Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    07-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch (en ander) voetbal
    De Belgische voetbalcompetitie zit erop. Het was de spannendste ontknoping sinds jaren, maar niet omdat er goed gevoetbald werd. Integendeel: er werd sinds lang niet meer zo slecht gevoetbald. Alle zgn topclubs begonnen elke match met de daver op het lijf en van mooi voetbal was er bijna nooit sprake. Diehards, die elke zondag de rechtstreekse uitzending van zo'n hele match moesten ondergaan, hadden beter naar "Mooi en meedogenloos" gekeken. Dat trekt ook op niets, maar dat duurt tenminste niet zo lang.
    In het buitenlandse voetbal, zeker in landen als Spanje, Italië en Groot-Brittannië wordt er beter gevoetbald: sneller, meer techniek en zo voort, maar doelpunten zijn er nog zeldzamer als hier en dat geldt ook voor de zo de hemel in geprezen "Champions' Cup". De sportievelingen die alle kwart finales ervan hebben gevolgd, in totaal zes uur a.u.b., kregen twee (2) doelpunten te zien plus een gemiste penalty. Dat laatste werd verwezenlijkt door de topschutter van Villareal in blessuretijd en betekende meteen de uitschakeling van zijn club. Dat huzarenstukje werd hem ondertussen al nagedaan door Eto'o, de topschutter van de Spaanse competitie. Het gaat hier om beroepsvoetballers die heel de dag met dat balletje bezig zijn en er als het ware mee gaan slapen en ermee opstaan. Maar datzelfde balletje elf meter verder in de winkelhaak plaatsen (waar geen enkele keeper bij kan), dat lukt hen niet.
    Topvoetbal is, zoals alle andere topsporten, geen sport meer maar een business. Doordat wij in België in het algemeen en in Vlaanderen in het bijzonder, er niet meer geld in kunnen stoppen, zijn wij verplicht een stapje achteruit te zetten. Onze jonge voetballers moeten naar het buitenland, willen ze carrière maken. In eigen land worden ze vervangen door middelmatige, goedkope buitenlanders die het zeker niet beter doen maar die de clubs en een serie makelaars grof geld opbrengen. Soms wordt zelfs een heel elftal volgestouwd met buitenlanders, zoals dat van Beveren, waar men alleen nog zwarte Ivorianen opstelt en hen dan "Waaslanders" noemt.
    Als gevolg van o.m. het minachten van de eigen jeugd, is het Belgische voetbal het bekijken niet meer waard en slaagt de nationale ploeg er niet meer in nog enig internationaal tornooi te bereiken, of ons land moet het zelf (mee) organiseren zoals het voorlaatste Europese kampioenschap. Misschien is dat ook de reden waarom Jan Peeters, afscheidsnemend voorzitter van de voetbalbond, heeft voorgesteld dat België, samen met Nederland, ook het wereldkampioenschap van 2018 zou organiseren. Als dat lukt, hoeven we geen voorrondes te spelen en zijn we er nog eens bij. Vraag is alleen of men Peeters, die toevallig uit Mechelen komt, waar een andere grote denker al eens het idee had om hier Olympische spelen te organiseren in 2016, er zijn opzet zal slagen. Volgens mij wordt dat even moeilijk als destijds, toen de Mechelaars de maan wilden blussen...

    07-05-2006, 12:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    06-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lugubere rechtspraak
    Donderdag 4 mei 2006 verscheen er in Het Laatste Nieuws een foto van een executie in Mogadischu, hoofdstad van Somalië. Een leraar had daar, na een uit de hand gelopen discussie over een tiener, de vader van die jongen vermoord. Daar in Somalië de Sharia-wetgeving geldt van de fundamentalistische moslims, werd de leraar ter dood veroordeeld. Tot daar liep alles nog normaal (volgens moslim normen althans). De islamitische rechtbank beval dan echter dat de 16-jarige zoon van het slachtoffer zelf de moordenaar van zijn vader zou executeren. Op een plein vol toeschouwers gaf de tiener de leraar eerst een messteek en daarna een tweede in de hals, waarop de dood volgde. De jongen zou achteraf gezegd hebben, dat hij "opgelucht" was omdat hij "wraak" mocht nemen. In de krant stond een foto waarop men de jongen de eerste messteek ziet toebrengen, terwijl de leraar een kap, over zijn hoofd heeft. Daarbij een tweede foto van de leraar, vlak vóór zijn executie.
