Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    22-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U staakt toch ook?
    Het is me wat met die stakingen tegenwoordig. Ondanks een landelijke CAO is er nog nooit zoveel gestaakt geworden als in de laatste maand en meestal voor redenen waarbij het sop de kool niet waard was, maar wel met vergaande gevolgen:
    Het begon met de absurde staking van het veiligheidspersoneel op de luchthaven van Zaventem, die enorme schade heeft toegebracht aan reizigers, luchtvaartmaatschappijen en de plaatselijke uitbating zelf, en dat allemaal voor een verhoging van de maaltijdcheques.
    Nog geen week later was het de beurt aan de NMBS, eerst - zo als gebruikelijk - in Brussel en Wallonië, maar daarna ook in Vlaanderen omdat het spoorverkeer in dit land nu eenmaal grotendeels nationaal loopt. Hier ging het om een actie tegen enkele aanvallen op treinbegeleiders. Hoe erg dat ook moge wezen, het bleven tenslotte weer de reizigers die de klos waren.
    Tussendoor gingen de werknemers van SML, een toeleveringsbedrijf van Ford-Genk in staking waardoor dit laatste bedrijf ook stil viel. Zowel bij de NMBS-staking als deze in Genk werden de vakbonden koud gepakt door hun achterban en waren ze het met de stakingen helemaal niet eens. Maar, zoals het "geboren leiders" past, keek men eerst naar waar de meute liep en ging men dan voorop lopen...
    De Brusselse buschauffeurs hadden ook een reden tot staken: ze voelen zich onveilig en hadden graag wat meer loon. Na enkele stakingsdagen, kregen ze al wat ze gevraagd hadden!
    Bij Brussels Airlines, het grootste slachtoffer van de luchthaven staking van het veiligheidspersoneel, is ondertussen een nieuwe stakingsaanzeg ingediend (tegen 1 mei, de "dag van de arbeid"), nu o.w.v. het ontslag van één (1) piloot. De collega's piloten willen de man die voor dat ontslag verantwoordelijk is, weg uit zijn functie die - nota bene- slechts interim is...
    En dan heb ik het nog niet gehad voor de T.E.C. (Transport En Commun), de Waalse tegenhanger van De Lijn. In Franstalig België noemt men ze ook de T.E.G. (Transport En Grève). Daar moet maar iemand het woord "staking" uitspreken en het bedrijf ligt plat, iets wat er maandelijks, misschien wel wekelijks gebeurt.
    Ondanks het feit dat de oppermachtige vakbonden het met heel wat van die stakingen niet eens zijn, durven ze er niets tegen beginnen. De heren De Leeuw (ABVV) en Cortebeeck (ACV) vinden dat staken een recht moet blijven. Dat er om te staken een grondige reden moet zijn, schijnt niet in hun woordenboek te staan. Het is voor hen trouwens belachelijk eenvoudig: de vakbonden hebben geen rechtsstructuur en kunnen door het Gerecht niet vervolgd worden. In het beste geval kan men alleen individuele personen aanpakken. Net zoals gebeurt bij de Maffia...

