Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    21-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar een volledige patstelling

    Hoe het met de federale regering verder moet, is iets waar op dit ogenblik niemand enig zicht heeft. De begroting moet, op last van Europa, herzien worden. Er zouden de twee volgende jaren minstens 7 miljard euro moeten gevonden worden en dan nog zou het gat in de begroting 4% blijven bedragen (± 16 miljard euro). En er is meer.
    Als er nl dit najaar geen definitief akkoord komt om de uitstap uit de kernenergie uit te stellen, dan zal het ook fout lopen met de elektriciteitsvoorziening van België. Nu al zijn er enkele bijna catastrofes geweest, waarbij het land ei zo na zonder stroom kwam te zitten. Met het sluiten van de eerste drie kerncentrales, zoals beslist tijdens Verhofstadt I, verliest België tussen de 15 en de 20% van zijn energievoorziening*. Zo'n aandeel kan nooit tijdig opgevuld worden door alternatieven, zeker niet door zonnepanelen en windmolens. Wat die laatsten betreft,  is er trouwens al een serieuze achterstand op de planning en die achterstand loopt nog op bij gebrek aan financieringen. En dan willen sommige roodgroenen nog dat we straks allemaal met elektrische auto's gaan rijden, terwijl het niemand schijnt te interesseren, of er daarvoor stroom genoeg voorhanden zal zijn.
    De regering van openbare stilstand die we nu kennen, heeft nog één maand vóór het zomerreces. De kans dat er daarin ook maar iets degelijks zal beslist worden is zo goed als nihil. De reden daarvoor waren eerst de verkiezingen, nu de vorming van de regionale regeringen (iets dat ook Europa afdoet als oudewijvenpraat) en daarna de parlementaire zomervakantie, die hier duurt tot in oktober!
    Politieke analisten waarschuwen ervoor, dat deze regering ook wel eens ontslag zou kunnen nemen, waardoor we vervroegde federale verkiezingen zouden krijgen in het najaar. De reden daarvoor is niet de uitzichtloze situatie van dit kunstmatige land, maar het feit dat België in de tweede helft van volgend jaar voorzitter wordt van de E.U. Precies alsof vervroegde verkiezingen dat probleem zullen oplossen.
    De nieuwe Vlaamse regering zal er goed aan doen op haar tellen te letten. Als de federale regering het zal laten afweten, en die kans is zeer groot, dan zal de Vlaamse regering inderdaad buiten de lijntjes moeten gaan kleuren, net zoals N-VA al gesteld heeft. Tot spijt van wie het benijdt.


    * Het sluiten van de drie oudste kerncentrales op zich zou een capaciteitsverlies van 13% met zich meebrengen. Tegen 2015 zullen er echter ook enkele zeer oude klassieke centrales moeten gesloten worden en dat brengt zo het totaal op 20%. Aan de enige nieuwe centrale die voorlopig daarvoor in de plaats komt, op de terreinen van Tessenderlo Chemie in Limburg, moet er nog met de eerste werken begonnen worden...

    21-06-2009, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    20-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen lof
    "Eigen lof stinkt" gaat het adagium. Toch streelt het mijn ijdelheid, als ik zie dat ik dezer dagen op nogal wat punten gelijk krijg:
    - In mijn blog van 12 dezer ("liefst zonder VLD") zag ik de liberalen graag vertrekken uit de Vlaamse regering. Ik word op mijn wenken bediend, want Kris Peeters heeft gisteren laten weten gesprekken te zullen beginnen met N-VA en SP.a en dus niet meer met de partij van de man met het half miljoen voorkeurstemmen. Voorkeurstemmen is in dit land geen wondermiddel, zoals Leo Tindemans en Yves Leterme kunnen bevestigen. Volgens de kranten zou dat allemaal op De Wevers conto moeten geschreven worden, maar dat klopt niet. Het was de Open VLD die er in 2007 voor gezorgd heeft dat SP.a niét in de federale regering zou komen. Die partij zal de lichtblauwen dan ook met veel plezier van hetzelfde laken een broek geven. Als het een beetje meezit (of tegenvalt: het is maar te bezien hoe men het bekijkt), dan vinden we de Open VLD straks alleen nog terug in de federale regering, uitgerekend het orgaan waar straks de grootste problemen zullen opdagen. Akkoord, VLD-er Vanhengel zit waarschijnlijk nog wel als laatste blauwe mohikaan in de Brusselse regering, maar dat stelt niets voor, want ook daar zal een olijfboomcoalitie de wet stellen.
    - Ook al gisteren is er een vergrijzingscommissie boven water gekomen. Ik wist niet eens dat ze bestond. Die waarschuwt de federale regering, dat de kosten van de vergrijzing veel hoger zullen uitvallen dan wat tot nu toe geraamd is. Tegelijk maakt die commissie brandhout van het zilverfonds, iets wat ik hier in deze rubriek reeds jaren doe. Mijn eerste artikel daarover dateert al van 10 juni 2005, waarin ik toen reeds schreef dat die uitvinding van professor Vande Lanotte praat voor de vaak was.
    - Tenslotte heeft de Europese commissie het voorstel tot begroting van de Belgische regering voor 2009 en 2010 afgewezen en teruggestuurd. Zoals ik ook reeds meermaals geschreven heb, klopt die begroting van geen kanten en wordt ze zelfs tegengesproken door de eigen nationale bank. Notaris Van Rompuy, mijnheer inertie, zegt nu te wachten tot de nieuwe regionale regeringen gevormd zullen zijn. Gaan die het dan moeten oplossen? Waarvoor hebben we dan nog een federale regering nodig,