    Ik heb twee dagen gewacht alvorens op dit verhaal te reageren. Ik was er nl rotsvast van overtuigd dat hierop reacties gingen komen. Wel, tot op heden heb ik daarvan niets gehoord noch gezien. Van niemand:
    - Niet van de tegenstanders van de doodstraf.
    - Niet van de mensenrechtenorganisaties.
    - Niet van de drukkingsgroepen die altijd klaar staan als er in Amerika ergens een seriemoordenaar ter dood wordt gebracht.
    - Niet van de protestgroepen tegen Guantánamo en/of de zgz "spookvliegtuigen.
    - Niet van enige officiële autoriteit in binnen of buitenland.
    - Niet van enige moslim organisatie die zou kunnen komen vertellen dat bv de Sharia zo niet zou werken.
    M.a.w. protesten tegen de doodstraf en zeker tegen zo'n weerzinwekkende manier van rechtelijke wraakneming zijn er niet als het gaat om de Sharia, een wetgeving uit de inderdaad "duistere" middeleeuwen, die op de dag van vandaag nog steeds door iedereen op zijn eigen manier kan verklaard worden. Zou men schrik hebben van een reactie zoals tegen de Mohammed-cartoons?
    Somalië is een wetteloos land waarvan George Bush Sr al eens dacht het te moeten gaan bevrijden. Dat is toen niet gelukt en zo te zien is het er daar niet beter op geworden. Somalië is een van die landen in Oost-Afrika die momenteel erg te lijden hebben van een lange, aanhoudende droogte en waarvoor allerlei steunacties worden opgezet.
    U steunt toch ook?

    06-05-2006, 20:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    05-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Olie en dollar: de dubbele crisis
    De prijs per vat ruwe olie ligt al boven de 75 dollar. Om hetzelfde effect te hebben als in de jaren tachtig, moet de kostprijs van het zwarte goud wel de kaap van de 80 overschrijden, maar met wat tegenwoordig allemaal aan het gebeuren is, zit die mogelijkheid erin. Er zijn al pessimisten die zeggen dat een vat binnenkort wel eens 100 dollar zou kunnen kosten. Redenen voor de speculatie rond de olie zijn er in overvloed.
    Om te beginnen is er de spanning tussen Iran en de rest van de wereld over de geheime atoom-agenda die het land van de ayatollahs er op na zou houden. Een conflict met Iran dreigt de olie-uitvoer uit dat land, momenteel de tweede producent ter wereld, stil te leggen. Verder is er de situatie in Irak die maar niet opgelost geraakt, waardoor de olieproductie daar zowat gehalveerd is. Tenslotte zijn er enkele andere serieuze olieproducenten die voor even serieuze problemen zorgen. In de eerst plaats Nigeria, waar de autoriteiten het land niet onder controle blijken te hebben en "rebellen" (wat dat in Afrika ook moge te betekenen hebben) regelmatig voor onrust zorgen. In Zuid-Amerika is er een linkse beweging aan het groeien, waarbij enkele uiterst linkse presidenten, Chavez in Venuzuela en Morales in Bolivia, begonnen zijn de olie-industrieën te nationaliseren. Daar het waarschijnlijk niet bij olie alleen zal blijven, is de kans zeer groot dat geen enkel buitenlands bedrijf nog in die landen zal investeren, wat de chaos er alleen maar groter zal maken.
