Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    10-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De VLD in vrije val

    Het ziet er voor de VLD niet goed uit, alvast niet voor de gemeenteraadsverkiezingen. Uit de laatste peiling van de Stemmenkampioen is o.m. gebleken dat de partij in Antwerpen zowat de helft van haar stemmen verliest (van 17 naar 8,7%). De voornaamste reden daarvoor is de opkomst van de scheurlijst VLOTT van Hugo Coveliers, die samen met het Vlaams Belang naar de stembus trekt. Het rommelt trouwens niet alleen in Antwerpen en omstreken. Ook in Aalst komt zittend burgemeester Magda Demaeght (25 jaar actief in de liberale partij!) met een eigen lijst op. Zelfs in mijn eigenste Kasterlee is er een blauwe scheurlijst en het zal op vele plaatsen niet anders zijn.
    De verdeeldheid binnen de VLD heeft niet alleen te maken met postjes. Het is een uiting van algemene ontevredenheid van de traditionele, conservatieve liberalen die zich in hun partij niet meer herkennen. Dat heeft in de eerste plaats niet alleen te maken met het feit dat Verhofstadt de partij heeft opengezet voor andersdenkenden, maar dat heel wat van die andersdenkenden er een voorname rol in zijn gaan spelen. Een tweede, nog belangrijkere reden is dat de traditionele liberaal ziet dat de VLD zich misschien nog wel een centrum-rechtse partij vindt, maar wel een links programma uitvoert. Het programma van Verhofstadts regeringen, de tweede nog erger dan de eerste, is een dictaat van de marxistische PS. Dat is pas nog gebleken met de heisa rond dat clubje halve garens dat daar in Leopoldsburg werd opgepakt, de "dirty dozen" zeg maar.
    Minister Dewael was er als de kippen bij om te vragen al meteen nog maar eens een strengere wet uit te voeren, dit op aangeven van de PS. Na een onderzoek van twee jaar stuurt men 150 politieagenten met vier overvalwagens en wie wat  nog, om een clubje randdebielen (met hun hoofdkwartier in een gewone café!)  ervan te beschuldigen de Staat te willen omverwerpen. In Wallonië werden er meteen de concentratiekampen bijgehaald. Minister Reynders wist zelfs te vertellen dat er in Vlaanderen een voedingsbodem was voor dergelijke lui. Zou hij nog nooit gehoord hebben van het Front de la Jeunesse, van de CCC en van de Bende van Nijvel, allemaal francofone clubjes, waarvan de laatste twee écht levensgevaarlijk waren. Dewael loopt echter in de pas.
    Vergeten we niet dat Dewael minister-president was van de Vlaamse deelregering en die post heeft gelaten voor wat ze was om in de federale regering te gaan zetelen. Dat was toen met de bedoeling Verhofstadt op te volgen als premier omdat die dacht Europees commissaris te gaan worden. Dat plan is toen  mislukt, maar waar leven is, is hoop. Waarschijnlijk hoopt Dewael dat hij in een volgende regering met de steun van de PS de taak van Verhofstadt toch zal kunnen verder zetten.
    Het ziet er niet naar uit dat dit gaat gebeuren. Als de VLD straks als een gieter afgaat, eerst bij de gemeenteraads- en later bij de federale verkiezingen, dan mag hij het vergeten.
    En weinigen in Vlaanderen zullen daarom rouwen!

    10-09-2006, 10:58 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    09-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nieuwe begrotingsklucht
    De nieuwe begroting komt er aan en dat betekent in ons land, zeker sinds Verhofstadt II, altijd weer suspens en verwondering. Deze keer geen overnames van pensioenfondsen die al dan niet nog moeten worden opgericht. Ook geen leningen van honderd miljoen of zo bij e.o.a. federatie en dus ook geen discussie als blijkt dat een lening moet worden terugbetaald. Nee, deze keer zou er zelfs een overschot zijn van ergens rond de 900 miljoen euro. Echt waar! De voornaamste reden daarvan is dat de conjunctuur in ons land, zoals trouwens in heel Europa, dit jaar niet slecht was en dat er een economische groei plaats vond van rond de 3%. De kans is dan ook groot, dat er weer gejuich zal zijn over een meer dan sluitende begroting, dat er weer zal verwezen worden naar landen die dat niet kunnen voorleggen en dat er weer geen woord zal gezegd worden over onze nationale schuldenlast die nog steeds ergens tussen de 90 en de 100% van het BNP zit. Meer zelfs: er wordt nu reeds gesteld dat de 900 miljoen overschot zullen gestort worden in de nationale zwarte sok die men het Zilverfonds noemt en dus niét zullen dienen om de Staatsschuld af te bouwen. Zo wil het de PS en, zoals men weet, is dat de partij die in deze regering de lakens uitdeelt.
    Dus deze keer geen vuiltje aan de lucht? Vergeet het maar! Zopas lekte nl uit dat de regering Verhofstadt de vorige jaren allerlei overheidsgebouwen heeft verkocht aan een fractie van de waarde ervan. Zo werd het Rijksadministratief Centrum, om maar een voorbeeld te geven, verkocht voor 27,1 miljoen euro, daar waar de geschatte waarde ervan 70 miljoen was. Dit kaderde, volgens de regering, in het zgn "sale-and-lease back", waarbij de verkochte gebouwen meteen door de regering werden gehuurd. Het Rekenhof, dat we zeker niet kunnen beschuldigen van partijdigheid, zegt dat de verkopen werden gedaan enkel en alleen voor het bereiken van een begrotingsevenwicht op korte termijn.
    Daar elk verlies dat de Staat lijdt moet worden bijgepast met de opbrengsten van de belastingen, is het dus duidelijk dat de modale belastingbetaler weer eens bedrogen werd. In de "privé" zou dit leiden tot klachten tot schadevergoeding. In de politiek krijgt de minister die dat klaar speelt een ruiker bloemen van de collega van Financiën!

