Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    03-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schweinerei
    Er was vorige week nog maar eens een klacht van Gaia, ditmaal tegen de Belgische varkenskwekers omdat die een akkoord over het castreren van biggen niet zouden nageleefd hebben. De mannelijke biggetjes hadden hier nl al van 01.01.06 onder verdoving moeten gecastreerd worden en dat gebeurt nog altijd niet. Volgens de varkenskwekers komt dat doordat er hier nog steeds geen goedgekeurd vaccin op de markt is. Volgens Gaia is dit foltering.
    Dat verhaal deed me denken aan een voorval dat ik meemaakte ergens tegen het einde van de zestiger jaren op Sardinië, waar wij negen jaar gewoond hebben. Toen werden  daar ook de "beren" (mannetjes varkens) gecastreerd, maar dat gebeurde daar bij de volwassen varkens, minimum drie maanden alvorens ze geslacht werden en ook daar ging het erom dat men zo de "berengeur" uit het vlees kreeg. De manier waarop dat daar gebeurde was spectaculair. Het varken werd met zijn snuit vastgebonden aan een ring die in de muur van de stal verankerd was. Het beest probeerde zich met alle macht los te trekken. Door die krachtinspanning puilden zijn ballen er van achter uit, waarna de "castreur" met een vlijmscherp mes in twee bewegingen die ballen eraf sneed. Het dier kreeg dan een spuit ontsmettingsvloeistof opgespoten en werd al jankend naar buiten gestuurd!
    Ik ben geen specialist ter zake, maar ik denk dat de reden waarom men hier al zo'n kleine biggetjes castreert, te maken heeft met de groei van de dieren. Als de geslachtsdrift verdwenen is, denkt dat varken alleen nog maar aan eten en wordt het dus sneller slachtrijp. Of daarmee de smaak van het vlees verbetert, durf ik erg te betwijfelen. Persoonlijk vind ik dat ons varkensvlees er wel mooi uitziet maar niet zo lekker meer smaakt. Er reden daarvoor is dat de dieren die men hier kweekt alleen maar krachtvoer krijgen. Vroeger gaf men ze in het najaar nog eikels bv. maar dat gebeurt niet meer.
    In mijn tuin heb ik twee grote eikenbomen staan die jaarlijks zo'n zes grote zakken eikels laten vallen. Ik heb die ooit eens aan een varkenshouder aangeboden. Die wilde ze niet eens hebben. Nog op Sardinië dreef men de varkens in het najaar de kurkeikenbossen in zodat de boer de eikels niet moest rapen; de varkens zochten die zelf wel. Het vlees van die dieren was echter veel beter dan wat men hier tegenwoordig voorgeschoteld krijgt.
    Tenslotte nog een woordje over die ballen van dat volwassen varken dat gecastreerd werd: die werden op Sardinië gegrild en opgegeten als een delicatesse!!

    03-12-2006, 14:20 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    02-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verraad van VandeLa
    Met die hele heisa rond Dedecker is een verklaring van Vande Lanotte van dinsdag 28 november bijna ongemerkt voorbijgegaan. De geleerde professor heeft nl verteld dat voor zijn SP.a (rood) de splitsing van het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde niet meer hoeft. Zijn partij gaat daar niets meer voor doen. Volgens "den baard" van Oostende moeten de Franstaligen dat nu maar oplossen.
    Wat voor een onzin! Ten eerste gaat het hier om een beslissing van het Arbitragehof die al ongeveer veertig jaar oud is. Het is een regelrechte en hemeltergende schande dat zoiets nog mogelijk is. Ten tweede heeft zijn eigen partij de vraag tot deze splitsing mede ondertekend in het regeerakkoord van de Vlaamse deelregering. Ten derde is het gewoon een ondemocratische schande dat in een land met een taalgrens de ene bevolkingsgroep de mogelijkheid krijgt in de andere landshelft voor eigen partijen te kunnen stemmen en de andere niet. Het Vlaams Belang predikt eigen volk eerst, de francofonen passen het gewoon toe en wij zouden dat zomaar moeten slikken.
