Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    10-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Brussels Gewestfeest
    Deze week vierde Brussel haar zgz Irisfeest, het feest van het Brussels stadsgewest. In Vlaanderen werd het nauwelijks opgemerkt en o.m.Benoît Cerexhe, Brussels "minister", heeft zich daarover erg boos gemaakt. "De Vlaamse afwezigheid", zei hij, "is een ostentatief teken van minachting tegenover wat Brussel, de stad die Vlaanderen heeft gekozen als haar hoofdstad, in twintig jaar geworden is". Helemaal ongelijk heeft de man niet, maar er hoeven toch enige kanttekeningen bij te worden gemaakt:
    - In Brussel is het wel elke week feest. Het lijkt er soms op, alsof er in die stad niets andere gedaan wordt dan gefeest. Als het elke dag zondag is, wordt de zondag ook maar een gewone dag,  om het met een oud adagium te zeggen. Die feesten zijn trouwens meestal gratis en voor niks, officieel althans. In werkelijkheid kosten die allemaal veel geld en brengen die weinig of niets op.
    - Brussel had nooit een derde gewest mogen worden. Het is één groot kluwen geworden, waarin zelfs een kat haar jongen niet meer terug zou vinden. 19 gemeenten met evenveel burgemeesters, schepenen, gemeenteraden, OCMW's en ga zo maar door, plus daarbovenop nog een soort parlement en gewestregering. Het enige wat in Brussel gecentraliseerd is (én goed werkt) is de brandweer. Voordat Brussel au sérieux wil genomen worden, zou het er best aan doen eerst eens orde op zaken te stellen.
    - Een kwart van de Brusselse bevolking leeft onder de armoedegrens. Brussel alleen kan dat nooit opgelost krijgen. Alleen Vlaanderen is, voorlopig nog, bij machte Brussel te onderhouden. Wallobrux en andere van die ideeën zullen nooit gerealiseerd kunnen worden. Uit de recente peiling van Le Soir/RTBf is trouwens gebleken dat Walen en Brusselaars niet staan te springen om samen te gaan. Officieel hebben ze de taal, het Frans, gemeen, maar zelfs dat is aan het verwateren, zodat veel Brusselaars zelfs het Engels verkiezen als omgangstaal. In de Franstalige gemeenschap van dit land voeren de Brusselaars het hoge woord en dat ligt de Walen dan weer niet.
    Kortom, Brussel moet kiezen tussen een economisch en rendabel samengaan met Vlaanderen of een verdere verpaupering met Wallonië. Er is geen andere oplossing.
    - Er blijft natuurlijk het feit dat Vlaanderen inderdaad Brussel verkozen heeft als hoofdstad. Dat houdt echter niet in, dat wij Brussel wilen overheersen noch vernederlandsen. Brussel heeft alleen een toekomst als internationaal gewest in een confederatie met Vlaanderen. Vergeet Europa. Die zal die rol nooit overnemen. Het heeft nog genoeg andere arme streken en steden.

    10-05-2009, 11:02 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (7 Stemmen)
    09-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De moeder aller verkiezingen
    Het is merkwaardig, hoe men nog steeds - bijna dagelijks - artikels te lezen krijgt van mensen die vinden dat alle verkiezingen in dit land zouden moeten samenvallen. Men krijgt de indruk, dat dit gaat om één groot georkestreerd offensief van de laatste belgicisten. Zeker, als men weet dat het vóór 7 juni a.s. technisch niet meer mogelijk is er nog een extra verkiezing bij te nemen.
    Nu is het zo, dat de meeste voorstanders van één grote verkiezing voor alle niveaus zich sterk voelen, omdat de federale regering Van Rompuy zo goed als stilgevallen is, terwijl dat helemaal niet zou moeten: er zijn immers geen federale verkiezingen. Toch is er meer aan de hand.
    De politiek binnen België wordt georkestreerd door kleine groepjes, die het in de verschillende partijen voor het zeggen hebben. Mochten alle verkiezingen samenvallen, dan zouden die groepjes hun macht op de instellingen nóg meer kunnen versterken. Nu worden ze regelmatig geconfronteerd door verkiezingen die elkaar doorkruisen op de verschillende niveaus. Een andere reden zie ik niet, want de problemen in dit land zullen dezelfde blijven, of die verkiezingen nu samenvallen of niet. Anderzijds kan een federale regering bv morgen vallen, waardoor er dan opnieuw moet gestemd worden. Zou men dan ook alle deelregeringen opzeggen?
    Bij de Vlaamse partijen zijn VB, N-VA, SLP én CD&V tegen samenvallende verkiezingen. Bij de tsjeven is het een hypocritische toestand. Als zij tegen samenvallende verkiezingen zijn, waarom werkt de regering, waarvan zij de premier levert, dan niet gewoon door? Dat gebeurt niet en bewijst nog maar eens, dat op die partij niet moet gerekend worden om klare wijn te schenken.
    Tenslotte is het de kiezer die iets aan de situatie zou kunnen doen. Bv door niet te stemmen voor mensen die op verschillende lijsten voorkomen of die - erger nog - op voorhand zeggen niet te zullen zetelen, mochten ze verkozen worden. En dit geldt voor álle partijen en personen, ongeacht of ze nu Verhofstadt, Dedecker of bv Vanhecke heten. Als de kiezer zou beginnen de cumulards en overlopers links te laten liggen, zullen de partijen wel genoodzaakt zijn in de toekomst ervoor te zorgen dat elk niveau zijn eigen kandidaten krijgt en dat uitzonderingen daarop ook echt uitzonderlijk zouden zijn.
    Mag ik even dromen?