    20-06-2009, 11:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    19-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veel geblaat, weinig wol
    Of, om het met Shakespeare te zeggen: "Much ado about nothing" en dat heeft dan betrekking op de vorming van de "nieuwe" Vlaamse regering. Dat "nieuw" staat tussen aanhalingstekens, want meer dan waarschijnlijk krijgen we een coalitie van vier partijen en feitelijk is dat een heruitgave van de Vlaamse regering Leterme van vijf jaar geleden. Er zijn wel enkele nuances:
    - Het ondertussen ter ziele gegane Spirit, dat vijf jaar geleden nog een kartel vormde met de SP.a, is er niet meer bij. De linkse vleugel van de vroegere Volksunie is op sterven na dood. Haar boegbeeld is socialist geworden en dat zal hem, hopelijk, zijn ministerpost kosten.
    - N-VA zat ook al in de Vlaamse regering Leterme, zij het eveneens in een kartel met CD&V. Ze zal er nu terug in komen als (min of meer) onafhankelijke partij en versterkt door de goede kiesresultaten.
    - SP.a en Open VLD mogen al blij zijn dat ze weer zullen mogen meespelen (de postjes, weet je wel). Beiden verloren nog maar eens de verkiezingen en hebben weinig reden tot juichen.
    - Voor Open VLD blijft het hoe dan ook een pijnlijke zaak. Ze heeft al haar eisen zo goed als mogen inslikken en dat moest dan nog gebeuren door de nieuwe voorzitter ad interim Verhofstadt. Uitgerekend de man die België te klein vindt voor zijn ambities...
    Kortom: Het enige wat er veranderd zou kunnen zijn t.o.v. de Vlaamse regering Leterme en Peeters I, is dat Peeters II een rechtsere en Vlaamsere koers zou moeten varen. De linkse en belgicistische partijen zouden een toontje lager moeten gaan zingen. De kans dat het zal gebeuren is reëel, want één partij kan in de volgende regering altijd gemist worden. Dat zou natuurlijk ook de N-VA kunnen worden, maar dan krijgt CD&V bij de volgende federale verkiezing waarschijnlijk geen tweede keer meer de kans om er zonder enig Vlaams resultaat vanaf te komen.

    19-06-2009, 10:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    18-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zeven magere jaren
    We moeten elkaar niets wijs maken. Na enkele jaren waarbij de sky the limit was, zijn we aangekomen aan de bijbelse zeven magere jaren. Dat geldt niet alleen voor de federale regering, maar ook voor de Vlaamse. Vergeet de nulschuld die Vlaanderen had einde 2008. Zonder ingrepen zitten we in 2009 met een schuld van 1 miljard euro en wordt het 2 miljard in 2010. Als er dan nog niets zou gebeuren, riskeert de Vlaamse regering tegen 2014 aan te kijken tegen een tekort van liefst 10 miljard euro. Gedaan dus met Sinterklaas spelen.
    Hoe komt dit? Heel eenvoudig. Net zoals de federale regering, zal de Vlaamse aardig wat geld minder binnen krijgen. Bedrijven die sluiten of op een laag pitje verder moeten draaien, dragen immers geen belastingen meer af. Daarenboven zijn er de kosten van de tijdelijke werkloosheid, van de steun aan bedrijven en banken. Daar houdt het zelfs niet mee op. De federale regering zit momenteel met een budgettaire put van 4, 5% van het BPP. Zonder ingrijpende maatregelen wordt dat volgend jaar reeds 6,1% oftewel 21,7 miljard! Ergens zullen de regionale regeringen ook daarmee te maken krijgen, al dan niet mits overdrachten van verantwoordelijkheden.
    En er is nóg meer. Hier en daar wordt zo tussen neus en lippen verteld, dat de federale regering haar tekort tegen 2014 zal hebben weggewerkt. Niemand zegt daar echter bij, hoe dat zal gaan gebeuren. Volgens mij is dat pure nonsens, zeker als men er rekening houdt dat men de dag van vandaag niets, maar dan ook niets meer hoort over de kosten van de vergrijzing. Welnu, vanaf 2012 zullen die kosten enorm gaan stijgen en bovenop de bestaande schulden nog voor veel meer problemen gaan zorgen. Om die op te lossen, moet men gaan naar nieuwe belastingen, dat in een land dat op dat gebied reeds aan de kop staat in Europa. Ofwel komen er grote besparingen, die mogelijk zijn maar waarover men angstvallig zwijgt of ze ontkent (zoals Kris Peeters nog deze week i.v.m. het afschaffen van de provincies). Ofwel moet men ervoor zorgen dat er tegen 2012 veel meer mensen aan het werk zullen zijn. Hoe dat laatste zal moeten gebeuren is al evenzeer een raadsel. Ook op dat gebied is België een negatieve koploper in Europa.
    Kortom, fasten seat belts, de zeven magere jaren komen eraan!

