NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Return to (De)sender *
 • Meer Groen = meer belastingen
 • De nieuwe Hanze
 • Klimaat & Migratie
 • Stoppen op Sinterklaas ?
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  14-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Flexy jobs & cars

     Vorig jaar hebben er in België 28.000 mensen gebruik gemaakt van de nieuwe regeling voor de flexi-jobs in de horeca. 95% van hen deden dat in Vlaanderen, slechts 5% in Brussel en Wallonië samen, waar ze aan werken blijkbaar een broertje dood hebben of geen behoefte hebben om wat belastingvrij bij te verdienen. Misschien omdat ze zo al genoeg geld krijgen zonder er iets voor te moeten doen. Al klopt daar wel e.e.a. van, toch is dat niet de hele uitleg. Een van de redenen zou nl zijn dat men in Francofonië nog steeds met een meerderheid aan uitbatingen zit die de witte kassa niet heeft of er niet mee in orde is, dit alles volgens het beproefde recept ten zuiden van de taalgrens dat ze de Belgische wetten die hen niet aanstaan gewoon negeren. Dat duurt dan meestal zo lang tot het ergens fout loopt, iets dat we hebben meegemaakt met het ingangsexamen voor (tand)artsen, een wet die in het zuiden 18 jaar(!) genegeerd werd, tot bleek dat afgestudeerde Franstaligen niet meer aan de vergunning raakten om het beroep van arts uit te oefenen, omdat het aantal beperkt was en het aantal afgestudeerde artsen te groot.

  ---

     En dan nog dit. Op het aan de gang zijnde Autosalon maakt men reclame om een wagen te leasen. Sinds twee jaar kan dat ook voor privépersonen, de zgz ‘Private Lease’. Ik heb dat vorig jaar ook eens geprobeerd bij een Audi/VW dealer uit de streek, waar ik – nota bene – al 13 jaar klant was. Ik kreeg een door de VW-verkoper ondertekende bestelbon, waarop vermeld stond dat ik geen voorschot diende te betalen, dat de lease voor vijf jaar was en dat me dat 170 euro per maand ging kosten voor een kleine VW-Up. Die afspraak was op een vrijdag. De maandagmorgen daarop kreeg ik een telefoontje van de Audi-verkoper van dezelfde dealer, die zei dat de lease niet doorging omdat ik ouder was dan 75, wat problemen meebracht voor de financiering. Hij gaf me wel een alternatief: een ‘voorschotje’ (zijn eigen woorden) van 2.000 euro, een periode van slechts drie jaar en een maandelijkse kost van 240 euro. Aan die voorwaarden was ik dan weer niet te oud. Nogal wiedes dat ik dat niet gedaan heb. Dat van die 75 jaar had men mij ook de eerste keer, op vrijdag, kunnen zeggen.

     Bij de Private Lease verhalen vanuit het Autosalon wordt daar evenmin iets over verteld...

   

   

  14-01-2018, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (26 Stemmen)
  13-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alzheimer

   

     Pfizer, een van de grootste Farmabedrijven ter wereld, zet zijn onderzoeken naar Alzheimer en Parkinson stop, bij gebrek aan vooruitgang. Daarbij is nog maar eens gebleken, dat het menselijk brein iets meer is dan de artificiële intelligentie van wie sommigen zeggen dat ze het menselijk brein ooit zal overtreffen. Het is niet omdat hier en daar een robot iets beter kan dan de mens – schaken bv – dat hij daarom in alles beter zou kunnen worden. Alles wat een robot kan, is trouwens door menselijke progamma’s ingevoerd. Het menselijk brein is een natuurlijke computer, die continu werkt vanaf de geboorte. Zelf ken ik bv nog altijd een liedje dat ik leerde in het eerste studiejaar van de basisschool, zo’n 70 jaar geleden. Dat zit nog steeds ergens in die hersenen.

