Strijden eeuwig
Inhoud blog
  • 19 Maart
  • Vlaams Credo 2.0
  • T.a.v. de N-VA-kiezers
  • Een Vlaamsnationale deelregering
  • Brussel und kein Ende
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    12-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De sociale onzekerheid
    Het was gisteren weer al illegalen wat de klok sloeg. Bij de ULB wordt de situatie van de hongerstaking dramatisch (na 55 dagen...) en in het opvangcentrum van Steenokkerzeel was er weer een zootje ongeregeld dat kwam protesteren tegen de uitwijzing van afgewezen illegalen. Het volkje dat men te zien krijgt, ziet er niet uit als mensen die normaal gaan werken en/of studeren. Meer een soort clochards en krakerstypes. Van dat soort dat ook parasiteert op de staat en zijn sociale zekerheid.
    Veel zal het allemaal niet uitmaken, iedereen is met paasvakantie en ook op iets langere termijn zal er zeker niets gebeuren vóór de verkiezingen van 7 juni. Wat er daarna zal gebeuren, is eveneens koffiedik kijken
    Waar men in heel deze affaire veel te weinig bij stil staat, is het feit dat heel dat immigrantengedoe vroeg of laat onze sociale zekerheid de nek zal omwringen. Als men leest, dat er vorig jaar 110.000 nieuwe immigranten legaal België zijn binnengekomen en men hoort daarbij zeggen dat het meestal ging om "familieherenigingen", dan weet men het wel. Het gaat gegarandeerd voor het grootste deel om mensen die hier via via binnenkomen en meteen van de sociale zekerheid gaan leven. Onze sociale zekerheid was een gesloten systeem, voorbehouden voor wie er meestal jarenlang voor had bijgedragen. Vooral onder druk van de Franstalige partijen is deze sociale zekerheid geëvolueerd van een gesloten naar een open systeem, waarin nieuwkomers evenveel kunnen genieten zonder ook maar één bijdrage te hebben geleverd en zonder zelfs de zekerheid dat ze dat later wél zullen doen. Dat maakt dat onze sociale zekerheid feitelijk nu al onbetaalbaar is. Een grote hap van het staatsdeficit komt ervan. Met de huidige crisis wordt deze situatie onhoudbaar en dreigt er straks een compleet faillissement.
    Het is steeds hetzelfde verhaal. Sociale wetten worden gemaakt om de zwaksten te helpen, maar worden meestal uitgehold door de profiteurs van het systeem. Verder is ons landje te klein om de hele wereld naar hier te laten komen. Zeker zo lang de wetten hier softer blijven dan in onze buurlanden, gaan we blijven te maken hebben met de mensonterende chantages die nu plaats grijpen,.

    12-04-2009, 10:25 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    11-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cherchez la femme (de gauche)
    Volgens een studie van Ispo (Instituut voor Sociaal en Politiek Onderzoek), een speeltje van professor Swyngedouw, wereldberoemd bij de linkse VRT, hebben tijdens de verkiezingen van 2007 de vrouwen meer links gestemd dan de mannen. So what? Men kan zich terecht afvragen, of dat Ispo niets beters te doen heeft dan zo'n muizenissen uit te zoeken. Het lijkt wel komkommertijd.
    Het is algemeen geweten, dat vrouwen anders tegen veel zaken aankijken dan mannen. Dat is de normaalste zaak van de wereld. Vrouwen merken beter op, mannen zullen eerder langer redeneren. Dat zoiets kan meespelen in het kiesgedrag is mogelijk. De vraag is maar, of dat nu nieuws is.
    Vrouwen reageren trouwens ook anders als ze zelf in de politiek zitten. We hebben zopas nog het voorbeeld gehad van Anne Martens, dochter van ex-premier Wilfried Martens. Terwijl haar vader zich niet te goed vindt om Berlusconi naar de mond te gaan praten (naar het schijnt was dat o.w.v. de centen), voerde zij in de Gentse gemeenteraad oppositie tegen haar eigen CD&V partij en werkte zij mee mét de linkse meerderheidscoalitie. Dat ze daar de vaste job van arrondissementscommissaris aan overhield, was leuk meegenomen.
