Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    25-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rotary de Belgique
    Ge houdt het niet voor mogelijk, maar anno 2007 zijn er in dit land nog steeds verenigingen die leven in het unitaire België van de negentiende eeuw, l'ancienne Belgique de papa, waarin Vlamingen alleen nog steeds geduld worden als ze zich netjes houden aan de francofone suprematie. Een van die verenigingen blijkt de Rotaryclub van België en Luxemburg te zijn.
    Terwijl men in dit land als sinds de jaren zestig van de vorige eeuw begonnen is met de staat te hervormen volgens een horizontale scheidingslijn, met een noord en een zuid, heeft men Rotary België en Luxemburg in 1978 verdeeld in drie districten met een verticale scheiding. Er ontstond binnen de vereniging een district west, met de provincies Oost- en West- Vlaanderen en Henegouwen, een district centrum met Antwerpen, Brabant en Namen en een district oost met Limburg, Luik, Luxemburg en het Groot-Hertogdom. Elk district kreeg een gouverneur, het ene jaar een Nederlandstalige, het andere een Franstalige. En toen zijn de problemen bij Rotary pas goed begonnen.
    Zoals te verwachten was in zo'n typisch Belgisch onderonsje, spraken de Franstalige gouverneurs geen Nederlands. Dat had als gevolg dat men moest vertalen, maar meestal duurde het niet lang of de hele vergadering sprak Frans (Vlamingen zijn nu eenmaal polyglotten en altijd tot compromissen bereid). Alles wat op papier gezet diende te worden, moest echter ook in de twee talen vertaald worden.
    In 1993 was er een eerste poging om de districten aan te passen aan de taalgrenzen, maar die liep spaak tegen een Franstalige "non" (daarin zijn ze straf, dat weten we). In 2001 gebeurde hetzelfde bij een tweede poging. In 2005 werd er een bevraging van alle leden georganiseerd en bleek meer dan 70% van de districten oost en west gewonnen te zijn voor een herindeling in twee Nederlandstalige en twee Franstalige districten. Ook deze poging liep echter faliekant uit, omdat de toenmalige Franstalige gouverneur van het district centrum de bevraging boycotte...
    Het resultaat van dat alles is, dat de Rotary Club hier niet meer werkbaar is. Er zijn nog nauwelijks contacten tussen Vlamingen en Walen. Er kwam zelfs geen plechtige viering van het honderdjarig bestaan van de vereniging in 2006, dat zegt genoeg. Rotary is in dit land dan ook een anachronysme geworden.
    Tenslotte nog even vermelden dat het orakel van Brakel, Herman De Croo, geografische Vlaming, een van de felste tegenstanders is van de hervorming volgens de taalgrenzen. In  het kader van de voorstellen tot oprichting van een nationale kieskring en een paritaire senaat, is dit een zoveelste bewijs dat de zgz "Open"-VLD een gesloten gemeenschap is die bereid is de rechten van de Vlamingen voor eeuwig en drie dagen te beknotten als dat past in hun éénpuntprogramma: Verhofstadt aan het bewind houden.

    25-02-2007, 10:34 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    24-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ECO-beurzensnijderij
    Om de CVP uit de federale regering te houden, had Verhofstadt voor de vorming van zijn eerste regering de steun nodig van Agalev. Dat betekende, dat hij ook e.o.a. van hun groene punten moest zien te verzenlijken. Het werd in de eerste plaats de zgn "Eco"-taks, een belasting op alle niet recycleerbare verpakkingen, voornamelijk die van de dranken in plastic flessen. Na een klacht van Fedis, de nationale distributieorganisatie, werd die belasting echter verworpen door de Raad van Toezicht, omdat er sprake was van discriminatie t.o.v. de andere verpakkingen. Paarsgroen maakte daar niet meteen een drama van. Er was toen geld in overvloed, nog het gevolg van de hoogconjunctuur op het einde van de jaren negentig en de besparingsdrang van loodgieter Dehaene. Er werd dus maar met geld gesmeten, o.a. naar de politiehervorming en de non-profit sector (wie herinnert zich Mie Vogels niet, toen die met leden van de "witte" sector op straat stond te dansen!). Die hervormingen waren wel nodig, maar in de roes van de paarsgroene overwinning, realiseerde men zich niet dat het allemaal structureel was, m.a.w. dat men niet met eenmalige kosten geconfronteerd werd maar wel met (grote) extra kosten die elk jaar opnieuw in het budget dienden te worden opgenomen.