    Als een rode draad doorheen de olie-anarchie die dreigt, loopt de naam China. Dat land heeft een forse toename van zijn olie-import nodig om zijn blijkbaar onstuitbare economische opgang draaiende te houden. Omwille daarvan wil China geen sancties tegen Iran, helpt het de Soedanese regering in zijn volkerenmoord in Darfoer (al 300.000 doden!) en heeft het o.a. contracten afgesloten met Nigeria, dat laatste na een staatsbezoek van president Hu aan dat land. Dat China het in eigen land niet zo nauw neemt met de mensenrechten, is een bekend thema (ook al wil de zakenwereld daar wel een oogje sluiten). Dat China nu ook het met de voeten treden van de mensenrechten gaat exporteren, is een veeg teken aan de wand.
    Zoals gewoonlijk, kijkt Europa de kat uit de boom en is het Amerika dat verzocht wordt te trachten onze problemen op te lossen. Dat zal echter een moeilijke zaak worden. Mede door de torenhoge oliefactuur gaat de Amerikaanse handelsbalans verder in het rood. Men schat dat de U.S.A. vorig jaar een schuld had van 805 miljard dollar, maar het cijfer kan ondertussen misschien zelfs 100 miljard hoger liggen. Sinds 1999 leende de States zo'n 3 duizend miljard dollar! Voor wie het niet zou snappen: dat betekent dat Amerika PER DAG die miljard dollar moet aantrekken, geld dat meestal van olieproducerende landen komt die dat opnieuw in Amerika investeren. Als die kraan morgen geheel of gedeeltelijk zou worden dichtgedraaid, crasht de dollar. Dat zal dan betekenen: hogere rentevoeten, minder verbruik, een gevoelige daling van de economische activiteiten en een wereldwijde recessie met forse toename van de werkloosheid.
    We moeten niet denken dat dit alleen de Amerikanen zal treffen. We zullen er ook bij zijn, al was het alleen maar omdat Europa zoveel uitvoert naar de States. Het wordt dus even bang afwachten wat er verder nog te gebeuren staat.

    05-05-2006, 10:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    04-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het verslag van een rammeling
    Vorige week werd een Congolees flink toegetakeld op een servicestation in Zellik. Om alle misverstanden te vermijden wil ik eerst stellen, dat zoiets niet kan en dat de dader, die kortstondig werd aangehouden, voor kosten e.d. zal opdraaien. Toch is het interessant het verslag van deze rammeling eens onder de loupe te nemen, omdat het weer een staaltje van correct nieuwsverslag is.
    Volgens de kranten werd Constant Bwanassani ineengeslagen door een "Brusselse Turk", een zelfstandig werkende koerier die door het lint ging toen hij te lang moest wachten om te tanken. De Turk werd aangehouden, maar na één nachtje cel terug vrijgelaten. De reden voor die korte aanhouding was, zei parketwoordvoerder Jos Colpin, omdat het slachtoffer niet "werkongeschikt" bleek.
    Nergens in het krantenartikel staat geschreven wat die Bwanassani doet, maar volgens het eerste bericht in het journaal van de VRT, was hij een asielzoeker. Daar asielzoekers niet mógen werken zolang ze geen verblijfsvergunning hebben, kan die man dan ook niet werkongeschikt zijn. Let wel op, dat staat er niet, maar dat moet men er wel uit besluiten. Een tweede vraag is dan wel hoe die man zijn auto en zijn huur betaalt, allemaal O.C.M.W.?
    De Congolees woont met vrouw en kind in Affligem, een dorpje in het Vlaamse pajottenland, maar beiden spreken alleen maar Frans. Een derde vraag daarbij: kan men zo'n "asielzoekers" niet beter onderbrengen in Wallonië of Brussel? De discussie tussen slachtoffer en aanrander zal waarschijnlijk trouwens ook wel in het Frans geweest zijn, anders had de Congolees nooit kunnen verstaan dat de Turk  hem "hoerenjong" en "vuile zwarte" had genoemd.
