NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Strijden eeuwig
Inhoud blog
 • Onze stroomvoorziening (vervolgverhaal)
 • It's the immigration stupid!
 • Bpost lastpost
 • 'Betrouwbaar nieuws'
 • Vlaamse Beweging komt uit WO I
  Zoeken in blog

  Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  07-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linkse roepers
     Vooreerst mijn dank voor alle lezers die me het beste toegewenst hebben bij mijn operatie. Die is inderdaad exact gelopen zoals men mij verteld had. Vrijdagmorgen binnengegaan, enkele controles (hart, longen, bloed), de operatie en daarna met enkele baxters terug naar de kamer. Er was zaterdag een klein probleempje toen de afvoersonde verstopte door een bloedklontertje, maar dat werd meteen gecorrigeerd (ik kreeg daarna wel een prik tegen flebitis). Zondagmorgen ging de sonde eruit, veel water drinken en toen bleek dat ik weer normaal kon plassen, mocht ik naar huis. Nu even kalm houden, over drie weken een eerste controle en dan zien we wel. Buiten enige pijn bij het plassen, een gevolg van het plaatsen van de sonde, voel ik me helemaal niet ziek of zwak, wel eerder opgelucht.
  ---
     In het ziekenhuis heb ik even Tv gekeken, de zevende dag, het debat tussen enkele Antwerpse politiekers. Telkens Annemans (VB)- het woord nam begon iedereen hem te onderbreken, zoals men dat zowat met alle Vlaams-nationalisten pleegt te doen (moderator inbegrepen). 'Hou op met dat roepen', zei Annemans, 'of ik stap op'. En ze zwegen!
     CD&V'er Heylen had het over enkele tientallen hectaren bedrijfsruimte die er in de haven bij zou komen. Wat heeft men daar aan als men er niet bij of weg van kan geraken zolang het verkeersprobleem niet is opgelost?
     En dan nog een echt gebeurde mop in Brussel. Daar komen PS en SP.a samen op. In totaal 48 kandidaten, waarvan 2 (twee!) Vlaamse: e.o.a. dame op nr 8 en onderwijs Smetje als lijstduwer. Nee, dit is de mop niet, die komt nog: Bertje Anciaux kreeg op die lijst geen plaats omdat rode kop Thielemans vindt dat hij te Vlaams is!

  07-10-2012, 22:18 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (5)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (34 Stemmen)
  04-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prostaatpauze
     Sinds begin februari 2006 heb ik elke dag een blog geschreven. Met die van het jaar daarvoor erbij, toen ik nog niet elke dag schreef, ben ik aan nr 2151 gekomen. In mei van dit jaar zag het er even naar uit, dat ik er een paar dagen tussenuit zou zijn, toen ik buitenlandse vrienden op bezoek kreeg. Die bleven 's morgens echter lang genoeg uitslapen zodat ik de kans kreeg toch mijn artikels te schrijven.
     Voor de volgende dagen zal dat echter niet mogelijk zijn. Vrijdagmorgen word ik verwacht in het H.Hartziekenhuis in Lier voor een prostaatoperatie. De oude mannenziekte, zeg maar. Ik had al jaren last van een overactieve blaas door het vergroten van mijn prostaat, maar heb dat tot nu toe zonder medicatie onder controle kunnen houden. Daar dit echter steeds problematischer werd, moest ik nu kiezen tussen dure medicamenten - die niet worden terugbetaald door de ziekenkas - of een operatie. Ik heb voor dat laatste gekozen.
     Een prostaatoperatie is trouwens niet meer zo erg als enkele jaren geleden. Het gaat nu met microchirurgie, een soort kijkoperatie, waarbij slechts twee kleine sneetjes gemaakt worden. Als alles een beetje normaal verloopt, ben ik zondagavond weer thuis. Ik kan zelfs met mijn eigen wagen naar het hospitaal en er zondag zelf mee terug naar huis rijden. Daarna zal ik wel een revalidatieperiode hebben van twee maanden, maar dat zal - hopelijk - geen invloed hebben op mijn blogactiviteit. Misschien zal ik er dan zelfs meer tijd voor hebben.