    Toen stilaan duidelijk werd dat het met de hoogconjunctuur gedaan was en men het gevaar liep geen sluitende begroting meer te kunnen voorleggen, is de toenmalige minister van Begroting, ti-ta-tovenaar Vande Lanotte, met enkele uitgekiende nieuwigheden afgekomen. Hij liet Verhofstadt II de pensioenkassen kapen van Belgacom, de NMBS, de Haven van Antwerpen en nog een paar andere. Verder begon Paars het nationaal patrimonium te verkwanselen voor een appel en een ei (om ze terug te huren aan driemaal de normale prijs!). Tenslotte had de geleerde professor ook een nieuw ideetje voor het innen van de Eco-taks: hij voerde exact dezelfde taks terug in voor de niet herbruikbare verpakkingen en legde op de herbruikbare een taks van "0%". Fedis trapte echter niet in dat boerenbedrog en de Raad van Toezicht evenmin. Ook die heffing werd dus ongedaan gemaakt.
    Nu zat Verhofstadt II met een groot probleem. Officieel was wel aangekondigd dat die Eco-taks diende om mede de Kyoto-norm te halen, maar in werkelijkheid riskeerde de regering nu 320 miljoen mis te lopen: de begroting, stupid!
    Nu gaat het zoals in het grapje: fase één zijn de moeilijkheden van de ontwikkeling, fase twee de ontwikkeling van de moeilijkheden en fase drie de verdeling van de winst in geval van faillissement. Fase drie betekent voor Verhofstadt II dat er nu een taks komt op ALLE verpakkingen, zodat nu feitelijk duidelijk wordt gesteld waarover het altijd gegaan is: een zoveelste vulgaire belastingheffing. Om de groenen en hun sympathisanten zoet te houden, wordt daarbij verteld, dat er later nog een "fijnmazige CO²-heffing" zal volgen, zodat Kyoto dan nog eens kan misbruikt worden om de nationale staatskas te vullen. Dat zal trouwens pas kunnen gebeuren na de verkiezingen. M.a.w. dat wordt een klus voor een eventuele volgende regering en ook dat is helemaal in de trant van Verhofstadt: "Na ons, de zondvloed"!

    24-02-2007, 10:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    23-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exit Prodi II ?
    Wij hebben negen jaar in Italië gewoond en ik lees nog regelmatig Italiaanse kranten. Vandaar dat ik de politiek bij de transalpijnen met meer dan gewone belangstelling volg. In mijn artikel van 11 mei van vorig jaar, nog geen maand na de installatie van de centrumlinkse regering van Romano Prodi, schreef ik reeds dat zijn regering van negen partijen (van christen-democraten tot herbronde communisten) het nooit lang zou uithalen. Giuseppe Turano hoofdredacteur van de invloedrijke krant "La Repubblica" verwoordde het toen zo: " dat wordt zoiets als het vervangen van een motor van een jumbo tijdens de landing".
    Nog binnen de eerste twee maanden van zijn bestaan moest de regering Prodi II al zeven (7!) vertrouwensstemmingen stellen om er zeker van te zijn haar programma opgestart te krijgen. Na negen maanden heeft "il professore" het ontslag van zijn kabinet aangeboden. Dat is een herhaling van zijn eerste kabinet dat ook vroegtijdig moest stoppen. Het zou nu wel kunnen dat de vroegere voorzitter van de Europese commissie nog wel iets anders uitprobeert, maar veel zal het niet uithalen zolang hij met zo'n krabbenmand moet verder gaan (christen-democraten, socialisten, groene, republikeinen, radicalen, liberalen en communisten!).
    Wie in zijn baardje lacht is "il cavaliere", Silvio Berlusconi, de man wiens centrumrechtse coalitie vorig jaar nipt werd verslagen, een coalitie die het trouwens daarvoor vijf jaar had uitgehouden, een unicum in de politieke geschiedenis van het na-oorlogse Italië.
    Romano Prodi is van huize uit een christen-democraat, maar is verplicht de linkse partijen naar de mond te praten om in zijn premier-zetel te kunnen blijven zitten (net zoals dat bij ons gebeurt met Verhofstadt, met wie Prodi bevriend is). Het wordt nu afwachten of er een Prodi III komt, al dan niet met dezelfde hopeloze coalitie of met een partij uit het centrum-rechtse kamp. Lukt dat niet, dan gaat men nog maar eens naar verkiezingen, waarbij de huidige coalitie het bijna zeker niet meer zal halen. Heel wat Italianen waren Berlusconi beu, maar hebben al lang spijt dat ze voor dit alternatief gekozen hadden.
