NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Wordt Groen/Blauw het nieuwe Paars?
 • Politieke poppenkast
 • Waarom confederalisme
 • Di Pippo's 'reconquista'
 • De klimaatspijbelaars
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  30-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Limburg allein?

   

   

     Er zijn weer enkele promotionele filmpjes gemaakt om België in de kijker te zetten. Ze circuleren op Youtube en doen denken aan die van Verhofstadt indertijd (‘Only in Belgium’). Zoals toen komen ook nu de gekende items aan bod: de pralines en de chocolade, onze bieren, onze kant, Manneken Pis e.d. Er is ook een filmpje bij, opgenomen vanuit een helikopter, waarop men alle provinciehoofdsteden laat zien, inbegrepen zelfs het hoofdstadje van de Oostkantonners, Eupen. Raar genoeg ontbreekt er één stad, nl Hasselt, maar dat ligt dan ook in ‘de’ Limburg, een regio die, zoals men weet, geen publiciteit nodig heeft. Daar draait alles prima, buiten dan die autofabriek die dicht moet, de jobs die teloor gaan bij de toeleverbedrijven, bij Tessenderlo Chemie en de nieuwe investeringen die naar het verkeerde Limburg gaan, dat van over de grens. Een geluk, dat ze Bokrijk nog hebben!

     Als het de Limburgers een troost mag wezen, tussen de namen en beelden van enkele Belgische beroemdheden (o.a. Fabre, Brel en de Rode Duivels) ontbreekt ook die van Eddy Merkx. Dat Limburger Roland Duchâtelet er niet bij is, is nog te begrijpen. Die ligt momenteel niet goed in de markt in Luik. Misschien is dit wel de reden waarom men de provincie van het bronsgroen eikenblad stoemelings vergeten is. In Luik is men nl steeds gewend geweest dat Limburgers er een ondergeschikte rol speelden*, in de economie én in de sport, niet die van de grote baas van dé club van de vurige stede.

     Enfin, het Limburg allein van Jo Eerens wordt nóg alleiner…

   

   

  * Toen er steenkool ontdekt werd in Limburg, zou het logisch en goedkoper geweest zijn daar bv een staalfabriek neer te zetten. Dat mocht echter niet van de Belgische Staat die toen – nog meer nog dan nu – beheerst werd door de francofonie en zo moest bv het Albertkanaal dienen om de steenkool naar Luik te brengen waar men al staalfabrieken had en wou men vermijden dat er een Limburgse concurrent zou komen, die goedkoper had kunnen werken.

   

  30-06-2013, 08:50 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (35 Stemmen)
  29-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweelandenland

   

     Het is soms om er moedeloos van te worden, van die voorstellen die maar blijven terugkomen, alhoewel men op voorhand weet dat er niets van zal komen. Een daarvan is het voorstel om een federale kieskring in te richten, waarbij men in heel België op een aantal politieke figuren zou kunnen stemmen, daar waar dat nu alleen maar kan in hun eigen regio. Zo zou men dan bv in Vlaanderen kunnen stemmen voor Di Rupo en in Wallonië voor bv Bart De Wever of Kris Peeters.

     Het laatste voorstel in die zin werd deze week gelanceerd door de jongerenvoorzitters van CD&V, Open VLD, Groen, MR, CDH en Ecolo. Dat zijn dan jonge lui die de ambitie hebben later in de ‘grote’ politiek te gaan. Wel, die mensen laten nu al zien niet bekwaam te zijn voor het vak. Wij hebben in dit land nl helemaal geen nationale kieskring nodig, omdat partijen die over de taalgrens willen meedoen bij verkiezingen, dat gewoon kunnen. Wie daarvoor interesse zou hebben, kan lijsten indienen en meedoen. Wil de partij van bv Di Rupo, die volgens de laatste peilingen ook in Vlaanderen populair zou zijn, hier meedoen, dan dient zij daarvoor een lijst in en kan men in Vlaanderen voor Di Rupo stemmen. Het resultaat zal dan waarschijnlijk wel zijn, dat de linkse partijen in Vlaanderen er dan een serieuze concurrent bij krijgen en dat zeker de SP.a nog meer stemmen gaat verliezen, deze keer aan medesocialist Di Rupo. Datzelfde zou kunnen gebeuren in Wallonië, waar Bart De Wever populair is bij het kiesvee van de MR en dus na de Open VLD ook de MR zou kunnen gaan kaal plukken.