    Het kan echter nog erger. Tine Van Rompuy, jongste zuster van onze huidige federale premier, komt bij de Europese verkiezingen op voor de PvdA, het vroegere Amada. Puur communisme. Een en al nostalgie naar het vroegere Oostblok. Dat het mens al 25 jaar lid is van de Landelijke Bediendencentrale (LBC), aangesloten bij het ACV, zegt ook iets over die vakbond. Mocht ze bv lid zijn geweest van het Vlaams Belang, dan was ze er nu met klikken en klakken buiten  gesmeten. Zo werkt de linkse politiek nu eenmaal in dit landje.
    Mocht het die Tine Van  Rompuy ernst zijn, dan zou ze best eens het pas uitgekomen boek van Lode Delputte lezen: "Cuba na Castro". Daarin kan men vernemen, dat - twintig jaar na de val van de Berlijnse muur - er nog steeds mensen verdrukt worden in naam van het proletariaat. Cuba, dat in wezen op landbouw is aangewezen, voert 86% van zijn voedsel in, het meeste uit de verfoeide USA. Iedereen kan er lezen en schrijven en heeft er zelfs een fatsoenlijke scholing gekregen. Ze doen er echter niets mee, want daarna is er geen werk. Daardoor komt het dat Cuba, volgens Delputte, de hoogst opgeleide hoeren van de wereld heeft. Cubaans artsen worden ook in het buitenland ingezet (tegenwoordig is het Venezuela van Chavéz populair). Ze kunnen er echter niet vluchten, want hun paspoorten worden ingehouden. Wie in Cuba zelf zijn mond te ver opentrekt, gaat nog altijd de gevangenis in.
    Staat Tine Van Rompuy voor dergelijke waarden? Dan wordt het hoog tijd dat haar broers haar de ogen openen. Al zal dan moeilijk worden. De oudste denkt alleen in Belgische termen, de jongste heeft zijn Vlaamse reflex begraven.
    ---
    In de marge van bovenstaande nog dit. In het artikel van De Standaard over het zgz linksere kiesgedrag van de vrouwen, staat - op de frontpagina - een tekening waarbij CD&V bij de linkse partijen wordt gezet. Duidelijker kon niet.

    11-04-2009, 00:00 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    10-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Belgische Berufsverbot
    Het kan er soms raar aan toe gaan in een familie. Neem nu Koen Dillen, zoon van Karel, de stichter van het Vlaams Blok. Koen is Europarlementslid voor het Vlaams Belang. Zijn passie: Frankrijk, de Franse politiek en de Frans letterkunde. De man is er zo door bezeten, dat hij niet alleen een wekelijks column over Frankrijk schrijft in 't Pallieterke ("Si la France m'était contée"), maar er zelfs al enkele boeken over geschreven heeft. Helaas slaagt hij er, als Vlaams Belang lid, niet in zijn boeken bij ons uit te geven. Niet o.w.v. de inhoud van zijn schrijfsels, maar gewoon omdat hij lid is van een partij, die door de Belgische politiekcorrecte meute in quarantaine is geplaatst. Koen had de boeken kunnen laten uitgeven door de eigen Vlaams Belang-uitgeverij Egmont, maar in dat geval wil geen enkele boekhandel de boeken te koop aanbieden.
    Koen zocht en vond een oplossing. Onder de schuilnaam Maarten van den Roest gaf hij bij het Nederlandse Aspekt een boek uit over Sarkozy, toen die nog Frans minister van Binnenlandse Zaken was. Zijn tweede boek was een biografie over François Mitterand, dat hij uitgaf onder de schuilnaam Vincent Gounod. Dat laatste werk werd enthousiast onthaald, zowel in Nederland als in Vlaanderen, waar het o.m. een lovende recensie van tien minuten kreeg op Klara. Tot dan uitlekte dat Gounod niemand minder dan Koen was. Meteen was het amen en uit in Vlaanderen. De zaak werd zo ergerlijk, dat zelfs een groep van enkele tientallen Vlaamse intellectuelen, voor het overgrote deel zelfs van linkse signatuur, er een open brief over publiceerde. Bij de groep waren niet alleen verscheidene leden van de Gravensteengroep, maar zelfs Jef Turf, de vroegere hoofdredacteur van de laatste communistische krant in Vlaanderen, de Rode Vaan.
    Zoals Koen zelf al vertelde, hebben onze politiekcorrecten niet veel meer te leren van de Nazi's. Zij verbranden wel geen boeken, ze worden gewoon niet uitgegeven. Onnodig daarbij te vertellen, dat onze VRT tot nu toe geen woord over de hele affaire heeft gezegd, in geen enkel van hun zo opgehemelde duidingsprogramma's. Puur Berufsverbot.
