Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    03-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburg te klein voor Stevaert
    De job van provinciegouverneur houdt blijkbaar niet veel in. De zelfbenoemde heerser uit Hasselt verveelt er zich geen klein beetje. Men kan toch niet altijd met Tv-spelletjes bezig zijn, of met het wielrennen zoals collega Paulus van Antwerpen. De uitslag van de recente peiling van de Stemmenkampioen zal er dan ook niet ver naast zitten als die zegt dat het provinciebestuur in ons land overbodig is geworden.
    Zo zit Stevaert echter niet in elkaar. Hij had zich al een paar keer met de Belgische politiek gemoeid, maar werd daarbij telkens teruggefloten. Daarna heeft hij dan een poging ondernomen om ook Nederlands Limburg, althans litterair, in te palmen via het Belang Van Limburg en het bevriende Concentra. Nu dat ook niet schijnt te lukken, gaat de heer gouverneur zich (nog) eens bemoeien met de Nederlandse politiek (hij heeft dat vroeger nog gedaan als voorzitter van de SP.a) en is hij zopas in de Volkskrant gaan klagen over de "ruwe" omgangsvormen bij onze noorderburen en het feit dat ze denken elkaar zomaar te mogen "kwetsen". Als voorbeeld trapt hij dan nog eens na naar Ayaan Hirsi Ali, die zich niet verdedigen kan, want die is naar de States vertrokken en komt waarschijnlijk niet meer terug. Het hele artikel dient gezien te worden in het kader van de Nederlandse algemene verkiezingen van november. Stevaert zou zelfs een vinger in de pap hebben gehad bij het opstellen van het partijprogramma van de PvdA en stelt o.m. dat hij het over "sommige" Nederlanders heeft, niet over allemaal, m.a.w. waarschijnlijk alleen over al wie niet links is.
    Na De Gucht en Freya Van den Bossche horen de Nederlanders nu al een derde "Belg" die hen komt kleineren. En dan durven wij zeggen dat de Nederlanders een grote mond hebben.
    Het wordt hoog tijd dat Stevaert een duidelijk keuze maakt: ofwel gouverneur, ofwel in de politiek. Anders volgen we best de keuze van de Stemmenkampioen en schaffen we dat gouverneursschap met alles wat erbij hoort maar af.

    03-09-2006, 10:23 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    02-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat we zelf doen, doen we beter
    "Wat we zelf doen, doen we beter" was een boutade van de eerste premier van wat nu de Vlaamse deelregering heet, Gaston Geens zaliger. Dat klopt(e) niet altijd, maar dooreengenomen mag men toch stellen dat de Vlaamse deelregeringen hun uiterst beperkte mogelijkheden toch een stuk efficiënter gebruik(t)en dan de Waalse en Brusselse tegenhangers. Het laatste voorbeeld in de rij, is het feit dat de Vlamingen, sinds de vrijmaking van de energiemarkt, zo'n 15% minder aan elektriciteit betalen dan de Walen, die nog steeds geen vrije markt ter zake hebben. Niet alleen doen die laatsten er niets aan, af en toe gaan ze bij de Raad van State nog reclameren, zoals we dat hebben meegemaakt met de afschaffing van de radio en TV-taksen én de zorgverzekering. Tussendoor heeft Vlaanderen ook de erfenisrechten verminderd en zo zullen er nog wel enkele zaken zijn waardoor we in ons landsgedeelte het ons allemaal een beetje gemakkelijker maken.
    Ook op het gebied van het verkeer scoort Vlaanderen stukken beter dan Wallonië, niet in het minst voor wat de beteugeling van verkeersmisdrijven via flitspalen betreft. Daarover hoor je onze zuiderburen niet reclameren, om de eenvoudige reden dat ze een deel van het in Vlaanderen geïnde geld gratis en voor niks krijgen, dit bovenop de 12 miljard van de jaarlijkse transferts.
    Ieder normaal mens zou zich afvragen waarom bv de Walen hun elektriciteitsmarkt nog niet geprivatiseerd hebben, terwijl ze toch zien dat het Vlaanderen alleen maar voordelen heeft gebracht. De reden is tweevoudig: Wallonië houdt niet van privatiseren omdat het indruist tegen hun marxistisch idee van een Staat die in alles voor zijn burgers denkt en op die manier ook alles onder controle kan houden. Een tweede reden zijn inderdaad de transferts. Waarom zouden de Walen zich druk maken om bepaalde kosten te verlagen: ze krijgen het geld toch elk jaar zomaar voor de voeten geworpen. Het is een kwestie van luiheid, dezelfde inertie die ervoor zorgt dat ze geen Nederlands kunnen/willen leren.
    De enige manier om van Wallonië weer een leefbare, verantwoorde gemeenschap te maken is dan ook die transferts uitdovend te maken. Een bepaalde datum vast te stellen waarop we er mee ophouden en hen enkele jaren geven om zich daartegen voor te bereiden. Alleen op die manier zullen de francofonen in het algemeen en de Walen in het bijzonder eindelijk eens van hun luie krent komen.