     Parkinson en zeker Alzheimer zijn vreselijke ziekten, die steeds meer voorkomen omdat we met z’n allen ouder worden. Heel wat mensen overleven tegenwoordig zichzelf, maar ergens houdt het op. De hersenen zijn zowat het laatste waarvan we het fijne zullen te weten komen. Het wordt een onmogelijke taak het afsterven ervan, zoals vroeg of laat alle organen, af te wenden. Ik heb het in de familie meegemaakt (mijn schoonmoeder, op latere leeftijd) en ook in de vriendenkring (op vroegere leeftijd). Het enige wat men wel kan doen, is de ziekte stoppen bij mensen waar ze in de genen zit, ‘in de familie’, zoals men dat verwoordt en die de ziekte soms al op jongere leeftijd krijgen.. Die mensen zouden beter geen eigen kinderen krijgen. Dat lijkt wreed, maar kinderen die tot de vaststelling komen dat het ‘in de familie zit’ en zo’n drama(‘s) meemaken, moeten verder leven in de vrees dat zij dat ook kunnen krijgen en dat is geen prettig vooruitzicht. Geen kinderen hebben, betekent dat de ziekte in die familie(s) uit zal sterven. Zeker als men ziet dat ook de grootste Farmabedrijven er (nog) geen oplossing voor hebben, is dat een alternatief. Voor wie in dat geval is en toch kinderen wil is er steeds nog de mogelijkheid tot adoptie.

   

   

   

   

   

   

   

  13-01-2018, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
  12-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Praatbarak

   

     Na tevergeefs een debat gevraagd te hebben tijdens het Kerstreces, mocht de oppositie gisteren nog eens volop uithalen tegen Theo Francken over de Soedanees, ook al wist men op voorhand dat dit niets zou uithalen. Denkt men daar nu echt dat de doorsnee Belg daarvan wakker ligt? De federale ministerraad was twee dagen eerder al voor de eerste keer dit jaar samengekomen en daar had men blijkbaar besloten de strijdbijl te begraven, ook al omdat er dit jaar belangrijkere zaken zullen moeten afgehandeld worden, zoals de effectentaks, het gratis bijklussen, de aankoop van de nieuwe vliegtuigen (met daarbij de chantage vanuit Frankrijk), de Brusselse geluidsnormen en nog zo van die dingen die de mensen meer interesseert dan een bijna oncontroleerbare telefonische klacht van een Soedanees. Dat ook enkele parlementsleden van de meerderheid aan het Francken bashen meededen, was wel voor eigen rekening. Zeker de tussenkomst van Patrick Dewael (Open VLD) was erover. Toen de man in een vorige regering minister van Binnenlandse Zaken was, had hij ook Asiel en Migratie onder zich. Daar hij dat maar niets vond, werd er een apart staatssecretariaat voor opgericht en gaf hij de rotjob door aan Annemie Turtelboom, die niet verkozen was geraakt en die er een springplank van maakte naar Binnenlandse Zaken, toen dezelfde Dewael ook die functie neerlegde. Hij is dan ook wel de laatste die Francken de les moet komen spellen op dat gebied. Huichelaar!

     Voor de regering Michel ziet de nabije toekomst, ondanks dat Soedan incident, er plots een stuk beter uit. De economie blijft aantrekken, het aantal werklozen blijft zakken, er is zelfs een krapte aan werknemers op de arbeidsmarkt! Het gat in de begroting zou bijna gedicht zijn en vooral: het Arco-probleem zou nog vóór de zomer kunnen zijn opgelost. Opgelost is wel een groot woord, want de 800.000 spaarders zullen blij mogen zijn als ze 40% van hun geld terugzien, zonder interest. Dat zou gebeuren nadat de staatsbank Belfius, de opvolger van Dexia waarmee de hele miserie begonnen was en waarvan de staat voor 100% eigenaar is, naar de beurs zou gaan, waar een deel van de aandelen zouden verkocht worden. Nog eens een deel van dat geld zou dan gaan naar de Arco-spaarders, áls Europa er tenminste mee instemt. Die ziet ze nl niet als spaarders, maar als aandeelhouders en vindt dat dit een discriminatie zou zijn t.o.v. aandeelhouders bij Dexia en andere failliet gegaan banken, die niets gekregen hebben.

     Volgens Johan Van Overtveldt, onze minister zonder Financiën, zijn de twee zaken politiek gekoppeld. Het heeft er dan ook alle schijn van weg dat CD&V het Arco verhaal als pasmunt gebruikt heeft om de Soedan hetze met de mantel der liefde te bedekken. Nu, zoiets hoort bij de politiek, zeker de Belgische. Het zou echter pas écht kloppen, mochten de mensen die hun geld bij Arco geplaatst hadden ook een compensatie zouden krijgen van Beweging.net, het vroegere ACV, dat feitelijke de hoofdschuldige is in deze affaire. Daarover blijft het (voorlopig?) oorverdovend stil.