    22-04-2007, 10:47 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    21-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Electorale nonsens
    We zitten al volop in de electorale campagne en dat zullen we geweten hebben. Morgen scheert men weer gratis.
    Origineel, maar bedenkelijk is de betaalde advertentie die de CD&V in enkele kranten heeft geplaatst en waarin de Vlaams Belang kiezers opgeroepen worden CD&V te stemmen. Daarover is het volgende te stellen:
    1) De CD&V moet eerst maar bewijzen dat ze echt voor Vlaanderen eerst gaat. De VB-kiezers staan daar erg sceptisch tegenover. Na het debacle in de zaak Brussel-Halle/Vilvoorde is er geen enkele overtuigde Vlaming die gelooft dat de CD&V straks weer niet zal gaan toegeven, al dan niet "met de dood in het hart".
    2) Het artikel in kwestie is alleen ondertekend door partij-voorzitter Jo Vandeurzen en fractieleider Pieter De Crem. Niet door de N-VA, toch de Vlaamse vleugel van het kartel. Wiens handtekening ook ontbreekt is die van Yves Leterme, wiens verstoppertje spelen zo stilaan kinderachtige vormen aanneemt en waarvan men kan vrezen dat hij straks komt vertellen door de advertentie niet gebonden te zijn.
    3) Het Vlaams Belang zelf krijgt geen kans op de CD&V-advertentie te antwoorden, omdat de krantenuitgevers Corelio, Concentra en de Persgroep al meteen laten weten hebben dat antwoord niet te zullen publiceren, ook niet tegen betaling. Het VB zou anders ook de CD&V-kiezers kunnen aanspreken. De partij is Christelijker dan de ex(?)-tsjeven: zij is ronduit tegen abortus, euthanasie en de holebi-wetten en staat dus dichter bij het klassieke gezin, de hoeksteen van onze samenleving.
    Kortom: "eerst zien", zei de blinde.
    De Open-VLD van zijn kant heeft ook een origineel idee gelanceerd: ze belooft (weer) 200.000 nieuwe jobs! Dit nadat Verhofstadt dat de vorige keer ook al gedaan heeft en het niet heeft kunnen waarmaken. Na de belevenissen van VW-Vorst en Opel-Antwerpen is trouwens duidelijk gebleken, dat een regering weinig in de pap te brokken heeft als het om de knikkers gaat. De Vlaamse deelregering stak de laatste 12 jaar 25 miljoen euro in Opel Antwerpen en met welk resultaat?
    Bij de SP.a doet men nóg straffer. Daar belooft professor Vande La liefst 260.000 jobs. De geleerde man voegt er wel heel sluw aan toe "als het SP.a programma kan verwezenlijkt worden". Nu weet iedereen dat men in België verschillende partijen nodig heeft om een regering te vormen en dat geen enkele partij alleen zijn eigen programma gerealiseerd krijgt. Wat de ti-ta-tovenaar uit Oostende verteld is dan ook kolder, evenzeer als het sprookje dat hij voor vier jaar heeft uitgerekend wat het de Staat allemaal gaat kosten. Dat hoor je dan van de uitvinder van het kapen van pensioenfondsen en het versjacheren van overheidsgebouwen om telkens het budget van amper één jaar rond te krijgen.
    Ik blijf erbij, dat het voor Vlaanderen alleen maar beter zal worden als er géén federale regering meer komt, als het Vlaams parlement de onafhankelijkheid uitroept. Alle alternatieven zullen betekenen dat Vlaanderen weer mag toegeven en bijpassen.

    Non, merci!

    21-04-2007, 10:50 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (16 Stemmen)
    20-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heimwee naar apartheid

    En blad dat ik sinds jaren lees is Vacature, eigenlijk een magazine voor mensen die nog met hun carrière bezig zijn, dus eigenlijk niet iets voor mij. Door het feit dat ik echter het grootste deel van mijn loopbaan bij een multinational heb doorgebracht en Vacature het daarover meestal heeft, blijf ik het interessant vinden. Daarenboven zou het blad ook gratis worden aangeboden aan de abonnees van sommige dagbladen - wat niet altijd klopt - en kan men het wel gratis vinden in boekhandels en grootwarenhuizen,.
    Af en toe staan er in vacature artikels die men in onze min of meer gecensureerde politiek-correcte pers niet tegenkomt. Sinds enkele weken loopt er een zo bv een reportagereeks over zaken doen in Afrika. Die reeks bevestigt wat ik hier al meermaals geschreven heb, nl dat er in Afrika, zeker in zwart Afrika geen toekomst zit. Zelfs op plaatsen waar het goed gaat, is er nergens enige zekerheid over de toekomst voor bedrijven en werknemers.
    In het nummer van vorige zaterdag stond er deze keer een merkwaardig stuk over Zuid-Afrika, waarvan men in onze media durft beweren dat het daar allemaal stukken beter aan het worden is. Vergeet het maar. Zelfs de zwarten in Soweto, de voorstad van Johannesburg die zo'n beetje het toonbeeld was van het verzet tegen het blanke minderheidsbewind, zelfs daar zeggen de mensen dat ze het tijdens die apartheid beter hadden. Iedereen werkte er toen, de producten waren goedkoop en de straten proper. De politie deed haar werk, verpleegsters en leraren werkten. Nu is het leven er waanzinnig duur, zijn  de meeste mensen werkloos en bijna verplicht te gaan stelen. Tijdens de apartheid werden in Soweto alle huizen jaarlijks gecontroleerd en, indien nodig, hersteld. Nu gebeurt dat niet meer en krioelt het er van de ratten, waartegen ook niet gedaan wordt. De politie is er ronduit corrupt.
    Jaarlijks worden er 18.000 (!) mensen vermoord, waardoor Zuid-Afrika op dat gebied de nummer één van de wereld is. Het land telt 5, 5 miljoen (5.500.000!) seropositieven, bijna uitsluitend zwarten. Het ANC dat de macht greep in 1994 en communistisch van inslag was, heeft niettemin alles en nog wat geprivatiseerd: de post, de spoorwegen, zelfs hospitalen. De meeste zwarten kunnen dat alles niet meer betalen.
    Over al deze zaken hoort men hier niets in onze politiek correcte media. In de tijd van de apartheid werd Zuid-Afrika van hieruit geboycot. Als Zuid-Afrikaanse zwarten nu zelf zeggen, dat ze het tijdens de apartheid beter hadden dan nu, dan krijgen we zo'n nieuws eerder toevallig te horen. Radio, Tv en onze geïndoctrineerde pers houden nu de lippen op elkaar. Onze media doen gewoon aan zelfcensuur, de multicul ten bate!

