Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    25-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De syndicale ontsporing
    Luc Cortebeeck van het ACV had, na de half mislukte nationale betoging van 6 oktober gezegd, dat er geen stakingen meer zouden komen vóór er eerst gepraat zou worden met werkgevers en overheid. Van die belofte komt weinig in huis. Er wordt reeds gestaakt in heel het land: in de energiesector (Eandis, Fluxis), in de textiel (Beaulieu) en bij Carrefour, om er maar enkele op te noemen. Ook bij de Antwerpse hospitalen is een stakingsaanzegging ingediend.
    Opmerkelijk bij de meeste van deze stakingen is, dat men staakt tegen nieuwe contracten, waarvan sommigen reeds een vijftal jaren bestaan (bij Eandis bv) en anderen nieuw zijn, zoals bij Carrefour. De nieuw aangeworvenen krijgen immers minder loon en andere voordelen. Op zich valt daar iets over te zeggen natuurlijk, al is het wel zo dat de mensen die de nieuwe jobs bemannen, zich daarover wel akkoord hebben verklaard bij het onderschrijven van hun contract. Het is feitelijk een beetje simpel om eerst akkoord te gaan en later niet meer (zoals nu bij Eandis gebeurt). Bij Beaulieu zit de zaak anders: daar gaan bedrijven dicht en daaraan zal weinig te doen zijn. De meeste auto- en staalfabrieken in ons landen kennen al een tijdelijke werkloosheid en daarin zal de eerste tijd geen verbetering komen. De nieuwe staaloven van Arcelormittal in Seraing was - na veel discussies - pas in februari van dit jaar heropend en gaat nu al weer dicht. De kans bestaat, dat het deze keer definitief zal zijn...
    We staan voor een periode van recessie en misschien zelfs depressie. Het zal snel gedaan zijn met de situatie van tekort aan personeel. De nog bestaande vacatures zullen sneller worden ingevuld dan men ooit gedacht had. Voor veel bedrijven wordt het cruciaal te overleven. In zo'n situatie moet iedereen bereid zijn een stapje terug te zetten. Dat zit er voor de vakbonden blijkbaar niet in. Zij blijven hameren op het recht tot staken, maar vergeten het recht tot werken.
    ---
    In de marge van bovenstaande nog dit: het Vlaams Belang heeft de boekhouding van de liberale vakbond kunnen inkijken. Daaruit blijkt o.m. dat die kleine vakbond elk jaar 11 miljoen euro krijgt om haar leden werklozensteun uit te betalen. In totaal geeft de staat aan de vakbonden elk jaar zo'n 160 miljoen euro om een werk te doen dat ze zelf ook al doet, m.a.w. voor een werk dat eigenlijk overbodig is. Dat is veertig keer de ontslagpremie van Mittler bij Fortis, om maar iets te zeggen, en dat elk jaar opnieuw!
    Er kan nog veel bespaard worden in dit land.

    25-10-2008, 10:30 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (14 Stemmen)
    24-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schandalenland (2)
    De landen van de Organisatie voor Europese Samenwerking & Ontwikkeling (OESO) weigeren nog fiscale gegevens met België uit te wisselen. Reden hiervoor is, dat onze fiscus alleen maar papieren gegevens doorspeelt, daar waar de andere landen dit allemaal elektronisch doen. Omgekeerd kan de Belgische fiscus niets doen met die buitenlandse elektronische gegevens. Die moeten in Brussel worden uitgeprint, waarna ze worden doorgestuurd naar de regionale kantoren, die geen volk genoeg hebben om ze met de hand te verwerken. Dat zal wel kloppen, want deze week nog liet o.m. het belastingskantoor van Aalst weten dat ze geen personeel genoeg had om de BTW-controle te kunnen doen.
    De reden voor bovenstaande is, dat de informatisering van Financiën waardeloos blijkt. Het systeem is van bovenuit naar onderaan ingevoerd en dat had andersom moeten zijn. Als gevolg daarvan, riskeert men volledig van nul te moeten herbeginnen én met een ander systeem. Deze grap heeft het land om en bij de 700 miljoen euro gekost, geld dat feitelijk zo goed als niets heeft opgebracht.
    De dure grap bij Financiën is geen alleenstaand geval. Ook bij Justitie is het misgelopen. Ook daar heeft men honderden miljoenen euro verkwanseld via het zogeheten Feniks systeem, dat men tenslotte heeft moeten stilleggen. De huidige minister van Justitie, Vandeurzen, heeft daar nu een nieuw systeem opgestart, met de naam Cheops...
    Er wordt deze dagen in politieke kringen terecht veel misbaar gemaakt over geld wegsmijten in de privé via allerlei bonussen. Over de eigen politieke geldsmijterij wordt echter zedig gezwegen. De elektronische catastrofes bij Justitie en Financiën hebben de staat samen meer dan één miljard euro doen verliezen. Dat is een veelvoud van wat in de hele economie aan bonussen wordt uitgekeerd. De grote verantwoordelijken voor deze miskleunen, Onkelinx en Reynders, blijven echter onverstoord op hun ministerpostjes zitten. Onkelinx heeft de puinhoop bij Justitie verlaten en gaat nu de Sociale Zekerheid teisteren. Reynders is reeds negen jaar verantwoordelijk voor Financiën. Het opmerkelijkste dat hij verwezenlijkt heeft is, dat hij zo'n half dozijn kabinetschefs heeft gehad die allemaal bij hem vertrokken zijn naar nog beter betaalde lucratieve postjes. De laatste die er zat/zit, een zekere Laes, is officieel ontslagen maar maakt nog steeds de dienst uit, daar Selor, het wervingskantoor van de overheid, nog steeds geen opvolger heeft kunnen vinden.
    Van geldverkwisting gesproken...

