Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • Eén land, drie economieën
  • De Natcon-heisa
  • Turnhout 2024
  • Het daghet in Brussel
  • De stemtest
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    05-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De superstakers

       Na een mislukte staking van vier dagen bij De Lijn, waarbij de dienstverlening vrij normaal te noemen was, heeft het ABVV zich t.o.v. De Lijn, maar vooral tegenover haar reizigers gewroken, door op vrijdag – de vijfde en laatste dag – een onaangekondigde staking uit te roepen van de Antwerpse centrale coördinatiedienst – een soort dispatching die o.m. in staat voor een vlot en veilig verkeer – te gaan staken. Die dienst omvat slechts 5 medewerkers, maar legde meteen alle vervoer door trams en bussen, ook van de niet-ABVV medewerkers, in de hele provincie Antwerpen plat.

       Het voorval doet denken aan vroegere stakingsacties bij de Antwerpse sluiswachters, waarbij het hele havenverkeer kon worden plat gelegd door de klassieke drie man en een paardenkop. Daar hebben we lang niets meer mee te maken gehad. Mochten ze daarvoor ondertussen in Antwerpen een oplossing gevonden hebben, dan wordt het hoog tijd die ook toe te passen bij De Lijn.

       Vrijdagavond gebeurde hetzelfde met alle bus- en tramverkeer in het groenrode Gent. Het leek wel even Wallonië, waar dergelijke praktijken al jaar en dag schering en inslag zijn. Ze moeten daar het woord ‘grève’ (staking) nog maar horen en de blok gaat erop. De Waalse versie van De Lijn heet de ‘TEC’ (Transport En Commun/ Openbaar Vervoer), maar de Walen noemen het zelf de ‘TEG’ (Transport En Grève/Vervoer in Staking)!

    05-01-2020, 00:03 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    04-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Spaanse herberg

       Nadat het Europees Hof van Justitie begin december 2019 al had aangegeven dat een Europees verkozen politicus onschendbaarheid geniet, heeft de ‘Abogacia del Estado’ , de advocaat van de (Spaanse) Staat’, ermee moeten instemmen dat Oriol Junqueras, ex-vicepresident van de Catalaanse regering onder Carles Puigdemont, zijn functie als Europees verkozene moet kunnen uitoefenen en hij derhalve moet ontslagen worden uit de Spaanse gevangenis waarin hij zich al enkele jaren bevindt, na een veroordeling omdat zijn links-nationalistische ERC- partij mede de onafhankelijkheid van Catalonië had uitgeroepen. Carles Puigdemont, de toenmalige Catalaanse president en een van zijn ministers, die de vlucht hadden genomen, in België resideren en ook verkozen werden voor het Europese Parlement, hadden van datzelfde parlement reeds de toestemming gekregen om daarin te zetelen.

       Daarmee lijkt ‘Europa’ zich eindelijk geëngageerd te hebben en zou Spanje bereid te zijn tot een gesprek met Catalonië, maar niets is minder waar. De reden, waarom Spanje eindelijk een toegeving heeft gedaan, is enkel om eigen politieke redenen. De Spanjaarden zijn de laatste vier jaar al evenveel keren moeten gaan stemmen. Reden daarvoor is dat het politieke landschap er hopeloos verdeeld is (waar hebben we dat nog gehoord?) en dat de socialistische partij van Pedro Sanchez (partido socialista obreros Español /PSOE), die de twee vorige verkiezingen ook als grootste uit de stembus kwam, telkens een minderheidsregering moest vormen die tenslotte het onderspit moest delven. Dit keer is het niet anders en is de koppige Sanchez verplicht geweest een akkoord te sluiten met de nóg linksere partij ‘Podemos’ en toen dat nog niet genoeg zetels bijbracht, ook nog eens met twee regionale Baskische en één linkse Catalaanse, de ERC en laat dat nu de partij zijn van Junqueras, die al een paar jaar in voorhechtenis zit en veroordeeld is tot liefst 13 jaar cel. M.a.w. om dit keer een kans op een meer stabiele Spaanse regering te hebben – het zal voor de eerste keer in 44 jaar nog eens een coalitieregering zijn - zal Sanchez aan de Catalanen toegevingen moeten doen, te beginnen met de vrijlating van de politieke gevangenen, een schande voor een staat die zich nog steeds democratisch durft noemen. Er is in elk geval overeengekomen dat men er binnen de twee weken over zal beginnen te praten, iets wat eerder nooit was gelukt.

