Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    04-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams(e) Belang-stelling
    Na de enquête van de Stemmenkampioen (de persgroep) is nu ook de peiling van de VRT/De Standaard tot de conclusie gekomen dat het Vlaams Belang na de commotie van de laatste weken helemaal geen leden verliest, integendeel er zelfs nog bij krijgt (0,6%). Als men er rekening mee houdt dat, zeker bij enquêtes waar de VRT mee gemoeid is, het Belang normaal in werkelijkheid nog een paar procenten méér scoort, dan was het te begrijpen dat Martine Tanghe eerder wanhopig leek toen ze Wim De Vadder, politiek commentator en linksgezinde (anders wordt ge dat niet bij de VRT), vroeg hoe zo iets kwam. Ze doen daar nog zo hun best om de Vlaams nationalisten te blameren als het slecht gaat en te verzwijgen als het goed is en niemand schijnt hen te geloven. Bij de Stemmenkampioen was er trouwens deze week ook de vraag, of men (nog) vertrouwen had in de VRT en, verrassend genoeg, bleek een meerderheid de rode omroep nog geloofwaardig te vinden ook. De reden kwam pas later: de SP.a/Spirit en Groen! kiezers hadden voor bijna 100% positief gereageerd, waardoor de cijfers natuurlijk gemanipuleerd werden. De VRT ís ook dé zender van die partijen. VLD en CD&V worden nog net geduld. Het VB komt niet aan bod.
    Ook de krant van Luc Van der Kelen, Het Laatste Nieuws, schijnt de slag niet te boven te komen. De bevestiging van de eerste enquête door de tweede werd in HLN vermeld op bladzijde 47 in een klein, onopvallend kadertje...
    Ik wil trouwens nog even terug komen op Van der Kelens artikel over het boek van advocaat Van Overloop tegen het Vlaams Belang. De progressieve pleiter vat het programma van het VB samen in één zin: "Weg met de Walen, weg met de vakbonden en weg met de sociale zekerheid". Het is erg simplistisch en absoluut onjuist om het zo te stellen.
    - "Weg met de Walen", ja, in de betekenis van: ieder zijn eigen baas. Stoppen met elk jaar 12 miljard euro weg te geven die door figuren als Van Cauwenberghe, Anselme en wie weet wie nog allemaal niet worden geïnvesteerd maar verdeeld onder de kameraden. Men moet dezer dagen maar de kranten openslaan om te lezen wat daar allemaal mee gebeurt.
    - "Weg met de vakbonden", ja, in de betekenis van: vrijheid van mening en recht op arbeid. Stoppen met staken voor alles en nog wat en zeker met staken vóór er gepraat wordt. Een eind maken aan de dictatoriale beslissingen van een niet verkozen vakbondstop die o.m. mensen uit hun organisatie zet enkel en alleen omdat ze lid zijn van een democratisch verkozen partij die niet de hunne is.
    - "Weg met de sociale zekerheid" is een leugen. Wel weet ieder weldenkend mens die ook aan de toekomst van zijn kinderen en kleinkinderen denkt, dat bv wat er is overgebleven van het generatiepact, een lachertje is, een lege doos die de grote problemen van de vergrijzing die op ons afkomt niet zal oplossen. Het systeem Dehaene: "De problemen oplossen als ze zich voordoen", zal dan te laat zijn en voor onze sociale zekerheid catastrofaal uitvallen.
    Enfin, wie een hond wil slaan vindt allicht een stok. Maar het komt niet altijd uit zoals men gehoopt had. Dat hebben de politiek-correcten tot hun scha moeten ondervinden.

    04-06-2006, 12:54 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    03-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Syndicalisme
    Het is een feit dat de meeste autoconstructeurs te kampen hebben met een overschot aan capaciteit. Dit betekent dat ze ofwel de productie moeten verlagen, ofwel fabrieken moeten sluiten. Zowel het een als het ander gebeurt tegenwoordig,  in Amerika én in Europa. Het geldt voor praktisch alle merken, misschien uitgezonderd BMW en enkele producenten van sportwagens, type Porsche.
