Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    11-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieke beunhazen

    De opmerkelijkste uitspraak van de laatste week komt van de kleine Tobback, zoon van en minister achter de huisvrouw uit Kapellen. Zei hij: " Ik ken de oplossingen voor het klimaatprobleem. Alleen weet ik niet hoe ik daarna nog herkozen geraak"!
    Dat is dan o.m. minister van milieu in Vlaanderen, iemand waarvan verwacht wordt een zekere lange termijn visie te hebben en die denkt aan niets anders dan aan de volgende verkiezingen, binnen  vier maanden. Een mooier brevet van onbekwaamheid kon hij zichzelf niet kunnen geven. Hij had bv kunnen stellen, dat het tijd werd dat de Vlamingen zouden ophouden om met huisbrandolie te stoken (50% doet dat nog) omdat die brandstof alleen maar schaarser en duurder zal worden én het milieu mee verontreinigd. Hij had bv kunnen zeggen dat we veel meer zullen moeten inzetten om alternatieve, groene energie in huis te halen maar ondertussen toch te zorgen dat we de tenminste de Kyoto-normen halen, door bv de kerncentrales iets langer open te houden. Kerncentrales stoten nl geen broeikasgassen uit. Nee, Tobbackske heeft schrik niet opnieuw verkozen te worden. Het blijkt trouwens dat alle SP.a-verkozenen zichzelf weer kandidaat zullen stellen, dit in tegenstelling tot bv de CD&V, waar een deel zich terugtrekt of de VLD, waar de partij zelf een deel van haar verkozenen onverkiesbaar maakt.
    ---
    Een andere kandidaat op de oscar van de beste mop van de week is Brice De Ruyver, veiligheidsadviseur van Verhofstadt. De man heeft al meer krasse uitspraken moeten doen om de fouten van zijn baasje en diens regering te verdoezelen, maar deze is toch wel van een aparte klasse. I.v.m. de bijna open oorlog die er in de regio Charleroi heerst tussen politie en misdaadorganisaties, waarbij zelfs politiekantoren werden aangevallen, vertelt de veiligheidsspecialist dat "de politieke destabilisatie in Charleroi dat in de hand heeft gewerkt"...
    Dat betekent, als men tussen de regels wil lezen, dat het misschien beter ware geweest de fraude en omkoopschandalen binnen de lokale PS met de mantel der liefde te bedekken en de cumulards rustig te laten verder doen. M.a.w. Brice zou gekozen hebben tussen pest en cholera. Voor de hoogste verantwoordelijke voor onze veiligheid kunnen dergelijke woorden tellen.
    Voor Jan met de pet en zijn Lieza betekent het dat er op de hoogste gezagsdragers in dit land niet teveel gerekend moet worden. Het zijn de postjes die tellen, de postjes en niets anders dan de postjes!

    11-02-2007, 10:27 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    10-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedrijfswereld versus Verhofstadt
    Ook de bedrijfswereld begint eindelijk in te zien dat er met de regering(en) Verhofstadt geen land te bezeilen valt. Niet alleen het Voka (de vroegere VEV), maar ook Unizo (KMO's) en zelfs het eerder belgicistische VBO zijn gevallen over een zoveelste aanpassing van een slecht opgestelde wet die zelfs ná die aanpassing nog niet blijkt te deugen, althans niet voor de werkgevers. Dat bedrijven verdienen gestraft en beboet te worden als ze iets onwettigs doen, is de logica zelf. Dat men echter zaken voor tien jaar kan laten sluiten, betekent het einde ervan. Misschien hebben de eigenaars en het management dan zoiets verdiend, maar de mensen die er werken zijn dan ook hun job kwijt. Het wordt nog angstaanjagender als men weet dat de veroordeling afhangt van de uitspraak van een rechter. Met de precedenten die we in ons land hebben van rechters die helemaal niet meer met hun voeten op de grond staan, is alles mogelijk en dat weet de bedrijfswereld maar al te goed.
    Normaal zoekt de bedrijfswereld haar steun bij een rechts liberale partij. Tot het aantreden van Verhofstadt als regeringsleider was dat de VLD. Sindsdien heeft het genie van de Gentse gemeenteraad echter al dikwijls bakzeil moeten halen t.o.v. de marxistische PS en is de partij zelf een zgz progressieve koers gaan varen. De werkgevers geloven al lang niet meer in de golden wonderboy van de jaren negentig, de man van de (eerste drie) burgermanifesten. Reeds vorig jaar bleek, dat drie vierden van de Vlaamse werkgevers gewonnen waren voor het afschaffen van het cordon sanitaire. Dat heeft niet alleen te maken met de linkse koers van de huidige VLD, maar ook met het scheeftrekken van het hele werkklimaat in dit kunstmatige land. Zopas werd nog een nieuwe CAO afgesloten voor het hele land, wat absurd is daar iedereen weet dat de productiviteit in Wallonië een stuk lager ligt, waardoor daar voor de werkgevers alles duurder wordt.
    Een tijdje geleden verschenen er enkele artikelen in de Vlaamse kranten waarin gesteld werd dat de Walen niét lui zijn zoals in Vlaanderen wel eens beweerd wordt. Wel, dan zou kunnen, maar uit een recente studie van de Unie van Waalse ondernemingen (UWE) blijkt nu dat de gemiddelde Waals arbeider één dag op vier afwezig is! Dit betekent dat alles wat in Wallonië geproduceerd en gepresteerd wordt, in theorie althans, 25% duurder wordt...
    Al blijft België het land van de hopeloze zaken, toch is het positief dat ook het groot kapitaal, altijd één der steunpilaren van dit land, stilaan begint in te zien dat het er zelf ook geld aan het verliezen is.