       De attente lezer zal ondertussen wel al hebben opgemerkt dat – in tegenstelling tot Vlaanderen - er bij de Catalanen ook linksnationalisten zijn. Die zijn daar in de eerste plaats Catalaan. Daar kunnen onze linksen nog wat van leren.

    04-01-2020, 00:09 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    03-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze wrakbonden

      

       Terwijl Open VLD grotendeels een Belgicistische partij blijft, ziet men CD&V opschuiven naar rechts. Dat was reeds te merken toen de partij on 2019 – voor de allereerste keer – niemand afvaardigde om te speechen op Rerum Novarum, nadat de Christelijke vakbond herhaaldelijk had opgeroepen niet op CD&V te stemmen. Du jamais vu! De uitspraken van Pieter de Crem en Hendrik Bogaert wezen eveneens in de richting naar rechts. Ook bij de voorzitterverkiezing werd de minst linkse kandidaat, Coens, verkozen. Die heeft ook wel een ACV-achtergrond maar kent eveneens wat van de economie en de zakenwereld, kennis die zijn tegenstrever in de finale niet had. Die laatste, die nog steeds voorzitter is van de CD&V-jongeren, zou zich beter met zijn core business bezig houden dan zich te blijven opwerpen als gelijkwaardige spreekbuis van de partij, wat hij niet is..

       Daarna kwam kamerlid Franky Demon, een streekgenoot van de nieuwe voorzitter, pleiten voor een strenger terugkeerbeleid en gaat partijgenote Leen Dierck enkele voorstellen indienen om het pensioen van de zelfstandigen op gelijke hoogte te brengen van dat van de werknemers.

       Kortom, er beweegt iets bij de kadodders en nog wel in rechtse richting en weg van de vakbond. Als de partij dat kan aanhouden en Open VLD zou capituleren voor de paarsgroene oekazen van de PS, dan zou het niet verwonderen dat de blauwe postjespakkkerspartij straks uitzicht zal krijgen op de verkiezingsdrempêl

    ---

       Voor wie het nog niet wist: deze week staakte het ABVV bij de bussen van De Lijn, van maandag tot en met vrijdag. Een compleet nutteloos initiatief, omdat de socialisten bij het bedrijf maar één derde van de chauffeurs leveren én het Kerstvakantie is en er dus een deel vakantiegangers vertrokken is, plus daarbij dat er geen schoolgaande kinderen en leerkrachten moesten vervoerd worden. Een schoolvoorbeeld van hoe men de eigen ruiten inslaat! Er vielen enkele busverbindingen uit, wat ook gebeurt als er geen stakingen zijn en de directie maakte zich sterk dat er op de overgang van oud naar nieuw een normale dienstverlening zou zijn. Het wordt stilaan tijd dat men bij het ABVV begint te beseffen dat we reeds in 2020 zijn beland en acties uit de negentiende eeuw zo stilaan voorbijgestreefd zijn, zeker als die om de haverklap worden uitgevoerd en niet alleen als laatste drukkingsmiddel.

    03-01-2020, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (21 Stemmen)
    02-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hellhole by night

     

      Tijdens de overgang van oud naar nieuw zijn er in Brussel toch weer meer dan 200 relschoppers opgepakt, maar bleef het in de stad relatief rustig, verhouding tot vorig jaar. Er was voor de gelegenheid – twee dagen - maar één centrale commandopost voor het hele Brusselse grondgebied, alle zes de politiezones en alle 19 baronieën inbegrepen. Dit om de reeks gewelddaden en brandstichtingen te voorkomen zoals die van vorig jaar in Molenbeek, de jihadi hoofdstad van Europa. Dit lijkt min of meer gelukt te zijn. Er werden ‘maar’ zo’n 20 auto’s in brand gestoken. Stel maar eens voor dat de ordediensten niét versterkt waren geweest, dan had het Rijk van Flup Moustache, waar zijn dochter (PvdA/PTB) nu de plak zwaait, er waarschijnlijk weer het toneel van verwoestingen en brandstichtingen kunnen zijn, waarbij vorig jaar zelfs brandweermannen werden aangevallen.