    Samengevat komt het artikel hier op neer dat een journalist de dag van vandaag in ons land op eieren moet lopen en zeker niet zomaar de objectieve waarheid mag neerschrijven. Hij moet politiek correct blijven om zijn job te kunnen blijven doen. Gelukkig heeft de modale Vlaming ondertussen geleerd tussen de regels te lezen. Sinds men begonnen is met alle jeugdige misdaden te laten  begaan door "jongeren", zonder verdere beschrijving, weet men dat het dan om allochtone jongeren gaat. Bij autochtone knapen hoeft men kieskeurig niet te zijn.
    ---
    Woensdagavond op het TV-journaal van VTM had men het over de moordenaar van Joe Van Holsbeeck. Hij werd nu "Adam G" genoemd, dat, nadat men in alle kranten al dagen aan een stuk zijn achternaam voluit had geschreven: "Adam Giza". Ik herinner me nog dat de moordenaar van Pim Fortuyn, zolang hij niet veroordeeld was, in de Nederlandse pers ook alleen met de eerste letter van zijn achternaam werd vernoemd. In onze pers gebeurde dat toen niet en werd diens naam steeds voluit geschreven? Nu doet men hier het tegenovergestelde. Het zou me niet verwonderen dat onze media van "hogerhand" de raad gekregen hebben ook in deze zaak politiek correct te schrijven.
    De multicultuur een verrijking? Vergeet het maar.

    04-05-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    03-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het beloofde land
    Op 1 mei 2006 hebben Portugal, Spanje, Griekenland en Finland hun grenzen opengezet voor werknemers uit de nieuwe E.U.-landen. Zweden, Ierland en Groot-Brittannië hadden dat vorig jaar al gedaan. In Zweden is het geen succes geworden: slechts zo'n 8.000, meestal Oost-Europeanen, heeft zich daar ingeschreven. In de andere twee landen gaat het echter om honderduizenden. Toch heeft dat daar geen negatieve invloed gehad, ik zou haast zeggen: integendeel. Zowel in Ierland als in de U.K. gaat het goed met de economie, beter dan bij ons.
    De reden waarom bv Spanje besloten heeft haar grenzen te openen is, omdat men daar hoopt op die manier de instroom van illegalen onder controle te kunnen krijgen. Spanje heeft reeds tweemaal zijn illegalen geregulariseerd. De eerste keer waren dat er meer dan 300.000, de tweede keer meer dan 800.000. Daar heeft men ondertussen gezien, dat dit geen oplossing van het probleem is, integendeel. Het op grote schaal regulariseren van illegalen geeft anderen de hoop dat zij er een volgende keer ook bij kunnen zijn, waardoor de toeloop steeds groter wordt.
    Wat gebeurt er ondertussen bij ons? Zo goed als niets. De politiek schuift de problemen gewoon voor zich uit, in de hoop dat de volgende regering (einde 2007 op zijn vroegst) er iets aan zal doen. Ondertussen blijft het pamperbeleid aanmodderen en zitten hier tienduizenden al dan niet illegalen immigranten (die men verkeerdelijk steeds "asielzoekers" noemt), die niet mogen werken, al dan niet steun krijgen en het zwartwerk circuit en de criminaliteit mee verhogen.
    De Antwerpse bisschop Paul Van den Berghe heeft, voor de zoveelste keer, de overheid opgeroepen tot een humaner asielbeleid. Welk asielbeleid? Hier is geen asielbeleid. België blijft immigranten aantrekken, omdat het juist geen beleid heeft. Daarenboven is er nog steeds de snel-Belg-wet - de snelste wet om ergens in Europa een nationaliteit te verwerven, de mogelijkheid tot huwen van partners uit derde wereldlanden zonder enige beperking en de meestal daarbij horende gezinshereniging. Speciaal daarvoor komt men naar België, omdat het in de meeste ons omliggende landen niet meer kan. België is voor veel gelukzoekers hét beloofde land.