    Het wordt hoe langer hoe duidelijker, dat er straks beter geen nieuwe communautaire gesprekken komen. Als de voorzitter van de SP.a (rood) nu al plat op zijn buik gaat liggen voor de vriendjes van de Parti Scandaleux, dan kan daaruit voor Vlaanderen niets goeds uit voorkomen. Met de laatste ontwikkelingen wordt het trouwens steeds duidelijker dat we naar een drie-partijen regering gaan, een tri-partite, waarin het CD&V al blij mag zijn dat het nog zal mogen meespelen. Van de eerste viool spelen is nu geen sprake meer en misschien was dat zelfs de bedoeling van het afschieten van de N-VA. Verdere communautaire beslissingen, die gegarandeerd nefast zullen uitvallen voor Vlaanderen, zullen dan weer "met de dood in het hart" kunnen worden goedgekeurd.
    ---
    In de marge van bovenstaande is het misschien tekenend dat Pieter de Crem, woordvoerder van het CD&V tevreden zou zijn met de uitleg van VandeLa (HLN, 29.11.06, blz 2). Als dat zo is, dan klopt dat helemaal volgens de vooruitzichten van het CD&V naar de volgende regering toe.

    02-12-2006, 18:41 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    01-12-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.CD&V mag het vergeten
    Coup de théâtre in de politieke poppenkast. Mijn artikel van gisteren was pas uit en daar veranderde het scenario weer. Nadat een dag eerder de leiding van het CD&V, zij het schoorvoetend, akkoord was gegaan met het feit dat Dedecker lid zou worden van het N-VA, werd dat akkoord binnen de 24 uur opgezegd. Niet alleen dat akkoord trouwens, maar heel het kartel CD&V/N-VA. Daarmee komt er een einde aan een succesverhaal dat drie jaar geduurd heeft en dat de schijn gaf dat het CD&V menens was met zijn Vlaams programma en de boute uitspraken van de minister-president. Niet Leterme blijkt er echter baas te zijn, maar de vakbondstop met het duo Renders-Cortebeeck. Dat maakt dat, na de VLD, ook het CD&V een linkse koers gaat varen, zodat alle traditionele partijen naar dezelfde kiezers zullen gaan hengelen. Zoals ik reeds aanstipte in mijn artikel van 12 november ("Het wordt drummen bij links") zullen er daar niet veel extra stemmen meer te halen vallen. Wat is het verschil nog tussen SP.a-rood, SP.a-blauw en Sp.a-geel?
    Men kan voor of tegen Dedecker zijn en dit om vele redenen, één zaak is zeker: de man heeft zijn supporters en die zullen hem (en nu ook het N-VA) aardig wat stemmen opbrengen. Met het N-VA erbij had het CD&V een kans om de grootste formatie te blijven, de verkiezingen te winnen en de premier te leveren. Dat mag men nu vergeten. Zonder zijn rechtervleugel zal de partij niet alleen de stemmen van de N-VA-ers kwijtspelen, maar ook meer dan waarschijnlijk een deel van zijn eigen rechtervleugel. Vergeten we niet dat driekwart van de bedrijfsleiders tegen het cordon zijn. Voor zover die al CD&V stemden, gaan die dat nu niet meer doen, wetende dat ze daarmee hun stem aan Renders en Co geven. Pieter De Crem, die de laatste tijd opvallend stil was geworden, zal nu weer af en toe op tafel mogen kloppen, maar dat zal niet meer geloofwaardig overkomen. Overtuigde Vlamingen kunnen gewoon niet meer voor de traditionele partijen stemmen en wel om volgende redenen:
    - Voor een eventuele nieuwe staatshervorming zal men op het CD&V niet teveel meer moeten rekenen. De partij staat nu immers onder vakbondscuratele.
    - De VLD heeft zichzelf al lange tijd geleden afgeschreven. Er zijn voor Vlaanderen geen slechtere regeringen geweest dan Verhofstadt I en II.