    

  04-10-2012, 20:57 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (23)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (30 Stemmen)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pippo pagliaccio
     Elio di Rupo is de laatste tijd niet meer uit het nieuws weg te slagen. Eerst ging hij naar de Verenigde Naties in New York de hele wereld vertellen hoe het verder moet. Tussendoor vertelde hij daar dat BelgiŽ de islamofobie veroordeelt. Dat werd niet overal even gunstig onthaald. Pippo wil dus niet dat er bij ons met de islam gespot wordt, terwijl dit blijkbaar niet geldt voor onze andere godsdiensten, de rooms-katholieke in de eerste plaats. Islamofobie is een term die werd uitgevonden door islamextremisten en door deze kerels misbruikt wordt. Die hoort niet thuis is het discours van een Belgische eerste minister. Hij zou trouwens beter in zijn achterhoofd houden dat bij diezelfde extremisten nog andere fobieŽn circuleren, zoals die tegen de 'andersgeaarden' zoals hijzelf.
     Pas terug in BelgiŽ was hij ook gastspreker op een congres van de Europese socialistische partijen, waar hij ging vertellen hoe goed hij hier bezig is. Probleem daarbij is, dat hij hier helemaal niet bezig is. Tenminste toch niet met wat van een eerste minister verwacht wordt. Een begroting tijdig indienen bv, zoals uitdrukkelijk gevraagd is door Europa. Dat blijkt niet te kunnen, omdat mijnheer Di Rupo, zoals trouwens  het gros van zijn regering, ook verkozen wil worden bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Om dat te bereiken schijnen alle middelen goed te zijn. Ook de deelname aan een wielerprijsuitreiking waarbij hij geflankeerd wordt door twee als travestieten spelende acteurs, waardoor hij zich dan nog voor de Tv camera's laat kussen. Misschien omdat hij wist dat het toch mannen waren...
     Dit is toch geen politiek meer, dit is commedia dell'arte met in de hoofdrol Pippo il Pagliaccio.

  04-10-2012, 09:16 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (36 Stemmen)
  03-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De confederale onafhankelijkheid
     Wij, Vlamingen, klagen terecht al vele jaren, dat we elk jaar zo'n twaalf miljard euro moeten afstaan om WalloniŽ boven water te houden. Volgens de akkoorden waarmee de regering Di Rupo is tot stand gekomen, zou deze situatie nog duren tot 2020 en pas vanaf dan in tien jaar afgebouwd worden. En als we dat niet geloven, zullen ze ons wel wat anders wijsmaken, maar dan pas in 2020. Als men ziet wat de Vlaamse regering tegenwoordig moet doen om honderd miljoen extra te besparen op de eigen medewerkers, alleen maar om die sacrosancte begroting toch maar sluitende te houden, terwijl we elk jaar twaalf miljard weggeven, dan kan men terecht afvragen waarmee we bezig zijn. Wat als Vlaanderen straks effectief geld tekort komt? Zoiets kan sneller voorvallen dan men zou denken. Kijk maar wat er met CataloniŽ gebeurd is.
     CataloniŽ is het rijkste gewest van Spanje. Het draagt, met zijn 7,4 miljoen inwoners, jaarlijks geen twaalf maar zestien miljard  af voor de armere Spaanse regio's. Dat CataloniŽ zit momenteel zelf op zijn tandvlees en heeft de centrale regering in Madrid vijf miljard euro gevraagd om de lopende rekeningen te kunnen betalen. In feite, zegt het terecht, is dit geen echte steun, maar vraagt de regio gewoon een deel van zijn eigen geld terug. Of het dat zal krijgen is nog helemaal niet zeker en als reactie daarop heeft de Catalaanse minister-president de regionale verkiezingen met twee jaar vervroegd en zullen die nu op 25 november van dit jaar al plaats vinden. Deze verkiezingen zullen noch min noch meer een verkapt referendum voor onafhankelijkheid zijn (iets wat wettelijk in Spanje niet mag, evenmin als hier bij ons), waarbij de Catalaanse nationalisten het meer dan waarschijnlijk zullen halen. De betoging van meer dan ťťn miljoen(!) Catalanen op 11 september jl was daarvan al een voorproefje.