    20-04-2007, 11:11 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    19-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat onze auto-industrie de textiel achterna?
    Het blijft rommelen in onze auto-industrie. Eigenlijk is dit al een hele poos bezig. In de laatste tien jaar zijn er in België, hoofdzakelijk in Vlaanderen en Brussel, liefst tienduizend arbeidsplaatsen verloren gegaan bij de autoconstructeurs. Groot nieuws werd het pas toen er, enkele jaren geleden, een massale afslanking kwam bij Ford Genk. Dat bedrijf kon zich min of meer herpakken, maar zit op ditzelfde ogenblik met een technische werkloosheid, omdat er gestaakt wordt bij de toeleveranciers. Deze laatsten zijn om besparingsredenen vlakbij de eindmontage komen plaats vatten en het resultaat daarvan is, dat de mensen die er werken het loonverschil tussen toeleverancier en eindmontage niet meer slikken.
    Dat laatste probleem deed zich ook al voor bij VW Vorst, nu Audi Brussel, waar werknemers van toeleveringsbedrijven met een aalmoes naar huis werden gestuurd en VW-werknemers een gouden handdruk kregen. Of Audi Brussel zich zal redden met de komst van de kleine A1 is nog zeer de vraag. Audi had al eens een A2 en kreeg dat uitmuntende wagentje niet verkocht omdat het voor dat segment van de markt geen cliënteel had. Als datzelfde probleem zich bij de A1 herhaalt, wat goed mogelijk is, dan zal Audi Brussel over x-aantal jaren helemaal dicht gaan, net zoals dat gebeurd is met de fabriek die de A2's produceerde.
    Opel Antwerpen stevent op eenzelfde scenario af als VW Vorst. Geen nieuwe Astra meer, afslanking van het bedrijf en de belofte van de komst van een kleine Chevrolet. Hierbij zijn wel enkele interessante kanttekeningen te maken:
    - Een van de doorslaggevende redenen waarom juist Antwerpen bij de GM-directie uit de Astra-boot viel, blijkt ons sociaal systeem te zijn. Dat is nl té goed. Antwerpen was voor hen de enige plaats waar ze, bij een mindere productie, gebruik kunnen maken van technische werkloosheid, waarbij de Staat de werkloosheidsdagen uitbetaalt. In de meeste andere landen kan dat niet.
    - Opel Antwerpen kreeg de laatste 12 jaar liefst 25 millioen euro van de Vlaamse deelregering, als opleidings- en investeringssteun. Gaat GM die terugbetalen?
    - Fientje Moerman bezocht vorig jaar de hoofdzetel van GM in Detroit om over Antwerpen te praten. Blijkbaar is ze daar te licht bevonden, letterlijk en figuurlijk en heeft ze dus geen goede beurt gemaakt.
    Kortom, het ziet er niet goed uit voor de in hoofdzaak Vlaamse automobielproductie. Als we zelfs niet de voorkeur krijgen op de ons omliggende landen, zit er nog weinig toekomst in. Alleen Volvo doet het bij ons beter dan daarvoor, wellicht met als reden dat het hier nog altijd iets goedkoper is dan in Zweden, zeker als we er de geografische ligging bij nemen.
    Tenslotte nog dit. Over de assen- en cabinefabriek van DAF-Trucks in Oevel/Westerlo, waar toch ook meer dan 2.000 mensen werken, hoor of lees je nooit wat. Een beetje raar, zeker als men weet dat er in de hoofdfabriek van datzelfde bedrijf in Eindhoven nog eens zoveel Vlamingen werken. Tellen vrachtwagens hier misschien niet meer mee?

