Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    19-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beloken Pasen
    De paasvakantie zit erop. Nu eens zien wat we gaan zien. Om te beginnen één grote verkiezingscampagne, maar daarbuiten zijn er toch genoeg punten om een boompje over te zetten.
    - N-VA is naar het Grondwettelijk Hof getrokken met de klacht dat de Vlamingen slechts één keer het belangenconflict kunnen inroepen (via de Vlaamse gemeenschap), terwijl de Franstaligen dat liefst vier maal kunnen doen (via de Franstalige gemeenschap, het Waalse gewest, het Brusselse gewest en de Franstalige gemeenschapscommissie in Brussel). De zoveelste discriminatie in dit landje dat claimt democratisch te zijn. Wettelijk is daarmee niets fout, het gaat wel regelrecht in tegen de geest van de wet.
    Eigenlijk draait de hele zaak rond de splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde. Ergens in mei vervalt de termijn van dit dispuut en zou er eindelijk eens definitief over moeten gestemd worden. Als dat niét gebeurt, is er geen enkele reden om na 7 juni geen klacht neer te leggen tegen de onwettelijkheid (in ons land) van de Europese verkiezingen. Daarmee zouden de francofonen en belgicisten in dit land eindelijk eens een serieus schot voor de boeg krijgen en kunnen gaan vrezen wat er hen te wachten zal staan bij de federale verkiezingen van 2011. De Maddens-strategie, zeg maar, maar dan in versneld tempo.
    - Lezers van mijn blog weten, dat ik geen boontje heb voor de heer De Gucht en zijn Open VLD partij. Toch begin ik een beetje medelijden te krijgen met de man. Op dit ogenblik is zijn weekeinde grotendeels verpest door die stomme Somalische piraten, die het in hun hoofd hebben gehaald een Belgisch baggerschip (eigenlijk een steenstorter) te kapen in de Indische Oceaan.
    Alsof dat nog niet genoeg was, moet De Gucht deze komende week e.e.a. beslissen over de affaire Koekelberg. Dat hij dat moet doen komt, door het deserteren van zijn partijgenoot Dewael en door het feit dat Dewaels opvolger, zijn andere partijgenoot Depadt, hierover niet kan beslissen omdat hij tegelijkertijd partij en rechter zou zijn. Als De Gucht Koekelberg te hard aanpakt, zal hij in aanvaring komen met advocaat Van Uyttendaele, beter bekend als monsieur Onkelinx, minister van Werk en nog wat, welke zich telkens in het kernkabinet zal moeten laten vervangen omdat er anders van belangvermenging sprake zou kunnen zijn.
    Tenslotte heeft Karel van Berlare nog af te rekenen met Deckerken, die deze keer blijkbaar zijn hand overspeeld heeft in de zaak van het Veurnse justitiepaleis. Evenals bij de Fortis affaire, waarbij de hele familie De Gucht werd vrijgepleit (men heeft zich niet afgevraagd waarom ook de vrienden en kennissen dezelfde dag hun aandelen nog snel verkochten...), zal er altijd wel iets van blijven hangen. Overheidsgebouwen verkopen aan kostprijs en ze daarna terug huren op 36 jaar waarbij de verhuurder een rente krijgt van zo'n 15%, was het watermerk geworden van de regeringen Verhofstadt, waarmee - zonder veel succes, zoals later bleek - de gaten in de begrotingen werden dichtgereden. Dat gebouw in Veurne zal veel geld gekost hebben, die van Antwerpen en Gent nog veel meer. Logisch, dat men zich daarover vragen gaat stellen.
    Enfin, week 17 van 2009 kan interessant worden.

    19-04-2009, 10:13 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    18-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euro-uitval?