    18-06-2009, 10:33 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    17-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De handelaars van de dood
    De Belgische en Nederlandse politie hebben samen een enorm drugsnet opgerold, dat zijn hoofdkwartier had op een camping in Lommel. Er werden drugs in beslag genomen voor een straatwaarde van 40 miljoen euro, geld, wapens en allerlei dure voertuigen. De kopstukken, drie Nederlanders en een Belg, woonden allemaal in luxueuze villa's in België en hadden bovendien een houten bungalow op de camping. Het was daar dat alles bedisseld werd en het was ook daar dat men de hele bende tijdens een verlovingsfeest heeft kunnen arresteren.
    De politie heeft er drie jaar over gedaan om de bende te pakken te krijgen en heeft dat alleen kunnen verwezenlijken dank zij een paar undercover agenten, die er een paar jaar mee bezig zijn geweest. De vraag is nu maar, of en hoelang ze deze criminelen achter de tralies zullen kunnen houden. De bende was al een tiental jaren actief en heeft waarschijnlijk winsten gemaakt die het honderdvoudige zijn van wat nu in beslag is genomen. De boss van de bende, een zekere Janus V.W. uit Eindhoven, zou een zakenimperium hebben dat geleid wordt vanuit Dubai, waar echter niets op zijn naam staat. Pikant detail in deze zaak is, dat diezelfde Janus al in 2003 werd aangehouden in Dendermonde, maar dat deze zaak nog steeds niet is voorgekomen. Het Belgische federaal parket zou nu gaan beginnen met  een vordering, zes jaar later! Ons gerecht kennende valt het te vrezen, dat er van de hele zaak - ondanks alle moeite die de politie zich getroost heeft, weinig in huis zal komen.
    Mensen die drugs in het groot dealen zouden nooit meer uit de gevangenis mogen worden losgelaten. Ze handelen in de dood en verwoesten ontelbare levens van zwakke mensen die op e.o.a. manier met deze criminelen in aanraking komen. Er zijn trouwens landen, waar dit soort misdadigers effectief de doodstraf krijgt, zoals bv in China. Hier riskeren ze hoogstens een tiental jaren en komen ze na één derde van de straf vrij, waarna ze gegarandeerd terug met hetzelfde beginnen.
    In een enquête recentelijk uitgevoerd door De Juristenkrant onder 508 magistraten, advocaten, gerechtsdeurwaarders en notarissen, zeggen de meeste van deze vaklui dat het allergrootste probleem in België de niet-uitvoering van de straffen is. Momenteel loopt die bestraffing volledig mank en is daardoor de strafuitvoering totaal ongeloofwaardig. Nog steeds volgens de ondervraagde juristen, staat de niet-uitvoering van straffen gelijk met straffeloosheid.
    Zo hoort men het ook eens van iemand anders.