    Koen Dillen is trouwens niet het eerste slachtoffer van de politiekcorrecten in dit land. Eerder al maakte Freddy van Gaever, VB-senator, al mee dat drie van zijn boeken geweerd werden: één over het voetbal, één over de luchtvaart en één over zijn politieke carrière in de senaat. Van Gaever heeft nog geprobeerd een eigen uitgeverij op te richten, maar dat werd hem belet door de Vlaamse Uitgeversmaatschappij en boek.be. Dit laatste wordt beheerd door niemand minder dan kameraad Jos Geysels, ex-secretaris van Agalev en uitvinder van het cordon sanitaire, een volbloed stalinist die in Vlaanderen zo maar kan beslissen wat wel en wat niet wordt uitgegeven.
    In geen enkel democratisch land worden mensen, die er een andere mening op nahouden, uitgesloten zoals bij ons. De francofonen varen daar wel bij: op die manier blijft Vlaanderen verdeeld en hebben zij meer te zeggen dan wat ze electoraal waard zijn. De linksen hebben er steeds gebruik van gemaakt om mee te kunnen regeren- ook na stembusverliezen - al lijkt hun liedje stilaan uitgezongen. In landen zoals Nederland, Denemarken, Italië en Oostenrijk kan rechts en uiterst rechts mee praten en soms zelfs mee regeren. In ons klein landje is men daartoe nog steeds niet in staat. Van achterlijkheid gesproken...

    10-04-2009, 14:22 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    09-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een boycot voor Europa
    In "Doorbraak", het maandblad van de Vlaamse Volksbeweging (VVB) heeft Bart Maddens zijn vaste column. Maddens is niet de eerste de beste: hij is professor aan de K.U.Leuven en heeft al enkele Vlaamse denkpistes opgestart die de moeite zijn gevolgd te worden. Zo was hij de man die zegde géén communautaire besprekingen meer te houden, ook niet na 7 juni a.s. Het eindigt er toch altijd maar mee, dat Vlaanderen de betalende partij blijft. Volgens Maddens hoeft Vlaanderen helemaal niets meer te vragen, maar alleen te wachten tot de francofonen weer iets nodig zullen hebben (geld bv) en pas dán te reageren met eigen eisen. Die stelling ("On n'est demandeur de rien") is reeds zo bekend geworden, dat men het de Maddens strategie is gaan noemen.
    Niet dat Maddens altijd gelijk heeft. In het laatste Doorbraak nummer schrijft hij, weer terecht, dat België zich wel eens zou kunnen vastrijden in een institutioneel moeras, als er in 2011 ongrondwettelijke verkiezingen zouden worden gehouden. Dit laatste dan, mocht er tegen die tijd nog altijd geen oplossing zijn voor de splitsing van Brussel-Halle/Vilvoorde. Dat vastrijden zal dan het resultaat zijn van een lawine aan rechtsgedingen tegen de Belgische Staat.
    Welnu, volgens mij hoeft Maddens niet te wachten tot 2011. Op 7 juni a.s. zijn er nl Europese verkiezingen die in dit land even ongrondwettelijk zijn als de federale van 2011. Waarom dan ook na 7 juni niet meteen beginnen met die rechtsgedingen? Het resultaat zal dan misschien niet zo spectaculair zijn als het zou kunnen worden in 2011, maar de belgofonen zouden in elk geval al een voorsmaakje krijgen van wat hen te wachten staat als zij denken dit land ongrondwettelijk te kunnen blijven besturen.
    Ondertussen zijn er al 15 gemeenten uit de regio Halle/Vilvoorde die te kennen gegeven hebben die Europese verkiezingen van 7 juni te zullen boycotten. Zij gaan geen kieslijsten samenstellen en evenmin kiesbrieven drukken. Ook Beersel en Kapelle-op-den-Bos hebben zich al bij de 15 aangesloten. Typisch: Vilvoorde doet niet mee. Dat is dan ook de gemeente waar trekpaard Dehaene het nog grotendeels voor het zeggen heeft. Hij rekent op de Europese job. Met de schamele 400.000 euro die hij bij Dexia krijgt om daar uithangbord te spelen en de schnabbels van AB Inbev e.a. grote organisaties komt de ACV voorvechter van de werkman immers niet toe om de eindjes aan elkaar te knopen!