    24-10-2008, 10:45 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (17 Stemmen)
    23-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schandalenland
    Toen hij ooit minister van Buitenlandse Zaken was in een der regeringen Martens, heeft Marc Eyskens België ooit een apenland genoemd. Dat was weinig flatterend, maar eigenlijk nog niet zo erg met de titel die het vandaag kan krijgen: schandalenland.
    Het land staat op stelten omdat een der topmensen van Fortis, Gilbert Mittler, er met vier miljoen euro van door is. De man bleef daarna nog in bezoldigde dienst als adviseur. Zijn collega Votron was ondertussen ook al met anderhalf miljoen weg en die andere collega, Verwilst - de ex(?)-socialist, zou - volgens zijn contract - ook "recht" hebben op zo'n miljoenenhanddruk.
    Bij Dexia zijn ze met dergelijke sommen (nog) niet gaan lopen. De raad van bestuur zit er echter vol met politici die er hun al vette inkomsten nog wat komen aanspekken. Naar men zegt, krijgen die lui daar 20.000 euro per jaar plus 2.000 per zitdag. Enkele namen: Steve Stevaert (die van Ethias en Hasselt, maar hier dus niet gratis), de burgemeester van Zaventem (VLD-er Vermeiren), Serge Kubla, burgemeester van Waterloo en MR-parlementslid (ooit Waals minister), Tony Van Parys (CD&V), ooit federaal minister van Justitie. Ook ACV-er Jan Renders, de man die zo bekommerd is over het lot van de werkman, zit er bij en raapt zijn extra centjes op.
    Er zijn mensen, die dat allemaal erg vinden, maar het kan nóg erger. Bij Ethias zitten er liefst 41 politiekers in het bestuur, netjes verdeeld (zoals trouwens ook bij Dexia) over de zes zogezegde democratische traditionele partijen. Terwijl deze het Vlaams Belang uitsluiten en, als het enigzins kan, beschuldigen van zaken van bijkomend belang (zoals zopas nog die simpele ziel die ooit voor de partij was opgekomen en nu beschuldigd wordt van lidmaatschapschap aan Blood and Honour), zijn  ze helemaal niet beschaamd om tussendoor hun zakken te vullen op de kap van de belastingbetaler met bijkomende profijtjes voor jobs waarvoor ze helemaal niet bekwaam zijn. Dat zo'n firma's tenslotte op de fles dreigen te gaan is dan ook geen verrassing (Ethias had nog voor twee dagen cash geld in kas, toen het gered werd door de staat).
    Het hoeven ook altijd geen banken te zijn, als we het over Belgische schandalen hebben. Zie maar wat er allemaal gebeurt aan de top van de politie. Na de zaak van de onrechtmatige bevordering van secretaressen (die ondertussen terug aan de slag kunnen na een uitspraak van de Raad van State...), wordt de Brusselse politiecommissaris Van Wymersch voor een tweede keer beschuldigd van malversaties. Minister De Wael komt daarbij voor een tweede keer in nauwe schoentjes. Van de PS mocht hij blijven, zolang hij topcop Koekelberg niet de laan uitstuurde (die laatste heeft nl een PS-lidkaart). Nu hangt de beslissing af van burgemeester Thielemans, ook al een PS-er. Tussen haakjes: die Thielemans zit ook al in het bestuur van Ethias.
    Kortom, het is één grote politieke pot nat.