    10-02-2007, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    09-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De slangenkuil
    In Parijs loopt op dit ogenblik een proces tegen het satirische blad Charlie Hebdo, omdat het de beruchte Mohammed cartoons had overgenomen van het Deense blad dat daarmee begonnen was. Het proces wordt ingespannen door drie moslimverenigingen en het blad wordt gesteund door al wie in Frankrijk bekommerd is om de vrije meningsuiting, tot presidentskandidaat Sarkozy toe.
    Ook bij ons zijn er mensen die aanstoot nemen aan cartoons. In het Laatste Nieuws verschenen al enkele jaren de spotprenten van cartoonist Meynen, die bijna elke dag Verhofstadt op de korrel nam en goeroe Slangen uitbeeldde als een echte slang. Welnu, sinds enkele weken zijn die cartoons verdwenen. In het vooruitzicht van de verkiezingen heeft de VLD, wier campagne geleid wordt door die Slangen, geoordeeld dat er met hem en Verhofstadt niet meer mag gelachen worden. Slangen is dan ook een achtenswaardig man die dank zij een "verjaring" ontsnapt is aan een veroordeling wegens actieve corruptie, schriftvervalsing en misbruik van vertrouwen...
    De campagne van de VLD, of hoe die partij zondag ook zal heten, begint trouwens stilletjesaan op paniekvoetbal te gelijken. Zo heeft het campagneteam beslist dat de huidige VLD-parlementsleden alleen als effectieven op de verkieslijsten zullen komen te staan. Velen van hen, bijna uitsluitend mannen, hadden hun postje gekregen als opvolger als gevolg van het weinig democratische systeem dat op alle lijsten dezelfde politici staan die, na verkozen te zijn, hun mandaat niet opnamen. De opvolgers op de lijsten van 10 juni zouden allemaal nieuwelingen zijn (volgens Derk-Jan Eppink "nieuwe maîtresses" of "onderleggertjes"!). Door het feit dat er ook besloten is tot "rits"lijsten waarbij afwisselend een man en een vrouw op de lijsten zullen komen, wordt de kans tot herkozen te worden voor de huidige mannelijke opvolgers wel erg klein, zeker als men er van  uit kan gaan dat de partij achteruit zal gaan.
    Het zijn trouwens niet alleen de opvolgers die haartjepluk doen. Voor de eerste plaats op de kamerlijst is er een krachtmeting Decroo-De Gucht aan de gang. Degene die verliest zal dan pas op de derde plaats komen te staan in Oost-Vlaanderen, geen echt drama, wel een beschadiging van het grote ego van beide kemphanen.
    Het wordt dus nog spannend bij de SP.a-blauw of hoe de partij straks ook moge heten. Die naamverwisseling, vier maanden vóór de verkiezingen is trouwens al even dom. Deze vaststelling komt niet van mij, maar van Wim Schamp, campagneleider (als ik me niet vergis) van Dedecker en collega P.R.-man van Slangen, die hij dus genoegzaam zal kennen.
    Van een slangenkuil gesproken!