    19-04-2007, 11:01 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    18-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jurgen Verstrepen, onderweg naar nergens
    Jurgen Verstrepen is overgestapt van het Vlaams Belang naar Lijst Dedecker. Daarmee heeft de ex-judo coach een eerste zetelende "politieker" kunnen overhalen met hem mee te doen, politieker dan wel tussen haakjes.
    Verstrepen is in de eerste plaats nl een mediaman. Het was in zijn functie van TV-commentator in het programma zwart-wit op Liberty-Tv, dat hij doorbrak. Zijn programma werd afgevoerd omdat het de waarheid open en bloot liet zien en horen, iets wat niet kon (en nog steeds niet kan) volgens de politiek-correcten. De verontwaardiging in Vlaanderen was groot en het Vlaams Belang dacht een goede zaak te doen door deze verschoppeling aan boord te nemen.
    Daar zullen ze nu wel anders over denken. Verstrepen is feitelijk nooit een politiek beest geweest. Hij was daarenboven ook geen echt gedreven Vlaming. Niet iemand die uit een Vlaamse strijdvereniging kwam, zoals bv Bruno Valkeniers (ANZ) en Rita de Bont (VVB). Men beweert zelfs dat hij niet in staat was de Vlaamse Leeuw mee te zingen. Verstrepen moest het hebben van  media bekendheid en dat lukte hem bij het VB niet, gewoon omdat hij daarin evenzeer geboycot werd als de rechtse partij zelf o.w.v. het cordon sanitair.
    Verstrepen en Dedecker hebben elkaar gevonden, want ook Jean-Marie moet het hebben van media geilheid. Dat was ook voor hem de belangrijkste reden om niét met het VB scheep te gaan. Hij riskeerde dan niet meer voor de camera's te kunnen komen en dat zou voor hem erg zijn. Indien nodig, doet hij, de specialist in vechtsporten, daarvoor aan afbraakpolitiek en daarmee is hij nu bezig. Hij had een politieke toekomst gehad, mocht hij bv met zijn oude vriend Coveliers mee op diens VLOTT zijn gestapt en daarna samen een kartel hebben gevormd met het VB. Dat is dus niet gebeurd en het enige wat hem nu nog rest is zelf in West-Vlaanderen een kamerzetel te halen en voor de rest stemmen af te snoepen van het VB, maar ook van de andere partijen , zeker van de Open-VLD in West-Vlaanderen.
    Of Verstrepen zal slagen om in Antwerpen een zetel te behalen voor LDD is zeer onwaarschijnlijk. Liberty-Tv is geschiedenis en zonder een strijdbaar Vlaanderen achter hem zal de spoeling zeer dun worden.
    Volgens mij is hij onderweg naar nergens.

    18-04-2007, 17:01 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (22 Stemmen)
    17-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justitie, aflevering elfendertig