    Toen de euro ingevoerd werd, voldeed ons land eigenlijk niet aan de gestelde vereisten om mee te doen. Men moest nl een staatsschuld hebben die maximaal 60% bedroeg van het Bruto Nationaal Product (BNP).  In die dagen bedroeg het Belgische percentage zo'n 115%, als ik me niet vergis (het kan ook meer geweest zijn). Door draconische besparingen en extra belastingen slaagde de regering Dehaene erin daar wat af te knijpen en beloofde die Europa dat ze verder serieuze inspanningen zou doen om het cijfer onder de 60% te krijgen. De regering Verhofstadt I slaagde erin het deficit verder terug te dringen. Dat laatste had echter meer te maken met de toen gunstige conjunctuur en de economische boom dan met de inspanningen van paarsgroen. Toen nl het vet van de soep was, bleek Verhofstadt II een verspilmachine te zijn geworden, die niet alleen vergat het deficit verder naar omlaag te krijgen, maar er evenmin in slaagde de op ons afkomende kosten voor de vergrijzing te voorzien. Het resultaat kennen wij. België zit op dit ogenblik met een gat van 14 à 15 miljard euro in zijn jaarbegroting en een staatsschuld die opnieuw de 100% van het BNP nadert. Afgezien van nieuwe belastingen, wat eigenlijk niet doenbaar is - we hebben al bijna de hoogste van heel Europa - weet niemand te zeggen, hoe men dit probleem zal oplossen. Vroeger zou dit gebeurd zijn met een devaluatie (zoals ook Martens destijds heeft moeten doen), nu kan dat niet meer. De vraag is dan ook, of België bij de eurozone zal kunnen blijven.
    Dat laatste geldt niet alleen voor ons land, maar ook voor Ierland en de landen van Zuid-Europa (Portugal, Spanje, Griekenland en Italië). We zitten dus in goed gezelschap. Opmerkelijk is wel, dat de EU-landen Zweden en Denemarken, die (nog) niet in de eurozone zitten, het er beter van afbrengen dan de hogervernoemden. Wat met zich meebrengt dat de euro toch niet de oplossing voor alles is gebleken.
    Het wordt nu afwachten wat er verder deze maand zal gebeuren. Er zijn nl nog enkele belangrijke afspraken van de G8 en de G20 die daarover uitsluitsel zouden kunnen brengen. Als dat niét lukt, bestaat er het reële gevaar dat enkele euro-landen zullen moeten afhaken en terug naar een eigen munt zullen moeten overschakelen. Op die manier kunnen ze nl hun munt weer devalueren (Italië is daarin altijd een crack geweest). Voor Europa zou het wel een blaam zijn. Mocht het bij België ooit zover komen, dan zou de blaam nóg groter zijn. Voor het land dat de Europese instellingen huisvest en voor de "mister Europe" waarvoor Verhofstadt zich nu aan 't verkopen is. Uitgerekend hij die het verzuimd heeft de tering naar de nering te zetten, toen het mogelijk was.
    Sic transit gloria mundi!

    18-04-2009, 10:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    17-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat heeft Vlaanderen aan Europa?
    Dit weekeinde vindt er in Brussel een bijeenkomst plaats voor creatieve jongelingen. Honderd van hen zijn daarvoor speciaal uitgenodigd. Er zijn drie Belgen bij, allemaal Franstaligen. Geen enkele Vlaming. "Zou kunnen", denk je dan, tot je leest dat het alleen een gevolg is van de selectieprocedure. Dit vertelt althans een zekere Pascal Cools, directeur van Flanders DC, de Vlaamse organisatie voor ondernemerscreativiteit. "We konden zonder problemen honderd Vlaamse talenten voordragen", alsnog Cools, "maar de organisatoren hebben ons niets gevraagd"...
    M.a.w. de Vlamingen zijn door Europa nog maar eens bij de bok gezet. Niet eens gevraagd! Kardinaal Mercier wist het al: "La Belgique serà latine ou ne serà pas".
    - Luc Van den Branden (CD&V) is kandidaat voor de functie van secretaris-generaal van de Raad van Europa. Zes Franstalige Belgische parlementairen hebben een brief gestuurd naar de 47 permanente ambassadeurs van die Raad, met de vraag niét te stemmen voor landgenoot Van den Branden. Van solidariteit gesproken, wie heeft het daar altijd over?
    Kortom, Europa heeft nog maar eens de kans gezien ons, Vlamingen, te schofferen. Wat heeft Vlaanderen aan Europa? Het ging goed, zolang het over de economie ging, de grenzen open kwamen, de euro eenheidsmunt werd. Maar het politieke Europa moeit zich met onze interne keuken en dat is het laatste wat wij willen. De Franstaligen doen er trouwens geen profijt mee ons bij Europa om de haverklap te gaan koeioneren. Denk maar aan al die miserie die we al gehad hebben om de Rand en de Brusselse ziekenhuizen, om er maar twee te noemen.