    ---
    In de marge van bovenstaande schrijft ene Ine Roox in De Standaard van vandaag, dat groenen en communisten in Italië 10% van de stemmen uitmaken. "Een minderheid om rekening mee te houden", schrijft ze. Dat zal misschien zo wel zijn Italië, maar niet bij ons. Wij hebben een partij die 25% van de stemmen haalt, dus een percentage dat twee en een halve keer hoger ligt dan dat van de twee Italiaanse partijen samen, maar waarmee hier helemaal géén rekening wordt gehouden. Misschien geldt dat dan ook alleen maar voor linkse partijen?

    23-02-2007, 11:19 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (5)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    22-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Pavìagroep nonsens
    Pavìa (met de klemtoon op de "i") is een stad in de Italiaanse Po-vlakte ten zuid-westen van Milaan. Ze werd gesticht door de Romeinen en heette toen Ticinum, de naam die later aan de daar passerende zijrivier van de Po gegeven werd en ook de naam van het Italiaans sprekend Zwitserse kanton.
    De zgn "studiegroep" met dezelfde naam heeft niets met de Italiaanse stad te maken. Ze heeft toevallig die naam gekregen omdat ze vergaderde in de Brusselse Pavìastraat. Zo'n beetje hetzelfde wat gebeurd is met de Warandegroep, die ook die naam kreeg omdat ze in de Warande vergaderde. Daarmee houdt echter alle gelijkenis op. Het manifest van de Warandegroep, dat de splitsing van België voorstaat, is een lijvig handboek van 252 bladzijden, compleet gedocumenteerd met cijfers en feiten. Het voorstel van de Pavìagroep (om een nationale kieskring op te richten) is alleen maar een emotionele oproep om terug te keren naar een politiek verleden waarin geen zinnig mens nog gelooft, tenzij misschien Verhofstadt omdat hij weet de enige populaire Vlaming over de taalgrens te zijn. Francofoon België heeft nooit meer voordelen gekregen  als tijdens de regeringen Verhofstadt.
    De oproep van de Pavìagroep is nergens serieus onderbouwd, mist elke redelijkheid en is gewoon gebakken lucht die men ons, Vlamingen, wil verkopen. Het is, samen met het oprichten van een paritaire senaat, een zoveelste poging van de belgicisten om Vlaanderen te discrimineren. We kunnen niet meer terug naar het oude België. De recente geschiedenis bewijst dat ten volle:
    - Er is geen Belgische munt meer.
    - Het koningshuis wordt steeds meer in vraag gesteld, mede doordat het geen kans laat voorbijgaan zichzelf belachelijk te maken.
    - Het leger is in feite een dienst voor werkgelegenheid, logistieke steun en het (bijna gratis) vervoeren van Russische miljardairs.
    - Onze nationale voetbalploeg staat niet meer bij de eerste 50 op wereldvlak, mede als gevolg van een slecht beleid en het toelaten van horden tweedehands voetballers uit Afrika en Oost-Europa, terwijl de eigen jeugd geen kans meer krijgt.
    - We hebben sinds acht jaar een regering die om de haverklap zijn eigen wetten moet veranderen omdat ze niet deugen en die roofbouw pleegt op het eigen patrimonium om haar begrotingen te laten kloppen.
    - We lijden onder een rechtspraak waar de meeste burgers niet meer in geloven, die veel te soft is tegenover criminelen en die, mede door het versoepelen van de wet Lejeune, totaal ongeloofwaardig overkomt.
    - Onze fiscus is zo ingewikkeld, dat de eigen inspecteurs er niet meer aan uit kunnen en de helft van het personeel van Financiën niet eens door een praktijktest geraakt.
    Zo'n België geeft Vlaanderen geen enkele meerwaarde. Het enige positieve kan dan ook alleen maar komen van een verdere afbouw van het federaal gezag, zodat Vlamingen én Walen hun eigen potje kunnen koken. Daar kunnen ze allebei alleen maar beter van worden. Een terugkeer naar het Belgique de papa is dan ook nonsens, zelfs als dat wordt voorgesteld door een groep universiteitsprofessoren. Die mensen zullen wel geleerd zijn, verstandig zijn is nog iets anders.