     Voor ons, Vlamingen, wordt dit een interessante zaak, want onafhankelijk worden zal in Spanje (en evenmin in BelgiŽ) niet zů maar gaan. Er zal politiek en juridisch heel wat bij komen kijken en, als puntje bij paaltje komt, zal het officiŽle Spanje, of wat daarvan zal overblijven, ook zijn toestemming moeten geven om CataloniŽ lid van de E.U. te laten worden, wat ver van zeker is. In elk geval kunnen wij hier heel wat leren uit de verdere ontwikkeling van deze Spaanse situatie en uit de eventuele fouten die ermee gepaard zouden kunnen gaan. We hebben daarenboven nog even de tijd, tot juni 2014, om zelf een verkiezing mee te maken die eveneens het effect van een referendum zou kunnen krijgen, zeker als de economische situatie er blijft op achteruitgaan.
     Tenslotte blijft er nog altijd de tussenoplossing van het confederalisme, of wat ervoor moet doorgaan en kunnen we best de wijze raad opvolgen van grondwetspecialist Robert Senelle, die in het boek van Annemans en Utzi ('De ordentelijke opdeling van BelgiŽ') stelt dat 'als BelgiŽ onbestuurbaar zou worden, het Vlaamse parlement Vlaanderen moet uitroepen tot deelstaat van het federale BelgiŽ. Dat is democratisch volledig legitiem, want het Vlaamse parlement, verkozen om Vlaanderen te besturen, is de uitdrukking van het Vlaamse volk'. Mochten de V-partijen in 2014 in het Vlaamse parlement de volstrekte meerderheid halen, dan is er geen enkel beletsel meer om dat te doen en zullen we zo een eerste stap gezet hebben naar de onafhankelijkheid. Dat die er dan nog niet meteen zal zijn, zullen we erbij moeten nemen. Ondertussen zou het kunnen dat we e.e.a. hebben bijgeleerd uit de evolutie van de Catalaanse kwestie. Vergeten we trouwens niet dat de Catalanen in Spanje een minderheid zijn, evenzeer als de rebellerende Schotten in het Verenigd Koninkrijk, maar dat wij in BelgiŽ een meerderheid vormen. De enige meerderheid in het democratisch land die het (nog steeds) niet voor het zeggen heeft...

  03-10-2012, 09:33 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (6)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (41 Stemmen)
  02-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het dak van ťťn miljard
     De drukkingsgroepen die er in Antwerpen mede voor gezorgd hebben dat het Lange Wapperproject werd afgevoerd en de Oosterweelverbinding uitgesteld tot - ja tot wanneer? - zijn met een geniale voorstel voor de dag gekomen. Enfin, toch iets dat zij geniaal vinden. Ze zijn zondag gaan picknicken naast het openlucht Middelheim museum, bovenop de Craeybeckxtunnel. Die tunnel werd destijds overkapt en dat is daar een rustige groene omgeving geworden, waar het lawaai van het verkeer dat er onderdoor gaat niet meer te horen is en de uitstoot van de uitlaatgassen via een afzuigingssysteem wordt afgevoerd. Het probleem van het lawaai was daarmee opgelost, dat van de vuile lucht alleen maar verplaatst.
     Wat Ademloos en StRaten Generaal nu voorstellen, is een stuk Antwerpse Ring van liefst zes kilometer te overlappen. Dat zou, vandaag de dag, zo'n miljard euro kosten, met als enig resultaat het grotendeels wegvallen van het verkeerslawaai rond de Ring. Een nieuw systeem om fijn stof voor 90% weg te halen wordt momenteel ontwikkeld in de universiteit van Graz, in Oostenrijk. Zover zijn we echter nog niet, de kostprijs ervan is nog niet gekend en, wat die ook moge zijn, die zal dan bovenop het nu reeds geschatte miljard komen, mocht die overkapping nu gemaakt worden. En daarmee zijn we aanbeland bij het volgende probleem.
     Zo'n overkapping kan er alleen maar komen, als men zeker is dat het verkeer in en rond de koekenstad een normale doorstroming zal hebben. Dat is nu niet het geval en wordt zelfs slechter met de dag. Stel eens voor dat er nu een zes kilometerlange tunnel zou liggen waarin het verkeer om de haverklap zou stilstaan. Het blijft dus wachten op een oplossing voor de Oosterweelverbinding of e.o.a. alternatief en het kan nog jŠren duren alvorens men daaraan kan beginnen. Pas als die er is, kan men gaan praten over een overkapping. Als het meevalt zullen we dan ergens in de jaren twintig zijn.
