Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    19-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vogelgrieppaniek
    De vogelgriep is iets waar we nog vele jaren mee zullen bezig zijn. Vooral door het feit dat men de trekvogels nooit onder controle zal hebben, blijft er het gevaar dat we tweemaal per jaar, tijdens de trek, extra waakzaam zullen moeten zijn. Laat het duidelijk wezen: het is van groot belang dat alle betrokken diensten uiterst alert blijven, dit tot ieders voordeel.
    Dit gezegd zijnde, moet het me toch van de lever dat men hier en daar overdrijft en sommige zaken door elkaar haalt. Als men bv een hele heisa maakt en een heel land als Frankrijk mobiliseert voor één (1) besmette eend, dan zijn we wel aan het overdrijven. Verder is er een wezenlijk verschil tussen de kans op besmetting door enkele overvliegende trekvogels en door de besmetting van kwekerijen.
    Dat de vogelgriep meestal doorgegeven wordt via de uitwerpselen van pluimvee, staat vast. Het grootste gevaar bestaat echter als die uitwerpselen gaan opdrogen, tot stof vergaan en daarna met de wind worden meegevoerd. We hebben dat meegemaakt in het voorjaar van 2003 toen kwekerijen, die al maanden dicht waren toch besmet geraakten via hun luchtverversingssysteem. Dat was ook in periodes van grote droogte, meestal vergezeld van een oostenwind. Datzelfde deed zich voor in het najaar van 2005. Zowel in 2003 als 2005 keerde het gevaar toen de wind draaide en het begon te regenen.
    Op dit ogenblik bereidt Europa zich voor op de terugkeer van de trekvogels. Die komen uit Afrika en vliegen via Spanje, Italië en de Balkan in een grote boog oostwaarts, richting de Oeral. Zolang het vochtig blijft en de wind niet uit het zuid-oosten komt, is er voor onze streken weinig gevaar. Er zal allicht hier en daar nog wel een dode vogel gevonden worden, maar m.i. was dat vroeger ook al zo.
    Tenslotte is er de hygiëne, volgens mij de hoofdreden waarom er in Azië al mensen aan die griep gestorven zijn. Als men ziet hoe men daar leeft tussen de dieren, dan blijft men daar dergelijke risico's houden. Ook de gewone griepvaccins worden gemaakt uit stalen die uit Azië komen, maar die hebben meestal varkens als oorsprong, geen pluimvee.
    En dan is er de zgz "pandemie", een wereldwijde ziekte die zou kunnen ontstaan als de vogelgriep ooit van mens op mens zou overgaan. Ten eerste, is dat nog nergens voorgevallen en ten tweede, kan men die alleen met een vaccin bestrijden vanaf het moment dat men de ziekte kent. Als morgen de lucht invalt, zijn we ook allemaal dood!
    Het komt er dan ook op aan dat de mensen, die verantwoordelijkheden dragen in onze gezondheidszorg, alert blijven maar ook hun gezond verstand blijven gebruiken. Paniek is een slechte raadgever.