    Mitsubishi heeft zijn productie in het Nederlandse Born al afgeslankt door nog in één ploeg te gaan werken. Daardoor komen heel wat mensen op straat te staan.In Groot-Brittannië gaat men enkele fabrieken helemaal sluiten. In andere landen houdt men nog in beraad wat er gaat gebeuren.
    In België, meer bepaald in Vlaanderen en Brussel, staan tienduizenden jobs op de helling. Bij Volkswagen in Vorst, al jaren een probleemfabriek o.w.v. dikwijls ongecontroleerde vakbondsacties, kan men voorlopig even adem halen omdat ze een type Polo kan overnemen van een fabriek uit Barcelona, die dan wel dicht zal gaan. Bij Ford in Genk staan ze er beter voor, daar ze meerdere nieuwe types zullen mogen fabriceren. Daar wordt nu zelfs (tijdelijk) personeel bij aangeworven. Normaal gesproken, zit dat er ook in bij General Motors in Antwerpen, alhoewel dat nog niet definitief beslist is. Uitgerekend in dat bedrijf is er nu een staking.
    Als bedrijfsleiders ergens de pest in hebben, dan is het in stakingen, zeker als men werkt voor een Amerikaanse multinational die geen schrik heeft een fabriek te sluiten of een productie naar een ander werelddeel te verplaatsen. In Antwerpen wordt nu gestaakt omdat twee ABVV-vakbondsmilitanten, de bekende "délégués", door de fabrieksleiding geschorst zijn, nadat ze een spontane staking hadden uitgelokt, waardoor de productieband was komen stil te staan. Délegués zijn  heilig in België. Die denken boven de wet te staan. Dat denken trouwens ook de vakbonden, die in dit land sterker staan dan elders in Europa. Als gevolg van het dispuut, werd dan ook tot een plotse staking besloten, die zal duren tot dinsdag a.s. Nu is het toevallig zo dat we voor het verlengde pinksterweekeinde staan en de staking dus nog geen grote schade kan aanrichten In een fabriek met ± 2.000 werknemers is elke verloren dag echter een groot verlies en het is dan maar te hopen, dat er volgende week een compromis gevonden wordt. Want de toekomst van een fabriek riskeren om een tijdelijke schorsing van twee vakbondsmilitanten, is m.i. een roekeloze daad.
    Heel wat GM-medewerkers zullen dit weekeinde wel het hunne denken van de zaak. Lidgeld betalen aan een vakbond die dan met uw werk en toekomst gaat spelen, er zijn leukere bezigheden.

    03-06-2006, 12:57 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Land van wantrouwen
    Luc Van der Kelen is een van onze betere Vlaamse journalisten. Als hoofdredacteur van Het Laatste Nieuws, de krant met de grootste oplage in Vlaanderen, was hij steeds vrij evenwichtig in zijn beoordelingen, dit ondanks het feit dat hij een echte belgicist kan genoemd worden. Sinds de zinloze schietpartij in Antwerpen en het feit dat deze gebeurtenis de opmars van het Vlaams Belang niet zal tegenhouden, schijnt Van der Kelen echter zijn pedalen verloren te hebben. Eerst liet hij zich opmerken in een debat voor de (ultrarode) Antwerpse lokale TV-zender, waarin hij in een vraaggesprek met reporter Apers, voorstelde het snelrecht in te schakelen als het om racisme gaat. Nog een stap verder en we zitten aan uitzonderingsrechtbanken! Vandaag haalt hij in zijn krant weer uit naar het Belang, ditmaal met de promotie van een boek van advocaat Norbert Van Overloop, die zegt dat het Vlaams Belang de partij is van de rijke man. Blijkbaar heeft dat te maken met moderne wiskunde, waarbij men ook kan aantonen dat 1+1 soms 3 is. Die Van Overloop is een "progressief" (zo noemt men bij ons die mensen die niets veranderd willen zien!), die o.m. medestichter was van de petitiebeweging "Objectief 479.917", ontstaan na de eerste "zwarte zondag", toen het toenmalige Vlaams Blok evenveel stemmen haalde. De man is dan ook een echte linkse. Dat Van der Kelen, die toch nog altijd schrijft voor een krant met liberale voorkeur, zo iemand achterna schrijft, is niet alleen bedenkelijk, het doet hem ook het vertrouwen verliezen van een deel van zijn achterban, die tenminste neutraliteit wenst.