     Dromen mag altijd natuurlijk en ik heb het gevoel dat die 'ademloze stRatengeneraals' nog heel wat van die dromen zullen mogen verwerken. Voor wie echter ondertussen verplicht is in of rond Antwerpen te rijden is het geen droom, maar een nachtmerrie.

  02-10-2012, 09:20 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (1)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (34 Stemmen)
  01-10-2012
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Mediaverlink(s)ing
     Zondag 30 september was de dag van de Media. Niet bepaald een sector om vrolijk van te worden en zeker niet in Vlaanderen. Dat het aantal kijkers en lezers blijft dalen, hebben die media dan ook grotendeels aan zichzelf te danken. Neem nu bv Knack, dat een nieuwe hoofdredacteur binnenhaalt die puur links is. Jorgen Oosterwaal, zo heet de man, begon zijn carriŤre bij De Morgen en was jarenlang hoofdredacteur van Humo. Hij is ook de man die het electoraal zichzelf bewierokend personality-blad 'Patrick'* maakte, tot eer en glorie van de huidige linkse burgemeester van Antwerpen. Het gaat niet zo goed met Knack, het laatste jaar verloor het meer dan 4% aan lezers, maar dan een nieuwe hoofdredacteur overnemen wiens vorig blad bijna 20%(!) verloor, lijkt me geen goed idee. De kans is groot dat het weekblad nog heel wat lezers gaat verliezen. Ikzelf ken er al drie die hun abonnement hebben opgezegd. Die waren al gechoqueerd door het recente non-interview van Bart De Wever en zien het nu helemaal niet meer zitten.
     Als voorbeeld voor wat Knack te wachten staat, kan ik best verwijzen naar wat de Gazet Van Antwerpen is overkomen. Die zette in de jaren negentig haar Vlaamsgezinde en katholieke hoofdredacteur Luc Van Loon aan de deur en verving hem met rode logeman Luc Rademakers, die de krant werd opgedrongen door Steve Stevaert, die er in het zog van de overname van het Frutje door het Limburgse Concentra de 'Gazet van Janssens' van maakte. Rademakers beloofde de krant enkele tienduizenden nieuwe abonnees, het werden er enkele tienduizenden minder!
     Ondertussen is Rademakers bij de Gazet Van Antwerpen opgestart ('Na ons de zondvloed') en omhoog gepromoveerd tot hoofd nieuwsdienst van de VRT, dit met de stille steun van minister Lieten, ook zij een protťgee van Stevaert. Dus weeral een linkse die mede het mediabeleid in Vlaanderen kan sturen.
     En daar houdt het niet bij op. De voorganger van Rademakers bij de VRT, Kris Hoflack, is via een ommetje nu hoofd nieuwsdienst VTM. Voor wie het zich niet zou herinneren: Hoflack was de man die indertijd het Vlaams Blok/Belang op de officiŽle net niet meer aan bod wou laten komen (tenzij het negatief nieuws was). Driemaal raden tot welke strekking die Hoflack behoort...
     Nu ben ik iemand die niet gemakkelijk gaat schelden (dat laat ik over aan de Jean!), maar - en ik wik mijn woorden - het moeten toch wel stomme oenen zijn die media als Knack, VRT en VTM leiden. Driekwart van Vlaanderen stemt centrum-rechts en zij denken nog steeds dat te ombuigen door aan het hoofd van hun nieuwsdienst een rode diehard te plaatsen. Denken die nu echt daardoor in Vlaanderen meer kijkers cq lezers te krijgen? Het is al lang bewezen dat het voortrekken van linkse partijen en ideologieŽn in Vlaanderen steeds een omgekeerd effect heeft gehad, gewoon omdat de Vlaming het eigen journaille niet meer gelooft. Ze staan op nummer twee in de rangorde van de niet te vertrouwen personen (nŠ de politici). Het ziet er naar uit dat dit de eerstvolgende jaren alleen maar zal verergeren.


  * 'Patrick' doet me denken aan het vroegere 'Ik, Jan Cremer', maar dat was gťťn fictie...