    09-02-2007, 10:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    08-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De deemstering van een Brabants trekpaard

    Jean-Luc Dehaene is vorige week nog eens in het nieuws geweest, ditmaal n.a.v. de zgz "monumentenslag", waarbij per provincie telkens drie projecten naar voor worden geschoven en waarbij de mensen er dan één ervan kunnen uitverkiezen voor staatssteun bij restauratie. Een beetje een rare geschiedenis, maar tegenwoordig blijkt dat men alleen nog iets kan beslissen via televoting en sms-jes. Men zou het directe democratie kunnen noemen al is dat ook niet juist. Bij dergelijke wedstrijden sluiten men nl een deel van de bevolking uit, meestal de armsten en de ouderen die daaraan doorgaans niet meedoen.Een echte vorm van rechtstreeks democratie zou zijn dat men het volk de hele tijd door de kans gaf over alles en nog wat een referendum te organiseren, maar dat blijkt in ons land wel wat teveel gevraagd. We worden verondersteld de democratie te steunen door éénmaal in vier jaar te gaan stemmen en de winnende ploeg dan voor de hele regeerperiode een soort carte blanche te geven. Er blijken tegenwoordig veel soorten democratie te bestaan.
    Om op Dehaene terug te komen, die liet zich dus in een soort gevangenisplunje voor 24 uur opsluiten in een  oude gevangenis als stunt om dat gebouw te kunnen laten genieten van een mogelijke renovatiepremie. Populisme op zijn best, iets waarin de vroeger premier altijd goed geweest is. Denk maar aan zijn Amerika-reis ("let de beast go") en zijn vakanties op Sardinië waar hij als een soort kampeerder tussen de internationale jet set zat. In dat soort populistische spelletje is de ex-Bruggenaar altijd sterk geweest en blijkbaar slaat dat bij een deel van de bevolking nog steeds aan.
    In een interview in Knack, nota bene afgenomen door niemand minder dan Jos Gijsels, ex-secretaris van Agalev en uitvinder van het cordon sanitaire, heeft Dehaene ook verteld dat, mocht hij ooit terugkeren naar de nationale politiek, hij ditmaal voor "een" socialistische partij zou kiezen. Dat kan dus SP.a-rood zijn, maar ook Groen! of PvdA, misschien zelfs SP.a-blauw die nu ook progressief en "open" is. Voor een voormalig christen-democratische premier is dat toch maar een afgang. Misschien heeft e.e.a. te maken met het kelderen van "zijn" Europese grondwet of met de pandoering die zijn gemeentelijke coalitie in Vilvoorde van het VB gekregen, heeft bij de gemeenteraadsverkiezingen. Waarschijnlijk is hij onderhuids altijd een linkse geweest. Vergeet niet dat Dehaene tenslotte uit het ACV is voortgekomen.
    Koning Boudewijn had het indertijd ook niet zo voor de "loodgieter", die hij tenslotte toch als premier diende te aanvaarden omdat bleek dat hij de enige was die nog aan het Belgisch politieke kluwen aan uit kon. Eens aan het bewind werd Dehaene bekend voor zijn stelling dat hij de problemen pas aanpakte als ze zich voordeden. Meestal gebeurde dat door het verhogen van de belastingen. Op die manier loodste hij België wel de eurozone in alhoewel het land daar eigenlijk geen recht op had wegens de te hoge staatsschuld (Iets wat onder Verhofstadt nog steeds zo gebleven is).

    Hopelijk krijgt Dehaene geen tweede kans om nog eens ons politiek landschap te komen teisteren. Zó dom zullen ze nu bij de CD&V ook wel niet zijn, zeker niet na het interview met Gijsels. En de linkse partijbonzen houden teveel van de postjes om die zomaar weg te geven aan een trekpaard op de terugtocht.