     Zo’n vaart zal het wel niet lopen, alleen al omdat zowel de jongeren van de N-VA als die van de PS, niet toevallig de partijen met de grootste aanhang, het voorstel van de andere ‘broekies’ niet steunen. Het bestuur van CD&V heeft trouwens ook al afstand genomen van het idee. De hele zaak bewijst nog maar eens dat dit land geen geheel is, maar bestaat uit regio’s die naast elkaar leven en steeds verder uit elkaar groeien. Een federale kieskring zal daaraan niets veranderen.

     Voor zover over dit laatste nog twijfel zou bestaan, volstaat het te kijken naar de laatste statistiek van de jeugdwerkeloosheid in Europa van Eurostat. Voor één keer werden er niet alleen de cijfers gegeven voor alleen maar België, maar ook die voor de deelgewesten. Daaruit blijkt dat er in Vlaanderen een jeugdwerkloosheid is van 14,4%, in Wallonië van 27,1% en in het ‘rijke’ Brussel van 36,4% (het gemiddelde voor heel België is 22,4% – dank zij Vlaanderen* – en voor Europa 24,2%).

     Laat ons dan ook ophouden met alles Belgisch te willen houden. Het zal trouwens drummen worden op de verschillende kieslijsten voor mei 2014. Reden daarvoor is dat men niet meer op meer dan één lijst mag staan, waardoor het niet meer mogelijk wordt dat de grote kanonnen naar de zege dingen op één lijst en hun naam lenen op een andere om de stemmen van de partij wat aan te spekken. Aan die vorm van vals spelen – nóg een uitvinding van Verhofstadt - is alvast een einde gekomen.

   

   

     * Europees bekeken haalt Vlaanderen de top 5. Negen op tien van de ‘schoolverlaters in Vlaanderen’ vinden binnen het jaar na afstuderen werk. Eén op tien verlaat wel de schoolbanken zonder diploma. Ik heb hierboven ‘schoolverlaters in Vlaanderen’ tussen haakjes gezet, omdat men in onze poco media doorgaans spreekt over ‘Vlaamse schoolverlaters’, dit om te verdoezelen dat de grote meerderheid ervan behoort tot wat men tot 21 maart van dit jaar in Gent ‘de allochtonen’ noemde…

  29-06-2013, 08:35 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (36 Stemmen)
  28-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omver en erover?

   

     Er is de laatste tijd nogal wat te doen in brievenrubrieken en Internetblogs over het feit dat N-VA zo’n beetje koudwatervrees lijkt gekregen te hebben van het separatisme. Nogal wat lezers nemen de partij dat kwalijk. Ik heb daar zelf ook al eens mijn gedacht over gezegd, o.a. in mijn blog van 11 dezer ‘(Con)federalisme à la carte?’. In de aanloop naar de verkiezingen van mei 2014 zal ik wel niet de enige Vlaamsnationalist zijn die zich daarbij vragen stelt. Bij nader inzien, is het echter allemaal niet zó simpel.

     Momenteel hebben de V-partijen een vertegenwoordiging in het Vlaams parlement van ± 40/45%. Om het daar echt voor het zeggen te hebben, heeft men echter minstens 51% nodig. Dat zit erin, alhoewel dat nu nog koffiedik kijken is. Maar laat ons aannemen dat het in 2014 zou lukken. Zelfs al zouden de V-partijen dat willen, ook met 51% kan men niet radicaal voor separatisme gaan. Wie daar twijfels over heeft, raad ik aan eens het boek te lezen ‘Omver en erover! Vlaanderen onafhankelijk’ van de VZW Irzorg (Internationaal Recht Zonder Grenzen), uitgegeven in december van vorig jaar en een soort uitgekiende en verscherpte versie van ‘De ordelijke opdeling van België’ van Annemans en Utsi. In tegenstelling tot dit laatste werk, gaat ‘Omver en erover!’ radicaal voor een onafhankelijk Vlaanderen, niet alleen via een eenzijdige onafhankelijkheidsverklaring, maar ook zonder enige onderhandeling erover met de Franstaligen. Een werk dat warm aan te raden is, maar dat tegelijk laat zien dat zo’n aanpak zijn grenzen heeft en nog niet voor morgen kán zijn.