    - De socialisten zijn nooit te betrouwen geweest. Tweemaal hebben ze ons volk verraden door mee te stemmen met de francofonen en tegen Vlaanderen (bij het stemrecht voor vreemdelingen en het weigeren van een referendum voor de Europese Grondwet). Zopas heeft Vande Lanotte nog eens bakzeil gehaald toen hij vertelde dat zijn partij niets meer zou ondernemen om Brussel-Halle/Vilvoorde te splitsen. Dit alles ondanks het feit dat de SP.a deze vraag tot splitsing mede ondertekend heeft in het Vlaams regeerakkoord. Van lafheid gesproken!
    Voorlopig is de Parti Scandaleux de enige winnaar. Gelukkig zijn de verkiezingen nog ver af. Zes maanden is een eeuwigheid in de politiek.

    01-12-2006, 17:31 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    30-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Die dekselse Dedecker!
    Van Jean-Marie Dedecker kan men alles verwachten, maar zijn recentste "stoot" is toch wel een verrassing van formaat waarbij hij vriend en vijand te grazen heeft genomen. De rechts voor de raapse Oostendenaar stapt dus in de N-VA en gaat daarmee ook het kartel CD&V/N-VA versterken. Van een verrassing gesproken!
    Dedecker wordt dus niet de Vlaamse Geert Wilders, niet de man met de eigen partij, niet de bondgenoot van Coveliers en VLOTT. Hij gaat het rechtse kamp binnen het kartel met het CD&V vervoegen, ook al is daar niet iedereen even blij mee. Eigenlijk is het, politiek gezien, een meesterlijke zet: het CD&V kan niet zonder het N-VA. Het N-VA heeft nu (misschien) zelfs een alternatief om alleen te gaan, mocht dat nodig blijven. De VLD (kan nu, volgens de VVB, ook PCP genoemd worden: "progressieve centrum partij") krijgt hoe dan ook nog meer klappen dan voorzien: de 5% drempel speelt niet meer mee. De syndicale vleugel van het CD&V zit met een huizenhoog probleem, want door de aankomst van Dedecker schuift heel hun partij een beetje op naar rechts.
    Als Dedecker een beetje zichzelf blijft, iets wat normaal zou moeten gebeuren, is dit alles voor Vlaanderen geen slechte zaak. Leterme zal nog meer op zijn woorden moeten letten en zal verplicht zijn de Vlaamse kaart nog meer uit te spelen. Hij zal straks, als het zover zou komen, ook geen verdere toegevingen kunnen doen, ACV/W of geen ACV/W. Als die linkse syndicalisten, type Renders en Cortebeecks, het niet meer kunnen verteren, laat ze dan a.u.b. met een eigen partij opkomen. Ze zullen dan zelf aan de lijve ondervinden hoe weinig achterban ze nog hebben in hun eigen vakverenigingen.
    Tenslotte is het ook voor het Vlaams Belang geen slechte zaak dat Dedecker niet solo gaat. In dat laatste geval zou het alleen maar een verdere versnippering geven van rechts, wat eigenlijk voor niemand in Vlaanderen wenselijk is. Vergeten we ook niet dat Dedecker altijd vierkant tegen het condon sanitaire is geweest en hij moet nu bewijzen dat het daarmee ernst was/is.
    Misschien kan het VB nu beter Coveliers en zijn VLOTT binnen pakken, want Hugo zal anders verweesd achter blijven. Vergeten we tenslotte niet dat zowel Dedecker, Coveliers als het VB én de N-VA republikeinen zijn en elkaar in de strijd tegen de Coburgers zullen tegenkomen.
    Mijn steun hebben ze alvast!

    30-11-2006, 17:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    29-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgium light
    In mijn artikel van 13 dezer ("Verantwoording aan de kiezer"), stelde ik dat het tijd werd dat iemand van het Rekenhof of van de oppositie eens een totale rekensom zou moeten maken van al wat de regeringen Verhofstadt al verkwanseld hebben aan staatspatrimonium en extra uitgaven om de begrotingen sluitend te maken (denk maar aan het overnemen van de pensioenfondsen). Welnu, iemand heeft ondertussen zijn huiswerk gemaakt. Carl Devlies, CD&V kamerlid, is naar het Rekenhof getrokken en heeft daar kunnen uitrekenen dat de federale Belgische Staat (dus zonder deelstaten, steden en gemeenten) voor 215 miljard euro in het rood staat: een passief van 294 miljard en een actief van 79.
