Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    26-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Afrika tot in Amerika

     

     

       Europa krijgt de migrantencrisis maar niet onder controle, nu Italië voet bij stek houdt en geen meerderjarige illegalen meer in het land laat. Het is de eenvoud zelf: illegalen zijn niet welkom in een land dat een rechtstaat wil zijn. Als we ze opnemen hebben ze daarna steeds wel een reden om niet teruggestuurd te kunnen worden. Vele van die gelukzoekers hebben geen enkel papier bij zich en men heeft er het raden naar wie ze echt zijn en van waar ze komen. Als ze zeggen te komen van een land dat op e.o.a. zwarte lijst staat of dat van meet af aan zegt geen mensen terug te zullen nemen, zitten wij met de gebakken peren.

       Europa is trouwens niet meer de enige regio waar ze een massaal vluchtelingenprobleem hebben. Het begint zo’n beetje op dat liedje van K3 te lijken: ‘Van Afrika tot in Amerika’. Sinds 2014 zijn al bijna twee en een half miljoen Venezolanen hun nieuw socialistisch paradijs ontvlucht. Die vlucht gaat naar de buurlanden, die dat ook niet meer aan kunnen. Het gaat hier niet om mensen die een arm land ontvluchten. Venezuela heeft de grootste oliereserves ter wereld. Sinds de prijs van de olie enkele jaren geleden is ingestort, blijkt het socialistische systeem uitgedokterd door wijlen generaal Chavez en zijn opvolger buschauffeur Maduro niet meer te werken zoals beloofd, zijn de centen op en hebben de mensen die in het land blijven een tekort aan alles. Het doet zo’n beetje denken aan dat mopje over de Sahara. Als men die in socialistische handen zou laten, was er over enkele jaren geen zand meer!

       Het is trouwens opmerkelijk dat onze media zich pas nu echt beginnen te interesseren aan wat in Venezuela gebeurt. Stel dat het in Hongarije of Polen was. Maar zolang het maar links genoeg is, probeert men het potje gedekt te houden. Tot het overkookt, zoals nu het geval is.

    ---

        Ondertussen maakt de VRT-nieuwsdienst reclame met een app die gratis kan worden opgeladen op de smartphones, zodat men ‘altijd betrouwbaar nieuws’ op zak heeft’. Verboden te lachen!

     

    26-08-2018, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
    25-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het MeToo gedoe

      

       Het is me wat met dat ‘grensoverschrijdend gedrag’, dat ‘MeToo’ gedoe. Zeker in deze tijd van de zgz ‘sociale’ media, waarbij de eerste de beste hond met een hoed op zijn eigen stommiteiten te kijk kan zetten – en dat ook doet - zonder zich te bekommeren om welke gevolgen ook. Nu ook gebleken is dat zgz slachtoffers zelf grensoverschrijdend waren in de wereld van glitz en blingbling – die van het ‘hoeren en boeren’, zoals we dat vroeger zegden - vraag ik me af waarom we ons daar nog druk om moeten maken. Als ge moet lezen dat de frontvrouw van de hele ‘MeToo’ beweging, zij die Weinstein aan de galg had gepraat, zelf een jeugdig knaapje had verkracht en het kereltje daarvoor later 380.000 dollar (± 12 miljoen oude Befkens!) zou betaald hebben om zijn mond te houden, dan krijgt men stilaan spijt er niet aan meegedaan te hebben.

       Zo was er vorig weekeinde dat incident op Pukkelpop, waar enkele zwarte meisjes beledigd zouden geweest zijn door jongens die o.m. zongen ‘Handjes hakken” en ‘De Kongo is van ons’. Erg, he? Toppunt was dat men die kereltjes gefilmd heeft, dat de filmpjes op de Tv-journaals verschenen, maar dat niemand het had over ‘zwarte jongeren’, terwijl ik op die filmpjes bij VRT en VTM alleen maar kleurlingen gezien heb. Op enkele spotprenten, die men ervan gepubliceerd heeft, ziet men ook alleen maar blanken die het zouden gezongen hebben. Blijkbaar mogen ook de tekenaars van dienst geen kleurling tekenen die een andere kleurling beledigt. Dat kan alleen maar een blanke zijn….

       Het Rwandese* – niet eens Kongolese - miepie dat de beschuldigingen uitte, bleek trouwens helemaal geen Nederlands te kennen. Hoe wist ze dan dat men iets racistisch zong? Ze had bovendien recentelijk zelf nog enkele racistische, vrij hatelijke opmerkingen t.o.v. blanken op de sociale media geplaatst, terwijl ze op het festival zelf andere mensen lastig viel om toch maar vooraan te kunnen staan, waarbij op een gegeven ogenblik zelfs de veiligheidsdienst is moeten tussenbeide komen…

       Enfin, een ‘fait divers zoals Freddy Tielemans zou gezegd hebben, dat waarschijnlijk de pers niet had gehaald mocht de Franstalige mediameute er niet over gevallen zijn. Blijkbaar is in de komkommertijd elk nieuwtje welkom, ook als het geen nieuws is.