    Voor de fans van tante Laurette zijn het weer hoogdagen. Men kan zich weer te pletter ergeren aan het instituut dat bij ons Justitie heet.
    Vooreerst is er de ontsnapping van de Franse topcrimineel uit de gevangenis van Lantin, bij Luik, thuishaven van la Onkelinx en van o.m. ook de nieuwe procureur-generaal van het Luikse Gerecht, ene mevrouw Reynders, toevallig toch niet de zuster van Didier van Financiën zeker? De gangster in kwestie was al eens ontsnapt uit de handen van de Spaanse politie tijdens een reconstructie aldaar, wat erop wijst dat het in Spanje ook altijd nog beter kan. Als men zo'n crimineel in de gevangenis krijgt, dan neem ik aan dat daarop wel extra zal gelet worden. Blijkbaar niet in Lantin, waar de man zelfs mocht telefoneren met de buitenwereld (dat schijnt in België ook al een recht voor gedetineerden te zijn. Zelfs meeluisteren mag niet). De man in kwestie regelde per telefoon zijn ontsnapping, die tenslotte plaats vond in volle daglicht, tijdens het "luchtje scheppen" met een gekaapte helikopter.
    Tante Laurette gaat er nu iets aan doen, zegt ze. Ze heeft daarvoor nog twee maanden de tijd, waarna (bijna) iedereen hoopt dat ze van Justitie afscheid kan nemen.
    ---
    De Frans crimineel in Lantin is gezocht wegens oplichting, verkrachting, diefstal met geweld, wapendracht en schriftvervalsing. Moord is er (nog) niet bij. Dat laatste was wel het geval op het PMA-proces dat gisteren in Brussel zijn beslag kreeg. Volgens de nieuwsdienst van de VTM kregen de daders daar "zware" straffen, van één tot vier jaar. Volgens de wet Lejeune, nóg zo iets waarop criminelen in dit land "recht" hebben, kan de zwaarst gestrafte na iets meer dan een jaar vrijkomen. En dat voor medeverantwoordelijkheid voor de dood van zes jonge mensen. Er zijn landen (China en Iran bv), waar men voor dergelijke feiten de doodstraf krijgt. Hier kan dat niet meer, maar drugsproducenten en dealers zijn handelaars in de dood en zouden een straf moeten krijgen die gelijk staat aan moord met voorbedachte rade.
    Alsof die "zware" straf nog niet genoeg was, kon de veroordeelde gewoon de rechtszaal verlaten en sloeg hij, samen met een kompaan, een getuige, vader van een der overleden jongens, in het gerechtsgebouw zelf nog in elkaar. Vier van de zes families van overledenen kregen niet eens een vergoeding, omdat ze alleen klacht hadden neergelegd tegen de producent en niet tegen de dealers, en omdat die producent onlangs zelfmoord had gepleegd. De andere twee kregen maar de helft, omdat de rechter vond dat de drugsverslaafden mede verantwoordelijk waren. Het onderzoek voor dit proces had trouwens vier jaar (!) stilgelegen, omdat men eerst een studie moest maken over dat PMA, een vloeibare en dodelijke vorm van XTC.
    Justitie noemt men dat hier, gerechtigheid...

    17-04-2007, 11:12 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (23 Stemmen)
    16-04-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walen buiten!
    Bovenstaande kreet doet ons denken aan de tijden van "Leuven Vlaams", of zou het misschien met Brussel-Halle/Vilvoorde te maken hebben? Niets van dat alles. "Walen buiten!" was een van de slogans die werden meegedragen tijdens een betoging tegen Kabila van zwarte Kongolezen vorige vrijdag in Brussel. Die Kongolese Brusselaars (of moet ik schrijven "Brusselse Kongolezen"?) weten blijkbaar veel beter dan onze politiek correcte media hoe de situatie in hun thuisland is. Officieel heet het wel de "Democratische republiek Kongo", maar in werkelijkheid wordt het land geregeerd via de "loop van het geweer", zoals "vadertje" Stalin dat ooit eens kernachtig heeft uitgedrukt (dat deed hij nl ook). In feite hebben de verkiezingen van 400 miljoen euro weinig aan de feitelijke toestand veranderd. Kabila was de baas en blijft de baas en wie daartegen is, riskeert zijn vel.
    Toch heeft "Walen buiten!" ook iets met Vlaanderen te maken. Het was niemand minder dan onze alomgeprezen minister van Buitenlandse Dinges, Karel uit Berlare, die nog maar eens op zijn gekende, ondiplomatische manier  zijn  gedacht had gezegd, nl dat er in een democratie ook een oppositie moet zijn en dat die oppositie zijn stem moet kunnen laten horen. De betogers van vorige vrijdag in Brussel hebben dat duidelijk begrepen, zoals zij ondertussen ook  gesnapt hebben dat het hier in België de Vlamingen zijn die huiveren van deze Kabila en dat het de Walen zijn (Louis Michel, Armand De Decker, André Flahaut) die dat regime steunen. Michel heeft, via Europa, al hopen geld naar de evenaarstaat versast, De Decker wou de Belgische ontwikkelingshulp meteen verdubbelen en Flauhaut schoot de hoofdvogel af door Kabila een doctoraat honoris causa aan te bieden.
    De volledige tekst bij de betoging luidde trouwens: "Walen buiten van Congo!" en was dus in een soort Nederlands opgesteld. Dat die betogers na wie weet hoeveel jaren België onze taal niet spreken, is ook een gevolg van de kolonisatie van Kongo door België, die volledig in het Frans is gebeurd. "Flamand" werd er zelfs een scheldwoord. Dat is trouwens een van de redenen waarom de Walen in het algemeen en de PS (die in Kinshasa een eigen  bureau heeft) in het bijzonder zo gehecht blijven aan "notre Congo". Ze vinden het niet meer dan logisch dat die oud-kolonie het wingewest blijft van francofoon België en van hen alleen.
    Allemaal Bwana Kitoko's!

    16-04-2007, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!