    09-09-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    08-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het vaderland is weer gered!
    Na een onderzoek dat al twee jaar loopt, is het Gerecht binnengevallen bij enkele militairen en burgers in Leopoldsburg en heeft men daar een vijftien mensen opgepakt, beschuldigd van o.m. samenzwering tegen de Staat. Het is nog te vroeg om juist te weten wat het allemaal gaat worden, maar één zaak is al wel duidelijk: de zaak wordt kunstmatig opgeblazen en is meer dan waarschijnlijk nu pas opgezet omdat sommigen denken dat dit wel eens in hun voordeel zou zijn bij de komende verkiezingen.
    Zoals wel meer gebeurt als men extreem rechtse groeperingen verdenkt, wordt nu voorgedaan alsof we aan een ramp ontsnapt zijn. Misschien is dit helemaal niet het geval en hebben we voor de zoveelste keer te maken met een groepje randdebielen die nog graag soldaatje spelen. Erg is wel dat dergelijke gekken rondlopen met wapens, waarvan men een heel arsenaal zou ontdekt hebben, al gaat het niet om wapens van het leger zelf maar een hele verzameling van alarmpistolen tot mitrailleurs. In tegenstelling tot wat we allemaal al eens hebben meegemaakt met extreem links, denk maar aan de CCC, die Rote Armee Fraktion , brigate rosse e.d., zijn er gelukkig (nog) geen doden, zelfs geen gekwetsten te gevallen en blijft veel dus bij "als" en "zou". Als men twee jaar nodig heeft om zo'n pover resultaat te komen, dan ziet het er allemaal nog niet zo gevaarlijk uit.
    De politiek zou echter de politiek niet zijn als ze niet zou trachten zo'n voorval uit te buiten. Jammer genoeg voor ons, gaat het hier om Vlamingen, zodat de PS, daarin gesteund door alle linkse partijen, VLD inbegrepen, weer munitie heeft om op de Vlamingen te schieten. Dit alles in de hoop dat men dan niet meer over de Waalse schandalen zou spreken.
    Wij leven in België nu al in een totalitaire democratie, met een gedachten politie (CGKR) en een anti-Vlaams Gerecht. Het zootje ongeregeld dat men in Limburg heeft opgepakt, past perfect in de huidige politiek correcte koers om de vijzen nog wat vaster te schroeven. Van nuttige idioten gesproken!

    08-09-2006, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    07-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walen en werken
    Na de uitspraak van Vande Lanotte, dat jongeren die van de school komen en na zes maanden nog geen job hebben, een job ofwel een betaalde opleiding moéten krijgen, komt er nu ook een soort echo uit het Walenland. Daar stelt een zekere Jean-Claude Vandermeeren (weer zo'n echte Waalse naam!), secretaris-generaal van de Waalse vakbond FGTB, dat deeltijdse banen een uitzondering moeten blijven en dat de werknemers in de regel een voltijdse baan met een contract van onbepaalde duur zouden moeten krijgen. Waarom niet meteen een directeursfunctie?
    In Nederland heeft men de laatste decennia de werkloosheid terug gedrongen door juist veel deeltijdse banen te scheppen. Voor heel wat mensen komt dat goed uit en voor anderen is het toch nog steeds beter dan geen job. Voor heel wat jongeren betekent het bovendien, dat zij ervaring kunnen opdoen.
    In Wallonië is de tijd echter blijkbaar blijven stilstaan en denkt men er nog zoals twintig, dertig jaar geleden. Uitgerekend in het landsgedeelte waar de werkloosheid het hoogst is, is men niet tevreden met een halve job, men wil een goede job, goed betaald ook en liefst voor de rest van het leven.
    Eén van de redenen waarom er in Wallonië zoveel werkloosheid heerst, is omdat de lonen er voor eenzelfde soort werk even hoog liggen als in Vlaanderen, maar de productiviteit een stuk lager. Als gevolg daarvan zijn er daar steeds meer bedrijven hun deuren gaan sluiten en zitten zij er inderdaad met een werkloosheid die niet meer normaal is.
    Er zal er trouwens niet veranderen zolang de marxistische PS er daar voor het zeggen heeft. Die PS vraagt geen welvaart, alleen Vlaamse centen waarmee ze in Wallonië boven hun stand kunnen leven zonder veel te moeten presteren.