     

    * De politiek van Leopold II, die beschuldigd wordt van o.m. dat handen afhakken, had niets met Rwanda te maken, dat in zijn tijd nog een Duits protectoraat was. Rwanda werd, tijdens WO I, onder Albert I, door het Belgisch leger vanuit de toen Belgische Kongo veroverd en werd na die oorlog door de Volkenbond (de voorloper van de huidige VN) samen met Burundi, als mandaatgebied onder Belgisch beheer geplaatst.

     

     

    25-08-2018, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    24-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Antwerp Five

       We kennen reeds ‘The Antwerp Six’*, het clubje bekende Antwerpse modeontwerpers uit de jaren 1980 dat wereldfaam kreeg, maar straks hebben we ook ‘The Antwerp Five’ dat niets met mode, maar alles met politiek te maken heeft. Bij de gemeentelijke verkiezingen in Antwerpen zullen er in het linkse kamp daar nl liefst vijf partijen aan de gemeentelijke verkiezingen deelnemen. Na het mislukte kartel tussen Groen en SP.a komen die twee partijen nu afzonderlijk op. Daarnaast zijn er de communisten van de PvdA die na het (enige) succes van de partij bij de vorige verkiezingen in het district Borgerokko, nu hopen het nog beter te zullen doen. Daarbuiten komt ook de nieuwe partij van illegaal** Abou Jahjah - BeOne – op en nu heeft zich een tweede, nieuwe allochtone partij gemeld die luistert naar de naam D-SA (‘Democratisch Sociaal Appél’), die zichzelf wel een centrumpartij noemt, maar grotendeels bestaat uit kandidaten die – al dan niet met slaande trom – vertrokken zijn uit de SP.a, Groen en de PvdA. De partij zegt te hengelen naar de allochtone kiezer en die blijkt in dit land nog altijd overwegend links te zijn.

       Sluitstuk op de D-SA lijst – en dat kan men letterlijk nemen, want het gaat om de lijstduwer – is een zekere Rachid Abourig, die in Antwerpen een zekere Internet vermaardheid verwierf toen hij enkele jaren geleden bekende Antwerpse politici mee nam in zijn BMW en het gesprek ermee op het Internet uitzond. Zijn reputatie kreeg evenwel een flinke deuk toen hij zijn publiek aanraadde bij alle verkiezingen blanco te stemmen. Op het Internet was hij bekend als ‘Den Bear Grills van Antwaarpe’ en hij beweert van zichzelf een Marokkaan te zijn die klinkt zoals Gaston en Leo…’t Is maar hoe men het bekijkt.

       Moeten we ons nu zorgen maken om al die linkse en/of allochtone verkiezingsherrie? Ik denk van niet. Alle vijf die partijen gaan er meer dan waarschijnlijk niet voor zorgen dat er meer mensen links en/of allochtoon zullen stemmen, maar gaan elkaar stemmen proberen af te snoepen, waardoor de kans bestaat dat er enkele de kiesdrempel niet eens zullen halen. Bekijk het eerder in het kader van ‘Antwerpen, plezante stad’, met dan als ondertitel ‘Hoe meer zielen, hoe groter kerkhof’.

     

     * Dries Van Noten; Dirk Bikkenbergs, Walter Van Beirendonck, Ann Demeulemeester, Dirk van Saene en Marina Yee.

    ** Jahjah werd Belg via een schijnhuwelijk en is daarom hier illegaal.

     

    24-08-2018, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
    23-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SP.a-voorzitter: zwaar beroep

       John Crombez mag dan al met recht en reden te klagen hebben over wat zijn partijgenoten links en rechts uitspoken, af en toe is blijkbaar ook bij hem de verleiding te groot om wat olie op het vuur te gooien waar dat niet nodig is.

       Zo verklaarde hij in een interview in De Morgen van het weekeinde, dat de veiligheid op Zaventem nu slechter is dan vóór de aanslagen. Dit blijkt helemaal niet waar te zijn. Het is wel zo dat bepaalde maatregelen tot verbetering van de veiligheid op Zaventem moeizaam verlopen, in zijn geheel is er daar op gebied van veiligheid heel wat veranderd en verbeterd.