    08-02-2007, 10:51 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    07-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLD etc etc etc
    De VLD is al langer een krabbenmand en dat schijnt alleen maar erger te worden. Wat wil men daar eigenlijk: alles en nog wat? Het is goed aan te zien dat er daar niet meer aan (serieuze) politiek wordt gedaan, alleen nog aan marketing en public relations. Daarmee hoort de partij feitelijk meer thuis bij de reclameblokken en minder in de politiek. Het is duidelijk dat reclameman Slangen er nu de lakens uitdeelt.
    Eerst werd de partij progressief. Wat dat juist betekende is nog altijd niet duidelijk en zal dat ook niet worden zolang we dat van waterval Bart Somers moeten vernemen. Door zijn steeds maar aanhoudend geouwehoer komt de man hoegenaamd niets, maar dan ook niets geloofwaardig over. Het is soms om hoofdpijn van te krijgen.
    Nu gaat de partij, of beter: het kartel, van naam veranderen. Het zou VLD worden en, dan nog iets erbij. Vivant wordt afgevoerd nadat gebleken is dat het soort eenmanspartijtje van Duchâtelet feitelijk niets meer voorstelde. Officieel zou men enkele punten van Vivant overnemen, maar in de praktijk zal daarvan weinig in  huis komen. Ziet ge de VLD en wat daar nog achter komt, straks uitpakken met een verhoging van de BTW of iets dergelijks? Nee, toch? Van een andere stelling van Duchâtelet, nl dat het zilverfonds een leugen is, hebben we al langer niets meer gehoord en zal dat zo wel blijven.
    De liberalen noemen zich van nu af "flamingante Belgen". Wat moeten we ons daarbij voorstellen? Iets à la Hugo Schiltz? Dat zou kunnen, want het was de groenlinkse Vankrunkelsven, ex-volksunie en ex-forum voorzitter, die de studiedag van 3 februari mocht voorbereiden. Hierbij ook even aanstippen dat de partij definitief afstapt van haar keuze van het confederaal model, goedgekeurd op het VLD-congres van november 2002. De partij wordt dus minder Vlaams en meer Belgisch.
    Tenslotte nog dit: de VLD, zegt "his master's voice", is pro. De CD&V is contra. Nu ben ik geen fan van Leterme en Co, maar dat zijn partij contra zou zijn, is de logica zelf. Daarvoor zit ze in de oppositie. Zoals men het in de U.K. zegt: "the task of the opposition is to oppose". Volgens Somers zouden de Vlamingen "hoera, driewerf hoera!" moeten roepen voor, ja voor wat eigenlijk?
    Met welke nieuwe naam de VLD naar de verkiezingen van juni gaat, is nog niet bekend, maar voor mij mag het gerust terug PVV worden (Pest Voor Vlaanderen). Ik zou zeggen: TE MIJDEN!

    07-02-2007, 17:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    06-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Centen voor Kongo?
    Er is nog maar eens een communautaire rel en deze keer zelfs binnen de paarse meerderheid. Aanleiding hiertoe is het voorstel van de Waalse partijen, de MR op kop, om koning Albert een bezoek te laten brengen aan de zgn "Democratische Republiek Kongo". Officieel is dat land nu echt democratisch, met een wettelijk verkozen president en parlement, maar dat is alleen maar waar op papier. In werkelijkheid wordt er weer hier en daar flink gevochten en gaat de tweestrijd Kabila-Bemba zelfs hier in België verder. Dat bleek nog pas dezer dagen toen mensen met een visum uitgereikt bij de Kongolese consul in Antwerpen niet het vliegtuig richting Kinshasa op mochten. Dat consulaat in Antwerpen blijkt nl van de Bemba strekking te zijn, terwijl de ambassade in Brussel aan de kant staat van Joseph Kabila.
    De hele opzet van het bezoek van Albert II aan Kongo is een voorwendsel om opnieuw hopen geld te gaan storten in een zoveelste Kongolees avontuur. De motor achter deze actie is Louis Michel, nog steeds officieel Europees commissaris maar in werkelijkheid bezig aan een opwarming om terug te keren in de Belgische politiek. Zijn partijgenoot Dedecker wil zelfs de huidige steun van België aan de regering Kabila verdubbelen van 75 naar 150 miljoen euro. De PS houdt zich officieel wel gedeisd, maar heeft ondertussen wel al een luxueus kantoor geopend in de Kongolese hoofdstad, waarbij ook al weer met geld gesjoemeld blijkt te zijn waarbij de stilaan beruchte Van Cau weer genoemd wordt.
    De reis van Albert II gaat voorlopig niet door omdat de SP.a dwars is gaan liggen. Ik ben helemaal niet socio minded, maar voor één keer blijkt deze partij dan toch een gezonde reflex te hebben. Er is nl geen enkele garantie dat het geld, dat we in dat immense land gaan pompen, goed zal gebruikt worden. België heeft zich vroeger al "zwart" betaald aan Mobutu, heeft zijn deel bijgedragen van de 400 miljoen euro die de verkiezingen daar gekost hebben én heeft een schuld van  nog eens 400 miljoen kwijtgescholden. Samen met de 75 miljoen die het land van ons al weer krijgt, zou dat voorlopig even voldoende moeten zijn. Het is nu aan Kabila en zijn zestig (60!) koppen tellende regering om eerst eens te laten zien dat ze ergens enigszins zal werken. N.B. : minister van landbouw én vice-premier is een zoon van ... Mobutu!
    Moet de Kongolese bevolking dan niet geholpen worden? Toch wel, maar - voorlopig althans - niet door nog een keer de zakken te gaan vullen van een regering die ons vertrouwen nog moet verdienen. Er zijn in Kongo nog genoeg organisaties werkzaam die met minder geld veel meer kunnen bereiken dan alle plaatselijke ministers en staatssecretarissen samen.
    Hoe gaat de grote blauwe verzoener dát oplossen?

