Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    14-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mirakel bij Financiën!
    Bij de FOD (Federale Overheidsdienst) Financiën is er een klein mirakel gebeurd. Sinds één week werkt men daar volledig gecomputeriseerd. Daardoor heeft men het luxeprobleem, dat er zo'n 12.000 ambtenaren teveel zijn. Die worden niet ontslagen, maar grotendeels ook niet vervangen als ze met pensioen gaan of worden overgeplaatst. Dat aantal mensen had men tot nu toe nodig om o.m. de boetes te verwerken. Dat gebeurde tot op heden (2009, aub!) nog altijd met het handje. Het nieuwe systeem heet Stimer en dat staat voor de Franstalige afkortingen (Système de Traitement Intégré Multi-Entités). We gaan daar voor één keer eens geen misbaar over maken. Dat systeem heeft 25 miljoen euro gekost, maar zou de staat duizend maal meer kunnen opbrengen, alleen al aan "invorderbare schulden".
    Niet alleen het innen van de boetes, maar ook het kadaster en de BTW-administratie zijn nu op één systeem aangesloten, plus aan de kruispuntbank. Enfin, de Belgische Financiën zijn van de 19de naar de 21ste eeuw overgestapt.
    ---
    Nu nog Justitie, waar een computersysteem al ongeveer evenveel miljoenen euro's heeft gekost, maar nog niets heeft opgebracht. Erger zelfs: het zgn "Feniks"-project (van Onkelinx) werd afgevoerd en het nieuwe Cheops-programma (van Vandeurzen) blijkt ook al niet te werken. Dat eerste project had einde 2008 moeten zijn afgewerkt, het nieuwe laat nog minstens een jaar op zich wachten. De computertoepassingen die nu bv gelden bij de vredegerechten, dateren van 1992. Toen had ik thuis nog een computer die werkte zonder muis (WordPerfect, waar is de tijd)...
    Tenslotte nog dit: België was het enige land in de EU, waar in de periode 1995-2007 het aantal ambtenaren nog flink steeg. Hopelijk komt daar, met de invoering van Stimer,  nu een einde aan. Al weet men natuurlijk nooit in dit artificiële land.

    14-06-2009, 10:20 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (8 Stemmen)
    13-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drukte om Brussel?
    Er is dezer dagen nogal wat drukte om Brussel, omdat CD&V, Open VLD en Groen! onder elkaar reeds beslist hebben samen de Vlaamse meerderheid in het Brusselse parlement te vormen. Die "meerderheid" is erg relatief, omdat het in feite enkel gaat om de meerderheid van de 17 zetels die in dat parlement zijn voorbehouden voor de Vlamingen. Daar dit op een totaal is van 89 zetels (als ik me niet vergis), stelt het feitelijk niets voor. Dat er toch zoveel heisa over gemaakt wordt, heeft alles te maken met het feit dat SP.a-er Pascal Smet zijn Brusselse ministerpost verliest aan Groen! die er in feite maar een staatssecretaris voor in de plaats krijgt. Het klassieke verhaal: de postjes!
    De man die het allemaal snel en stoemelings geregeld heeft, is Guy Vanhengel, Open VLD.  In een recent artikel in 't Pallieterke werd de man nog "de schooier van Evere" genoemd. Die titel krijgt hij van economie-medewerkster Angélique Vanderstraeten, omdat Vanhengel de enige "Vlaming" uit het Brusselse is, die steeds om geld van de Vlamingen (van wie anders?) staat te bedelen. Mocht Kris Peeters de Open VLD niet in zijn nieuwe Vlaamse regering opnemen (hetgeen steeds waarschijnlijker wordt, zeker nu die partij steeds nieuwe eisen begint te stellen), dan zou het wel eens kunnen dat Vanhengel straks de enige regionale VLD-minister van dit land wordt.
    Dat Brussel altijd geld tekort komt, heeft te maken met een slecht beheer, met een overdaad aan arme wijken (20% onder het landelijk gemiddelde) en aan het feit dat de stad mee moet opdraaien voor allerlei kosten van de Franse gemeenschap. Brussel genereert enkel rijkdom omdat Vlaanderen, Europa en, ja, ook België de stad tot hoofdstad hebben gekozen. Als Vlaanderen morgen zijn hoofdstad zou verplaatsen, naar Mechelen bv, dan zit Brussel helemaal op droog zaad. Het aandeel van de stad aan de Belgische export bedraagt geen 2% (tegen 80% voor Vlaanderen en 17% voor Wallonië). Vlaanderen telt in Brussel steeds minder mee qua aantallen, maar niet qua centen. Wat zou Vlaanderen dan verliezen? Zoals Mark Grammens het ooit verwoordde: "wat bakstenen  en architectuur"...