  01-10-2012, 09:40 Geschreven door guido van alphen  
  Reageren (4)

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (36 Stemmen)
  Archief per week
 • 12/11-18/11 2018
 • 05/11-11/11 2018
 • 29/10-04/11 2018
 • 22/10-28/10 2018
 • 15/10-21/10 2018
 • 08/10-14/10 2018
 • 01/10-07/10 2018
 • 24/09-30/09 2018
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 03/09-09/09 2018
 • 27/08-02/09 2018
 • 20/08-26/08 2018
 • 13/08-19/08 2018
 • 06/08-12/08 2018
 • 30/07-05/08 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 16/07-22/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 02/07-08/07 2018
 • 25/06-01/07 2018
 • 18/06-24/06 2018
 • 11/06-17/06 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 28/05-03/06 2018
 • 21/05-27/05 2018
 • 14/05-20/05 2018
 • 07/05-13/05 2018
 • 30/04-06/05 2018
 • 23/04-29/04 2018
 • 16/04-22/04 2018
 • 09/04-15/04 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 26/03-01/04 2018
 • 19/03-25/03 2018
 • 12/03-18/03 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 26/02-04/03 2018
 • 19/02-25/02 2018
 • 12/02-18/02 2018
 • 05/02-11/02 2018
 • 29/01-04/02 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 15/01-21/01 2018
 • 08/01-14/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 11/12-17/12 2017
 • 04/12-10/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 20/11-26/11 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 02/10-08/10 2017
 • 25/09-01/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 21/08-27/08 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 07/08-13/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 24/07-30/07 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 05/06-11/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 22/05-28/05 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 17/04-23/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 06/02-12/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 25/12-31/12 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 28/11-04/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 26/09-02/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 22/08-28/08 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 27/06-03/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 15/02-21/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 18/01-24/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 16/11-22/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 23/02-01/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 19/01-25/01 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 22/09-28/09 2014
 • 15/09-21/09 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 20/01-26/01 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 02/08-08/08 2010
 • 26/07-01/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 26/10-01/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 29/09-05/10 2008
 • 22/09-28/09 2008
 • 15/09-21/09 2008
 • 08/09-14/09 2008
 • 01/09-07/09 2008
 • 25/08-31/08 2008
 • 18/08-24/08 2008
 • 11/08-17/08 2008
 • 04/08-10/08 2008
 • 28/07-03/08 2008
 • 21/07-27/07 2008
 • 14/07-20/07 2008
 • 07/07-13/07 2008
 • 30/06-06/07 2008
 • 23/06-29/06 2008
 • 16/06-22/06 2008
 • 09/06-15/06 2008
 • 02/06-08/06 2008
 • 26/05-01/06 2008
 • 19/05-25/05 2008