    Dat wantrouwen in journalisten is trouwens een gegeven dat al langer speelt, omdat onze media nu eenmaal denken dat ze hun lezers/kijkers moeten opvoeden. Het wantrouwen t.o.v. de schrijvende pers is nog relatief zolang de kranten bereid zijn ook tegendraadse lezersbrieven op te nemen. Het wantrouwen t.o.v. radio en TV is daarentegen algemeen, omdat de luisteraar/kijker daar normaal niét aan een wederwoord komt, niet van hemzelf maar ook niet van de grootste oppositiepartij, wier kiezers toch ook die media mee financieren.
    Wantrouwen is er ook t.o.v. onze politici. Voor zover dat nog bewezen moest worden, is dat gebleken uit een enquête van de KU Leuven die stelt dat drie op vier Vlamingen de politici wantrouwen. Als men er vanuit gaat dat die politici toch door het volk verkozen zijn geworden, dan kan men daaruit alleen besluiten dat ze, na hun verkiezing, zich weinig of niets aantrekken van hun eigen kiezers, die ze waarschijnlijk voor dom aanzien. Steve Stevaert durfde het nog zeggen ook: "ik weet wat goed is voor de mensen". De meeste durven zoiets niet uiten, maar handelen er wel naar.
    Tenslotte wantrouwen de Vlamingen de (francofone) Brusselaars en de Walen, zeker na alle berichten over fraude en gesjoemel, waaruit nog maar eens gebleken is dat er met ons geld gemorst wordt (en geen klein beetje).
    België is een land vol wantrouwen.

    02-06-2006, 16:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    01-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Waalse cliëntelisme (2)
    Het schandaal van fraudes en gesjoemel met overheidsgeld in Wallonië blijft de kranten halen. Gelukkig maar, zou ik zeggen, er wordt hier al genoeg in de doofpot gestopt. Nu is men in het zuiden zelf ook wakker geworden. Met name de Waalse senator Alain Destexhe van het MR (de Franstalige liberalen) is niet zinnens het daarbij te laten. De man was vroeger reeds positief in het nieuws gekomen, toen hij een weinig rooskleurig maar juist beeld ophing van de niet werkende Waalse economie. Nu zegt hij vlakaf dat er in Wallonië in het algemeen en in Charleroi in het bijzonder regelrechte maffiapraktijken heersen. Hij is het zelfs niet eens met Di Rupo die burgemeester Van Gompel als de plaatselijke witte merel beschouwd en hem zijn hand boven het hoofd houdt. Volgens Destexhe is Van Gompel al twaalf jaar burgemeester (of dienstdoend burgemeester) van Charleroi en kan het niet zijn, dat hij niét op de hoogte was van wat daar allemaal gebeurd is. Dat geldt ook voor de 400 mandatarissen die de PS heeft in de regio Charleroi. Veel van die mensen waren misschien zelf niet fout, maar geen enkele heeft ooit de moeite gedaan de wantoestanden aan te klagen, terwijl men er zeker van op de hoogte was. Zoiets noemt men passieve corruptie.
    In tegenstelling tot de Vlaamse liberalen zitten de De Franstalige blauwen nog wel in de federale regering maar niet meer in de regionale Waalse deelregering. De P.S. heeft hen na de laatste regionale verkiezingen ingewisseld voor de Christen-democraten (die noemen zich nu CDH: centre démocratique humanitaire. De "c" van Chrétien hebben ze laten vallen). Voor hun lot in de federale regering hoeven de Waalse liberalen niet te vrezen, die bolt uit naar de twee op komst zijnde verkiezingen en, mede door het feit dat de schandalen de P.S. schrik aanjagen, zal er weinig of niets meer gebeuren en zullen die verkiezingen dan ook niet eerder plaatsgrijpen. De MR kan dan ook rustig de kant van de oppositie kiezen en dat is wat Destexhe doet. Hij wordt wel eens de Jean-Marie Dedecker van de Waalse politiek genoemd.
