Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    15-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'union fait la farce
    Nieuwe bezems vegen goed. Dat moet ook Guido De Padt gedacht hebben toen hij zopas minister van Binnenlandse Zaken werd. Dit in opvolging van Patrick Dewael, die de vlucht vooruit had gekozen, in de hoop dat men hem wat gerust zou laten in het schandaal rond de politiebenoemingen. Heel Patjes politieke loopbaan is trouwens zuiver op zijn carrière geprogrammeerd. Hij gaf zijn job als Vlaams minister-president al eens op om in de federale regering te treden, met in zijn achterhoofd in die regering Verhofstadt te kunnen opvolgen als die naar Europa zou trekken. Daar is allemaal niets van in huis gekomen en nu is Patje Brillantine (voorlopig?) kamervoorzitter.
    Zijn opvolger, Guido De Padt, mag ondertussen de rotzooi opruimen die zijn partijgenoot heeft aangericht. Zo wil De Padt nu eindelijk eens werk maken van de brandweerhervorming. Voor wie het nog niet wist, met die hervorming was Dewael al zes jaar geleden begonnen. Dat er niet meer van in huis is gekomen, komt doordat de Waalse broeders en zusters, die Dewael erg nauw aan het hart liggen, heel de tijd hebben dwars gelegen. Dewael zelf heeft daar nooit iets over verteld, De Padt doet dat wél. De hervorming brengt nl met zich mee dat er nogal wat lucratieve beheerspostjes zullen verdwijnen en dat is not done in Walenland. Ne touche pas à mon boulot.
    Het eenvoudigste zou zijn, dat men het hele brandweerverhaal zou splitsen, misschien met enkele bilaterale overeenkomsten voor de grensgebieden, maar ook dat zullen de Walen niet aanvaarden, evenmin als de andere splitsingen die zich wegens de heersende crisis steeds meer opdringen.
    Vorige week werd ergens rond Brussel het laatste zuiveringsstation van Vlaanderen in werking gesteld. Groot nieuws in deze moeilijke tijden. De afvalwateren in Vlaanderen zijn nu voor 100% onder controle, tenminste voor wat de hoofdwaterwegen en rioleringen betreft. Wat men er in de berichtgeving daaromtrent niét heeft bij verteld is, dat het in Wallonië niet zo'n vaart loopt. Dat heeft als gevolg dat een aantal waterlopen, die vanuit Wallonië Vlaanderen binnenkomen, nog steeds niét onder controle zijn en dat wij zullen moeten blijven opdraaien voor het opruimen van die Waalse smurrie.
    De federale farce blijft inderdaad wat ze is.

    15-03-2009, 10:32 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    14-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De burgemeesters in 't verweer
    Na de actie van de drie CD&V-burgemeesters, die niet langer akkoord gingen met de eigen partij omdat die de Vlaamse beloftes niet nakomt, zijn ook de burgemeesters van 21 gemeenten uit de Rand rond Brussel bijeengekomen om actie te ondernemen. Bij de verkiezingen in 2007 hadden al enkele van deze gemeenten die stembusgang geboycot, omdat ze vonden (en nog steeds vinden) dat de (Belgische) grondwet bij hen niet wordt nageleefd. Voorlopig is er van een algemene boycot (nog) geen sprake. Slechts twee gemeenten hebben te kennen gegeven dat ze het wél zullen doen. Toch houden de anderen een stok achter de deur. Op drie maanden kan nog veel gebeuren.
    In de eerste plaats heeft men besloten volgende week aan tafel te gaan zitten met de gouverneur van Vlaams Brabant. Of dat veel gaat uithalen, is maar de vraag. Gouverneur De Witte is nl de broer van Jozef De Witte, hoofdinquisiteur van het beruchte centrum, dat rechtstreeks afhangt van het kabinet van de federale eerste minister. Alhoewel deze inkapseling gebeurd is onder Verhofstadt, hebben noch Leterme, noch Van Rompuy ook maar enige actie ondernomen om daaraan een einde te stellen, wat nog maar eens laat zien dat de tsjeven een partij zijn met twee gezichten. Regionaal zijn ze Vlaams, federaal zijn ze Belgisch. Als mogelijke troef kunnen de burgemeesters van de Rand echter hopen, dat gouverneur De Witte mee zou kunnen spelen, omdat hij een SP.a-lidkaart op zak heeft en deze partij nu in de federale oppositie zit. Veel meer moet er trouwens niet van verwacht worden. Dat laatste kan trouwens ook gezegd worden van burgemeester Michel Doomst, ook niet toevallig een CD&V-er, die, sinds hij ook verkozen is tot volksvertegenwoordiger (grotendeels o.w.v. zijn verzet in de Rand), nog amper in beeld komt als er harde taal gebruikt moet worden...
    De burgemeesters willen ook een onderhoud met de minister(s) van binnenlandse zaken én met de Raad van Europa. Dat laatste doet wel wenkbrauwen fronsen, want het is uitgerekend die Raad van Europa die de Vlamingen al meer dan één keer gediscrimineerd heeft. Heel de Brussel-Halle/Vilvoorde kwestie is trouwens een zaak van discriminatie en de gediscrimineerden zijn, voor de verandering, nog maar eens de Vlamingen. Zij kunnen nergens over de taalgrens gaan stemmen voor hun eigen, Vlaamse partijen, terwijl de francofonen dat wél kunnen in de Rand, die Vlaams grondgebied is.
    Dat noemen ze hier democratie...