    19-02-2006, 09:59 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    18-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het voetbal(?) schandaal
    Bij het Belgische voetbal schijnt de bom dan toch eindelijk gebarsten te zijn. Na maanden van insinuaties en een ophefmakende reportage op Canvas (waarvoor journalisten speciaal naar China waren gereisd), zijn er nu min of meer officiële beschuldigingen en bekentenissen en is er reeds een reeks voetballers door hun huidige clubs ontslagen. Frappant is wel dat het, tot nu toe, alleen maar gaat om spelers van Lierse, daar waar de hele affaire daarvoor meer draaide rond de ploeg van La Louvière. Het is nog te vroeg om te weten hoe het allemaal gaat aflopen maar de kans bestaat, dat er ook hier weer met twee maten en twee gewichten zal gewogen worden.
    Eigenlijk is dat absurd, want het gaat wel degelijk om de "Belgische voetbalcompetitie", niet de Vlaamse of de Waalse. De Belgische voetbalbond is nog steeds unitair en dat is er mede de oorzaak van dat de clubs daarbij aangesloten geen subsidies van de staat kunnen krijgen. De reden daarvoor is dat sport een van de weinige materies is die geregionaliseerd werd. Het eventueel subsidiegeld moet dus komen van de gewestregeringen en niet van de federale en dat gebeurt niet als de voetbalbond niet splitst in een Vlaamse en een Waalse tak.
    Ondanks het feit dat er zgz maar één nationale voetbalbond is, blijft het frappant dat de Waalse clubs in het betalend voetbal wel steun krijgen (en nog geen klein beetje) van de Waalse deelregering en de Vlaamse daarentegen niet van de hunne. Alle Waalse stadions zijn de laatste jaren vernieuwd of onteigend (en dan terug verhuurd) door hun gewestregering, waardoor de clubs het geld daarvoor o.m. konden gebruiken voor het aankopen van spelers. Clubs uit Vlaamse provinciestadjes, zoals bv Lierse, kunnen daar niet tegenop en moeten het dus hebben van kunst en vliegwerk om de financiële eindjes aan elkaar te kunnen knopen. Tot wat dat kan leiden, hebben we nu gezien.
    Zoals het er nu uitziet, is het geval Lierse slechts het topje van de ijsberg Wordt dus vervolgd.

    18-02-2006, 16:27 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    17-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het rapport van de nationale bank
    Het economisch rapport van de Nationale Bank is uit. Veel stelt die bank niet meer voor. De belangrijkste taken ervan zijn overgenomen door de Centrale Europese Bank en de functie van gouverneur kan men tegenwoordig nog best vergelijken met die van een bloempot. Het is ooit anders geweest toen die gouverneur zelfs kon beslissen tot een devaluatie als het met het land wat slechter ging. Fons Verplaetse, de laatste gouverneur van een onafhankelijke Nationale Bank, heeft van dat "voorrecht" ooit gebruik kunnen maken om de gaten te vullen die door regering Martens zoveel in de schatkist waren gemaakt. Ik heb het trouwens altijd een beetje bizar gevonden dat een vakbondsman als Verplaetse toen zo'n functie kon bekleden.
    Maar dat is allemaal verleden tijd. De bloempot, excuseer: gouverneur, heet tegenwoordig Guy Quaden (spreek uit: "kadén"), is van francofone afkomst, maar probeert fatsoenlijk Nederlands te spreken. Al wat hij feitelijk nu nog kan doen, is een overzicht maken van wat er op economisch vlak gedurende een heel jaar in ons land is gebeurd en daarbij enige commentaar geven.
    De commentaar die Quaden dit jaar gaf over het gebeuren in 2005 verplicht dus niemand tot iets. Toch is het veelbetekenend dat de man zo moedig is dingen te zeggen die door de huidige regering liever verzwegen worden.
    Zo zegt Quaden dat de regering in de toekomst geen budgetten in evenwicht meer moet hebben, maar budgetten met een overschot. Dat is iets dat ik hier in deze rubriek ook al verscheidene keren heb gesteld. Een land met een staatsschuld als de onze heeft niets aan een budget in evenwicht. Erger is nog als dat evenwicht er de laatste jaren alleen maar is kunnen komen dank zij enkele zeer twijfelachtige transacties, denk maar aan het overnemen van pensioenkassen (waarvan er een zelfs nog moest worden opgericht) en een dubieuze lening bij de petroleumfederatie (waarover een aardig stukje gelogen werd). Verhofstadt mag het dan in zijn reactie op Quaden weer wel hebben over de goede resultaten die hij tot nu toe behaald heeft, zoals gebruikelijk liegt hij daarover. Jaren na elkaar een begroting sluiten met kunst en vliegwerk kan men bezwaarlijk goede resultaten noemen.
    Quaden heeft ook vrij duidelijk gewezen op de verantwoordelijkheid van de vakbonden, die zo stilaan eens moeten ophouden met te doen alsof het nog steeds niet op kan in dit land. Met een groei van amper 1,5% schept men niet voldoende werkgelegenheid. Alleen in de technologische industrie zijn er 2.500 bedreigde arbeidsplaatsen. Volgens Remi Boelaert, hoofd econoom van Agoria (het vroegere Fabrimetal) zijn er vorig jaar in de technologische sector alleen 150.000 werkdagen verloren gegaan. Die zijn voor het grootste deel toe te schrijven aan de stakingen tegen het generatiepact. Als men dan leest dat het generatiepact (of wat ervan overblijft), het aantal werkenden slechts met 0,3 procent zal verhogen, dan wordt het inderdaad hoog tijd dat de vakbonden eens verder gaan kijken dan hun neus lang is.