 • 12/05-18/05 2008
 • 05/05-11/05 2008
 • 28/04-04/05 2008
 • 21/04-27/04 2008
 • 14/04-20/04 2008
 • 07/04-13/04 2008
 • 31/03-06/04 2008
 • 24/03-30/03 2008
 • 17/03-23/03 2008
 • 10/03-16/03 2008
 • 03/03-09/03 2008
 • 25/02-02/03 2008
 • 18/02-24/02 2008
 • 11/02-17/02 2008
 • 04/02-10/02 2008
 • 28/01-03/02 2008
 • 21/01-27/01 2008
 • 14/01-20/01 2008
 • 07/01-13/01 2008
 • 31/12-06/01 2008
 • 24/12-30/12 2007
 • 17/12-23/12 2007
 • 10/12-16/12 2007
 • 03/12-09/12 2007
 • 26/11-02/12 2007
 • 19/11-25/11 2007
 • 12/11-18/11 2007
 • 05/11-11/11 2007
 • 29/10-04/11 2007
 • 22/10-28/10 2007
 • 15/10-21/10 2007
 • 08/10-14/10 2007
 • 01/10-07/10 2007
 • 24/09-30/09 2007
 • 17/09-23/09 2007
 • 10/09-16/09 2007
 • 03/09-09/09 2007
 • 27/08-02/09 2007
 • 20/08-26/08 2007
 • 13/08-19/08 2007
 • 06/08-12/08 2007
 • 30/07-05/08 2007
 • 23/07-29/07 2007
 • 16/07-22/07 2007
 • 09/07-15/07 2007
 • 02/07-08/07 2007
 • 25/06-01/07 2007
 • 18/06-24/06 2007
 • 11/06-17/06 2007
 • 04/06-10/06 2007
 • 28/05-03/06 2007
 • 21/05-27/05 2007
 • 14/05-20/05 2007
 • 07/05-13/05 2007
 • 30/04-06/05 2007
 • 23/04-29/04 2007
 • 16/04-22/04 2007
 • 09/04-15/04 2007
 • 02/04-08/04 2007
 • 26/03-01/04 2007
 • 19/03-25/03 2007
 • 12/03-18/03 2007
 • 05/03-11/03 2007
 • 26/02-04/03 2007
 • 19/02-25/02 2007
 • 12/02-18/02 2007
 • 05/02-11/02 2007
 • 29/01-04/02 2007
 • 22/01-28/01 2007
 • 15/01-21/01 2007
 • 08/01-14/01 2007
 • 01/01-07/01 2007
 • 25/12-31/12 2006
 • 18/12-24/12 2006
 • 11/12-17/12 2006
 • 04/12-10/12 2006
 • 27/11-03/12 2006
 • 20/11-26/11 2006
 • 13/11-19/11 2006
 • 06/11-12/11 2006
 • 30/10-05/11 2006
 • 23/10-29/10 2006
 • 16/10-22/10 2006
 • 09/10-15/10 2006
 • 02/10-08/10 2006
 • 25/09-01/10 2006
 • 18/09-24/09 2006
 • 11/09-17/09 2006
 • 04/09-10/09 2006
 • 28/08-03/09 2006
 • 21/08-27/08 2006
 • 14/08-20/08 2006
 • 07/08-13/08 2006
 • 31/07-06/08 2006
 • 24/07-30/07 2006
 • 17/07-23/07 2006
 • 10/07-16/07 2006
 • 03/07-09/07 2006
 • 26/06-02/07 2006
 • 19/06-25/06 2006
 • 12/06-18/06 2006
 • 05/06-11/06 2006
 • 29/05-04/06 2006
 • 22/05-28/05 2006
 • 15/05-21/05 2006
 • 08/05-14/05 2006
 • 01/05-07/05 2006
 • 24/04-30/04 2006
 • 17/04-23/04 2006
 • 10/04-16/04 2006
 • 03/04-09/04 2006
 • 27/03-02/04 2006
 • 20/03-26/03 2006
 • 13/03-19/03 2006
 • 06/03-12/03 2006
 • 27/02-05/03 2006
 • 20/02-26/02 2006
 • 13/02-19/02 2006
 • 06/02-12/02 2006
 • 30/01-05/02 2006
 • 23/01-29/01 2006
 • 16/01-22/01 2006
 • 09/01-15/01 2006
 • 02/01-08/01 2006
 • 26/12-01/01 2006
 • 19/12-25/12 2005
 • 12/12-18/12 2005
 • 05/12-11/12 2005
 • 28/11-04/12 2005
 • 21/11-27/11 2005
 • 14/11-20/11 2005
 • 07/11-13/11 2005
 • 31/10-06/11 2005
 • 24/10-30/10 2005
 • 17/10-23/10 2005
 • 10/10-16/10 2005
 • 03/10-09/10 2005
 • 26/09-02/10 2005
 • 19/09-25/09 2005
 • 12/09-18/09 2005
 • 05/09-11/09 2005
 • 29/08-04/09 2005
 • 22/08-28/08 2005
 • 15/08-21/08 2005
 • 08/08-14/08 2005
 • 01/08-07/08 2005
 • 25/07-31/07 2005
 • 18/07-24/07 2005
 • 11/07-17/07 2005
 • 04/07-10/07 2005
 • 27/06-03/07 2005
 • 20/06-26/06 2005
 • 13/06-19/06 2005
 • 06/06-12/06 2005
 • 30/05-05/06 2005
 • 23/05-29/05 2005
 • 16/05-22/05 2005
 • 09/05-15/05 2005
 • 25/04-01/05 2005
 • 18/04-24/04 2005
 • 11/04-17/04 2005

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!