    09-05-2009, 10:53 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    08-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De (blauwe) geschiedenis herhaalt zich
    Bij de verkiezingen van Juni 2007 was de Open VLD een van de grote verliezers. Dat viel niet zo erg op, omdat het rechtse kamp serieus gewonnen had, waardoor de blauwen verder mee mochten spelen. Een van de redenen, waarom die partij zo veel verloren had, was omdat ze een linkse koers was gaan voeren. Een andere reden was het gekrakeel binnen de partij zelf, waar allerlei ruzies en schandaaltjes met regelmaat de kop opstaken en dat in de aanloop van de verkiezingen. Denk maar aan de perikelen van Chevalier, Daems, Dewael en De Gucht, om er maar enkele op te noemen.
    Het lijkt er sterk op, dat we in de aanloop naar de volgende verkiezingen, over amper één maand, weer aan hetzelfde toe zijn:
    - Voorzitter Somers heeft zich hopeloos belachelijk gemaakt met de zaak Vijnck en komt helemaal niet meer geloofwaardig over, voor zover hij dat trouwens daarvoor al was. De man heeft altijd maar gediend als voetmat voor het trio Verhofstadt, De Gucht en Dewael en is daar nooit onderuit gekomen.
    - De Gucht heeft zichzelf (nog maar eens) in de voet geschoten door zijn zoveelste ondoordachte uitspraken, ditmaal bij Phara de Aguirre, over Fortis. Eerst helpt hij mee de bank verkopen aan de Fransen, daarna zegt hij dat het een slechte zaak is. De Fortis aandeelhouders, zeker de bekende (liberale) families, zullen hem dat niet in dank afnemen.
    - De zaak Koekelberg blijft Dewael achtervolgen. Hij is ervoor naar het parlement gevlucht en hoopt dat Depadt de kastanjes voor hem uit het vuur zal halen. Vraag is maar, of dat zal lukken, zeker omdat ook daar De Gucht nog roet in het eten kan gooien. Een straffe uitspraak is snel gevallen.
    - In de zaak Moerman is een onderzoeksrechter aangesteld. Leuk als men weet dat Fientje op plaats nummer twee staat in haar arrondissement. Dat laatste is er alleen maar gekomen, opdat Jean-Jacques - zoon van - op de eerste plaats moest komen.
    - En dan is er nog Verhofstadt, die zich veel te goed vindt om zich nog bezig te houden met die kleingeestige Belgische politiek. Hij gaat eerst Europa hervormen en daarna de wereld redden. Vraag is maar, wie nu zo liberaal dom kan zijn om bij de regionale verkiezingen te kiezen voor een partij waarvan de kopman alleen maar oog heeft voor de Europese ver-van-mijn- bed show.
    Kortom, de kans dat de Open VLD bij de regionale verkiezingen van 7 juni een tweede keer de kous over de kop gaat krijgen, is reëel. Met daarbij de kans dat ze straks zelfs niet eens meer zullen mogen meespelen...