    14-03-2009, 10:24 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    13-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De E.V.O.
    Marc Grammens is de zoon van de onvergetelijke Flor Grammens, die destijds Vlaanderen doorkruiste en overal de Franstalige verkeersborden en straatnamen overschilderde (en daarvoor werd aangehouden, maar niet veroordeeld: hij handelde nl volgens de wet!). Zoon Grammens staat ook al vele jaren in de Vlaamse branding, eerst als journalist bij De Linie, later vooral door het uitgeven van zijn eigen, eenmansblad, het Journaal, waarin hij de Vlaamse zaak en de sociale verworvenheden verdedigt. Marc werd dezer dagen gelauwerd met de Prijs voor de Vrijheid, die jaarlijks wordt uitgereikt door de liberale denktank Nova Civitas, ooit gesticht door Boudewijn Bouckaert, de éminence grise van LDD.
    N.a.v. een interview in 't Pallieterke ter gelegenheid van dit gebeuren, vertelde Grammens enkele interessant dingen. In feite, zegt hij, staan we met de onafhankelijkheid van Vlaanderen nog nergens, omdat we dat met de Walen nooit geregeld krijgen. Zij leven van Vlaanderen en willen niets anders. Zelfs een aanhechting bij Frankrijk zou voor Wallonië een slechte zaak zijn, want de regio zou meteen tot een van de armsten van de hectagoon worden. Parijs wil België wel en zal met plezier onze energiesector, onze banken en onze high tech overnemen. Als Frankrijk iets wil hebben, is het echter Vlaanderen, niet Wallonië.
    De enige oplossing voor een Vlaamse onafhankelijkheid, nog steeds volgens Grammens, is een EVO, een "Eenzijdige Verklaring van Onafhankelijkheid". Anders zal het nooit lukken. Het grote probleem daarbij is de houding van Europa, die gegarandeerd negatief zal zijn. Dat weten we uit het recente verleden. Grammens blijft dan ook voorstander van een voorlopig voortbestaan van een soort confederaal België. Hij stapt daarmee in de voetsporen van Geert Bourgeois en - rechtuit gezegd - daarmee kan ik ook leven.
    Ondertussen kunnen we de tegenstanders wel al een voorsmaakje geven, bv B-H/V splitsen in het huidige parlement en laten verstaan dat we anders een EVO zullen betrachten. Ondertussen kan er ook werk gemaakt worden van een neutralisatie van Brussel, dat in de Vlaamse invloedsfeer moet blijven. Een WalloBrux heeft geen toekomst. Om nogmaals Marc Grammens te citeren: "Een zelfstandig Brussel kan niet bestaan. WalloBrux is pure propaganda en inbeelding. De Vlamingen moeten alleen wat geduld hebben en ondertussen geen enkele toegeving doen".
    Beter zou ik het niet kunnen zeggen.