     Een radicale, eenzijdige onafhankelijkheid betekent immers niet alleen die verklaring afleggen, maar ook de Belgische staat overnemen, Brussel overnemen, het leger en de diplomatie splitsen en het hoofd bieden aan gegarandeerde conflictsituaties, zowel in binnen- als buitenland. Denk maar aan Europa, NATO, UNO e.d. Het Vlaanderen van vandaag is daar niet klaar voor, ook morgen niet met een 51% meerderheid in het eigen parlement. Om zoiets te realiseren moet men minstens 75% hebben en zowat de hele regio achter zich hebben staan, wat in het huidige Vlaanderen zeker niet het geval is. Misschien kunnen we de volgende jaren nog iets leren van bv Catalonië, waar een referendum over een afscheiding in de maak is en waar een groter percentage van de bevolking vóór een splitsing is.

     Wie het niet gelooft, kan best eerst eens contact opnemen met de VZW Irzorg (www.irzorg.org), het boek bestellen* en lezen en zal dan zien dat een onafhankelijk Vlaanderen, zoals voorgesteld in ‘Omver en erover’, momenteel - jammer genoeg - niet realiseerbaar is. We zullen al blij mogen zijn als we volgend jaar aan die 51% geraken en dan vanuit het Vlaamse parlement een eerste stap kunnen zetten om een einde te maken aan dit kunstmatige land. En dat zal, m.i., altijd nog gemakkelijker gaan volgens Annemans’ ‘ Ordelijke Opdeling’ (O2) en/of e.o.a. soort confederalisme, herfederalisering of hoe men het ook wil noemen.

   

   

   

  * Vierkleurendruk, 100 blz, 25 euro, verzendingskosten inbegrepen.

  28-06-2013, 08:37 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (34 Stemmen)
  27-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brin(c)kmanship

   

     Het is feitelijk geen nieuws meer. Telkens er bij de stad Antwerpen ook maar iets beslist wordt, steekt er onmiddellijk een storm van protest op van groen tot bloedrood. Het lijkt wel alsof er in de rest van Vlaanderen op het gebied van steden en gemeenten helemaal niets gebeurt. Alleen in Antwerpen.

     Nu heb ik er geen probleem mee dat de oppositie in de koekenstad brandhout maakt van alles wat de meerderheid daar beslist. ‘The duty of the opposition is to oppose’, is het adagium. Anders wordt het, als blijkt dat een journalist van een zelfverklaarde kwaliteitskrant zich als taak stelt het stedelijk gemeentebestuur te bekampen. Journalisten worden verondersteld de feiten die zich voordoen publiek te maken, niet te duiden. Bij onze linkse media schijnt men zich daaraan niet te storen, zeker als iets niet in hun kraam past.

     Bartje Brinckman, journalist bij De Standaard, ooit overgekomen van de linkse De Morgen en nog steeds links tot in zijn nieren, had in zijn eigen krant al een vernietigend artikel geschreven over de besparingen in de koekenstad en mocht dat nog eens over doen in Ter Zake, bij de rode vrienden van de VRT. Hijzelf woont in Borgerhout, het Antwerpse district waar rood en groen een districtsmeerderheid hebben gevormd met de crypto communisten van de PvdA, iets waar hij natuurlijk achter staat. Hij kan het gewoon niet verteren dan zijn rode vrienden er in de verdrukking zitten en alle argumenten zijn bij hem dan ook goed om de nieuwe Antwerpse meerderheid aan te vallen. Iets wat bv in het rode Gent ‘gedurfd’ heet, wordt in Antwerpen ‘gewaagd’. Een ander argument van hem is, dat Bart De Wever niet alleen burgemeester is, maar ook partijvoorzitter. En dan? Dat is Paul Magnette in Charleroi toch ook? Hoort ge daar Brinckie over reclameren of mag dat alleen als men socialist is? Of wat dan te zeggen over oppositieleidster Kerbache, die is toch ook kabinetschef van de federale eerste minister? Als partijvoorzitter een rem zou zijn op de taak van burgemeester, dan is federaal kabinetschef spelen in deze crisistijd dat evenzeer voor het leiden van een stadsoppositie.

     De waarheid is, dat steden en gemeenten zich schromelijk verkeken hebben op de vergrijzing van hun ambtenaren, in zoverre dat zo’n 40% van de gemeentelijke budgetten zal moeten dienen om hun pensioenen te betalen. Dat is niet de eerste keer dat zoiets gebeurt. Vijf jaar geleden werden ze al eens gedepanneerd door de Vlaamse regering en nu zouden ze dat verhaal nog eens willen herhalen. Van de Gemeentelijke Holding* moet men geen steun meer verwachten, van het federale niveau evenmin, want dat krijgt zijn eigen budgettaire problemen niet eens opgelost. En de vuilspuiterij van Bartje Brinckman zal daar ook niets aan veranderen. Hij zou er best aan doen zich daarover niet verder druk te maken. Het is al erg genoeg dat een journalist, die verondersteld wordt bij zijn krant de taak te vervullen van chef Wetstraat, zich verlaagt tot vulgaire dorpspolitiek.