    02-09-2006, 12:48 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    01-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trop is teveel, zeker in de politiek

    Uit een peiling van de lokale Stemmenkampioen blijkt, dat een meerderheid van de deelnemers vindt dat de provinciebesturen overbodig zijn geworden. Dat weet zowat iedereen. Zelfs Verhofstadt heeft vroeger ooit voorgesteld de provincieraden af te schaffen. Hij is daarop teruggekomen nadat een meerderheid in zijn eigen partij ertegen was. Dat was echter een meerderheid van gekozenen en mogelijke kandidaten voor de postjes en dus geen neutraal publiek.
    Ons land heeft een verstikkende hoeveelheid vertegenwoordigers op alle niveaus: federaal, regionaal, provinciaal en - zeker in het Brusselse- ook gemeentelijk. In Brussel is er één verkozene op elke duizend inwoners. Het resultaat van deze oververpolitisering is dat we een wetgeving gekregen hebben waar alleen vakspecialisten en doortrapte advocaten hun weg nog vinden, meestal tot eigen baat en genoegens. Sinds de verschillende staatshervormingen heeft men aan de lopende band nieuwe bestuursorganen bijgemaakt en is men "vergeten" de oude af te schaffen. Het gaat trouwens niet alleen om de provincieraden, ook de senaat is volkomen overbodig geworden. De taken van senaat en provincie kunnen gemakkelijk worden overgenomen door de federale regering, de regionale regering en de gemeenten.
    Het gaat trouwens niet alleen om het overdreven aantal verkozenen dat elkaar voor de voeten loopt, ook de bevoegdheden zijn zo overlappend en met elkaar verstrengeld geraakt dat men soms drie, vier of meer ministers van de verschillende niveaus nodig heeft om een simpele wet aan te passen of af te schaffen. Ook dagdagelijkse controlefuncties overlappen elkaar. Dat hebben we zopas nog meegemaakt met de controle op de naleving van de 30km-zones n.a.v. de opening van het nieuwe schooljaar. De bevoegde minister (Peeters) zei dat alle gewestwegen in orde waren, maar dat hij niet bevoegd was voor de provinciale- en gemeentelijke wegen. Welnu, schaf dat provinciebestuur af en dan kan de regionale minister meteen ook over de nu provinciale wegen mee beslissen. En dit is nog maar peanuts.
    Voor de modale burger, voor u en ik, zouden er trouwens nog grote voordelen zijn als men die provinciebesturen en -raden zou afschaffen. Er zouden een deel van die bagatelbelastingen kunnen vervallen. Op die manier geeft de staat minder uit en betaalt de burger minder taksen.
    Afschaffen dus, die ballast!

    01-09-2006, 11:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    31-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A.V.V. - V.V.K.