    Ondertussen is de échte Jean-Marie Dedecker echter ook nog eens wakker geschoten en gaat die een wetsvoorstel indienen om bij de Raad van State te vragen de dotatie van de P.S. in te trekken, exact hetzelfde wat die P.S. het Vlaams Belang wil aandoen. Die Raad van State moet dan maar eens uitmaken, wat het slechtste is voor de Staat: schrik hebben van de Islam of het geld van de belastingbetaler over de balk gooien. Het is nu even met een visademtje afwachten, of zijn eigen partij, de VLD, Dedecker zal volgen. Misschien krijgen we toch nog politiek vuurwerk te zien bij het uitbollen...

    01-06-2006, 10:15 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    31-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Waalse cliëntelisme
    Toen Elio Di Rupo, na het uitbreken van het schandaal rond de huisvestingsmaatschappij "La Carolorégienne" zijn intussen vijand geworden partijgenoot Van Cauwenberghe opzij schoof, zelf minister-president werd en uitriep dat hij nu genoeg had van die "parvenu's", had hij waarschijnlijk zelf nooit gedacht in wat voor wespennest hij zou terecht komen. Toch was het voldoende geweest even de geschiedenis van de P.S. tijdens de laatste decennia na te pluizen, om te zien hoeveel en hoe dikwijls daar al gesjoemeld werd. Reeds na de moord op André Cools was het algemeen geweten dat zo goed als alle postjes in openbare bedrijven en intercommunales in Wallonië in handen waren van P.S. mandatarissen. Hoe hoger aan de top, hoe meer mandaten. Cools zelf bezat er een paar dozijn en het is niet denkbeeldig dat wrijvingen binnen een of meerdere van die maatschappijen mede aan de oorsprong lagen van de beslissing hem van kant te laten maken..
    Als het sindsdien veranderd is, dan is dat alleen maar in de slechte zin gebeurd. Dat wordt nu duidelijk. Sinds het eerste schandaal in Charleroi aan het licht kwam, zijn er al een burgemeester en vier schepen in verdenking gesteld en is men nu toe aan de voorzitters van de sportverenigingen, die ook allemaal banden met de politiek hebben. Van zodra men weet dat de région walonne ergens iets gefinancierd heeft, kan men er bijna zeker van zijn dat er iets is dat het licht niet mag zien. Denk maar aan Francorchamps en de voetbalclubs uit de eerste afdeling.
    Het houdt trouwens niet op met Charleroi. In het Luikse, waar het feitelijk begonnen is met de moord op Cools, was er nog de merkwaardige verschijning die Guy Mathot heette en die zowat bij alle toen aan de gang zijnde schandalen betrokken was. Mathot is ondertussen gestorven, maar zijn zoon zit nu in de Luikse politiek, een gegeven dat men overal terug vindt maar toch verdacht veel bij socialisten (en niet enkel in Wallonië: denk maar aan de namen Vandenbossche, Van Velthoven, Tobback, Detiège, Claes - en misschien vergeet ik er nog enkele).
    Na Luik kwam dus Charleroi. Na Charleroi komt waarschijnlijk Namen, waar de burgemeester ook in opspraak is gekomen, nadat hij de gemeente verdacht veel opdrachten liet geven aan een firma die beheerd wordt door zijn "koeketien". Diezelfde vriendin kreeg ook opdrachten van de Naamse huisvestingsmaatschappij die - Oh, toeval! - beheerd wordt door de zoon van de burgemeester. Ons kent ons lijkt in Wallonië nog meer ingeburgerd dan elders.