   

   

   

  * Sinds het Dexia debacle, weten we dat de Gemeentelijke Holding in vereffening is. Hoe kan het dan dat deze instelling, samen met het Italiaanse Save, via de vennootschap Belgian Airports, voor liefst 3,85 miljoen euro investeert in de luchthaven van Charleroi? Investeren is trouwens een groot woord. In werkelijkheid dient het geld om een belang van 20% over te nemen van het Waalse overheidsbedrijf Sowaer. Die holding heeft geen geld meer om zijn kerntaak, het ondersteunen van gemeenten, waar te maken, maar wel om aandelen van een overheidsbedrijf te kopen. Zoiets gebeurt ‘Only in Belgium’ om het bij de reclameslogan van Verhofstadt’s actieve welvaartstaat te houden.

   

  27-06-2013, 08:44 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (42 Stemmen)
  26-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Turkije in de E.U.?

   

     Op de zoveelste Europese top van donderdag zou, normaal gesproken, ook nog eens onderhandeld worden over de toetreding tot de E.U. van … Turkije. Leven die Europeanen daar op een andere planeet? De Duitsers en Oostenrijkers in elk geval niet, want die hebben tenminste ondertussen al bekomen dat die besprekingen uitgesteld worden tot ergens in het najaar, nadat er tegen die tijd een soort verslag zou gemaakt zijn van de politieke situatie in het land van ‘sultan’ Erdogan. Na alles wat er de laatste weken in Turkije gebeurd is: de straatprotesten en vooral het brutale optreden van de politie daartegen plus de ongepaste taal van Erdogan, zou het te gek zijn om los te lopen dat land als een normale democratie te beschouwen. Turkije wordt het zoveelste bewijs dat islam en democratie niet samengaan. Vergeten we ook niet dat er in Turkije op dit eigenste ogenblik meer journalisten in de cel zitten dan in China en dat in absolute cijfers.

     Er zal heel wat moeten gebeuren om Turkije als volwaardig land in de E.U. binnen te halen. Van de 35 hoofdstukken E.U. wetgeving is er sinds 2005, toen de toetredingsgesprekken begonnen, nog maar eentje afgerond en is het al drie jaar geleden dat er nog gesprekken daarover geweest zijn. De nu aangekondigde besprekingen zouden over punt nr 2 gaan. Er is dus nog een lange weg te gaan en zoals de situatie er momenteel in Turkije bij staat, zal er daar nog veel moeten veranderen. En dan hebben we het nog niet gehad over de interne relatie tussen Turken en Koerden. Die zijn momenteel wel weer met elkaar aan het praten geraakt, maar daarmee zijn de problemen van laatstgenoemden, die ongeveer 20% van de bevolking uitmaken, zeker nog niet van de baan. Koerden, die in Turkije officieel ‘Bergturken’ worden genoemd, worden er al gediscrimineerd zolang de Turkse staat bestaat en al even lang heerst er in het land een variant van een mini burgeroorlog.

     Door zijn omvang, de grootte van zijn bevolking* en zijn structuur, die onder Erdogan steeds islamistischer is geworden, kan Turkije in de E.U. alleen maar zorgen voor nóg meer problemen en de hele unie grandioos ontwrichten.

   

   

  * In het gebied dat nu Turkije is, is de bevolking de laatste 100 jaar vervijfvoudigd. Momenteel zijn ze met zo’n 80 miljoen. Met Turkije erbij in de E.U. en een verdere Turkse bevolkingsaangroei aan dat tempo, hebben de andere landen daar straks niets meer te vertellen, ondanks verwoede pogingen van o.m. een Verhofstadt om de aansluiting te verwezenlijken.

    

  26-06-2013, 09:16 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (37 Stemmen)
  25-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa stierf in Auschwitz

     Europa stierf in Auschwitz

   

     Dit weekeinde kreeg ik onderstaand verhaal in mijn mailbox. Ik wou er eerst een korte samenvatting van maken, maar denk dat het beter is het (bijna*) integraal te vermelden. Het mag dan wel geschreven zijn door een Spanjaard (Catalaan?) en bekeken vanuit zijn standpunt, heel wat van zijn opmerkingen kunnen naadloos naar de hele westerse wereld worden overgebracht.