    Eerlijk gezegd, ik ben ik heel mijn leven nooit naar een IJzerbedevaart geweest. Dat had niet alleen met de afstand Kempen - Westhoek te maken, maar ook met het feit dat ik zo'n beetje allergisch ben voor massa bijeenkomsten. Als ik er nog maar aan denk dat er ergens een grote volkstoeloop kan zijn, dan zien ze mij daar niet.
    Wie ben ik dan, dat ik wat te vertellen zou hebben over die bedevaart? Wel, er zijn nogal wat raakvlakken tussen de IJzerbedevaart en de Belgische politiek en daar wou ik toch even bij stil staan.
    Volgens de VRT, die men bezwaarlijk kan beschuldigen van voorkeur voor al wat rechts Vlaams is, waren er op de laatste IJzerbedevaart 3.000 aanwezigen. Als de VRT dat zegt zal dat aantal eerder lager dan hoger gelegen hebben. Dezelfde anti-Vlaamse omroep wist de week ervoor te vertellen dat er op de IJzerwaken zo'n 5.000 aanwezigen waren. Daar zal het eerder hoger dan lager gelegen hebben. Samengeteld dus zo'n 8.000 Vlamingen die zich nog politiek willen engageren, althans voor één bepaalde dag. Mocht de splitsing er niet gekomen zijn, waren het er misschien wel een tienduizend geweest, want heel wat Vlamingen hebben ondertussen o.w.v. de tweetwist, compleet afgehaakt. Tienduizend is trouwens nog altijd drie tot vijf keer minder dan wat er een tiental jaren geleden op de wei stond in Diksmuide. Hoe is het zo kunnen komen?
    De negatieve kentering is er eigenlijk gekomen toen de vroegere voorzitter van het IJzerbedevaartcomité, Lionel Van den Bergh, uitpakte met zijn bekende uitspraak "Waalse vrienden, laat ons scheiden". Die uitspraak had historisch kunnen worden, ware het niet dat dezelfde Lionel later zijn woorden inslikte en er feitelijk niet meer op terugkwam. Het deed een beetje denken aan de vroegere Volksunieslogan "Gedaan met geven en toegeven", waarna alles werd opgeofferd om mee in een Belgische regering te kunnen zitten.
    Diezelfde Volksunie had zich ondertussen van de IJzerbedevaart meester gemaakt en zou er verder de lakens uitdelen. Lionel stapte over naar de linkervleugel, Spirit dus en werd daarvoor beloond met een senatorzetel. Het bord linzensoep deed het nog steeds.
    Ondertussen is de IJzerbedevaart een weerspiegeling geworden van datzelfde Spirit, multicultuur in de plaats van strijdvaardigheid. Dit jaar werden de brave Vlamingen er zelfs de les gespeld door een nieuwe Vlaming van Moslim signatuur ( de man draagt "El" in zijn naam, wat betekent dat hij al in Mekka geweest is), die nog maar eens kwam vertellen dat WIJ verdraagzaam moeten zijn.
    De groep van 3.000 dapperen die vorige zondag de wei in Diksmuide bevolkten, bestond voor het grote deel uit mensen die rechtsreeks of onrechtstreeks te maken hebben met het officiële, door België getolereerde Vlaanderen. De dag dat daar ooit de subsidiekraan wordt dichtgedraaid, kan men er waarschijnlijk ook het licht uitdoen.
    Het verschil in aantallen tussen de IJzerwake en de IJzerbedevaart geeft trouwens ook eenzelfde beeld als het verschil tussen rechts Vlaanderen en (pseudo)links Vlaanderen. Het is jammer, dat men niet tot een vergelijk kan komen. Zolang dat echter in de echte politiek niet kan, zal dat ook bij de bedevaarten niet veranderen.