    Ondertussen is Di Rupo er stil van geworden. Hij is er niet eens meer zeker van dat hij het tegen de "parvenu's" gaat halen. Als gevolg van een decennia lang durend cliëntelisme hebben die nl ervoor gezorgd dat hun achterban, die mee profiteert, hen zo maar niet laat vallen. Tot overmaat van ramp komen de gemeentelijke verkiezingen er aan.
    Elio lijkt wel een brandweerman die zich te ver in de vuurhaard heeft gewaagd en die nu niet meer weet of hij verder moet blussen dan wel zich hals over kop terugtrekken. Harde tijden voor een man met ambitie!

    31-05-2006, 10:40 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    30-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedenkingen bij een busongeval

    De laatste 22 jaar van mijn loopbaan heb ik doorgebracht in een 24-uurservice voor gestrande vrachtwagens en autobussen. Wat die laatste voertuigen betreft, heb ik heel wat meegemaakt. Zo kan ik rustig iedereen aanraden nooit met autobussen mee te rijden die dag én nacht rijden. Wat men er ook van vertelt, één onoplettendheid van de chauffeur, meestal door oververmoeidheid, kan het einde van uw leven betekenen. Dat hebben we zopas nog meegemaakt met de "Belgische" bus die verongelukte in de buurt van Madrid. Het voertuig kwam van Marokko, was eigendom van een Brussels bedrijf met Marokkaans management en deed specifiek vervoer Brussel-Marokko en terug.
    Er zijn in West-Europa honderden van die bedrijfjes die niets anders doen dan mensen vervoeren van en naar Marokko. Meestal zijn de klanten Marokkanen (of van Marokkaanse origine) die zo de goedkoopste manier hebben gevonden om naar hun thuisland te kunnen gaan. Ik heb ooit dubbeldeksbussen meegemaakt die vanuit Noord-Italië naar Marokko reden en waarvan het bovenste compartiment alleen maar gebruikt werd voor bagage.
    Officieel zijn al die voertuigen gecontroleerd volgens het land waar ze zijn ingeschreven. Daar zou op tijd en stond controle op zijn en dat is maar goed ook. Waar minder controle op schijnt te zijn, is op de uitbaters ervan. Zo bleek in het geval van de verongelukte bus de eigenaar van de busfirma Sundus in België stempelgeld te krijgen. Dat was al eerder gemeld aan het parket in Brussel. De vraag is wel, of er daaraan ooit gevolg zou gegeven zijn in een stad waar gebleken is dat liefst 80% van de overtredingen geseponeerd worden. Een tweede vraag is, of er moeite wordt gedaan om te zien of het geval van misbruik van ons sociaal systeem  niet verder verspreid is, zoals gevreesd wordt. Het gaat trouwens niet alleen om stempelgeld, maar ook om andere voordelen die buitenlanders hier krijgen zonder daarvoor rekenschap voor te moeten geven.
    In Nederland werd vorig jaar ontdekt dat Marokkanen, die er een sociale woning gekregen hadden er en grotendeels op kosten van de staat leefden, een eigen huis bleken te hebben in Marokko. Toen de Nederlandse Staat officieel bij Marokko een aanvraag deed om de bezittingen van in Nederland verblijvende Marokkanen in beeld te brengen, weigerde de Marokkaanse overheid alle medewerking. Dat verhaal van de tweede woonst zou trouwens ook gelden voor heel wat Turken, die hier  mee genieten van ons sociaal systeem en ondertussen hun spaarcentjes naar hun thuisland sturen, officieel om hun familie daar een menswaardig bestaan te geven, in werkelijkheid om er bezittingen mee te kopen die ginder stukken goedkoper zijn dan hier. Probeer maar eens als Belg een tweede woning in het buitenland niet aan te geven bij de Belgische fiscus...
    Voor wat het autobusongeval in Spanje betreft tenslotte nog dit: alhoewel de Spaanse politie overtuigd was van de schuld van de chauffeur (er waren geen remsporen: een chauffeur die alert is zal steeds remmen als er iets onverwachts gebeurt), heeft men de man toch naar België laten vertrekken. Dat betekent o.m. dat, áls er ooit al een proces over deze zaak komt, dit misschien wel hier zal plaats vinden, waardoor wij met die kosten zitten. Mocht de chauffeur daarvoor veroordeeld worden, dan zal hij zijn straf dan ook hier uitzitten. Op die manier zijn ze in Spanje van de kosten en de miserie vanaf. Ook dát is Europa.