    Bisschop Van den Berghe en een deel van zijn kerkgemeenschap handelen volgens hun Christelijk geweten. Ik kan er best inkomen, dat zij het moeilijk hebben met de situatie van mensen die persé hier willen blijven, maar daarvoor geen toestemming krijgen. Toch blijft de wet de wet. De Romeinen zegden het al "Dura lex, sed lex". Ofwel leeft men de wet na, ofwel past men de wet aan. Zolang dat laatste niet gebeurt, is illegaliteit letterlijk wat het is: wetteloosheid. Als men illegalen hier laat wonen, laat genieten van onze gezondheidszorg, hun kinderen naar school laat gaan en dies meer, dan is dit land geen rechtstaat meer.
    Jammer genoeg zie ik Verhofstadt II daaraan niets veranderen.

    03-05-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chicago aan de Zenne

    Het gaat nog steeds niet goed met onze socialisten. Sinds peetvader Steve Stunt de vlucht vooruit heeft gekozen, richting Belgische vleespotten, weet men bij de roden echt niet meer hoe wat te doen. Bewijs daarvan zijn de uitspraken tijdens de 1 mei-vieringen, uitspraken die zo leken overgenomen uit de verre jaren vijftig, zo in de aard van " Den boas is ne smeirlap"! Arme socio's die geen betere argumenten meer hebben...
    In tegenstelling tot hun Vlaamse broeders, heeft de oppersocio van het Franstalige gedeelte van dit land het deze keer niet over sociale thema's gehad. Waarschijnlijk durfde hij dat niet, na al de schandalen die zijn marxistische groep de laatste tijd heeft gehad en nog heeft. Di Rupo had het over de veiligheid, een thema dat hij van het Vlaams Belang heeft overgenomen, maar dat door de "democratische" media niet serieus wordt genomen als het VB het zelf vooropstelt. Di Rupo zei letterlijk dat álle misdrijven, ook de kleinere, moeten worden aangegeven en bestraft. Wat een schijnheiligheid! Het is uitgerekend een PS-collega van Di Rupo in de regering Verhofstadt II, Laurette Onkelinx, die ervoor gezorgd heeft dat veroordeelden straffen tot 6 maand niet meer moeten uitzitten. Een betere aansporing tot de kleine criminaliteit is niet bedenkbaar. Verder is het de SP, de partij van Di Rupo, die de wijziging van de wet op het jongerensanctierecht nu al twee jaar tegenhoudt. Zonder het drama Van Holsbeeck, zou er van dat sanctierecht trouwens niets in huis zijn gekomen en zelfs nu de SP er wél voor gevonden is, zal het nog duren tot 2009 alvorens de wet in voege zal treden. God weet wat er tegen die tijd weer zal moeten worden "aangepast".
    Ondertussen is gebleken dat in Brussel, de stad waar madame Onkelinx woont en waar ze burgemeester wil worden in een van de 19 baronieën, liefst 80% van de criminelen feiten geseponeerd worden. En dat is dan nog het goede nieuws: een paar jaar geleden was dat cijfer nl nog 84%. Alleen al in 2005 werden er 1.356 criminele dossiers geseponeerd. Mensen, blijf weg uit Brussel. Als u daar iets overkomt, riskeert ge dat uw dossier ergens in de kelder van het justitiepaleis belandt en ge er nooit nog iets van zult horen.
    In de tijd van de zaak Dutroux moesten een paar speurders uit Neufchâteau in Brussel een ontvoeringszaak komen oplossen (de zaak Benaïssa), omdat het eigen parket daartoe niet bekwaam was. Later werd poltiecommissaris Demol, die in Schaarbeek de criminaliteit onder controle kreeg, van zijn functie ontheven. Dat was nog toen het Brussels parket onder leiding stond van Dejemeppe, die men ondertussen heeft weggepromoveerd. Nu is er het rapport van de Hoge Raad van Justitie, dat letterlijk zegt dat ook Dejemeppe's opvolger, Paul De Gryse, er niets van bakt.