    07-09-2006, 10:13 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    06-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een slag onder de gordel
    De jaarlijkse "Gordel" trof het deze keer niet met het weer, waardoor er heel wat minder deelnemers waren dan de vorige jaren. Jammer genoeg blijft het in ons land een gokspel te weten of men al dan niet goed weer zal hebben op een bepaalde dag van het jaar. Het doet er zelfs niet toe of dat nu in de winter, het voor- of najaar of in de zomer is. Zie maar wat voor triestige maand augustus we dit jaar hebben meegemaakt.
    Niettemin, weer of geen weer, de Gordel blijft een belangrijk evenement omdat het telkens weer het duidelijke Vlaams karakter van de streek rond Brussel in de kijker zet. We mogen die streek nooit opgeven, evenmin als we dat mogen doen voor de taalgrens. Meer dan ooit moeten onze Vlaamse politici voet bij stek houden en zich niet laten overklassen door al te ijverige francofonen, hierin dikwijls gesteund  door de zgz nieuwe Belgen, die - vooral rond Brussel - in de overgrote meerderheid het Frans als tweede taal leren. In dat laatste is men natuurlijk vrij, maar áls men dan toch Frans wil spreken, dat men dan gaat wonen in het francofone landsgedeelte.
    Van ijverige francofonen gesproken, elk jaar opnieuw wordt de Gordel ontsierd door Franstaligen die op e.o.a. manier de manifestatie trachten te boycotten. Dit jaar was dat niet anders, het bleek zelfs nog erger dan voorheen. Voor een van die zeloten liep het echter slecht af. Hij werd gepakt door de politie toen hij bezig was duimspijkers op de weg te strooien. De man was trouwens niet de eerste de beste: Sébastien Courtoy, advocaat aan de Brusselse balie, die eerder al in het nieuws kwam als pleitbezorger voor het Centre Islamique de Belgique, een moslim splintergroep die beschuldigd werd van hatelijkheden t.o.v. de Joodse gemeenschap. Courtoy beweerde, dat hij - samen met een vriend - de duimspijkers aan het oprapen was. Jammer genoeg voor hem vond de politie in zijn wagen nog een pak van 4.200 van die "punaises" en enkele stukken van wegwijzers die hij en zijn kompaan waarschijnlijk hadden beschadigd.
    Hopelijk krijgt de man, die een voorbeeldfunctie zou moeten hebben, daarvoor een voorbeeldige straf, met daar bovenop nog een tuchtsanctie van de orde der advocaten. Vlamingen uitmaken voor onverdraagzamen en ze dan zelf gaan pesten is wel het laatste dat we moeten slikken.