       Nu maar hopen dat dit politieoptreden voor herhaling vatbaar zal zijn en zo een eerste stap kan zijn naar eengemaakt Brussels politiecorps, zoals in elke wereldstad die naam waardig. Minister De Crem van Binnenlandse Zaken mag er dan al terecht voor pleiten, de Brusselse burgemeesters – Close van Brussel-stad op kop - hebben hem al laten weten dat er, wat hen betreft, niets van in huis zal komen. Het zal waarschijnlijk wachten worden tot er eventueel een nieuwe federale regering komt, nieuwe verkiezingen of dat stad of gewest weer eens geld zullen nodig hebben om, meestal gratis, te feesten.

    02-01-2020, 00:07 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
    01-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2020 !

       En zo zijn we dan aanbeland in het jaar 2020, een getal om gemakkelijk te onthouden. Of het ook een gemakkelijk jaar gaat worden, is nog af te wachten, maar op politiek vlak meer dan waarschijnlijk niet. De kans dat er een nieuwe federale Belgische regering komt in bijna nihil. Het is al de vierde opeenvolgende keer dat er zo’n impasse is en het wordt elke keer erger. Zoals ik al enkele keren geschreven heb, werkt het Belgisch systeem tot vorming van een nationale regering niet meer. Er zijn zoveel instanties die elkaar overlappen, dat men door de bomen het bos niet meer ziet. Stefan Sottiaux; hoogleraar Grondwettelijk Recht aan de KU Leuven, zegt het zo: ‘In België is iedereen voor alles bevoegd, maar nooit helemaal’, De man heeft daarin grotendeels gelijk, als men ziet hoeveel materies en bevoegdheden er verdeeld zijn over het federale én tegelijkertijd het regionale vlak. Het is een van de redenen waarom Vlaamsnationalisten naar een confederaal België willen, terwijl de francofonen er meestal tegen zijn.

       Het was dan ook een verrassing vorige week te vernemen dat alle Waalse partijen waren ingegaan op een voorstel van de krant Le Soir om vóór de volgende verkiezingen artikel 195 te activeren, waardoor een volgende grondwetshervorming mogelijk zou worden.

       De aap kwam uit de mouw toen bleek dat het pas zou gebeuren in 2024 en maar voor een beperkt aantal zaken. Waarschijnlijk zaken waarvan men in Vlaanderen niet wakker ligt. Zo wil men daar nog steeds niet praten over confederalisme en wil men niet alleen zaken overhevelen van het federale naar de gewesten, maar ook andersom. Dat laatste is onaanvaardbaar voor Vlaanderen, dar wil dat alleen Defensie, Veiligheid, Buitenlandse Zaken en de afbouw van de overheidsschuld federaal moet blijven, waardoor men geen uitgebreide federale regering meer nodig heeft. Alle materies die zowel op federaal als op gewestelijk vlak liggen, moeten daarom straks naar de gewesten gaan.

       E.e.a. belet me niet vrienden, kennissen en lezers een voorspoedig 2020 toe te wensen en te hopen dat we er met zijn allen het beste van maken.

    01-01-2020, 09:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (19 Stemmen)
    31-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gwendolientje in actie

       Gwendolientje is boos op Grote Jan. Die had ergens op e.o.a. vergadering geïnsinueerd dat asielzoekers hier een huis konden kopen met wat ze krijgen aan kindergeld. Dat blijkt niet te kloppen volgens de Gezinsbond die als voorbeeld een huisgezin neemt met 5 kinderen, wiens asielaanvraag pas na vijf jaar verblijf in ons land wordt goedgekeurd. Die kan dan maximaal zo’n 87.500 euro retroactief ontvangen op voorwaarde dat iemand van dat gezin hier al vier jaar gewerkt zou hebben, waarbij men zich kan afvragen hoe dat laatste kan zonder asielerkenning. Daar komt nog bij dat men moeilijk voor die prijs hier nog een fatsoenlijk woning zal vinden, zeker voor zeven personen. Ondertussen blijkt men die retroactieve wet gelukkig weer te hebben ingetrokken, wat er op wijst dat e.e.a. wel niet koosjer was.