   

  12-01-2018, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
  11-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Link, linker, linkst

   

     Ik had in mijn blog van gisteren nog maar net geschreven over onze linkselende media en e.e.a. wordt meteen bevestigd door ons aller VRT (betaald met ons belastingsgeld). Daar heeft men nl zopas een Redacteur Sociale Media binnen gehaald en het is jonge dame (23) die luistert naar de naam Jihad Van Puymbroeck. Alhoewel mijn kennis van het Arabisch vrij beperkt is, weet ik – zoals zowat iedereen - dat ‘jihad’ bij ons ‘heilige oorlog’ of iets in die aard betekent. De dag van vandaag staat het woord hier synoniem voor terreur! Het gaat bij de nieuwe redacteur niet om een bij- of schuilnaam, Jihad is haar echte voornaam. Ze kan daar zelf weinig aan doen. Ze is de dochter van een tot moslim bekeerde Belg en een Marokkaanse moeder en legde een parcours af dat bij haar naam past: zij werkte o.a. reeds voor het Minderhedenforum, bij Groen Beveren en bij KifKif, een uiterst linkse non-profit organisatie – nota bene: ook al gesubsidieerd door de Staat – die mede verantwoordelijk was voor het proces tegen het Vlaams Blok. Ook raakte ze bekend door enkele tweets, waarin ze de N-VA vergeleek met de toestanden in de jaren dertig. Die tweets heeft ze nu wel wijselijk geblokkeerd…

     Tim Pauwels, de ombudsman van de VRT (ja,ja, die hebben ze daar ook al!), zegt in een reactie op de negatieve commentaar die de benoeming uitlokte, dat Van Puymbroeck daarvoor als eerste uit een lange open proceduretest is gekomen, die niets te maken had met afkomst en/of religie. Dat zal wel zo zijn, maar neemt niets af van de perceptie dat het toch maar de meeste linkse is die het gehaald heeft bij een zender die al te links wordt ervaren. Volgens Pauwels laat, wie bij de VRT begint, zijn ‘bagage’ achter bij de ingang. Verboden te lachen!

  ---

     En dan nog dit. Uit cijfers, die ik geleend heb van het ‘Vlaanderen Vlagt’ van onze vriend Luc Dhont, blijkt dat Groot-Brittannië al 90 Soedanezen naar hun land van herkomst heeft teruggestuurd, Frankrijk 66, Duitsland 60, Italië 40 en Zweden 33. Voor zover ik weet heeft er in die landen zo goed als niemand geprotesteerd tegen het terugsturen naar een land waar een dictatuur heerst. In België was dat wel het geval (en hoe!), terwijl er van hieruit maar vijf (5!) werden gerepatrieerd en dat gebeurde dan nog na één telefoontje van – zover bekend – één teruggestuurde, waarvan men veronderstelt dat die ondertussen weer richting Europa vertrokken is. Als men er van uit gaat dat men op het hele Afrikaanse continent de democratieën op één hand kan tellen, mogen we straks niemand meer naar daar terugsturen. Met een Afrikaanse bevolking van rond het miljard (en nog steeds groeiend) wordt dat een leuk vooruitzicht, als men tenminste de redenering van onze wereldverbeteraars zou volgen…

   

  11-01-2018, 00:09 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
  10-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan ontdekt men weer de collaboratie...

   

   

   

     In het kader van de hetze tegen Francken en de N-VA, haalt men in Franstalig België nog maar eens het spook van de collaboratie en de Holocaust boven. Naar slechte Belgische traditie denken onze francofonen nog altijd dat dat een Vlaamse exclusiviteit was, terwijl de grootste Belgische collaborateur, Léon Degrelle, een volbloed Waal was. De man is kunnen ontsnappen naar Spanje, waar men hem gerust heeft gelaten tot aan zijn dood (en daarna). Er bestond in het Duitse leger trouwens een apart Waals legioen, geen Vlaams, want de Vlaamse Oostfrontstrijders werden bij de Duitse legioenen ingelijfd.

     Dat verhaal van de Holocaust is feitelijk vrij laat na WO II algemeen bekend geworden. De doorsnee Vlaming en zelfs de doorsnee Duitser wist daar feitelijk zo goed als niets van. Vergeten we niet dat de media in die tijd bestonden uit enkel kranten en de radio, beiden in handen van de overheid. Wie er zelf niet mee te maken had en in een streek woonde waar geen concentratiekampen waren, wist er zo goed als niets van. ‘Wir haben es nicht gewußt’ was ook voor vele Duitsers correct. Hier bij ons kwam men het feitelijk pas te weten nadat Belgische gedetineerden en arbeiders na de oorlog vanuit Duitsland terug naar huis kwamen. Dat joden bij ons het voornaamste slachtoffer waren van de Duitse bezetting wist men wel, maar werd beschouwd als een zaak tussen joden en Duitsers, waar wij weinig mee te maken hadden. De plaatselijke kerkelijke overheden hadden niet alleen opgeroepen om tegen de goddeloze Russische communisten te gaan vechten, ze stelden toen ook als vast gegeven, dat het de joden waren die Christus aan het kruis hadden gekregen.

