige beroering had gezorgd (bij mij althans) door op 14 januari 2020 op te houden met het wereldwijd beveiligen van het Windows7 systeem, dat moest worden overgezet op Windows 10, gaat Telenet (maar dan alleen bij ons) een einde maken aan de analoge kabel.

       De reden voor het uitfazeren van de analoge radio- en Tv-signalen is dat deze systemen niet alleen verouderd zijn, maar ook teveel plaats innemen op de kabel. De overgang zal niet plotseling gebeuren, maar stap voor stap. Toestellen die ouder zijn dan 9 jaar zullen moeten vervangen worden. Die dat nog niet zijn, kunnen door een technicus van Telenet worden aangepast.

       Ik werd ermee geconfronteerd toen ik een nieuw Tv-toestel kreeg. Mijn radio, die ook op de kabel zit, zal in de loop van het jaar eveneens uitgeschakeld worden, maar kan weer worden ingeschakeld via de nieuwe Tv, die een soort computer is geworden met uitgebreide mogelijkheden. Samen met het eventueel aansluiten van een digibox en andere gadgets zullen de mogelijkheden straks quasi onbeperkt worden, voor zover ze het nu al niet zijn.

       In het licht van deze omwentelingen is een dag staken, zoals de VRT op maandag gedaan heeft, compleet nutteloos. Voor het overgrote deel van de kijkers is de VRT verwaarloosbaar geworden. Haar te linkse ingesteldheid maakte de zender al ongenietbaar voor heel wat Vlaamse kijkers, wie het worst zal zijn hoe de zaak daar verder gerund wordt en wat er al dan niet zal moeten bespaard worden.

       Of we er allemaal gelukkiger mee gaan worden, zullen we zelf wel uitmaken,...

       .

     

     

    28-01-2020, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    27-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het minimumpensioen

     

        In de kakafonie van de verkiezingsbeloften was er maar één constante: alle partijen beloofden te zullen zorgen voor een minimumpensioen van 1.500 euro per maand voor min of meer iedereen. Als dat zo makkelijk lijkt, zal het er wel komen, zeker? Niets is minder waar.     Zowat elke partij belooft iets anders, met als grootste uitschuiver dat de Waalse socialisten een som vooropstellen van 1.500 euro ‘netto’ en hun Vlaamse familie een van 1.500 ‘bruto’.

       Als die aanpassing er zal komen, zal het in grote lijnen gaan om een netto pensioen, maar dan wel voor wie 45 jaar effectief gewerkt heeft. Dat laatste betekent dat de zogenaamde gelijkgestelde periodes, bv werkloosheid en tijdskrediet, om er maar enkele op te noemen niet zullen meegeteld worden.

     

    -                     Open VLD belooft een minimumpensioen van 1.500 euro bruto tegen 2025, na een loopbaan van 45 jaar.

    -                     Groen belooft een basispensioen van 1.140 euro voor alleenstaanden en na 42 jaar dienst een van 1.500 bruto. Pensioenen boven de 4.000 euro worden afgetopt.

    -                     PvdA belooft een 1.500 euro netto minimumpensioen voor iedereen voor wie 40 jaar heeft gewerkt.

    -                     SP.a belooft een minimumpensioen van 1.500 euro bruto voor wie 42 jaar heeft gewerkt.

    -                     N-VA wil de minimumpensioenen twee keer verhogen met 1,5% boven op de welvaartsenveloppe tegen 2024 en daarna nog eens met 2,5% voor wie dan nog geen 1.500 euro bruto zou hebben. Men moet dan wel minstens 35 jaar gewerkt hebben.

    -                     CD&V belooft minstens 1.500 euro bruto na 45 jaar dienst.

    -                     Vlaams Belang belooft 1.500 euro netto na een loopbaan van 40 jaar. Ambtenarenpensioenen zullen worden afgetopt tot 4.000 euro.

     

       Voilà, l’embarras du choix. Kies maar uit. Hou er wel rekening mee, dat geen enkele partij meteen iets belooft, want dit land heeft dit jaar al een schuld van zo’n 12 miljard euro op de lopende Begroting, terwijl de goedkoopste oplossing van hierboven 3,2 miljard extra zal kosten. Als er ooit iets van in huis kan komen, wordt het wachten tot 2024/25, in de hoop dat een volgende federale regering daarin slaagt. De gepensioneerde zal dus nog jaren moeten wachten vóór hij daarover enige zekerheid zal hebben. Zelfs als Vlaanderen van de miljardentransfers verlost zal zijn, zal dat pas in 2035 zijn (volgens de zesde staatshervorming). Tenzij men dit land eerder kan splitsen, iets wat de traditionele partijen én Groen nog steeds niet willen.

    .

    27-01-2020, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!