  ---

   

    Heel Europa is gestorven in Auschwitz

  Door Sébastien Vilar Rodrigez
   
      Ik wandelde in Barcelona over straat en ontdekte plots een
  verschrikkelijke waarheid - Europa is gestorven in Auschwitz...

     We hebben er zes miljoen Joden gedood en ze vervangen door 20 miljoen moslims.
     In Auschwitz hebben we een cultuur verbrand, het denken, de creativiteit, het talent. We hebben het uitverkoren volk vernietigd, dat werkelijk gekozen was want ze hebben formidabele mensen voortgebracht die de wereld hebben veranderd.
     De bijdrage van dit volk is voelbaar in alle domeinen van het leven: wetenschap, kunst, internationale handel en vooral als het geweten van de wereld. Dat zijn de mensen die wij hebben verbrand.
     Onder het voorwendsel van de verdraagzaamheid en omdat we aan onszelf wilden bewijzen dat we genezen zijn van de kwaal van het racisme, hebben we de deuren wijd opengezet voor 20 miljoen moslims die ons domheid en onwetendheid hebben gebracht, religieus extremisme en onverdraagzaamheid, criminaliteit en armoede als gevolg van het ontbreken van de wil om te werken en van de trots om zelf hun gezinnen te onderhouden. Ze hebben onze treinen opgeblazen en hebben onze fraaie Spaanse steden veranderd in een onderontwikkeld gebied, ten ondergaand aan rotzooi en misdadigheid. In de appartementen, die ze gratis van de regering krijgen, maken ze plannen om hun naïeve gastheren te vermoorden en te vernietigen.
     En zo hebben wij in onze ellende cultuur ingeruild voor fanatieke haat, creatieve kunde voor kennis van de vernietiging, intelligentie voor de terugkeer naar het bijgeloof. Wij hebben het streven naar de vrede van de Europese Joden en hun streven naar een betere toekomst voor hun kinderen, hun vastberadenheid om zich vast te klampen aan het leven (want het leven is heilig) ingeruild voor een streven naar de dood, voor diegenen die verteerd worden door doodsverlangen voor zichzelf en voor anderen, voor hun eigen kinderen en de onze.    Wat een verschrikkelijke vergissing heeft Europa begaan... 

     De wereld telt ongeveer 1,2 miljard moslims of 20% van de wereldbevolking. In totaal haalden zij 7 (zeven) Nobelprijzen*.
     De Joden zijn wereldwijd met zo’n 14 miljoen of 0,02% van de wereldbevolking. Zij behaalden in totaal 129 Nobelprijzen*…

  ---

       Joden promoten niet het hersenspoelen van kinderen in militaire trainingskampen.
      Ze leren hen niet om zichzelf op te blazen en een maximaal aantal Joden en anderen te doden.
     Joden kapen geen vliegtuigen, doden geen atleten tijdens de Olympische Spelen en blazen zichzelf niet op in Duitse restaurants. Geen enkele Jood heeft ooit een kerk vernield. Geen enkele Jood uit zijn ongenoegen door mensen om te brengen. Joden doen niet aan slavenhandel en hebben geen leiders die oproepen tot de Jihad en het doden van alle ongelovigen.
     Misschien zouden de moslims van deze wereld moeten overwegen om zich meer in te spannen op het gebied van het gewone onderwijs en minder te klagen dat de Joden de oorzaak zijn van al hun problemen. Moslims
  zouden zich eens moeten afvragen wat zijzelf voor de mensheid kunnen betekenen alvorens te eisen dat de mensheid hen respect betuigt.
    Onafgezien van hoe u staat tegenover de crisis tussen Israel, de
   
  Palestijnen en de omringende Arabische landen, en zelfs als u gelooft
    dat Israel daar de meeste schuld aan heeft, zeggen de volgende twee zinnen werkelijk alles :
    «
  Als de Arabieren vandaag de wapens neerleggen, is er geen geweld meer.
      Als de Joden vandaag de wapens neerleggen, is er geen Israel meer.
  »
  (Benjamin Netanjahu)
     Generaal Eisenhower heeft ons gewaarschuwd: het is een historisch feit. Toen hij de slachtoffers van de uitroeiingskampen aantrof, gaf hij bevel zoveel mogelijk foto's te nemen. Hij deed dit met woorden van de volgende strekking: 'Verzamel nu alle dossiers en alle documenten, laat de getuigen spreken, want ooit in de loop van de geschiedenis zullen er smeerlappen opstaan die zullen beweren dat dit alles nooit is gebeurd...'