    Verhofstadt, die zichzelf zo'n beetje ziet als de deus ex macchina die Europa gaat redden, vindt dat de E.U. met één stem moet spreken. Dat had vroeger misschien gekund, nu niet meer. Het is de schuld van doordravers à la Verhofstadt, dat de E.U. nu met 27 landen rekening moet houden, veel te veel om ooit tot een serieuze politieke consensus te kunnen komen. En dan willen Verhofstadt en zijn gelijkgezinden er nog Turkije bij nemen. Dit laatste tegen de zin van minstens de helft van de Europese burgers.
    Hoe erg het met de Europese gedachte staat, werd onlangs trouwens nog eens duidelijk, toen uit peilingen bleek, dat er hoogstens een kwart van de Europese kiezers op 7 juni zou gaan stemmen. Eigenlijk is het nóg minder, omdat in Griekenland, Luxemburg én België de kiezers verplicht worden te gaan stemmen. De politieke kaste in die drie landen is nl van  oordeel dat hun kiezers nog niet electoraal volwassen zijn...
    ---
    Tenslotte nog dit: op de officiële start van de campagne van de Europese liberalen, kwam de Messias uit Gent een half uur te laat. Op dat moment had haast een derde van de deelnemers zich al naar de bar begeven, waar rijkelijk gratis vocht werd geschonken.
    Van een valse start gesproken!

    17-04-2009, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    16-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Statuut arbeiders/bedienden
    België blijft een curieus land. Als enige land in Europa heeft het zo bv nog steeds een index (twee zelfs), worden de weekeindfeesten gerecupereerd, kan men blijven stempelen tot aan zijn pensioenleeftijd (zij het aan een armoedeloon), zijn er nog koopjesweken en sperperiodes, heeft men er nog uitgebreide ministerkabinetten, bestaat er een systeem van technische werkloosheid en is er een verschil in statuut tussen arbeiders en bedienden.
    Wat die laatste twee items betreft, loopt er de laatste tijd wel e.e.a. grondig mis. De technische werkloosheid heeft verhindert, dat heel wat arbeiders zouden afgedankt worden. De staat neemt nu een deel van de betaling van de lonen over. Dat is de goede kant van de zaak. Minder goed vergaat het de bedienden, die niet kunnen terugvallen op zo'n technische werkloosheid. Als gevolg daarvan staan de bedrijven voor de keuze: ofwel bedienden ontslaan, ofwel een akkoord sluiten waarbij ze minder gaan werken én minder betaald worden. Om de zaken wat te vereenvoudigen, hebben enkele werkgeversorganisaties al voorgesteld dat ook bedienden - al was het maar tijdelijk - technisch werkloos zouden kunnen worden. De (bedienden)vakbonden zijn het niet mee eens. Zij willen alleen akkoord gaan, als het statuut van bedienden en arbeiders zou worden één gemaakt.
    Tot daar dus niets abnormaals. Waar het schoentje echter wél knelt, is dat de vakbonden alleen een opwaardering van het arbeidersstatuut naar het bediendenstatuut willen. Ze willen m.a.w. niet, dat de bedienden iets zouden moeten inleveren. In de huidige crisissituatie is een dergelijke aanpassing niet te betalen, zeker niet door een Staat die zo goed als bankroet is, zoals het België van vandaag.
    Het is dan ook afwachten op wat er verder te gebeuren staat. De kans blijft nl bestaan, dat - als het nog slechter wordt in onze economie - er een deel bedienden effectief zullen worden ontslagen. Dat gevaar blijft reëel, zeker als men ziet dat er geen dag voorbij gaat waarbij geen groepen werknemers ontslagen  worden of fabrieken sluiten (deze week alleen al Unilin in Moeskroen en Aleris - gedeeltelijk - in Duffel). De vraag is dan, wie er verantwoordelijk zal zijn.
    Is er dan echter geen andere oplossing? Natuurlijk is er die, maar daarvoor lijken de vakbonden nog niet rijp. De oplossing zou er nl in bestaan toch een tijdelijke technische werkloosheid voor bedienden toe te laten en ondertussen bij nieuwe aanwervingen alle bedienden en arbeiders eenzelfde statuut te geven, zoals dat in heel de rest van de wereld gebeurt. Door dat zo stapsgewijs in te voeren, kan men de kosten onder controle houden en rustig zien of het nieuwe systeem houdbaar zal zijn.