    09-04-2009, 10:46 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (0)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (13 Stemmen)
    08-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Over honden en kinderen
    Betty van Big Brother, wereldberoemd in Vlaanderen, heeft inbrekers over de vloer gekregen. Als reactie heeft ze nu een alarmsysteem laten installeren en heeft ze twee waakhonden gekocht. Haar reputatie van dom blondje ten voeten uit, vertelt ze dat ze niet eens het ras van de beesten kent en er zelfs schrik van heeft.
    Als men dergelijke verhalen leest, dan is het niet verwonderlijk, dat er tegenwoordig zoveel accidenten met honden gebeuren. Naar schatting worden er in België jaarlijks zo'n 100.000 mensen door honden gebeten. Dat gaat van een onschuldige hap in de broekspijp van de postbode, tot het verminken en zelfs doden van (kleine) kinderen. In twee van die laatste gevallen is zelfs beslist de hond(en) in kwestie te laten leven. De hond blijkt zo stilaan de heilige koe van onze westerse samenleving te worden.
    Wat de meeste mensen, die honden in huis nemen, niet schijnen te beseffen is, dat de hond afstamt van de wolf en diens genen nog steeds min of meer in zich heeft. Hij moet een baas boven zich hebben en dat gedrag moet hem geleerd worden. Wie dat niet doet, riskeert dat de hond zelf gaat baas spelen en dan krijgt men alleen maar ellende. Ontelbare TV-series eromtrent tonen duidelijk aan dat heel wat mensen helemaal niet goed in hun bovenkamer zijn als ze het over honden hebben.
    Ikzelf heb een buurman die persé een husky wou hebben. Huskies zijn poolhonden en horen hier eigenlijk niet thuis. Bij warme zomers, zoals bv die van 2006, is het leven van een husky hier een marteling. Men kan dan zelfs spreken van dierenmishandeling. Een tweede fout van mijn buurman is, dat hij slechts één husky heeft. Huskies staan nog betrekkelijk dicht bij de wolven. Wat ze bv gemeenschappelijk hebben is, dat ze gaan huilen als ze eenzaam zijn. Een hond die nu alleen zit, zoals bij mijn buurman elke werkdag gebeurt, huilt dan ook regelmatig. Leuk, zo'n gejank. Sinds daarop al gereclameerd is, niet alleen door ons maar ook door o.m. een nabije school (!), is het een stuk rustiger geworden. Het dier schijnt nu e.o.a. medicament te krijgen, waardoor het waarschijnlijk verdoofd wordt en het janken nog zelden voorkomt. "Dierenvrienden" noemen ze dat...
    ---
    Mensen trouwen of gaan samenwonen en willen dan kinderen. Eens die er zijn hebben ze dikwijls geen tijd meer er naar om te kijken. Er moet nl gewerkt worden door papa en door mama. Dat betekent, dat de kinderen 's morgens voor dag en dauw uit hun bedjes moeten en hop naar de onthaalmoeder. Voor opvoeding blijft er niet veel tijd over als pa en ma 's avonds moe terug thuis komen. Men vraagt zich wel eens af, waarom sommige mensen persé kinderen willen hebben. De laatste tijd is er in Vlaanderen geen plaats meer in de speciale instellingen waarin kinderen terecht kunnen als het thuis niet meer gaat. Men heeft instellingen én pleegouders te kort. De "anderen" moeten maar voor de kinderen zorgen, thuis heeft men er blijkbaar geen tijd meer voor. En als het later misloopt, is het de school die fout was.
    Honden en kinderen, het lijkt te vloeken, maar allebei hebben ze zorg en opvoeding nodig. We ze beiden heeft en denkt het zonder te kunnen doen, krijgt vroeg of laat de rekening gepresenteerd.

    08-04-2009, 09:57 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (12 Stemmen)
    07-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De clash der machten
    Wat hebben in België de top-cop (Koekelberg) en de top-gangster (Habran) gemeen? Dat ze dezelfde advocaat hebben, Marc Uyttendaele, alias monsieur Onkelinx en als dusdanig dé advocaat van de PS. Hopelijk krijgen de PS-klanten bij hem een serieuze korting, want de man blijkt tegelijkertijd ook een van de duurste pleiters van dit land te zijn.