    08-05-2009, 16:13 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    07-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoorzender Onkelinx
    Gisteren kon ook in eigen land eindelijk de eerste genetische gemanipuleerde populier geplant worden door het Vlaams Instituut van Biowetenschappen. Dat VIB had reeds van die bomen, die moeten dienen voor de bevoorrading van de tweede generatie biobrandstoffen (en dus toelaten dat er geen voedsel meer wordt opgestookt) geplant in Nederland en Duitsland, omdat in het eigen land de Waalse ministers Magnette en Onkelinx dwars bleven liggen. Na een protest van de Vlaamse overheid bij de Raad van State, kon er dus eindelijk werk van gemaakt worden. Welk voordeel de SP uit deze zaak wilde halen, is nog altijd niet duidelijk, tenzij het zou gaan om het zoveelste rondje Vlamingen pesten. De Waalse ministers werden trouwens daarin gesteund door de groenen (ook de Vlaamse), waarbij nog maar eens duidelijk wordt dat Vlaanderen van de ecologisten niets te verwachten heeft.
    Maar Onkelinx kwam deze week nog voor een andere straffe toer in het nieuws. Mevrouw de minister wil nl drugverslaafden de kans geven hun drugs op "kwaliteit" te laten controleren en dit helemaal gratis. Dit is, nota bene, een initiatief van onze minister van "volksgezondheid". Om te beginnen is het bezit van drugs strafbaar en illegaal. Wie zich met drugs zou presenteren, moet daarvoor moeten worden aangeklaagd. Ten tweede is het godgeklaagd dat een federaal minister in functie zich daarmee bezig houdt. Er blijkt, ten derde, in Wallonië reeds zo'n project te lopen, ook volledig illegaal dus. Het gebruikelijke procédé: de Belgische wetten schijnen niet te gelden voor de francofonen als ze denken dat die hen niet goed uitkomen.
    Op 19 mei gaat Onkelinx haar plan voorleggen aan de 7 (zeven!) ministers van volksgezondheid die dit land "rijk" is.
    Waar zijn we mee bezig? Moeten er eerst nog een paar Kim De Gelders opdagen?

    07-05-2009, 10:39 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    06-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Waalse front verbrokkelt
    Bij grote communautaire spanningen is het telkens opmerkelijk dat de francofone partijen telkens één blok vormen. Onze Vlaamse partijen kunnen daar echt een voorbeeld aan nemen. Toch is het ook bij onze zuiderburen niet allemaal rozengeur en maneschijn. Dit bleek uit een aan de gang zijnde enquête van Le Soir en de Tv-zender RTBf.
    Enquêtes zijn natuurlijk wat ze zijn: momentopnames. Toch is het opmerkelijk, dat heel wat francofonen nu toch ook hebben ingezien, dat er een staatshervorming moet komen. Ook in Brussel en Wallonië zijn er steeds meer mensen die vinden dat het regionaal bestuur meer macht en centen moet krijgen. Zeker voor wat Wallonië betreft, beseft men dat het zo geroemde Marshallplan niet helemaal gebracht heeft wat men ervan verwachtte. Er zijn inderdaad wel enkele grote investeringen gebeurd, maar het totaalbeeld van Wallonië blijft even treurloos. De Waalse werkloosheid ligt nog altijd boven de 15%, waarvan 35% bij 18 tot 25-jarigen. In Henegouwen, de thuishaven van Di Rupo, ligt het cijfer zelfs rond de 22% (een "vooruitgang" van 3% t.o.v. vier jaar geleden, bij de start van het Marshallplan). In Charleroi is er Ryan Air en Caterpilar, maar daarbuiten zo goed als niets waarmee kan worden uitgepakt. In Luik is de staalindustrie ingestort en deze keer waarschijnlijk definitief. De stad heeft op 30 jaar tijd al een derde van haar bevolking zien vertrekken en ook daarin zit geen beterschap.
    Nog een merkwaardigheid van de laatste enquête is het feit dat steeds meer inwoners van Brussel gewonnen zijn voor een meertalig, internationaal statuut van de stad en steeds minder voor een samengaan met het arme Wallonië. In Vlaamse kringen heerst er nogal wat verwarring als men het over de toekomst van Brussel heeft. Dat hoeft niet zo te zijn. Laat Brussel een federatie aangaan met Vlaanderen, waarbij Vlaanderen een eentalig gebied blijft en Brussel een viertalig gewest wordt (de drie huidige landstalen plus het Engels). Dit is ook voor Brussel de enige manier om vooruitgang te boeken. Alleen Vlaanderen heeft (voorlopig nog althans) de financiële mogelijkheden om het Brusselse stadsgewest te onderhouden.
    Hét grote probleem bij bovenstaande bemerkingen is wel, dat de huidige francofone politieke kaste niet op één lijn zit met de veranderingen die blijkbaar bij haar kiezers aan de gang zijn. En zolang die politiekers, zeker die van het type Onkelinx, Milquet en de FDF-ers, het voor het zeggen hebben, zal het wachten worden tot België helemaal crasht.