    13-06-2009, 10:41 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    12-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefst zonder VLD
    Patricia Ceysens, Open VLD-er en tot nader order minister van Economie in de Vlaamse deelregering van lopende zaken, heeft de Vlamingen nog maar eens geschoffeerd. Ze verklaarde nl dat de N-VA slecht zou zijn voor de Vlaamse economie. Volgens haar moeten Vlamingen naar het buitenland toe zich blijven verkopen als Belgen. Ondertussen is het wicht al teruggefloten door interimvoorzitter Verhofstadt, maar het kwaad is wel geschied. Van de Open VLD heeft Vlaanderen niets te verwachten. Zeker niet met als gesprekspartner een Verhofstadt die als een volleerde baas ganzendonk zelf België te klein vindt voor zijn persoontje. Hij gaat voor niet minder dan e.o.a. beleidspost in Europa, waarmee hij dan de wereld gaat redden. Dat hij nu de partij, die hij zelf mee naar de verdoemenis heeft geholpen, moet gaan redden doet hij alleen omdat het hele kransje andere kanshebbers zich op e.o.a. wijze al heeft verbrand: Chevalier, Moerman, Dewael, De Gucht, Somers. De partij is zo open, dat iedereen er gaat lopen. Menig Open VLD-er kan misschien wel binnenpretjes hebben bij het verlies van het Vlaams Belang. De eigen partij is echter aan zijn derde opeenvolgende nederlaag toe. Dan nog blijven ijveren voor een federale kieskring en meer macht voor het centrale Belgische gezag, is dan ook politiek onverantwoord.
    Kris Peeters doet er dan ook best aan de VLD niét op te nemen in zijn volgende regering. Niet dat de SP.a zoveel beter is, maar op links zijn er in elk geval tekenen die erop wijzen dat daar mensen opstaan die warm lopen voor de Vlaamse zaak. Denk maar aan de Gravensteengroep, Meervoud en bv VVB voorzitter Eric Defoort, die ook uit het linkse kamp komt, maar zich steeds meer als een overtuigde Vlaming laat kennen. Bij de VLD niets van dit alles.
    Als ik Kris Peeters een tip zou mogen geven: ik zou een "Sarkozy'tje" doen. Bv Dirk Van Mechelen vragen Vlaams minister van Begroting te blijven. De man heeft tien jaar meer dan zijn best gedaan. Sarkozy heeft op die manier zijn oppositie volledig in de touwen gespeeld (denk maar aan de benoemingen van Kouchner en Strauss-Kahn). De kans dat Van Mechelen zoiets gaat aannemen is klein, maar ondertussen kan Verhofstadt er wel duchtig mee gejend worden. Vergeten we niet, dat het diezelfde Verhofstadt was, die in 1999 de toenmalige "kadodders" voor acht jaar de politieke woestijn van de oppositie heeft ingestuurd. Het zou een heerlijke revanche zijn.