    Na de moord op Joe Van Holsbeeck werd gesteld, dat er alleen al in St. Gillis zo'n 35.000 Polen wonen, dat terwijl het officiële cijfer voor legale Polen in heel Brussel  op 10.809 staat. En dat zijn alleen nog maar de cijfers voor de Polen. Kortom, Brussel is het Eldorado van de Belgische illegaliteit!

    02-05-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    01-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 jaar containers

    50 jaar geleden werd de container geboren. In onze eigen media heb ik er niets van teruggevonden, maar in het Italiaanse dagblad "La Repubblica" stond het hele verhaal van deze opmerkelijke "doos", die zo stilaan een van de symbolen van de wereldhandel is geworden.
    Het was op 26 april 1956 dat de Amerikaan Malcolm Mclean 55 grote containers door een kraan op een afgedankt petroleumschip liet stapelen in de haven van Newark (New Jersey). Vijf dagen later kwam het schip aan in de haven van Houston (Texas) waar de containers werden opgewacht door evenveel vrachtwagens en van daaruit naar hun eindbestemming werden gebracht. In 1956 kostte het lossen van een schip daar 5,83 dollar per ton. Met zijn nieuw systeem had Mclean uitgerekend dat het hem slechts 0,16 dollar zou kosten.
    Het leek het ei van Columbus, maar ondanks het grote prijsverschil en de daarbij verbonden winsten, zou het nog even duren alvorens het nieuwe systeem ingang vond. Om het containervervoer degelijk op grote schaal te laten functioneren was men nl verplicht nogal wat investeringen te doen aan haveninfrastructuur, aan de opbouw van vrachtwagens en moest men een nieuw soort schepen bouwen. Daarenboven zouden heel wat mensen, die toen hun brood verdienden met het laden en lossen van schepen, hun werk verliezen.
    De echte doorbraak zou er komen in de jaren zestig, tijdens de Vietnam oorlog. Het Amerikaanse leger had toen grote logistieke problemen om al haar materiaal snel ter plaatse te krijgen. McLean kreeg een deel van het contract, waarbij bleek dat zijn methode de ideale was.
    Van dan af was de opgang van de container niet meer te stuiten. Grote havens breidden uit, denk maar aan Rotterdam dat met zijn Maasvlakte ruimte zat had en nieuwe havens ontstonden, vooral in Azië. Een tweede groot pluspunt in de ontwikkeling van het nieuwe vervoersmiddel was dat de container in de hele wereld één standaardmaat bleef houden: 2,44 meter (8 voet) breed, 2,59 meter hoog (8 voet en 6 duim) en 6,10 meter lang (20 voet). Alleen de lengte kan verdubbeld worden.
    De container was niet alleen een revolutie in de transportwereld, hij zou ook heel wat andere aspecten van ons dagelijks leven grondig veranderen. Bijna alles kan in een container vervoerd worden: van grondstoffen tot levensmiddelen (zelfs diepgevroren), tot afgewerkte producten. Dit maakt o.m. dat afstand geen barrière meer is en dat lonen van mensen aan de andere kant van de wereld echt concurrentieel zijn geworden. Wat dat bv voor China betekende, hoef ik hier nauwelijks bij te vertellen. We ondervinden het nog dagelijks aan de lijve. Daardoor is elke industrie de dag van vandaag bijna verplicht internationaal te gaan. Dat heeft als gevolg dat heel wat producten een stuk goedkoper zijn geworden, maar ook dat heel wat van onze eigen mensen hun werk dreigen verloren te zien gaan. Zij moeten nu concurreren met een paar miljard Aziaten aan voorwaarden die vroeger niet bestonden.
    Men kan rustig stellen dat het belang van de container voor de wereldhandel zeker even groot is als die van de computer, zeker als men ziet wat voor eenvoudig idee het was. Daarom verwondert het mij dat ik daarover hier zo weinig hoor.

    01-05-2006, 16:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!