    06-09-2006, 12:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (5 Stemmen)
    05-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdwerkloosheid een schande?
    Binnen een periode van negen maanden zullen we te maken hebben met twee verkiezingen, in oktober voor gemeente- en provincieraden, volgend jaar in juni voor een nieuwe federale regering. Het gevolg daarvan is, dat we gedurende die hele tijd eigenlijk één grote verkiezingscampagne gaan meemaken. Het is niet normaal dat kopstukken van zgz grote partijen zich nu al de naad uit hun hemd werken voor gemeenteverkiezingen. De achterliggende gedachte is dat de publiciteit tegelijkertijd ook meegenomen is voor de belangrijkere federale verkiezingen.
    Vorig weekeinde kwam de top van de SP.a bijeen in Bredene, voorstad van Oostende, de thuisbasis van Vande Lanotte, ex ti-ta-tovenaar op Begroting en sinds enkele tijd partijvoorzitter. Tot nu toe heeft hij al heel wat ideetjes geopperd, maar veel is daarvan niet overeind gebleven. Hij is tenslotte geen Steve Stunt gebleken, daarvoor is hij een te geleerde professor.
    Het nieuwste voorstel van Vande Lanotte is, dat we jongeren aan een nieuwe job moéten helpen. Hij noemt de jeugdwerkloosheid een schande. Om daaraan te verhelpen heeft hij een plan. Jongeren die van school komen en geen job vinden, krijgen in de eerste zes maanden een werkloosheidsuitkering. dat is een reeds bestaande toestand. Als ze ná die zes maanden nog geen job zouden hebben, dan vindt Vande Lanotte dat de overheid hen ofwel een baan moet aanbieden, ofwel een (betaalde) opleiding moet geven.
    Hoe ge het ook draait of keert, het voorstel van "de baard" gaat, als het zou worden aangenomen, veel geld kosten en weinig baten opleveren. Als de overheden werkloze jongeren gaan moéten aannemen, dan wil dat nog niet zeggen dat diezelfde autoriteiten daarvoor passend werk hebben. In vele gevallen zal het een verdoken vorm van werkloosheidsuitkering blijven. De vraag is trouwens, of jongeren die "job" zelf wel zouden willen In het tweede geval, de betaalde opleiding, zitten we in hetzelfde vaarwater. Wie zegt dat jongeren, eens dat ze zijn afgestudeerd, nog veel zin hebben om opnieuw te gaan leren?
    In een maatschappij als de onze, met tienduizenden vacatures allerhande, moeten jongeren zelf zien er te komen. Toen ik jong was en van school kwam, kon ik niet meteen een vaste job krijgen omdat men in die tijd nog een militaire dienst moest vervullen en men in veel jobs niet werd aangeworven vóór men die volbracht had. In die tijd was er ook geen vangnet van werkloosheidsuitkeringen. Men moest 200 dagen effectief gewerkt hebben alvorens men die kreeg. Welnu, ik en vele anderen moesten dan maar aannemen wat zich voor deed en zien er het beste van te maken. Daar hadden wij toen de overheid niet voor nodig.
    De vrije markt regelt zichzelf. Wie echter op voorhand de mensen gaat vertellen dat ze geld krijgen om weinig of niets te doen, vraagt om moeilijkheden en krijgt daarmee de werkloosheidsproblemen niet opgelost. Ook de geleerde professor uit Oostende niet.

    05-09-2006, 10:38 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    04-09-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa's Christelijk verleden

    Dat de Europese Grondwet er voorlopig niet gekomen is had vele oorzaken. Nogal wat Europeanen zien de "eenheidsworst" niet zitten, willen zelf ook wat meer zelfstandigheid en willen er ook geen extra-Europeanen bij, in de eerste plaats de Turken niet, maar wie weet wie er daarna nog komt binnengewaaid.
    Er is echter nog een andere reden waarom nogal wat Europeanen de voorgestelde Grondwet niet lusten: er stond geen enkele verwijzing in naar het Christendom dat er mede voor gezorgd heeft dat Europa kon worden wat het nu is. De Fransen bv gaan ervan uit dat alles begonnen is bij de "Verlichting" en dan bedoelen zij daarmee hun eigen, Franse revolutie. Dat bloedbad heeft e.e.a. doen veranderen, maar is in feite maar één van de vele gebeurtenissen die ons continent geschapen hebben. Geen zinnig mens zal het in zijn hoofd halen te denken dat er in Europa een Verlichting zou gekomen zijn mocht er in de plaats van het Christendom de Islam de plak gezwaaid hebben.
    Tijdens de middeleeuwen waren het grotendeels de kloosters die de overleveringen van de Grieks-Romeinse beschavingen hebben kunnen bewaren en doorgeven aan de volgende generaties. Die beschavingen waren sindsdien doorweven met inspiratie uit de Joods-Christelijk leer. Doen alsof dat nooit bestaan zou hebben zou o.m. betekenen dat men schrijvers zoals Erasmus, Dante en Thomas Mann, om er maar enkele te noemen, van geen waarde waren. Toch waren dat allemaal erg Christelijke personen.
    Dat de nu grotendeels verworpen Europese Grondwet zal moeten worden aangepast worden, staat als een paal boven water. Zowel Angela Merkel, Duitse Bondskanselier en vanaf 01.01.07 voorzitter van de E.U., als Wilfried Martens, voorzitter van de Europese Christen-democraten, willen in een eventuele nieuwe Grondwettekst ook een verwijzing naar de Christelijke "roots" van ons avondland. Het feit dat beide politici toevallig uit het echt gescheiden personen zijn, laat zien dat men niet verkrampt moet zijn om het licht van de zon te erkennen. Logebroeders zoals onze ongeëvenaarde Karel De Gucht zouden aan Merkel en Martens beter een voorbeeld nemen, dan hun voorstel meteen afschieten. Eerder dan aan een zekere Jean-Luc Dehaene, die de eerste Grondwet zonder verwijzing naar het Christendom mee had opgesteld, alhoewel hijzelf behoorde tot de zgn "Christelijke familie" (C.V.P. en A.C.V., telkens met de "C" van Christelijk...
    De vlag dekt niet altijd de lading!

    04-09-2006, 18:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!