       Het is niet met dergelijke paniekzaaierij dat men de problemen in dit land gaat oplossen. Als dat dan komt uit de mond van een (belaagde) partijvoorzitter zal dat zijn al moeilijk positie zeker niet verbeteren. Zelfs al zou het zo zijn dat de veiligheid op Zaventem nog niet optimaal is, zal dat weinig mensen van mening doen veranderen voor wie ze zullen stemmen bij de plaatselijke verkiezingen in bv Zoetenaaie of Poederlee.

        Ik denk dat Crombez al veel spijt heeft gehad dat vergiftigd geschenk van het rode voorzitterschap te hebben aanvaard van peetvader Vande Lanotte, die zichzelf stiekem uit de federale politiek heeft teruggetrokken om in alle stilte in Oostende burgemeester te spelen, met in het achterhoofd het ‘Na mij, de zondvloed’. Het was trouwens niet de eerste keer dat iemand het voorzitterschap van de partij ‘cadeau’ kreeg van Vande Lala. Caroline Gennez, ooit protegee van Steve Stevaert, toen hij nog ‘God’ was (althans volgens Yves Desmet van De Morgen), heeft het ook al eens tot haar scha en schande mogen ondervinden, toen ze Vande Lala na een verkiezingsnederlaag in 2007 mocht/moest opvolgen. In 2011 was ze geen kandidaat meer voor een tweede termijn. Het zou ‘Den John’ ook wel eens kunnen overkomen…

     

    23-08-2018, 00:05 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
    22-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Multinationals op de vlucht

       Over de aanpassing van de vennootschapsbelasting is het laatste woord blijkbaar nog niet gevallen. Die zou in dit land van bijna 33 naar 25% gebracht worden, maar het zou nog wel eens niet voldoende kunnen zijn om de vlucht van de zgn coördinatiecentra te stoppen. De voorlopig laatste in de reeks is de Waalse kalkgroep Lhoist, die haar financieel centrum verhuist naar Ierland. Daar is weinig tegen te doen. Lhoist verhuist via een eigen Ierse vennootschap die op haar beurt in handen is van een Luxemburgs bedrijf. Er zat ook nog een andere onderaanneming van Lhois tussen met zetel in Hong Kong. Dit alles maar om te zeggen dat men op dergelijke geglobaliseerde bedrijven geen controle meer heeft. Zij kijken naar waar het voor hen het voordeligst is en trekken daaruit hun besluiten. E.e.a. heeft ook te maken met de afbouw van de notionele intrestaftrek in België en maakt dat de 25% die de federale regering, met veel tegenstand vanwege CD&V, erdoor wil krijgen, straks waarschijnlijk nog steeds de hoogste zal zijn in Europa.

       Ook in andere landen zien ze immers de bui hangen. Zo heeft de Nederlandse regering een plan om de dividendbelasting, bij ons beter bekend als de roerende voorheffing, voor bedrijven af te schaffen. Ook daar wil men op die manier vermijden dat grote Nederlandse bedrijven, zoals Shell en Unilever, uit Nederland vertrekken. Tegelijk zou die maatregel voordelen inhouden voor niet-Nederlandse bedrijven – ook Belgische – om hun financiële hoofdzetels juist daardoor in dat land te vestigen. Recentelijk had Nederlands premier Rutte nog gesteld, dat België maar één multinational meer heeft (AB Inbev).

       Voeg bij dat alles nog de invloed die een Brexit op e.e.a. kan hebben, waardoor de kans groot is dat er nog een aardig robbertje zal gevochten worden om de gunst van het bedrijfsleven, om die te overtuigen in eigen land te investeren. Dit laatste áls die Brexit doorgaat, want het ziet er hoe langer hoe meer naar uit dat men daarmee nog niet klaar is, nog het minst in de UK zelf.

     

     

    22-08-2018, 00:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (25 Stemmen)
    21-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekenland gered! (grapje)

     

       Gisteren, 20 augustus 2018, was een belangrijke dag voor Griekenland en de Eurozone. Het land werd die dag losgekoppeld van het Europese steunprogramma. Historisch zou ik het niet durven noemen, want ondanks het Europese hoerageroep blijft er in Griekenland weinig te vieren. Het zgn ‘Trojka’: de Europese Centrale Bank (ECB), het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Europese Commissie bezorgde Griekenland in acht jaar tijd zo’n 300 miljard euro*. Sinds 2017 begon de Griekse economie wel weer te groeien (met 1,4%), de vraag is maar of dat gaat blijven duren., want 1,4 procent is niet genoeg om de terugbetaling van de schuld plus de rente te dekken.

       Sinds het begin van de achtjarige crisis kromp het Griekse Bruto Nationaal Product (bnp) met liefst 30% en steeg de overheidsschuld van 110 (toen bijna vergelijkbaar met de Belgische) naar 178%, waarmee het land de koploper blijft van de Eurozone, vóór Italië en –jawel – België.