    12-06-2009, 10:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    11-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De postelectorale staatsschuld
    De verkiezingen zijn voorbij en opeens ontdekt iedereen weer de (enorme) Belgische staatsschuld. Eerst het Planbureau, daarna het Verbond van Belgische Ondernemingen (VBO) en zopas onze duurbetaalde voorzitter van de nationale bank (hij "beurt" viermaal meer dan die van de USA!). Allemaal komen ze ons nu vertellen dat het helemaal fout loopt met onze nationale staatsschuld en dat er dringend wat aan moet gebeuren. Econoom Geert Noels (ex-Petercam) stelt terecht, dat die instanties met dat nieuws beter waren afgekomen vóór de verkiezingen, niet erna. Waaruit nog maar eens blijkt, hoe de meeste van onze instellingen gepolitiseerd zijn, zoals zopas ook The Economist had vastgesteld (zie mijn blog van gisteren: "Het imago van België").
    En dan is er nog de vertragingsmachine van notaris Van Rompuy, ook wel eens de federale regering genoemd. De grijze muis had op 1 april (van een datum gesproken!) gesteld, dat zijn regering vóór de verkiezingen van 7 juni niets meer zou beslissen. Ook gisteren heeft hij vastgesteld hoe erg de situatie is, maar voorlopig blijft hij niets doen. Zoals het mopje dat zegt: de een doet niets en de ander doet niets en het ene werk brengt het andere mee...
    Ik moet me hierbij toch corrigeren. Van Rompuy heeft gezegd wél iets te gaan doen... na het parlementair zomerreces! Dat wil zeggen ergens in oktober van dit jaar. Hij gaat dan zijn vijf "werven" aanzwengelen, te weten: de sanering van de overheidsuitgaven, het energiedossier, asiel en immigratie, Brussel-Halle/Vilvoorde en - zowaar - de staatshervorming. Dit alles echter onder voorwaarde, dat er tegen die tijd nog een echte regering Van Rompuy zal zijn. Op dit eigenste ogenblik weet de notaris nl niet of zijn huidige regering wel zal doorgaan, of hij ze zal moeten aanpassen en of het eventueel een regering van lopende zaken zal worden.
    De kans is groot dat de viering van 21 juli er een in mineur zal worden. En dat alles in een jaar waarin onze koning zopas 75 jaar is geworden. Donald Duck trouwens ook.

    11-06-2009, 10:19 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    10-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het imago van België
    "België is vergeven van politiekers (het heeft zes parlementen* voor een bevolking van 10 miljoen). Dat komt omdat het geld van de belastingbetaler gebruikt wordt om België, waarin de Franstaligen en Nederlandstalige helften elkaar  steeds meer belagen, toch een schijn van vrede te geven. Als gevolg daarvan bevolkt een eindeloze schare obscure ministers de openbare instellingen, die beheerd worden door protégés en bediend door een parasietachtige klasse van consultants, advocaten en dergelijken, dikwijls leden van dezelfde familie".
    Bovenstaande tekst komt niet van mij of van enige Vlaams nationale publicatie, maar stond vorige week in The Economist, een van de meest prestigieuze weekbladen van Europa. Het imago van België, dat bij een recente peiling zo ergens op de 152ste plaats stond (het kan ook 153 geweest zijn) op de wereldranglijst, zal er zeker niet beter van worden. De uitslagen van de voorbije regionale verkiezingen duiden trouwens aan, dat noord en zuid steeds verder van elkaar vervreemden: Vlaanderen koos voor centrum rechts, Wallonië voor centrum links.
    ---
    * De schrijver van het artikel uit The Economist, een zekere Rennie, die schrijft onder de deknaam Charlemagne, gaat even de fout in. België telt geen zes, maar zeven parlementen. Waarschijnlijk neemt hij de federale Kamer en senaat voor één parlement. Dan heeft hij het nog niet gehad over onze zes regeringen, onze tien provincies met allemaal een gouverneur met hofhouding én een provincieraad. De zaak Stevaert heeft zopas nog laten zien hoe doelloos het werk van zo'n gouverneur is. Steve Stunt heeft er zich zo verveeld, dat hij zijn ontslag heeft gegeven.
    België blijft het verhaal van het teveel aan koks dat het eten bederft. Als er geen staatshervorming komt die ook deze uitwassen liquideert, kan er van een sanering van de staatsschuld geen sprake meer zijn.

