NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Bpost lastpost
 • 'Betrouwbaar nieuws'
 • Vlaamse Beweging komt uit WO I
 • Zelzate
 • De landingsbaan
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  10-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Ghelamco deal

   

     Met al die heisa over de vluchtelingen en de stakingen, zou men nog vergeten dat er tussendoor hier en daar ook nog iets anders gebeurt. Zoals bv de overname van de zgz ‘Ghelamco Arena’ door de stad Gent. In deze tijd van besparingen staan steden en gemeenten regelmatig aan de klaagmuur omdat ze zgz niet genoeg gesteund worden door de overheid (zeg maar: niet genoeg geld krijgen), maar om een voetbalstadion te kopen lijkt er blijkbaar geld genoeg te zijn.

     De stad Gent wordt de nieuwe meerderheidsaandeelhouder van de Ghelamco Arena en legt daarvoor zo’n 23,5 miljoen euro op tafel. ‘Op tafel’ bij manier van spreken, want het gaat meer om een omzetting van een lening in aandelen door de stad zelf en enkele stedelijke instellingen, waaronder de waterintercommunale Farys-TMVW. De topman van dat laatste bedrijf wordt CEO van het nieuwe management. Daarbij kan men zich afvragen wat een watermaatschappij daarbij komt doen. Om zich ook op politiek vlak af te dekken worden er ook twee leden van de Gentse oppositie mee in het bad getrokken: niemand minder dat Siegfried Bracke (N-VA), federale Kamervoorzitter en Ètienne Schouppe (CD&V), voormalig Spoorbaas en staatssecretaris. De enige partij die buiten de prijzen valt is het Vlaams Belang. Raar, hé?

     Daar houdt het trouwens niet bij op. De hierboven vermelde overeenkomst heeft alleen betrekking op het voetbalgedeelte van het stadion, niet op de commerciële activiteiten die in privé handen blijven. In gewone mensentaal komt het er feitelijk op neer dat leningen omzetten in aandelen een handige techniek is om die leningen niet te moeten terugbetalen. Wie ze overneemt, in casu de stad Gent, is in feite zijn geld kwijt. Alleen de firma Ghelamco vaart er goed bij. Voor Gent wordt het alleen wachten hoe lang het zal duren vóór Termont weer aan de klaagmuur zal staan wegens tekort aan ‘fondsen’.

    

  10-01-2016, 00:09 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
  09-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Keulse (doof)pot

    

     De ‘Keulse doofpot’ blijkt in Duitsland een begrip te zijn. Dat schrijft althans ene Wierd Duk, de Duitsland correspondent van De Tijd. Corruptie zou in de Domstad een hardnekkig probleem zijn en de aanrandingen, berovingen en verkrachtingen van oud naar nieuw in Keulen, zouden dan ook in die context te plaatsen zijn. Ondertussen is er dan toch al één kop gerold, die van het hoofd van de Keulse politie. Waarschijnlijk zal het daarbij niet blijven, want ondertussen is gebleken dat minstens de helft van de herkende daders geen Noord-Afrikanen waren, maar asielzoekers uit de oorlogsgebieden van het Midden-Oosten. Vraag is maar wat men ertegen zal doen, want zover ik weet is er nog geen enkele definitief aangehouden, laat staan terug naar af gestuurd. De feiten geven nog maar eens aan, dat we hier nog wat gaan meemaken met de hoofdzakelijk moslim vluchtelingen die meestal, zoals ik al eens geschreven heb, alleen de koran kennen, die elke cultuur en wetenschap blokkeert. Moslims lezen niets wat niet in de koran staat. En al wat er niet in staat, is voor hen slecht.

     Gelukkige mensen daar in Slowakije, waar premier Fico stelt dat er zijn land geen moslims zal opvangen. Datzelfde verhaal hoort men ook in Polen, Hongarije en Tsjechië, de zogeheten Visegrád* landen. Daarmee is een verdere stap gezet om het Schengen akkoord een stille dood te laten sterven. Dat werd trouwens ook al klaar en duidelijk verteld door de Franse ex-president en straks weer kandidaat president Sarkozy op de nieuwjaarsreceptie van VOKA in Antwerpen. ‘Schengen est mort’, zei Sarko. Hopelijk haalt hij volgend jaar de tweede ronde in de Franse presidentsverkiezingen waar hij Marine Le Pen zou kunnen treffen. Als men het dan goed aan boord legt, bv samen met Cameron die ook nieuwe E.U.-regels wil, dan maakt Europa nog een kans. Want het is vijf vóór twaalf, als het al niet te laat is. Dat Schengen niet werkt bij de vluchtelingenproblematiek is een publiek geheim. De Centraal-Europese landen doen niet mee en de Zuid-Europese zijn niet in staat de akkoorden van Dublin, met o.m. een grondige registratie van wie de E.U. binnen komt, na te leven.