    06-02-2007, 10:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    05-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Als de vos de passie preekt...

    Nadat hij gedurende bijna acht jaar alle communautaire problemen heeft laten verkommeren, voelt Verhofstadt zich nu opeens geroepen om toch weer een staatshervorming door te voeren. Weet ge nog, tijdens Verhofstadt I, het forum waarop alle communautaire problemen zouden besproken worden en waarvan Patrick Vankrunkelsven voorzitter werd. Dat forum heeft nooit één dag vergaderd. De hervorming die Verhofstadt nu zogezegd zou willen doorvoeren (en dan nog ná de volgende verkiezingen), is er één "à la Verhofstadt", t.t.z. met als enige begunstigde diezelfde Verhofstadt. Hij werpt zich nu op als de grote verzoener van de gemeenschappen, de man van de gouden middenweg tussen het Vlaamse kartel en het Waalse front. De Walen hebben al meteen laten weten er niets voor te voelen en de Vlamingen geloven Verhofstadt al helemaal niet meer. Voor Vlaanderen zit in heel die redenering van Verhofstadt (waarschijnlijk uitgewerkt samen met goeroe Slangen) geen enkel voordeel. Om te beginnen verloochent hij de resoluties van het Vlaamse parlement, resoluties die indertijd ook mede ondertekend werden door de VLD, Verhofstadt's eigen partij (gezondheids- en gezinsbeleid, werkgelegenheid, telecomunicatie, het spoor, ontwikkelingssamenwerking en economie). Verder lijken zijn plannen eerder een kopie van de "omgekeerde hervorming" zoals Di Rupo al eens heeft laten verstaan en is de kans groot dat de gewesten eerder minder dan meer bevoegdheden zullen krijgen. Wat helemaal bij de beesten af is, is het idee om te komen tot een paritaire senaat waarin evenveel francofonen als Vlamingen zouden zetelen en waarbij deze laatsten dan nog maar eens, voor de zoveelste keer, geminoriseerd en dus gediscrimineerd zullen worden. Als er met die senaat iéts moet gebeuren, dan is het dat ze zou moeten worden afgeschaft. Dat zou nog eens een besparing opleveren!
    Andere ideeën van het geniale gemeenteraadslid van Gent zijn o.m. wat hij de "voldoende middelen" voor het Brussels gewest noemt,  m.a.w. nóg meer geld vanuit Vlaanderen voor die veredelde gemeenteraad die ons minacht én een federale kieskring, waardoor Vlamingen en francofonen op lijsten in heel België kunnen kiezen. Dit laatste zou alleen mogelijk zijn als eerst het kiesarrondissement Brussel-Halle/Vilvoorde wordt gesplitst, maar blijft zelfs dan nog te verwerpen omdat het in feite een terugtocht is naar het Belgique de papa en de federalisering van dit land terugdraait.
    Kortom: als de (blauwe) vos de passie preekt, (Vlaamse) boer let op uw ganzen. De enige optie die Verhofstadt heeft is zelf opnieuw eerste minister te kunnen worden. Daaraan wordt bij hem en zijn partij alles ondergeschikt gemaakt. Uit ervaring weten we dat hij zijn ziel dan weer zal verkopen aan de PS en dat Vlaanderen opnieuw de dupe zal worden. Ik blijf er dan ook bij, dat we beter helemaal geen staatshervorming krijgen, tenzij men vooraf bereid is België op zijn minst te confederaliseren.

     

     

     

    05-02-2007, 17:58 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!