    Maar dat is waarschijnlijk weer te simpel voor een ingewikkeld land als België...

    16-04-2009, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    15-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.(Ge)recht blijft krom
    Op gerechtelijk vlak lijkt er in dit land geen verandering mogelijk. Deze week was het weer raak: twee ontsnappingen uit gevangenissen, één opstandje en een zoveelste tijdelijke staking van het personeel. Er komt gewoon geen einde aan en dat zal niet veranderen zolang men heel dat gevangeniswezen niet grondig aanpakt.
    Er zijn ondertussen wel plannen gemaakt om binnen enkele jaren het aantal cellen te verhogen, maar daarmee lost men het probleem niet op. Op dit ogenblik zitten er in de Belgische gevangenissen al een paar duizend gedetineerden meer dan er plaatsen zijn. Dat alles ondanks het feit, dat mensen met straffen onder de zes maanden niet meer worden opgesloten en dat mensen die veroordeeld zijn tot straffen onder de drie jaar ook niet meer de cel ingaan. Theoretisch krijgen ze dan een enkelband, maar daarvoor zijn de wachtlijsten zo lang dat ze oplopen tot meer dan twee jaar. Daarna is het nog de vraag, of die dragers van die enkelbanden wel degelijk gecontroleerd worden.
    En zeggen dat er een onmiddellijke oplossing is. In Nederland heeft men niet alleen plaatsen te veel, dat land beschikt ook nog eens over een paar zgz "bajesboten", die men zich in de jaren negentig had aangeschaft om hetzelfde probleem aldaar op te lossen. Die boten kunnen, mits een opknapbeurt en het aanwerven van extra personeel, binnen de drie maanden worden ingeschakeld, maar dat schijnt in België niet te kunnen. Liever de gedetineerden opstapelen met twee tot drie in één cel die normaal voor één persoon is bedoeld. Tekort aan personeel? Hoe kan dat nu? Elk jaar zijn er examens voor cipier en telkens komen daar duizenden gegadigden op af. Deze winter liefst 7.000 a.u.b. Daar zo'n tien procent uithalen moet toch mogelijk zijn, of zijn wij Belgen écht zo dom?
    Kortom, het is een kwestie van goede wil en die schijnt er in dit land niet te zijn. Gerecht, immigratie, begroting, het zijn allemaal problemen die men hier niet kan/wil oplossen. Men houdt zich hier liever bezig met fraudezaken in het voetbal en de condoomproblemen in Afrika!

    15-04-2009, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    14-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen paasvakantie voor LDD
    Terwijl zowat de hele politieke meute met vakantie is - erg verdiend na al die inspanningen van de laatste maanden - zit het er bovenarms op in het nieuwe partijtje van Deckerken. Rob Van de Velde, hun (verdienstelijke) man in de Kamer van Volksvertegenwoordigers, had er nl genoeg van, dat steeds meer klaplopers de partij komen vervoegen en dat anderen nu al teren van hun eerste succes. Deckerken is er zich persoonlijk mee moeten gaan bemoeien en heeft zgz de neuzen weer allemaal in dezelfde richting gekregen.
    Maar zien, of dat waar is. Zowel Dedecker als de andere kopstukken rekenen erop, dat de partij "een pak" nieuwe verkozenen zal hebben na 7 juni a.s. Misschien zal dat zo zijn, zeker is dat echter nog niet. Vergeten we trouwens niet dat er nog een achttal weken te gaan zijn, wat in politieke termen een erg lange termijn is waarin nog veel kan gebeuren.
    Wie echt liberaal is, zou voor LDD moeten stemmen. Open VLD heeft al genoeg laten zien, dat het zich niet meer rechts opstelt. Verhofstadt heeft niet alleen voor een ruk naar links gezorgd, hij blijft die lijn ook volgen in zijn Europese campagne. Wie ook geloofde in Verhofstadts eerste drie burgermanifesten, weet dat hij bedrogen is uitgekomen en dat zijn vierde manifest het tegenovergestelde was van zijn eerste drie. In feite is LDD de partij die tracht de eerste drie burgermanifesten te verwezenlijken, wel tien jaar na de feiten.