    17-02-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De chaos bij Financiën
    Het was reeds bekend dat er bij de regie der Belastingen een achterstand was zoals ze er nog nooit een hadden meegemaakt. Dat had te maken met computers die er niet waren of slecht werkten, computerprogramma's die niet werkten of niet klopten, tekort aan personeel en ga zo maar voort. De belastingaangiften van 2004 zouden daarom pas begin 2006 kunnen worden nagekeken en afgewerkt.
    We zijn nu 2006 en, inderdaad, men is bij de Belastingen "al" aan het jaar 2004 begonnen. Dat is men te weten gekomen, toen bleek dat er van de reeds afgewerkte formulieren reeds drieduizend foutief waren afgerekend. Die moeten dus allemaal opnieuw berekend worden en doordat het meestal ging om vergeten aftrekkingen vanwege de fiscus, gaan die mensen waarschijnlijk allemaal moeten inleveren. Leuk is anders.
    Ondertussen blijkt dat er, in de planning tot februari 2006, tot nu toen slechts één derde van het verwachte aantal formulieren voor 2004 is afgewerkt en dat de kans bestaat dat, als het zo verder gaat, men er niet in zal slagen alle aangiften van dat jaar te verwerken voor de uiterste datum, 30 juni 2006. Volgens ingewijden kan het alleen lukken als men de aangiften gewoon niet nakijkt, maar ze alleen maar opent en meteen doorstuurt. Dit houdt in, dat wie zijn papieren correct zal hebben ingevuld de volle pot zal betalen. Wie "gefoefeld" heeft, zal beloond worden.
    Volgens Marc Nijs van het ACV ligt de oorzaak van alle problemen bij een volledig gebrek aan management. Ondanks alle beloften werken de computersystemen nog steeds niet of zijn ze te traag of zijn ze niet compatibel met elkaar (overschakelbaar van de ene naar de andere), waardoor men verplicht is alles toch nog een keer uit te printen. Het is zelfs zo erg dat belastingsambtenaren via een de website van een bank moeten werken omdat ze dat via de eigen website niet geregeld krijgen of dat ze de belastingalmanak van Elsevier moeten raadplegen om op de hoogte te blijven.
    Vergeten we tenslotte niet, dat heel deze miserie is ontstaan omdat Financiën nog steeds niet in orde is met de aanpassing van een decreet van ... 2001!
    Er wordt wel eens gezegd dat het verschil tussen ontwikkelde en minder ontwikkelde landen kan worden gemeten aan het succes dat ze hebben met het innen van de belastingen. Als dat zo is, geraken we zo stilaan in categorie twee. Het blijft dan ook aan te raden alle papieren van Belastingen extra na te kijken: een verwittigd man is er twee waard!