     Onlangs werd in het Verenigd Koninkrijk de discussie gevoerd of de Shoah uit de schoolboeken moest worden geschrapt, dat dit 'beledigend' was voor de moslimbevolking, die volhoudt dat dit alles nooit heeft plaatsgevonden.Het is voorlopig niet geschrapt, maar het is een angstaanjagend teken van de vrees die de wereld verlamt en van hoe gemakkelijk ieder land zich daardoor laat verlammen. Het is maar iets meer dan 60 jaar gelden dat er een einde kwam aan WO II in Europa.
     Nu, meer dan ooit, onder meer Iran, volhoudt men dat de Holocaust 'een mythe' was, moeten we ervoor zorgen dat de wereld nooit vergeet. Hoeveel jaar zal het nog duren voor de aanslagen op de WTC-torens 'nooit zullen hebben plaatsgevonden', omdat dit 'beledigend' is voor de moslims in de VS?.

     
   

      

   
  * Sébastien Vilar Rodrigez geeft ook de namen van alle Nobelprijswinnaars, zowel bij moslims als bij Joden. Die heb ik hierbij niet gepubliceerd, daar het zo al een erg lang verhaal is. Wie daarin echter geïnteresseerd is, kan me die aanvragen via mail.


   
  /

   

                     

   

   

   

   

   

   

   

   

  Afbeelding verwijderd door afzender.

   

   

   

   

   

   

   

   


   

   

  25-06-2013, 09:08 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (39 Stemmen)
  24-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maggie's miljoenen

   

   

     De federale regering zit al enkele dagen bijeen om een uitweg te vinden voor het bijpassen van zo’n half miljard euro voor de begroting van dit jaar en 3½ miljard voor 2014. Dat dit op geheim gehouden locaties gebeurt, duidt er alleen maar op dat het ernst is en dat men er zeker nog niet uit is. Ondertussen wordt de bevolking bezig gehouden met de discussie over euthanasie voor kinderen, die in de eerste plaats niet zozeer over die euthanasie zelf gaat, maar wel over het feit dat men die zaak geregeld wil hebben met een alternatieve meerderheid. Daarbij worden de tsjeven nog maar eens bij de bok gezet, net zoals dat vroeger al eens gebeurde bij de abortuswet. Markske Beke maakt zich sterk dat hij zich niet zal laten doen, maar straks zal ook hij wel bijdraaien, net zoals zijn CVP voorgangers dat deden. ‘CD&V’, zegt Beke, ‘is geen partij meer van enerzijds/anderzijds (het evangelie volgens Torfs en Vervotje). Het wordt nu de partij van en/en’ (Innesto?). En wie dat niet gelooft, zal men wel iets anders wijsmaken…

     Maar, om even terug te komen op die federale begrotingscontrole, die werd ingeleid met het goede nieuws dat Maggie De Block zomaar liefst 90 miljoen euro (3,6 miljard oude Befkes!) uit haar kas terug naar de regeringspot stort, omdat ze dat geld over heeft. Nu zijn daar twee redenen voor: ofwel heeft men dat budget niet goed gemaakt en heeft men (weer eens) met geld gesmeten omdat het om ‘asielzoekers’ ging, die blijkbaar meer waard zijn dan de eigen mensen; ofwel doet Maggie wel degelijk goed haar werk. Dat laatste wordt haar trouwens niet door iedereen in dank afgenomen. Dat heeft ze nog mogen ondervinden, toen ze ergens vorige week nog een taart in haar gezicht kreeg. Waarbij men natuurlijk wel kan suggereren, dat het niet moeilijk is om Maggie niét te missen!

   

  24-06-2013, 08:57 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (3)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (37 Stemmen)
  Archief per week
 • 21/01-27/01 2019
 • 14/01-20/01 2019
 • 07/01-13/01 2019
 • 31/12-06/01 2019
 • 24/12-30/12 2018
 • 17/12-23/12 2018
 • 10/12-16/12 2018
 • 03/12-09/12 2018
 • 26/11-02/12 2018
 • 19/11-25/11 2018
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!