     Ik ga hier de collaboratie niet goedkeuren, ze was echter niet alleen Vlaams, maar evenzeer francofoon. Voor veel Vlamingen gaf de Duitse inval misschien wel wat hoop op onafhankelijkheid, zeker na het onrecht dat vele van onze Vlaamse IJzerstrijders hadden moeten ondergaan in WO I. Het wordt echter stilaan tijd deze zaak achter ons te laten, beter dan telkens weer te doen alsof de collaboratie een uitsluitend Vlaamse zaak was. De Nazi’s waren trouwens niet de enigen die vreselijke dingen hebben gedaan. Denk maar aan Stalin, Mao en Pol Pot, om er maar enkele te noemen. Die maakten vele miljoenen slachtoffers, meestal dan nog van eigen volk. Hoort men daar nog protest tegen? Er zijn, ook in ons land, tegenwoordig nieuwe communistische partijen die geen kwaad woord willen horen over die moordenaars, evenmin als over alles wat gebeurd is – en nog gebeurt - in Cuba, Noord-Korea en Venezuela. Het lijkt wel alsof wreedheden, begaan door linkse systemen, met de mantel der liefde worden bedekt. De Nazi’s waren trouwens in feite ook socialisten (Nazi is de afkorting van Nationalsozialismus), wier beweging als rechts werd bestempeld omdat er links van hen een nog linksere was, het communisme, dat ze te vuur en te zwaard bestreden.

     Dat onze overwegend linkse media in de hetze over de collaboratie meehuilen met de francofone wolven in het bos, is iets dat we ondertussen gewend zijn geraakt. Het is een van de redenen waarom de doorsnee Vlaming die media niet meer gelooft en journalisten beschouwt als de tweede minst betrouwbare categorie mensen uit onze samenleving (na de politiekers). Als Jan met de pet alles zou geloven wat onze media uitkramen, dan was Vlaanderen nu een socialistisch bolwerk en de SP.a de grootste partij i.pl.v. zoals het er naar uitziet ze straks nog moet vrezen om de verkiezingsdrempel niet meer te halen.

   

  10-01-2018, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (37 Stemmen)
  09-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De federale blufpoker

   

   

   

     Het wordt een beetje belachelijk, die polemiek rond de Soedanees die zou gemarteld geweest zijn na zijn terugsturing door de administratie van Theo Francken. Vergeten we niet dat heel deze zaak berust op een telefoongesprek van één Soedanees met een ngo-medewerker. Later bleek die ‘vluchteling’ niet meer bereikbaar! Zoiets wordt dan door onze media en de poco politieke partijen als sacrosancte waarheid aanvaard, zonder zelfs te wachten op de uitslag van het onderzoek dat ernaar loopt. De hoofdvogel in deze zaak wordt echter afgeschoten door CD&V, eerst via ‘Markske’ Beke en op De Zevende Dag bij de ‘bevriende’ VRT door Ivo Belet, nu dikbetaalde Europarlementariër maar in een vroeger leven ook medewerker van deze rode omroep (wel gefinancierd met geld van ons allemaal!). Op de nóg linksere Waalse Tv mocht azijnpisser Eric Van Rompuy ook zijn gal nog eens komen spuwen.

     Het laffe in heel dit verhaal is dat de CD&V’ers zouden willen dat Francken ontslag nam of dat zijn partij hem dat zou bevelen te doen en dat men daarbij insinueert dat het anders best zou kunnen dat de N-VA straks uit de regering Michel stapt, daardoor vervroegde federale verkiezingen veroorzaakt en ervoor zal zorgen dat die verkiezingen helemaal in het teken zullen staan van immigratie en integratie, twee thema’s waarmee rechts in Europa meer dan behoorlijk scoort. Nu is ondertussen wel e.e.a. van die beschuldigingen afgezwakt, grotendeels omdat de CD&V’ers te laf zijn om zelf de stekker uit de federale regering te trekken, wel wetende dat dat naar Belgische normen politiek harakiri plegen zou zijn. Liefst van al zouden ze willen dat de Vlaamsnationalisten dat zelf doen, iets wat De Wever ondertussen al wijselijk ontkend heeft te zullen doen.