    16-02-2006, 10:49 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit immorele land
    Samen met Nederland is België de wereldkampioen van de "ethische vrijheid". Dat betekent dat in dit land zo stilaan alles mogelijk is: abortus, euthanasie, homohuwelijk, adoptie door homofielen en ga zo maar voort. De wetten die er al zijn worden met de regelmaat van een klok bijgesteld, het kan niet vrij genoeg zijn. Zelfs als men de al zo lakse wetten niét naleeft, hoeft men daarvoor geen schrik te hebben. Mits een goede advokaat kan er niets meer mis lopen.
    Het was dan ook niet meer schrikken toen bleek dat een verpleegster die haar eigen tante had doodgespoten en dit in een periode toen de euthanasiewet er nog niet was, onschuldig werd gevonden door een assisenjury. Het openbaar ministerie had nog de moed opgebracht voor te stellen haar schuldig te bevinden, maar niet te straffen, maar zelfs dat was er teveel aan. Onschuldig dus en een applaus van de zaal. Het ontbrak er nog aan dat men niet "bis" is gaan roepen! Na het proces liet de vrijgesprokene zich uitgebreid interviewen, werd er getoast met champagne en waren er televisie-uitzendingen tekort om alles en iedereen in de bloementjes te etten. Op kosten werd niet gekeken, maar dat hoefde ook niet als men er 300.000 euro aan overhoudt...
    De Romeinse uitdrukking "Dura lex sed lex" komt hier stilaan in de verdrukking, want onze wet is helemaal niet hard meer. Ik vraag me wel af, wat men buiten de Nederlanden over ons moet denken.
    ---
    Er is nog meer nieuws op gerechtelijk gebied. Niemand minder dan Di Pippo stelt voor het bezit van 5 gram cannabis te tolereren, ook voor jongeren vanaf 16 jaar. Hij zou dan eerst die jongeren wel willen informeren dat cannabis roken slecht is. Dit slaat natuurlijk nergens op. Voor hetzelfde geld zou men kunnen zeggen dat men eerst de gemeenschap zou willen sensibiliseren niet (meer) te stelen en daarna vertellen dat men tot een zeker gestolen bedrag niet (meer) gestraft kan worden (in feite bestaat dit al: als men een straf krijgt van minder dan zes maanden gevangenis, hoeft men die niet meer uit te zitten!).
    En dat alles terwijl de partijgenoot van Di Pippo, Rudi Demotte minister van Volksgezondheid, er alles aan doet om het roken te verbieden. DE P.S. logica zou dan zijn, dat men niet meer mag roken, tenzij cannabis. Knoop er maar een touw aan!

    15-02-2006, 11:32 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vande Lanotte op drift

    Toen Vande Lanotte besloot zijn post als minister van begroting door te geven aan zijn vertrouwelinge Freya en hijzelf de vrijgekomen plaats als hoofd van de SP.a over kon nemen van de alles-kan-gratis tovenaar uit Hasselt, had de geleerde professor uit Oostende niet vermoed dat e.e.a. uit de kauwen zou lopen.
    Ondanks het feit dat hij bij de mama van Billie souffleur bleef spelen, liep de eerste begroting van de babe uit Gent uit op een grandioze vaudeville waar men, bij mijn weten, nog niet helemaal uit is.
    Alsvorens op te stappen zorgde Vande Lanotte er ook nog even snel voor dat zijn kabinetschef, Jannie Haek, hoofd werd van de NMBS. Kabinetschef is in dit land de laatste jaren zo'n beetje de meest lucratieve job geworden in en buiten de politiek. Nu blijkt dat Jannie, waarvan men vanaf het begin al gezegd had dat ook hij over zijn paard getild was, het allemaal niet zo goed in handen heeft en zo'n beetje met jan en alleman overhoop ligt binnen die NMBS, te beginnen met het ACV, de grootste vakbond.
    Tussendoor komt dan die dekselse Jean-Marie Dedecker met zijn reeds lang aangekondigde boek op de proppen en blijkt dit een bloemlezing te zijn die er in de eerste plaats op gericht is de grond onder Vande Lanotte's voeten weg te halen, dit alles met het oog op de nakende gemeenteraadsverkiezingen in Oostende, de thuishaven van beide heren.
    Ondertussen blijkt de SP.a bij elke peiling steeds meer stemmen te verliezen, wat voor een kersverse voorzitter helemaal niet leuk is. Dat stemmenverlies kan met het geklungel van Freya te maken hebben en in dat geval deelt Vande La in de klappen, maar meer dan waarschijnlijk zijn er kiezers die afhaken omdat de grote weldoener uit Hasselt er niet meer bij is. Stevaert heeft eieren voor zijn geld gekozen (en ook voor zijn madam: hij is er na dertig jaar (!) mee getrouwd, zodat dat mensje later eventueel een gouverneurspensioentje kan trekken. Eigen volk eerst, weet je wel).
    Voorzitter Vande Lanotte blijft dus met grote problemen zitten en wat doet een verstandige professor dan? Hij probeert de aandacht van die problemen af te leiden door met heel andere voorstellen af te komen. Een daarvan is dat hij de helft van het Arm(ee) Belgisch Leger tegen 2010 wil opdoeken en de rest overbrengen in het/een (schrappen wat niet past) Europees leger. Hij had gehoopt dat tenminste de socialisten dit voorstel zouden toejuichen. Zijn partij is immers niet voor niets ooit de partij van het "gebroken geweer" geweest. Wel, blijkbaar is men dat vergeten, want Vande La kreeg meteen de zwaarste kritiek te verduren van zijn eigen, socialistische vakbond die stelde dat er niet eens een Europees leger bestaat.
    Het leven van een professor/voorzitter kan hard zijn!