       Jan Hesp, zoals de Franstaligen hem in hun eigen taal noemen, zou toch beter opletten dat hij in zijn nieuwe functie van Vlaams minister-president er wat minder onzin uit slaat. Tegenwoordig hoort iedereen zowat alles en kan iedere politieke uitspraak tegen u worden uitgespeeld. Dat de reactie uitgerekend van Gwendolientje komt, heeft trouwens weinig te maken met Immigratie en Inburgering, maar alles haar eigen ambitie om in een mogelijke nieuwe federale regering een grote viool te spelen, een idee dat ze blijkbaar niet heeft opgegeven. Haar voorstel aan Jambon, dat hij dan maar een minderheidsregering met het VB moet opstarten, spreekt boegbeelden. De club van Gwendolientje, Crootje, Bartje en kleinzoon Declercq heeft aan haar hoop op een deelname aan federaal paarsgroen duidelijk nog niet verzaakt.

       Mocht dat laatste ooit gebeuren, zou er niet alleen een Vlaamsnationale minderheidsregering van N-VA en VB kunnen komen, met eventuele gedoogsteun door CD&V of een van N-VA én CD&V, maar dan gedoogd door het VB. Iets dergelijks heeft men in Nederland meegemaakt met het kabinet Rutte II, dat gedoogd werd door de partij van Geert Wilders, die er later zelf wel de stekker uittrok, iets dat hij – volgens mij – niet had moeten doen.

       Nieuwe verkiezingen voor het Vlaams parlement kunnen pas plaatsvinden in 2024, maar als Open VLD en/of CD&V ondertussen mee in een paarsgroene federale regering zouden stappen, riskeren ze tegen de volgende verkiezingen niet meer aan te kijken tegen de voor hen reeds uiterst lage 10% grens van de laatste peilingen, maar zelfs tegen de verkiezingsdrempel. En dat alles om – bij Open VLD althans – Gwendolientje aan haar droomjob te helpen!

      

    31-12-2019, 00:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
    30-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over wolven en bussen

       I.v.m. de door een wolf doodgebeten (en opgegeten) kangoeroes in Limburg, had ik mij al afgevraagd wie zich bij ons nu bezig houdt met dat soort dieren, die hun natuurlijke habitat hebben bij onze tegenvoeters in Australië en hier absoluut niet thuis horen (tenzij misschien in een zoo). Blijkt nu dat de kleinste soort kangoeroes hier mag gehouden worden als huisdier. Die benaming klopt echter niet, want ze zijn wild, niet afgericht, laten zich niet aaien en kunnen alleen gehouden worden om naar te kijken, wat men in een zoo ook kan doen. Om te vermijden dat ze gaan lopen, hebben ze wel een afsluiting nodig van zes meter hoog, liefst onderaan voorzien van een elektrische afschrikdraad. Dit laatste om te vermijden dat o.a. wolven hen aanvallen. Deze laatsten springen nl niet over een hek, maar graven zich er onderdoor.

    Nu, ieder diertje zijn pleziertje, maar ge moet toch een beetje gestoord zijn om zo’n dieren zgz als huisdieren te gaan houden.

    ---

    En dan nog dit:

     

       Onze regionale busmaatschappij De Lijn moet dit jaar zo’n 38.000 euro aan boetes betalen omdat ze nog steeds bussen Brussel laat binnenrijden die niet voldoen aan de nieuwe emissie-eisen. In 2020 kan dat in de miljoenen lopen. Nu heeft De Lijn een 50-tal bussen besteld die wél voldoen, maar die niet allemaal tegelijk meteen geleverd kunnen worden. Dit is geen supermarkt product; daar kunnen enkele jaren over gaan.

       Als ik het bij De Lijn voor het zeggen had, ik stuurde naar Brussel ondertussen alleen nog bussen die aan de nieuwe Brusselse normen voldoen en dan moeten ze het daar maar met minder buslijnen stellen tot de nieuw bestelde bussen allemaal zullen geleverd zijn.

       Die waarschuwing zou ik ook geven aan andere steden, zoals Antwerpen, waar men eveneens begonnen is met een lage emissiezone en Gent die ermee gaat beginnen. In die laatste stad kan men trouwens best helemaal weg blijven zolang blauwe broekschijter Declercq de roodgroenen er hun gangen laat gaan.

     

    30-12-2019, 00:08 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!