   

   * Visegrád verwijst naar een handelsakkoord dat Polen, Hongarije, Slowakije en Tsjechië sloten in 1335 in het Hongaarse Visegrád, een soort Schengen avant la lettre, ook vergelijkbaar met dat van de Hanzesteden.

   

  09-01-2016, 00:10 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (31 Stemmen)
  08-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De mislukte doofpotoperatie

   

   

     N.a.v. het incident in Antwerpen, waarbij het ‘snelle response team’ van de Antwerpse politie een Syrisch meisje in een opvangcentrum met een verfkogel moest neutraliseren nadat ze omstaanders (en haar eigen broer) bedreigd had met een gebroken glas, schreef ik reeds (in mijn blog van 11 november ‘The paintball brigade’) dat we nog meer van die incidenten zouden meemaken met getraumatiseerde vluchtelingen. Dat laatste werd hier en daar al bevestigd, maar nergens zo sterk als bij wat in enkele Duitse steden tijdens de overgang van oud naar nieuw is gebeurd. Het erge van deze misdragingen door ‘jongeren met een Noord-Afrikaans en/of Turks uiterlijk’ is niet zozeer dat ze plaats grepen, maar dat men geprobeerd heeft ze te verdoezelen.

     Het duurde 4 tot 5 dagen vóór het echt wereldnieuws werd. In eerste instantie dan nog alleen maar over Keulen, waarbij men de indruk had dat het elders koosjer was geweest. Was dat zo geweest dan had men de schuld nog kunnen geven aan de Keulse politie, die inderdaad te kort was geschoten en op 1 januari zelfs een perscommuniqué had verspreid waarin gezegd werd dat alles rustig was verlopen! Nadat later echter bleek dat het zowat in alle grote Duitse steden had plaats gevonden en – voor zover ik weet – alleen in Duitsland, kan men zich niet van de indruk ontdoen, dat men dat niet zou geweten hebben bij de hogere instanties. Het ziet er dan ook hoe langer hoe meer naar uit, dat men geprobeerd heeft de hele affaire in de doofpot te stoppen tot lof en glorie van de eenzijdige multiculturele verdraagzaamheid.

     Of het allemaal veel zal uithalen, is maar zeer de vraag. Waar kwamen ineens al die mannen vandaan? Waar zijn ze daarna heengetrokken? Niemand die daarop tot op heden een ernstig antwoord kan geven. Waarover men trouwens in onze poco media ook niets hoort, is het feit dat deze ‘jongeren’, waarover zowat iedereen het eens is dat het moslims waren, dronken zouden geweest zijn. En ik die dacht dat moslims volgens de koran en aanverwante schrijfsels geen alcohol mogen drinken?

   

  08-01-2016, 00:09 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
  07-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vakbondsontsporing

   

   

     Ik reageer even op de reactie van onze vriend Bertie die, zoals gebruikelijk, een zinnig verhaal heeft, over de NMBS deze keer en die dat, even gebruikelijk, allemaal netjes heeft opgelijst.

     Wat de uitspraak van Bart De Wever betreft, heeft Bertie gelijk. Men kan een spoorlijn van bv van Antwerpen over Brussel naar Charleroi zomaar niet doorknippen (hier in de Kempen hebben we er zo een van Turnhout over Brussel naar … Binche!). Dat komt omdat men die treinen in Brussel niet zomaar kan omkeren. De reactie van Bart was er dan ook een van het steekvlamgehalte en – als ik me niet vergis - is hij er al op teruggekomen. Er is echter wél een alternatief en dat wordt aangereikt door Marc De Scheemaecker, partijgenoot van De Wever en ex-spoorbaas, die er dus wel iets meer van kent. Volgens De Scheemaecker kan men alternatieve lijnen inleggen tussen enkel Vlaamse steden en Brussel. Bv een lijn Oostende-Brussel-Hasselt of Antwerpen-Brussel-Gent en in Wallonië hetzelfde doen (Luik-Brussel-Charleroi bv). Het zal allemaal wat reken- en ander werk met zich meebrengen, maar ergens is het doenbaar en dan zijn wij verlost van de Waalse connectie, waar de kameraden dan verder mogen staken tot ze het zelf moe zullen worden.

     Op Bertie’s vraag wat ik denk van het terugbrengen van de juiste proportie tussen vakbonden en samenleving, kan ik heel duidelijk zijn. Dat zal alleen werken als die bonden een rechtspersoonlijkheid krijgen. Zoals die nu werken heeft dat meer weg van maffia: ze doen wat ze willen, als het er op aan komt nemen ze geen verantwoordelijkheid op en ze beheren tientallen miljoenen euro’s, die ze van overal krijgen (11miljoen per jaar alleen al van de NMBS) waarvoor ze geen rekenschap moeten geven, dat terwijl een gewone burger door het gerecht achtervolgd wordt als men nog maar denkt dat hij zou kunnen gesjoemeld hebben. Als alle Belgen gelijk zijn voor de wet, punt 1 van onze Grondwet (!), dan moet dat ook gelden voor vakbondsbazen en militanten.