    13-03-2009, 09:22 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (15 Stemmen)
    12-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regering van lopende zaken
    De regering Van Rompuy is een passieve bedoening. Over geen enkel belangrijk nationaal punt wordt iets beslist. Men laat alles op zijn beloop, zodat we hier wel degelijk kunnen spreken van een regering van lopende zaken. Het zal de eerstvolgende maanden niet beteren, want veel heeft te maken met de verkiezingen van 7 juni a.s. De Franstalige partijen MR en PS strijden om de suprematie van Wallonië.  CD&V is als de dood om op 7 juni ook federale verkiezingen te moeten houden. De partij weet, dat ze t.o.v. haar kiezers haar woord niet heeft gehouden (ze zou niet in een regering stappen zonder staatshervorming).
    Al wat regering en de onderscheidene politici nog doen is reageren op wat de media uitbrengen. Dat werd nog eens duidelijk op de onderzoekscommissie over Fortis. Yves Leterme verklaarde daar, dat hij eerst niet wou reageren op wat er allemaal verteld werd in de wandelgangen, maar hij dat wél deed, toen de verdachtmakingen in de media verschenen. Patrick Dewael hield zich op de vlakte, omdat hij beter niet meer in beeld wil komen zolang het onderzoek over de politietop niet is afgerond. Hij hoeft zich trouwens niet nodeloos bang te maken. De zaak Koekelberg blijkt op de lange baan te zijn geschoven, met de bereidwillige medewerking van de heren De Gucht en Stefaan Declerck. Misschien als een soort tegenprestatie, omdat De Guchts affaire met de Fortis aandelen van diens schoonmoeder ook al een stille dood lijkt te sterven. Ook de hele opgeklopte zaak rond de scheiding der machten wordt straks waarschijnlijk begraven, meerderheid tegen minderheid. Na de vaudeville met advocaat Van Buggenhout, zit die affaire feitelijk ook muurvast en hebben de partijen van de meerderheid er zich de facto van verzekerd, dat de regering Van Rompuy de deadline van 7 juni zal overleven. Wat er daarna zal gebeuren, blijft koffiedik kijken. Wie leeft zal zien.

    12-03-2009, 09:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    11-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen in Europa
    De Standaard is met een speciale uitgave van liefst 15 edities over Europa begonnen. Gratis en voor niks bij de krant. Aan de eerste uitgaven te zien, gaat het om het Europa volgens De Standaard. Allemaal dus met een korrel zout te nemen en gezien van het politiek-correcte oogpunt.
    Dat bleek al meteen in het eerste nummer, waarin een overzicht stonden van de "kleine" volkeren in Europa. De Standaard noemt ze de "Europese volkeren zonder aparte staat". Dat is netjes politiek-correct gesteld. Op die manier kunnen ook Vlamingen (én Walen) erbij. In totaal gaat het om zo'n 30 bevolkingsgroepen. Buiten de Schotten, Catalanen en Basken, waarover ik het al had in mijn blog "un estat Catalán", gaat het ook om o.a. de Sarden, de Corsicanen, de Bretoenen, de Lappen (politiek-correct:"Saamen") en ga zo maar voort. Men zou het ook kunnen hebben over de ethnische minderheden, maar dan had De Standaard er de Vlamingen niet bij kunnen zetten. Wij zijn nu eenmaal geen minderheid, zoals de andere 29 vermelde groepen. Of, hoe men de geschiedenis (en de berichtgeving) kan vervalsen.
    In hetzelfde nummer wordt ook gesteld, dat de naam "Europa" afkomstig is van de Griekse mythologie, van Zeus die verliefd werd op een Fenicische prinses met de naam Europa. Die mythe klopt, maar de naam Europa is door de Grieken waarschijnlijk overgenomen van nóg oudere overleveringen. Voor zover ik het ooit geleerd heb, komt de naam "Europa" van de Assyriërs. Zij noemden ons continent "Ereb", wat in hun taal "avondland" betekende, het land dat ligt aan de kant waar de zon onder gaat (het Westen, dus).
    Enfin, dat Europa verhaal à la De Standaard zal ik wel bijhouden, al was het maar voor mijn nog schoolgaande kleinkinderen, maar ik zal er hen meteen de correcties bij vertellen. De kinderen krijgen tegenwoordig op school al genoeg onzin te horen, dat De Standaard daar nog een schepje bovenop moet doen.