    23-10-2008, 10:29 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (20 Stemmen)
    22-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie zal dat betalen?
    De hele reddingsoperatie banken/verzekeraars heeft de Belgische staat tot nu toe al meer dan 15 miljard euro gekost. Dat geld heeft men nog niet meteen uitgegeven, maar ergens zal het toch moeten dienen als borg of hoe men het ook zal noemen. Wat wel zeker is, is dat de toekomstige jaarlijkse rentelasten serieus zullen toenemen. Ethias nog niet meegerekend, komt er bij de armlastige begroting voor 2009 al zeker 550.000 euro bij. De staatsschuld zal dus alleen maar stijgen, waarbij Vlaanderen - zoals steeds - het grootste gedeelte van de rekening zal mogen betalen.
    Vlaanderen betaalt sowieso altijd en dan hebben we het niet alleen over de staatsschuld. Zopas is nog bekend geworden, dat tijdens de legislatuur 2004-2009 Vlaanderen 50 miljoen euro zal hebben uitgegeven aan het FRANSTALIG onderwijs bij ons. Dat zou op zichzelf nog goed te praten zijn, ware het niet dat de Franstaligen in dezelfde periode geen enkele eurocent hebben betaald voor het Nederlandstalig onderwijs bij hen, dit ondanks het feit dat ze daartoe wettelijk verplicht zijn.
    Wij Vlamingen lijken wel op masochisten, die er blijkbaar plezier in  hebben zichzelf pijn te doen. Neem nu bv de kwestie van de numerus clausus bij de studenten geneeskunde. Alhoewel dit een wettelijk gegeven is, vegen de Franstaligen daar al jaren hun voeten aan. Ze hebben de zaak zelfs nog verder gedreven. Daar waar de Franstalige studenten geneeskunde tot nu toe al geen ingangsexamen moesten doen, maar wel een bijkomende proef kregen na het eerste jaar, is ook dat laatste afgeschaft. De Nederlandstalige studenten moeten wél het toelatingsexamen blijven ondergaan en worden op die manier serieus gediscrimineerd. Vlamingen discrimineren blijkt wettelijk te kunnen, ook  in het rijk van Leterme Un.

    22-10-2008, 09:45 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    21-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De republiek der kameraden
    Dat het met de SP.a niet goed gaat, is een open deur instampen. De partij geraakt niet weg uit het verdomhoekje, waarin ze geraakt is sedert de laatste federale verkiezingen. Zelfs het laatste congres, met de pompeuze titel "Over de toekomst", werd een maat voor niets. Sommigen geven de schuld daarvan aan Louis Tobback, omdat die al een paar keer heeft uitgehaald naar de partijtop. De echte redenen liggen echter veel dieper. Om te beginnen blijft de partij ongeloofwaardig als oppositiepartij na al die jaren (18) aan het bewind. Het feit dat de Waalse zusterpartij wél mee regeert maakt het allemaal nog wat moeilijker. Verder is er in de rangen een verregaande vorm van inteelt geslopen door het plaatsen van alle mogelijke zonen en dochters van al gearriveerde politici. Tenslotte is het kartel met Vl.Pro, het vroegere Spirit, zo goed als dood. Bertje Anciaux mag dan nog wel een beperkte vriendenkring hebben en in staat zijn wat stemmen te ronselen, voor de rest is het daar één grote ellende. Zelfs Geert Lambert heeft veel van zijn gewicht verloren (zo'n 60 kilo sinds hij een maagverkleining liet doorvoeren) of heeft die man nog andere kwaliteiten?
    Wat de afdeling "dochters en zonen van" betreft, is het droevig gesteld. Van de moeder van Billie hoort men bijna niets meer. Peter Vanvelthoven is eerder een fractielijder dan een leider. Het is soms droevig om aan te zien hoe hij door collega's zoals Van der Maelen en Bonte moet gedepanneerd worden. Ook zijn laatste interventie tegen de bankierbonussen, maakte weinig indruk. Over de eigen bankier, Verwilst, nog oud-kabinetchef bij Willy Claes en nu met enkele miljoenen euro op vakantie gestuurd bij Fortis, wordt niet gesproken. Verder heet het probleem aan de orde van de dag nu Ethias en dat is voor het overgrote deel een socialistische miskleun. Tekenend voor de rode mentaliteit ("ge kunt het maar gehad hebben") is het feit dat Ethias er niet in slaagde extra geld los te krijgen bij de rode achterban, ondanks de pogingen van voorzitter Stevaert. De federale en de regionale regeringen moesten tenslotte het gat dichten (Brussel doet niet mee because helemaal geen geld). De aandelen van Ethias bij Dexia blijken op anderhalf jaar evenveel miljard (anderhalf) te zijn gedaald. Ook op de recentste aankoop van Dexia-aandelen, nu begin oktober, werd 80 miljoen verloren. Niemand begrijpt trouwens met welk geld Ethias die laatste aandelen heeft kunnen kopen.
    Kortom, het is miserie troef bij de SP.a en niets laat vermoeden dat het er beter op zal worden. Een rood Deckerken of een tweede Steve is nog niet voor morgen.