     Waarom CD&V over deze zaak zo gemeen doet, is gewoon het feit dat de partij op gemeentelijk vlak, het enige waarop ze in Vlaanderen nog sterk staat, terecht vreest in dit verkiezingsjaar daar ook klappen te zullen krijgen. Als men echter de perceptie verspreidt dat een Soedanees, die – nota bene – weigert hier asiel aan te vragen, belangrijker is dan de eigen Vlaamse kiezer, zou dat wel eens erg faliekant kunnen aflopen voor de tsjeven, die gewend zijn nooit het achterste van hun tong te laten zien en de andere steeds de hete kolen uit het vuur te laten halen. Het zou voor CD&V wel eens een bitter ontwaken kunnen worden, de dag na de gemeenteraadsverkiezingen in oktober e.k.

     I.v.m. de reacties van Walter en Jean op mijn blog van gisteren, zou het inderdaad beter zijn ook bij de gemeenteraadsverkiezingen voor het origineel te stemmen – het Vlaams Belang – iets wat ik ook zal doen. Voor wie dat niet wil of kan doen, blijft de N-VA ondanks alles nog altijd ‘the best of the rest’. Stemmen voor links of voor de traditionele partijen is helemaal de klok terugdraaien.

   

  09-01-2018, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (31 Stemmen)
  08-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De overwinningsnederlagen

   

   

     Het Kerstverlof zit erop en ook het politieke Kerstreces. 2018 belooft een spannend jaar te worden. In de eerste plaats zijn er hier de gemeenteraadsverkiezingen, die steeds meer beïnvloed worden door het regionaal en federaal gebeuren. Reden daarvoor is het feit dat heel wat regionale en federale politici aan die plaatselijke verkiezingen meedoen. Denk maar aan Kris Peeters in Antwerpen. Ik heb zo het voorgevoel dat CD&V, die regionaal en federaal al flink wat klappen kreeg, dit keer ook op gemeentelijk vlak heel wat te verduren zal krijgen. Ook de SP.a mag zich zorgen maken in steden zoals Leuven en Gent, al kan de partij zich in die laatste stad misschien min of meer handhaven door het kartel met Groen.

     Doorheen Europa gaan alle traditionele partijen flink achteruit. Zelfs Merkel slaagt er niet meer in een nieuwe regering te vormen, tenzij misschien met de SPD die in de laatste verkiezingen zelf ook het slechtste resultaat ooit heeft behaald. De deadline voor de vorming van een nieuwe Duitse regering is nu Pasen, dat dit jaar op … 1 april valt. Een aprilvis is dus niet uitgesloten en zou wel eens het politieke einde van Mutti kunnen betekenen.

     Ook elders in Europa ‘viert’ men overwinningsnederlagen. Denk maar aan Theresa May in de UK en Rajoy in Spanje. Zij regeren nog met minderheidsregeringen, waarbij De Britse conservatieven moeten rekenen op de Noord-Ierse protestanten en Rajoy op de nieuwe liberalen van Ciudadanos plus een Baskische partij. Deze laatste is voorlopig niet zinnens de nieuwe Spaanse begroting voor dit jaar goed te keuren als er geen menswaardige oplossing komt voor Catalonië. In Ethiopië heeft men zopas duizenden gedetineerden vrijgelaten die waren opgesloten o.w.v. hun politieke overtuiging. In Spanje is men nog zover niet…

     Na de verkiezingen in Frankrijk en Nederland dacht men de rechtse partijen de pas te hebben afgesneden. In Oostenrijk is men daar niet in geslaagd en het ziet er steeds meer naar uit dat Centraal- en Oost-Europa de rechtse toer op gaan, terwijl West-Europa meer dan ooit verdeeld blijft. Met mensen als Juncker en ‘Timmerfrans’ maakt de E.U. ook al geen goede beurt, terwijl Federica Mogherini eerder overkomt als een Europees Schauvliegje. Om Europa wakker te schudden zouden we eerder een Trump kunnen gebruiken.

     Ook in Italië zijn er dit jaar verkiezingen, waar niemand buiten de laars echt van wakker ligt. Na de laatste verkiezingen zaten er in het Italiaanse parlement 15 partijen. Sindsdien is dat aantal opgelopen tot 23, wat me doet denken aan een uitspraak van De Gaulle over Europa: ‘En dan zijn er nog de Italianen. Vandaag gaan ze akkoord en morgen zijn ze weer Italiaan’…

   

  08-01-2018, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
  Archief per week
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!