    11-03-2009, 10:21 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    10-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land van commissies
    Ondanks de financiële en economische crisis, lijkt het erop dat men in dit land op federaal niveau niets ander te doen heeft dan commissies te houden. Eén voor de affaire aan de politietop, één voor de banken, één voor de affaire Fortis en één voor de scheiding der machten. Voor elk wat wils, maar meer dan waarschijnlijk zal het - zeker op korte termijn - alleen bij blabla blijven.
    In de Fortis-zaak over de schending van de scheiding der machten, is er minstens één aan het liegen en dan nog onder eed. Hoofdverdachte is op dit ogenblik teflon minister Reynders, die zelf - natuurlijk - van niets weet. Met de getuigenis van tante Laurette komt hij echter wel in nauwere schoentjes. Vraag is, of men daarover verder zal durven gaan. De kans blijft immers groot, dat het straks e.o.a. kabinetschef zal zijn, die ervoor zal opdraaien.
    Ondertussen is er wel een zoveelste akkoord tussen Fortis, de federale regering en PNB Paribas, waarbij de Fransen voor een zacht prijsje met onze grootste bank gaan lopen. De Vlaming, die er momenteel nog even directeur mag spelen, zal waarschijnlijk volgende maand zijn post mogen afstaan aan een Fransman, net zoals dat ondertussen ook gebeurd is bij Dexia. Vive la France!
    O, ja, er is ondertussen ook nog een politieke peiling geweest naar de kiesintenties van de Vlamingen. Ik heb daarover al meer dan eens mijn scepsis over uitgesproken. Dat is nu niet anders, zeker als daar een instituut als de VRT mee tussenzit. We staan nog drie maanden van de verkiezingen. Dat is, in politieke termen, nog een eeuwigheid.
    Tenslotte nog dit. De meeste peilingen worden tegenwoordig online gedaan. Als men dan hoort, dat 40% van de Belgen nog geen internet heeft, kan men zich afvragen, wat die peilingen inderdaad waard zijn, vooral dan in een land waar iedereen verplicht is te gaan stemmen, ook zij die geen internet hebben.

    10-03-2009, 15:06 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    09-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Waalse collaboratie
    Vorige week donderdag 5 maart 2009 is er iets sensationeels gebeurd bij de TV-zender RTBf. 's Avonds werd daar nl een programma uitgezonden over de Waalse collaboratie tijdens Wereldoorlog Twee. Het was de allereerste keer dat dit gebeurde na die oorlog, dus na bijna 64 jaar! Tot nu waren was het bij onze francofonen bon ton om ervan uit te gaan dat de collaboratie met de Duitsers een exclusieve Vlaamse zaak was. Zij, de francofonen, moeten zo allemaal een beetje verzetstrijder geweest zijn. Niet, dus.
    De grootste Belgische collaborateur en inciviek was nl Léon Degrelle, een volbloed Waal en partijvoorzitter van Rex. Hij ging zover in zijn pro-Duitse overtuiging, dat hij met een eigen Waals Legioen naar het Oostfront trok. In tegenstelling tot de Vlaamse Oostfronters, die werden ingedeeld in Duitse regimenten, hadden de Walen dus een eigen Legioen. Degrelle begon "zijn" oorlog als onderofficier bij de artillerie en eindigde hem als hoger officier bij de Wehrmacht. De man is op het einde van de oorlog naar Spanje kunnen vluchten, werd daar beschermd door het Franco regime en kreeg er de Spaanse nationaliteit. Degrelle heeft zijn Nazi-overtuiging nooit verloochend. Op zijn vraag, werd de asse van zijn stoffelijk overschot uitgestrooid in Berchtesgaden, de plek waar de Führer ooit zijn buitenverblijf had, zoals de VRT-kijkers van "plat préféré" zich zullen herinneren. Op geen enkel ogenblik heeft het officiële België geprobeerd Degrelles uitlevering te vragen, wat tot de verdenking leidde, dat de man iets teveel wist van de Belgische politiek en dus schadelijk zou kunnen zijn voor het toen nog unitaire bestel.
    De uitzending van vorige donderdag op de RTBf, waarvan ik - door de poststaking - jammer genoeg te laat op de hoogte was, werd gerealiseerd door Philippe Dutilleul, dezelfde journalist die ook al de uitzending "Bye,bye, Belgium" voor zijn rekening nam en tevens een boek over België geschreven heeft, zoals ik al meldde in mijn blog van 5 maart *. In de uitzending over Degrelle van vorige donderdag kwamen familieleden, vrienden en kennissen van "le beau Léon", zoals hij genoemd werd, uitgebreid aan het woord. Toen Maurice de wilde over dezelfde Degrelle destijds op de BRT  een programma maakte, wilde niemand daarvoor in beeld komen. Dat was toen nog taboe in Wallonië. Nu dus niet meer.
    Het worden harde tijden voor de Waalse diehards, die steeds de doorsnee Vlaming verweten een "Boche" te zijn. Ook de francofoon in de straat weet nu dat die leugen doorprikt is. Het heeft wel bijna 64 jaar moeten duren, vóór de waarheid op de RTBf zijn rechten kreeg.

    * Het boek van Dutilleul heet "Un Asile de flou nommé Belgique" (een wazig toevluchtsoord genaamd België"). Het werd uitgegeven door Buchet-Chastel.

    09-03-2009, 10:20 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!