    21-10-2008, 16:56 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (9 Stemmen)
    20-10-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een regering van gedesillusioneerden
    Even dit duidelijk stellen: het is maar goed dat we momenteel een regering hebben, al was het maar om de kleine en grote brandhaarden bij banken en verzekeraars op e.o.a. manier te kunnen (helpen) blussen. Of die hulp beslissend zal zijn, is iets dat we pas veel later zullen weten. Dit ter zijde, mag echter wel gesteld worden dat deze "Leterme Un" regering aaneen hangt als los zand en vooral gevormd wordt door partijen die zo stilaan moedeloos aan het worden zijn.
    - CD&V heeft zijn communautaire beloftes niet kunnen houden en zal dat ook in de toekomst niet kunnen doen. Als er al iets van een soort staatshervorming uit de bus zal komen, zal dit gebeuren bij de gratie van de francofonen en dat zal dus niet veel soeps worden. Het kartel ligt aan diggelen en het "goed bestuur" van Leterme is na het presenteren van de nepbegroting gewoon een lachertje geworden. Vooral de "one shots", die CD&V Verhofstadts regeringen steeds verweet en nu zelf moet toepassen, is dodelijk voor de geloofwaardigheid van de partij, ook binnen eigen rangen. Voeg daarbij de gemeende en terechte oppositie van de eigen jongeren en de krampachtigheid waarmee de eigen  fractieleider Verherstraeten de hele knoeiboel moet goedpraten. Dat kan nooit goed aflopen.
    - De Open VLD die vijftien maanden de kat uit de boom keek en CD&V de kastanjes uit het vuur liet halen, blijkt bij het scheiden van de markt ook met lege handen te staan. Geen ernstige belastingverlaging. Integendeel: een verhoging via brandstof en vliegtuigtickets. Ook voor de bedrijven is nog niets uit de brand gesleept. Geen begrotingsoverschot, zelfs geen (echt) evenwicht. Bart Tommelein, de fractieleider, stelt nu zelfs al voor de begroting tegen het einde van het jaar nog eens over te doen, "als het stof van de huidige financiële crisis zal gaan liggen zijn", alsof dat de enige reden zou zijn.
    - De Waalse liberalen zitten ook in zak en as. Van hun roemrijke overwinning op de Waalse socio's in juni van vorig jaar, blijft niets over. De kans dat zich zoiets nog ooit herhaalt wordt momenteel zelfs bijna onmogelijk geacht. Mr Propre Reynders liet zich zelfs maar amper zien bij de voorstelling van de nieuwe begroting en liet dat over aan de (overbodige) staatssecretaris Clairfayt, die er een potje van maakte.
    - De PS heeft ook weinig om over te kraaien, buiten dan de postjes, de enige reden waarom ze persé wilde blijven meedoen. Haar nieuwe ster Magnette heeft zich al een paar keren laten opmerken, jammer genoeg telkens in de slechte zin van het woord. De man heeft al een onvoldoende gekregen van de energieproducenten én van het federale instituut voor technologie. Met zijn idee om de prijzen te re-reguleren gaat hij bovendien in tegen alle Europese afspraken, zodat de bevoorradingszekerheid van ons land wel eens erg in het gedrang zou kunnen komen.
    - De enige regeringspartij die nog enigzins stand houdt, is het CdH, enkel en alleen opdat het door zijn negatieve opstelling tegen alles wat Vlaams is, een goede beurt maakt bij de Waalse radicalen.
    Kortom, in plaats van het begrotingswerk nog eens te gaan overdoen "als het stof van de financiële crisis zal gaan liggen zijn", zou het veel beter zijn dat deze regering er mee ophoudt. De partij die de moed heeft zich van deze knoeiboel te distantiëren, komt er dan misschien nog het minst beschadigd uit. Alhoewel dat al even onzeker is als het huidige lot van sommige bankverzekeraars.

    .

    20-10-2008, 17:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!