    30-05-2006, 10:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    29-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topsport fopsport ? (2)
    Topsport wordt steeds meer business, steeds minder sport, steeds meer centen, steeds minder interessant voor de toeschouwer. Het mooiste bewijs daarvan zijn de belachelijk hoge bedragen die gevraagd én betaald worden voor voetballers. Die gaan steeds meer de hoogte in, in zover dat nog slechts enkele clubs bepaalde spelers in hun rangen kunnen hebben. Het laatste voorbeeld was de aankoop van de Duitser Ballack door de Russische multi-miljardair Abramovski, die al hopen geld heeft gepompt in de Londense club Chelsea, waardoor de andere Engelse teams nu al weten dat ze volgend jaar alleen maar voor de tweede plaats zullen spelen.
    Als gevolg van dat criminele opbod is het dan ook geen verrassing dat er hier en daar schandalen aan het licht komen. We hebben het in onze competitie meegemaakt met de affaire van de gok-Chinees, maar waarschijnlijk wordt het veel erger in Italië, waar grote clubs als Juventus en A.C.Milan wel eens mee in de affaires zouden kunnen betrokken worden. Ook in Nederland loopt er momenteel een onderzoek en het zal op heel wat andere plaatsen niet veel beter zijn.
    In de Formula Uno had Renault vorig jaar de jarenlange heerschappij van Ferrari doorbroken. Het won het wereldkampioenschap met een betere wagen en een jonge, nieuwe kampioen, Fernando Alonso. Dit seizoen is Alonso bezig die titel te herhalen, maar toch was Ferrari terug aan het komen en gaf de vroegere wereldkampioen, Michael Schumacher, zich nog niet gewonnen. In de zopas gereden race van Monaco was er nu een dispuut tijdens de testritten, waardoor Schumacher, die de pole position had gewonnen, gedeclasseerd werd en op de laatste plaats moest vertrekken. In Monaco, met zijn smalle straten, betekent dit dat men de zege meteen mag vergeten. In dit geval echter niet alleen de zege, maar ook de interesse voor de rest van het kampioenschap. Ongeacht het feit of men gelijk of ongelijk had, door Schumacher uit te sluiten van de mogelijkheid nog te winnen, is de spanning voor de rest van het seizoen er helemaal uit en kan men best naar iets anders gaan kijken. Of, hoe men een competitie om zeep helpt.
    In het wielrennen is het nog veel erger. Daar is een zoveelste dopingschandaal uitgelekt, ditmaal in Spanje. Het gaat om een bloeddoping, waarbij wel eens enkele grote namen zouden kunnen vallen en het daarmee niet eens zeker is dat alle favorieten op de Tourzege er dit jaar zullen kunnen vertrekken. Maar ook zonder dit schandaal gebeuren er tegenwoordig in de wielrennerij allerlei zaken die het sportgehalte van deze discipline geen goed doen. In de Giro werd de zege van minstens drie ritten weggegeven. Tweemaal door roze trui Basso aan Piepoli, eenmaal (en zeer theatraal) door Jens Voigt aan Garate. Zoiets is vervalsing van de competitie. In de Ronde van België, tenslotte, waar - buiten Quick.Step - zowat janneke en mieke meereden, konden de profs het niet halen tegen een onbekende, Friese mountain-biker, terwijl cyclocrosser Sven Nijs met de besten voorop bleef en tenslotte zelfs nog achtste eindigde.
    Voor de sportliefhebber zijn het zware tijden, want hij weet niet meer of hij erin geluisd wordt of niet. Misschien brengt Roland Garros wat soelaas. Het gaat ook daar om veel geld, maar misschien is de competiviteit er wat eerlijker. Misschien, zeg ik.

    29-05-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!