    Duur of niet, Uyttendaele heeft wel niet kunnen beletten dat men Habran, reeds de zeventig voorbij, waarschijnlijk voor de rest van zijn dagen achter de tralies zal houden (al weet men natuurlijk nooit in een land als België). Hoe het met Koekelberg af zal lopen is nog koffiedik kijken. De tegen hem aan de gang zijnde zaken overstijgen in elk geval het louter justitiële. Het heeft te maken met de politiek, zoals bijna alles in dit landje. In het vooruitzicht van de komende verkiezingen staan in Wallonië PS en MR met getrokken messen tegenover elkaar. Raar genoeg zijn het de laatste tijd de Vlaamse liberalen die met de PS een robbertje uitvechten. Eerst was er Dewael die in functie van zijn  post als minister van Binnenlandse Zaken Koekelberg de wacht aanzegde. Toen Dewael daarna koos voor de vlucht vooruit naar de Kamervoorzitterzetel, is het zijn opvolger, De Padt,  die met Koekelberg in aanvaring is gekomen. Daar deze laatste echter geen rechter én partij kan zijn, heeft hij de zaak overgelaten aan zijn collega De Gucht, bekend om zijn diplomatische aanpak. Aan de andere kant van de taalgrens moet tante Laurette zich, als echtgenote van Uyttendaele, uit het kernkabinet terugtrekken telkens de zaak Koekelberg aan de orde is. In dit land is tenslotte álles communautair.
    Zo lijkt het er steeds meer op, dat de Open VLD in een even open strijd is gewikkeld geraakt met de politiediensten. CD&V van haar kant ligt overhoop met justitie. Het gaat dus om een clash der machten, met aan de ene kant de twee Vlaamse meerderheidpartijen en aan de andere kant de Belgicisten, gesteund door de Parti Scandaleux. Er gebeurt toch nog iets in de aanloop van de verkiezingen.
    ---
    Ondertussen is de Boerenbond een actie begonnen om te kiezen voor producten van eigen bodem. Eigen landbouw eerst. Mocht het Vlaams Belang zoiets gezegd hebben, dan was het land waarschijnlijk te klein geweest. De Boerenbond moet echter nog niet vrezen voor een cordon sanitair. Haar Waalse tegenhanger gaat ermee akkoord...

    07-04-2009, 10:14 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (1)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (11 Stemmen)
    06-04-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De geneugten van de politiek
    Het is nog niet zo lang geleden, dat men de gemeentewet heeft "aangepast", zodat de heer De Gucht burgemeester van zijn Berlare zou kunnen blijven mocht hij in de loop van dit jaar verkozen worden tot Europees commissaris.
    Ook aan De Guchts collega De Croo wil men nu een extra cadeau geven. De Kamer werkt nl aan een wijziging van haar reglement, waardoor in de toekomst ook gewezen kamervoorzitters deel zullen kunnen uitmaken van het bureau van de Kamer. Dat houdt o.m. in, dat De Croo - want het gaat hem op dit ogenblik alleen om die persoon - opnieuw gebruik zal kunnen maken van een auto met chauffeur. De arme man, burgemeester, grootgrondbezitter, herenboer en eigenaar van een soort manege, vindt het blijkbaar te kostelijk een eigen auto met (deeltijdse) chauffeur te moeten bekostigen. Als verontschuldiging vertelt hij, dat de wagen van de Kamer niet mag gebruikt worden tijdens de weekeinden en de vakanties. Dat laatste slaat trouwens niet op hem, want De Croo heeft altijd beweerd nooit vakantie te nemen...
    ---
    Ook aan de andere kant van de taalgrens is men niet vies om wat extra kosten te maken op de kap van de belastingbetaler. Zo trekt het bureau van het Waalse parlement tijdens deze paasvakantie op reis naar de States: New-Mexico, California en Arizona, toevallig allemaal toeristische streken. De echtgenotes gaan mee. Aan een reporter van de RTBf, die aan José Happart vroeg, of zoiets wel paste in het kader van de huidige crisis, antwoordde de vroegere bendeleider, nu voorzitter van het Waalse parlement (!), dat hij (de reporter) onbeschoft was. 't Is maar, hoe je het bekijkt...
    Crisis, welke crisis?

    06-04-2009, 10:13 Geschreven door guido van alphen  
    Reageren (2)

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (10 Stemmen)
    Archief per week
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 25/06-01/07 2018
  • 18/06-24/06 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 28/05-03/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 14/05-20/05 2018
  • 07/05-13/05 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 15/05-21/05 2006
  • 08/05-14/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 26/12-01/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 09/05-15/05 2005
  • 25/04-01/05 2005
  • 18/04-24/04 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!