     Tenslotte mogen we in dit specifieke geval van de NMBS niet vergeten, dat een gemiddelde NMBS-medewerker slechts 160 dagen per jaar werkt (dat worden er nu, och arme, 170). De pensioenleeftijd blijft er op 55 jaar, waar de andere landgenoten tot 65 en straks tot 67 moeten blijven werken en ook aan de 60 vakantiedagen wordt niet geraakt. De meeste landgenoten kunnen alleen maar dromen van werkomstandigheden zoals bij het Spoor, terwijl datzelfde Spoor ze als reizigers regelmatig (soms zelfs letterlijk) in de kou laat staan zodat ze niet of niet tijdig op hun werk geraken als de treinen niet rijden.

     In 2017 moet er bij de NMBS een nieuw vervoers- én investeringsplan komen. Hopelijk maakt men er dan werk van om een einde te maken aan de Belgische wafelijzerpolitiek die steeds in het nadeel van Vlaanderen uitvalt, ook bij het Spoor en waardoor de NMBS er nooit in zal slagen een rendabel bedrijf te worden. Dit land kan zich niet blijven veroorloven elk jaar drie miljard euro te steken in een bedrijf waar een deel van het personeel zelfs een speciaal statuut en allerlei extra voordelen nog niet genoeg vindt.

   

   

  07-01-2016, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (0)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (28 Stemmen)
  06-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.This must be Belgium

   

   

     ‘Als ge snapt hoe België werkt, hebben ze het niet goed uitgelegd’. Deze quote is niet van mezelf, maar van Pierre Kroll, een Waalse karikaturist bij enkele Franstalige bladen, die ook af en toe een lezenswaardige column heeft in De Standaard. Ik heb de rake opmerking gevonden bij de eindejaarsquotes van Kaaiman in De Tijd.

     Zeker i.v.m. de heisa om een zoveelste absurde spoorstaking die een groot deel van dit land zal ontwrichten, moet men een beetje gestoord zijn om nog te vatten wat hier allemaal kan gebeuren. Alhoewel, in feite klopt er toch iets van. Als alles een beetje loopt zoals verwacht, krijgen we nl een realistisch beeld van België: een Vlaanderen dat werkt, een Wallonië dat dat niet doet. De francofone spoorbonden staken nl omdat ze door de NMBS-directie verplicht worden tien dagen per jaar, dat is één uur per week langer te zullen moeten werken dan nu. Volgens de Waalse ABVV-hobbit Goblet brengt dat de veiligheid in het gedrang. Verder staken de bonden tegen een maatschappij waarvan ze elk jaar 11 miljoen euro krijgen om hun eigen zgz werkingskosten te dekken, waarvan een groot deel gaat naar mensen die helemaal niét werken. De ‘delegees’, weet je wel.

     Bart De Wever ziet alleen een oplossing in het splitsen van de spoornetten in een Vlaams en een Waals net. Dat is exact wat ik reeds schreef in mijn blog op Nieuwjaarsdag (‘De stilstaande vooruitgang’). Zou ik dan toch maar in de politiek stappen of het overlaten aan ex-dorpsgenoot, de Kastelse Yoleen Van Camp (N-VA) die bij de laatste verkiezingen hier meer stemmen haalde dan burgemeester Ward Kennes (CD&V), maar die in het vooruitzicht van de gemeentelijke verkiezingen van 2018 en de partijpolitieke stoelendans die men daarbij verwacht, ondertussen al verhuisd is naar Herentals? (Grapje!).

  06-01-2016, 12:31 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (5)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (29 Stemmen)
  05-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onafhankelijkheid, een werk van lange adem

   

     Het blijven slechte tijden voor de Europese nationalisten. Nadat de Schotten op een haar na hun referendum verloren en in Catalonië hetzelfde gebeurde in 2014, besloot Artur Mas, de centrumrechtse minister-president van de Noord-Spaanse regio, vroegtijdige regionale verkiezingen uit te schrijven. Die werden door de nationalisten gewonnen nadat centrumrechts een kartel had gesloten met de, nota bene, linkse republikeinen. Die haalden samen echter ook weer net niet genoeg stemmen om een volstrekte meerderheid te hebben, maar hoopten – via een akkoord met een uiterst links allegaartje, de CUP (Candidatura d’Unitat Popular) – toch te slagen. Die CUP is wel voor een onafhankelijk Catalonië, maar stelde allerlei absurde eisen, is anti-Europees én anti-Navo en wilde bovendien dat de architect van de Catalaanse onafhankelijkheidsdroom, Mas dus, opstapte als hoofd van de nieuwe regering. Dat laatste was er teveel aan, de winnende coalitie verloor twee vertrouwensstemmingen en besluit nu dat het welletjes is geweest. Als er deze week geen akkoord komt – en zo ziet het er naar uit – zullen er in maart in Catalonië nieuwe verkiezingen moeten gehouden worden. De kans bestaat trouwens dat dit ook het geval zal zijn voor de Spaanse nationale verkiezingen, waar de impasse eveneens groot is. Hoe het daarna verder zal verlopen blijft in Spanje zowel regionaal als nationaal nog koffiedik kijken.