    31-08-2006, 12:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    30-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De duistere kantjes van Onkelinx
    Over Laurette Onkelinx en haar Justitiefratsen kan ik rustig minstens één artikel per week schrijven. Over het privé-leven van deze minister heb ik al eens geschreven, maar nu heb ik daar ook meer details over. Nu kan men misschien zeggen dat ieder met zijn privé-leven doet wat hij/zij wil, maar ergens zijn er toch grenzen als dat leven botst met de deontologie van de functie waarin men verondersteld wordt te werken.
    Laurette Onkelinx was dus in eerste instantie getrouwd met een zekere Abbès Guenned, een man van Marokkaanse origine. Reeds in 1996 vaardigde Marokko tegen hem een aanhoudingsbevel uit voor handel in drugs en georganiseerde  misdaad. Op 31 juli 1997 werd hij gearresteerd op de luchthaven van Zaventem maar bleek hij over een diplomatiek (Belgisch?) paspoort te beschikken en moest men hem laten gaan. Hoe hij daar aan kwam is steeds een raadsel gebleven. Laurette vroeg toen wel een echtscheiding aan en bekwam die binnen de maand! Nog zo iets onwaarschijnlijks. M.a.w. alhoewel toen nog geen minister van Justitie had ze toch al aardig een vinger in de Belgische pap (en dit was vóór Verhofstadt I).
    Niettegenstaande dit alles werd Abbès Guenned, op 21 juli 1998, opnieuw gearresteerd, ditmaal op het vliegveld van Izmir in Turkije, waarop Marokko opnieuw zijn uitlevering eiste. De man nam toen de Belgische advocaat Marc Uyttendaele onder de arm en die zorgde ervoor dat Abbès terug naar België kon komen. Hierbij dient aangestipt dat Uyttendale dat pas klaar kreeg, nadat het Belgische ministerie van Justitie zich in verbinding had gesteld met de Turkse minister ter zake, een zekere Hassan Deniz-Kurdu.
    Op 20 november 1999 hertrouwde Laurette met ... advocaat Marc Uyttendaele. De twee getuigen op hun huwelijk waren Abbès Guenned en de eerste echtgenote van Uyttendaele! Over het nieuwe huwelijk doen nogal wat indianenverhalen de ronde, waarbij het moeilijk is alles te geloven. Vast staat wel dat de advocatenpraktijk van Uyttendaele sindsdien minstens verdubbeld is en dat er nogal wat opdrachten van de Belgische regering bij hem binnenkomen. Men zegt ook dat het koppel in werkelijkheid niet meer samenwoont en dat het wel eens zou kunnen dat heel die trouwaffaire voor de galerij was bedoeld. Dat zou kunnen, als men weet dat Onkelinx' eerste man op dit ogenblik een belangrijke functie heeft op...ja,ja: het ministerie van Justitie, waar hij verantwoordelijk is voor o.m. de contacten
    met de moslimgemeenschap in ons land.
    Stel u dus voor: onze regering probeert het met Marokko op een akkoord te gooien om de Marokkaanse criminelen die in onze gevangenissen zitten, naar Marokko terug te sturen. Dat, terwijl iemand die door Marokko wordt gezocht niet alleen niet wordt uitgeleverd, maar zelfs een belangrijke functie heeft op uitgerekend het ministerie van Justitie. Anderzijds heeft de moslimgemeenschap in België als aanspreekpunt iemand die internationaal gezocht wordt voor drugshandel en georganiseerde misdaad...
    Het Vlaams Belang noemt Onkelinx de patrones van onze criminelen. Ze zitten er zeker niet ver naast.