    Er zijn ook een aantal Vlamingen die denken dat ze de Vlaamse zaak gaan dienen door voor LDD te stemmen. Die mensen zou ik aanraden zich klaar te maken voor een zoveelste desillusie. Dat geldt trouwens ook voor de 800.000 simpele zielen die in 2007 dachten dat Leterme eens het Vlaamse programma ging verwezenlijken . Leterme's kartel bestaat niet meer en het is nog zeer de vraag of men bij een volgende Vlaamse regering LDD en N-VA wil zal willen hebben als partner, de natte droom van Deckerken die wil dat zijn partij een beleidspartij zal zijn. Dat betekent meteen echter ook, dat hij bereid is water in zijn wijn te doen om mee te kunnen spelen.
    De tijd van de vijgen na Pasen is aangebroken. Zien wat het allemaal worden zal...

    14-04-2009, 10:36 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    13-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkrampt CD&V
    Een tijdje geleden had ik al aangekondigd, dat er op de VRT een nieuw praatprogramma zou komen, "voor eens en altijd", waarbij telkens ook een politicus zou worden uitgenodigd. Van alle partijen, uitgezonderd natuurlijk die van het Vlaams Belang. Ik had toen nog opgeroepen dat programma te boycotten, omdat het gewoon oneerlijk en ergerlijk blijft, dat de VRT betaald wordt met belastingsgeld, ook van leden van het VB, maar dat die laatsten nooit aan bod kunnen komen. Erger nog, waar mogelijk nog bekampt worden zonder meestal weerwerk te kunnen geven.
    Ik kijk dan ook niet naar dat programma, maar kan het niet helpen, dat erover geschreven wordt in de pers. En zo vernam ik dat Calimero, excuseer: Yves Leterme, ook werd uitgenodigd en daar weer eens de grote verongelijkte is gaan uithangen. De man heeft natuurlijk ergens gelijk: hij en zijn maatjes Vandeurzen en Vervotje zijn uit de regering gestapt. Reynders is blijven zitten en zit er nog.
    Dat alles neemt niet weg, dat het Leterme's eigen stomme schuld was, dat hij is moeten aftreden. Had hij niet het domme idee gehad die brief op te stellen met al die telefoontjes tussen zijn departement en dat van Vandeurzen plus die naar het Gerecht, dan had hij gewoon kunnen blijven zitten. Misschien had hij dan wel een onderzoekscommissie moeten installeren, maar dat had waarschijnlijk hetzelfde resultaat gegeven als de commissie die nu ook niets beslist heeft.
    Leterme's traject na die van de Vlaamse regering, is een aaneenrijging geweest van blunders. De eerste was, dat hij überhaupt een regering heeft gevormd, nadat gebleken was dat zijn beloften van de verkiezing van 2007 nooit zouden kunnen worden waargemaakt. Later bleek zijn regering de allereerste met een Franstalig overwicht, gesteund dan nog door een overwegend Franstalig parlement met een minderheid in Vlaanderen. Van zijn staatshervorming is niets in huis gekomen, van goed bestuur evenmin: zie maar naar wat er met de begroting is gebeurd. De enige zaak waarin hij aanvankelijk goed scoorde, was zijn aanpak van de Fortis zaak. Ondertussen is ook die affaire echter een kluwen geworden, waarin niemand nog weet hoe het verder zal verlopen.
    CD&V zou er beter voor zorgen, dat die Leterme een postje kreeg ergens ver van hier. Ambassadeur in Patagonië of zoiets. Zoals hij nu bezig is, kan de man zijn partij alleen maar schade toebrengen. Vandeurzen is tenminste nog zo slim geweest van beleidsniveau te veranderen en lijsttrekker te worden voor het Vlaamse parlement in zijn eigen provincie Limburg. Leterme is met niets anders meer tevreden dan met zijn speeltje dat hij is kwijt geraakt: de job van eerste minister van dit kunstmatig landje. Om daarvoor een ernstige poging te ondernemen zal hij waarschijnlijk moeten wachten tot 2011 en dan nog. Wie zal tegen die tijd nog voor iemand kiezen die bewezen heeft alleen maar voor ellende te hebben gezorgd?
    ---
    Tenslotte nog dit: in een uitgebreid interview in De Standaard van dit weekeinde, liet Vandeurzen zich ontvallen, dat hij een regering Open VLD, CD&V en LDD wel zag zitten, omdat "rond LDD geen cordon sanitaire ligt". Van rechtvaardigheid gesproken, dat komt dan van een ex-minister van justitie...

    13-04-2009, 10:17 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!