    22-02-2007, 18:01 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (5)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    21-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Belgische werkloosheidscijfers
    Volgens een rapport van de Europese commissie, staat België op de voorlaatste plaats voor wat de werkloosheid betreft. Gemiddeld leefde, volgens dit rapport, vorig jaar 13% van de Belgische beroepsbevolking in een gezin waarin niemand werkt. Dit bericht zal wel kloppen, maar is niet volledig. Als men dergelijke zaken vergelijkt moet men, althans in dit land, de cijfers bekend maken van de afzonderlijke gewesten. Dan zal men zien dat daar zeer grote verschillen zijn. Om te beginnen is er het feit dat de werkloosheid in Wallonië en Brussel respectievelijk het dubbele en het driedubbele is van die van Vlaanderen. Dat komt niet alleen doordat er daar minder werk zou zijn (dat geldt alleen voor Wallonië, niet voor Brussel),  maar ook omdat de plaatselijke werklozen er tegen op zien iets verder van huis te gaan werken of om een andere taal te leren. Dat hebben we o.m. meegemaakt in de regio Seraing, waar de plaatselijke bevolking op het einde van de jaren negentig zoveel werk kon vinden als ze wou. Ze moest ervoor wel de grens met Nederland oversteken (10 tot 15 km) en, ja, wat Nederlands kennen. Seraing is de streek van de gebroeders Dardenne, het gedreven en bekwame duo filmmakers die al enkele gouden palmen heeft gekregen door gewoon het leven bij hun voordeur te filmen ("Rosetta", "L'enfant"). Niet alleen hele families, maar hele generaties zijn daar werkloos: grootouders, ouders én kinderen.
    Een ander scenario doet zich voor in de regio Moeskroen, waar de plaatselijke overheid industrieterreinen aanbiedt aan zeer interessante voorwaarden. Als gevolg daarvan hebben heel wat Vlaamse bedrijven zich daar, net over de taalgrens, gevestigd. Welnu, de mensen die in die nieuwe bedrijven werken zijn voor minstens 95% Vlamingen en ... Noord-Fransen! De weinige Walen die men er te zien krijgt, zijn dan meestal nog werklozen die zich komen aanbieden zonder te willen werken en die alleen maar een bewijs willen hebben dat ze zich aangeboden hebben, kwestie van hun stempelgeld niet te verliezen...
    Er is nog een tweede reden waarom België slecht scoort op het gebied van de werkloosheid en dat is het feit dat de meeste tot Belg genaturaliseerde allochtonen geen degelijk werk vinden. Men heeft die mensen onze nationaliteit cadeau gedaan zonder te eisen dat ze een van onze talen zouden leren spreken. In de meeste andere Europese landen wordt dat wel geëist, waardoor daar meer allochtonen aan de slag kunnen.
    Het is dan ook meer dan nodig dat men de arbeidsmarkt in dit land regionaliseert en de snel-Belg-wet tenminste aanpast (beter nog zou zijn ze af te schaffen). Vlaanderen heeft ook zijn werklozen, maar de Europese cijfers geven een totaal vertekend beeld van de situatie in onze regio, omdat deze voor Europa officieel niet eens bestaat!

    21-02-2007, 10:49 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (3)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    20-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fiscus in de knoei
    Coperfin, een project dat de Belgische belastingsadministratie zou moeten moderniseren, komt niet van de grond. De zaak heeft de staat sinds 2001 al 150 miljoen euro gekost (6 miljard Befkes!) en is nog steeds niet "geïmplementeerd", zoals ze dat tegenwoordig noemen. Als er verder niets mee zou gebeuren, dan kunnen we hier spreken van luchtkastelen.
    Onze fiscus is feitelijk niet uit het (slechte) nieuws te slaan. Vorige week nog raakte bekend dat zelfs de eigen specialisten nauwelijks nog aan de stroom van nieuwe wetten en regeltjes aan uit kunnen. De handleiding daarvoor is op vijf jaar tijd vervijfvoudigd. Hoe erg het gesteld is, werd daarna nog eens bewezen, toen bleek dat ongeveer de helft van de ambtenaren op het ministerie van belastingen gezakt waren op een test die ze hadden gedaan in het vooruitzicht op promotie en een bonus. Dat laatste gebeurde in het kader van de zgn "Copernicus" hervorming, die ervoor zou zorgen dat ambtenaren meer zouden beoordeeld worden op hun kennis i.pl.v. op hun dienstjaren. Alleen op de hoogste echelons, bij de bazen dus, is daar werk van gemaakt. Het is dan ook normaal dat de meerderheid van de mensen die bij de fiscus werken, absoluut niet meer gemotiveerd zijn.