     Zal het de nationalisten dan nergens lukken? Om daarop te antwoorden, is het nog veel te vroeg. In Spanje zelf zijn er ook nog de Galliciërs (die afstammen van de Iberische Kelten) en vooral de Basken, die zich niet onbetuigd laten. De Schotten van hun kant wachten af hoe het gaat aflopen met de Brexit. Als die door zou gaan, zal er in Schotland een nieuw referendum komen, waar de nationalisten – die daar wél voor Europa kiezen – veel meer dan de eerste keer kans maken te winnen. Dan is het afwachten hoe het verder verloopt in Corsica, Zuid-Tirol en zelfs in de Italiaanse regio van Veneto, waar men van droomt van een terugkeer naar de onafhankelijkheid van de ‘Serenissima’, de koosnaam van de Venetiaanse Republiek, ooit de welvarendste stad van de laars. Misschien komen de Vlamingen nog wel eens in beeld, maar de kans is groot dat ondergetekende en zijn leeftijdgenoten dat niet meer meemaken.

  05-01-2016, 00:11 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (2)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
  04-01-2016
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De moslim clash

   

     Het agro-industrieel wereldconcern Cargill, met enkele tienduizenden werknemers in tientallen landen, heeft 190 moslims ontslagen, nadat die drie dagen niet kwamen opdagen in hun bedrijf in Colorado (USA). De reden voor hun afwezigheid was dat ze daarmee protesteerden tegen het feit dat ze in de Cargill fabriek niet allemaal samen hun gebeden mochten doen. Volgens de directie is het moslimgebed tijdens het werk er wél toegelaten, maar dan in kleine groepjes en niet allemaal samen. Daardoor kwam nl de productie stil te liggen. De ontslagen werknemers zijn bijna allemaal ‘vluchtelingen’ uit Somalië die al blij mochten zijn ginder een nieuwe job te kunnen krijgen.

     Onnodig te zeggen dat de moslimwereld er meteen racisme en moslimhaat bij haalt (én, natuurlijk, Donald Trump) maar dat is helemaal niet het geval. Het is de zoveelste uiting van moslims om zich niet alleen niet aan te passen aan het land dat hen als vluchteling opneemt, maar dat land ook hun wil willen opleggen. Het ziet er dan ook naar uit dat we ons hart kunnen vasthouden om te zien wat we straks ook hier nog kunnen meemaken. Met opruiers als een Abu Jahjah, die dan nog een wekelijkse column mag plaatsen in de zelfverklaarde ‘kwaliteitskant’ De Standaard, is succes verzekerd.

     Terloops wil ik er (nog) eens aan herinneren dat onze Willy Claes (SP.a.), vóór hij als secretaris-generaal van de NATO moest aftreden wegens de Agusta corruptiezaak, ooit verklaarde dat, na de Koude Oorlog, de volgende wereldbrand die zou zijn tussen het Westen en de Islam. Claes, die nog regelmatig als ‘éminence grise’ naar zijn mening over belangrijke historische gebeurtenissen wordt gevraagd bij o.m. VTM, krijgt straks nog gelijk, ook al zal hij er liever niet meer aan herinnerd worden. Sinds Agusta laat zijn geheugen hem nl hier en daar in de steek…

  ---

     Tenslotte even Fikken gelijk geven, dat wij hier in de zestiende eeuw inderdaad ook vreselijke godsdienstoorlogen hebben meegemaakt. Ondertussen hebben wij echter wel de Verlichting gekend, waardoor de huidige Europese beschaving wereldlijker is geworden en de godsdienst hier niet alleen veel van zijn gezag heeft verloren, maar ook een stuk toleranter is geworden. Die Verlichting is aan de moslims voorbijgegaan, waardoor de islamitische ‘beschaving’ niet wereldlijk, maar religieus is gebleven én intolerant. Cru gesteld kunnen we zeggen dat die Bedoeïenen dan ook 500 jaar achter lopen en er geen enkele reden is waarom die godsdienstoorlogen nog eens moeten worden overgedaan, waarbij andere culturen daar mede het slachtoffer van worden.

   

  04-01-2016, 00:09 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (27 Stemmen)
  Archief per week
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!