    10-06-2009, 10:13 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    09-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Europese Eldorado
    Terwijl in het binnenland de juichkreten uitsterven en de nederlagen worden weggeslikt, is het misschien toch even de moeite eens iets te zeggen over het Europese parlement. Op verkiezingsavond was te zien hoe figuren zoals Dirk Sterckx, Bart Staes en Derk-Jan Eppink een meer dan grote zucht van verlichting slaakten, toen ze wisten herverkozen te zijn. Je zou het inderdaad voor minder.
    Het nieuwe Europese systeem voorziet voor de verkozenen in een jaarsalaris van 92.000 euro, een pensioenregeling waaraan door de betrokkenen niet moet worden bijgedragen (wél dus door de belastingsbetaler!), een jaarlijkse bijdrage van 50.424 euro voor het opzetten van een eigen bureau (ook als dat niét gebeurt),  een aanwezigheidspremie van 298 euro per dag (ook al vertrekt men meteen weer) en vervoerskosten die honderden euro's per week bedragen. In de toekomst zullen de Europese vertegenwoordigers zelfs niet meer verplicht zijn hun kosten openbaar te maken.
    Bart Staes (nu Groen!, maar ex-Volksunie) is er nog min of meer op eigen krachten geraakt. Dirk Sterckx heeft alles te danken aan de monsterscore van Verhofstadt (en zal aan hem daarvoor schatplichtig worden en misschien ooit eindigen zoals Bart Somers). Eppink tenslotte heeft het gehaald als eerste opvolger van Deckerke en daarvoor geldt feitelijk dezelfde redenering als voor Sterckx. Het verschil met Sterckx is wel, dat Eppink zijn job en residentie in New-York heeft moeten opzeggen en in feite toch iéts geriskeerd heeft.
    Maar voor de rest hebben de drie heren (en met hem nog zo'n 750 andere Europese verkozenen) de lotto gewonnen en dit voor vijf jaar op een rij.
    Je zou voor minder van Europa gaan houden!

    09-06-2009, 10:52 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    08-06-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen kiest centrum-rechts
    Begrijpe wie kan. De partij die er op federaal vlak in twee jaar tijd niet in slaagde ook maar iets van haar kiesbeloftes waar te maken, die een nationale regering vormde met een overwicht aan francofonen en momenteel regeert tegen een Vlaamse meerderheid in het federale parlement, diezelfde partij wint de regionale verkiezingen. Met ongeveer dezelfde beloftes als twee jaar geleden! Nog straffer, het Vlaamse kartel, dat uiteenviel net omdat de twee partijen, CD&V en N-VA, het niet eens geraakten over de te volgen weg naar een echte staatshervorming, die twee partijen komen nu afzonderlijk op en halen beide meer stemmen dan voorheen. We zullen  het maar politiek op zijn Vlaams noemen, zeker?
    Zoals verwacht kreeg het Vlaams Belang flinke klappen, zeker in verhouding tot de regionale verkiezing van vijf jaar geleden. Toen waren er echter geen concurrenten aan haar rechterzijde en profiteerde de partij van het toen pas tegen haar uitgesproken politieke vonnis. Feit blijft wel, dat de Vlaamse rechterzijde nooit zoveel stemmen heeft gekregen als nu, bijna 40%. En dan tellen we daar de Open VLD niet bij, die is - sinds Verhofstadt van de macht proefde - geen rechtse partij meer.
    De vraag is nu, hoe het verder zal lopen. Normaal gesproken zouden de twee overwinnaars, CD&V en N-VA, samen moeten regeren. Op verkiezingsavond waren ze in elk geval al heel lief tegenover elkaar. De vraag is maar wie de vuile derde zal zijn: een Open VLD, die de Belgische kaart blijft trekken of een SP.a die gegarandeerd zal blijven dwarsliggen in de ontsluiting van Antwerpen (Lange Wapper, vliegveld van Deurne e.a.).
    Ondertussen heeft Bartje Somers zijn ontslag gegeven. De man was al langer helemaal niet meer geloofwaardig. De vraag is maar of Gennez en Mie Vogels ook zo verstandig zullen zijn. Vooral laatstgenoemde verdient het aan de deur gezet te worden, al is zoiets bij cryptocommunisten niet gebruikelijk.
    ---
    In de marge van bovenstaande nog dit:
    - Op het CD&V hoofdkwartier werd deze keer niet meer gezwaaid met leeuwenvlaggen. Bij N-VA gebeurde dat nog wel.
    - Steve Stevaert neemt ontslag als gouverneur van Limburg, maar komt niet terug in de politiek, wat de zaak voor de SP.a alleen nog maar pijnlijker maakt. Als goede proletariër heeft ook hij schijnbaar gekozen voor het grote geld...

    08-06-2009, 10:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!