    Het wordt er niet beter op, als men weet dat er aan de top bij de fiscus lustig topjobs worden uitgedeeld. Zopas heeft Didier Reynders zijn kabinetschef, Xavier De Cuyper, nog benoemd tot hoofd van het nieuwe geneesmiddelen agentschap. Cuypers is al de vierde kabinetschef bij Financiën die onder Reynders met zo'n topbenoeming gaat lopen. Eerder was die eer al te beurt gevallen aan Peter Praet (nationale bank), Jean-Claude Laes (ministerie van financiën) en Jean-Paul Servais (commissie voor bank- en assurantiewezen).
    Voor het gewone grut wordt het dus hopen dat ze door hun examens geraken (of kabinetschef worden), voor de belastingbetaler, die elk jaar zijn aangifte moet invullen wordt het telkens moeilijker om dat nog zelf te doen. Als men echter ziet hoe bij Financiën met geld gesmeten wordt, zonder dat men daar beter van wordt, is het de vraag in hoeverre Jan met de pet die aangifte nog serieus opneemt.

    20-02-2007, 11:04 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    19-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geruchten uit Sint Niklaas
    België, wat zeg ik: heel Europa werd recentelijk opgeschrikt door een daad van incivisme en racisme om nog niet van xenofobisme te spreken. In Sint Niklaas weigerden nl enkele koppels zich te laten trouwen door schepen Wouter Van Bellingen, een gekleurde schepen van allochtone afkomst (Ruanda). Het nieuws ging inderdaad de wereld rond. Zelf heb ik het gelezen in twee Italiaanse en twee Spaanse kranten en het zal in de rest van Europa wel niet anders zijn geweest. In die artikels kregen de Vlamingen in het algemeen en het Vlaams Belang nog eens de volle laag. Wat zijn wij toch een gemeen volkje!
    Opmerkelijk was wel dat Van Bellingen, een sympathieke en echt geïntegreerde kerel, zelf geen klacht had neergelegd. Het leverde hem wel het statuut op van, BV en hij is sindsdien bij de linkse media van de TV-schermen niet weg te branden. Wat eveneens opvalt is, dat het centrum voor gelijke kansen en racisme (CGKR) van de heer De Witte geen klacht heeft neergelegd. Normaal is dat centrum er als de kippen bij om in de aanval te gaan, nu dus niet.
    Er circuleren nu geruchten dat minstens één van de koppels die weigerden getrouwd te worden door een gekleurde schepen geen Vlamingen waren, maar Belgen van eveneens allochtone afkomst, waarschijnlijk Turken. Als dat waar zou zijn, dan is dat de reden waarom het centrum van De Witte zich zo koest heeft gehouden. Zie je het CGKR al een klacht neerleggen tegen Turkse Belgen die niet willen getrouwd worden door een Ruandese Belg? Dat kan niet, want volgens datzelfde centrum kan discriminatie alleen uitgaan vanuit een meerderheidgroep, in ons geval van de Vlamingen dus.
    ---
    Er circuleert in datzelfde Sint-Niklaas nog een tweede hardnekkig gerucht: burgemeester Freddy Willockx, zelf nog een socialist van de oude stempel, zou een allochtoon hebben in zijn familie. Daar is natuurlijk niets mis mee. Het wordt wel pijnlijk als blijkt dat hij, de burgervader, een pak slaag zou gekregen hebben van vrienden van zijn aangetrouwde allochtoon. Doe dan al eens iets voor de multicultuur!
    ---
    Ik herhaal: beide berichten van hierboven zijn (voorlopig?) geruchten. Het feit dat het rond die afgezegde trouwpartijen zo stil geworden is en er over die geruchten nergens een ontkenning te vinden valt, is wel veelbetekenend. Stel eens voor dat er een koppel bij geweest was van iemand die ergens contact zou hebben met het Vlaams Belang. De wereld zou te klein geweest zijn. Denk maar aan het proces in Gent, waar bij elke commentaar in de politiek-correcte media werd toegevoegd dat de beschuldigde een ex-Vlaams Blokker was geweest.
    Zij zijn zo lief, mijnheer!

    19-02-2007, 16:55 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (4)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!