    Bovenstaande lijkt erg, maar is in feite nog het goede nieuws. Het slechte nieuws is, dat de vaststelling van Devlies gebaseerd is op de laatst beschikbare cijfers en dat zijn die van 2003. Daar waren dus de overnames van grote pensioenfondsen en bv de uitverkoop van het nieuwe Antwerpse justitiepaleis nog eens niet bij. De huidige situatie zal dus nog veel erger zijn. Daarbij dient trouwens ook nog vermeld dat het departement van Financiën al acht jaar geen inventaris van passiva en activa meer opmaakt en dat de laatste officiële rekening van de Regie der Gebouwen dateert van 2000. Van ijverige diensten gesproken!
    Ondertussen heeft het Rekenhof de regering erop gewezen dat inkomsten voor een totaal bedrag van 1,2 miljard euro uit de begroting van 2007 niet hard te maken zijn. Natte vinger berekeningen. Ook hier gaat het weer over overnames van pensioenfondsen, verkoop van gebouwen én verkoop aan banken van belastingachterstallen. In diezelfde begroting is o.m. al 300 miljoen euro voorzien voor extra pensioenuitgaven, zodat men kan stellen dat over ± 20 jaar het geld van die fondsen terug zal zijn uitgegeven en er al de jaren daarop extra structurele verliezen zullen zijn. Of dat allemaal nog niet erg genoeg is, nog dit: de verwijlintresten door het uitstellen van betalingen voor 2007 lopen nu al op tot 830 miljoen euro. Tussen haakjes: die begroting zou ook nog eens "gecorrigeerd" dienen te worden met -0,2% als de "afslanking" van VW-Vorst doorgaat zoals op dit ogenblik gepland.
    België is dan ook financieel aan het verdampen. Het is nu al Belgium light en als men Verhofstadt volgend jaar een derde termijn zou gunnen dan wordt het waarschijnlijk een verdwijningsact à la Houdini!

    29-11-2006, 10:29 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    28-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het VVB en de (quasi) persboycot
    De Vlaamse Volksbeweging heeft zondag de viering van haar 50-jarig bestaan afgerond met een onafhankelijkheidsmeeting in de grote biertent van Wieze. Die zat zo goed als vol.
    Het thema was dus Vlaanderen onafhankelijk en dat had als gevolg dat er inderdaad nogal wat volk was van N-VA en VB maar niet van enig andere formatie. Coveliers was er ook, Dedecker niet. Ook de pers zweeg als vermoord over deze nochtans belangrijke meeting van een Vlaams orgaan dat probeert zo neutraal mogelijk te zijn. Op een artikel in de Standaard en een klein berichtje in de Gazet Van Antwerpen na, werd er nergens iets over vermeld. Het Laatste Nieuws, die zich de "grootste krant van het land" noemt, wist er blijkbaar niets van af. Die heeft het ook zo druk met al haar berichten over seks, drugs en rock & roll en haar emo-artikels van journalisten à la Hilde Sabbe.
    We hopen dat het VVB zich niet teveel zal aantrekken van deze journalistieke poging tot nieuwe cordonvorming en verder zal gaan op de ingeslagen weg. De Belgische pers, ook dat gedeelte dat zich Vlaams noemt, is nu eenmaal anti-Vlaams en kleingeestig. Het blijft wachten op een nieuwe krant die de moed zal hebben de schutskring te doorbreken.
    ---
    Uitgerekend in hetzelfde weekeinde organiseerde Jong Groen! en de francofone tegenhanger Ecolo een herfstweekeinde "om elkaar beter te leren kennen". Daar waar de meerderheid der Vlamingen van België vanaf wil, willen de ecolo's juist het tegenovergestelde. Daarmee wordt nog maar eens bewezen dat Groen! voor Vlaanderen geen enkele meerwaarde heeft en dat het te hopen is dat het kleine partijtje klein blijft, juist groot genoeg om de 5% drempel te halen en op die manier ervoor te zorgen dat links in Vlaanderen ook verdeeld blijft.