    30-08-2006, 17:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (7 Stemmen)
    29-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het boerenbedrog der democraten
    Yves Leterme blijft in het nieuws, jammer genoeg voor hem deze keer niet in de positieve zin. In een interview met de linkselaars van "Humo" heeft hij verteld dat zijn partij, het CD&V, al in 66% van de Vlaamse gemeenten een voorakkoord heeft gesloten met SP.a en VLD en dit uitsluitend met het oogmerk het Vlaams Belang van de macht te kunnen houden. Van boerenbedrog gesproken!
    Dat voorakkoord betekent nl dat het CD&V bereid is de anti Vlaamse partijen VLD en zeker SP.a aan de macht te houden en de rechtse meerderheden in dit land die kans niet te gunnen. Dat maakt dat partijtjes die meestal de 20% niet halen wél de postjes blijven inrijven, iets waarin vooral de SP.a bedreven is. Dat betekent ook dat een partij, zoals het Vlaams Belang, in belangrijke steden bijna de meerderheid mag halen en daarbij toch zal worden uitgesloten. Zoiets noemen Leterme en de zijnen dus democratie.
    Voor de overtuigde Vlamingen - en er zijn er steeds meer - wordt de zaak feitelijk eenvoudig: stem niet meer voor partijen die van het democratisch verloop van de verkiezingen een lachertje maken. Stem dus ook niet meer voor het CD&V, want een stem op die partij betekent dat ge er waarschijnlijk enkele socialisten (die met de francofonen mee heulen) en VLD-ers (die hier al lang geen liberalen meer zijn) mee aan de macht helpt, wat helemaal niet de bedoeling is. Als wij, overtuigde Vlamingen, erin zullen slagen in diverse gemeenten deze ondemocratische voorakkoorden te omzeilen, zullen de ogen van de CD&V politici misschien open gaan en zullen ze zich geen tweede keer laten vangen bij de volgende, federale verkiezingen. Kortom, het verhaal van de ezel.
    Leterme zegt in hetzelfde interview met Humo dat hij zich met deze uitspraak niet populairder zal maken. Dat klopt. Het wordt trouwens tijd dat hij terug met beide voetjes op de grond komt. Het is niet omdat hij zich in de kijker heeft gezet met de verklaringen in "Libération" over het gemis aan intelligentie van onze francofonen, dat hij moet denken zich in Vlaanderen alles te kunnen veroorloven. Hij zou er zich bv ook wel eens rekenschap van kunnen geven dat in het verleden niet alle voorakkoorden werden nageleefd en dat dit ook nu kan gebeuren. Zoals het spreekwoord zegt: "Verkoop het vel van de beer niet alvorens hij geschoten is". Zeker als die beer in dit geval een leeuw is!

    29-08-2006, 11:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    28-08-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De schaamteloze PS

    Voor de modale burger zit de vakantie er bijna op. Voor de politieke doodwroeters duurt die nog een volle maand, maar toch worden hier en daar de messen geslepen want dit najaar zijn er gemeenteraadsverkiezingen en acht maanden later volgt al de federale stembusgang.
    Bij een eerste samenscholing van de Parti Socialiste heeft voorzitter/minister-president Di Rupo meteen zijn zwaar geschut bovengehaald en is hij gaan schieten op iedereen die zijn/haar mening heeft gezegd over de wantoestanden in zijn  partij in het algemeen en in die van het fiefdom van tante Laurette in het bijzonder. Leterme was natuurlijk weer de kop van jut, maar ook de blauwen kregen er van langs en een mooi gebruinde Elio (voor een Italiaan is dat een "koud" kunstje) vroeg zich af waarom ook het Mouvement Réformateur (MR), de Waalse blauwen, niet loyaal konden zijn tegenover de regering Verhofstadt II, een regering die zijn partij - de PS dus - volgens Di Rupo altijd gesteund heeft. Dat laatste klopt, om de eenvoudige reden dat deze tweede regering Verhofstadt leeft bij de gratie van die PS. Hij heeft het ooit zelf gezegd: "ik kan deze regering laten vallen met één vingerknip".
    Als dat zo is, waarom smijt hij het MR dan niet uit de federale regering, zoals hij dat eerder al gedaan heeft in zijn eigen regionale club? Het antwoord hierop is vrij simpel: dan zouden er vervroegde verkiezingen komen, iets waarvoor Verhofstadt zelf als de dood voor is en iets wat een corrupte partij als de PS voor het ogenblik kan missen als kiespijn. De vele schandalen die er in Wallonië geweest zijn en waarvan er enkele nog steeds lopen, zullen vooral op gemeentelijk vlak sporen 0nalaten. Dat weet ook Di Rupo. Daarom is veel van zijn retoriek alleen maar bestemd voor de galerij en is de man met het strikje maar wát blij dat hij enkele van zijn problemen kan verleggen naar Vlaanderen, waar zijn collega minister-president wel degelijk een gevoelige snaar geraakt heeft. Niet doet meer pijn dan de waarheid!

    28-08-2006, 11:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!