    06-05-2009, 10:26 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    05-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De heen en weer week
    Het is deze week de "heen en weer week". Daarmee is misschien te verklaren waarom die Dirk Vijncke, na overgestapt te zijn van LDD naar VLD, nu terug overstapt naar LDD. Daarmee is de voorlopige stand in het derby LDD-VLD 1-1. Wordt zeker vervolgd.
    In Italië kennen ze de commedia dell' arte. Dat is een kunstvorm waarin de (toneel)spelers elkaar de hele tijd voor de gek houden. Wij kennen dat in Vlaanderen ook, maar bij ons heet dat politiek. De heen en weer overstap van Vijncke was daarin het voorlopige hoogtepunt. De man, die mits betaling van 5000 euro lijsttrekker mocht worden voor LDD in Vlaams-Brabant en tot zijn eigen verbazing verkozen werd, had klaarblijkelijk toch spijt gekregen van zijn afstap bij de partij van Deckerke. Het meest van al was hij geschrokken door het feit dat, door zijn vertrek, de partij geen fractie meer had in het parlement en daardoor liefst 250.000 euro (per jaar) dreigde kwijt te spelen, plus de ontslag van een negental medewerkers. The money, stupid!
    Toch zal het moeilijk blijven om Bertje Anciaux te kloppen op het gebied van onnozeldoenerij. Nadat de nieuwe socialist vroeger, samen met zijn collega's van de Vlaamse regering, het lot van het dorp Doel had bezegeld (het moest verdwijnen),  gaat hij daar zelf nu een actie steunen van tegenstanders van dat project. Het enige hoopvolle nieuws is, dat de man waarschijnlijk deze keer niet zal verkozen worden, hoe gek hij ook nog zal doen. En, mocht het toch nog gebeuren, dat de kans klein zal zijn dat men zo'n paljas (komt van het Italiaanse "pagliaccio", dat ook uit de commedia del' arte komt) nog eens opnieuw minister zal maken. Vlaanderen verdient zo iets niet langer.

    05-05-2009, 14:32 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (6 Stemmen)
    04-05-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhofstadt gaat de wereld redden!
    Vergeet Obama! Niemand minder dan onze Guy Verhofstadt gaat de wereld redden. Hij heeft het zelf gezegd op een zoveelste Open VLD-congres, dit keer helemaal in het teken van zijn persoontje, n.a.v. het opstarten van zijn Europese campagne. Hij had er zelfs landkaarten bijgehaald, van Europa én van de hele wereld. Meer nog: hij heeft er een boek over geschreven, zijn vijfde als ik me niet vergis. Aan de eerste drie - zijn burgermanifesten - wil hij liever niet meer herinnerd worden. Daarvan is nl niets in huis gekomen, toen hij de kans kreeg er iets aan te doen. Zijn "actieve welvaartstaat", weet je nog? Dé vraag blijft dan ook: mocht Verhofstadt ooit iets te zeggen krijgen in Europa, wat zal er dan van overblijven? Om te beginnen vraagt hij nu al 400 miljard euro extra om zijn plannen waar te maken, maar 1000 miljard zou een cijfer zijn dat realistischer zou uitvallen.
    Kortom, Verhofstadt wil een Europees paars initiatief,  zoals hij dat ook in eigen land zo goed voor elkaar had gekregen. De gevolgen zien we nog elke dag. Laat ons echter niet zeuren: als iedereen nu Verhofstadts nieuwe boek koopt, dan heeft hij weer een aardig centje verdiend, bovenop de riante Europese "vergoeding" die hij waarschijnlijk zal krijgen na 7 juni. Iedereen dus als één man achter "the one and only Guy for Europe"!
    ---
    In de marge van bovenstaande, nog dit:
    In "Visie", het weekblad van de christelijke mutualiteiten (en van het ACV) van vorige week, verscheen een artikel over de riante bonussen voor de top van AB-Inbev. De vakbonden protesteren daartegen. Zouden ze niet beter eens gaan praten met een zekere Jean-Luc Dehaene, ook ACV-er en kandidaat nummer één van CD&V voor Europa? De man zit ook in het bestuur van die firma en geniet waarschijnlijk ook van die bonussen. Mocht dat niet het geval zijn, kan hij in elk geval eens aan de alarmbel gaan hangen of "loont" dat niet? Vergeet niet, dat hij daarbuiten nog 400.000 euro per jaar krijgt van  Dexia én na 7 juni ook waarschijnlijk dezelfde riante Europese uitkering als wereldredder Verhofstadt.
    L'Europe vaut une messe!

    04-05-2009, 11:10 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!