    Voor Groen! voerde o.m. een zeker Meryem Almaci het woord, zo te zien een echte Belg (geen Vlaming en geen Waal). Ze doen maar!
    ---
    En nu we het toch over rare vogels hebben: er bestaat in België ook nog zoiets als een de "Republikeinse Kring". Die heeft zopas een (negatieve) prijs uitgereikt aan Philippe Moureau, notoire Vlaminghater, voorzitter van de Brusselse socialisten en uitvinder van de institutionele atoombom waarmee hij het land wou laten springen als de francofonen hun aparte wapenwet niet kregen. Die Moreau kreeg die zgz citroenprijs voor zijn onderdanigheid aan de Vorst n.a.v. zijn reactie op de antifrancofone uitspraken van Leterme (Moreau noemde Leterme een terrorist!).
    Die Republikeinse Kring blijkt ook al een Belgicistisch onderonsje te zijn waarop leden van de N-VA nog net geduld worden, maar die van het VB niet, alhoewel dit de grootste republikeinse partij van het land is. Als het dan ook van die kring afhangt, zit Albert II op rozen.

    28-11-2006, 11:12 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    27-11-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlaamse Symfollies
    Antwerpenaar Johan Casselman heeft een nieuwe serie Vlaamse tekenfilms op de markt gebracht. Niet zomaar tekenfilmpjes, het gaat om de belevenissen van een twintigtal tot leven gebrachte muziekinstrumenten die uitsluitend klassieke muziek spelen. Om het te kunnen verwezenlijken startte hij een eigen bedrijfje op (BMC group) met een eigen animatiestudio. Van bekende en minder bekende klassieke componisten werden stukken herleid tot ± 5 minuten. Deze muziek werd gearrangeerd door Limburger Marcel Bisceglia (spreek uit: bisjelja) die per compositie van twee weken tot twee maanden nodig had om de meesterwerken te herleiden tot een kindvriendelijke versie. Knap werk dat me doet denken aan die arrangeur van Lotti, toen die een serie klassieke aria's aanpaste aan Lotti's stem en daarmee de basis legde van diens verdere succescarrière.
    Zoals wel eens meer gebeurt, is men zelden sant in eigen land. Toen Casselman met zijn idee naar de VRT trok, werd hij er net nog niet uitgelachen. De genieën van onze duurbetaalde staatsradio vonden nl dat klassieke muziek niet voor kinderen bestemd was! De Duitse TV hapte wel toe en in totaal werden de filmpjes sindsdien (in 3D dan nog) in zo'n 40 landen vertoond. Jawel, ondertussen ook bij de VRT (op Ketnet, waar men meestal alleen maar lawaai en heupwiegende jonkies te zien en te horen krijgt).
    Het wordt hoog tijd dat men eens iets meer doet voor de klassieke muziek. Het is een pijler van onze westerse cultuur. Hoe kunnen kinderen van deze muziek houden als ze hem nergens te horen krijgen en alleen moeten luisteren naar het aftandse, steeds wederkerende getjingel van K3 en Co? In Oostenrijk bv is muziek een verplicht vak op school. Dat zou hier ook moeten kunnen. Het excuus dat niet iedereen muzikaal is aangelegd, klopt maar is niet relevant. Er zijn ook kinderen die niet wiskundig zijn aangelegd, maar die moeten dat ook leren. Of die geen sterk geheugen hebben maar ook geschiedenis en aardrijkskunde voorgeschoteld krijgen. Muziek is universeel , heeft geen vertaling nodig, kan door iedereen begrepen worden. In Oostenrijk (en ik dacht ook in Tsjechië) heeft men dat gesnapt. Waarom hier dan niet?
    Ondertussen een dikke proficiat voor die Johan Casselman die er hopelijk een goede cent aan zal verdienen. Zo evident is dat niet, want 3D schijnt duur te zijn en de opnamen gebeuren met een echt symfonisch orkest, wat ook niet goedkoop is.

    27-11-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!