    14-02-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij en zij

    In oktober van dit jaar hebben we gemeenteverkiezingen en dat merkt men nu al. Hier en daar is de campagne op gang geschoten. Op heel wat plaatsen bestaat er de mogelijkheid dat het Vlaams Belang mee in de nieuwe meerderheid van enkele gemeenten zal zitten en dat maakt de grote partijen natuurlijk zenuwachtig. Gemeentelijke politiek laat zich immers niet altijd ringeloren door de partijbonzen van de grote "democratische" partijen en hangt soms af van erg persoonlijke materies. Ik herinner me nog, jaren geleden, toen in Westerlo Dupré burgemeester was. De man was een belangrijke figuur binnen de toenmalige CVP en heeft het ooit tot staatssecretaris gebracht. Dat nam niet weg dat zijn partij bij de plaatselijke gemeenteverkiezingen één zetel tekort kwam om de volstrekte meerderheid te behalen. De oppositie sloeg samen en benoemde een man van de (ook toenmalige) Volksunie, die slechts één zetel had behaald, tot burgemeester.
    Het boek van Jean-Marie Dedecker is voor een groot deel ingegeven door zijn strijd tegen Vande Lanotte voor het behalen van de macht in Oostende, zijn stad. Ook daar is de campagne dus van start gegaan, al wordt het niet met zoveel woorden gezegd.
    Dé confrontatie komt er echter in Antwerpen en omstreken. In de deelgemeente Deurne maakt het VB nu al de facto deel uit van een alternatieve meerderheid en zou die dit keer wel eens bevestigd kunnen worden. In de "koekenstad" zelf is het kartel VB-Vlott reeds met zijn campagne van wal gestoken en heeft Dewinter duidelijk gesteld waar het hem om gaat: "wij (het kartel) tegen zij (de huidige meerderheid van VLD, SP.a, CD&V en Groen!). Of het rechts Vlaamse kartel de meerderheid zal halen is uiterst twijfelachtig. Dewinter zelf zei al tevreden te zijn als het stemmenaantal van de partij zou blijven groeien. Toch zit er meer in.
    De reden hiervoor is, dat de partijen van de huidige meerderheid het beu zijn verder te doen met Groen! Dat heeft, ondanks alle schandalen, niet zozeer te doen met de huidige groene schepenen, maar wel met het feit dat Mie Vogels weer als lijsttrekker zal optreden. Men is Mie beu in Antwerpen. Zij was er de oorzaak van dat de vuilnisomhaling een fiasco werd, wat de stad nog steeds een kwalijk imago bezorgt. Toen ze zag dat het fout liep, heeft ze de stad dan nog in de steek gelaten om minister te worden van de Vlaamse regering. Bij de pandoering die het (ook al toenmalige) Agalev kreeg bij de federale verkiezingen heeft ze van grote schaamte haar ontslag maar ingediend. En dat mens komt nu terug, als lijsttrekker nog wel. De schaamte voorbij!
    Bart De Wever van de NV-A heeft op het congres van zijn partij als eerste duidelijk gezegd, dat Groen! er volgende keer niet meer bij zal zijn, als het aan hem ligt. Als de andere huidige meerderheidspartijen hem daarin volgen en het zou blijken dat ze zonder Groen! geen nieuwe meerderheid halen, wat dan?
    Het kan nog spannend worden in de "stad aan de stroom"!

    13-02-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!