       Alle veertien regionale Griekse vliegvelden kwamen in Duitse handen en hetzelfde gebeurde met 2/3 van de haven van Piraeus dat Chinees bezit werd. Piraeus is een draaischijf voor Internationaal vrachtverkeer en de grootste personenhaven van Europa. De luxeboten die er liggen zijn de dag van vandaag zelfs talrijker dan acht jaar geleden, maar varen nu allen onder buitenlandse vlag en betalen zo ook zo goed als geen belasting.

       Ondanks alle besparingen – nota bene: onder een uiterst links bewind - is het leven in Griekenland niet goedkoper geworden. De gemiddelde koopkracht is gehalveerd, terwijl de prijzen in de supermarkten ongeveer dezelfde zijn als in Nederland. En dat is in de eerste plaats slecht voor de Griekse steun- en loontrekkenden die gemiddeld zo’n derde tot de helft van hun inkomen verloren. Naar schatting een half miljoen Grieken, overwegend jonge, hoog opgeleiden, verliet het land. Tevens zou er een tekort zijn van 8.000 artsen. Of dat laatste alleen door de crisis komt of door bv e.o.a. ingangsexamen (zoals bij ons!), is niet meteen duidelijk.

       Bovenop het geleende geld zal tot 2060 nog interest moeten worden terugbetaald (Duitsland verdiende er al zo’n 3 miljard euro aan!). Het is dan ook zeer de vraag of Griekenland er beter van zal worden, want om het te halen, zou het land een economische groei van zo’n 2,2% moeten kunnen aanhouden, waarin het IMF niet gelooft en waartoe zelfs België momenteel niet in staat is. Men had het land beter meteen uit de Eurozone gezet, nadat gebleken was dat de cijfers door enkele roekeloze leningen bij buitenlandse banken niet klopten. Door terug te vallen op de Drachme, de oude Griekse munt, had het land zijn munteenheid kunnen devalueren en er – zeker op langere termijn – beter voor gestaan.

       Tenslotte dient erop gewezen, dat wij hier niet te hoog van de toren moeten blazen. Ook onze groei is te weinig, onze staatsschuld te groot en problemen zoals dat tekort aan artsen, kennen wij ook.

     

     

    * Volgens VRT-VTM, die hun gegevens waarschijnlijk krijgen via het persagentschap Belga, kreeg Griekenland 273 miljard, volgens De Tijd 320 miljard. Die krant is té goed ingelicht op financieel en economisch vlak om er 47 miljard naast te zitten en zal er wel het dichtst bij zitten…

     

    21-08-2018, 00:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (31 Stemmen)
    20-08-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Graaien bij Ethias

       Verzekeraar Ethias, de opvolger van het frauduleus ter ziele gegane links mutualistisch geïnspireerde Omob, kwam vorig jaar in de problemen omdat het bedrijf niet slaagde in de Europese stresstest. Daardoor vreesden zowel de federale als de Vlaamse en de Waalse regering (die samen één derde van de aandelen bezitten) in de problemen te komen. Ze hadden nl Ethias tijdens de bankencrisis al eens moeten redden door 500 miljoen voor te schieten (waarvoor ze die aandelen kregen) en vreesden opnieuw geld op tafel te moeten leggen. Daarom werd toen besloten tot het doorvoeren van een herstructurering en o.m. het mes te zetten in de tientallen vaak nutteloze bestuurszitjes waarvan de meeste naar politici gingen, voor wie het – officieel althans - maar om een habbekrats ging (205 euro bruto voor één zitting om de twee maanden).

       Een jaar later blijkt er nog steeds geen enkele van de 30 politici in het raadgevend comité zijn bijverdienste te hebben opgegeven. Onder hen o.m. Patrick Dewael Open VLD fractieleider in de Kamer en zowat de schaduwvoorzitter van de partij. De man die in het parlement regelmatig met zijn vingertje in de lucht komt vertellen hoe het allemaal zou moeten gaan.

       Boven Ethias staat de holding Vitrufin en daarboven o.m. EthiasCo, waarin ook de steden en gemeenten verenigd zijn. Alle drie de organen hebben hun eigen Raad van Bestuur en daarbij de nodige, meestal nutteloze zitjes. Ze samen te laten smelten zou een heel deel van die postjes doen verdwijnen, maar dat gebeurt (nog) niet. Enfin, het verhaal van het bos en de bomen, van ‘If you can’t convince them, confuse them’. Als deze situatie blijft bestaan zou het geen kwaad kunnen dit verhaal eens te berde te brengen tijdens de komende kiescampagnes, want het lijkt me de enige manier om enkele hardleerse politiekers erop te wijzen dat de tijd van graaicultuur nu wel stilaan voorbij hoort te zijn.

     

    20-08-2018, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (34 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!