    17-06-2009, 17:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    16-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'olivastro
    Italiaans is een taal waarmee men kan spelen. Bijna alle zelfstandige naamwoorden kunnen een andere betekenis krijgen door bv de laatste klinker te vervangen door e.o.a. achtervoegsel. Om bv een woord te verkleinen, vervangt men de laatste klinker door "ino" of "etto". Tavola (tafel) wordt zo tavolino of tavoletto. Wil men het nóg kleiner, dan wordt het tavolettino. Wil men een woord een groter maken, dan zet men er "one" achteraan. Cassa (kas) wordt dan cassone (grote kas). Door er "uccio" of "accio" bij te voegen, geeft men het woord een betere of slechtere betekenis. Dat laatste geldt ook voor "astro". Fratello (broer) wordt dan fratellastro, wat halfbroer betekent. Furbo (slim) wordt furbastro, wat sluw betekent. Olivo (olijfboom) wordt dan olivastro (wilde olijfboom,  wiens vruchten niet te eten zijn). En daarbij zijn we aan het einde van deze spoedcursus Italiaans gekomen en aan het begin van mijn betoog over de aan de gang zijnde regionale regeringsvorming in Wallonië.
    Daar spreekt men nl van een olijfboomconstructie. Dat zijn dan PS (rood), CdH (roze) en Ecolo (groen). Het woord komt uit de Italiaanse politiek, vandaar de uitleg hier bovenaan. Want, volgens mij, wordt dat daar in Wallonië geen vruchtbare constructie, geen olivo dus, maar een olivastro.
    Nog vóór de besprekingen tussen de olijfboompartijen moeten beginnen, is er nl weer al eens een zoveelste nieuw PS-schandaal. Hoofdpersoon in de nieuwe politieke fraude is ene Edmée De Groeve, van PS-signatuur en voorzitster van de raad van bestuur van de NMBS, van de raad van bestuur van de nationale loterij én van BSCA, de beheersmaatschappij van de luchthaven van Charleroi. In die laatste functie is madame De Groeve tijdelijk gedelegeerd bestuurder, nadat men daar de Vlaming Marcel Buelens zopas ontslagen heeft.* Die tijdelijke delegatie belette De Groeve niet om, op kosten van die BSCA, een zoveelste PS-snoepreisje te organiseren, deze keer naar Tenerife en dit in het gezelschap van negen andere personen waarbij, hoe toevallig!, ook een zekere Franco Di Rupo, broer van, én een Pierre Magnette, eveneens broer van...
    Jean-Michel Javaux, de medevoorzitter van Ecolo en de drijvende kracht achter de mogelijke olijfboomcoalitie, beweert dat hij e.e.a. wil veranderen in Wallonië. Zo wil hij o.m. een aantal cumuls niet meer toelaten en zit hij zelfs op mijn lijn voor wat de provincies betreft: ook hij wil die overbodige en dure instellingen nl zien verdwijnen. Maar eerst en vooral zal hij er zijn PS-streekgenoten beter van overtuigen, dat het stilletjesaan gedaan moet zijn met de opsouperen van het geld van de belastingbetaler. Met elke week een nieuw schandaal zullen ook zijn dromen nooit verwezenlijkt worden.
    ---
    * De Vlaming Marcel Buelens was de drijvende kracht achter de opgang van de luchthaven van Charleroi. Hij werd vorig jaar, als gedelegeerd bestuurder van de beheersmaatschappij van de luchthaven van Charleroi, door de reissector nog uitgeroepen tot "man van het jaar"! Hij werd nu ontslagen omdat hij het niet eens was met de verkoop van een deel der aandelen aan een Italiaanse maatschappij...

    16-06-2009, 17:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    15-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doen ze het of doen ze het niet?
    Het wordt een zoveelste belangrijke week in de nasleep van de laatste verkiezingen. Vanavond zou in Wallonië bekend worden welke partijen er daar de nieuwe regionale regering gaan vormen. Didier Reynders is al platte broodjes gaan bakken bij madame Millefoisnon. Ze hebben zogezegd hun geschillen bijgelegd. Of dat Didier ook zal lukken met Di Pippo is een ander verhaal. Zelfs al zou dat waar worden, zou het alleen maar betekenen dat de hele heisa van vóór de verkiezingen één grote show is geweest. En zelfs in dat geval zal er in het Zuiden van het land nog geen echte regeringsmeerderheid zijn. De kans blijft dan ook groot, dat het daar een zgz "olijfboom" coalitie wordt van PS, CdH en Ecolo. In Vlaanderen zal men in elk geval naar deze uitslag uitkijken. Als het in Wallonië een olijfboom-coalitie wordt, zal de kans nog groter zijn dat hier bij ons Open VLD uit de boot zal vallen. Met al hun eisen en prerogatieven heeft die partij het zichzelf moeilijk gemaakt. Dat Open VLD in de Vlaamse regering zou moeten blijven omdat Verhofstadt voor de Europese verkiezingen meer dan een half miljoen stemmen heeft gehaald, blijft natuurlijk nonsens. Wie weet is er geen pak kiezers geweest die op die manier Verhofstadt naar Europa heeft willen sturen, met als onderliggende gedachte dat men hem dan hier kwijt was.
    Met de liberalen in de oppositie, zowel in Wallonië als in Vlaanderen, blijft de kans wel klein dat er van de staatshervorming iets in huis zal komen. Datzelfde geldt trouwens ook, als men in beide regeringen de socialisten zou wegstemmen. In elk geval is het duidelijk dat Vlaanderen in dat geval best eerst eens voor zichzelf gaat zorgen en zijn eisen van 1999 gaat herhalen (nota bene: toen goedgekeurd door alle traditionele partijen plus het Vlaams Belang). Als ook dat niet zou helpen, rest er nog één zaak te doen: de EVO (Eenzijdige Verklaring van Onafhankelijkheid) uitroepen. Bye, bye Belgium, maar dan in het echt...

    15-06-2009, 15:45 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!